TIPSA OSS

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com
Följ oss på instagram: @seyoutubers

 

171 thoughts on “TIPSA OSS

 1. Tips: tycker att ni ska ta med när therese lindgren skriver att alla typ ”härmar” henne med dagens fråga, hennes vlogg kamera, fina klipp bilder med en annan kamera osv hon vill inte att det ska vara tråkigt för oss att se att alla youtubers har ”samma” videos därför började hon vlogga med en annan kamera t.ex

  Gilla

 2. Asså du är typ 20+ och har en sån här skvaller blogg. Vad fan tänker du med, du är ju fan vuxen och du står och skvallrar runt saker här på din blogg utan att ens ta reda på om det är sant eller inte. Du kan istället säga nyheter osv som har hänt i youtube världen, men att du står och sprider små saker till stort är inte ok! Speciellt inte om man är en vuxen som du är.

  Gilla

 3. Tips: Victor var på Justin Bieber med Tilda igår. Det kan man se på kammis och lucas barks snapchat story. Dock så syns inte Kammi och Tilda på my storyn. Och på victors my story filmar han även tilda i taxin. På kammis insta finns det också bild på henne och lucas där de är i ett hotellrum tillsammans, så de nya kärleksparen kanske är victor och tilda igen och kammi och lucas har kanske något på gång vem vet??

  Gilla

 4. bilden svenskayoutubers inte vill att du ska se efter detta postades tog flax och gjorde sitt fbkonto privat screena och sprid
  Länk borttagen

  Gilla

 5. Jag har ett tips på att Linn Ahlborg inte följer Filip längre på instagram, men han följer henne. Undrar verkligen om det finns någon speciell anledning till det

  Gilla

 6. Denhär bloggen är full av skit och skvaller!! kolla in flax på youtube som är så positiv i sina videos och inte skvallrar runt utan berättar på ett bra sätt utan att hata på youtubers.Till och med youtubers prenumerar på kanalen.

  Gilla

  • Det är lättare och mer naturligt att kunna låta positiv i en video medans i skrift så låter det oftast hårt och kallt. + att om det är en video så skulle det ju bara vara konstigt om hen bara sa nyheten och sen gick vidare till nästa, som Ida kan göra eftersom det är en blogg.

   Gilla

 7. I Therese nya video pyjamas – känning visar hon när hon sitter och äter hos hennes Chrush och man ser direkt att de är samma lägenhet som hon Boda med Anders. För om man kollar på hennes gamla video apartment tour ”house tour” så ser man att det är samma fönster som hon sitter vid och äter i dagens video och längst till höger hänger det en krok hållare som dem hängde förkläden i ”house tour” och kroken hänger kvar i dagens video! Så ja hon är tillsammans med Anders igen!

  Gilla

 8. Bente driver om hjärnskadade på sin snap och skrattar hysteriskt åt detta. I flera snaps skrattar hon åt det och driver även med de som ”känner någon med hjärnskador”.

  Gilla

 9. Den svenska kanalen ”Prank Exposers” avslöjar jockibois pranks med bra bevis! 20+ videos! #ByeByeJocke!

  Se jockibois senaste prank ( Water Leak prank ) bli ”exposed”..

  Gilla

 10. Hennes ”crush” är Anders! Det ser man klart och tydligt 🙂 Är det verkligen okej att ”uppmana” folk till att ta tillbaka ett ex? För mig är det en ren självklarhet att ALDRIG ta tillbaks något av det förflutna. Vad tycker ni/du?

  Gilla

  • Det beror ju på varför personen är ens ex. Anders gjorde slut för han tyckte att han var ”låst”. Låt alla göra som de vill 🙂

   Gilla

  • Men herregud, vad fan gör det om hon dricker en energidryck? Eller att hon ska till frisören som någon annan skrev. Det är varken skvaller eller ett intressant inlägg att läsa om. Låt den stackars människan vara, inte konstigt att hon är rädd för människor när hon har små fans flåsandes i nacken som kommenterar ALLT hon gör!

   Gilla

 11. i Thereses senaste Vlogg när hon ligger i sängen ser man några öronproppar på nattduksbordet. i en morgonrutin när hon och Anders var tillsammans säger hon att hon måste sova med öronproppar för att han snarkar för högt, alltså så har Therese dom liggande där för att Anders sover över där.

  Gilla

 12. I Therese senaste vlogg ”ont i tuttarna” ska hon hämta sin ”crush” med bilen. Hon står då parkerad bakom ”lundqvist & lindqvist” lokaler på ”Blekholmstorget”. Enligt Anders linkedin-profil jobbar han på ”Schibsted Sverige”, som praktiskt nog sitter 100 meter därifrån… Coincidence? I think not!

  Gilla

 13. Såg en video som hette typ ”10 rikaste svenska youtubers”, ”Jocke och Jonna” tjänar mer än ”jockiboi tv”, det kanske är en anledning till att dom satsar mer på sin sidokanal

  Gilla

 14. Linn har slutat följa Filip på Instagram och Twitter samt tagit bort alla bilder på honom på sin Insta, i sin senaste video säger hon att dem inte har någon vidare kontakt. I videon ”OTROHET OCH FALSKA RYKTEN” som är lite över en månad gammal, säger hon att dem är vänner och det finns inga ”hard feelings” mellan dem två. Vad kan ha hänt nu?

  Gilla

 15. The prank exposer exposade nyss 5 pranks av jockiboi. Ett av dom var normel tv med. de var med i ett fake prank och tittade in i kameran. Kan det betyda att de också fejkar?

  Gilla

 16. Jocke och Jonna har ju viljat ha ett barn länge. Men Jonna gjorde ett Gravid prank för mindre än 2 år sen. (dom har ju sagt att dom har velat ha ett barn i 2 år typ. Är inte detta konstigt att pranka om?

  Gilla

 17. JÄTTEVIKTIG sak att ta upp: i Lakidoris och Thomas Sekelius senaste snapchatstories skämtar de om våldtäkt. De använder filtret där man ser ut som en gubbe och skämtar om att de är pedofiler och våldtäktsmän. Våldtäkt ska INTE normaliseras/accepteras och jag tycker det är viktigt att ta upp en sån sak som att de tycker det är okej att skämta om. Tänk liksom hur mänga av de som har de på snapchatt faktiskt har blivit våldtagna. Detta är inte okej.

  Gilla

  • Just nu: Thomas, Jockiboi, Heja Internet, Jimmie Star, Sandra Li, Ben. (säkert fler)
   Förut: Keela, Kissie, Fellsis, Anty, Jonna, Moa Murdress och TheBentish
   vsg:)

   Gilla

 18. Ännu en ledtråd till att Therese’s crush är Anders:
  I sin senaste livstream sa Therese att hon träffade sin crush på krogen vilket hon i videon The Girlfriend Tag berättar att hon och Anders gjorde. Therese har väl inte på grund av sin sociala fobi varit på krogen på många år eller?

  Gilla

 19. Hej! Jockiboi sa i senaste video att han hade en bra barndom först och att tre år efter han föddes kom hans bror cristoffer. (Han taggade cristoffer på sin IG) jag kollade upp honom på hitta.se och tydligen är cristoffer född 1986…Jocke ljög från att han själv var född 87 sedan 85 men det är ju bara ett år mellan -85 och -86 ? Alltså måste Jocke vara född 1983 ????? SKRIV OM DETTA

  Gilla

  • Idiot, den Christoffer han taggade på Instagram är en annan Christoffer han bodde med i ungdomshemmet, ta reda på lite fakta istället pajas!

   Gilla

   • Till dig KLAS ….Jaha så båda råkar heta cristoffer ? Bullshit. Och kalla mig inte idiot, fyfan för såna som dig!

    Gilla

 20. Heja internet Jocke röker i keelas vlogg video på Rockbjörnen spola fram till 7:43 då hon råkar filma lite snabbt när han röker och hon säger ”ohh I’m sorry baby”

  Gilla

 21. Sascha som hela tiden pratar om att hon är vegan testar oreos i sin video och dom är långt ifrån veganska. Ljuger hon om sin diet?

  Gilla

 22. I Keelas senaste vlogg som heter ”njurkaos & rockbjörnen” ser man att heja internet (jocke) tar ett bloss av en cigg och sänker den, och att Keela sedan säger ”oh, im sorry baby” och ändrar vinkel. Ungefär 7:40 ser man detta. Är detta något ”hemligt” eller är det offentligt? Kan ju vara så att han ba gör de då&då.

  Gilla

 23. jag vet att ni redan har tagit upp detta men på vlad och daniels vlogg när man ser att jocke håller en cigg bakom han ser man grannen alex. Man ser att det kommer en glöd från hans mun( grannen alex) och sen så vänder han sig om och sen ser man inte längre. och det är i den videon som ni visade när jocke hålde (stav) en cigg
  ps. gillar eran sida as mycket sluta aldrig med denna

  Gilla

  • Sascha tycker till om dramat med ben mitkus och den spridda nakenbilden i sin senaste video. Hon tycker att det är äckligt att han fått uppmärksamhet osv. Detta säger hon i sin senaste video, ca 17 minuter in

   Gilla

 24. Zelina gisslins kompis har lagt upp en bild på instagram där man ser att hennes kompis håller i cigg men röken kommer ifrån zelina

  Gilla

 25. The Prank Exposer exposar jockiboi och Liam Pitts helt vilt nu. ni borde skriva om han och att jockiboi fejkar sina pranks. han har 6 expose viedos på han nu. Alla de bevisen tillsammans är ett väldigt starkt täcken på att han fejkar pranks

  Gilla

 26. Kolla på Thereses senaste video! Kolla på hela, allt hon säger är viktigt! Skrev ett långt mail t dig men sen raderades allt och jag orkar inte berätta om allt så kolla på videon ist ahhah xD.

  Gilla

 27. Jockiboi har sagt att han gillar Jimmie Åkesson. I podden Nemo möter en vän där han intervjuar jockiboi för andra gången. Tiden är ca 47 minuter in i programmet.

  Gilla

 28. Vet att detta är känsligt men när Tova va på sjukhuset kan det ha varit pga självmordsförsök för i hennes senaste life update säger
  Hon att hon haft självmordstankar och mått som värst. B

  Gilla

 29. Moa Murderess kommer inte lägga upp videos på ett tag pågrund av att hon hittade sin pojkvän död på köksgolvet när hon kom hem och måste bearbeta det. :C

  Stackars henne…

  Gilla

  • Hon tweetade också tidigare idag: ”Det är så jävla äckligt hur folk försvarar en människa på det sättet. USCH. Vill bara kräkas.”
   Det kanske har något med saken att göra.
   Hon la upp en bild på honom på hennes instagram.

   Så jävla synd om henne…

   Gilla

 30. Okej detta kanske inte är så viktig fakta men skriver ändå
  Youtubers tjatar ju alltid om att man inte ska trycka ner andra eller gå emot nån
  Well de ska komma från rätt mun eller?
  Tova Helgesson fick nyss ett anfall på mig för att jag skrev varför folk lägger sig i hennes och hennes såkallade pojkväns bråk.
  Sofia Johansson (inte så stor YouTuber) kallade mig för en avundsjuk tönt som är sur för att jag inte fått knulla.
  Behövs bildbevis så skriv till mig här

  Gilla

 31. Har en fundering angående jockibois försök att skaffa barn. Den 15 juli 2015 lades en video ut där Jonna försökte pranka Jocke med att hon var garvid. Jocke som tydligen hade sett kameran spelade med och vände pranken mot Jonna och lurade henne att han var steril, vilket hon trodde på.

  Men det är något med detta som inte stämmer. Eneligt Jocke har de försökt att skaffa barn i två år. Klippet lades ut för ett drygt år sedan. Antingen är pranken fake då Jonna borde ha vetat att Jocke inte var steril eller så han Jocke helt enkelt överdrivit tiden de har försökt skaffa barn. Något av det lär ju inte stämma, eller?

  Gilla

 32. Var i Skåne har Antys syster flyttat ? Bor i Skåne skälv och i dessutom i en ort nära havet vilket de oxå gör så är sååå nyfiken !!

  Gilla

 33. Skriv om Bentes senaste utbrott på snap, hur hon ”hedde” sönder Hiilens borstar på jj bröllopet och ba om hur hon lägger ner så lite tid på hennes videos (märks för att de suger)

  Gilla

 34. Hur kan man komma med påhitt vilka personer som är på vems sida utan bevis, jag hittar inget inlägg om att lakidoris har re-tweetat therese inlägg eller något om jocke och sofia och hat. Finns det inga bevis så är det bara påståenden och falsk ryktesspridning….Länka!

  Gilla

 35. Wilma som ska vara så ”fit” är i Italien och dricker vin trots att hon är 17 år. Även märkbart i hennes nyaste vlogg från Rom att hon är berusad.

  Gilla

 36. Jockiboi har haft en falsk tävling på instagram, där han lottar ut en MacBook air om man lyssnar på hans musik, han skulle dragit vinnare för 3 dagar sen, men har inte gjort de, så den är fake precis som hans tävlingar är.

  Gilla

  • Han skrev på insta att han skulle dra en vinnare efter bröllopet så typ idag lr till veckan. Chilla ba för att du inte vann.

   Gilla

 37. Therese Lindgren har hand om en kanin i bur. Tycker det är lite dubbelmoral eftersom hon själv sagt att hon är imot djur i bur. Hennes försvar är att kaninen annars skulle dödats, men ändå. Therese har ju faktiskt kaninen i en bur som hon skällt på alla ungar som har det (!)
  Nej, Stå upp för det istället och skaffa ingen kanin.

  Gilla

  • Kaninen har hon inte förevigt, och hon låter faktiskt kaninen gå runt i hela lägenheten, hon går ut med kaninen, som du kanske sett i hennes NA-KD vlogg.

   Gilla

 38. Youtubers som är på Therese’s sida: Felicia Aweklew, Andrea Hedenstedt, Lakidoris, Arga skånska män. Sara songbird, Lisette, Nathalie Starcevic, Martin Arvebro, Pojkendrömmer, Manfred, Felicia Bergstrm, Katrin Berndt, Keyyo, Och säkert fler..

  Gilla

 39. Therese Lindgren har lagt upp på sin Twitter hur mycket hon tjänar och en annan youtuber berättar där att hennes inkomst ökat med 700% sen hon bytte nätverk troligtvis var nog hennes tidigare närverk splay (är inte säker på att det var splay)

  Gilla

 40. Jag har hittat en bild på misslisibells syster ida på Lisas mammas kanal ”Maria Jonsson” i hennes nyaste vlogg runt 6 min när hon visar runt i lägenheten i spegeln

  Gilla

 41. Carl stanley för inte gå ur splay kolla på hans senaste video hatar splay. Där han säger när han gick med i splay sa dem att det bara var att gå ur men när han nu vill gå ut får han inte de

  Gilla

 42. Hejsan hejsan! Tror jag har hittat på therese lindgrens instagram en misstänkt pojkvän.. Har screenat komentarerna och andvändaren..

  Gilla

 43. Är det bara jag som tänkt på hur fel dom gjort på Jocke o jonnas inbjudningar till bröllopet? Jag såg det för sjukt längesen men tänkte att det var jag som hade missförstått datumet. Det står alltså 070916 på inbjudningarna.. Vilket enligt svensk kalender blir 7 september. Det ska alltså stå 090716 på inbjudningarna om det ska vara i juli det sker som det är sagt. Har dom upptäckt problemet själva tro?

  Gilla

 44. Skriv om #thomael, Thomas Sekelius och Pojken Drömmer. Dom har tidigare gjort videos tillsammans där dom kysser varandra, och man börjar ju undra om det är något emellan dom 😉 På Thomas snapchat la han ut en video där dom kysser varandra på Summerburst

  Gilla

 45. Kan ni skriva lite om vilka youtubers som dricker alkohol? Typ som Linn Ahlborg som dricker trots att hon är underårig.

  Gilla

 46. Annica Eglund har en ny header på sin blogg och bilden påminner väldigt mycket om Therese Lindgrens ”header” på yt!!

  Gilla

 47. Hej, detta är bara spekulationer men Bea och Thomas verkar inte umgås längre och jag undrar om dom till och med är ovänner.

  Gilla

 48. Jag tycker att du ska skriva om att lakidoris aka Lovisa K kopierar Ana Gina och hennes karaktärer från många tidigare år, innan youtube användes lika mycket som idag. Gina kom på karaktärerna och Lovisa får beröm för att kopiera henne.
  Gina blev kändis pga att hon gjorde roliga videos på youtube med just dessa karaktärer, sedan fick hon olika talkshows av svt som gjorde att hon bara växte. Lovisa växer för något hon kollat på tidigare.
  gillar verkligen själv lovisa men blir extremt provocerad
  https://www.youtube.com/watch?v=QWdnksmA5r0 En tidig video av Gina.

  sen kan du ta vilken video av lovisa du vill och se att hon kopierar 🙂

  Gilla

 49. Varför har mobbningen mot Lovisakawaii inte uppmärksammats? Gång på gång får man se vloggar från splay-event där hon är ensam. Kolla bara den senaste! Alla pratar om mobbning hit och dit men de fryser ut Lovisa! Tova är den enda som inte fryst ut Lovisa. Fy för många stora youtubers!

  Gilla

 50. Hej jag tror att Linn och hennes kille har gjort slut! Det är många som tror det! Gå in o titta på hennes blogg hon skriver på ett sätt som gör att det känns som om de håller på att göra slut eller att de har gjort slut el nått sånt!!! Vilket är synd!!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s