Rasismen mot Big Brother-deltagaren Nardos

Över 30 influencers har delat ett inlägg om den rasism och hat som Big Brother deltagaren Nardos utsätts för på Flashback, Facebook och Discord.
 
Skärmdumpar från dessa forum visar att Nardos över 100 gånger blir kallad för n-ordet, apa, apflickan, gorilla m.m.
 
Kontot bakom inlägget skriver "Vi har nu en chans att markera att vi accepterar inte sådant beteende. Ladda ner TV4 Play-appen och var redo på att rösta på Nardos som vinnaren av Big Brother 2021 med en vinstsumma på 1 miljon kronor. Du behöver inte ha följt programmet, ladda ner appen och gör ett ställningstagande."

Det är finalvecka i Big Brother och det görs flera omröstning fram till finalen den 24 maj. Det går att rösta på Nardos gratis i TV4 Play-appen i varje omröstning fram till finalen den 24 maj.
 
 
 
 
 
 
#1 - Anonym

Det är bara dumt att rösta på någon som vinnare bara för att denna blivit utsatt för rasism. Det borde inte ha något att gör med big brother

#2 - fortsättning på #1

Men det är helt sjukt vad hon blir utsatt för ska tillägas

#3 - Anonym

Hej kan du skriva om Eliott???

#4 - Anonym

#1 Håller med. Den som förtjänar det mest ska vinna, inget annat. Jag har inte följt programmet så jag vet inte om hon kanske är en värdig vinnare, men då ska man rösta på henne pga det, inte pga att hon utsatts för rasism och ska få vinna som plåster på såren

#5 - Anonym

Lyssna på senaste poddavsnittet av joakim oh jonnas podd förklarar väldigt bra hur unga idioter på youtube fungerar

#6 - Anonym

Har Kammi gjort sin rumpa? På hennes senaste bild där hon ligger i en pool ser det ut som hon har en väldigt stor rumpa, men på hennes andra videos och biker är den rätt platt (vilket hon själv också brukat påpeka)

#7 - Anonym

Tror många fokuserar på att man ska rösta på den som är värd det men problemet ligger inte i hos vem som vinner BB utan själva rasismen. Det är sjukt att vi lever i en så pass globaliserad värld 2021 men där rasism fortfarande pågår. Men sedan förnekas det när man säger att rasism inte sker i Sverige

#8 - Anonym

Nämn inte oss på discord att vi är rasister för inte fan är någon skärmdump från oss.

#9 - Anonym

#6 Hon är ju i vatten och flyter, så rumpan är ju putas uppåt 😅 Nej, hon har inte gjort rumpan. Dock har hon ganska fast och välformad rumpa för hennes smala kropp sen innan, så det kan ju lätt se ut så, men det har hon alltid haft

#10 - R

Vidriga svin.. usch!

#11 - XoXo

Off topic: Är Josephine Qvists nya kille Örebro-hockeyspelaren Nick Ebert från USA?

#12 - Anonym

#6 Hon är ju i vatten och flyter, så rumpan är ju putas uppåt 😅 Nej, hon har inte gjort rumpan. Dock har hon ganska fast och välformad rumpa för hennes smala kropp sen innan, så det kan ju lätt se ut så, men det har hon alltid haft

#13 - Anonym

#3 Vad hände med eliott?

#14 - Anonym

#11 Omg jaaa jag tror du har rätt!! Hon har peakat om att killen hon träffar är amerikan, spelar sport i Örebro och är född 94. Allt stämmer ju in på honom. Samt att bilden hon la ut stämmer överens med Nicks hår etc!

#15 - Anonym

Vad är det med Eliott?? Sett flera skriva om det, fattar inte vad som hänt

#16 - Anonym

Vi kan ju inte rösta på nardos för att hon är svart och blivit utsatt för rasism utanför bb huset, hon är absolut ingen värdig vinnare. Och hon förtjänar inte all skit hon fått, men å andra sidan så hade hon kunnat bete sig som en normal människa så hade hon inte blivit så hatad som hon är. Hon har själv satt sig i denna sitsen, och en miljon är det sista hon förtjänar.

#17 - Anonym

#13 #15 misshandlat & våldtagit tjejer i marbella enligt folk på twitter som känner flera tjejer, även en fie på tik tok lagt ut om att hon varit med om det

#18 - Anonym

Vet nån vem kammi e ihop me och varför hon ej ska visa honom på sociala medier? sociala medier kanske var orsaken till nico dumpa henne

#19 - Anonym

Mayate

#20 - Anonym

Jungle bunny

#21 - Anonym

Jungle bunny

#22 - Anonym

#18 Hon svarade att han helt enkelt inte vill vara med, och hon tycker det är skönt att få vara lite privat så det stör inte henne. Måste väl inte vara så mycket mer komplicerat än så? Respektlöst att försöka ta reda på vem det är när dom uppenbarligen inte vill

#23 - J

#18 Gabriel romberg. Riktigt cool kille som poserar med vapen.

#24 - Anonym

Nu till något som inte har med inlägget och göra. Har helen torsgården slutat på youtube? Vet att hon nyligen blev tre barns mamma och har det säkert fullt upp hemma. Eller har hon bara tagit en behövlig paus från youtube? Hon har ju liksom inte lagt upp någon vlogg på två veckor.

#25 - Anonym

#24 nej hennes dator är på lagning bara :)

#26 - Anonym

Tycker att Tanja skall vinna idag på Big Brother. Men tycker inte att Nardos skall vinna för hon har blivit utsatt av rasist påhop. Skulle hon vinna så är big brother bara riggat se bara förra året när Sami van då vart det också riggat.

#27 - E

Vem är denna Eliott som folk skriver om?

#28 - Fb in my heart

Vi som sett liven vet att Nardos aldrig var en värdig vinnare. Ni som enbart sett de otroligt vinklade programmen har sett en tjej där ALLT klippts till hennes fördel. Att uppmana folk som inte ens sett programmet att rösta är helt befängt! Hon förlorade inte pga sin hudfärg. Herregud! Hon förlorade pga sitt beteende. Ränderna från TJAFS går aldrig ur.

#29 - ellie

Fy fan så sjuka människor det finns

#30 - Anonym

Någon som vet vem amanda strand dejtar?

#31 - Anonym

Har Isabelle strömberg blivit lesbisk?

#32 - Anonym

Vet någon vem antonija pratar om

#33 - Anonym

Vad skrev Lakidoris kompis Ebba på sin story idag? Ebba skrev att hon tog ner sina storys och bad om ursäkt. Laki skrev att Ebba gjorde bort sig rejält.
VAD MISSADE JAG??

#34 - Anonym

#33 ebba frågade sina följare vad de stör sig på som influencers gör, eller en viss influencer

#35 - Anonym

#32 Bra om du också skriver VAD personen har sagt och i vilket sammanhang. Vi här har inte koll på vad hundratals influencers säger varje dag.

#36 - Anonym

#34 TACK för svar! :)
Frågade hon om ett namn eller la hon ut följarnas svar på namn?

#37 - Anonym

#31
Man behöver inte vara lesbisk för att man får en puss på kinden av en av samma kön.. Snälla, har hånglat med många tjejkompisar och även tagit pussbilder när jag var yngre utan att behöva vara lesbisk. Jätte konstigt att du ens funderade över det.

#38 - Anonym

#36 hon frågade sina följare, "vad stör ni er på som influencers gör?"

#39 - Anonym

#37 jag tyckte det såg väldigt intimt/kärleksfullt ut så därför undrade jag, och hon verkar umgås mycket med tjejen i fråga. Jag vet om att tjejer pussas och kramas hit och dit men fick känslan av att det var något mer med den pussen, så därför

#40 - Anonym

Någon som vet vem Tova Helgessons nya pojkvän är?

#41 - Anonym

#39
Ja jag har perioder där jag umgås med en specifik tjejkompis hela tiden, och vi kan vara väldigt kärleksfulla och pussa varandra på film/bild och ligga och kramas/skeda när vi kollar tiktik m.m. tillsammans, det är absolut inget mer än vänskap mellan oss men vi är soulmates bara.

#42 - Moe Lester

Jävlar vad misslisibell blivit tjock, kom upp på snap

#43 - Anonym

#42
Har hon ju inte alls, men tycker hon har fått väldigt brett ansikte. Kollade hennes insta och tycker hon är väldigt vacker, absolut inte tjock någonstans men som jag skrev hennes ansikte har blivit väldigt brett.

#44 - Anonym

#42 Fyfan vilken osmaklig kommentar. Hon är inte i närheten av att vara tjock. Hon ser helt normalviktig ut! Du reagerar på att hon blivit större generellt än hon var innan...när hon hade en ätstörning... Klart att man går upp när man försöker bli frisk

#45 - Anonym

#8 Lol ni förtjänar att bli uthängda

#46 - Anonym

Förlåt men #42, du är dum i huvudet. Hon har haft ätstörning och du har mage att kommentera hennes vikt? Vad gör din kommentar för nytta? Hon är fullt normalviktig och superfin. Inte för att det är något som helst fel på att vara tjock, så är det i alla fall inget en fd ätstörd vill höra.

#47 - SMFH

Galet hur Jocke kör runt i en Ferrari 488 Pista för 4 miljoner medans Jonna åker runt i en Citroen Picasso från 2004. En familjebil ska vara en trygg plats, tror inte riktigt att dessa två förstår säkerhetskillnaderna på en bil från 2004 och en från 2021.
Antingen skiter de fullständigt i barnens säkerhet eller så är de helt bakom flötet och totalt iq-befriade.

#48 - Anonym

#42 Okej, det håller jag inte med om direkt men kan du ge oss ett exempel på en tjej som du tycker uppfyller ditt skönhetskrav vad gäller vikt då?

#49 - HVNSNT

#48 Tack som frågar! Kendall Jenner är ett gott exempel, inte för smal inte för tjock

#50 - Henke

#47 Inget hindrar Jonna att köpa en annan bil.

#51 - Anonym

#47
Men alltså snälla ska du gnälla över ALLA barnfamiljer som inte har råd med en svin dyr bil?
Hon älskar förmodligen sin bil, låt henne. Avensjuka människa

#52 - Anonym

#51 Det ekar tomt i din skalle...

#53 - SMFH

#51 SKillnaden är ju att Jonna mycket väl har råd. Det grundar sig bara i inkompetens och ignorans.
Har man råd med en bil med uppdaterade säkerhetsåtgärder så ska man givetvis byta ut sin äldre mot en ny.

Du förstår nog varken min poäng eller vikten av en säker familjebil.

#54 - Anonym

#53
Du är medveten om att företaget äger tre bilar va ? En enkel koll på alla företag hade löst ditt problem men de e ju klart en pundarunge som dig klarar väll inte av det ?!!

#55 - Anonym

#53
Du är medveten om att företaget äger tre bilar va ? En enkel koll på alla företag hade löst ditt problem men de e ju klart en pundarunge som dig klarar väll inte av det ?!!

#56 - Anonym

Kammis nya pojkvän ser för övrigt ut exakt som hennes pappa?

#57 - SMFH #54

#54 Företaget Jocke & Jonna AB äger endast två fordon varav den ena är ett släp, så det kanske är lite överkurs för dig med matte?
Volvo XC90 de står på används varken av Jocke eller Jonna.

Nu ser du allt dum ut.

Btw, det stavas ''väl'' och inte ''väll'' men det är ju klart, en pundarunge som dig vet ju inte om det.

#58 - Anonym

#57 Underbar kommentar, tur att vi har genier som dig som kan upplysa oss pundare <3

#59 - Anon

#56 Gud ja, han gör verkligen det haha

#60 - Anonym

#40 hennes kameraman 110%! Hon kallade honom babe och undvek frågan om dom legat. Även typ alla i kommentarerna spekulerar om det på yt

#61 - Anonym

Är det någon annan som reagerat på att Amir copy pasteat Ursäktas ”språk” och deras uttryck? Otroligt irriterande. Känns så krystat?

#62 - Anonym

#61 omg har också tänkt på det?? HAn försöker sååå mycket och skriver ju på det sättet hela tiden..

#63 - Anonym

#56 hahahahah vad obehagligt wtf

#64 - Anonym

#61 vad är ursäktas? vad har jag missat?

#65 - Anonym

Intressant (taget från Rask s Live om anonyma och kritik) Gäller de flesta bör tilläggas.
Kritik vägras tas ifrån anonyma- varför vill inte kreatörer ta kritik från anonyma? Eller främlingar?!
Medans beröm från anonyma och främlingar är deras liv och levebröd och existens? Då kvittar det vem kommentaren kommer ifrån, då är den välkommen och mottagen. Går igenom flera led, med de sagt att kritik enkom kan lyssnas till om de är från en vän, medans beröm kan ges från vem som helst och landa bra och kännas genuint och sant.

#66 - Anonym

#65 Det gör ju inte Jewels heller så. Samma skrot.

#67 - Anonym

Amir verkar ha en ny kompisgrupp, IGEN. Undrar hur lång tid det tar innan den är bortspolad.

#68 - Anonym

Någon som vet om Alice Stenlöf gjort bröstoperation?
Hon har gått ner i vikt men brösten har blivit större.
Hon blev hyllad för att hon accepterade och uppmärksammade att det är okej att ha små bröst, sen vips har hon nästan dubbla mot vad hon haft innan? Både med och utan bh.

#69 - Anonym

#68 Ja, Alice har opererat brösten, syns väldigt tydligt.

#70 - Anonym

Såhär jag blir verkligen "rädd" när jag ser killar i min ålder som beter sig på såna här vidriga sätt. Till exempel en kille på youtube (vet inte om ni vet vem det är) som heter Tazer. Han är 14 och vi är födda samma år (2007) och han gick ut på sin instagram story och skrev "olofs tiktok konto blev nedtaget :(" efter att han hade haft live efter live där han bettet sig som skit mot kvinnor och sen kan killar i samma ålder som mig eller lite yngre kan verkligen sitta och skratta åt det där gör mig rädd. Jag vet att man ska få skämta om det mesta och det står jag bakom. Jag kan också dra osmakliga skämt när jag pratar med min kompis och vi kan skratta åt det (eftersom att vi båda vet att vi skämtar). Men Olof är väl förfan inte ironisk i det han säger och återigen så skrämmer det mig att jag påriktigt är född samma år som såna skitungar i stort sett som försvarar olof och lokal och kastar smuts på Joakim som inte ens bad att bli indragen i det här.

#71 - Anonym

Såhär jag blir verkligen "rädd" när jag ser killar i min ålder som beter sig på såna här vidriga sätt. Till exempel en kille på youtube (vet inte om ni vet vem det är) som heter Tazer. Han är 14 och vi är födda samma år (2007) och han gick ut på sin instagram story och skrev "olofs tiktok konto blev nedtaget :(" efter att han hade haft live efter live där han bettet sig som skit mot kvinnor och sen kan killar i samma ålder som mig eller lite yngre kan verkligen sitta och skratta åt det där gör mig rädd. Jag vet att man ska få skämta om det mesta och det står jag bakom. Jag kan också dra osmakliga skämt när jag pratar med min kompis och vi kan skratta åt det (eftersom att vi båda vet att vi skämtar). Men Olof är väl förfan inte ironisk i det han säger och återigen så skrämmer det mig att jag påriktigt är född samma år som såna skitungar i stort sett som försvarar olof och lokal och kastar smuts på Joakim som inte ens bad att bli indragen i det här.

#72 - Anonym

Alltså reallokal måste ju va den sämsta intervjuaren någonsin. Istället för att fråga frågor om olof som har betydelse för hans liv som typ "hur går det med escobar.inc" Eller "Hur började din kariär" och såna frågor som vanliga intervjuare ställer så sätter han olof så att han får prata helt fritt om vad som helst utan att ställa några motfrågor. Reallokal måste ju verkligen va den sämsta intervjuaren i världen som bara bryr sig om tittar siffror

#73 - Anonym

Alltså reallokal måste ju va den sämsta intervjuaren någonsin. Istället för att fråga frågor om olof som har betydelse för hans liv som typ "hur går det med escobar.inc" Eller "Hur började din kariär" och såna frågor som vanliga intervjuare ställer så sätter han olof så att han får prata helt fritt om vad som helst utan att ställa några motfrågor. Reallokal måste ju verkligen va den sämsta intervjuaren i världen som bara bryr sig om tittar siffror

#74 - Alina

NellieB senaste post, hon som sa att alla är så fina o hon älskade sina små bröst, nu har hon två meloner

#75 - Anonym

#74 Vem tusan är "NellieB" Känns som att många här förutsätter att andra känner till precis alla och allt om alla andra influencers.

#76 - Anonym

#75 Nellie Berntsson

#77 - Anonym

Kammi har fått avliva Bettan 😭💔

#78 - L

Snälla säg att jag inte är den enda som blev sjukt besviken på att Jonnas nya husvagnsserie innehöll både videoklipp på hennes barn, men även reklam om någon jäkla barn-app i slutet av videon. Hoppas verkligen att det inte fortsätter så, jag vill kolla på hennes husvagnsrenovering, inte hennes ungar.

#79 - Anonym

ngn som vet om laki fortfarande är ihop med sin brorsa?

#80 - eh333333

#75 Du kan ju seriöst googla namnet, tar dig ynka 2 sekunder.

#81 - Anonym

#78 Vill du inte följa folk som har barn, följ inte folk som har barn. Det faller sig naturligt att dom tar upp en del av deras sociala kanaler

#82 - Henke

#81 Du missar nog poängen lite... Det pågår en rätt stor debatt om att exponera barn på det sättet.

#83 - Anonym

#79: Laki berättade i en vlogg att de skulle bli särbos igen eftersom Ruben inte fick hyra ut sin lägenhet längre.

#84 - Anonym

#82. Jag vet. Och jag spyr på den debatten. Det är upp till varje förälder att bestämma den saken, ingenting du eller någon annan utomstående ska lägga sig i. Som sagt, vill du inte se barn på internet? Följ inte folk på internet som har barn

#85 - Anonym

Är det inte ”kul” hur Felicia Bergström hela tiden påstår att hon har superhög smärttröskel och ändå ständigt klagar på att hon har ont? Är det inte höften, är det typ armen eller huvudet. ALLT ska det klagas på :)))

#86 - Anonym

#85 Hon är en stor tjock och bortskämd bebis

#87 - Anonym

Någon som vet varför Ida Warg inte visat Elvis på sin kanal längre, för hon gjorde väl det innan?

Inget dåligt med det, bara genuint undrar :)

#88 - Anonym

#87 Eftersom Elvis numera blivit äldre, utvecklat en personlighet, och framförallt ett mer välkänt ansikte än när han var bebis, har dom valt att inte visa honom med risk för att han skulle råka illa ut av sjuka individer

#89 - Anonym

#80 Du kanske ska testa att googla själv först innan du öppnar käften? Första träffarna på "NellieB" kommer inte till "Nellie Berntsson".

#90 - L

#81 Självklart, men är det verkligen ett måste att visa upp sin avkomma precis ÖVERALLT bara för att man har en? Jag har till exempel slutat följa Jonna på instagram, för där är det i princip bara bilder och videor på hennes barn. Jag tycker att Jonna är superhärlig, och blev superglad när jag såg att hon skulle göra en renovera-husvagn-serie, men inte sjutton trodde jag att jag skulle behöva titta på dregliga ungar och behöva spola förbi reklam om någon app för barn. Jag fattar att hon älskar sina barn, och självklart ska hon visa upp dem om hon vill, men jag personligen tycker att det är tråkigt att hon väljer att göra det i en "serie" som ska handla om att renovera en husvagn, och det har jag all rätt att tycka. Självklart är det upp till henne om hon vill fortsätta låta barnen ta upp en del av renovera-husvagn-videorna, och ja, jag kan absolut låta bli att titta. (Hade det varit till exempel en vlogg så hade jag ju förstått att det med största sannolikhet kommer handla en hel del om deras barn, men en husvagnsrenovering? Nja). Du verkar dessutom tolka min kommentar väldigt fel. Jag har ingenstans skrivit att hon ska sluta visa upp sina ungar för min skull, eller försökt lägga mig i hennes val på något vis. Jag har ENDAST skrivit att jag blev sjukt besviken, då jag personligen kollar på en renovera-husvagnsserie för att se när personen renoverar husvagnen, inte se barn och reklam om barngrejer, och vet du vad? Jag får faktiskt tycka så bäst jag vill.
Men om du har tips på svensktalande barnfria personer som är härliga och som renoverar husvagnar så får du hemskt gärna berätta vilka! :)

#91 - Anonym

#84 Oj, är du en kränkt flunsa som profiterar på sin unge 😂😂😂 ”Jobba” på du...

För övrigt följer jag inga som skaffar ungar. Blir en avfölj direkt. Vill slippa se kletiga barnansikten som visas upp i tid och otid.

#92 - Anonym

Varför ses inte betald marknadsföring längst upp i vänstra hörnet på Jocke och Jonnas kanal.
Ser massa kreatörer lägger in den notisen.

#93 - Anonym

Varför har Rask olika swish nummer på sin live

#94 - Anonym

Laki röker igen, och ljuger om det. :)))

#95 - Anonym

#93 För att Jewels ska ha något att störa sig på.

#96 - Anonym

#85 Ovanligt om felicia har ont i höften med tanke på att hon har höftprotes. Varför kollar du ens på hennes videor om du stör dig på henne? Skaffa en hobby

#97 - Tobias

Nån som vill gå på dejt ring mig
0706400340

#98 - Tobias

Nån som vill gå på dejt ring mig
0706400340

#99 - Galon-lakan säljes (bättre beg.)

#97 Hej! Jag har lämnat vidare numret till min kåta granne, Ann. Bara ta henne långt bort från vår gata är du snäll. Hyfsat billig i drift har jag hört. Blir typ nöjd med korv å bröd som date-mat. Hon röker, men det kanske du kan ha överseende med. Lycka till! #savemefromAnn #brommamammaunderfläkten #brommamorsa #wt #korvmedbröd

#100 - Anonym

Den som spar, han har.

#101 - Anonym

Hoppas allt drama som ses på YouTube städas upp en gång för alla. De är många som jagat människor i flock dvs 3 mot 1. (ibland fler)
Det planeras och släpps videos en efter en i flera led bland de personer som allierar med varandra emot en och samma person. Alla ska mjölka på någon annans bekostnad. (läs liv)

Exempel "pip" bryter tystnaden om "pip" 3 vuxna sitter öppet och lägger ut en timmes dialog om en person.
En kreatör spelar in och läcker samtal med om en person och dens psykiska ohälsa.
En annan kreatör använder sin plattform och "jagar" person med LSS- beslut i flera video klipp. Och massa andra med psykiska ohälsa före denna person. Seriöst vad är det vuxna lär ut?
Nu har det hamnat på en helt ny nivå. Och det är skrämmande. Med andra aktörer som klivit in i bilden.

Det här kanske är ett resultat av YouTubes riktlinjer inte hinner med att rensa upp plattformen? Något sjukt har byggs upp och normaliserats i våra sociala medier. Att offentligt hänga ut andra, gå ihop och släppa klipp från olika perspektiv om samma person har gjorts i flera år. (vilket såklart varit uppgjort)

Och detta är alltså en plats där barn vistas - en plats där ungdomar växer upp idag och får se hur vuxna "MEN" för det är mest MEN som står för dramat synligt. De har följt hur uthängningar och läckta konversationer, samtal med mera offentliggörs i med den person du ogillar. Lägg därtill att detta är en arbetsplats där detta tillåts i flera år.

Att det ska behöva gå så långt innan vi börjar lyfta detta problem som normaliserar ett beteende av sämre valör.

En person markerar och tar bort sin egna kanal, kliver av detta trams. Den som på papper är yngst.
Även en annan ung person la ner detta trams med samma content.

Hur ska sociala medier bli en bättre plats att vistas på?
Borde alla som använder sin kanal eller sin räckvidd på fel sätt bli avstängd?
Och är det ens möjligt?

Som sagt idag är sociala medier ingen värld som är sund för barn och ungdomar att växa upp i. Det eskalerar och blir bara grövre och grövre. Med nya personer som nu är emot personer som oftast varit en del av drama.
Otroligt obehagligt.
Att se vart vi hamnat idag och blundat för i så många år.
Stäng ner alla!
Och låt dem som inte bidragit och gör drama få bygga upp en bättre plats på nätet.

Bort med trakasserier, bort med hat, bort med hot, massiv mobbing, stäng ner kommentarsfälten där det hetsas, varför går det inte detta stoppas? Anmäl alla där ni ser mobbing sker, som en klok kvinna sa, att alla som inte sköter sig ska anmälas, eller flaggas för. Vi måste få ett slut på detta nu innan det blir ännu värre.

#102 - Anonym

#101 lägg därtill att det skarvas mycket när saker skett och ägt rum när personer som varit delaktig i drama ska "rentvå" sig själv när de var aktiva i öppen mobbing alt prata om personer öppet och inför publik i nedsättande ton.
Det var INTE 10 år sedan, eller fem år sedan, sju år sedan osv. Det var 2020 och även i början av 2021.
Det är bra att äga sitt problem, men äg också sanningen av tidspann av saker ni postat skit på nätet, för vissa av er har lagt ut skit för mindre än ett år sedan.
Sedan alla som gör sånt här skit jobb, på de är er arbetsplats, och andras dessutom. Fråga er själva om det är såhär ni vill tjäna pengar på? Ganska smutsigt tilltag för att driva en kanal och få visningar på.
Och ni som swishar pengar till dessa människor som bidragit och bidrar med skit, lägg av med det. Låt dem jobba för pengarna som alla andra i samhället får göra på hederligt vis.

#103 - A

Vem är det Felicia B härmar i sin senaste vlogg ?
Hon säger ju ”otroligt” i varannan mening typ

#104 - Anonym

Gustav Björklund har ny tjej, hon heter Lina

#105 - Anonym

När "kreatörer" ska påskynda sitt förflutna på nätet.
NÄR GJORDE DU KLANDERVÄRT CONTENT PÅ DIN KANAL SA DU? 2017-2018. Vilken lirare du är...
Påminnelse - Jag har catfishat ******** i en månad DATUM (Juni År 2020) en av MÅNGA videos.

#106 - Anonym

#104 Jasså, hoppas för hennes skull att Gustav blivit botad från sin sjukdom hahaha

#107 - Anonym

Att Julia Spindel blir planerat gravid när hon är sjukskriven och har öppen med att hon knappt får pengar att klara sig på. Vart fan är ansvaret?

#108 - A

#107 trodde typ det va omöjligt att bli gravid när man är sådär sjuk i anorexia som hon sa att hon va😬

#109 - Anonym

#108 alltid tyckt att det luktar lite mytoman runtom henne. så oansvarigt att ens bli gravid när man, enligt henne, är SÅ SJUK och inte har pengar. fy!

#110 - Anonym

#109 "Lite mytoman"? Har du sett hennes TikTok? Hon är en extrem mytoman och hittar på nya saker varje dag verkar det som. Sorgligt. Tycker synd om ungen... om det nu finns en.

#111 - Anonym

#110 missade tyvärr hennes TikTok men har sett hur hon håller på, på både Instagram och Facebook. Hon är aldrig frisk och har alltid åkommor och är döende. Och sen var hon ju DÖENDE i anorexia men kan trots det skaffa barn två månader senare 😂

#112 - Anonym

#110 #111 Hon har 100% Münchhausens syndrom och ett sjukligt bekräftelsebehov. Hoppas att det inte utvecklas till Münchhausen by proxy när hon får barn.

#113 - Anonym

Hört att Kammis kille sitter häktad? Kan du skriva om det?

#114 - S

Vad hände med Tova igår??? Med tanke på vad hon skrivit på sin story?

#115 - W

Vad skrev Tova igår? Ingen som vet?? Hon skrev i sin story att det gick för långt igår

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com