Rasismen mot Big Brother-deltagaren Nardos

Över 30 influencers har delat ett inlägg om den rasism och hat som Big Brother deltagaren Nardos utsätts för på Flashback, Facebook och Discord.
 
Skärmdumpar från dessa forum visar att Nardos över 100 gånger blir kallad för n-ordet, apa, apflickan, gorilla m.m.
 
Kontot bakom inlägget skriver "Vi har nu en chans att markera att vi accepterar inte sådant beteende. Ladda ner TV4 Play-appen och var redo på att rösta på Nardos som vinnaren av Big Brother 2021 med en vinstsumma på 1 miljon kronor. Du behöver inte ha följt programmet, ladda ner appen och gör ett ställningstagande."

Det är finalvecka i Big Brother och det görs flera omröstning fram till finalen den 24 maj. Det går att rösta på Nardos gratis i TV4 Play-appen i varje omröstning fram till finalen den 24 maj.
 
 
 
 
 
 
#1 - Anonym

Det är bara dumt att rösta på någon som vinnare bara för att denna blivit utsatt för rasism. Det borde inte ha något att gör med big brother

#2 - fortsättning på #1

Men det är helt sjukt vad hon blir utsatt för ska tillägas

#3 - Anonym

Hej kan du skriva om Eliott???

#4 - Anonym

#1 Håller med. Den som förtjänar det mest ska vinna, inget annat. Jag har inte följt programmet så jag vet inte om hon kanske är en värdig vinnare, men då ska man rösta på henne pga det, inte pga att hon utsatts för rasism och ska få vinna som plåster på såren

#5 - Anonym

Lyssna på senaste poddavsnittet av joakim oh jonnas podd förklarar väldigt bra hur unga idioter på youtube fungerar

#6 - Anonym

Har Kammi gjort sin rumpa? På hennes senaste bild där hon ligger i en pool ser det ut som hon har en väldigt stor rumpa, men på hennes andra videos och biker är den rätt platt (vilket hon själv också brukat påpeka)

#7 - Anonym

Tror många fokuserar på att man ska rösta på den som är värd det men problemet ligger inte i hos vem som vinner BB utan själva rasismen. Det är sjukt att vi lever i en så pass globaliserad värld 2021 men där rasism fortfarande pågår. Men sedan förnekas det när man säger att rasism inte sker i Sverige

#8 - Anonym

Nämn inte oss på discord att vi är rasister för inte fan är någon skärmdump från oss.

#9 - Anonym

#6 Hon är ju i vatten och flyter, så rumpan är ju putas uppåt 😅 Nej, hon har inte gjort rumpan. Dock har hon ganska fast och välformad rumpa för hennes smala kropp sen innan, så det kan ju lätt se ut så, men det har hon alltid haft

#10 - R

Vidriga svin.. usch!

#11 - XoXo

Off topic: Är Josephine Qvists nya kille Örebro-hockeyspelaren Nick Ebert från USA?

#12 - Anonym

#6 Hon är ju i vatten och flyter, så rumpan är ju putas uppåt 😅 Nej, hon har inte gjort rumpan. Dock har hon ganska fast och välformad rumpa för hennes smala kropp sen innan, så det kan ju lätt se ut så, men det har hon alltid haft

#13 - Anonym

#3 Vad hände med eliott?

#14 - Anonym

#11 Omg jaaa jag tror du har rätt!! Hon har peakat om att killen hon träffar är amerikan, spelar sport i Örebro och är född 94. Allt stämmer ju in på honom. Samt att bilden hon la ut stämmer överens med Nicks hår etc!

#15 - Anonym

Vad är det med Eliott?? Sett flera skriva om det, fattar inte vad som hänt

#16 - Anonym

Vi kan ju inte rösta på nardos för att hon är svart och blivit utsatt för rasism utanför bb huset, hon är absolut ingen värdig vinnare. Och hon förtjänar inte all skit hon fått, men å andra sidan så hade hon kunnat bete sig som en normal människa så hade hon inte blivit så hatad som hon är. Hon har själv satt sig i denna sitsen, och en miljon är det sista hon förtjänar.

#17 - Anonym

#13 #15 misshandlat & våldtagit tjejer i marbella enligt folk på twitter som känner flera tjejer, även en fie på tik tok lagt ut om att hon varit med om det

#18 - Anonym

Vet nån vem kammi e ihop me och varför hon ej ska visa honom på sociala medier? sociala medier kanske var orsaken till nico dumpa henne

#19 - Anonym

Mayate

#20 - Anonym

Jungle bunny

#21 - Anonym

Jungle bunny

#22 - Anonym

#18 Hon svarade att han helt enkelt inte vill vara med, och hon tycker det är skönt att få vara lite privat så det stör inte henne. Måste väl inte vara så mycket mer komplicerat än så? Respektlöst att försöka ta reda på vem det är när dom uppenbarligen inte vill

#23 - J

#18 Gabriel romberg. Riktigt cool kille som poserar med vapen.

#24 - Anonym

Nu till något som inte har med inlägget och göra. Har helen torsgården slutat på youtube? Vet att hon nyligen blev tre barns mamma och har det säkert fullt upp hemma. Eller har hon bara tagit en behövlig paus från youtube? Hon har ju liksom inte lagt upp någon vlogg på två veckor.

#25 - Anonym

#24 nej hennes dator är på lagning bara :)

#26 - Anonym

Tycker att Tanja skall vinna idag på Big Brother. Men tycker inte att Nardos skall vinna för hon har blivit utsatt av rasist påhop. Skulle hon vinna så är big brother bara riggat se bara förra året när Sami van då vart det också riggat.

#27 - E

Vem är denna Eliott som folk skriver om?

#28 - Fb in my heart

Vi som sett liven vet att Nardos aldrig var en värdig vinnare. Ni som enbart sett de otroligt vinklade programmen har sett en tjej där ALLT klippts till hennes fördel. Att uppmana folk som inte ens sett programmet att rösta är helt befängt! Hon förlorade inte pga sin hudfärg. Herregud! Hon förlorade pga sitt beteende. Ränderna från TJAFS går aldrig ur.

#29 - ellie

Fy fan så sjuka människor det finns

#30 - Anonym

Någon som vet vem amanda strand dejtar?

#31 - Anonym

Har Isabelle strömberg blivit lesbisk?

#32 - Anonym

Vet någon vem antonija pratar om

#33 - Anonym

Vad skrev Lakidoris kompis Ebba på sin story idag? Ebba skrev att hon tog ner sina storys och bad om ursäkt. Laki skrev att Ebba gjorde bort sig rejält.
VAD MISSADE JAG??

#34 - Anonym

#33 ebba frågade sina följare vad de stör sig på som influencers gör, eller en viss influencer

#35 - Anonym

#32 Bra om du också skriver VAD personen har sagt och i vilket sammanhang. Vi här har inte koll på vad hundratals influencers säger varje dag.

#36 - Anonym

#34 TACK för svar! :)
Frågade hon om ett namn eller la hon ut följarnas svar på namn?

#37 - Anonym

#31
Man behöver inte vara lesbisk för att man får en puss på kinden av en av samma kön.. Snälla, har hånglat med många tjejkompisar och även tagit pussbilder när jag var yngre utan att behöva vara lesbisk. Jätte konstigt att du ens funderade över det.

#38 - Anonym

#36 hon frågade sina följare, "vad stör ni er på som influencers gör?"

#39 - Anonym

#37 jag tyckte det såg väldigt intimt/kärleksfullt ut så därför undrade jag, och hon verkar umgås mycket med tjejen i fråga. Jag vet om att tjejer pussas och kramas hit och dit men fick känslan av att det var något mer med den pussen, så därför

#40 - Anonym

Någon som vet vem Tova Helgessons nya pojkvän är?

#41 - Anonym

#39
Ja jag har perioder där jag umgås med en specifik tjejkompis hela tiden, och vi kan vara väldigt kärleksfulla och pussa varandra på film/bild och ligga och kramas/skeda när vi kollar tiktik m.m. tillsammans, det är absolut inget mer än vänskap mellan oss men vi är soulmates bara.

#42 - Moe Lester

Jävlar vad misslisibell blivit tjock, kom upp på snap

#43 - Anonym

#42
Har hon ju inte alls, men tycker hon har fått väldigt brett ansikte. Kollade hennes insta och tycker hon är väldigt vacker, absolut inte tjock någonstans men som jag skrev hennes ansikte har blivit väldigt brett.

#44 - Anonym

#42 Fyfan vilken osmaklig kommentar. Hon är inte i närheten av att vara tjock. Hon ser helt normalviktig ut! Du reagerar på att hon blivit större generellt än hon var innan...när hon hade en ätstörning... Klart att man går upp när man försöker bli frisk

#45 - Anonym

#8 Lol ni förtjänar att bli uthängda

#46 - Anonym

Förlåt men #42, du är dum i huvudet. Hon har haft ätstörning och du har mage att kommentera hennes vikt? Vad gör din kommentar för nytta? Hon är fullt normalviktig och superfin. Inte för att det är något som helst fel på att vara tjock, så är det i alla fall inget en fd ätstörd vill höra.

#47 - SMFH

Galet hur Jocke kör runt i en Ferrari 488 Pista för 4 miljoner medans Jonna åker runt i en Citroen Picasso från 2004. En familjebil ska vara en trygg plats, tror inte riktigt att dessa två förstår säkerhetskillnaderna på en bil från 2004 och en från 2021.
Antingen skiter de fullständigt i barnens säkerhet eller så är de helt bakom flötet och totalt iq-befriade.

#48 - Anonym

#42 Okej, det håller jag inte med om direkt men kan du ge oss ett exempel på en tjej som du tycker uppfyller ditt skönhetskrav vad gäller vikt då?

#49 - HVNSNT

#48 Tack som frågar! Kendall Jenner är ett gott exempel, inte för smal inte för tjock

#50 - Henke

#47 Inget hindrar Jonna att köpa en annan bil.

#51 - Anonym

#47
Men alltså snälla ska du gnälla över ALLA barnfamiljer som inte har råd med en svin dyr bil?
Hon älskar förmodligen sin bil, låt henne. Avensjuka människa

#52 - Anonym

#51 Det ekar tomt i din skalle...

#53 - SMFH

#51 SKillnaden är ju att Jonna mycket väl har råd. Det grundar sig bara i inkompetens och ignorans.
Har man råd med en bil med uppdaterade säkerhetsåtgärder så ska man givetvis byta ut sin äldre mot en ny.

Du förstår nog varken min poäng eller vikten av en säker familjebil.

#54 - Anonym

#53
Du är medveten om att företaget äger tre bilar va ? En enkel koll på alla företag hade löst ditt problem men de e ju klart en pundarunge som dig klarar väll inte av det ?!!

#55 - Anonym

#53
Du är medveten om att företaget äger tre bilar va ? En enkel koll på alla företag hade löst ditt problem men de e ju klart en pundarunge som dig klarar väll inte av det ?!!

#56 - Anonym

Kammis nya pojkvän ser för övrigt ut exakt som hennes pappa?

#57 - SMFH #54

#54 Företaget Jocke & Jonna AB äger endast två fordon varav den ena är ett släp, så det kanske är lite överkurs för dig med matte?
Volvo XC90 de står på används varken av Jocke eller Jonna.

Nu ser du allt dum ut.

Btw, det stavas ''väl'' och inte ''väll'' men det är ju klart, en pundarunge som dig vet ju inte om det.

#58 - Anonym

#57 Underbar kommentar, tur att vi har genier som dig som kan upplysa oss pundare <3

#59 - Anon

#56 Gud ja, han gör verkligen det haha

#60 - Anonym

#40 hennes kameraman 110%! Hon kallade honom babe och undvek frågan om dom legat. Även typ alla i kommentarerna spekulerar om det på yt

#61 - Anonym

Är det någon annan som reagerat på att Amir copy pasteat Ursäktas ”språk” och deras uttryck? Otroligt irriterande. Känns så krystat?

#62 - Anonym

#61 omg har också tänkt på det?? HAn försöker sååå mycket och skriver ju på det sättet hela tiden..

#63 - Anonym

#56 hahahahah vad obehagligt wtf

#64 - Anonym

#61 vad är ursäktas? vad har jag missat?

#65 - Anonym

Intressant (taget från Rask s Live om anonyma och kritik) Gäller de flesta bör tilläggas.
Kritik vägras tas ifrån anonyma- varför vill inte kreatörer ta kritik från anonyma? Eller främlingar?!
Medans beröm från anonyma och främlingar är deras liv och levebröd och existens? Då kvittar det vem kommentaren kommer ifrån, då är den välkommen och mottagen. Går igenom flera led, med de sagt att kritik enkom kan lyssnas till om de är från en vän, medans beröm kan ges från vem som helst och landa bra och kännas genuint och sant.

#66 - Anonym

#65 Det gör ju inte Jewels heller så. Samma skrot.

#67 - Anonym

Amir verkar ha en ny kompisgrupp, IGEN. Undrar hur lång tid det tar innan den är bortspolad.

#68 - Anonym

Någon som vet om Alice Stenlöf gjort bröstoperation?
Hon har gått ner i vikt men brösten har blivit större.
Hon blev hyllad för att hon accepterade och uppmärksammade att det är okej att ha små bröst, sen vips har hon nästan dubbla mot vad hon haft innan? Både med och utan bh.

#69 - Anonym

#68 Ja, Alice har opererat brösten, syns väldigt tydligt.

#70 - Anonym

Såhär jag blir verkligen "rädd" när jag ser killar i min ålder som beter sig på såna här vidriga sätt. Till exempel en kille på youtube (vet inte om ni vet vem det är) som heter Tazer. Han är 14 och vi är födda samma år (2007) och han gick ut på sin instagram story och skrev "olofs tiktok konto blev nedtaget :(" efter att han hade haft live efter live där han bettet sig som skit mot kvinnor och sen kan killar i samma ålder som mig eller lite yngre kan verkligen sitta och skratta åt det där gör mig rädd. Jag vet att man ska få skämta om det mesta och det står jag bakom. Jag kan också dra osmakliga skämt när jag pratar med min kompis och vi kan skratta åt det (eftersom att vi båda vet att vi skämtar). Men Olof är väl förfan inte ironisk i det han säger och återigen så skrämmer det mig att jag påriktigt är född samma år som såna skitungar i stort sett som försvarar olof och lokal och kastar smuts på Joakim som inte ens bad att bli indragen i det här.

#71 - Anonym

Såhär jag blir verkligen "rädd" när jag ser killar i min ålder som beter sig på såna här vidriga sätt. Till exempel en kille på youtube (vet inte om ni vet vem det är) som heter Tazer. Han är 14 och vi är födda samma år (2007) och han gick ut på sin instagram story och skrev "olofs tiktok konto blev nedtaget :(" efter att han hade haft live efter live där han bettet sig som skit mot kvinnor och sen kan killar i samma ålder som mig eller lite yngre kan verkligen sitta och skratta åt det där gör mig rädd. Jag vet att man ska få skämta om det mesta och det står jag bakom. Jag kan också dra osmakliga skämt när jag pratar med min kompis och vi kan skratta åt det (eftersom att vi båda vet att vi skämtar). Men Olof är väl förfan inte ironisk i det han säger och återigen så skrämmer det mig att jag påriktigt är född samma år som såna skitungar i stort sett som försvarar olof och lokal och kastar smuts på Joakim som inte ens bad att bli indragen i det här.

#72 - Anonym

Alltså reallokal måste ju va den sämsta intervjuaren någonsin. Istället för att fråga frågor om olof som har betydelse för hans liv som typ "hur går det med escobar.inc" Eller "Hur började din kariär" och såna frågor som vanliga intervjuare ställer så sätter han olof så att han får prata helt fritt om vad som helst utan att ställa några motfrågor. Reallokal måste ju verkligen va den sämsta intervjuaren i världen som bara bryr sig om tittar siffror

#73 - Anonym

Alltså reallokal måste ju va den sämsta intervjuaren någonsin. Istället för att fråga frågor om olof som har betydelse för hans liv som typ "hur går det med escobar.inc" Eller "Hur började din kariär" och såna frågor som vanliga intervjuare ställer så sätter han olof så att han får prata helt fritt om vad som helst utan att ställa några motfrågor. Reallokal måste ju verkligen va den sämsta intervjuaren i världen som bara bryr sig om tittar siffror

#74 - Alina

NellieB senaste post, hon som sa att alla är så fina o hon älskade sina små bröst, nu har hon två meloner

#75 - Anonym

#74 Vem tusan är "NellieB" Känns som att många här förutsätter att andra känner till precis alla och allt om alla andra influencers.

#76 - Anonym

#75 Nellie Berntsson

#77 - Anonym

Kammi har fått avliva Bettan 😭💔

#78 - L

Snälla säg att jag inte är den enda som blev sjukt besviken på att Jonnas nya husvagnsserie innehöll både videoklipp på hennes barn, men även reklam om någon jäkla barn-app i slutet av videon. Hoppas verkligen att det inte fortsätter så, jag vill kolla på hennes husvagnsrenovering, inte hennes ungar.

#79 - Anonym

ngn som vet om laki fortfarande är ihop med sin brorsa?

#80 - eh333333

#75 Du kan ju seriöst googla namnet, tar dig ynka 2 sekunder.

#81 - Anonym

#78 Vill du inte följa folk som har barn, följ inte folk som har barn. Det faller sig naturligt att dom tar upp en del av deras sociala kanaler

#82 - Henke

#81 Du missar nog poängen lite... Det pågår en rätt stor debatt om att exponera barn på det sättet.

#83 - Anonym

#79: Laki berättade i en vlogg att de skulle bli särbos igen eftersom Ruben inte fick hyra ut sin lägenhet längre.

#84 - Anonym

#82. Jag vet. Och jag spyr på den debatten. Det är upp till varje förälder att bestämma den saken, ingenting du eller någon annan utomstående ska lägga sig i. Som sagt, vill du inte se barn på internet? Följ inte folk på internet som har barn

#85 - Anonym

Är det inte ”kul” hur Felicia Bergström hela tiden påstår att hon har superhög smärttröskel och ändå ständigt klagar på att hon har ont? Är det inte höften, är det typ armen eller huvudet. ALLT ska det klagas på :)))

#86 - Anonym

#85 Hon är en stor tjock och bortskämd bebis

#87 - Anonym

Någon som vet varför Ida Warg inte visat Elvis på sin kanal längre, för hon gjorde väl det innan?

Inget dåligt med det, bara genuint undrar :)

#88 - Anonym

#87 Eftersom Elvis numera blivit äldre, utvecklat en personlighet, och framförallt ett mer välkänt ansikte än när han var bebis, har dom valt att inte visa honom med risk för att han skulle råka illa ut av sjuka individer

#89 - Anonym

#80 Du kanske ska testa att googla själv först innan du öppnar käften? Första träffarna på "NellieB" kommer inte till "Nellie Berntsson".

#90 - L

#81 Självklart, men är det verkligen ett måste att visa upp sin avkomma precis ÖVERALLT bara för att man har en? Jag har till exempel slutat följa Jonna på instagram, för där är det i princip bara bilder och videor på hennes barn. Jag tycker att Jonna är superhärlig, och blev superglad när jag såg att hon skulle göra en renovera-husvagn-serie, men inte sjutton trodde jag att jag skulle behöva titta på dregliga ungar och behöva spola förbi reklam om någon app för barn. Jag fattar att hon älskar sina barn, och självklart ska hon visa upp dem om hon vill, men jag personligen tycker att det är tråkigt att hon väljer att göra det i en "serie" som ska handla om att renovera en husvagn, och det har jag all rätt att tycka. Självklart är det upp till henne om hon vill fortsätta låta barnen ta upp en del av renovera-husvagn-videorna, och ja, jag kan absolut låta bli att titta. (Hade det varit till exempel en vlogg så hade jag ju förstått att det med största sannolikhet kommer handla en hel del om deras barn, men en husvagnsrenovering? Nja). Du verkar dessutom tolka min kommentar väldigt fel. Jag har ingenstans skrivit att hon ska sluta visa upp sina ungar för min skull, eller försökt lägga mig i hennes val på något vis. Jag har ENDAST skrivit att jag blev sjukt besviken, då jag personligen kollar på en renovera-husvagnsserie för att se när personen renoverar husvagnen, inte se barn och reklam om barngrejer, och vet du vad? Jag får faktiskt tycka så bäst jag vill.
Men om du har tips på svensktalande barnfria personer som är härliga och som renoverar husvagnar så får du hemskt gärna berätta vilka! :)

#91 - Anonym

#84 Oj, är du en kränkt flunsa som profiterar på sin unge 😂😂😂 ”Jobba” på du...

För övrigt följer jag inga som skaffar ungar. Blir en avfölj direkt. Vill slippa se kletiga barnansikten som visas upp i tid och otid.

#92 - Anonym

Varför ses inte betald marknadsföring längst upp i vänstra hörnet på Jocke och Jonnas kanal.
Ser massa kreatörer lägger in den notisen.

#93 - Anonym

Varför har Rask olika swish nummer på sin live

#94 - Anonym

Laki röker igen, och ljuger om det. :)))

#95 - Anonym

#93 För att Jewels ska ha något att störa sig på.

#96 - Anonym

#85 Ovanligt om felicia har ont i höften med tanke på att hon har höftprotes. Varför kollar du ens på hennes videor om du stör dig på henne? Skaffa en hobby

#97 - Tobias

Nån som vill gå på dejt ring mig
0706400340

#98 - Tobias

Nån som vill gå på dejt ring mig
0706400340

#99 - Galon-lakan säljes (bättre beg.)

#97 Hej! Jag har lämnat vidare numret till min kåta granne, Ann. Bara ta henne långt bort från vår gata är du snäll. Hyfsat billig i drift har jag hört. Blir typ nöjd med korv å bröd som date-mat. Hon röker, men det kanske du kan ha överseende med. Lycka till! #savemefromAnn #brommamammaunderfläkten #brommamorsa #wt #korvmedbröd

#100 - Anonym

Den som spar, han har.

#101 - Anonym

Hoppas allt drama som ses på YouTube städas upp en gång för alla. De är många som jagat människor i flock dvs 3 mot 1. (ibland fler)
Det planeras och släpps videos en efter en i flera led bland de personer som allierar med varandra emot en och samma person. Alla ska mjölka på någon annans bekostnad. (läs liv)

Exempel "pip" bryter tystnaden om "pip" 3 vuxna sitter öppet och lägger ut en timmes dialog om en person.
En kreatör spelar in och läcker samtal med om en person och dens psykiska ohälsa.
En annan kreatör använder sin plattform och "jagar" person med LSS- beslut i flera video klipp. Och massa andra med psykiska ohälsa före denna person. Seriöst vad är det vuxna lär ut?
Nu har det hamnat på en helt ny nivå. Och det är skrämmande. Med andra aktörer som klivit in i bilden.

Det här kanske är ett resultat av YouTubes riktlinjer inte hinner med att rensa upp plattformen? Något sjukt har byggs upp och normaliserats i våra sociala medier. Att offentligt hänga ut andra, gå ihop och släppa klipp från olika perspektiv om samma person har gjorts i flera år. (vilket såklart varit uppgjort)

Och detta är alltså en plats där barn vistas - en plats där ungdomar växer upp idag och får se hur vuxna "MEN" för det är mest MEN som står för dramat synligt. De har följt hur uthängningar och läckta konversationer, samtal med mera offentliggörs i med den person du ogillar. Lägg därtill att detta är en arbetsplats där detta tillåts i flera år.

Att det ska behöva gå så långt innan vi börjar lyfta detta problem som normaliserar ett beteende av sämre valör.

En person markerar och tar bort sin egna kanal, kliver av detta trams. Den som på papper är yngst.
Även en annan ung person la ner detta trams med samma content.

Hur ska sociala medier bli en bättre plats att vistas på?
Borde alla som använder sin kanal eller sin räckvidd på fel sätt bli avstängd?
Och är det ens möjligt?

Som sagt idag är sociala medier ingen värld som är sund för barn och ungdomar att växa upp i. Det eskalerar och blir bara grövre och grövre. Med nya personer som nu är emot personer som oftast varit en del av drama.
Otroligt obehagligt.
Att se vart vi hamnat idag och blundat för i så många år.
Stäng ner alla!
Och låt dem som inte bidragit och gör drama få bygga upp en bättre plats på nätet.

Bort med trakasserier, bort med hat, bort med hot, massiv mobbing, stäng ner kommentarsfälten där det hetsas, varför går det inte detta stoppas? Anmäl alla där ni ser mobbing sker, som en klok kvinna sa, att alla som inte sköter sig ska anmälas, eller flaggas för. Vi måste få ett slut på detta nu innan det blir ännu värre.

#102 - Anonym

#101 lägg därtill att det skarvas mycket när saker skett och ägt rum när personer som varit delaktig i drama ska "rentvå" sig själv när de var aktiva i öppen mobbing alt prata om personer öppet och inför publik i nedsättande ton.
Det var INTE 10 år sedan, eller fem år sedan, sju år sedan osv. Det var 2020 och även i början av 2021.
Det är bra att äga sitt problem, men äg också sanningen av tidspann av saker ni postat skit på nätet, för vissa av er har lagt ut skit för mindre än ett år sedan.
Sedan alla som gör sånt här skit jobb, på de är er arbetsplats, och andras dessutom. Fråga er själva om det är såhär ni vill tjäna pengar på? Ganska smutsigt tilltag för att driva en kanal och få visningar på.
Och ni som swishar pengar till dessa människor som bidragit och bidrar med skit, lägg av med det. Låt dem jobba för pengarna som alla andra i samhället får göra på hederligt vis.

#103 - A

Vem är det Felicia B härmar i sin senaste vlogg ?
Hon säger ju ”otroligt” i varannan mening typ

#104 - Anonym

Gustav Björklund har ny tjej, hon heter Lina

#105 - Anonym

När "kreatörer" ska påskynda sitt förflutna på nätet.
NÄR GJORDE DU KLANDERVÄRT CONTENT PÅ DIN KANAL SA DU? 2017-2018. Vilken lirare du är...
Påminnelse - Jag har catfishat ******** i en månad DATUM (Juni År 2020) en av MÅNGA videos.

#106 - Anonym

#104 Jasså, hoppas för hennes skull att Gustav blivit botad från sin sjukdom hahaha

#107 - Anonym

Att Julia Spindel blir planerat gravid när hon är sjukskriven och har öppen med att hon knappt får pengar att klara sig på. Vart fan är ansvaret?

#108 - A

#107 trodde typ det va omöjligt att bli gravid när man är sådär sjuk i anorexia som hon sa att hon va😬

#109 - Anonym

#108 alltid tyckt att det luktar lite mytoman runtom henne. så oansvarigt att ens bli gravid när man, enligt henne, är SÅ SJUK och inte har pengar. fy!

#110 - Anonym

#109 "Lite mytoman"? Har du sett hennes TikTok? Hon är en extrem mytoman och hittar på nya saker varje dag verkar det som. Sorgligt. Tycker synd om ungen... om det nu finns en.

#111 - Anonym

#110 missade tyvärr hennes TikTok men har sett hur hon håller på, på både Instagram och Facebook. Hon är aldrig frisk och har alltid åkommor och är döende. Och sen var hon ju DÖENDE i anorexia men kan trots det skaffa barn två månader senare 😂

#112 - Anonym

#110 #111 Hon har 100% Münchhausens syndrom och ett sjukligt bekräftelsebehov. Hoppas att det inte utvecklas till Münchhausen by proxy när hon får barn.

#113 - Anonym

Hört att Kammis kille sitter häktad? Kan du skriva om det?

#114 - S

Vad hände med Tova igår??? Med tanke på vad hon skrivit på sin story?

#115 - W

Vad skrev Tova igår? Ingen som vet?? Hon skrev i sin story att det gick för långt igår

#116 - Anonym

#111 Nu försvarar jag inte henne för jag har ingen aning om vem hon är eller vad hon har gjort, men det är faktiskt fullt möjligt att vara fertil även vid svår Anorexia. Det är vanligt att kroppen stänger av och menscykeln rubbas, men inte något som händer alla

#117 - Anonym

#116 hon skrev för inte alls längesen att hon inte haft mens på jättelänge och att hon bara blir sämre och sämre😅

#118 - Anonym

#116 enligt henne förbjöds hon att åka rullskridskor och glida runt på en häst då det var för farligt för hennes kropp. tveksamt om en graviditet är lättare att ta för kroppen.

#119 - Anonym

#117 #118 Okej! Vet som sagt ingenting om hennes situation, pratar bara generellt. Man kan ju faktiskt bli gravid trots utebliven mens då ägglossning kan ske ändå. Som sagt, försvarar inte henne, förklarat bara hur kroppen fungerar vid Anorexi

#120 - Anonym

Har Amir inget hem eller? Hänger bara hos sina "kompisar", gissar på att han dumpar dem när utsikten har blivit tråkig och känner behovet av att utnyttja andra för vad dem har.

#121 - Anonym

Vad har hänt med therese?? Hon uppdaterar inte youtube längre och har inte lagt ut nåt på insta på en vecka.....

#122 - Anonym

Vad har hänt med therese?? Hon uppdaterar inte youtube längre och har inte lagt ut nåt på insta på en vecka.....

#123 - Anonym

Vad har hänt med therese?? Hon uppdaterar inte youtube längre och har inte lagt ut nåt på insta på en vecka.....

#124 - Anonym

Vad har hänt med therese?? Hon uppdaterar inte youtube längre och har inte lagt ut nåt på insta på en vecka.....

#125 - Anonym

Vad har hänt med therese?? Hon uppdaterar inte youtube längre och har inte lagt ut nåt på insta på en vecka.....

#126 - Anonym

Vad har hänt med therese?? Hon uppdaterar inte youtube längre och har inte lagt ut nåt på insta på en vecka.....

#127 - Anonym

#121 Förmodligen sjuk/mår dåligt, eller bara fullt upp med hennes serie som spelas in just nu. Inte första gången det har hänt, hon kommer tillbaka när hon är redo

#128 - Anonym

#127

*sin

#129 - Anonym

#126 hon skiter väl i youtube nu. Lika bra eftersom hon har blivit så cringe

#130 - Bandarne

#120 vi får se vart han tar vägen när lägenheten lämnas. Den är ju såld!

#131 - Anonym

#129 Hon la upp en video för någon timme sen bara, så lugna ner dig

#132 - Anonym

Marcelo och Emilia verkar redan ska sälja sitt hus i Sigtuna. Hur länge hann dom ens bo där, typ 2 veckor? Troligtvis blev det långa avståndet till Stockholm för jobbigt men tänker att det är ju något man tänker igenom innan man köper hus och flyttar haha

#133 - A

#132 vad grundar du det på ?

#134 - Anonym

#132 Nu har inte jag hört något alls om att dom ska sälja huset, men jag vet att Emilia uttryckt dåligt mående kring att bo där. Hon älskar huset men känner sig väldigt ensam. Det var väl inte jättelätt att veta eftersom husköpet gjordes innan hon blev mamma och blev mer isolerad och begränsad. Det påverkar ju ingen annan än dom själva om dom väljer att flytta till en plats som hon mår bättre på, dessutom ger ju en glad mamma en glad bebis vilket bara är positivt

#135 - Anonym

Är Moa Murderess gravid eller har hon bara gått upp väldigt mycket i vikt?

#136 - Anonym

Vad var det som Tova la ut på instagram story häromdagen?
Jag får en sån jävla dålig känsla av hennes "pojkvän" och kameraman.
Känns som han har groomat henne litegrann. Hon var nyss fyllda 18, hyrde honom som en kameraman och han höjde henne till skyarna, pumpade henne med självförtroende när hon mådde dåligt från sin muslimska kontrollerande pojkvän.
Det var kameramannen som photoshoppade hennes ansikte på porrbilder som dom la ut på onlyfans.
Har ni sett videosarna där han försöker tvinga henne att skämma ut sig överallt? Skriker på henne och ger henne en jävla massa onödig stress och ångest. Så gör man inte mot någon som mår psykiskt ostabilt.
Han är 30+ och har tydligen två små barn enligt flera källor, det ser ut som han utnyttjar Tova brutalt. Hon har aldrig varit i ett friskt eller normalt förhållande.
Tova vill ju lämna Skåne och köpa vila i mellansverige. Är det kameramannen som fått henne på dom tankarna? Jag fattar att hon vill bo närmare Bente, men man behöver sin familj också.
Det måste ju finnas någon anledning varför hennes mamma och brödrar vägrar vara med i hennes sociala medier längre.
Detta kommer inte sluta bra.

#137 - Anonym

Då har exonphspoiler avslöjat på sin story att Linn och Alice har gjort sina boobs

#138 - Anonym

#133 Deras hus ligger ute på hemnet

#139 - Anonym

Hur sorgligt är det inte att Linn gjorde brösten fett tidigt? hur kunde hennes föräldrar låta henne?

#140 - Anonym

#135
Väldigt mycket i vikt? Nej det skulle jag inte säga, men ja lite har hon gått upp och tkr hon inte ser lika sjuk ut längre. Alltså sjuk som i att hon kanske haft en ätstörning eller bara allmänt extremt smal, tycker hon är så mycket vackrare. Hon tar upp sin vikt i slutet av senaste videon när de åker på husvisning!

#141 - Anonym

#135
Väldigt mycket i vikt? Nej det skulle jag inte säga, men ja lite har hon gått upp och tkr hon inte ser lika sjuk ut längre. Alltså sjuk som i att hon kanske haft en ätstörning eller bara allmänt extremt smal, tycker hon är så mycket vackrare. Hon tar upp sin vikt i slutet av senaste videon när de åker på husvisning!

#142 - Anonym

#136 Hon är 22 år, det är fyra år sen hon blev 18. Hon är en vuxen människa som kan ta hand om sig själv, och nej man kan inte grooma en 22-åring

#143 - Anonym

Influencer
Citerar: Du behöver betala skatt för donationer som dina följare frivilligt ger dig för att du har en streamingkanal, blogg, videoblogg och liknande. Redovisa pengarna som en inkomst på bilaga T2.
Inkomst av tjänst för inkomstgivande hobby (SKV 2051)

Ojojoj snart är skatteverket i hälarna. Alla livestream kvällar.

#144 - Anonym

#142 Hon har känt kameramannen i flera år, jag menar inte hennes nuvarande ålder.
Men kul att åldern var det enda du kunde påpeka på.
Han behandlar henne INTE väl. Man är inte vuxen och kan tänka klart när man är 18-25. Är man dessutom deprimerad så är man inte sig själv och brukar oftast stanna i den åldern och tänker inte klart. Det är att utnyttja folk i det stadiet. Det är synd om Tova. Hon grät flera gånger i videon där han skriker och skämmer ut henne OCH LÄMNAR HENNE och tvingar henne att dansa inför främligar. Helt jävla sjukt beteende om han nu är hennes vän eller t.om pojkvän. Inte normalt någonstans.

#145 - Eh?

#139 Kan verkligen inte förstå hur det skulle vara sorgligt att Linn gjort sina bröst, låt henne. Ångrar hon det så kan hon ta ut sillisarna. Fokusera på ditt eget liv så kommer du må mycket bättre.

#146 - Anonym

#145 Fokusera på ditt egna liv istället för på andras kommentarer så kommer du må mycket bättre.

#147 - Anonym

Hört att Kammis kille är häktad för våldtäkt?

#148 - Anonym

#147 men hjälp! Källa?

#149 - Anonym

Vilken youtuber som alla älskar är det som varit otrogen?? Kolla exonphs story. Inte Bianca, Linn eller Antonija

#150 - Anonym

#149 Therese?

#151 - Anonym

#150 Känns otroligt, hon lämnar ju typ aldrig hemmet 😅

#152 - Lisa

149, det är Anis

#153 - Anonym

#152 Också tveksamt då hon påstår att det är en av hennes bästa vänner som ska ha blivit bedragen, och hon följer inte ens Anis flickvän och har typ aldrig nämnt henne

#154 - Anonym

#153 Jonna då? Tänker på att Jocke står henne nära.

#155 - Anonym

#154 Ja det är väl fullt möjligt, men känns också konstigt eftersom båda har lagt upp på instagramstory som ingenting. Men man vet aldrig

#156 - Anonym

154, 155 hålla käften med era båda två. Jocke va nyfiken och ville veta. Det handlar inte om dem

#157 - Anonym

#156 Men lugn 😅 Vi spekulerar bara i vilka det möjligtvis kan vara, ingen har sagt att det är dom. Jag sa ju att det högst troligt INTE är dom

#158 - Anonym

#156 men håll käften din tönt. vi spekulerar och fastslår inget.

#159 - Anonym

#149 Min gissning är Ben, då Nessa väl är rätt nära Diana?

#160 - Anonym

Någon som vet hur det är med Kenza's hund?

#161 - Anonym

#136 Får exakt samma känsla som dig. Han verkar vara en väldigt obehaglig person.

#162 - Hata engelska genitivmarkeringar

#160

INGA ENGELSKA GENITIVMARKERINGAR I SVENSK TEXXT DIN ÄCKLIGA APA!!!

#163 - Anonym

#159 Nej dom är väl inte så nära, du tänker kanske på den Diana som var med i ph och var programledare i Jockes dokusåpa? Dom är nära! Men Bens tjej? Nja.

#164 - Anonym

#162 haha chilla så arg över något så litet?

#165 - Anonym

Nog skulle det vara bra intressant att veta vilken känd influencer (kille) som varit otrogen. Ben Mitkus kan vi stryka då både han och Diana Baban interagerat på Insta senaste dygnet. Det ser betydligt sämre ut på den fronten för Anis Don Demina och Filippa Toremo. Hon följer inte honom längre på Insta?

#166 - Anonym

#165 jo det gör hon!

#167 - Anonym

#165 100% Anis. Hon skrev att personen börjar på A.

#168 - Anonym

Inte förvånad alls över att det är Anis. Det var säkert med ett minderårigt fan till honom.

#169 - Anonym

Kan ni föreställa er vilken sjuk hatstorm det hade blivit om det var Filippa som var otrogen mot Anis? Hon hade fått ett värre helvete än Nicci Hernestig när hon gjorde slut med Ben. Men eftersom Anis är en man och har följare som till 95% är mellan och högstadiekillar så lär han ju komma undan med det. Detta visar verkligen hur sjukt priviligierade män är och det går inte att förneka

#170 - Anonym

SÅ sjukt om det är anis asså. Han som varit sååååå emot otrohet i alla videos

#171 - Anonym

#169 Nicci Hernestig var ju dock en manipulativ, empatilös famediggeer som utnyttjade Ben till 100%. Går inte att jämföra riktigt med någon som varit otrogen.

#172 - Anonym

#171 Du har ju dock valt att endast gå på Bens version och dessutom tolka hans version överdrivet då han aldrig sagt allt dedär som du säger. Niccis version är helt annorlunda och hon menade att Ben behandlade henne illa och troligtvis finns det sanningar i båda versionerna då båda antagligen upplevt det de berättat, samtidigt som båda undanhåller saker. Det finns sällan bara ett mynt av ett kärleksdrama och eftersom ingen av oss faktiskt var där finns det inget att lägga sig i heller, det angår ingen förutom dom 2 och Ben borde inte grinat ut på sin story det första han gjorde, väldigt omoget från hans sida. Och oavsett om hon är en ”golddigger” så förtjänar hon inte allt hat hon fick, inte direkt så att hon har mördat eller våldtagit någon. Otrohet däremot kan inte ursäktas och det är fel rätt igenom, finns inget o diskutera om det.

#173 - Anonym

#171 Exakt! Nicci Hernestig är säkerligen en aning empatistörd. Extremt ytligt människa men nu har hennes fina fasad rasat igen då det tog slut med killen (han var tyligen lika ytlig). Undra hur länge det tar innan hon hittar någon ny kille att flasha med?

#174 - Anonym

#173 hahah ”empatistörd”, vad grundar du ens det på? Hon är ung och det är väldigt normalt att förhållanden tar slut. Detta är exakt vad som är problemet, folk som du visar väldigt tydligt eran ruttna kvinnosyn då ni ser kvinnor som ägodelar till män i princip och VÅGAR vi ens tänka tanken på att lämna våra förhållanden blir det hus i helvete. Kolla på Filippas tiktok, killar som är supporters till Anis har i princip hotat henne att ”om du sårar Anis kommer du få hela Sverige emot dig”, men det gör inget om det är tvärtom eftersom mannen har högre status än kvinnan och har därmed större rätt att göra som han vill. Inte heller direkt så att Nicci är den första eller sista att ge vibes av att utnyttja en känd youtubeprofil för att bli känd, kolla bara Philippe exempelvis men han får inte det minsta hat, eftersom han är man. Och med VIBES så menar jag att man får känslan av det, ingen av oss kan bevisa att det faktiskt är så och därför förtjänar ingen av dom hat.

#175 - Anonym

#169 Det har väl mer att göra med vad majoriteten av följarna kommer ifrån och inte vilket kön de har? :)

#176 - Anonym

#172 #174 Du har skrivit de dummaste kommentarerna jag har läst här på länge. Grattis!

#177 - Anonym

#174 Du måste ha något gravt fel i din feministiska hjärna. Jag skrev kommentar #173 men verkligheten ingenting negativt om kvinnor som lämnar en relation eller blir lämnade. Allt negativt som finns att säga Nicci Hernestig framgår om man ser videos med henne.

#178 - Anonym

#177 Snarare du som måste ha nåt grovt fel i din hjärna om du påstår att andra är empatistörda utan att kunna komma med nåt konkret exempel som bevisar det, samtidigt som du tycker att det är okej att en person får utstå mängder av hat och hot. Snarare det som är att ha brist på empati. Som jag sagt tidigare finns det aldrig bara en bov i ett kärleksdrama sålänge det inte handlar om ex otrohet eller misshandel, på samma sätt som det aldrig finns bara en bov i ett vänskapsbråk.

#179 - Anonym

#178 - Att jag säger att Nicci Hernestig är en aning empatistörd min uppfattning, det är väl ingenting som har jag någon skyldighet att detaljredovisa för dig? Du kanske tycker att hon är världens mest humana och ödmjuka person? Ingen åsikt som jag har något problem med.

"samtidigt som du tycker att det är okej att en person får utstå mängder av hat och hot" - Det är precis det här som är felet med dig och din hjärna. Du läser en text och tolkar det på ett feministiskt förvrängt vis. Blir helt fel. Har aldrig påstått något sådant.

Hur som helst, uppenbarligen är det fler än jag som har insett dina begränsningar.

#180 - Anonym

Hatar att så många influensers pratar som Johanna och Edvin i ”ursäkta”. Misslisibell och SPECIELLT Felicia Bergström. Det är så himla störigt.

#181 - Anonym

Hatar att så många influensers pratar som Johanna och Edvin i ”ursäkta”. Misslisibell och SPECIELLT Felicia Bergström. Det är så himla störigt.

#182 - Anonym

Ursäkta beskrivningen, men vilken sorglig typ Linn Ahlborg måste vara. Jag förstår inte varför det är så viktigt för henne att verka mer förmer än andra. Jag ser framför mig hur hon egentligen är en mycket tystlåten person som helst vill tillbringa timmar i ensamhet. Varför denna fasad? Den måste kräva så mycket kraft och energi.

#183 - Anonym

#182 För att 99% av alla "influencers" är narcissister som i grund och botten har otroligt dålig självkänsla och bygger därmed upp en falsk fasad och ägnar hela sina liv åt att låtsas vara bättre än vad de egentligen är. De vet innerst inne att de inte är så bra som de vill vara men istället för att acceptera det så ljuger de hellre genom hela sina liv om allt till alla. Vissa är ju bättre än andra på att dölja det. De mest uppenbara är t.ex. Felicia Bergström, Amir Akrouti och Vlad Reiser. Men tro inte att det finns någon stor "influencer" som inte har några narcissistiska tendenser alls.

#184 - Anonym

#182 För att 99% av alla "influencers" är narcissister som i grund och botten har otroligt dålig självkänsla och bygger därmed upp en falsk fasad och ägnar hela sina liv åt att låtsas vara bättre än vad de egentligen är. De vet innerst inne att de inte är så bra som de vill vara men istället för att acceptera det så ljuger de hellre genom hela sina liv om allt till alla. Vissa är ju bättre än andra på att dölja det. De mest uppenbara är t.ex. Felicia Bergström, Amir Akrouti och Vlad Reiser. Men tro inte att det finns någon stor "influencer" som inte har några narcissistiska tendenser alls.

#185 - Anonym

Har det hänt något nytt på YouTube-fronten senaste tiden?

#186 - Anonym

#179 Haha du är rolig du. Eftersom du använder ord som ”säkerligen” så antar man ju att du har några trovärdiga belägg för det påståendet eftersom du är så säker på att det är så? Har du varit med i deras förhållande och fått en riktig uppfattning om hur hon är som person, eller har du valt att endast basera sina ”uppfattningar” på videor som uppenbart är vinklade till Bens fördel, och bestämt dig för att det är hans version som är den enda ”rätta”? Jag har personligen inte träffat någon av dem så kan heller inte uttala mig hur någon av dom är som personer, det enda jag kan säga är att jag tycker att Ben hanterade breakupet på ett otroligt omoget sätt genom att grina ut på Instagram det absolut första han gjorde, istället för att, jag vet inte, prata med sina nära? Han var förfan typ 25, men vad förväntar man sig egentligen om någon som blev känd pga ung och bortskämd

#187 - Anonym

#186 Skrämmande att man kan vara så blåst som du är. Inte konstigt att samhället ser ut som det gör.

#188 - Viv

Tova Helgesson har köpt hus! Så skönt för henne att slippa grannar :)

#189 - Anonym

#186


Hur vet du att han inte pratade med sina nära och kära, om jag får fråga?

#190 - Anonym

#189 #186 är uppenbarligen en felfri människa och vet allting. :3

#191 - Åsa

Bara jag som tycker Biancas låt är jävligt överskattad? Tråkigaste jag hört någonsin

#192 - Amanda

#191

Bianca Wahlgren Ingrosso är överskattad.

#193 - Anonym

#192 Hon heter inte Wahlgren

#194 - Amanda

#193

https://www.ratsit.se/19941230-Bianca_Melina_Elisabeth_Wahlgren_Ingrosso_Stockholm/5B0uesRnmUomzWh_iusZaikqrmRUaneWgmGRcZItdJs

Joho. Svart på fucking vitt. Hon heter Wahlgren Ingrosso och vill hon inte kallas det får hon ändra. Orkar man inte kalla sig för båda är man förmodligen så lat att man måste få sin mat tuggad och uppstött av sin förälder likt en fågel.

#195 - Anonym

Jocke och Jonna når 1 miljon prenumeranter snart

#196 - Anonym

#194 hmm.. varför står inga hundar i hennes namn? Äger hon inte hundar? Avföljde hennes youtube och instagram för 1 1/2 år sedan men då hade hon en gammal hund och en brun valp. Finns inte dom mer eller är det mamman som har ansvaret? Fan vad pinsamt isåfall.

#197 - Anonym

#196 Står inga hundar i Pernillas namn heller.
Vem fan äger hundarna??!?

#198 - Karolina

#196 #197 Hundar måste ha chipnummer för att synas på Ratsit, inte alla hundar som har det.

#199 - Henke

MystiKt det där med de oregistrerade hundarna! Är de månne fulköpta och importerade?

#200 - Anonym

#196 Det är inte hennes hundar, det är hennes familjs. Men hon tar största ansvaret för dom och dom bor hos henne majoriteten av tiden. Att ta ansvar är allt annat än pinsamt :)

#201 - Anonym

Nån som vet vad som har hänt med therese??? Hon lägger varken upp på youtube eller instagram på 2 veckor.....

#202 - Anonym

#201 - Sommarledigt antagligen? De flesta som arbetar vill ha lite ledigt under sommaren och Therese Lindgren jobbar ju faktiskt på riktigt till skillnad från vissa influencers som, ja...

#203 - Viv

#201 Nån skrev att hon lagt upp en story om att hon inte mådde bra och hade panikångest. Om det stämmer hoppas vi att hon pausat jobbet och får den hjälp hon behöver. Hade hon tagit vanlig semester så hade följarna nog fått veta det.

#204 - Anonym

#198, #199, #200

FYFAN för folk som inte försäkrar, chippar eller har koll på sina hundar. Först trodde jag att det var pga Bianca var under 18 år, för att man inte få stå som ägare till hund eller katt då. Men att ha hundar oförsäkrade och ochippade/otatuerade... otroligt oansvarigt. Hur kan man då veta om dom springer iväg och händer något? Är dom ens kastrerade? Finns INGA ursäkter att ha en hund/katt okastrerad om man inte tänker avla på dom. Finns heller INGA ursäkter att ha ett djur oförsäkrad.
Nu fattar jag varför dom inte står med på ratsit då, tack för svaren!

#205 - Anonym

#198, #199, #200

FYFAN för folk som inte försäkrar, chippar eller har koll på sina hundar. Först trodde jag att det var pga Bianca var under 18 år, för att man inte få stå som ägare till hund eller katt då. Men att ha hundar oförsäkrade och ochippade/otatuerade... otroligt oansvarigt. Hur kan man då veta om dom springer iväg och händer något? Är dom ens kastrerade? Finns INGA ursäkter att ha en hund/katt okastrerad om man inte tänker avla på dom. Finns heller INGA ursäkter att ha ett djur oförsäkrad.
Nu fattar jag varför dom inte står med på ratsit då, tack för svaren!

#206 - Anonym

#205
Man kan trycka i att man inte vill att ens uppgifter syns offentligt när man registrerar hunden hos jbv och då syns det inte på ratsit trots hunden är chippad. Jag tror det är anledningen att det inte syns på ratsit då det är lag på att regga hund hos jbv.

#207 - Anonym

Bloggen är lika död som uppdateringarna på självaste YT. Ingen lägger upp ngt nytt?!

#208 - Anonym

#207 Dom flesta väljer att ta lite semester som vanligt folk och njuta av den svenska sommaren

#209 - Anonym

207:alltså det är sommar, jag tror de flesta har semester sen är där de YouTubes som är utomlands. Och det är fortfarande en pandemi som pågår än. Och fast man är vaccinerad så kan man fortfarande bli smittad. Men jag tycker att denna bloggen skall lägga ner. Uppdateras inget här ihäller.

#210 - Henke

#208 Då meddelar man ju sina kunder, alltså tittarna, detta kan man tycka. Förtroendet sjunker en aning...

#211 - Anonym

#210 Vem syftar på på som inte gör det? Alla jag följer har på ett eller annat sätt informerat sina följare

#212 - Anonym

Värst vad Theresw Lindgren, 34 år, börjat visa bröst och urringninh mycket på YT och Insta

#213 - Anonym

Värst vad Theresw Lindgren, 34 år, börjat visa bröst och urringninh mycket på YT och Insta

#214 - Anonym

#213 Inte mer än vanligt? Och vad är ens problemet? Är det för att hon är en kvinna? Klagar du på manliga youtubers som lägger ut bilder i bar överkropp? Väx upp förfan

#215 - Anonym

#213 Inte mer än vanligt? Och vad är ens problemet? Är det för att hon är en kvinna? Klagar du på manliga youtubers som lägger ut bilder i bar överkropp? Väx upp förfan

#216 - Anonym

Så Kammi har en sambo.. hon som skulle köpa villa och bo själv men hittade inga bra så hon köpte lägenhet istället och var så stolt över att hon flyttade ensam till en ny kommun och skulle bygga upp ett nytt liv istället för Landvetter med sin mamma och Alingsås med Niko.
Men det var inte länge hon bodde själv. Eller bodde hon ens själv? Hon är jättehemlig med sin nya pojkvän. Nämner inte ens namn, lägger inte ut några foton eller videon. Är det hans som åkte sparkcykel (lol sparkcykel på hennes story idag? Någon skrev i våras om att han var kriminell?
Någon som vet mer?

#217 - Chris

#216 Ingen aning om vem det är, men han skymtar förbi i senaste videon när han håller i kopplet till Anton. Det går väl inte att hålla det privat, men han kommer nog inte vara med på kanalen som Niko var.

Undrar om det ändå inte är rätt nyligen de blev sambos. Hon har i tidigare videos bara pratat om jag och mitt och nu är det plötsligt vårt och vi. Blev det brådis av någon anledning att hitta bostad för killen och då flyttade de ihop?

#218 - Anonym

#217 Tycker det är rätt ut sagt sorgligt att kammi aldrig verkar kunna vara singel eller bo ensam ens. Hon har alltid varit så här, hoppat från relation till en ny väldigt snabbt.

#219 - Anonym

två frågor: vem är Kammis sambo? Är det bara jag som tycker hon låter andfådd hela tiden?

#220 - Anonym

#215 Du måste förstå att ökad sexualisering kan få mkt stora negativa effekter. Hur är det med konsekvenstänkandet egentligen?

#221 - Anonym

#220 Hon visar lite bröst i en urringning (som jag för övrigt inte ser någonstans på varken instagram eller youtube, så vet inte vart du har fått det ifrån), det är inte något som kommer få negativa konsekvenser

#222 - Anonym

Tar Joakim Lundell ens hand om sin son? Känns som att han bara har ett emotionellt band till Lunabell då han bara är med henne och Jonna istället får sämre relation till Lunabell då hon ensam behöver ta hand om Lionel. Får iallafall den uppfattningen av deras storys/inlägg m.m. Joakim visar ofta upp Lunabell men nästan aldrig Lionel…

#223 - Anonym

#222 Lunabelle verkar vara mer kameravänlig och som vi alla vet så bryr sig Jocke om det mer än allt annat. Allt handlar om att visa upp en "bra" och "lyckad" fasad för att dölja den inre sanningen. Det är tragiskt att han pratar om att han inte är Jockiboi längre och att han har förändrats, men det ända som har förändrats är metodiken. Hans värderingar och aspireringar är detsamma som förr.

#224 - Anonym

Hört att Kammis sambo våldtagit tre tjejer?? Han har tydligen suttit häktad och därför har hon varken nämnt eller visat honom

#225 - Anonym

#216
Vad jag har hört så ska han vara kriminell och blivit dömd flera gånger. Och nu i år har han suttit häktad för våldtäkt. Antagligen därför hon inte vill visa honom

#226 - Anonym

#223 Jag vet inte vad det är du baserar det på men Joakim Lundell brukar visa upp och prata om sina svaga sidor och dåliga perioder i livet. Jag upplever honom som mer genuin än många andra.

#227 - Anonym

#224 + #225
WTF? Tycker snubben såg så alldaglig och tråkig ut. Hon dras ju till söndertatuerade, piercade och "badboys". Men snubbe i gubbig och whitetrash klädstil SOM VÅLDTAR? Det är ju verkligen fel sorters badboy. Hahah wtf, helt galet om det är sant.
Man vet ju att Kammi är omogen och aldrig tänker genom saker först men om det är en så farlig och äcklig kille borde mamma Anja eller mammas muskelknutte ex säga ifrån? Skrämma iväg honom?
Anja flyttar ju närmare Vänersborg nu, då borde hon dyka upp mer, cockblocka den jävlen.
Synd att Anton verkar acceptera snubben. :/

#228 - Anonym

#227
Frågan är ju om hennes mamma ens har träffat den här snubben? Verkade som att Kammi och Anja hängde väldigt mycket med varandra under tiden snubben satt häktad men nu när han är ute igen så känns det inte som att Kammi åkt till sin mamma eller tvärtom.

#229 - Anonym

Kan någon säga någon artikel eller sida som man beskriver målet med angående Kammis kille? Helt sjukt om det är sant asså…

#230 - Anonym

#125 omg 😳 kan väl ändå inte stämma?

#231 - Aninym

Vet någon vem det är som hängt ut Emilia Wahlund på instagram??

#232 - Anonym

#229
Finns artiklar på Bohuslänningen angående fallet, men de får ju såklart inte nämna namn. Och eftersom man kan bli dömd för förtal är det heller ingen sida som skrivit ut hans namn, och förundersökningsprotokollet är under sekretess pga att det är sexualbrott.

Men jag känner till en av de som har anmält honom och jag vet att hon aldrig skulle ljuga om något sånt. Uddevalla är ingen stor stad så har känt till honom sen tidigare också, och vet att han varit dömd för bland annat narkotika flera gånger och varit inblandad i slagsmål.

#233 - Anonym

#229
Jag såg för ett tag sen instagramkontot exonphspoiler lägga ut angående det. Någon hade skrivit till henne om att Kammis kille sitter häktad. Men jag antar att han har kommit ut nu i så fall, eftersom han helt plötsligt syns på hennes instagram och youtube, efter att det har varit väldigt tyst kring honom. Trodde först att de hade gjort slut.

#234 - Anonym

#229 tack! så jäkla sjukt att hon är tillsammans med en våldtäktsman??? borde inte det ge röda flaggor til vem som helst? lite skumt att hon är med någon som är 01:a också, vad ser man i en så pass yngre kille när man är i kammis ålder liksom?

#235 - Anonym

#229 nu när du ändå vet lite vem han är, har du mer skvaller om honom? asså hur är han som person och har han gjort flera saker kriminellt?

#236 - Anonym

#235
Jag vet att han har dömts några gånger för ringa narkotikabrott. Sen har han även tagit en nakenbild på en tjej utan att hon vetat om den och även spridit den bilden. Vet att bilden gick runt på någon skola i Uddevalla och att många sett den.
Han var misstänkt för fyra våldtäkter och några andra saker, tror det var misshandel. Inget som han blev dömd för men i bohuslänningen stod det att tjejerna var mycket mer trovärdiga än honom och att det var uppenbart att de inte ville delta, så den stora frågan är ju hur han inte blev dömd för det då, eftersom det var tingsrättens egna ord.

Han är väldigt ” känd ” i Uddevalla, men inte på ett bra sätt..

#237 - Anonym

#235
Jag vet att han har dömts några gånger för ringa narkotikabrott. Sen har han även tagit en nakenbild på en tjej utan att hon vetat om den och även spridit den bilden. Vet att bilden gick runt på någon skola i Uddevalla och att många sett den.
Han var misstänkt för fyra våldtäkter och några andra saker, tror det var misshandel. Inget som han blev dömd för men i bohuslänningen stod det att tjejerna var mycket mer trovärdiga än honom och att det var uppenbart att de inte ville delta, så den stora frågan är ju hur han inte blev dömd för det då, eftersom det var tingsrättens egna ord.

Han är väldigt ” känd ” i Uddevalla, men inte på ett bra sätt..

#238 - Anonym

Jag har också hört detta om kammis kille. Hon ska ju tydligen ha hållt hans rygg i rättsprocessen om tjejerna han v*ldtog. Blir spyfärdig bara av att veta detta om henne.

#239 - Anonym

Jag har också hört detta om kammis kille. Hon ska ju tydligen ha hållt hans rygg i rättsprocessen om tjejerna han v*ldtog. Blir spyfärdig bara av att veta detta om henne.

#240 - Anonym

#239
Jag vet! Så jävla sjukt att man kan stötta en sådan kille!

#241 - Anonym

kommer inte nämna hans namn, men hans domar finns iaf på lexbase. kan kort säga att ryktena stämmer...

sorgligt att hon inte lämnar honom, riktigt sorgligt

#242 - Anonym

#241
Fyfan vilken sorglig människa hon är som stannar kvar med en sådan person.. hon borde ju förstå att han är farlig?

#243 - Anonym

Riktigt vidrig människa hon är som skyddar en v*ldtäksman. Måste vara väldigt jobbigt för de utsatta :(

#244 - Anonym

jag skrev det om lexbase, men jag säger inte vad som stämmer eller inte och då påstår jag inte att han är dömd för våldtäkt eller inte. men ja, kort sagt han är kriminell.

#245 - Anonym

Har också hört det där om Kammis kille. Fick höra för några månader sedan att han satt häktad och tydligen var det en rättegång för inte så längesen. Hon verkar vara lycklig med honom, men det kanske är dags för henne att lämna honom om han är kriminell? Även hört att hennes mamma varit utsatt för sexuell övergrepp ( men från en annan kille då ), borde man då inte vara mer försiktig och lyssna på röda flaggor? Och vad säger hennes mamma om detta??

#246 - Anonym

Therese Lindgrens senaste thumbnail 😂 allt för att öka

#247 - Anonym

#234 Jag försvarar inte honom eller något, men hans ålder är ju knappast problemet här 😅 01or är 20 år gamla, Kammi är inte ens 5 år äldre. Det är inte en konstig åldersskillnad. Hade det varit killen som var några få år äldre hade du förmodligen inte ens reagerat

#248 - Anonym

#228 Vet inte om du kanske inte följer hennes vloggkanal, men hon har ju varit jättemycket hos sin mamma? Hon var där för typ en vecka sen senast och käkade middag

#249 - Anonym

#247 nej det tycker jag verkligen inte heller att det är! uttryckte bara min åsikt generellt och inte för att stryka att han är ännu sämre osv. och om killen skulle vara 24 och tjejen 20; jo jag reagerar alltid vid sånt oavsett kön. man är i olika fas vid de åldrarna oavsett vad man tycker själv om det. rent biologiskt är man i olika stadier liksom. anser inte att det är äckligt eller så med denna ålderskillnad, men det är bara konstigt pga det jag beskrev innan i denna text.

#250 - Anonym

#248
Nej jag följer henne inte så mycket att jag kollar på alla hennes videos, just för att hon tappat min respekt sen jag fick veta vem hon är tillsammans med och stöttar. Och jag vet att hon var där väldigt mycket när han satt häktad, det lade jag märke till. Det jag ville komma med min kommentar var att hon kanske inte har träffat snubben eller vet vem han är egentligen.

#251 - Anonym

Fan va sjukt! Kanske dags för Kammi att öppna ögonen, för hennes egna bästa!

#252 - Nils Fotfilsson

Några nyheter om Nardos äventyr i Dubai? Först var det corona och vänner man inte kunde lite på och nu har hon tydligen blivit slagen. Någon som följer bbsecut på insta och vet mer (privat konto)?

#253 - Anonym

Kammi tog precis bort kommentar om att läsa på den här sidan ang hennes kille. Synd att hon hanterar det på ett sånt sätt när det är allvarliga saker ändå det handlar om med hennes kille.

#254 - Anonym

#254 Såg också det nyss och håller såklart med dig. Börjar bli orolig för henne…

#255 - Anonym

#253, #254
Var det kommentarer på hennes instagram eller youtube? Hon har frågestund just nu på insta, men tvivlar på att hon kommer svara på kritik om snubben.
Fan vad äcklad jag blir av hennes beteende. :/

#256 - Anonym

#255 Youtube

#257 - Anonym

Både Kammi och Anja har en smutsig orangebrun bränna. Knarkar bägge melanotan?
Det kan knappast vara solarium eller naturlig solbränna. Hade det varit bus eller spraytan hade det väll varit mer fläckigt? Ganska sorgligt att förstöra sin hälsa för att få "lite färg".

#258 - Anonym

#254 #255 Jag var också en av de som skrev i kommentarerna på youtube och det verkar som att hon typ gjort våra kommentarer endast synliga för oss själva. Asså att hon gör det bevisar bara att hon vet att detta är sant.

#259 - Anonym

Menade att tagga #253 på kommentaren ovan

#260 - Anonym

#257 Hon skrev på Instastory att hon kör Mello

#261 - Anonym

#253
Det bevisar ju bara att det som står i kommentarsfältet är sant. Sjukt sorgligt att hon är så blind för kärleken..

#262 - Karl Levander

Finna pojkar lilla Real lokal omgås med mamma måste vara stolt
Premotar vilket folk som helst Flashback äger

#263 - Van der Vloeten

Det är nog bäst att lägga korten på bordet. Hur ska Kammi kunna fortsätta vlogga som om inget hänt. De flesta vet ju nu att hennes kille är kriminell och hon kommer behöva jobba heltid med att få bort kommentarer alternativt stänga av dem.

Jag har alltid gillat Kammi och hennes naturliga sätt, men hon har känts så forcerad och märklig sedan videon med sushirulltårtan lades upp. Kasst ljus och slarvigt bara.

#264 - Anonym

Då vet man ju vilka Joz Johan Sernebrink Magnusson umgås med vilka fina vänner haha

#265 - Anonym

#263
Jag håller med. Jag kommer inte längre kunna se henne på samma sätt efter att få veta vem hon är tsm med och vem hon stöttar. Och inte bara är det en hotfull knarkare utan en våldtäksman med. Det är vidrigt rent ut sagt.

#266 - Anonym

När jag fick veta vem personen Kammi var tillsammans med var så ville jag försöka varna henne, just för att jag vet vem han är sedan tidigare.
Men när jag sedan fick veta att hon dessutom stöttar honom trots att hon fick veta att han satt häktad misstänkt för 4 våldtäkter tappade jag respekten helt. Hur fan kan man stötta en sådan människa? De hade då känt varandra i drygt två månader, och ändå väljer hon att tro på allt han säger.

#267 - Anonym

#266
Riktigt sorgligt..

#268 - Anonym

#266 Ja jag har också förlorat väldigt mycket för nu kring henne. Att stötta sånt är något alla bör ha noll tolerans för. Det är inte heller rykten längre, det finns bevis i hans domar som inte är jättesvåra att få tag i. Förstår verkligen inte hur man kan vara så pass blind för det som hon är? Detta kommer komma antagligen paja rätt mycket ju mer sponsorer också som tar reda på detta då det är fler och fler som pratar om det, så att hon inte är rädd för att hennes karriär kan ta skada är också rätt märkligt.

#269 - Anonym

Hon är blind för kärleken, men jag hoppas att hon snart öppnar ögonen och ser verkligheten, för hennes eget bästa. Är man tillsammans med en kille som är farlig så finns det inget som säger att han inte kan göra om det, och jag vill inte att hon ska bli utsatt för något.

#270 - Anonym

Ni som smutskastar Kammi.
Ni har inte funderat på, att det är inte rätt att sitta och fundera och koka ihop en massa om henne och ge henne skulden för saker som nån annan eventuellt har gjort? Hata på den personen istället. Vem ger er ens rätten att sitta här och leka dommare och polis över någon? Det finns folk till sånt.

#271 - Anonym

#270
Förstår dig, och det är såklart inte hennes fel. Men jag tycker det är konstigt att hon vill stötta en sådan person, som är kriminell..

#272 - Anonym

#270
Nej det är inte hon som har utfört handlingarna. Men hon väljer fortfarande att aktivt stötta och skydda personen som våldtog min vän? Å det tänker jag fan inte hålla tyst om.

#273 - Anonym

#272 exakt, om man håller tyst om våldtäkt så bidrar det till tystnadskultur. att hon är helt blind för en våldtäktsman säger verkligen mycket om henne värderingar.

#274 - Anonym

#270 Det har inte eventuellt hänt, killen är dömd och man kan läsa det på Lexbase om du inte tror mig. Vi hittar inte på något.

#275 - Anonym

#270
Vart någonstans ger vi henne skuld för hans brottslighet? Det enda som personerna i detta kommentarsfält kritiserat är faktumet att hon väljer att vara tsm och stötta en person som suttit häktad och åtalad för flera våldtäkter. Vilket vi har tillåtelse att kritisera om vi vill då det är något som handlar om moral och sunt förnuft.

#276 - Anonym

Hoppas bara att någon tar upp detta, typ någon lite mer känd skvallerplattform så att fler vet om detta.

#277 - Anonym

#270 Då har du nog inte läst Lexbase då du anklagar honom för sånt han är frikänd för. Tro mig jag har fan inga höga tankar om den snubben överhuvudtaget. Men oavsett vad jag eller andra tycker så har inte hon något på lexbase iaf ochvdet kan vara värd att fundera lite på.
Är det verkligen rätt att hon ska smutskastas?

#278 - Anonym

sjukt

#279 - Anonym

#277 Är du på riktigt efter? Vi skriver TYDLIGT att vi inte antyder att KAMMI är en brottsling? MEN att stötta en våldtäktsman är extremt omoraliskt på alla nivåer. Nej han blev inte dömd för det, men om man läser hela domen och rättsprocessen ordentligt så är det tydligt att han borde ha blivit det. Det är ett faktum att våldtäktsmän går fria majoriteten av fallen, vilket alla allmänbildade människor vet om. Spyr på tystnadskultur som du nu också bidrar med.

#280 - Anonym

#277
Så vi smutskastar henne för att vi ifrågasätter och tycker att det är ett märkligt och avskyvärt beteende att dejta och stötta en kriminell person som också är i ett nuvarande ärende angående våldtäkt? Make sense!

#281 - Anonym

#277
Ingen har sagt att Kammi har något på lexbase. Nu har jag inte läst lexbase och vet inte om de uppdaterat hans senaste två domar som kom för två veckor sedan. Dessutom är inte rättsprocessen klar än. Oavsett vad så är han kriminell.

#282 - Anonym

#279
Exakt, TACK!

#283 - Anonym

#279
Väldigt bra sagt!

#284 - Anonym

#279 Hoppas du är medveten om, att du just nu håller på med förtal. Att kalla någon våldtäktsman för att du tycker han borde blivit dömd? Faktum kvarstår att han ör frikänd.
Som du skriver så är det många fall som inte blir dom. Det är också så, att må ga blir anklagade för våldtäkt när någon vill sätta ditt nån snubbe. Bägge saker är fakta. Därför bör ingen sitta och kalla någon våldtäktsman som faktiskt är frikänd. Det är förtal.
Rätt eller inte, så har det inte och kommer aldrig bli Kammis ansvar anser jag.

#285 - Anonym

#284 Eh nej, förtal räknas om man nämner personens namn. Ingen av kommentarerna gör det. Är det Kammi som skriver nu eller?

#286 - Anonym

#284
Det hon skrev är inte förtal. Och absolut det finns tjejer som anmäler falska våldtäkter, men det är en väldigt liten procent jämfört med de som anmäler våldtäkter som har hänt. Att skriva att det är många som falskt anklagar andra är fel, för det är inte många, speciellt inte jämfört med hur många det är som blir våldtagna och anmäler.
I ett forskningsprojekt vid Stockholms universitet granskades nästan 10 000 anmälningar. Det visade sig att endast 1,5 procent var falska anmälningar. Så jag vill gärna se din "fakta" på att det är många som anmäler falska våldtäkter.

#287 - Anonym

#284
Det har aldrig skrivits utav någon här att mannen är dömd för våldtäkterna. Det har skrivits att mannen har suttit häktad och åtalad för brottet SAMT att utredningen inte är nedlagd. Vilket stämmer. Så det kan inte klassas som förtal :)

#288 - Anonym

#286 Precis, bra skrivet

#289 - Anonym

#284
Det hade varit förtal ifall vi spridit FALSK information om en person som kan förstöra dens rykte. Men kom ihåg att vi varken utgett några personliga uppgifter om vem det handlar om eller utgett information som inte stämmer. Oavsett så handlar det hela om att han faktiskt är en dömd kriminell som nyss också deltagit och fortfarande deltar i en utredning angående våldtäkt och det är det som alla här har diskuterat. Så försök gärna lägga fram hur detta är en fråga om förtal.

#290 - Anonym

#284

Innan du skriver kanske du bör vara mer insatt i sakerna du skriver om. Som ex vad förtal egentligen är. Förtal är när man nämner namn, vilket ingen i detta kommentars fältet gjort när det kommer till killen. Det enda som sagts är frågar i hur en person kan vara tsm med någon och stötta en våldtäksman. Han kanske inte blev dömd för det men bevisen var egentligen mycket starkare för att han skulle gjort de än att han inte gjort det. Sen att Sveriges rättsystem är helt fuckade och släpper våldtäktsmän även om man har alla bevis är så sjukt. Det flesta fall om våldtäkter slutar i att fallet läggas ner och våldtäksmannen inte får nån dom. Detta leder i sin tur till att folk slutar anmäla och där har vi tystnadskulturern. Vilket du just nu bidrar till. Så istället för att skriva saker som du inte ens är insatt i läs på först och sen kan du se om du har nått vettigt att komma med.

#291 - Anonym

#290
Preach!!!!

#292 - Anonym

#290 Du anklagar fortfarande en person som blev frikänd Vem ger dig rätten att göra det?
Läs förundersökningen Då får du en mer nyancerad bild. Vad du, jag eller någon annan tycker så är han inte dömd för våldtäkt. Som sagt, jag tycker inte om snubben. Rätt ska dock ändå vara rätt. Är man frikänd så är man. Så fungerar Sveriges lag.

#293 - Anonym

#292
Men okeeeej e du trög? Ingen har fortfarande påstått att han är dömd för våldtäkt? Det har tagits upp att han har suttit häktad och åtalad för de OCH att ärendet inte är avslutat?? Man kan inte anklaga nån för ngt som stämmer? Det är vad folk har fått reda på och sen vad folk skriver om det efter kan inte vi göra ngt åt. Go natt!

#294 - Anonym

#292
Som tidigare nämnt så är det ingen som har påstått att han är dömd för våldtäkt, vilket du verkar påstå i din kommentar, annars ser jag ingen anledning för dig att dra upp det om du inte menar så.

Förundersökningen är hemlig vilket gör att man inte kan läsa den, för målsägandens säkerhet. Rättsprocessen är ju dock inte över än eftersom det lär bli en överklagan från antingen åklagarens eller målsägandebiträdes sida. Tingsrätten har dessutom gått ut med i Bohuslänningen att de anser båda målsäganden mer trovärdiga än den tilltalade. Absolut, det gör inte att man ska säga att någon är en våldtäktsman, men det jag vill komma är bara att i detta kommentarsfält pågår inte förtal från någons håll.

#295 - Anonym

#292

För det första tog jag upp vad förtal är. Jag påstod inget utan berättade för personen vad förtal är eftersom hen inte verkar vara påläst kring det. Ska man skriva ska man enda ha lite grund att stå på. För det andra anklagar jag inte personen för något utan säger att det mesta pekar på det, men inte på vad. Jag tog även upp fakta kring våldtäkter och jag sa aldrig direkt att jag anser att han är en våldtäksman utan berättade att majoritet av fallen läggs ner eftersom det är sant och sen handlar även fallet om att han satt åtalad för våldtäkt vilket är något man kan läsa om. Plus att tidningen skrivit om att rätten sa att tjejerna var med trovärdiga än den skyldige, men väljer endå att släppa han. Vilket är ett typisk problem i vårt samhälle och gör det mycket osäkrare för folk att vara ute och våga stå upp. Kan förstå vart du kommer ifrån men man ska alltid tro på de utsatta till motsatsen är bevisad.

#296 - Anonym

#292
Som en person tidigare har nämnt så är det väldigt många fall där våldtäktsmannen blir frikänd, trots att har egentligen är skyldig. Ska du aldrig tro på en kvinna då, förutom när våldtäktsmannen blir dömd? Mindre än 1 av 10 anmälningar leder till åtal.Det är alltså då väldigt många kvinnor som du kommer säga ljuger?? För att rätt ska vara rätt och han blev inte dömd?
Det är människor som du som gör att kvinnor inte vågar anmäla och inte vågar gå ut med sina berättelser.

Konstigt att alla känner någon som blivit våldtagen men ingen känner en våldtäktsman.

#297 - Anonym

Förundersökningsprotokollet är sekretess (det kan man överklaga om man orkar lägga tid på det) Åtalet går att begära ut och läsa och ni som sitter och kastar skit och skriker "våldtäkt" borde nog läsa den. Det finns enligt mig en jävligt massa konstigheter i den som gör att de inte verkar trovärdiga de som anmält. Det ser milt sagt jävligt shady ut. Jag skulle också frikänna snubben utifrån det.

#298 - Anonym

#292 Får verkligen vibbarna att du är Kammi eller att du är någon i hennes närhet. Oavsett vad är du jävligt skämmig som försvarar honom när det finns väldigt mycket som tyder på att han bör bli dömd. Till och med tingsrätten säger att de utsatta är mer trovärdiga. Ta din misogyni någon annan stans tack.

#299 - Anonym

#297 Snälla, TINGSRÄTTEN säger till och med att de utsatta är mer trovärdiga. Sluta undvik fakta nu. Finns extremt mycket bevis från domen och husrannsakan som tyder på att han bör bli dömd. Lär dig att läsa kanske?

#300 - Anonym

#298 Enbart för att jag inte delar samma åsikt som dig, betyder det inte att du ska anklaga mig för att vara någon jag inte är. Jag har aldrig träffat Kammi ens. Följer henne ibland på Youtube och har alltid tyckt att hon är en härlig person Inget mer än det. MEN jag har alltid hatat små "låtsaspoliser" som ska dömma folk trots att det i detta fallet dessutom handlar om en person som är frikänd för det ni anklagar honom för. Håll er till fakta.
Människor som äter skvaller till frukost och skyr upp egna sammantuggade historier är fan vidrigt.
Jag avskyr dessutom människor som sitter och pekar finger åt andra så som många av er gör här. Ni har f.. ingen som helst rätt att anklaga henne för nånting för att hon eventuellt träffar en person som NI anser hon inte ska träffa. Vad vet ni egentligen om det ens?

#301 - Anonym

#299 Om dom va mer trovärdiga hade dom blivit dömda.

#302 - Anonym

#299 Han hade blivit dömd menar jag Om de va mer trovärdiga. Han blev inte dömd så att ehhh.......

#303 - Anonym

#300 Bror hon träffar inte eventuellt honom, de dejtar. Jag har all rätt att uttrycka min åsikt om en stor influencer som har nog många unga som följer henne också, som dejtar en kriminell människa och som ens har blivit anmäld till 4 våldtäkter. Säger inte det mycket om människan? Skevt som fan att fortsätta dejta någon som är kriminell och aggressiv. Jag kommer aldrig hålla käften om sånt någonsin och speciellt inte mot sånna som du som verkar hata kvinnor. Tack och bock.

#304 - Anonym

#300 När jag menar att du verkar hata kvinnor så är det för att du blint inte vill tro på de utsatta tjejerna och kommer aldrig tro på någon tjej om de inte har ”tillräckligt” med bevis. Avskum.

#305 - Anonym

Jag tror faktiskt det är Kammi eller killen ifråga som sitter och försvarar honom här.
Jag tror inte Anja eller Jenni skulle sjunka så lågt och försvara snubben.
Vad hände med Lucas Bark och hans tatueringsfamilj? Dom bråkade men han och Kammi började ju umgås nu i våras men sen försvann han lika snabbt igen. Samma med Jax.
Folk verkar tröttna snabbt på Kammis flängande och snabba puckar på allt. Istället för att umgås med sin syster och systerdotter i Danmark som hennes mamma gjorde nyss eller hennes pappa (undra vad han tycker om sin dotter låter en våltäktsman flytta in i hennes nyköpta lägenhet) så åker hon till Lysekil och gömmer sig där och gör slarviga youtubevideos.
Hennes kvalité har verkligen sjunkit ända sen hon flyttade från Landvetter. Such a shame... Jag är faktiskt väldigt besviken och ledsen åt hennes vägnar. Varför låter hon sig alltid bli utnyttjad? Samma sak med Nico som dumpade hennes x10 gånger och tog henne för givet och den Dennis snubben som hotade henne med diverse saker. Bad boys är inget att ha, Kammi se ditt eget värde för helvete!

#306 - Anonym

#301 #302
Vet inte om det är svårt för dig att förstå, men som flera nämnt tidigare så har TINGSRÄTTEN själva gått ut i tidningen med att de anser att båda målsäganden är mer trovärdiga än den tilltalade. Så det spelar ingen roll vad du tycker.

#307 - Anonym

#300
Förstår inte varför du läser denna sidan från första början om du hatar folk som skriver skvaller så mycket? För denna sidan är en skvallerblogg. Skvaller innebär rykten, vilket detta inte är. Det är inte ett rykte längre när det är bekräftat att det är sant. Så det vi skriver är inte skvaller.

#308 - Anonym

#303 Hata kvinnor? Jag är kvinna själv om du nu undrar. Dessutom själv offer för sexuella övergrepp och jag vet mer än väl vilket helvete det är. Så dina antaganden att jag skulle vara en kvinnohatande kille är fel. Som sagt Känner inte ens Kammi eller hennes kille personligen Bor dock i samma stad som han och vet vem han är och har ibland i perioder kollad Kammi på Youtube
Det jag säger är
1. håll er till fakta. Just nu är han faktiskt frikänd för våldtäkt (även om han är dömd för andra saker) Håll er till fakta.
2. Att försöka dränka Kammi i smuts för något som hon iaf inte har gjoirt är bara patetiskt och lyser långt bort av att ni bara älskar svaller. Ni gottar er när det går illa för någon annan helt enkelt.
#305 Enbart för att jag inte håller med gruppen av låtsasdommare och småpoliser här då betyder det inte att jag då är Kammi eller hennes kille. Man kan faktiskt ha en annan åsikt och inte vara en person som helst ser det illa i andra och skapa massa egna historier. Dock tycker jag din kommentar har något andra saknar, vilet är att hoppas att Kammi mår bra.
Inte en enda annan har tänkt tanken "undrar hur hon mår " och önskar att hon är ok. Istället kastar många massa skit mot henne. Ha lite hjärta för fan

#309 - Anonym

#303 Hata kvinnor? Jag är kvinna själv om du nu undrar. Dessutom själv offer för sexuella övergrepp och jag vet mer än väl vilket helvete det är. Så dina antaganden att jag skulle vara en kvinnohatande kille är fel. Som sagt Känner inte ens Kammi eller hennes kille personligen Bor dock i samma stad som han och vet vem han är och har ibland i perioder kollad Kammi på Youtube
Det jag säger är
1. håll er till fakta. Just nu är han faktiskt frikänd för våldtäkt (även om han är dömd för andra saker) Håll er till fakta.
2. Att försöka dränka Kammi i smuts för något som hon iaf inte har gjoirt är bara patetiskt och lyser långt bort av att ni bara älskar svaller. Ni gottar er när det går illa för någon annan helt enkelt.
#305 Enbart för att jag inte håller med gruppen av låtsasdommare och småpoliser här då betyder det inte att jag då är Kammi eller hennes kille. Man kan faktiskt ha en annan åsikt och inte vara en person som helst ser det illa i andra och skapa massa egna historier. Dock tycker jag din kommentar har något andra saknar, vilet är att hoppas att Kammi mår bra.
Inte en enda annan har tänkt tanken "undrar hur hon mår " och önskar att hon är ok. Istället kastar många massa skit mot henne. Ha lite hjärta för fan

#310 - Anonym

#307 Det som är bekräftat är att han är frikänd. Har du läst åtalet och dommen, eller hänger du bara här för att det är kul att snacka skit?

#311 - Anonym

#308
Jag tycker det är väldigt sjukt att du är en kvinna som dessutom varit med om sexuella övergrepp och vet vilket helvete det är, men du väljer ändå att tro på mannen och inte målsäganden? Tänk om du skulle gå ut med det och ingen tror på dig? Hur hade du känt då? Borde vara en självklarhet för dig att tro på offer, eftersom du själv varit med om en sådan fruktansvärd händelse.

#312 - Anonym

#310
Det är ingen i kommentarerna som har påstått något annat.

#313 - Anonym

#309
Det är ingen som skrivit att han inte är frikänd. Ingen har heller skrivit att han är dömd för våldtäkt. Så vi håller oss till fakta. Det kanske är du som ska hålla dig till fakta, eftersom du skrivit felaktig fakta i kommentarerna.

#314 - Anonym

#303 Okej du verkar inte vara en speciellt påläst och allmänbildad människa, men du vet väl att kvinnor kan hata andra kvinnor? Just för att vi lever i ett patriarkalt samhälle får alla människor oavsett kön, lära sig patriarkala strukturer och där ingår tystnadskultur. När du ändå själv är ett offer för sexuellt brott är det så vidrigt att du förvarar honom ändå. Du borde då veta vilket helvete det är att gå igenom något sånt och att gärningsmannen sällan blir dömd. Usch vad du är vidrig.

#315 - Anonym

#308 skulle nämna dig och inte 303 med kommentaren ovan denna

#316 - Anonym

#310 Det som också är bekräftat är att tingsrätten anser att de utsatta är mer trovärdiga än gärningsmannen. Det står även att han är aggressiv från hans husrannsakan. Varför går det inte in i huvudet på dig efter alla våra kommentarer om just tingsrättens uttalande?

#317 - Anonym

#311 Jag ska försöka förklara varför. Inte säkert du förstår men då har du iaf fått chansen. Ja jag är offer för sexuella övergrepp. Därför tar jag det på största allvar. Dock så är jag inte så blåögd att jag inte förstår att det sker anmälningar som inte är våldtäkt. Att bli anklagad för våldtäkt och vara oskyldig anser jag måste vara det näst värsta efter pedofil. Tänk dig själv hur det skule kännas. Jag har många många gånger i mitt liv trott sett spöken överallt och sett våldtäktsmän överallt och trott på varenda litet rykte. Tills jag insåg att jag kan ha fel ibland. Det är bevisad att falska anmälningar sker (märk väl att det säger jag inte om detta är) Jag är inte varken polis eller dommare och då ska man hålla tyst och inte själv dömma. Om man ska göra det, då ska man sitta inne med jävligt bra fakta. Och det gör ju egentligen bara de som va där när det hände eller hur?
Alla vi andra kan spekulera för evigt men måste ändå gå på vad lagen säger.
Tänk er om eran sambo, man, som, pappa, bror eller liknande blev oskyldigt anklagad?
ALLA som någonsin utsätts för övergrepp önskar jag upprättelse och att deras förövare ska brinna i helvetet för evigt. Men inte att någon oskyldig ska hamna där i nån häxjakt

#318 - Anonym

#317
Fattar exakt vart du kommer ifrån men det du säger. Men att fyra personer anmält samma person för våldtäkt är ingen slump. Alla i samhället vet att falska anklagelser kommer men det är större procent av de som anmäler som faktiskt är utsatta. Vi är ledsna att du blev utsatt för sånt också men borde inte du se vad som händer? Man borde egenligen alltid ha offrenas ryggar tills annat är bevisat. Tänk dig själv vilket jag tror du kan, att vara en av de tjejerna som anmäler men inget händer. Tänk vilken ånger att veta att din våldtäksman går fri och kan göra vad som helst medans du går mer och mer in i tanken om det var fel att anmäla. Var det fel att anmäla , NEJ det är inte fel att anmäla om det har hänt. För alla förtjäna att leva sitt liv utan att ha nån som sätter stopp för det eller hur!

Sen fattar jag att det är synd om kammi att folk spekulerar o h säger hur hon ska vara och leva. Men på ett sätt har hon satt sig själv i denna sitsen. Det är verkligen synd om henne att hon sitter i den sitsen och hoppas hon mår bra. Men det är endå sjukt att hon stöttar denna POJKEN och står bakom han i rätten speciellt när hon har en så stor följer bas som ser upp till henne.

Men saken är att ingen här har dömt han till något utan spekulerar kring de och pratar om faktan som finns. För att alla är trötta på att leva i ett samhälle där kriminella går lösa på gatorna och vi andra behöver vara rädda.

Men om du känner för att stötta de, go a head. Ingen stoppar dig och känner du att de är jobbig att vara här kan du ju lämna.

#319 - Anonym

#318 Det är två tjejer som vardera har anmält två våldtäkter. Altså har de fortsatt att vara ihop med snubben trots att de anger att de blev våldtagna. Jag vet inte Jag hade nog inte gått tillbaka till samma kille en gång till om jag blivit våldtagen av honom, men alla är vi olika.

#320 - Anonym

#318 Det kallas trauma. Vissa hänger kvar vid det för att de har blivit traumatiserade. Finns väldigt mycket att läsa på om modern psykologi och trauman, skulle vara något för dig. Kanske var de rädda att lämna honom om det ändå står i hans dom att han är aggressiv? Tänk i flera perspektiv.

#321 - Anonym

#319 ska det stå på kommentaren ovan

#322 - Anonym

#219
Precis. Som du säger är vi alla olika. Och alla människor agerar och reagerar olika på olika situationer, även traumatiska. Och hur vet du att våldtäkterna inte skedde precis efter varandra? Du har, precis som vi, ingen aning om personernas relationer eller om de träffat en gång eller 100.

Jag har skrivit det innan, men jag skriver det igen, det är personer som du som gör att offer inte vågar anmäla eller gå ut offentligt med vad som har hänt. Hur skulle du känna om du anmälde och sen får läsa och höra att din historia inte är trovärdig och att du ljuger.
Tro alltid på offret i första hand, tills motsatsen bevisas. Hellre tro på en potentiell lögnare än en potentiell våldtäktsman. ALLTID!

#323 - Anonym

Skulle självklart stå #319 och inte #219

#324 - Anonym

#317
Har extremt svårt å tro att du både är kvinna OCH själv blivit utsatt för liknande när du är såhär obsessed med att försvara en potentiell våldtäksman. Isåfall är jag genuint orolig. Oavsett vad så kan du sluta vrida på våra ord och försöka få det att låta som vi gör något fel i att diskutera offentliga domar eller pågående ärenden eller kritisera en persons moral. Du kmr inte komma längre med det du vill säga och om du hatar sånna här sidor så mkt så förstår jag inte Vrf du känner sådant behov av att skriva här. Om det inte möjligtvis är den tilltalade personen som sitter o skriver om sitt egna fall här? Who knows..? Låter sketchy iaf

#325 - Anonym

#320 Skulle nog mer kalla det korkad. Ingen fortsätter att vara ihop med någon som våldtar dig og låter det hända igen. Kanske en härlig efterkonstruktion att säga att man blev våldtagen för att ta ett fett hämnd på någon. I smell bullshit

#326 - Anonym

#325
Som sagt så vet du inget om deras relationer. DU har ingen aning om ifall de varit tillsammans eller om detta hände efter att de träffats en gång.

#327 - Anonym

#319
Ursäkta vadå ”alltså har det fortsatt vara ihop med han”? Tänk på vafan du skriver nu och sitt inte och hitta på egna historier eller slutsatser om HUR dessa våldtäkter skedde? Varför måste det från början ens ha varit i en relation och VAD får dig att säga att dessa tjejer fortsatte vara ”ihop” med mannen efter? Asså usch du borde skämmas. Tänk om en av de utsatta skulle gå in och läsa och se dig ngn random anonym människa sitta och förklara HUR DERAS våldtäkter gick till. Bara håll tyst.

#328 - Anonym

#326 Sant Jag vet ej om han var tillsammans med dessa två brudar. Tror ändå inte att han har lyckats överfalla dom båda två två gånger bara sådär. Kanske satt han och kukkilurade i nån buske och lyckades överfalla dom båda två två gånger? Jäkla otur dessa brudar har :-D

#329 - Anonym

#328
Så du påstår alltså att det är en överfallsvåldtäkt ifall man inte är tillsammans med snubben som utsätter en för det? För det första kan de har träffats frivilligt och då under den träffen hade det kunnat ske. Sedan kan det även ske i förhållanden, och du vet inte om tjejerna lämnade honom direkt efter. Och om det nu är så att de stannade kvar i förhållandet kan det också bero på att de antingen var rädda för att lämna eller var så chockade att de inte förstod vad som hände. Tycker att det är en sak alla borde veta, att det är väldigt vanligt att tjejer inte lämnar förhållanden pga dessa anledningar.

Men som sagt, du har ingen aning om vad som hände efter dessa våldtäkter ägde rum.

#330 - Anonym

#328
Man märker att du är extremt ung och oseriös i denna diskussion i dina uttalanden. Att du för det första tror alla våldtäkter som inte äger rum inom ett förhållande är en överfallsvåldäkt och att du tror att alla andra våldtäkter sker genom att en man hoppar ut ur en buske och attackerar som på de flesta filmerna. Snälla sluta skriv här för att ta ut din inkompetens, bara extremt pinsamt.

#331 - Anonym

#330 Tänker samma sak. Antingen är denna människa ung, har lågt IQ eller har inte allmänbildning. Tappar själv alla mina hjärnceller att argumentera mot en människa som har sån grov inkompetens haha.

#332 - Anonym

Avslutade precis min prenumeration på hennes YouTube. Får panik på folk som inte vågar ta diskussioner eller legitim kritik, utan raderar allt.

#333 - J

Egentligen är vi nog många här som är oroliga för Kammi. Nu tar det sig uttryck i att flera skriver om sambons kriminalitet. Helt plötsligt var de sambos och det blev en rätt tydlig kvalitetssänkning i videomaterial samt att utlovade videos uteblivit.

Kammi, om du läser här, vi bryr oss om dig och vill inte se dig hamna fel. Tänk på dina sponsorer och samarbetspartners.

#334 - Anonym

#333 Precis! Jag tror nästan att alla här skriver pga att vi är oroliga för Kammi och att hon förtjänar så mycket bättre än en kriminell. Jag är iallafall genuint orolig.

#335 - Anonym

Undrar hur det känns för hennes mamma. Hon har ju varit utsatt för övergrepp. Även om hon inte hade så är det nog inte nån förälder som önskar att ens barn blir ihop med en som har sånt rykte om sig. Hennes mamma verkar vara sån varm och snäll människa. Har träffat henne för flera år sen på Tubecon. Hon va så jäkla snäll. Har alltid önskat att jag hade sånt förhållande till min mamma som Kammi verkar ha med sin. Dom verkar vara bästa vänner Min morsa har aldrig stöttat mig i nånting och verkar mest vara glad att jag flyttat hemifrån.

#336 - Anonym

#335
Har också träffat henne på tubecon och har alltid tyckt om henne, och hade till och med en fanpage. Men när jag fick veta vem hon stöttar blev jag arg. Jag kommer fortfarande alltid vara orolig för henne oavsett och jag vet att man blir blind för kärleken. Jag hoppas bara att hon öppnar ögonen snart och ser vilken människa hon är tillsammans med, innan det är försent och hon också blir utsatt för något av honom.

#337 - Anonym

Syntes ett ciggpack i Bianca hand i senaste videon

#338 - Anonym

#331 Tappar dina hjärnceller.... är det möjligt att tappa något man aldrig haft?

#339 - Anonym

#338 HAHAH att du ens fortsätter när varenda en här inte håller med dig. Gå och lägg dig.

#340 - Anonym

#388

Oufff, vilken diss. Tog väl alla dina 2 hjärnceller för att komma på den eller? Eller du kanske hittade den på 10bästa comeback .se. Kom du på den själv är ju frågan stackars dina 2 hjärnceller isf som behövde jobba så hårt😘

#341 - Anonym

Nu börjar det bara bli kul att argumentera mot denna pinsamma person lololol, hon skämmer ut sig bara mer och mer

#342 - Anonym

Den skulle vara till #339 inte till 338

#343 - Anonym

#338
Är det inte läggdags för dig snart?

#344 - Anonym

#343
Han har ju sommar lov så då får han vara uppe lite länge för mammsen och pappsen.

#345 - Anonym

#344 HAHAHH älskar detta

#346 - Anonym

Hoppas att bloggägaren rensar i kommentarerna! Och för er som inte vet, förtal kan det även vara om något är sant! Googla så får ni lära er vad förtal är. Och man behöver inte uppge namn för att det ska vara förtal, det räcker med att man kan lista ut vem personen är, vilket det är när ni skriver den info ni gör.

#347 - Anonym

#346 Skulle vara lättare då om Kammi inte tar bort alla kommentarer om detta på hennes plattformar så man kan ha en öppen diskussion och inte på en skvallersajt då? Hon kan inte förvänta sig att man är tyst om en så här pass grov sak när hon är en stor influencer för inklusive unga.

#348 - Anonym

#337 OMG en 25+ åring som röker 😱

#349 - Anonym

#346, varför skulle hon?
Ingen har nämnt namn eller personnummer.
Stad och ålder får man lov att säga, annars skulle varenda tidning blivit åtalad vareviga dag.
Hade denna bloggen eller en kommentar nämnt hans namn, adress eller personnummer så hade HAN SJÄLV kunnat polisanmäla om det som skrevs hade varit lögner eller saker om brott som han inte blivit fälld för ännu.
Men åter igen, ingen har skrivit "känsliga" uppgifter som fyller kraven för att anmälas. :)

#350 - Anonym

#349 - läs på om förtal. Det måste inte vara sant för att det ska vara förtal. Kan man lista ut vem det handlar om (vilket det gör i detta kommentarsfält) så kan det vara förtal.

#351 - Vill

Ägaren till den här bloggen verkar inte bry sig nämnvärt så kommentarerna får nog stå kvar.

#352 - Anonym

Ingen här kan bli dömd för förtal... Det är en anonym blogg och det kan aldrig bevisas vem som faktiskt sitter bakom tangentbordet och skriver kommentarerna. Jag kan säga att Therese Lindgren är pedofil om jag vill, det kommer aldrig gå att bevisa vem som skrivit detta ändå :)

#353 - Anonym

Tycker vi släpper denna diskussionen oavsett vilken sida på argumenten man är på. Tror ingen tänkte att det skulle bli en sådan stor diskussion och vi kommer ingenstans med detta. Allt började egentligen med en fråga och den känns väldigt besvarad nu. Så nu tycker jag att vi ska gå vidare och släppa detta.

#354 - Anonym

#352 Hört talas om IP-adress och spårning...?

#355 - Anonym

#354 Ja, läs igen.

#356 - Anonym

#354 Ja, läs igen.

#357 - Anonym

#355 Att bloggen är anonym stoppar ju inte IP-adressen från att sparas och spårning från att göras...

#358 - Västeråkerskolan

Sjukt störigt med YouTubers som inte håller vad de lovar. ”Jag redigerar en vlogg nu så kommer den upp imorgon” osv osv. Sen dröjer det dagar, veckor...

#359 - Anonym

#357 Som sagt... Det kan ha varit vem som helst som använde datorn eller mobilen. Det går aldrig att bevisa om det inte finns filmat när personen skrev och publicerade kommentaren. Det kan ha varit din mamma, Trump, Stefan Löfven eller någon annan.

#360 - Anonym

#359 Haha! Så om polisen spårar upp dig via IP-adressen kommer du säga att det var din mamma eller Trump eller Stefan Löfven som skrev det där om Therese Lindgren? Och du tror en domstol köper det?

#361 - Anonym

#360 Ingen idé att försöka förklara ett koncept för dig... Du är för dum för att förstå.

#362 - Anonym

#361 Och det säger alltså personen som tycker det är rimligt att skylla på sin mamma eller Trump eller Stefan Löfven i domstol... säger väl det mesta.

#363 - Anonym

#362 Tro vad du vill. Hittar du liknande fall i domstolar så kommer du se att jag har rätt.

#364 - Anonym

#363 Jo, det är ofta som folk frias från förtal eller liknande för att man skyller på sin mamma eller Trump eller Stefan Löfven.... hittar du några sådana fall så säg till.

#365 - Anonym

Nä usch, dax att avfölja Kammi. Subscribade ju för att följa hennes liv, men man får en olustig känsla att veta att mannen bakom kameran är en sån obehaglig människa. Varje gång hon säger ”vi”, ”oss”, ”babe” och ”älsklingen” så påminns man om honom. T.om i senaste vloggen tar han plats och pratar så man hör honom. Så han vill inte synas, men han är ju ändå med i varje vlogg så det går ju inte att undvika honom. 🤢

#366 - JJJJJ

När opererade Johanna Ottosson brösten?

#367 - Anonym

Bara jag som tänkt på att Joakim inte pratar och lägger ut lika mycket på Lionel som på Lunabelle? Han har inte lagt upp en enda bild på honom sedan han föddes och han nämner aldrig honom på yt. Bara Lunabelle hela tiden. Idag fyller han 1 år och joakim är helt tyst.

#368 - Anonym

#367 Så har han gjort väldigt länge faktiskt. Ända sedan Lionel föddes faktiskt. Hemskt att en förälder kan göra så mot sitt barn. Det sorgliga är att Jocke tycker att han själv hade en så dålig uppväxt med negligerande föräldrar men nu har han blivit likadan själv.

#369 - Anonym

#366 Tänker du på Josefin Ottosson? För Johanna har inte gjort brösten, dom har bara blivit större pga puberteten (flickan är inte mer än typ 16-17 år), och för att hon gått upp i vikt efter lång tid med psykisk ohälsa

#370 - Anonym

#369 Tror inte heller det med tanke på att hon fyller 18 om någon månad. Men hon har sagt ett par gånger att hon vill göra sina bröst men tror mer också att det har med viktuppgång att göra? Inte säker, och om hon nu har gjort dem kommer hon nog inte vara tyst med det så onödigt att spekulera om det.

#371 - Anonym

#369 Tror inte heller det med tanke på att hon fyller 18 om någon månad. Men hon har sagt ett par gånger att hon vill göra sina bröst men tror mer också att det har med viktuppgång att göra? Inte säker, och om hon nu har gjort dem kommer hon nog inte vara tyst med det så onödigt att spekulera om det.

#372 - Anonym

#369 Tror inte heller det med tanke på att hon fyller 18 om någon månad. Men hon har sagt ett par gånger att hon vill göra sina bröst men tror mer också att det har med viktuppgång att göra? Inte säker, och om hon nu har gjort dem kommer hon nog inte vara tyst med det så onödigt att spekulera om det.

#373 - Anonym

När diskussionen kring Kammi var igång hade hon avföljt sin kille och nu följer hon honom igen när det är över. Någon börjar bli rädd märker jag.

#374 - Anonym

#373, senaste vloggen "VÄRLDENS MYSIGASTE SÖNDAG" var han ju med väldigt mycket. Obehagligt som fan.

#375 - Anonym

Så Kammi avföljer sin kille varje gång det dras uppmärksamhet till honom och sen följer han igen när det lugnats ner. Haha hon e ett skämt asså.

#376 - Anonym

Hoppas inte Anton måste bo en hel vecka själv med våldtäktssnubben.
Hoppas det är mamma Anja eller Jejje som är hundvakt och inte han.

#377 - Anonym

Therése Lindgren älskar tydligen niqab. Vem är förvånad?

#378 - Space

#377 och nu har återigen den utlovade videon inte kommit upp. För två veckor sedan sa hon att ”vi ses nästa söndag”. Blev det för jobbigt med kritiken om hucklet?

#379 - Шев

#374 Håller med, obehagligt. Blir liksom inte så kul att kolla när man ser att han skymtar i bild/ håller kameran. Gillar Kammis videos generellt så det är tråkigt.

#380 - Anonym

Är trött på….:
1. Videor som utlovas komma men som aldrig kommer, ex Therese Lindgren, Lisette Alfredsson osv osv.
2. Att bloggbevakningen uppmanar till att följa kammis cyketripp (indirekt följa kammi)
3. Att alla influensers/YouTubes verkar besväras av samma åkommor, ibs, ångest, panikattacker etc.
4. Att ligga hemma och vara sjuk och störa sig på saker som jag inte borde 😬

Vad stör ni er på? Och, innan ni hoppar på mig, jag vet redan att det är patetiskt att jag stör mig på det.

#381 - Hjälmvard

#380 Jag stör mig på typ samma som du. Dessutom avskyr jag Bloggbevaknings videoinslag. Det är redan reklam nog på sidan och Cam tjänar bra per sidvisning, så varför klämma in två reklaminslag till varje liten videosnutt? Sniket beteende.

När vi ändå pratar Bloggbevakning så stör jag mig något enormt på att den bloggen nu blivit ett alternativt till Familjeliv. Vet inte hur många inlägg det varit om barnrelaterade saker de senaste veckorna. Jag är så urbota trött på att den torra mamma-maffian bland kommentarerna. Det räcker att de, under varje Öppet Spår, gnäller över ungar som inte sover och allt annat i deras små mammavärldar.

Sedan stör jag mig rent generellt på flunsor som i sina storys skriver ”Ni är sååååå många som frågat om mina jeans/topp/hårborste/glow... Swipa upp!” Nej, det är inte såååå många som frågat. Nästan aldrig en korrekt reklammärkning heller. Känns som att flunsor kommer undan för lätt med reklam på storys.

Stör mig på en mängd saker till, men kommer inte på fler nu.

#382 - Anonym

Jag stör mig på alla vloggare man fastnade för, blev investerade i deras liv för att dom sen 1-2 år sedan bara övergav youtube och lämnade sina fans eller gjorde annat. Vill ju se personliga VLOGGAR inte dassiga instagram storys eller en bild i veckan/månaden.
Som Amir Akrouti, Marcel Jehrlander, Tova Helgesson, Linzor, Isabelle Strömberg, Jenna Marbles, Corinne Leigh t.ex.
Avskyr också youtubers som slutade göra ordentliga videos och istället gör 1-2 timmar långa tråkiga lives.
Som Safiya Nygaard, Simplynailogical, Julien Solomita.

#383 - Anonym

#382 Vad hade varit ett bättre alternativ menar du? Man kan ju inte förvänta sig att youtubers kommer hålla i all oändlighet

#384 - Hjälmvard

#383 om de nu ser Youtubandet som ett jobb så borde de ta bättre hand om sina kunder, dvs tittarna och inte bara strunta i att lägga upp eller helt försvinna. Flunsyrket kommer aldrig tas på allvar pga vissa individers låga arbetsmoral.

#385 - Anonym

Att Linn Ahlborg tar bort kommentarer på insta ang afghanistan situtationen, lågt. Förväntade mig mer av henne.

#386 - Anonym

Att Linn Ahlborg tar bort kommentarer på insta ang afghanistan situtationen, lågt. Förväntade mig mer av henne.

#387 - Anonym

#378 hon har berättat att hon ändrat dos på sin antidepressiva medicin och mår dåligt av biverkningarna. Helt okej att sjukskriva sig från sitt arbete, och man har ingen skyldighet att berätta varför. Eller berättar kassörskan på ICA för dig varje gång hon planerar att sjukskriva sig så du vet exakt vad hon är hemma för?

#388 - Anonym

#384 Berättar anställda för dig som kund när dom slutar på sina arbeten? Nja, tror inte det va? Dom säger upp sig och fortsätter med nya äventyr, varför ska youtubers behöva agera annorlunda på sina arbeten?

#389 - Anonym

#381 Hahah jag hör dig, ang. bloggbevakningen aka familjeliv, så sjukt irri att läsa om alla barn relaterade samtal

#390 - Anonym

Jag stör mig på när influenser ändrar sina röster för att låta gulligare. Sara Songbird och Fellsis gör det hela tiden. Fellsis speciellt drar till med värmländska och skånska HELA TIDEN!!
Så ocharmigt. Gillade Fellsis bättre när hon bloggade, då stod hon för sina åsikter. Men nu senaste åren vänder hon kappan efter vinden hela tiden och är så falsk. Fryser ut folk, sprider rykten, ljuger, tar illa upp för allt. "Min kropp kan inte gå ner i vikt, jag har testat ALLT" "Jag kommer alltid att vara plussize!!" Men oj, lägger sig under kniven, minskar magsäcken och helt plötsligt ramlar kilorna av henne. Hon kunde visst?
Men stort beröm för att hon slutade röka! Det är fan en stor bedrift, jag är faktiskt imponerad där. Även stort imponerad på Fellsis lillasyster Emelie att hon aldrig börjat röka pga deras mamma till skorsten.

#391 - Anonym

#388: Du kan jämför en yt:are med en egenföretagare, eftersom de flesta har egna AB. Har man eget bolag är man mån om sina kunder. Man meddelar eventuella förseningar, man meddelar när det är semesterstängt osv. Du kan inte jämföra en yt:are med en simpel anställd som plötsligt slutar och byter jobb. Du kanske är youtuber själv och blev lite kränkt ...

De flunsor som struntar i sina kunder kommer självdö. Man kan ju hoppas att de har något annat att falla tillbaka på.

#392 - Anonym

#390 Felicia är en av de mest narcissistiska och oempatiska personerna inom svenska youtube och influencers. Hon är en mobbare och bryr sig bara om sig själv. Att folk inte har förstått det än är helt sjukt. Man måste vara totalt hjärndöd för att inte förstå det.

#393 - Anonym

#385 Det är väl precis vad man kunde förvänta sig av Linn Ahlborg? Allt hon tänker på är resa, festa, umgås med kompisar, äta på restaurang etc. Knappast något annat.

#394 - My

Har nu läst kammis pojkväns dommar (finns 3 st som berör olika brott)och det var ingen trevlig läsning... (Obs han är friad från några punkter då det ej går att bevisa utom rimlig tvivel... 😑) Mitt hjärta går ut till offrena ❤

#395 - Anonym

#394 Har också läst det. Blev illamående när jag också fick veta att Kammi inte ser något problem med detta, liksom de är fortfarande tillsammans… Tappat väldigt mycket respekt för henne nu vilket är tråkigt för har följt henne sedan 2016 slaviskt :/

#396 - Anonym

#394 #395 vart kan man läsa dom? På lexbase? Antar man måste veta namn eller personnummer då?

#397 - Anonym

Uppriktigt orolig för att Julia Spindel ska bli morsa.

#398 - anynom

#397 Förlåt jag kanske är jätte efter men varför kan inte hon bli mamma. Ska tillägas att jag knappt vet vem hon är jag har bara sett när hon spelat lite sims inte mer än så. Förlåt för dum fråga men jag är nyfiken

#399 - My

#396 Japp lexbase. Du behöver enbart namn. 20 år, orten uddevalla. Hittade namnet i denna tråd men efternamnet stämmer ej med hans riktiga. På Facebook heter han sitt riktiga, på insta det som står här i tråden. Det ena är pappans och det andra mammans som jag uppfattar det.

#400 - Anonym

Vad är det för brott vi snackar om? Har inte hängt med riktigt vad det är för något kring den här pojkvännen....

#401 - Anonym

#400 Sexualbrott

#402 - Anna

Ser ju dock inte ut som att fellsis gått ner så mycket efter operationen

#403 - Anonym

Moa skämmer ut sig på insta i vanlig ordning... vem har hon anmält den här dagen då? Nån som sa att den inte var vegan kanske?

#404 - Anonym

Finns det någon här som på riktigt tycker det är roligt att kolla på influensers vloggar längre? Känns mest som om det enda dem gör i vloggarna är att sitta hemma och klaga över hur tufft deras jobb är osv. Förstår verkligen inte grejen med allas vloggar.

#405 - Chase

#404
De har väl slagit knut på sig själva. Finns inte så mkt kul att visa upp längre. Tittarna vet ju dessutom att det levererade innehållet är fejkat/skapat. Amir t ex, la ju ner sin YT eftersom han inte gillade hur klimatet blivit på plattformen.

Hur många till sponsrade videos av nextory orkar man med? Stronger, iciw osv osv. Allt är bara samma hela tiden. För att inte tala om alla dessa fluns-kollektioner som dyker upp titt som tätt. Duktiga flunsor som pekat och ”designat” kläder. Nä, fy vad tråkigt. Vet att det finns undantag här, men i de flesta fall är det så.

#406 - Anonym

Finns det liknande bloggar som denna förutom bloggbevakning?

#407 - Anonym

Riktigt bra uppdateringstakt här på bloggen! Fortsätt så!

#408 - influnytt

Följ influnytt på instagram, lovar att det är bättre uppdatering än här ;)

#409 - influnytt

Följ influnytt på instagram, lovar att det är bättre uppdatering än här ;)

#410 - Anonym

#408 + #409

Lol inga inlägg... "No Posts Yet"
JÄTTEBRA SKVALLERINSTA! -.-

Ontopic: Fan vad tråkig Kammi har blivit. Hennes senaste vlogg... där var hennes nya kille med jättemycket. Hon har inte vågat presentera honom ännu. Bara "han vill inte synas" och man märker hur hon skäms. Men ändå är han med, han som filmar en massa, han pratar en massa och han är i bild en massa.
Allt "vi" "oss" osv. KAMMI VI KOLLAR VLOGGAR FÖR VI ÄR INTRESSERADE AV DIG, DINA ÅSIKTER OCH DITT MÅENDE. Var så taggad på DIN INREDNING, DIN SMAK, inte "vi gör detta" "babe tycker såhär".
Så jävla trist. Så jävla opersonligt. :/

#411 - influnytt

#410 uppdaterar endast story för tillfället. Kommer inlägg i framtiden men just nu endast story

Influnytt @ instagram

#412 - Anonym

Nån som vet om nåt har hänt mellan Misslisibell och hennes familj? Känns som att hon aldrig hälsar på hos föräldrarna längre eller ens pratar om dom och hon verkar aldrig umgås med sin syster längre som hon tidigare var bästa vän med?

#413 - Anonym

#412 Nvm såg att hon precis lagt ut en video när hon åker till familjen

#414 - Anonym

Asså kammi kan verkligen inte ta ett enda beslut själv. Hon la upp en frågeställning på instastory nyss ”skulle ni vilja att jag skaffar en iller?” Vad är det för konstig fråga? Det är väll inget som tittarna ska besluta, det är ett levande djur vi pratar om. Fy blir så irriterad att hon måste fråga om ”godkännande” för allt.

#415 - ERIC

#414 Håller med, så konstig fråga. En iller, eller vilket djur som helst, är inget man bara spontanshoppar för att ens följare vill det. Vad fan är det för sätt? Nu kanske hon har funderat på det ett långt tag, vad vet vi, men det ser för himla illa ut nu.

#416 - E

#414 #415 håller verkligen med er. Ser inte alls bra ut. Men allt för lite content antar jag

#417 - Anonym

#414 Frågan var ju dock om följarna skulle vara intresserade av en video där hon TRÄFFAR en iller, hon sa aldrig att hon skulle köpa en 😂 Och om följarna tycker att det är en rolig videoidé eller inte är ju högst relevant då det är dom som ska kolla

#418 - Marek

Då var det ju tråkigt att #414 for med osanning och skrev SKAFFAR istället för TRÄFFAR gällande illern.

#419 - Sofia

#409 tack för tips!! Tycker nog nästan att influnytt är bättre än exonphspoilerse till och med!

#420 - Woopsie

419, lite genomskinligt kanske 😜😁

#421 - Anonym

Förlåt men det ser ut som att Linn Ahlborg har mustasch med all filler som hamnat över läppen… ser lite udda ut. Undrar om hon märker det själv.

#422 - Anonym

Fan vad sugigt att det inte finns något mer aktivt ställe att läsa skvaller och kommentera om skvaller. Bloggbevakningar och Flashback håller inte måttet, vill ha mer ungdomligt. Som denna bloggen var förra året. :(

#423 - Anonym

Senaste inlägget här är alltså från 18 maj, här går det undan med uppdateringarna!

#424 - Anonym

#422 influnytt på instagram som någon annan tipsade om, dock ganska nytt konto så vi får väl se om det håller i sig, men det är det mest aktuella just nu iaf.

#425 - Anonym

#422 influnytt på instagram som någon annan tipsade om, dock ganska nytt konto så vi får väl se om det håller i sig, men det är det mest aktuella just nu iaf.

#426 - Anonym

#422 influnytt på instagram som någon annan tipsade om, dock ganska nytt konto så vi får väl se om det håller i sig, men det är det mest aktuella just nu iaf.

#427 - Anonym

Alltså Kammi och hennes tubtoppar.. Bröstvårtorna pekar åt olika håll. Varje vlogg är det tubar med. Haha
Samma sak som när folk har sportBH på sig på gymmet bara. Så smaklöst att inte ha kläder på sig. :P

#428 - Mr Engelbert

427 Ja placeringen på nipplarna är lite sådär. Vi får dock hoppas att Kammi är nöjd eftersom de trots allt sitter på henne.

#429 - Anonym

Någon som vet vem Ida Carlssons pojkvän är?

#430 - Anonym

#429 Vem är Ida Carlsson?

#431 - Anonym

Komigen! Ge mig skvaller!!! :((

Paow har gått ut med att hon har legat med Moa Murderess.
Kammi åkte till Danmark igen, blir sjuk när hon kommer hem och bråkar med blattar i Vänersborg som skjuter fyrverkerier flera gånger i veckan.

Vad mer har hänt?

#432 - Anonym

#431 Paow har inte legat med Moa Murderess haha. Det där är nån som heter Moa Mattsson.

#433 - Rakel Majken Maria Landin

Kan väl inte bara vara jag som tycker att Moa Thun Runsten har blivit knäpp? Hon umgås med det där hippieparet och tvättade kläder i piss i en video... I och för sig kan man inte begära så mycket av henne när hon växt upp med en psykiskt sjuk mamma. Hennes mamma heter Ellenor men hon vill prompt kallas för Ellen. Får extrem knäppgöksvarning!

#434 - B

#433 men ärligt nu, vad är det för fel på dig? Du har hållt på såhär i kommentarsfälten här i vad, typ 3 år?

Man är inte psykiskt sjuk för att man har ett smeknamn, vem är det som har berättat det för dig egentligen? Ännu en gång, Moa håller inte sitt namn hemligt. Hon använder ett gammalt internetnamn som de flesta gör. Är Misslisibell också schizofren då kanske?

Moas mamma använder ett smeknamn. Många gör det om du inte visste det. Du måste verkligen söka hjälp asså.

#435 - Anonym

Vlad Reiser köper sex
https://ibb.co/GpMQXvB
https://ibb.co/6Hs4bgs

#436 - Anonym

#435 Inte förvånad alls.

#437 - Anonym

#435 Vad finns det för bevis för det?

#438 - Eh?

Finns noll bevis för att han ska ha köpt sex.
Istället för att jaga upp lättberörda människor som inte tror att bevisbördan är aktuell utan endast hävda att han enligt hörsägen ska ha köpt sex, så kan du väl ta och försöka bevisa det istället?

Ogillar Vlad, och resterande pissiga svenska sell-out youtubers, men att förstöra hans liv för att en hämndlysten person som bara råkar ha motiv till att förstöra för honom är bara sjukt.

#439 - Anonym

Det är en av Vlads nära vänner som säger att Vlad har köpt sex. Klart att vi inte har något konkret bevis om det... än. Vi får se vad detta leder till. Uppenbarligen har Vlad krupit in under en sten och håller sig borta från sociala medier just nu så någon sanning verkar det ju finnas i det.

#440 - Anonym

#439 Skön inställning du verkar ha. "Eftersom Vlad inte omedelbart går ut och förnekar sexköp så måste han väl nästan vara skyldig till brott". Jo jag tackar. Beviskrav á la Metoo-nivå.

#441 - Anonym

#440 Läs igen och förstå, eller gå tillbaka till skolan.

#442 - Anonym

VAR ÄR SKVALLRET??

Det måste ju hända spännande saker (förutom allt Sara, Diana, Nessa möget, så jävla ointressant "drama").

Komigen nu!
Något nytt?

#443 - Anonym

Asså wtf Tovas senaste reklam på instastorys..
Hon använder Bentes jävla bebis och gör reklam för sexleksaker och låter han stoppa allt i munnen och käka massa plastförpackningar medans hon gör en massa anspelningar på sex medans hon och Bente skrattar.
Så otroligt opassande.. hoppas inte ungen fick i sig massa små plastbitar från påsarna. >:(
Hade inte Tova skaffat en manager? Någon Stefan som var 40-50 bast och brukade höja henne via instagraminlägg och sms? Var är han? Var är Tovas mamma? Varför säger ingen ifrån hur jävla opassande det är? Hennes pojkvän har dessutom 2 små barn som kan fatta vad som händer och kollar på hennes videos.
Finns det verkligen inte några förnuftiga människor i Tovas liv?

#444 - Anonym

Lol Bentes bölande och sina försök till "ursäkt" efter hela sinful-reklam-karusellen.
Först var det "VARFÖR TÄNKER NI SÅ? DET ÄR JU NI SOM ÄR PEDOFILER OM NI ENS KAN FÅ DOM TANKARNA ATT DOM ÄR OPASSANDE" sen är det "Jag förstår lite eran poäng" och nu är det "böl böl böl, jag visste inte att pedofiler kunde se min instagram och bilderna på min unge!?!?"
Snacka om efterklok.

#445 - Anonym

#444 och Tova bemöter kritiken väldigt kaxigt.

#446 - ebba

Känns inte som att det är första gången B och T gör bort sig.
Hoppas dock ingen gör anmälan t soc.

#447 - Hajen

Bente och Tova visar en gång för alla att de är riktigt WT. Väldigt problematiskt att kabla ut bilder på en unge som har en dildo i munnen. Noll konsekvenstänk. Att de sedan har mage att försvara det via insta storys ... Nej!

En annan sak som är kul är att ingen verkar fatta att Kammis ”följare” bara tog tillfället i akt att ge sin butik gratis reklam. Så genomskinligt bara. Klart att ”följaren” hade planerat upp hela dagen och Kammi gick rakt i fällan.

#448 - Anonym

Vilken manlig influencer skrev på sin Instastory att Tovas samarbete var osmakligt?

#449 - Emma

Äntligen!!! jag hoppas denna bloggen har dött nu för de skvallras om så mycket skit och nyheterna som publiceras är såååååå tråkiga. bla bla har legat med bla.... bla bla har gjort detta... bla bla har fyllt kroppen med gift pågrundav samhällets sjuka normer... jag mins när youtube handlade om att underhålla och inte bete sig som våpiga ph-deltagare

#450 - Anonym

så moa murderess har alltså letat efter ett hus i hur många månader som helst. hon har sålt sin lägenhet och mellanlandat hos sin farsa. hon sa nej till ett hus för att alla inte skulle få plats. alla? hon och två kompisar med ett (snart två) småbarn som inte lägger några pengar alls i husköpet. nu ska hon flytta till norrland och där är huset "perfekt" för att de kan bo i två olika ändar av huset. känns som moa blir lite utnyttjad :)

#451 - Anonym

#450 Haha ja, Moa blir definitivt utnyttjad. Det här kommer bli jävligt roligt att följa!

#452 - Anonym

Är det Kammis pojkvän/sambo som influnytt på instagram la upp rättegångpapprena på?
För det är fucking vidriga saker.
Jag visste ju skriverierna om honom i våras och i somras, men att läsa dom verkliga dokument... shiiiit. Snacka om bevis, hur FAN kan Kammi vara med honom? D:

#453 - Anonym

Kan någon snälla förklara hela tove-bente situationen jag va från instagram några dagar och när jag kommer tillbaka har bente blvit anmäld till sos och ska sluta med sociala medier vad är det som händer?

#454 - Anonym

#453 Tova gjorde reklam för Sinfuls julkalender där varje lucka är en sexleksak. Hon öppnade några luckor med Bentes bebis i knäet medans Bente filmade allt med Tovas mobil. Medans hon pratade om att knulla med leksakerna så lät hon bebisen stoppa alla plastförpackningar OCH DILDOSAR i munnen medans Bente och Tova skrattade och pratade om snuskiga saker.
Dom fattade inte hur väldigt opassande det var det dom gjorde även fast folk försökte förklara för dom hela kvällen och natten. Dagen efter så skrev bloggbevakningar ett inlägg om det och hennes läsare gick i taket, pga att flickorna inte hade någon konsekvenstänk. Bilderna blir på snudd om barnporr, tänk en pedofil som får se en bebis med en dildo i munnen... Folk försökte än en gång förklara för Tova och Bente var fan dom gjorde, men dom försvarade sig ännu en gång. Tova kallade alla för dumma i huvudet. Bente kallade alla för pedofiler för att om dom kunde ens tänka den tanken så var ALLA PEDOFILER. Men senare under dagen så la Bente ut instastories om att hon ångrade sig pga att folk anmälde reklamen till socialen.
Det dom gjorde var sjukt. Vem hade velat ha sexuella bilder/filmer på sig själv som 1? åring ute på internet där vem som helst kan se dom?

#455 - Emma

kan någon ge någon slags hint om vem kamis kriminella pojkvän är? jag vill också läsa domen

#456 - Fråga oss

Hittar du inte det du söker? Har du en fråga som du inte vet svaret på? Behöver du hjälp med en skoluppgift? Då borde du verkligen kika in den här sidan: https://fragaossallt.wordpress.com/

#457 - Anonym

#455 var inte svårt att hitta. Han fanns bland Kammis 67 vänner på facebook.
Söker man på Kammi på mrkoll så står han numera skriven på hennes adress. Det går fort att flytta in...
I denna tråden så ligger bilder på domarna som influnytt på instagram la ut.
https://www.flashback.org/t3367788

#458 - Anonym

Jag är lite ledsen att han redan skrivit sig på Kammis adress, ett litet hopp i kroppen hade jag att hon bara utnyttjade honom. Att Kammi inte var så korkad som är tillsammans och håller ryggen om en sån äcklig snubbe, utan att hon är på kvinnornas sida iomed vad Kammis mamma har varit med om. Som en liten hämnd.
Typ spelat intresserad med snubben, låtit honom vara obetald hundvakt och renoverat hennes nyinköpta lägenhet, sen dumpat honom när lägenheten är klar, säljt lägenheten för profit och köpt hennes drömhus med stor tomt som hon alltid önskat.
Men det verkar inte så. Snubben är en kopia av hennes pappa på utseendet, men hoppas inte dom delar värderingar.
Men nu vet man iaf varför snubben inte vill synas eller presentera sig på hennes instagram eller youtubevideos. Kammi spelar på att det är hon som valt att inte dela sitt privatliv eftersom med Nico var det tvärtom att han var kändiskåt och att Kammi ville dela hela sin vardag men att det var förmycket nackdelar med att vara så öppen och det var det som sabbade deras relation så därför ska hon göra tvärtom med nya snubben.
Vi är inte så lättlurade, Kammi. Sanningen kommer alltid fram... Gör bättre val.

#459 - Anonym

Hahah Bente sa att hon skulle hålla sig borta från sociala medier men kommer gång på gång tillbaka för att säga något, trots att det inte ens är något viktigt.

#460 - Anonym

#459 Hon skrev ju att hon kom tillbaka för att lägga upp ett samarbete

#461 - E

Har läst Kammis pojkväns rättegångsmaterial nu och fyfan vilken vidrig jävla människa. Mycket värre än jag trodde det skulle vara.

Hur fan kan man vilja vara tillsammans med en sån kille? Och tro att man själv inte kommer bli utsatt och dessutom försvara honom??? Usch

#462 - Anonym

#461 Ja, inte fan är det en frisk snubbe. Leker med paintball och tar det seriöst, lyssnar på dansband och Thomas dileva. Vad jobbade han som? På hotell, som hantverkare? Eller?

Kammi måste rejält slagit huvudet eller så tog hon verkligen första bästa snubbe hon fick syn på efter Nico. Kammi kan ju verkligen aldrig vara singel.
Snubben innan Nico var också en obehaglig typ. Typ hotade henne och kunde inte ens ta ett skämt. Som när Kammi bröt några cigaretter som var han som ett "prank" och man verkligen såg paniken i hennes ögon när han fick ett rejält utbrott. Hur hade hans utbrott sett ut om inte kameran eller Jenni var där?
Hon har ju sagt förut att hon gillar "hårda tag" och bestämda killar, men gillar hon misshandel? Hon har ganska mycket blåmärken väldigt ofta...

#463 - Anonym

tycker helt ärligt att de som följer kammi borde göra ett uppvaknande och avfölja så länge hon medvetet skymmer undan problematiken som hennes sambo innebär. vidrigt.

#464 - Henke

Undrar så varför Kammis mamma ställer sig bakom förhållandet. I någon av de senaste vloggarna är hon hemma hos paret och killen fixar kaffe till henne. Visst att man kan ge personer en andra chans, men denna kille har ju varit misstänkt för flertalet brott och det borde ringa många varningsklockor.

Det såg inte heller jättebra ut när K följde med till killens hotelljobb och hängde i korridorerna med Anton. Hade jag ägt hotellet skulle det blivit en varning och sedan avsked om det upprepades.

#465 - Ebba

Är nicci o Mathias tillsammans igen? De står skrivna på samma adress🤔

#466 - Ebba

Är nicci o Mathias tillsammans igen? De står skrivna på samma adress🤔

#467 - Anonym

Läser igenom alla dessa kommentarer och alltså... är alla ggr hellre vän med åtm 80% av alla, enligt er "narcissistiska" eller på annat sätt "fruktansvärda" influencers och dylikt än ni som antar och tycker en massa saker om människor ni överhuvudtaget inte känner. 1. Ingen är felfri, vi alla har våra sämre sidor. 2. Bara för att du anser något vara konstigt och inte något som DU skulle göra, så betyder det inte att saken i fråga är fel. 3. Människor är olika. Vi värderar olika saker, vi har olika sorters humor, vi bryr oss olika mkt om olika saker och kan tänka annorlunda, osv. En annans annorlunda tankesätt behöver inte betyda det är fel, bara olika.

#468 - Anonym

Obs. Menar ju absolut inte alla här, utan en minoritet. Vissa ödslar ju verkligen mycket tid på att hata och anta saker om människor de inte känner. Såklart man inte kan gilla alla, men kom ihåg att ni inte känner dem. :) Och så länge ingen gör något som personen ifråga skulle kunna bli fälld för, så har ni inte mycket att döma.

#469 - Anonym

#467 Och du tror att någon här bryr sig om du vill vara deras vän eller inte? Du är ju lika narcissistisk som alla influencers så förstår att du tar åt dig av vad som skrivs här då :)

#470 - Anonym

Tror Lisa går på P-piller då hon ökat så mycket i vikt. Plus att hon äter 2 chipspåsar per kväll + burgare och donken. Proppar i sig massa skräpmat och gråter hemma, och sen sätter diagnoser på sig själv.

#471 - Anonym

#470 Lisa är expert på att sätta diagnoser på sig själv utan att besöka en enda psykiatriker haha. Blir alltid så provocerad av det. Sån käftsmäll för dem som faktiskt har problematiken och någon som Lisa slänger med uttrycken.

#472 - Anonym

Och är inte Lisa lite för stor för ponny?

#473 - Juanitatar

Quite right! I like your thought. I suggest to fix a theme.

guardianship
[url=https://kinkylesbianporn.com]monkey rocker sex[/url]
@werwq4@$52

#474 - Anonym

Vad är det för operation Fellsis har tjatat om i över en vecka nu?
Har det med kvinnodelar att göra?
Det kan ju inte redan vara plastikoperation efter hennes gastric bypass. Hon har inte hängande skinn ännu och dessutom är det väll bara mindre än ett år sedan gastricen. Plastik efter den brukar vara 2 år efter och att man ska vara nästan normal BMI och viktstabil i minst ett halvår.
Fellsis är verkligen inte i närheten av det, trots att hon vägrar väga sig.

#475 - Anonym

Kammi ser väldigt ledsen ut på senaste bilden hon la ut på instastory. Kanske bara övertänker, men är så rädd att hennes kille börjar utsätta henne för det han gjort mot andra kvinnor. Det väl bara en tidsfråga egentligen…

#476 - Anonym

#470 Man kan absolut ha åsikter om Lisas uttalanden, men att kommentera någons vikt på det där sättet? Hon har en historia av ätstörningar, och jag själv vet hur sinnessjukt triggande din kommentar är.
1. Man ökar inte i vikt av preventivmedel. Allt handlar om kalorier in och kalorier ut.
2. Om hon så vill äta 20 chipspåsar om dagen så har väl inte du med den saken att göra?
3. Hon går på antidepressiva så uppenbarligen har hon en aktiv vårdkontakt nu åtminstone.
4. Hon både gymmar och rider, så att hon bara skulle sitta hemma och äta skräpmat stämmer inte riktigt va

#477 - Anonym

#474 Hon hade en cysta eller något liknande i magen som hon har tagit bort.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com