#1 - Anonym

Helt rätt.

#2 - Anonym

asså kan folket chilla lite man gör precis som man själv vill

#3 - Anonym

#2 Fast det är fucked up.

#4 - Sofia

Kan vi prata om att jocke ska styra upp nån dokusåpa nu mitt under en pandemi?🙄

#5 - Anonym

äsch låt henne ha på sig det, var väl ändå många minkar som fick sätta livet till ändå under coronapaniken, så varför inte bara ta vara på den pälsen man får istället för att bränna upp allt.

#6 - Anonym

#4 varför klagar du på Jocke? Varför inte klaga på tv4 som ska starta big brother?

#7 - Anonym

Kan Amir Akrouti komma ner från sin höga häst? Han tror seriöst att han är så jävla edgy som ”vågar säga sina åsikter” och när någon tar illa upp nejmen då är man lättkränkt. Hur kan folk se upp till den tjommen fortfarande? Fattar inte.

#8 - Anonym

Hur vet alla att det är päls och inte fakepäls?

#9 - Sumpan

#7 Något är fel med Amir. Går upp på natten, bombar med storys. Handlar varje dag. Han tappade det när blm härjade som bäst. YT-kanalen är snart inte uppdaterad på ett halvt år... svarta pengar från iciw och lohilo och vad mer... den som vet den vet ew. Igår fick han abrupt avbryta den lilla insta-leken på grund av...

#10 - Anonym

Laki har snaggat sig igen

#11 - Anonym

#10 Såg det. Ändå lite oväntat. Är nog lättare andra gången.

#12 - Anonym

Tycker att man ska vara lite försiktig med att göra angrepp på andras livstil. Det är ingen som hyser agg mot Thereses överkonsumtion t.ex. För mig är det precis lika illa som att bära äkta päls.

#13 - Anonym

#12 Jo det är det, bara kolla hennes kommentarsfält

#14 - :):

Enda acceptabla med att bära päls är ifall den är second hand, eller exempelvis nedärvd.
Bättre att den då kommer till användning än att slängas eller ligga oanvänd. Ny päls däremot... usch trodde man hade koll på hur fruktansvärd pälsindustrin är.

#15 - Alicia

#12, Jo hon får jättemycket kritik för sin överkonsumtion, det var också en av spekulationerna kring varför Therese och hennes kompis Zäta slutade umgås. Hon år kritik på alla sina plattformar men hon blundar bara, hon tar inte upp det trots att det är det enda hennes kommentarsfält består av ibland.

#16 - tyra

Therese är så skön. Min favorit youtuber

#17 - tyra

Therese är så skön. Min favorit youtuber

#18 - Anonym

hon har ju rätt

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com