#1 - Anonym

de har verkligen ingen respekt för någon

#2 - Anonym

Snälla, AVFÖLJ dessa!

#3 - E

Hur viktigt kan det vara med fest just nu? Hon fyller dessutom 24 och säger att hon blivit firad innan. Jag fyller 25 snart och har sedan länge ställt in tankarna på en fest. 25 är ju lite större än 24 om man ska vara krass = absolut inte viktigt i en pandemi. Man behöver dock inte ställa in, bara skjuta upp.

#4 - Anonym

AVFÖLJ

#5 - E

Dessa "influencers" har nog missat helt vad deras yrke går ut på. Om de vill ha titeln influenser så borde de ta den på allvar. Handlar inte bara om att visa resmål och kläder.. ta ert yrke på allvar eller lägg ner. Så trött på att de inte bryr sig och har mage att "skydda" varandras dåliga omdöme. Så synd om dom hela tiden.. Nej fy. Skärpning, vuxna människor.

#6 - Ida

Bra uppdatering på sistone, heja dig!

#7 - Anonym

Nu har Lovisa gått ut med en ursäkt. ”Jag har fått mig en tankeställare...kan inte göra det ogjort... etc”

#8 - E

#7 Pudla kan man alltid, men så här långt in i pandemin borde man förstått innan att det inte var lämpligt. Jag vet inte hur många fester och umgängen jag ställt in...

#9 - Anonym

Influensers är den riktiga pandemin. Gång på gång visar de inte upp något ansvar överhuvudtaget. Hur kan folk fortfarande följa dessa?

#10 - m

Kollektiv avföljning på dessa idioter? 1...2...3...

#11 - Anonym

Ot, men när tror ni Felicia aveklew kommer bli dumpad denna gång? Får en stål stark känsla av att hennes kille inte är speciellt kär

#12 - Anonym

#11 får också den känslan. Men det får jag förövrigt från de flesta influencers pojkvänner tror mer det handlar om att de inte är så bekväma med att bli filmade kanske.

#13 - Anonym

Oj vad nödvändigt att ställa till med en födelsedagsfest mitt under en jävla pandemi... skärpning 🙄 eller dessa influencers kanske inte vill få bort pandemin? Riktigt onödigt iallafall. Usch.

#14 - Anonym

#11 hon byter kille hela tiden känns det som. Hon känns dock som en svår person att leva med.

#15 - Anonym

Influensern Emil stegfeldt (Wilma Holmqvists pojkvän) köpte sin porsche med lånade pengar, förmodligen för att impa på Wilma... såå pinsamt

#16 - Anonym

#15 Hahahahah men snällaa, hur gammal är du ens.
I princip alla köper sina bildar på lånade pengar, eller så leasar man en bil och då lånar du hela bilen.
Att det dessutom skulle vara för att imponera på sin redan existerade flickvän tror jag knappast.

#17 - Anonym

#16 Nä du, inte ”i princip alla”.

#18 - Anonym

#17 Haha jo, vem fan har 300 tusen att köra ut i cash, och det är ändå en helt vanlig bil då. Inte en vanlig svensson i alla fall. Alla dessa influensers möjligen och de andra höginkomsttagarna.

#19 - Tallu

#18: Jag jobbar som revisor med okej lön och jag köpte en bil i julas för 330 000kr cash. Det kallas att ha ett bra jobb för att man är välutbildad plus att SPARA.

#20 - Anonym

lite svårt att bara sätta på en rolig film och glömma allt när ens mor- och farföräldrar ligger o dör i respirator på grund av att folk inte kan stanna hemma

#21 - anynom

MEN SNÄLLA STANNA HEMMA VI LEVER I EN PANDEMI

#22 - Anonym

#19 Att vara höginkomsttagare innebär inte automatiskt att man är välutbildad, vilket visar på din låga intelligens.

De flesta människor kan absolut inte köpa en bild för 300 000 som är helt insparade av inkomst (ej arv). Ska man köpa en bil för den summan inom 3 år behöver du spara undan ca 8500kr varje månad. Något långt ifrån en medelsvensson har råd med. Majoriteten av hushållen i Sverige har sin bil köpt på lånade pengar eller leasar.

#23 - Anonym

#22 en del köper bilar av lånade pengar ja, men det är inte att rekommendera och långt ifrån alla gör det. Har du inte råd med en dyr bil, köp en billigare då, finns inget pinsammare än folk som leker rika fast dom inte är det. Absolut inte värt att bli skuldsatt bara för att man vill ha en dyrare bil än man egentligen har råd med. Ett smartare sätt om man inte råkar vara miljonär är att investera i aktier istället för att sedan sälja såna när man vill köpa en bil t.ex.

#24 - Anonym

#23
Jag jobbar som bilförsäljare på ett av de större bilfirmorna i Sverige. När det kommer till bilköp så tar nog 90% av mina kunder ett billån för att köpa bil. Så jag skulle säga att det är väldigt vanligt att man tar lån för att köpa bil.

#25 - Anonym

Amir har nog helt lagt av med YT nu. Tagit bort text och länk i sin instabeskrivning. Kan inte nån som följer honom fråga vad han jobbar med. Jag följer endast via picuki, har ej insta.

#26 - Anonym

Det är så tragiskt när folk flashar dyra bilar när de egentligen inte har råd och banken lånat ut pengar.

#27 - Anonym

#25 Nej han har fortfarande en länk till sin youtube i instabion, men tror iaf att han har slutat men länken finns fortfarande

#28 - Anonym

#24 Tack!

#26 Vakna till verkligheten, lån är något de flesta har. Huslån, billån, båtlån, lån till utbyggnad och de som även lånar för mindre saker. Dina föräldrar har och du kommer ha det.

#29 - Anonym

skriv om vlad reisers clownery

#30 - Anonym

#28 Jag lever i verkligheten, tack. Har en fin Audi, inga lån. Mina föräldrars bilar, inga lån. Ärvda fastigheter mm. Jag är ingen tonåring eller 20+ som behöver växa upp. Om du tycker det är ok att ta lån för småsaker tycker jag att du ska tänka om. Lev efter vad din inkomst tål istället. Visst, skulle det dyka upp något allvarligt, kan jag förstå det, men att ta lån för nöjes skull. Nä.

#31 - Anonym

#30 EXAKT! Arv, ärvda pengar. Det är inte DINA intjänade pengar och räknas inte till denna debatt. Lämna snälla.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com