Filip Dikmen om Jockes dubbelmoral

Filip Dikmen har lagt ut en video där han förklarar problematiken med Vlads video och även Jockes beteende.

Filip menar att när Jocke säger att han tar avstånd från Vlads uttalanden men ändå rabblar upp argument till fördel för Vlad, så förvarar han ändå Vlad. 
 
Vidare menar Filip att Jocke blir jävig i och med att han är vän med Vlad. 

Filip tycker också att det är dubbelmoral av Jocke att säga att man ska sluta skapa drev på sociala medier när Jocke själv hängt ut sin snickare Joz och startade ett stort drev mot honom. 
 
 
#1 - Anonym

helt fantastisk video

#2 - Anonym

Alla bör se videon, helt sjukt hur bra han förklarar allt!
https://www.youtube.com/watch?v=hYQ4c3NSECQ

#3 - Hata SchizoMoa

Ni som inte fattar vilken rasist Dikmen är som säger B-ordet bör lobotoberas med en korkskruv. DÖD ÅT ALLA RASISTER!!!!!

#4 - J

Så jävla viktig video. Fantastiskt ändå hur precis allt det viktiga flög rakt över Jockes huvud och han fick det återigen att handla om honom.

#5 - Alicia

#3 isf är du funkofobisk med tanke på namnet du valde när du kommenterade, med andra ord inte bättre själv

#6 - L

Det finns ingen som Filip som vågar stå upp för alla grupper i samhället som är utsatta oavsett vad! Filip är sån viktig person att ha på sociala medier!
Inte som Jocke som vänder och vrider på problem och gör det till att det tillslut är synd om honom när det från början inte ens handlade om honom.
Jocke har hängt ut sååå många personer på sociala medier bl.a. Joz (som även Filip nämner i videon) och gjort så att han fåt hat och mordhot riktat mot sig, men då var det okej av Jocke att göra det. Filip sa tydligt i hans stories på instagram att han inte ville att man skulle skicka hat till Vlad och att man inte skulle mordhota honom eller liknande utan att man bara skulle belysa problemet som uppstod genom att t.ex. kontakta nyhetssajter. Vlad var medveten av det han gjorde, han visste vilka konsekvenser hans handlingar skulle leda till men han valde ändå att redigera och lägga upp videon och i detta fall så tycker jag att han får ta konsekvenserna. Är man ignorant så får man ta konsekvenserna så enkelt är det, det är inte synd om honom överhuvudtaget. Den enda som det är synd om är dem utsatta tjejerna! Om man bara ska vara tyst om det problem som finns i samhället så kommer dessa aldrig att bli lösta. Hur Jocke resonerar är bara idiotiskt, han har ändrat åsikt ca 100 gånger under dessa dagar och helt plötsligt är det också synd om honom. Hur? Alla dessa som nu ska stå upp för Vlad och att han inte förtjänar hat osv, varför säger ni inget om Jockes bröder som har under flera gånger utryckt sig så rasistiskts? Är det inte synd om det människor som Jockes bröder har flera gånger tryckt ned på sociala medier? Varför står du bara upp för en sexistisk vän men inte människor som blir utsatta av rasism av dina bröder, Joakim Lundell? Dessa människor är bara fega, outbildade och ignoranta vuxna som beter sig som små barn!

#7 - Anna H.J

Bara jag som lägger märke till att Felicia Bergström använder sin viktminskning för att få visningar?
Hennes senaste video te.x. där hon gör en TW men ändå så är det den videon som startar först av allt när man går in på hennes kanal för att hon ska få visningar/pengar.
Hon bryr nog sig inte alls i att hennes följare och tittare blir triggade, hon har ju bevisat flertal gånger att visningar betyder mer för henne än det mesta andra.
Hoppas hon gör om och gör rätt innan hon ännu en gång kommer hamna i drama för hennes skeva bild att visningar betyder allt.
Jag har slutat följa henne för länge sen men eftersom jag själv gjort en viktminskningsOP så går jag in och kollar lite då och då för att se hennes resa.
Men kommer nu ta avstånd från det eftersom jag får en otroligt dålig känsla och det känns lite som att hon endast gör detta för pengar.
Tråkigt att det blivit så då hon annars hade kunnat vara en stor förebild för många men nu skadar hon mer än hjälper.
Hoppas hon ser det själv innan det är för sent.

#8 - A

#3 asså du mår ju ärligt inte bra någonstans.

#9 - Anonym

#3 Jag kan inte alla begrepp och nya förkortningar av ord som finns på nätet men vad är "B-ordet" egentligen?

#10 - Anonym

Nej men om inte filip ska stå upp för oss kommer ingen annan influenser göra det alls. Filip är viktig och han behövs

#11 - Anonym

#9 B-ordet är en censur av skällsordet / nedvärderande ord för people och color samt personer med icke europeisk etnicitet, används ofta mot personer från Mellanöstern. Personer vars etnicitet stämmer in med betydelsen av skällsordet har rätt att bruka order själva.

#12 - Anonym

#11 Det där svarade inte på #9 fråga dock :)

#13 - Anonym

#12 Ingen utan tolkningsföreträde behöver veta vad ordet är utan censur. Jag kommer uppenbarligen inte skriva ut hela ordet. Vill man hitta det är det bara söka på förklaringen jag gav.

#14 - Hata folk som trotsar folkbokföringen och rasister

Till alla äckliga raister som försvarar Fjant-Filip: B-ordet betyder "ohyra" och ingen ska någonsin använda det. Det skapades för att hata och är lika fräscht som tidelag,astrologi,rasism och allt annat ont. Rasister ska malas i köttkvarnar tillsammans med psykiskt sjuka personer som Bianca Wahlgren Ingrosso, Greta Ernman Thunberg, Moa Thun Runsten och alla andra som våldtar folkbokföringen. Jag hatar er med hela mitt hjärta och vill slå er till döds med hammare.

#15 - Anonym

vad har moa gjort?

#16 - Anonym

#14 Fast ingen lyssnar på dig, du är funkofobisk vilket är ett förtryck. Du har extremt svårt att förstå dig på namn och den social konstruktion.

Att det betyder ohyra säger jag inte är inkorrekt. Däremot FÅR de med tolkningsföreträde använde ordet hur mycket du än anser att de är fel. Detsamma gäller n-ordet.

#17 - Anonym

#13 Sökte på din förklaring, kom inte fram något ord :)

#18 - Anonym

#17 Skällsord Mellanöstern, andra resultatet.

#19 - Auvola

#17 Rimmar på Café Latte.

#20 - Anonym

#7
Jag förstår inte riktigt din frustration. Såg precis klart videon och tyckte att den var otroligt bra framställd. Många kloka värderingar och inspirerande ord! Hon deklarerar även tydligt att hon inte gjorde operationen för att ändra sitt fysiska utseende. Man kan gå ner i vikt av många andra skäl än de som berör ens apparition.

#21 - Anonym

#18 Tack för ett konkret svar och att du upplyser oss ovetandes :)

#22 - Anonym

Har Alice stenlöf gjort brösten?

#23 - Anonym

#22 Jag tror det

#24 - Anonym

#24 dags att besöka en teraput och prata om dina aggressionsproblem tror jag

#25 - Anonym

Nu kommer ingen tro mig men gick en gång förbi Vlads gård för jag skulle till en kompis och såg att han filmade en video, och vet helt ärligt inte om jag ska vara förvånad efter allt som han gjort tidigare samt hans content är lite åt det hållet ju. Men jag driver inte när jag säger att han satt o sket framför kameran, hörde nåt om att han typ "tänkte klaga på grannarna om att dom inte plockar upp efter deras hund" så antar att han tänkte att han skulle bajsa på en obvious plats och skylla på hunden?? Han la ju uppenbarligen inte upp det här på Youtube men får väl säga att det är svårt att ha respekt för en pedofil som filmar sitt bajs 🤷🏽‍♀️

#26 - Emma

#24 men vet du ens vad du säger eller? Du är ju HELT sinnessjuk? Ja ingen rasist borde få leva. Men du skriver konstant kommentarer på en skvallerblogg om hur du vill mörda människor som inte gjort ett skit. Du säger att du vill mörda Moa för att hon inte använder sitt riktiga namn på internet, det är liksom jättevanligt att använda ett annat namn för att slippa psykopater som dig.

Ärligt nu, sök hjälp. Det är tydligt att du behöver hjälp och du lär snart bli en fara för samhället om du inte tar tag i det. Fyfan va du är obehaglig.

#27 - Emma

Och Ida (eller om det är någon annan som har hand om bloggen nu) om du läser det här, kan du banna IP-adresser eller söka upp och anmäla #24 så snälla gör det.

#28 - Anna

https://alicestenlof.com/2017/01/20/ang-skonhetsingrepp-och-oskon-kommentar-28581590/#

Och nu har hon gjort brösten eller? Inte min ensak om folk gör det egentligen men känns lite fel att prata om ideal och sen inte vara öppen med egna förändringar. Eller? Jag kanske tänker helt fel!

#29 - Tyra

Filip har så rätt. jocke måste verkligen sluta vrida på saker och se till att hans dotter får växa upp i ett samhälle där detta inte är okej

#30 - anynom

TACK! Äntligen en man som inte ska stå bakom sina killkompisar som behandlar kvinnor dåligt. Filip jag håller helt med dig och videon du gjorde var helt rätt

#31 - anynom

Jag hade repsekt för anjo förut men nu FUCK Vlad, Anjo och joakim. Jävla kvinnohatare sluta leda feminismen till något annat

#32 - Anonym

Yes Filip Dikmen vann mest omtyckta influencer- av killar.
TACK TACK TACK ÄNTLIGEN en person med kunskap- och inte ett följe med småbarn, som tror på allt sina idoler säger.
Håll käft och öppna en bok! *boom* Grattis Filip visa denna mansgrupp hur du tar dem med kunskap. Lär dem!!!Utbilda dem. Vi behöver mer kunskap på plattformen. Inte helt meningslösa, omdömeslösa, kunskapslösa men som lär våra unga galenskap, verkligheten utanför influecer bubblan är så olikt med regler, vett och etikett. Hejja dig

#33 - Anonym

Alla ni som gnäller om b-ord och n-ord osv... Ni ställer glatt upp på att invandrarna kallar oss svenskar nedvärderande saker?!

#34 - Vendela

#33 Jag är själv vit. Jag skulle aldrig kalla någon eller använda dom orden i något syfte och ska jag vara ärlig så tycker jag att även svarta måste sluta använda dom orden. Jag har själv blivit kallad "jävla svenneh*ra" o.s.v. Men bara för att någon kallar mig för det ger det mig inte rätten att kalla honom för tillexempel n ordet. Gör inte samma misstag som han/hon gjorde. Om du säger N-ordet öppet och någon säger till dig kan du inte direkt skylla på att någon annan svart kille kallade dig för något nedvärderande. Alla vita är inte förtryckare precis som att alla svarta inte är förtryckare. Jag håller också helt med dig om att vissa "invandrare" är helt sjuka i huvudet och tror att dom äger världen och det gör mig jävligt arg men det ger dig inte rätten att kalla vem du vill för n-ordet.

#35 - Anonym

#2021 maktbyte på sociala medier.
Käften och öppna en bok
#2021 bättre förebilider för bättre klimat på nätet.
Käften och öppna en bok

#36 - Anonym

I princip alla jockes killkompisar har dålig kvinnosyn så...

#37 - Rebecca

ÄLSKAR Filip! Den ända i denna branch med hjärna

#38 - Rebecca

ÄLSKAR Filip! Den ända i denna branch med hjärna

#39 - Rebecca

ÄLSKAR Filip! Den ända i denna branch med hjärna

#40 - Rebecca

ÄLSKAR Filip! Den ända i denna branch med hjärna

#41 - Rebecca

ÄLSKAR Filip! Den ända i denna branch med hjärna

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com