#1 - anynom

Im sorry men ser verkligen ut som en tjej som tar pengarna och kändisskapet och drar

#2 - Anonym

Trodde det var Amanda Strand lol

#3 - Anonym

Hahah hon är Alice vän. Man blir som man umgås, wanna be influencers. Alice blev vän med Bianca för fame och nu hennes vän blir tsm med Anis hahahaha😂

#4 - En som äntligen fått vård

Till alla som sett aggressiva kommentarer på det senaste:

Jag vårdas just nu och ska aldrig skriva en enda hatkommentar.

#5 - Anonym

Kan någon göra en recap på Vlads nya video? Vad säger han? Vill inte kolla och ge honom visningar

#6 - Eh?

När en 3a får en 9a
Kändiskåt tjej? Nä då :P :P

#7 - Anonym

J

#8 - Anonym

#6 ta dina utseendefixerade idéer och dra åt helvere. Det är bara ytliga töntar som dig som granskar och bedömer folks utseenden

#9 - Lol

Trodde det var Alice stenlöf :’)

#10 - Anonym

Varför har man så förutfattade meningar. Dom båda kanske är jättekära!? Men ändå tror man att hon kommit för att rida in på en kändisvåg, få följare, uppmärksamhet och dumpa?

#11 - Anonym

Varför har man så förutfattade meningar. Dom båda kanske är jättekära!? Men ändå tror man att hon kommit för att rida in på en kändisvåg, få följare, uppmärksamhet och dumpa?

#12 - Anonym

Kanske är dom jätte kära, eller kanske inte...

#13 - Anonym

Stackars Anis. Det är ju så jäkla tydligt att denna tjej inte är kär.

#14 - Anonym

#13 Clown

#15 - Johanna

Varför känner jag igen henne så mycket? Har hon varit med i något program?

#16 - Anonym

Så taskiga kommentarer? Det finns en anledning till att Anis har mycket följare och det är för att han är en rolig, genuin och härlig person! Han har massa kvalitéer som typ alla vill ha hos en partner så det är inte konstigt att man blir kär i honom. Utseende är inte allt!

#17 - Anaonym

Hon är den gulligaste tjej jag någonsin sett och jag hoppas dem får leva lyckliga tillsammans! Genuint lycklig för båda!

#18 - Sebban

Önskar dom Lycka Till. Hon var Tvärläcker, en riktigt Puma och Wire like Hell. Tror dock förhållandet kommer ta slut ganska fort.

#19 - Anonym

Låt din va,, fick off asså

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com