Alice ber om ursäkt

Alice bryter tystsnaden och har nu skrivit en ursäkt på Instastory för att hon var på Lovisas födelsedagsfest. 
 
Anledningen till att ursäkten har dröjt är för att hon behövt tid att reflektera. 
 

 
Restaurangen där födelsedagsfesten hölls skriver så här:
#1 - Anonym

Sorgligt ändå, att det krävs att hon/andra andra ska upplysa henne för att hon ska inse att: 1. JA det är oansvarigt 2. JA det är onödigt 3. JA du har ett stort inflytande 4. JA folk dör av Corona 5. JA du bidrar till smittspridning 6. JA man måste ställa om sitt liv just nu. Hon hade ju aldrig bett om ursäkt om inte folk hade kritiserat.

#2 - Anonym

*Sorgligt ändå, att det krävs att andra ska upplysa henne/fler än henne, för att hon ska inse att: 1. JA det är oansvarigt 2. JA det är onödigt 3. JA du har ett stort inflytande 4. JA folk dör av Corona 5. JA du bidrar till smittspridning 6. JA man måste ställa om sitt liv just nu. Hon hade ju aldrig bett om ursäkt om inte folk hade kritiserat.

#3 - anynom

Tänka först sen agera du kan inte missa att det är corona efter ett år

#4 - Anonym

så ogenuin ursäkt lol

#5 - Anonym

så ogenuin ursäkt lol

#6 - Anonym

kolla josefin ottossons tiktok med paow, herregud

#7 - E

Men alltså, vänta. Man får gå på restaurang. Även under corona. Det är så strikt ändå. Det handlar väl snarare om hur många de var och att restriktionerna inte följdes i sällskapet enligt videorna?

#8 - Anonym

Jag tror det alla influensers menar när dom säger att dom ska bättra sig, är att dom ska sluta posta på sociala medier när dom är ute och se till ingen annan gör det heller.

#9 - Hata SchizoMoa

Jag hoppas folk som bröt coronarestriktionerna straffas som nazisterna i Nürnbergprocessen.

#10 - Ida

Sandra Lindahl är min favorityoutuber, men att hon bilar i ishalka från Skellefteå - Uppsala i coronavåg för att typ fixa håret är riktigt klandervärd enligt mig. Om något händer på vägen är det någon annan kommun som hon kommer belasta sjukvården ännu mer med istället för sin egna. Varför är det så svårt att vänta med saker?

#11 - Simon

#6 Varför? Lockar du besökare till egen kanal eller vad?

#12 - Anonym

undrar varför lucas (@armandofeola på instagram) knappt fått någon kritik trots att han var på festen och postade bilder därifrån på sin story... :/ alla som var där förtjänar kritik och de alla borde be om ursäkt, tycker att det är sjukt att han typ slipper undan.

#13 - Ida

"Vi gick och åt på en restaurang som följde dessa regler, och skötte oss därefter" - BULLSHIT. Hallwylska, restaurangen i fråga har gått ut på sin instagram efter den kritik de fått med denna text:
"Vi följer självklart myndigheternas restriktioner. Vi håller angivet avstånd mellan bord och max 4st per sällskap.

Vi tog emot en vanlig middagsbokning. Ett större sällskap uppdelat på ett antal bord. Under sittningen så ställde sig det uppdelade sällskapet upp, vilket vi snabbt stoppade och bad alla återgå till sina platser. Vi har inte anordnat en födelsedagsfest.

Vi är en restaurang och följer folkhälsomyndighetens riktlinjer för Covid-19.

Med vänliga hälsningar,
Hallwylska Restaurang"

På vilket jävla sätt menar Alice att de skötte sig utefter restriktionerna om personalen på restaurangen var tvungna att säga åt sällskapet att återgå till sina platser igen? Dessutom har vi följare endast fått se ca 10-20 sekunder av vad som hände under kvällen. Jävla tur är väl det för både sällskapet och restaurangen för jag tror att hade vi fått se hela kvällen hade ingen av dem kunnat försvara sig över huvud taget.

Alice, Lovisa, Josefine, CANCELLED!

#14 - Anonym

#10 Va :O är det sant, har hon gjort det? Jag skäms åt henne! FY

#15 - L

Detta börjar bli pinsamt, vi har haft pandemi i ETT år. Det är inget nytt och inget man kan missa. Hur alla sjukvårdspersonal kämpar och sliter i sjukvården är inget man kan missa heller förutom om man är en ignorant influensers som bara bryr sig om sig själv och ingen annan!
Dem gör samma sak, gång på gång, sen ska dem be om ursäkt! Om denna pandemin har bevisat något så är det hur själviska vissa influensers är. Hur kan en födelsedagsfirande vara viktigare än att flertals människor liv? Be inte om ursäkt, agera istället på rätt sätt och tänk på andra människor än er själva!

#16 - Anon

#15 Precis!! Det finns verkligen ingen ursäkt i världen att komma med, förutom om man nyss vaknat ur ett års koma eller något... Det är jävigt lätt att först bryta mot restriktionerna för lite skoj och sedan säga "jag ber så hemskt mycket om ursäkt, det var ansvarslöst gjort av mig". JA och du visste redan mycket väl att det var ansvarslöst, men gjorde det ändå. Ursäkter betyder ingenting i dessa fall.

#17 - Fr

Förlåt för opassande kommentar (med tanke på kommentarsfältet samt ämnet) men har Amanda Strand och Dante gjort slut? Eller är jag efter?

#18 - Anonym

#17 ja de gick ut med det för längesen haha :) inte lätt å hänga med om man ej följer de dock så det förstår jag

#19 - vendela

#12 tyvärr är det kvinnor som får ta mest kritik

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com