#1 - Anonym

Good for her ❤️
Har märkt att det varit lite oklart kring sexuell läggning och könstillhörighet ett bra tag, skönt att äntligen kunna känna sig bekväm och veta vad/vem man vill vara

#2 - Anonym

Nice! Misstänkte exakt det här när hon pratade om ett projekt som "följde med på hennes resa" i en tidigare video.

#3 - Anonym

Konstigt att försöka tjäna pengar på något sånt här. Tänker på att det gjorts en hel dokumentär om det.

#4 - e

kul för henne! Skönt att hon känner att hon vågar komma ut med det, måste vara en sådan lättnad.

#5 - Jordnötssmör

Tone som i tonedeaf, nu fattar ja :)

#6 - Anonym

#6 Vem fan byter kön för att få pengar? Känns inte riktigt värt om det inte är vad man vill va?
Det kan inte vara så att detta bara är ett ämne han brinner för och vill uppmärksamma genom ett program? Sen att tjäna pengar på köpet är ju bara asnice

#7 - Anonym

#8 Om man seriöst vill uppmärksamma det så gör man det utan att tjäna pengar.

#8 - Anna

#6
Helt ärligt är det jäkligt smart faktiskt, hade nog också gjort det, varför inte? Om det är mitt jobb att vara publik figur så skulle jag ta alla tillfällen jag kunnat att tjäna pengar på det också. Att exponera sitt privatliv ska inte vara gratis. Dessutom ger hon mer eller mindre en föreläsning i ett ämne som är viktigt. Föreläsningar är inte gratis heller.

#9 - Anonym

Så många gånger jag kommenterat och tänkt för mig själv: när skall hon komma ut som trans?
Och tadaaaaa!
Good for YOU honey

#10 - Anonym

Åh vad fint! Heja Tone!

#11 - Anonym

#9 Varför då? Ska alla föreläsare jobba gratis också då för att annars brinner dom inte för ämnet på riktigt?
Detta är hans jobb.

#12 - Ida

Grattis!!

#13 - Anonym

#13 "vi måste prata mer om det här" men bara om ni betalar för det! Ser du inte den totala idiotin?

#14 - Anonym

Inte förvånade men det är nog bäst så

#15 - Anonym

#15 Vadå ”bara om ni betalar”? Hon såg väl en möjlighet att tjäna pengar på att prata om det? Varför inte göra både och då?
Hon hade garanterat pratat om det även om det inte var pengar iblandat

#16 - Anonym

#17 Hon hade ju däremot fortfarande kunnat komma ut innan hon spelade in dokumentären.

Jag personligen kommer fortfarande stötta och respektera Tone, men jag kan hålla med om att det blir lite.. fel att göra en dokumentär på det hela redan innan.

#17 - Fingal Heribertson

Åh vad väntar! Vad glad jag är för hennes skull!

Tycker inte det är ngt fel att involvera gammelmedia. Viktigt att nå ut till en bred publik. Resan kan hjälpa många!

#18 - Anonym

Varför skriver alla "skönt att det hände tillslut" och "vilken lättnad". Jag förstår inte varför det här gör skillnad på något. Man behöver inte sätta etiketter på allt. För mig är Thomas alltid samma Thomas❤️

#19 - Anonym

#20 Jag fattar vad du menar och jag håller med, däremot är det bara respektlöst att säga hennes dead name. Hon vill bli tilltalade med Tone nu och kommer högst troligt göra en juridisk ändring också.

Ens könsidentitet kan ju verkligen vara jätteviktigt att ha ett ord på. För vissa mindre viktigt, för andra betyder det allt.

#20 - Anonym

#21 Och jag vill vara rik. Är jag det för att jag kallar mig det? Tyvärr inte :'(

#21 - A

#22 hahahha men snälla hur tappad är du egentligen

#22 - Anonym

#21
Shit, jag ber hemskt mycket om ursäkt! Jag såg inte videon förrän nu! Tone, menar jag såklart. Hon är samma Tone som alltid❤️

#23 - Anonym

#23 Tyvärr blir jag inte det heller bara för att du kallar mig för det. Om det ändå var så enkelt, eller hur? :)

#24 - Anonym

Jätteglad för hennes skull men måste skriva om något jag tänkt på oerhört länge. Alla klagar på margaux om hur hon använder Arnold för visningar, men vad gör inte Helen torsgården? Hon använder ju sina barn i sina videos, visar deras utbrott och när Selma lärde sig gå på pottan. Tycker det är osmakligt. Tänk när de blir äldre och vet om att hela deras barndom är dokumenterad och visad för hela Sverige. Men eftersom alla älskar Helen så är det ingen som säger något.

#25 - E2

Till #26, det är väl ändå skillnad på att ha haft en YT-kanal långt innan man blivit förälder och att man visar upp sitt familjeliv och på att ha blivit känd pga att man fått ett barn som man sedan exponerar för reklamsamarbeten med mera? Tycker inte det går att jämföra. Familjen Torsgården är väldigt genuin! Mvh en som följde Helen när hon höll på med smink och inget annat och fortfarande kollar på hennes videor

#26 - Anonym

#28 Biologi kanske borde vara favoritämnet? https://fb.watch/3Oy5JcZMJ_/

#27 - Anonym

#26 Eller hur! Tycker inte heller att Helens sätt att exponera barnen är ok. Nästan värre då också Oskar också är med på det, så det är liksom ingen som sätter sig emot på samma sätt som i Arnolds fall. Helens barn kommer vara kvar i rampljuset tills de är stora nog att bestämma själva, och det kan ta många år. Att man som #27 låter Helens familj passera för att de är "genuina" är farligt också, bara för att man exponerar barnen i ett positivt ljus berättigar inte det att man använder dem som reklampelare och dokumenterar privata saker för hundratusentals människor utan att barnen själva har möjlighet att ge samtycke.

#28 - Anonym

Försvarar inte Helen, MEN skillnaden mellan henne och Margaux. Är att Helen avsätter en stor del av sina intäkter till barnen på konton. Medans Margaux inte gör det.

#29 - Anonym

#32 och att Helen inte använder sina barn i samarbeten som levande reklampelare, vilket Margaux gör

#30 - Anonym

#31 Hon, hur jävla svårt ska det vara.

#31 - Anonym

Men hallå vad gör inte Jocke och Jonna då?? De skaffar till och med INSTAGRAMKONTON till sina barn?? Jag har aldrig tänkt att helen använder sina barn för visningar vilket jag inte heller anser att hon gör.

#32 - Anonym

#29
Hahaha älskar din kommentar😂
Ja, alltså som tillägg: kön och könsidentitet är inte samma sak. Det finns två könsorgan.men mellan dem är allt flytande. Det finns t.ex personer som utvecklas med en Y-kromosom som aldrig mognar etc. Man kan ju också fråga sig om könsidentitet är något som vi har konstruerat eller om det är något som bestäms med genernas väg. Man kan inte rå för hur man känner. Du är din hjärna och den är ofta ett självgående mysteri.

#33 - Anonym

*maskineri

#34 - Anonym

#24 bra att du bad om ursäkt

#35 - Anonym

#35 men snälla man får byta kön. Lever du i 1900 talet eller?

#36 - Marcel Jehrlander

Bästa Tone,
Vi älskar dig oavsett vad. <3
Jag är otroligt stolt över att dig, du förtjänar allt gott!

Bloggägaren BÖR moderera sitt kommentarsfält bättre, alt. stänga av kommentarer på denna patetiska blogg.

#37 - anonym

bästa tone om du läser detta: vi älskar dig <3 det kommer alltid finnas trångsynta och outbildade människor men för varje person som vågar berätta för världen om sitt verkliga jag så tror jag att de trångsynta blir färre och färre. Kram

#38 - Anonym

#43 Nej
#44 Nej

#39 - Anonym

#28 nu vet ju du ioförsig ingenting om margaux privatekonomi, eller? Har du koll på alla hennes sparkonton och vad pengarna går till?

#40 - Anonym

När man talar om Helen torsgården, senast idag har hon gjort reklam på instagram där Selma och Svea är hennes ”modeller” och visar upp samarbetet. Snälla nån, jag blir mörkrädd.

#41 - Anonym

När man talar om Helen torsgården, senast idag har hon gjort reklam på instagram där Selma och Svea är hennes ”modeller” och visar upp samarbetet. Snälla nån, jag blir mörkrädd.

#42 - Anonym

Stör mig så mycket på alla som skaffar yt så fort dem får barn för att dem ser att det går hem och är en enkel väg in i influenservärlden.

Med Helen T tycker jag att det blir mer ”lindrigt” då dem bor ute på landet och barnen blir inte igenkända lika ”enkelt” som t.ex. Arnold som bor i storstaden. Kollade dock på Helens vlogg för en stund sen och när hon sitter i bilen så säger Selma till Svea något i stil med ”stör inte” för att Helen satt och pratade med kameran. Blir så ledsen att det på något sett blir barnens vardag att bli filmade i deras trygga zoner och att dem redan som 3 åringar känner att dem måste prestera för att föräldrarna ska få bra content.
Tycker även att det är otroligt udda att Jocke ska ha med Lunabelle på bilden i alla sina tävlingar där han lottar ut väskor.

#43 - Tee

Okej så här blev det när Elliot Page kom ut också; använd INTE Tones deadname när du skriver om henne! Man skriver inte "Deadname kommer ut som trans" eller "Nytt Namn, tidigare känd som Deadname, kommer ut som trans". Man skriver personens fulla (nya!!!) namn, eventuellt pronomen, vart man kan känna igen dem ifrån, och en bild så folk känner igen dem. Exempelvis "Elliot Page (he/they eller han/dem), känd för sina roller i filmen Juno, och serien Umbrella Academy, kommer ut som trans". Eller "Tone Sekelius (she eller hon), känd för sin kanal på YouTube, och sin associering med HBTQ+, kommer ut som trans!"

#44 - E

Varför blir alla lesbiska och gay män helt plötsligt ”heterosexuella” män och kvinnor nu för tiden :(

#45 - Anonym

#44 Tone är fortfarande pansexuell, inte straight

#46 - Anonym

All heder till honom för detta!

#47 - Anonym

#46 Henne*

#48 - Anonym

Äckliga transa. Stackars föräldrar

#49 - mvh

#48 det är mer synd om dina föräldrar som har en äcklig transfob som barn. Usch!

#50 - clara

inte oväntat..

#51 - Anonym

Oavsett vem det är av youtubers är det vidrigt art filma sina barn för vinst fyfan vidrigt. Stöttar tone i detta yahh you go girl. Blir bara besviken över att hon kännar pengar på att komma ut.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com