#1 - Anonym

Hur länge var dem tillsammans?

#2 - Annie

Jag tror att Alice har en ätstörning som påverkar hennes mående atm. Många av hennes följare har reagerat på hur mycket vikt hon tappat och hur kroppsfixerad hon blivit.

Vad tror ni?

#3 - Anonym

Men gud ingen bryr sig

#4 - Anonym

#1 Ett halvår ungefär

#5 - Anonym

#2 Jag tror att man inte ska spekulera kring så personliga och allvarliga saker.
Man kan gå ner i vikt utan att det måste röra sig om en ätstörning. Det är ganska så vidrigt mot dom som faktiskt lider av en ätstörning att slänga runt ordet sådär

#6 - Anonym

ÄÄÄÄÄLSKAR UPPDATERINGEN! Fortsätt så 🥰😍

#7 - Anonym

#5
Håller med! Det händer inte sällan heller att sådana rykten får en "anklagande" ton. Man kan inte förebrå någon för att den mår dåligt. Det går liksom inte att distansera sig från sig hjärna. Ta ner pekfingrar. Detta var en anledning till att jag inte berättade något när jag under led av en ätstörning.

#8 - Anonym

Ett halvår tillsammans alltså, det var ändå lite längre än jag trodde.

Ett förhållande i den här branschen brukar inte vara så länge.

#9 - Anonym

vet inte vlika dom är ens

#10 - Anonym

vet inte vlika dom är ens

#11 - Anonym

#2 Alice gick för några år sen ut med att hon har en komplicerad relation till mat, hoppas innerligt att så inte är fallet nu. :((

#12 - Anonym

Jag visste deeee! När inlägget kom att dom var tsm sa jag att jag ger dom max ett halvår hahahha

#13 - Anonym

”Då vi fortfarande har kärlek för varandra tog jag beslutet att avsluta vårt förhållande för bådas bästa” kan någon förklara? Det går inte ihop i mitt huvud

#14 - Anonym#13 Befogad fråga. Jireel har nog inte så stor kompetens att uttrycka sig bra i skrift.

#15 - Anonym

Någon som vet varför Amir inte är vän med Vanna och Nicole längre? Eller någon för den delen..

#16 - Anonym

Någon som vet varför Amir inte är vän med Vanna och Nicole längre? Eller någon för den delen..

#17 - #2

5&7
Jag själv lider av en ätstörning, därför jag spekulerar då jag känner igen mig i henne.
Så att ni går i försvar så där direkt funkade ju inte riktigt :)
Det är inte i en anklagande ton eller med pekfingrar.
Mer bara att det takes one to know one.

#18 - Anonym

#17 Jag lider också av en ätstörning, och har man någorlunda social kompetens vet man att det inte är något man spekulerar om.

#19 - Anonym

#17
På vilket sätt tror du att ditt spekulerande kan vara någon till gagn? Det gör ju bara situationen värre för Alice.

#20 - Ida

Ogillar verkligen Alice, extremt självupptagen och utseendefixerad. Är fortfarande irriterad efter att hon var på Lovisas fest. Ingen respekt alls mot samhället. Det har redan bevisats tidigare att hon skiter fullständigt i smittan och endast bryr sig om hur hon ses utåt sett. Exempel kan ses i Anis Don Deminas busringningsvideo där han föreslår att de ska åka till Kina ihop under pandemin. Hon svarar då "Kommer inte vi få sjukt mycket skit för det?", hon förstår inte ens innebörden i smittan, hon är mer rädd över hur hon ska tolkas av sina följare än att hon kommer bidra till smittspridning.

#21 - Anonym

#20 Det är alla influencers

#22 - Anonym

#16 jag vet faktiskt inte. Men Amir brukar inte ha så långvariga vänskapsrelationer, om man kollar på det han visar i sociala medier iaf.

#23 - Anonym

Rask har börjat sälja pipor, rökblandningar hahaha de går bra nu

#24 - Anonym

#23 Han anpassar sig i alla fall och drar in cash till skillnad från de flesta influencers som bara lägger sig platta

#25 - Anonym

#24
VILKEN FARSA GÖR SÅHÄR???????!!!!!!!!!!!!

#26 - Anonym

#25 Så sjukt när den där galna mamman skrek på sitt barn att ungen hade förstört mammans liv. Riktigt psykfall. Förr i tiden brändes de som häxorna de är.

#27 - Anonym

#26 Var ironisk
Få kan sjunka lägre än Rask

#28 - Anonym

#27 Rask är ganska patetisk. Men om du tror att få kan falla lägre än honom så har du inte sett mycket. T.ex. den galna häxmamman jag pratade om har sjunkit mycket lägre än Rask.

#29 - Anonym

#28 baserar du på en händelse vid ETT tillfälle som värst.
VEM dömdes för grovt förtal *precis*

#30 - Anonym

#28 ett tillfälle- misstag där och då, månader och år med uthängningar av olika personer inom utsatta grupper- sjukligt beteende och medvetna val som upprepas.

#31 - Anonym

#29 #30 Öhh ja det är ganska mycket värre att en förelder skriker på ett litet barn att den har förstört ens liv osv än att bli fälld för förtal och det är inte en enstaka gång heller för den häxmamman utan det har pågått extremt länge och skulle gissa att det fortfarande gör det.

#32 - CV

Bra att kunna gå vidare på rätt fot!

#33 - CV

Bra att kunna gå vidare på rätt fot!

#34 - Cv

Bra att kunna gå vidare på rätt fot!

#35 - Anonym

Kolla storyn på exonphspoilerse kontot på Insta. Känner inte Linn att det är dags att bara säga som det där? Varför dölja när det syns och är så tydligt? Pinsamt!

#36 - Anonym

#31 Varför spekulerar du om hur situationen idag ser ut. Att anta är inte att veta. Tycker mest de är onödigt att du ens fäller en sådan kommentar du ingen aning har om.
Du har tagit del av något innehåll en annan människa valt att lägga ut, ett klipp. Så snälla, håll dig till fakta och och sluta anta massa saker du inte har belägg för. De är precis så denne person hamna under radarn från frivården. Spä på och hålla på. (förtala). Finns inga rättigheter till sånt. Onödigt. Se till att ha en bra helg nu. Tack och hej!

#37 - Anonym

Vem pratar Dyngbaggegalan om på instastory? En influencer med 90 000 följare som ändå har åkt upp till fjällen trots sjuka barn.

#38 - Anonym

#35 hon har ingen skyldighet att säga ett skit

#39 - Anonym

#37 https://nouw.com/malinshusochhem/kommer-vi-ivag-37748294

@homebymalins

#40 - Anonym

#35 Vad skrev exonph på sin story?

#41 - Anonym

Håller med om att Linn ska erkänna. Varför? Jo för att hon får folk att tro att hon ser ut så naturligt. Vilket bidrar till skönhetsideal osv. Liksom hon ser ej ut sådär naturligt, och många unga kanske tror hon gör det

#42 - Anonym

#40 någon frågade om det finns någon stor youtuber som döljer sin bröstoperation. Personen fick ja till svar samt läs mellan raderna. I storyn efter är det en bild på Linn där hennes bröst framhävas väldigt mycket i en LXA-topp, och då står det fin på bilden som en pik hahaha

#43 - Anonym

#41 Tror ändå att de flesta kan se att hon gjort bröstoperation och fillers? Men håller med... tycker att det är en svår fråga om influensers ska prata om sina ingrepp eller inte, på ett sätt är det ju bra att hon inte bidrar till att normalisera skönhetsoperationer

#44 - Anonym

#42 haha gud hon måste ju bombas med frågor om varför hon döljer sin operation efter den storyn

#45 - Anonym

#36 Du är lika patetisk som häxmamman. Undrar varför...? ;)

#46 - Anonym

#46 Håll din tro, tyck vad du vill. framförallt tro men dela inte DIN sanning. Lägg ner.
Den som blivit åtalat för förtal är där är du nästa som påstår. Allt går att spåra.

#47 - Anonym

Linn gick ut i en gammal q&a video strax efter operationen (som nu är borttagen) och sa att hennes bröst är naturliga och sa något i stil med ”bröst växer i puberteten”, och visst gör de det men inte från platta till enorma över en natt, därför är det fel av henne att inte gå ut och säga sanningen - för hon påstår att brösten är äkta vilket ger en sjukt skev bild för unga tjejer, hon har även tagit bort ALLA bilder på sin instagram från när hon hade små bröst

#48 - Anonym

#46 en ensam liten soldat fortsätter rask korståg mot denna mamma som hände för flera år sedan. Sorgligt att läsa.
Den person du fått info om är dömd för förtal. sannerligen. Varför fortätter du förtala familjen ? Vem är din källa? Har du rättigheter? Säga som du gör, anta?

#49 - Pia

Alltså haha, det var då ett sabla tjat om Linns meloner. Folk har verkligen riktigt tråkigt i pandemitider...

#50 - Anonym

#48 Hahaha du är inte så skarp alltså. Tycker så synd om barnet som fått sitt liv förstört av en moders narcissism. Det har ingenting med Rask att göra. Tycker inte om honom heller men han är inte lika skadlig. Punkt slut :)

#51 - Anonym

Hittar inte Alice på Instagram har hon månne tagit bort hennes konto en stund eller är det bara jag som inte hittar

#52 - Anonym

#51 jag har inte tittat men om du inte hittar henne har hon säkert gjort sin instagram flöde privat

#53 - Anonym

#51 Hittade direkt 🤨

#54 - Anonym

#51 Jag har också problem med att få upp verifierade konton. Måste ha helt korrekt stavning eller gå in på taggar för att hitta, får annars bara upp massa fankonton eller andra mindre konton.

#55 - Anonym

Thomas sekelius har kommit ut som trans för Aftonbladet

#56 - Anonym

Fattar inte varför Thomas/Tone var tvungen att göra en dokumentär om det hela. Tjäna pengar på något som är otroligt svårt för andra att göra

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com