#1 - Anonym

Vad synd

#2 - Anonym

Både Linn och Alice har gjort brösten.

#3 - Anonym

#2 Och?

#4 - Anonym

#2 Men snälla, har du inget bättre för dig än att kommentera Linns bröst? Jag skriver "du" för det är så uppenbart att det är en och samma person skriver alla kommentarer för att trigga igång en diskussion. Har du aldrig sett bröst i hela ditt liv? Om svaret är nej på den frågan, så ska jag tala om för dig att alla människor ser olika ut. Linns bröst är långt ifrån "onormala". Bröst består av fett och är, liksom alla andra kroppsdelar dynamiska i den bemärkelsen. Det är särskilt i den åldern de växer mest (för de flesta i alla fall). Viktnedgång/uppgång påverkar mycket.

#5 - Anonym

#4 ironiskt att du skrev en så lång kommentar om något du tycker är meningslöst

#6 - Anonym

den här bloggen kanske har fått en ny ägare och att det är därför det uppdateras så mkt

#7 - Anonym

#5
Jag skrev aldrig att det var ett meningslöst ämne. Jag tycker att det är viktigt att betona att alla kroppar ser olika ut. Vad jag däremot tycker är meningslöst är att stifta förutfattade meningar om människor och blunda för individualism. Tråkig attityd kan tilläggas som en punkt till...

#8 - Anonym

#7 Du gör bara en massa antaganden själv som du inte har grund för. Därmed blir det inte bara ironiskt utan även hyckleri nu. Bra gjort.

#9 - Anonym

#8
Vilka antaganden är det jag inte har grund för?

#10 - Anonym

#4 Linns bröst är långt ifrån "normala" - det verkar nästan som att det är du som aldrig sett bröst i dina dagar.

#11 - Anonym

#10 Mina bröst ser typ ut som Linns, kanske att jag har en kupa större. Dom är fasta, runda och ser faktiskt lite ut som sillisar. Men jag har aldrig lagt mig under kniven. Bröst ser olika ut, och mina (samt Linns) bröst är heeelt normala :)

#12 - Anonym

#11 väldigt osannolikt att bröst växer så snabbt i 17-års åldern på några månader dock, om du fortfarande tror att de är äkta. Bröst växer som mest från 11-16 årsåldern, läs på. Dessutom har hon en välbärgad familj så ännu mer anledningar till att hon har gjort dem.

#13 - Ida

Att ni inte inser hur sjukt det är att vara så besatt av en främlings bröst? Om hon nu opererat brösten så kan man se det positiva i det, vilket är att eftersom hon inte gått ut med det offentligt så minskar det de som ser upp till henne känner att de vill göra samma sak, eftersom hon aldrig berättat om det.

#14 - Anonym

#10
Om du inte råkar vara en analfabet så ser du att jag jag skrev "långt ifrån onormala".
#12 hur kan du ens veta det? Förstår du inte att allas kroppar är olika? Jmf. tex sashas kropp före och efter hennes ätstörning (inte för att jag tycker att man ska granska andras kroppar, men för att det är ett tydligt exempel där hon själv fick gå ut och förklara varför hennes kropp ändrades så dramatiskt när hon blir frisk). Dessutom slutar inte brösten växa förrän man når 20-åldern för genomsnittet. När man är 17 år kan kroppen mycket väl ändras. Jag är ett levande exempel på det.

Also, varför tror du att Sasha har en skyldighet att berätta om hon har gjort ett blöstimplantat? 🤔

#15 - Anonym

*Linn

#16 - Anonym

JA Linn har opererat brösten och det gjorde hon sommaren 2017. För det första syns det, man går inte från B kupa till runda E kupor över en natt som 17-18 åring. För det andra hade hon sagt det vid det här laget om det var ett falskt rykte, speciellt då hon spelade in sina ”svarar på rykten” videor. Att både Linn och Alice har opererat brösten är ju uppenbart men det är deras val, om dom mår bättre av det så är det ju super för dom. Enligt mig hade det bästa varit om dom gick ut med det för att undvika att unga tjejer tror att det är deras naturliga utseende och börjar jämföra sig själva med dom, men dom har absolut ingen skyldighet till det. Antagligen går dom inte ut med det för att det är ett så laddat ämne och samhället är väldigt snabba med att döma kvinnor som har gjort ingrepp, det är väldigt tabu med andra ord.

#17 - Anonym

EXAKT #16, förlåt men de får väl operera brösten och göra fillers och alla möjliga ingrepp hur mycket de vill, men va ärliga om det bara. Finns såå många tjejer som ser upp till och jämför sig med dessa influencers, ohållbart ideal när man tror att de ser ut sådär naturligt

#18 - Anonym

#4 Linns bröst är 100% silikon och 0% fett!
Tycker dock att det är svårt att säga om det är bättre att erkänna att man har gjort en operation eller att försöka dölja den, som t.ex. Linn med sina silikonbröst eller typ Therese som inte kan röra på en muskel i sitt ansikte längre (för att inte influera någon annan). Damned if you do, damned if you don't.

PS: Vad skrev exonph som hintade om Linns operation(er)?

#19 - Anonym

Men för helvete skaffa egen pojkvän ist för o lägga dig i andras!!! Det här är fan inte ens skvaller!!!!!

#20 - Anonym

Återigen, att du skriver samma kommentar där du låtsats vara olika personer stärker inte ditt påstående. Varför skulle det vara omöjligt att brösten ändras så drastiskt som 17-åring? Tror du att alla har samma bröst som när de 13? Hon är dessutom 21 nu (?), vilket är den ålder när genomsnittet slutar växa i bröst. Varför är du så besatt av hennes kropp? Hon har ingen skyldighet att berätta om hon har gjort implantat, vilket jag förävrigr tvivlar mycket starkt på att hon har gjort. Vissa föredrar att vara tysta om det då det kan trigga igång andra. Du skriver som att du har sett allas bröst

#21 - Anonym

Wtf Linns bröst är inte ens stora
bara för att man har större än a så betyder det inte att man har silikon
Och vadå 17 år ändras inte, det är då de ändras mest

#22 - Anonym

#21 såklart de kan förändras men det ÄR omöjligt att öka flera storlekar och helt förändra form på 1 vecka sålänge man inte är gravid typ, dessutom är det ovanligt att ha stora runda bröst som står rätt ut från kroppen naturligt, och ännu mer otroligt att hon skulle få det över en natt när hon inte haft det tidigare. Jämför hennes Chiquelle haul med hennes tidigare videor den sommaren så ser man och tror man nåt annat är man bara naiv. Varför tror du att hon har varit knäpptyst om det under 3 år även fast ryktet har funnits där? Självklart fick hon många frågor om det till hennes ”svarar på rykten” men hon valde att inte säga något om det. Det är ju ganska självklart att hon hade sagt om det var ett falskt rykte, då har man ju inget att dölja

#23 - Anonym

#22
Jag kollade upp videon och hittar inget märkvärdigt med den. Det enda jag ser är att Linn har utvecklats och förändrats i utseende - precis som alla andra gör med tidens tand. Det som är problematiskt med dina antaganden är inte att de saknar grund, utan att du förringar att alla ser, och utvecklas olika. Hur kan du påstå vad som är normalt och inte är normalt? Bara för att du har en bild inpräntad i ditt huvud betyder det inte att den är korrekt.

#24 - Anonym

Tkr det är väldigt dåligt att man ska dölja en operation då flera unga kommer tro att det är naturligt när det i själva verket inte är det. Tycker personligen att man får göra vad som helst med sin kropp men var ärlig om du har en stor publik, speciellt om många är unga!! Kan bidra till en stor stress om man tror att man kan uppnå sådana bröst utan operation.

#25 - Anonym

#23 du är verkligen naiv om du tror att bröst utvecklas så mycket i den åldern. bröst växer fortfarande då men absolut inte flera storlekar större...

#26 - Anonym

Alla ni som pratar om ifall Linn fixat tuttarna, kolla bara på hennes nakenbilder som läckte. Det SKRIKER silikon och man SER att dom är opererade. Slutdiskuterat bara

#27 - Anonym

#25
Varför är det omöjligt? Läs den här tråden som behandlar precis samma tematik: https://svenskayoutubers.se/2017/august/har-sascha-forstorat-brosten.html
#26
Jaha, så vad ska en person som har sådana bröst tänka om sig själv då? Att hela omvärlden riktar mothugg för att det ser det som silikon? Återigen, vem är ni avgöra vad som är normalt och onormalt? Förstå att alla ser olika ut och kroppens anatomi är högst individuell.

#28 - Anonym

#27 rätt uppenbart att hennes bröst växte av viktuppgång då hon var ätstörd? Man såg att hela hon växte, inte bara hennes bröst vilket bara var bra! Så konstig jämförelse... Plus man ser väldigt tydligt att de är naturliga så de inte är runda och superfasta som Linns?

#29 - Anonym

"Runda och superfasta"
Kul att du har känt på Linns bröst

#30 - Anonym

#29 e du dum? man har ögon att se med också om du inte visste det

#31 - Anonym

#20 Tror knappast att #16 behöver backa upp sig själv..

Jag som är en helt annan person än #16, kan säga att jag håller helt med om det den personen skev. Bröst utvecklas inte så drastiskt över någon dag. Förutom när man är gravid och ska amma.

Det är inte något fel med att gå igenom skönhetsingrepp, men jag tycker det är bra när influensers är ärliga och tar upp det i en hälsosam diskussion. De har ett visst ansvar oavsett om de vill det eller inte.

#32 - Mollsan

Äsch Linn har berättat att hon opererat sina bröst. Ge f*n i att googla bilder som någon jävla äckelsnubbe läckt på Linn som fått henne att må dåligt.

Therese har berättat att hon gjort botox men bara för att hon hade migrän. Har hon berättat något mer som jag missat? I call bullshit på Therese. Förstår inte varför så många tycker att hon är en bra förebild..

#33 - Anonym

Tror inte att Therese har gjort något annat än fillers och (mycket) botox. :)
Om jag kommer ihåg rätt så råkade hon säga det i någons podcast eller bok (typ "jag kan inte röra på ansiktet, jag har precis gjort botox"), och folk tyckte att det var konstigt då botox/fillers inte är veganskt. Tror det var då hon kom på ursäkten att det var för migrän.

#34 - Anonym

#32 när berättade Linn det?? och håller med om Therese

#35 - Anonym

#33 fast det är faktiskt vanligt att använda botox för migrän. Samma grej som att det finns en piercing i örat som hjälper. Låter ologiskt men det stämmer.

#36 - Anonym

#14: Vad har jag sagt som motsäger det? Du känns verkligen förvirrad och har allmänt svårt att se uppenbara saker.

#37 - Anonym

#35 En daith piercing sägs hjälpa mot migrän, eftersom det kan efterliknas med akupunktur. Däremot finns det inget vetenskapligt band bakom och det bör man vara tydlig med.

#38 - Anonym

Har kollar Linns Instagram. Kolla till exempel bilden från jul i den bruna klänningen. Sitter inte brösten lite väl ”långt ner” för att vara silikon? Lika bilder när hon ligger på rygg och sida. Då faller brösten naturligt. Inge silikon som håller formen?

#39 - Anonym

Oj vilka sillisar liksom?
https://www.instagram.com/p/CKw2avdlyOk/

#40 - Anonym

Tror Jockes nya program heter @puppetmasterse på insta... både han och Diana följde kontot innan exonphspoiler gick ut med att hon lista ut namnet och då var det endast 7 pers som följde kontot 🤷‍♀️

#41 - Anonym

#38 finns flera olika typer av silikon, jag har också silikon och de implantaten jag har är väldigt ”mjuka” så brösten faller ner ganska naturligt när jag ligger ner, står upp osv. Sen ser silikonbröst mer och mer naturliga ut ju längre tiden går, det är ju därför man kunde se jättetydligt att hon hade gjort dom 2017 medan nu ser det ganska naturligt ut. Dom flesta som gör sina bröst nu för tiden vill inte ha stora barbietuttar utan vill ha ett ”naturligt” resultat vilken även går att få.

#42 - Anonym

varför har Margaux inte på kommentarerna på sina videos? har inte kollat på henne länge så jag har antagligen missat ngt

#43 - Anonym

#42 Hon får mycket skit just nu för att hon förlovat sig efter att ha varit tillsammans med en kille i endast en månad, och den här killen har även rykte om sig att vara ett riktigt svin mot tidigare flickvänner.
Fine om hon vill förstöra sitt liv, men att ta in någon så snabbt i ett barns liv (syftar givetvis på Arnold) är sjukt oansvarigt

#44 - Anonym

#39 Är du dum eller gör du dig till? I den positionen märks brösten, silikon eller inte, väldigt lite.

#45 - Anonym

#43 Shit, det har jag missat. Vem har sagt det?

#46 - Anonym

^ Förlåt jag var oklar, alltså vem har sagt att han har betett sig dåligt mot tidigare flickvänner?

#47 - c

#46 Hans tidigare flickvän. Det kom upp i appen Clubhouse. Finns inlägg om det på Bloggbevakning för några dagar sedan :)

#48 - Anonym

#42 youtube stänger av kommentarerna på youtubekanaler där det är mycket barn som visas (speciellt om det tidigare har kommit kommentarer som syftas eller speglar till pedofili). Margaux har pratat om detta i en podd för något år sedan, har för mig att det var framgångspodden men kan ha fel.

#49 - Anonym

Älskar att ingen kommenterar om Alice och Jireel som är i lägget utan Linns bröst

#50 - Anonym

#46 Tidigare flickvänner

#51 - Anonym

Sånt hyckleri av Felicia Bergström att först göra en storhandlar-video där hon konsumerar överdrivet mycket som alltid och i nästa video göra samarbete med treedom och låtsas bry sig om miljön. Att hon även går till en liten backe där småbarn åker pulka och skriker och beter sig som en utvecklingsstörd narcissist (som hon dock är) är bara sjukt patetiskt. Och att hon måste ha hjälp av sin mamma med precis allt i sitt liv. Största vuxenbebisen jag sett. Hon kommer aldrig klara sig själv och bli lycklig :)

#52 - Anonym

#51 snarare du som aldrig kommer bli lycklig om du inte börjar ta tag i dina problem som du uppenbarligen har då du känner ett behov av att skriva så om någon annan

#53 - Anonym

#52 Då gäller ju det dig också som skriver så om mig. Inte ett så smart resonemang med andra ord :)

#54 - Anonym

Ja dom har gjort slut. Är i ett rum på Clubhouse. Mauri frågade vad Alice och hennes älskling skulle göra på alla hjärtans dag. ”MMMM, men frågan är vad du ska göra mauri?” Väldigt tydligt att dom gjort slut. Stelt blev det iallafall

#55 - Flipp

Amir, du läser ju här inne ... Är det inte dags att berätta orsaken till att du inte uppdaterat YT på snart ett halvt år?!

#56 - Anonym

#52 absolut inte, jag skulle aldrig prata om någon så som du pratar om Felicia. Folk som skriver/pratar så om andra gör det för att de mår dåligt. Men det är ingen ursäkt till att bete sig så. Sluta hata och ta hand om dig själv! Lycka till

#57 - Anonym

säg vad man vill om Felicia Bergström, men en sak som stör mig så otroligt mycket är att hon konstant clickbaitar att hon gråter/att det är kaos osv. "allt går åt helvete" "Kaos" i var och varannan thumbnail när det rör sig om banala saker. Så fruktansvärt töntigt. Enda sättet att få views?

#58 - Anonym

Ganska uppenbart att personen som varit fixerad vid Linns bröst på denna bloggen så länge själv sitter med A-kupor eller något. 😂 Själv fick man sin växtspurt vid 19, gick upp flera kupstorlekar i den ålder så den som påstår att brösten inte kan växa drastiskt vid 17 har ju bevisligen fel. Allas kroppar fungerar olika.

#59 - Anonym

#58
Tack, väntade på att någon skulle säga det. Min kropp har också förändrats hastigt under vissa perioder. Gissar på att det säkerligen beror på träning.

#60 - anynom

#57 de är antagligen enda sättet att få folk att trycka på videon

#61 - Anonym

#57 JAA, så jävla jobbigt. Jag tycker om Felicia men har noll lust att bli lurad gång på gång till hennes videos.

På tal om något annat; Hur är Helen Torsgårdens kanal nu mer? Slutade följa henne efter att hon hade fått sitt första barn, jag upplevde att allt var extremt negativt i varje video och hela livet var en pest för Helen. Har det blivit bättre eller är det fortfarande dålig stämning?

#62 - Anonym

#61 Tycker att hon är väldigt positiv. Hon har ju vardagsproblem precis som alla andra, men klagar sällan 🤷🏼‍♀️

#63 - Anonym

#59 Precis! För mig växte det också in stora silikonimplantat efter ca 3 veckors styrketräning!

#64 - Gert

#61 Undrar också. Jag tappade sugen helt när det fokuserades så mycket på att allt var jobbigt och att hon inte hade ork. Samarbeten i varje video med.

#65 - Anonym

Vad hände med Jimmie Star och Pojken drömmer? Fanns en annan kille med som youtubade, Mikael H eller nåt liknande. Blond, smal kille. Vad gör de idag?

#66 - Anonym

#63
Jävla tönt. Fan vad jag stör mig på dig

#67 - Anonym

#63 Haha! Klockrent skrivet!

#68 - Anonym

#66 Och vi stör oss på dig gumman<3

#69 - Anonym

Jireel har gått ut med att det är slut på sin instastory

#70 - göran holm

hejsan alla fina goingar! <3 :P vi söker två tjejer på 18 år med sillisar <3 :) om ni känner några 18 åriga tjejer med sillisar så är ni välkomna att mmsa bilder på tjejerna till 0736936702 mvh göran holm i karlstad vi ska göra en filminspelning med 120 killar och två tjejer roligt va? :) <3

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com