Vad hände egentligen mellan Josefin och Toby?

I slutet av 2020 dejtade Josefin och Toby men sedan slutade de att träffas utan någon förklaring.
 
Kort därefter förklarade Josefin att hon inte vill dejta eller ligga med någon kille längre och hon la även upp ett inlägg på Instagram om hur illa hon blivit behandlad av en kille under sex. 
 
Efter dagens avsnitt av Paradise Hotel tror många nu att texten hon la upp på Instagram handlar om Toby. 

Även Paow bekräftar på instastory att Toby behandlat Josefin illa och det är en av anledningarna till att Paow inte längre är vän med Toby. 
 
 
#1 - Anonym

#2 - Anonym

fyfan blir spyfärdig

#3 - Anonym

fyfan blir spyfärdig

#4 - Anonym

Linn Ahlborgs mukbangs? Sitter o äter samtidigt som hon försöker puta med läpparna, smaskar också så jävla högt tycker någon ens om det? Tycker synd om Carl o resterande familj

#5 - Anonym

#4 Här är ett inlägg om en tjej som varit med om sexuella övergrepp, och du tycker synd om någon pga hur dennes partner/familjemedlem äter?

#6 - Anonym

Låter som Toby med det där ”du är sjuk i huvudet” och skuldbeläggandet, många tjejer berättar liknande berättelser om honom nu

#7 - smh

Hoppas det inte dröjer allt för länge innan någon catchar honom off guard

#8 - smh

Hoppas det inte dröjer allt för länge innan någon catchar honom off guard

#9 - Anonym

Texten handlar inte om honom, det har hon gått ut med själv.

#10 - Anonym

Herregud, det här kan hon anmäla. Låter förfärligt

#11 - e

#4 Ja, älskar hennes mukbangs. Så avslappnande att bara sitta och lyssna, sen får hon allt att se gott ut också. Ta din negativitet någon annanstans, tråkiga jävel.

#12 - Anonym

Alltså allvarligt talat , kan inte bara bloggaren lägga ner då hon inte uppdaterar ? Finns ju sjukt mycket som händer ! Exempelvis att Helen Torsgården har fött . Även headern med mer än hälften oaktiva youtubers har hon inte ens funderat på att ändra

#13 - E

#4 avundsjuk much?

#14 - Anna

Josefins text handlade ej om Toby, det har hon gått ut med.

#15 - Rakel Majken Maria Landin

För sjutton gubbar, vem fan bryr sig om Paradise hotel?! Det är det värsta som har hönt mänskligheten sen Linn Ahlborg och Greta Ernman Thunbergs födelse.

#16 - Anonym

#15 Det handlar inte om Paradise hotel, det handlar om män som begår sexuella övergrepp. Just denna man begick flera övergrepp på just Paradise hotel ja

#17 - Anonym

#16 För männen i Paradise Hotel är ju verkligen en bra representation för hur män i allmänhet är?... Snälla, säg att du inte är så pantad?

#18 - Anonym

#17 Kvittar om han är med i Paradise hotel han är fortfarande en man, sånt här sker varje dag överallt och inte bara av ”männen i paradise hotel” eller likande. Om du inte själv är en av dom männen finns det ju ingen anledning att bli kränkt och ta åt dig. Snälla, säg att du inte är så pantad?

#19 - Anonym

#18 Med din dumma logik så är kvinnor exakt likadana. I PH har det väldigt många gånger varit tjejen som vill ligga men killen vill inte. Då blir hon sur och killen ses som oskön och dryg. Detta ses som helt normalt dock. Så som sagt med din efterblivna logik så är det exakt samma problem hos kvinnor. Det är därför det är viktigt att avgränsa och identifiera var problemet är koncentrerat. T.ex. som att 99% av gängkriminella är invandrare. Så länge man säger att det bara är ett mansproblem så är man ignorant till var problematiken ligger och då gör man ingen nytta alls utan man låter då kvinnor fortsätta att råka illa ut bara för att man själv har en naiv världsbild som man inte vågar utmana. Det är så patetiskt och dumt att det inte finns ord för det, men så resonerar majoriteten av svenskar idag av någon anledning.

#20 - Anonym

#12 läs den inte då? :) Ingen som tvingar dig att läsa.

#21 - Anonym

#19 Det ÄR ett mansproblem. Jag följt PH i många år, och ser väldigt sällan att kvinnor blir arga/upprörda för att dom inte får ligga? Och jag ser VERKLIGEN inte kvinnor som tar på mäns könsorgan mot deras vilja, vilket är vad Toby har gjort.
98% av våldtäkter begås av män. 95% av våldsbrott begås av män. Var tredje vecka slår en kvinna ihjäl av en MAN. Det är inte kvinnor som skadar samhället, det är män. Män skadar kvinnor, och även andra män. Det är inte kvinnor som misshandlar och rånar män på gatorna, det är andra män

#22 - Anonym

#21 TACK

#23 - Anonym

#19 Blir rädd av din kommentar, men inte förvånad. Tur att majoriten av svenskar som du själv säger resonerar som mig, trots min dumma logik. :)

#24 - Mia

#21

Exakt! Bra skrivet

#25 - Anonym

#21
💖

#26 - Anonym

#23 Ja vi ser ju att våldtäkter och brott mot kvinnor bara ökar. Så om du tycker det är bra att majoriteten tycker som du och ser till att fler kvinnor råkar illa ut så får du tycka det. Men jag tycker det är fel och att du är dum i huvudet så klart.

#27 - Anonym

#21 Så intressant att det är tillåtet att generalisera och säga "det är ett mansproblem" men sanningen är att invandrare är grovt överrepresenterade i våldtäkts-, rån- och mordstatistiken. Men det är då inte ok att generalisera och säga att det är ett invandrarproblem. Hur får ni ihop den logiken egentligen?

#28 - Anonym

#21 Öhh det hände typ i avsnitten förra veckan kommer inte ihåg vem men någon tjej ville ligga med han zacke men han ville sova och hon blev sur då

#29 - Anonym

#26 Ser till att fler kvinnor råkar illa ut? Vår logik försöker ju åtgärda problemet med mäns beteende mot kvinnor, inte som du neka och säga att kvinnor faktiskt också gör fel. Som att säga att All lives matter istället för black lives matter, eller att hetero personer faktiskt också borde ha en festival. Nej, det är kvinnorna vi kämpar för nu och som behöver vårat stöd för att slippa känna sig otrygga för att råka illa ut. Men fortsätt du köra på "du är dum i huvudet och har dålig logik" resonemanget när du inte kommer på fler sakliga argument.

#30 - Anonym

#28 Öhh Toby var inte bara sur han drog ner en tjejs bh och förde in fingrarna i en annan tjej. Finns en anledning till att det polisanmäls och inte att en annan tjej "blev sur".

#31 - Anonym

#27 Jag kan säga att invandrare också är överrepresenterade kring tex våldtäkter i Sverige. Men vet du vad alla våldtäktsmän har gemensamt? Det är att dom är just män. Det är inga kvinnliga invandrare om begår dessa brott, det är män, både svenska och utländska. Därför väljer jag att kalla det ett MANSproblem och ingenting annat

#32 - Anonym

#29 Jag har inte nekat problematiken med män som beter sig så. Om du tror det så behöver du läsa igen. Och det är nobelt att ni försöker. Men som sagt är faktan så att våldsbrotten mot kvinnor bara ökar medan ni fortsätter försöka samma sak om och om igen. Uppenbarligen funkar det inte men istället för att erkänna att ni gör fel så fortsätter ni bara vilket gör att fler kvinnor råkar illa ut. Du säger att jag inte har argument men du undviker helt faktan att våldsbrotten ökar under era metoder. Det är nog du som inte har några argument alls verkar det som. Sorgligt! Hur många fler kvinnor ska behöva råka illa ut bara för att ni vägrar erkänna att ni har fel?

#33 - Anonym

#28 Jag följer ph slaviskt och har genuint noll minne av att jag sett något sånt. Zache och Bettina har legat på Solo och inne i ett badrum, men det har ju varit något båda har velat?
Och även om det skulle vara så är det inte jämförbart mot det Toby har gjort. Han har fört in sina fingrar i en kvinnlig deltagare mot hennes vilja, och slitit av en annan hennes bh för att blotta hennes bröst. Det är övergrepp. Varför ska du ens tjafsa emot?

#34 - Anonym

#32 Vad är det vi gör som är fel? Ska vi sluta uppmärksamma mäns våld mot kvinnor? Vad är din lösning? Låt höra

#35 - Anonym

#34 Självklart ska det uppmärksammas och jag hoppas att Toby blir dömd. Men ni gör er själva en oförtjänst när ni säger att det är ett mansproblem för om en person (som är man) blir uppmålad som en förövare i premissen till problemet fastän han inte ens har gjort någonting alls så kommer han självklart att inte bry sig eller vilja hjälpa till. Det fattar väl vem som helst? Och jag har redan skrivit vad som behöver göras om du bara går tillbaka och läser lite noggrannare. Problemen måste, som sagt, avgränsas till var det är som värst och var det kommer ifrån. Det är därför jag tog upp invandring som exempel eftersom de är grovt överrepresenterade i statistiken medan majoriteten av män överlag inte begår dessa brott. Du måste väl också se att era metoder inte har funkat och att det bara har blivit värre? Men ni är väl rädda för att bli kallade rasister och istället för att göra något åt problemen så fortsätter ni att offra kvinnor istället, allt för att kunna behålla er naiva världbild. Ni borde verkligen skämmas.

#36 - Anonym

#35 Gör inte majoriteten av män sånt här? Tillåt mig skratta 😂
Nej alla män våldtar inte. Vissa misshandlar, andra drar våldtäktsskämt, vissa håller sina vidriga vänner bakom ryggen, vissa köper sex, andra håller tyst. Men att majoriteten av män gör NÅGOT för att bidra med denna problematik stämmer. Jag får obehagliga blickar och kommentarer av män vart jag än befinner mig. Gymmet, mataffären, kollektivtrafiken. Dom är överallt. Och långt ifrån alla är invandrare

#37 - Anonym

#32 Att sluta uppmärksamma mäns våld etc. mot kvinnor kommer inte lösa detta, tvärtom. Kvinnor kan inte göra mer än att låta sin röst bli hörd. Problemet sitter hos dessa män som fortsätter bete sig vidrigt. Kvinnor ska inte ändra sig. Män behöver göra det. Män behöver ta ställning. Män behöver släppa offerkoftan och istället stå bakom alla kvinnor för att förstöra denna struktur som pga våra normer gjort män överordnade i samhället. Under våra metoder? Erkänna att vi gjort fel? Vilka metoder? Vilka fel? Berätta gärna för mig vad vi kvinnor ska erkänna att vi gjort fel på. Berätta gärna hur du tycker det är VÅRT fel i ett problem som grundar sig i MÄN.

#38 - Anonym

#36 Du låter snarare som en mentalt instabil person som bara ser det du vill se överallt. Men som sagt, ingen här kan säga något om att våldsbrotten mot kvinnor bara ökar för varje år samtidigt som ni vill fortsätta försöka med samma metoder om och om igen. Vem som helst kan se att det inte funkar. Men ni tänker ändå att fortsätta att se till att det bara blir värre för kvinnor med er efterblivna logik. Hoppas att ni en dag inser vad ni bidrar till och att ni då skäms.

#39 - Anonym

#37 Herregud du feltolkar verkligen allting. Som sagt, så länge du fortsätter att göra så, så kommer fler kvinnor att råka illa ut. Statistiken visar att det bara blir värre för kvinnor men ni tänker ändå fortsätta på samma spår. Bra där!

#40 - Anonym

#39 Du får jätte gärna svara på frågorna VAD vi gör fel? VAD? Är du kvinna eller man?

#41 - Anonym

#40 Har skrivit det tre gånger här redan. Om du ändå inte kan förstå det så kan jag tyvärr inte hjälpa dig.

#42 - Anonym

” så länge du fortsätter att göra så, så kommer fler kvinnor att råka illa ut”, du menar väl så länge män fortsätter bete sig illa mot kvinnor? Kvinnor har 0 skuld i det problemet.

#43 - Anonym

#41 okej, det enda jag hittar som du beskrivit är fel är att vi kallar detta mansproblem. Är det vad du menar? 98 procent av de som misstänks för sexualbrott är män. Detta ÄR ett mansproblem. Det är fakta. Problemet ligger inte i vad vi kallar detta problem. Problemet ligger på män som beter sig såhär illa och strukturen bakom det. Har inte heller sagt att det är någon lösning, men att prata om detta kan få fler att förstå så att vi sen kan komma med bra lösningar. Kanske har du någon bra? Hoppas du förstår vad jag menar, om inte så har jag inte mer att komma med. Tack för mig!

#44 - Anonym

#19 Klokaste inlägget hittills. Mitt i prick!

#45 - Anonym

Då är Bianca och Phillipe ihop igen!

#46 - Anonym

#45 Lagom till midsommar kommer Bianca och Phillipe att ha gjort slut igen.

#47 - Massimov

Han ser så gay ut!

#48 - Anonym

12: När födde Helen Torsgården? Blev det en flicka eller pojke? :D

#49 - Anonym

#48 Det blev en flicka, hon har inget namn ännu! Hon födde i måndags

#50 - Anonym

Josefin skrev på story att det inte var Toby hon menade med det inlägget.

#51 - Anonym

Amanda strand har opererat brösten. Så girls var ej avundsjuka på modeller ni tror är ”naturliga” men som både gjort bröst och läppar

#52 - Anonym

#43. Varför ska vi män enbart ändra oss och leva i ett manuskript som har förväntats av er för att det passar 1 enda kön, kvinnan. jag är trött på att kvinnor ska få före i allt. anledningen är att män inte vill stå bakom den här feminismen är för denna skapar en bortskämd generation av kvinnor. Nä det går inte att kvinnor ska få fri sedel i allt utan ansvar i nått. Sluta lägg all ansvar på männen och ta lite ansvar själv nån jävla gång. Feminism är social kontroll av män och det är inget nytt med tanke på hur länge feminism har funnits!

#53 - Anonym

Amanda Lundgren har varit otrogen mot Olle, detta hände sommaren 2020. Jag har en säker källa på detta.

#54 - Anonym

Har också en säker källa på att Amanda varit otrogen mot Olle.

#55 - Anonym

#43 De allra flesta män begår inte sexualbrott eller kränker kvinnor, alltså är det inte alla män som fokus ska riktas mot utan den extremt lilla klick av förövare som gör sådant, allt annat är direkt vansinne.

#56 - Anonym

#34 Jag tror att hen menar att istället för att argumentera i oändligheten borde fler män som våldtar och tafsa på kvinnor få högre straff vi måste också få fler kvinnor att våga stå upp för dom själva och våga anmäla så att fler svin hamnar i fängelset.Detta kan vi göra genom att försäkra kvinnorna om att om dom anmäler ska inte utredningen läggas ner i brist på bevis utan man ska utreda dom fallen och prova dom i domstol. Sen kan ju en bra ide vara att blanda in oyskologer och sånt om kvinnorna vill ha det så att dom har någon att prata utt med. Men det här har ju dagens regeringen helt misslyckats med eftersom att våldet mot kvinnor bara ökar och det är bara att blunda för verkligheten om man tror att det ökade våldet mot kvinnor inte har något att göra med den ökade invandringen och det gäller inte bara mäns våld mot kvinnor utan också gängvåld, knarkaffärer och sånt eftersom att man sätter invandrarna i förorterna utan att ge dom någon som helst chans att komma in i det riktiga samhället med jobb och pengar. Istället sätter man dom i en liten lägenhet med bidrag. Sen sitter dom där och när bidraget inte räcker till är enda utvägen kriminalitet, Jag tycker istället att man ska lära invandrarna svenska, ge dom en bra utbildning i sverige så att dom kan börja jobba och bli bra svenskar som betalar skatt till staten. Sen är det ju också så att några invandrare kommer från länder det är helt ok att våldta viken kvinna du vill och vad tror du händer nr dom kommer till sverige? Jo dom gör exakt samma sak, våldtar

#57 - Anonym

#56 mEn nU Är dU ju rAsiStISk!!!!!!! (obs. ironi du har helt rätt)

#58 - Anonym

#55, 56
Jag blir så less på era kommentarer. Varje gång det blossar upp en offentlig konflikt i frågor som rör maktrelationer mellan kvinnor och män slår patriarket och män tillbaka mot kvinnor och feminister som anses ha gått för långt. Detta femomen kallas backlash och får ny aktualitet var dag. Ni kan inte bristande kunskap i frågan men ändå spotta ur er saker ni förstår. Det är inte vårt ansvar att utbilda er. Era resonemang kräver vidlyftiga svar, och jag förstår inte varför man ska ödsla tid på något som ligger en google-sökning bort. Är ni genuint intressanse, kan ni läsa på och framförallt LYSSNA. Vi siljer inte på svenska män och män med utländskt påbrå. Män som män, och män som våldtar döms inte. Statstiken talar sitt egna språk. Det är okej att knte ha koll på siffror i huvudet, eller att inte vara säker på sitt ställningstagande men vad som INTE är okej är att yppa sig om något man inte har koll på. I känsliga frågor kan åsamka allvarlig skada för de som är inblandade (i detta fall kvinnor!). Läs på och förvänta er inte att vi gör jobbet till er. Att våldtäkt är ett mansproblem är en truism. Att ni negligerar detta visar på er bristfärdiga kunskap.

#59 - Anonym

#53 #54 När och med vem skulle detta ha hänt?

#60 - Anonym

#53 #54 Alltså när som i vid vilket tillfälle och var hände det?

#61 - Anonym

#58 Det är ett kulturproblem främst. Och folk från andra kulturer än svenska våldtar mer. Där har du truism.

#62 - Anonym

Genom att förpassa sexualbrott till "kulturproblem" decimerar du problematiken kring misogyni. Svenska män våldtar, utnyttjar och ofredar kvinnor också. Det är ett strukturellt problem som rör män på gruppnivå, inget kulturproblem. Men ja, våldtäkt förekommer i högre mån i andra länder eftersom dessa inte är lika jmställda som Sverige.

#63 - Anonym

#62 Ett tips: släng inte runt ord som du inte ens vet vad de betyder...

#64 - Anonym

#63
Vilka ord är det jag förstår innebörden av?

#65 - Anonym

#58 Jag kallar mig själv feminist. Jag vill att männen som våldtar och skit ska in i fängelset som du kunde läsa i början av mitt inlägg och jag kom med förslag på hur vi ska få fler kvinnor att anmäla så att svinen åker in i fängelset så lång tid som möjligt och hur vi ska minska våldtäkterna som utländska gör. Vad i mitt inlägg va det som va antifeministiskt? och varför tror du att jag är en del av patriarkatet när det enda jag säger är att regeringen idag suger på att göra sitt jobb i dom här frågorna? Det märks att du bara läste dom delarna du ville läsa ellerhur! Jag förstår att det är män som våldtar absolut det säger jag inget emot absolut inte. Jag blundar inte heller för att svenskar våldtar det är jag också medveten om. Det enda jag sa va konkreta tips på vad regeringen kan göra så att kvinnor vågar stå upp för sig själva och inte ska behöva vara rädda att anmäla för att utedningen kommer läggas ner "i brist på bevis" så fort man säger något om att invandrarna våldtar är man ju antifemenist i det här landet. Vart är det här landet påväg egentligen? Vad är det nästa påhopp att jag röstar på sverigedemokraterna och är rasist eller? Sammanfattat va hela min poäng att alla svin ska in vilket också betyder att vi måste se till att inte alla jävla utredningar läggs ner "i brist på bevis" för att alla skattepengar går till bidrag till flyktingar som vägrar bli en del av samhället!

#66 - Anonym

#65
Det som jag anser är problemet med ditt resonemang är att du lägger skulden på en part. Antingen handlar det om att regeringen inte gör sitt jobb, eller så skyller du det på personen med utländskt påbrå. Du måste förstå att detta är ett strukturellt problem som genomsyrar vår vardag. Det handlar om svårrubbade könsmaktstrukturer och mäns motstånd mot förändring. "Vilket motstånd?" tänker du. Jo, se bara på detta kommentarsfält. Vi pratar om ett problem, ni befäster er vid att "det inte gäller alla män", att "vi använder fel metoder(???)". Om vi ska uppnå en förändring går det inte att undvika att prata om det. Att träda samman och dela erfarenheter ÄR rätt metod för det är bara när kvinnor sätter ord på det ordlösa som det gör att synliggöra och förändra den patriarkala jämställdheten.

#67 - Anonym

#58 "Ni kan inte bristande kunskap i frågan men ändå spotta ur er saker ni förstår"

Är det bara jag som tycker det är humoristiskt att någon som anklagar en annan för att vara outbildad formulerar en mening på detta vis? Snacka om att göra sig själv till åtlöje.

#68 - Anonym

#62 Och eftersom Sverige blir mer och mer likt ett u-land för varje dag som går (på grund av invandringen) är en konsekvens av den förda politiken också att antalet ofredanden och våldtäkter ökar. Så särskilt mycket feminist är du inte (i alla fall inte i ordets rätta bemärkelse).

#69 - Anonym

#67
Varför är det så viktigt att påpeka när någon skriver fel? Istället för att underminera någons kommunikationsförsök kan du försöka lära dig av den andra.

#70 - Anonym

Någon som vet varför Sasha Rickardsson tagit bort alla hennes yt videos ?

#71 - Anonym

#69 När en person har en allmänt nedlåtande attityd? Och anklagar andra för att vara outbildade? Du kan knappast förvänta dig att bli bemött med enorm respekt då.

#72 - Anonym

#66 jag förstår inte riktigt ditt resonemang, Precis skulle man bara se våldtäkter som ett mansproblem (som jag absolut står bakom). Men när jag sen säger att våldet mot kvinnor har ökat pga invandringen lägger jag skulden på en part. Förlåt men du blundar för verkligheten om du tror att våran regering gör vad som behövs för kvinnor. Jag kan också säga att jag inte skrivit någonting i det här kommentarsfältet förre #56. Jag tycker också att vissa personer i det här kommentarsfältet är helt pantade. Kan vi bara komma fram till att regeringens "vi ska ta in alla, alla är välkomna" politik inte fungerar. Det är ju bevisat gång på gång på gång på gång. Det va ingenting jag sa om att kvinnor ska sluta prata om det, snarare tvärtom. Jag förstår hur du tänker att kvinnor måste börja prata om det med varandra men männen kommer inte sluta våldta för att kvinnor delar med sig av erfarenheter. Det du sa kan absolut vara en del på vägen men om vi på riktigt ska få bort svinnen måste vi sluta ta "hänsyn" till alla flyktingars behov. Man ska ge dom en bra chans men en bra chans är inte att ge dom bidrag. Man ska sluta ge flyktingarna bidrag med pengar som kunde ha gått till polisen så att varje utredning om kvinnovåld inte ska bli nedlagt pågrund av "inga bevis" vi måste också utvisa invandrarna som inte kan sköta sig eller som inte vill bidra till samhället och sätta svenskarna som inte kan sköta sig i fängelse och istället för att ge bort skattepengar i bidrag hit och ditt som slutar i kriminalitet kan man ju satsa dom pengarna på att ge flyktingar en bra utbildning och dom som vägrar utbilda sig och bli en del av sverige kan ju flytta härifrån direkt. Sen hatar jag argument som brukar komma att du "har inga källor" så nu tänker jag länka alla källor jag har för jag har källor till allt.
https://www.scb.se/hitta-statistik/sverige-i-siffror/manniskorna-i-sverige/invandring-till-sverige/
https://portal.research.lu.se/portal/files/94940577/kvartal_2021.pdf
https://debatt.ifokus.se/discussion/1480970/mer-an-var-tredje-flykting-lever-pa-bidrag
(han har sina källor under inläget som jag också hänvisar till)

#73 - Anonym

#72 Problemet är att "integration" av invandrare aldrig någonsin har fungerat i det här landet, så vad är det som får dig att tro att det skulle fungera framöver bara för att man justerar lite bidragsnivåer?

#74 - Anonym

Problemet med att säga att våldtäkter är ett mansproblem är att majoriteten av män inte begår våldtäkt eller sexuella ofredelser osv. Bara för att majoriteten som gör det är män gör det inte till ett mansproblem. I så fall måste man ju då även tycka att terrorism är ett muslimproblem eftersom de flesta som är terrorister är muslimer. Förstår ni nu hur efterblivet resonemang det är att bara hävda att det är ett mansproblem?

#75 - Anonym

Har Emma (swebliss) och Konrad gjort slut?

#76 - Anonym

#75 Gjorde dom inte det för ganska länge sen eller är det bara jag som är dum

#77 - Anonym

#74 Fast det är inte riktigt samma sak. Nästan alla kvinnor har någon gång blivit trakasserade av män, men tror inte du känner så många som har varit med om en terrorattack. Det finns alltså betydligt fler män som utnyttjar kvinnor än muslimer som är terrorister. Problemet är också att de flesta män gör ingenting för att stoppa våldtäktskulturen, de står bara tysta alternativt bidrar genom att slänga ut sexistiska kommentarer. För att samhället ska bli jämställt krävs det att andra än bara kvinnor är med i kampen.

#78 - Anonym

#77 Det är precis samma sak. De flesta muslimer gör inget för att stoppa terroristerna heller. Varför vågar du då inte säga att terrorism är ett muslimproblem? Jag vet varför och det är för att du är en oärlig och ointelligent pajas som inte har en aning om hur världens problem ska tas itu med.

#79 - Anonym

#77 "Nästan alla kvinnor har någon gång blivit trakasserade av män" Jo, om du syftar på Mellanöstern kanske.

#80 - Anonym

Detta ÄR av fakta ett mansproblem, inget något feminsimen hittat på. Ni som säger annat, Läs på. https://storasyster.org/sexuella-overgrepp/ Förstår inte varför ni lägger sån energi på att motbevisa att detta är ett mansproblem, om ni är män som inte gjort något behöver ni ju inte ta åt er. Ställ er istället bakom kvinnorna och stötta.

#81 - Anonym

#76 Har ingen aning faktiskt, de ligger ju ganska lågt numera. Man hör ingenting om varken den ena eller andra.

#82 - Anonym

#78 Fast att säga att terrorism är ett muslimproblem är ju islamofobi? Är inte själv muslim men olyckligt för muslimer att deras religion, deras tro, görs synonymt med terrorism. :(

#83 - Anonym

#74 Fast du missförstår, ordet mansproblem betyder inte att alla män begår dessa handlingar.

Är det viktigare att de goda männen i samhället hålls okränkta och att vi tvingas förklara oss med det självklara "inte alla män", än att kvinnor skyddas mot våld, sexism etc?

Om vi säger till exempel att "barn mobbas" förstår vi ju att inte alla barn mobbas. Säger vi däremot att "terrorism är ett muslimproblem" blir det ett efterblivet resonomang precis som du säger. Det blir ju jätte fel, religion och tro kan vi inte blanda in.

#84 - Anonym

#78
Hur kan du jämföra ens terroristproblem med våldtäkter din pajas. jämför hur ofta kvinnobrott sker med terroristattack din tönt

#85 - Anonym

#84 Det är fortfarande samma sak bara inte i samma skala storleksmässigt. Om du inte kan förstå det så kommer du aldrig att kunna förstå någonting alls.

#86 - Anonym

Kan ni sluta bråka om det är mansproblem eller inte och istället argumentera om något som faktist har betydelse i kvinnans kamp

#87 - Anonym

#85 Det är inte alls samma sak. Läs de andra kommentarerna som försöker förklara varför istället för att blunda och inte vara öppen för att se nya perspektiv.

#88 - Anonym

#86 Exakt. Sluta fokusera på fel saker, ta inte åt er bara om ni är män och inte gjort något och fundera på lösningar till kampen för att vi ska kunna förändra normer och strukturer som bidrar till detta.

#89 - Anonym

#82 Hahaha varför är det då inte sexism att säga att våldtäkter är ett mansproblem när inte alla män gör så? Det är exakt samma sak men du har olika åsikter när det gäller olika saker. Det bevisar ditt totala hyckleri.

#90 - Anonym

#89 Hyckleri? Du förstår ju inte vad jag menar.
1. Du bör kolla upp vad sexism betyder orkar inte ens lägga energi på att förklara. En enkel googling, ”vad är sexism?”.
2. ”Mansproblem” betyder INTE att bara män gör så. Aldrig sagt att det inte alls finns kvinnor som är förövare eller män som är offer.

#91 - Anonym

#79 Majoriteten av kvinnorna i Sverige uppger att dom någon gång blivit trakasserade av en man på något sätt. Obehagliga blickar, förföljd, blivit kallad saker, blivit tafsad på, våldtäktsförsök, våldtäkt, inte kunnat ta ett nej, blivit hotad, slagen, sexuella gester mm. Öppna ögonen för helvete. Jag som kvinna kan inte ens gå till mataffären utan att en man gör obehagliga närmanden, blickar, ord etc

#92 - Anonym

#91 Jo, vi såg ju alla hur överdrivet det blev med #metoo för några år sedan. Lögner och halvsanningar blandade med sanningar. Och obehagliga blickar? Kom igen!

#93 - Anonym

Det är uppenbart att det är nåt nättroll som är inne och kommenterar, ge dom ingen uppmärksamhet, det är bara slöseri med tid

#94 - Anonym

#92 2% av anmälningar för sexuella ofredanden/trakasserier/övergrepp är falska, det betyder att 98% av anmälningarna har ägt rum. Men fokusera på dom fåtal istället du..
Och jag obehagliga blickar. Vet du hur rädd och bekväm man blir när en man kollar nonstop i 20 minuter på tåget, gymmet, restaurangen etc? Det är fruktansvärt, för man har ingen aning om varför han stirrar och vad han tänker göra när man reser sig upp och går därifrån. Har själv varit med om att en sån person sedan har följt efter mig hem.

#95 - Anonym

#94 Närmare var femte anmälan om våldtäkt är felaktig eller falsk enligt Robert Haslinger, (tidigare chef på roteln grova brott, polisen i Örebro). Nyheten om detta publicerades i Sveriges Radio den 25 maj 2007 och finns att lyssna på också.

Det här är dock en PK-fråga, tveksamt om någon polis skulle våga yttra sig om den här infekterade saken i dagens debattklimat.

#96 - Anonym

#95 Den källan du kom fram med är rätt men det kanske inte ser likadant ut idag som det gjorde för 14 år sedan. DU borde istället hitta källor som är mer i närtid

#97 - Anonym

#96 Ja, en källa som stämmer till 100 % skulle vara bra. Men problemet är att frågor som rör detta är otroligt infekterade, det är knappast någon som är insatt som vågar ha en uppriktig åsikt om dessa felaktiga/falska anmälningarna. Därför litar jag hellre på lite äldre uppskattningar än dagens tillrättalagda PK-siffror.

#98 - Anonym

#97
Tönt varför skriver du för att svara på din egen fråga för att förbereda dig för mothugg? Din källa är missvisande eftersom det för t.ex inte räknades som våldtäkt när offret var full. Sedan den nya lagen trädde i kraft är det drygt 2% av alla anmälningar som läggs ner som pga onekliga grunder. Frågan är vad du ens på den här bloggen. Du är samma person som kommenterar att alla är Lisa och tjatar om att Linn har opererat brösten. Jag känner igen din dikton och ingen känns lika malplacerad här som du. Gitta mannen

#99 - Anonym

#97 Såhär istället för att leta efter information som du vill höra kan du ju leta efter information som är mer i nutid, som tillexempel en myndighet och visar det att falska anmälningar har gått ner, grattis då har vi inte ett problem. Förlåt men jag hatar personer som inte kan ta att dom har fel och istället ska skylla på något annat. Så ditt argument är att hela sverige är PK eller? Myndigheter är här för att informera oss. Ta in fakta istället för att skylla bort dig på att hela sverige är PK. Så du tror påriktigt att alla poliser håller tyst om "dom riktiga siffrorna" jag kan säga till dig att kommer det fram att en myndighet har ljugit tror jag ingen kommer skicka hat på den polisen som avslöjade allt. Det hade snarare blivit en stor backlash för hela regeringen och vad vinner regeringen på att dölja hur många kvinnor som falskt anmäler?

#100 - Anonym

#98 JUSTE han kallade mig och typ 5 andra personer för Lisa, HAHAHA orkar inte med vissa personer

#101 - Anonym

#99 Är det ens tillåtet att vara så naiv som du är? Herregud, du kanske skulle vakna upp och inse verkligheten.

#102 - Anonym

#95 Medans du hänvisar till källor från en persons uttalande 2007, hänvisar jag i form av BRÅ 2019. Mer korrekt statistik än så får du inte

#103 - Anonym

Herregud ni är ju totalt efterblivna varenda en. Genomsnittliga IQ i detta kommentarfält måste ju vara runt 60.

#104 - Anonym

#103: Nu när du kom in blev det ännu lägre...

#105 - Anonym

#101 Naiv? Vad är verkligheten da? Snälla jag vill veta! Förklara

#106 - Anonym

Asså att folk ens börjar snacka om att det faktiskt finns falska anmälningar etc när sånt här händer.

Jag är kvinna och har inte en enda tjejkompis som inte någon gång fått uppleva antingen obehagliga blickar/vidriga kommentarer/sexuellt ofredande av män.

Detta är ett problem PUNKT och att män ens ska börja argumentera emot vad kvinnor känner och upplever och fokuserar på annat som felaktig statistik och att ”alla män gör ju faktiskt inte det” är ju läskigt, och trycker verkligen på betydelsen av att vi bör prata om detta och sprida kunskap för den mängd personer som uppenbarligen inte har koll eller själv upplevt detta som inte förstår tyngden och allvaret i det hela.

#107 - Anonym

#106 Håller med!

#108 - Anonym

#103 Super moget att kalla alla för efterblivna

#109 - Anonym

Hallå jag vill veta mer om Amanda Lungrens otrohet, ni som tog upp det måste ju berätta mer!

#110 - Anonym

#53 jo tjena har du bevis på dehär eller?

#111 - Anonym

Toby är en av många jag vill se möta Dragomir Mrsic i en mörk gränd, då skulle han inte vara så kaxig längre? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

#112 - Anonym

#111 Vill också att något hemskt ska hända Toby, men Dragomir är väl knappast någon att vara rädd för?

#113 - Anonym

#112 nä så gullig o ödmjuk som Dragomir är ❤ men jo, han är jävligt otäck i snabba cash 😂

#114 - Anonym

#112 inte att nåt hemskt ska hända honom, bara bli utskälld o talad t rätta. Våld föder våld o mer agression.

#115 - Hipp

På vilken salong jobbar Amir?

#116 - Anonym

#115 Jag har ingen anning

#117 - Anonym

Kan du inte skriva om Olof K Gustavsson och Joakim Lundell.
Är det sant som Olof säger att Joakim måste betala förmån när han använder garderoben? Och att det är därför Joakim måste posta så många stories? Och att du hyr ditt sovrum från ditt bolag? Och vad är äkta i märkeskläder och inte, även klockor med mera.
En annan del av debatten Cluee posta på sin kanal där Jocke anser Olof köra härskarteknik och flasha med pengar och prylar. Det känns som Joakim pratar om sig själv där. Finns ingen på svensk media som använder sin makt på sociala medier med prylar som Joakim. Hans attityd varierar kraftigt emot person till person. Även pendlandet mellan vara vuxen och flippa ut med nedsättande slagord då han får mothugg. Men när andra ställer honom till svars, då är det samma ramsa. Härskarteknink eller haters alternativ avundsjuka. De lustiga är att han aldrig ser sig själv vara allt han pekar finger åt andra. Men intressant att Olof kommit in och rört om på toppen. Behövs byta av makthavare.

#118 - Anonym

Vet inte vem denna Olof är men det är ironiskt att Jocke återigen skapar drev mot personer via sina stories. Han har predikat så extremt mycket om hur man inte ska starta drev (när det var mot Vlad) men han gör det själv hela tiden. Han har verkligen noll självinsikt.

#119 - Anonym

#118 Det kallas att vara manipulativ. Han är verkligen twofaces herr Lundell. Om bara hälften visst hur denna utåt sett vara diplomatisk och välformulerad lirar runt som en luffar off cam med härskarteknik i diverse kommentarsfält.
Och samma tugg som han kör han bryr sig inte. Han är den som bryr sig mest, finns ingen som ältar som herr Lundell och printer ut bibeltexter om allt och alla. Om Lundell hade förändrats och var den goda person han vill framställa sig vara i en arena och tappa ansiktet i andra arenan- då har Olof rätt. Han är inte äkta. Hela bygget är sponsrat och så även hela hans liv. En vandrande reklampelare, men vad äger han? Och varför peka finger åt Olof som att han flashat med pengar och ägor?
Är det någon som flashar och anser pengar är makt, och prylar är status så är det herr Lundell. Finns ingen som behöver bli så bekräftad dygnets alla timmar med fejk bling bling. Men så har det gått hem hos alla barn och ungdomar. De äldre finns kvar å garvar medans Jocke tror än idag att hans respekt sitter i ytligheter.

#120 - Anonym

#119 Dags för maktskifte!!!!!
Bort med Jocke och hans springpojkar cluee och anjo, som hoppar om han säger de ska hoppa. Som hatar om han säger hatar. De gör hans drev ännu värre. Obehaglig trio de där

#121 - Anonym

Hur fan ser Amanda Lundgren ut i sin senaste video? Tycker någon på allvar att det ser bra ut? Det är ju helt stört vad ideal kan göra med tjejer. Var är feministerna när de behövs också?

#122 - Anonym

#121
Hon ser väl ut som hon brukar göra? Kollar inte på henne på yt men följer henne på snapchat, va in å spolade igenom videon lite snabbt å de va väl inget ovanligt med henne? Sen behöver ju inte du titta på hennes videos om det stör dig så mkt heller

#123 - Anonym

#122 Vet att hon har sett sjuk ut länge. Men tycker du att hon ser normal ut eller att det ser snyggt ut?

#124 - Anonym

#123
Hon ser väl inte sjuk ut? Jag personligen gillar inte smink så mkt men det ända som spelar roll är att hon tycker om det och att hon tycker att hon är snygg. Som jag sa, gillar man det inte så titta inte på henne.

#125 - Anonym

#124 Tycker du att hon ser normal ut?

#126 - Anonym

Bianca och filippe träffas igen, hans röst hörs i hennes instagram story när de filmar pernilla. Kan dem inte bara ta och bestämma sig snart, antingen är man tsm eller inte. Var är det nu, 10e gången de går tbx? Gå vidare eller håll ihop bara.

#127 - Anonym

Amir har sålt sin stationära dator, antar att han helt ger upp youtube nu.
Sen, vad tusan har FeliciaB gjort med armen? Fylleskada? Hon säger ju inte något om det när folk frågar.

#128 - Anonym

#127
hon har säkert pullat för mycket. 100% att hon är oskuld.

#129 - Anonym

Att Helen har samarbeten som involverar hennes barn. Så osmakligt. Stackars barnen som inte har något att säga till om, dessutom för att båda föräldrarna anser att det inte är något problem. Varför tar ingen upp detta? Är det bara för hon är ”älskade Helen”?

#130 - F:son

#129 Har tröttnat på Helen. Helt. Vet inte varför hon kommer undan. Är det för att hon inte tillhör den lilla ankdammen av flunsor i Sthlm?

#131 - Anonym

Olof K Gustavsson har fått sitt TikTok konto nerstängt av Joakim Lundell precis.
Nu lär Olof lägga upp allt om Joakim.

#132 - Anonym

Olof K Gustavsson rör om på sociala medier och makthavarna får panik och släcker ner personens konton haha vilken cirkus

#133 - Anonym

Escobar inc

#134 - 🙃

#132 men snälla hahaha, han har gjort flera lives på tiktok där han snackat med minderåriga och säger att han ska fixa horor åt dom? Snubben är helt jävla störd och bör inte vara på sociala medier överhuvudtaget

#135 - Anonym

#132 #131 Är ni dumma? Är det ok att kalla tjejer för horor? Det är ingen makthavare som får panik. Hans tiktok konto blev nedtagen med all rätt. Det finns en gräns för humor om det där ens va humor

#136 - Anonym

#135 Såklart att det inte är okej?
Men när Vlad satt och sexualiserade barn lät det ”hat leder inte till någonting bra, låt offren anmäla om dom vill och sluta vara taskiga för Vlad mår dåligt och buhuhu”. Varför låter det inte så nu? Jo för det är ju inte hans kompis. Joakim Lundell är manipulerande och maktgalen som fan

#137 - Anonym

#129 Vadå ingenting att säga till om? Hon frågar sina barn om dom tex vill vara med och baka eller kolla i fotoböcker under ett samarbete, för barnen är ofta med annars också och bakar/kollar i fotoböcker. Hon har aldrig involverat dom i samarbeten gällande bil, dammsugare, renovering osv, för det är inte något barnen är intresserade av eller vanligtvis brukar vara involverade i. Barnen får välja helt fritt vad dom vill vara med i och inte, så vad är problemet?

#138 - Henke

#137 Och barnen förstår vad de indirekt tackar ja till? De förstår vidden av att synas på sociala medier? De greppar det anser du? Wow!

#139 - Anonym

#137 DET HANDLAR FAKTISKT OM BAAAAAAAAAAAAAAARN!!!!

#140 - Anonym

#136 Det blev maktmissbruk sedan han hamna bland topparna. Vissa blir maktgalen och använder den i alla lägen.
Som sagt: det är skillnad på person och person. Vem du känner och är vän med när drevet går.
Grattis Vlad, du drog vinstlott, du kan skatta dig lycklig som är nära vän med Jocke.

Maktskifte tack - ut med de gamla in med de nya. Det har spårat ut fullständigt hur vissa kan trycka på en knapp och deleta folk till höger och vänster i tid och otid - FÖR ATT DE KAN, det kallas maktmissbruk

#141 - Anonym

#138 Så vad är din lösning?
Om hon tex ska baka för ett samarbete, och barnen absolut vill vara med (då hennes barn verkar tycka bakning/matlagning är väldigt skoj). ”Nej mamma ska spela in samarbete så ni får bara kolla på, ni är för små för att veta vad ni indirekt tackar ja till”.
Do u have kids? Just asking

#142 - Anonym

Joakim Lundell påstår att hans och Jonnas nya podd slagit alla rekord, rent spontant känns det som att det måste finnas någon annan podd i Sverige som haft en bättre start än denna, eller är det så enkelt som att dom slagit alla rekord för en nystartad podd någonsin i Sverige? Någon som har källor att hänvisa till? I call bullshit iallafall, och börjar bli väldigt trött på hans skryt

#143 - Anonym

#128 haha jag tror verkligen också hon är det... Är det inte också väldigt märkligt att hon, nu när hon börjat gå ner i vikt, postar så himla mycket om att man ska vara bekväm i sin kropp och våga visa sig så som man är? nästan som att hon.... inte var bekväm i sin kropp förut? När hon var tjock? Som att hon är bekvämare i sin kropp när hon är smalare?

#144 - Anonym

#143 ja hon har ju sagt att hon är det redan?

#145 - Nahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

#143 Inte förvånad att den groteska flodhästen är oskuld.
Hade inte rört i henne med en pinne

#146 - Nahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

#143 Inte förvånad att den groteska flodhästen är oskuld.
Hade inte rört i henne med en pinne

#147 - Anonym

#144, vilken otroligt onödig kommentar. Vad du har för preferenser i dina sexpartners hör inte hemma här :) Jag tänker snarare att hon ofta uttrycker sig väldigt oerfaret och omoget kring sex och närhet på ett sätt som en 27-åring med ett aktivt sexliv antagligen inte skulle göra...

#148 - Anonym

Oj, menar #145-146..

#149 - A

#147 Intressant, vad tänker du på då? Har en arbetskamrat som är 60+, definitivt inte oskuld och som ofta skämtar och skojar om sex på ett sätt som låter som att hon är oerfaren men försöker låta erfaren.

#150 - Anonym

RASK slutar med yt och lägger ner firman, på riktigt (ej clickbait) enligt egen utsago. De kan komma video ändå, meddelar han men inte som jobb längre han kommer inte jobba professionellt dvs för inkomst. Antar att tittarna som går in med swish för att han ska överleva och verka på YT förstår det nu. Nu kanske han kör live utan swish då han slutar YT som jobb, för de ska skattas antar jag. Kan ha fel?

#151 - Anonym

#149
Hur vet du att din arbetskamrat inte är oskuld då?

#152 - Anonym

Nu sitter frugan till Rask på live swish - vart går pengarna då, när rask slutat

#153 - Anonym

Skattars detta?????1500 kr kom i donation rask live vart går pengarna nu vad är det för nummer egentligen

#154 - Anonym

skärmdump och skicka till skatteverket

#155 - GOHD!

#141 tant kan väl baka med ungarna privat! Det är ändå motbjudande att kolla hur de slickar på fingrarna och geggar i smeten. Usch! Irrelevant att fråga en annan kommentator om denne har barn.

#156 - Anonym

#155 Kolla inte då? Det är hennes arbete att visa upp sin vardag, där både bakning och barn är en stor del.
Och det är högst relevant att fråga om någon själv har barn när denne ifrågasätter hur en mamma väljer att sköta samarbeten ihop med familjelivet.

#157 - Anonym

Ida Warg är gravid

#158 - a

#151 Hon har barn och hon är gift. Gift kan man väl iofs vara om man är oskuld också, men har man fött barn är man inte oskuld.

#159 - GOHD!

#156 Jag kollar inte på tanten. Du skriver nog med flera som kommenterar 😂 Är du månne en wt-morsa som röker under fläkten? Mamma-maffia?

#160 - Anonym

Alla ni personer som håller på och snackar om att barn inte ska få synas på sociala medier när det är pengar eller samarbeten inblandat. Eller kanske till och med inte ens över huvud taget. Hur tänker ni angående barnskådespeleri? Är det också vuxna som bara vill tjäna massa pengar på barn som inte vet sitt eget bästa? För vad är det som säger att barn kan välja inom filmindustrin men inte inom sociala medier.

#161 - A

#160 Grejen med filmindustrin är att barnen har arbetskontrakt där de får jobba max en viss mängd timmar/dag och vecka. Dessutom får de betalt. Skulle filmpersonerna skita i kontrakten så kan barnens vårdnadshavare dra ärendet till rätten.
Influencerföräldrar har inte likadana kontrakt med sina barn och det är där det blir problematiskt. Om barnen syns på sociala medier i syftet med att göra ett samarbete eller för visningar, så borde de ha rätt till arbetsavtal och lön. Helen Torsgården har nångång pratat om detta och sagt att hon och Oskar frågar barnen om de vill vara med i videor/klipp/samarbeten och sätter in en summa pengar på barnens konto, både sparande för framtiden men också som en symbolisk lön.
Jag läste att det i något EU land har diskuterats kring detta och att det åtminstone där blivit förbjudet/ska bli förbjudet att exponera sina barn på sociala medier och gränsen för vad man som förälder kan och får lägga upp ska bli tydligare. Tycker det är väldigt stor skillnad på att t.ex se Selma baka en kaka än när Lunabelle skulle pottränas (Jockes instagramstory för ett tag sedan). Intressant att höra andras åsikter kring ämnet, många influencerbarn börjar växa upp nu och få egna åsikter och viljor.

#162 - A

#160 Men du har helt rätt i att barn kan inte välja själva vare sig det handlar om filmindustrin eller föräldrarnas sociala medier, barnen förstår inte vad det innebär och har inte en vuxens konsekvenstänk. Det finns en massa barn som farit illa inom filmindustrin också, det har du helt rätt i.

#163 - Anonym

Hur pinsamt är det inte att Josephine Qvist blivit så penga-kåt att hon gör samarbeten VARJE dag och inom 24 h gör ett samarbete med ICIW och Stronger som är konkurrenter?

#164 - Anonym

Rask fru sitter på live swish sändning. Igår blev det en par tusen- lättförtjänta pengar. Men vart går pengarna?

#165 - Anonym

#164 Ingen bryr sig. Gå tillbaka till TikTok med dig.

#166 - Anonym

#164 nya swishnumret går till någon Gustavsson.
Så nu tiggs det privat på kvällarna på Rask kanal. Går live nästan varje kväll
Är det ute med vanligt hederligt jobb.
Ska tittarna finansiera deras liv vid arbetslöshet. Undra vad skatteverket säger om detta

#167 - Anonym

#166 Du brukade göra exakt samma sak innan du förlorade alla dina tittare. Undrar vad skatteverket skulle säga om det?

#168 - Anonym

#166 Du kanske också borde testa på ett vanligt hederligt jobb istället för att hänga här och på tiktok hela dagarna.

#169 - Anonym

#158 du har ingen koll alls. Du kan vara oskuld även om du fött barn. Hört talas om IVF?

#170 - Anonym

Har Antonija Mandir och Oliver Hunt verkligen gift sig?

#171 - Anonym

#170 näe

#172 - A

# 169 Jag är sjukskötare, jag har koll. Nuförtiden kan du få IVF ja, inte när hon var gravid. Hon fyller 70 om nån månad och blev gravid som väldigt ung, i hennes lilla hemby i norra Finland under den tiden hon fick barn fanns inte IVF möjligheten, så nej, hon kan absolut inte vara oskuld. Oerfaren ja, oskuld, nej.

#173 - Anonym

#168 Dagens arbetspass
1. Lalla runt på instastory.
2. Och 1 timmes live med swish som intäkter.
That´s it mannen Det är tufft att vara egenföretagare. I got bills I gotta pay

#174 - Anonym

!!!Josefin gick ut och sa att texten inte handlade om Toby!!!

Däremot hade han sex med Wiktoria när inte hon inte ville. Han hade även sex med Wiktoria fast hon hade ont, han fortsatt utan att bry sig om henne.

#175 - Anonym

J&J har startat en podcast som går jättebra, Jessica Psmlin har fått barn, Cluee har släppt en gripande och stark självbiografi, Therese Lindgren har startat en podcast som heter "I kvinnans fotspår", Ida Warg är gravid med sitt andra barn... ja listan på nyheter och intresanta händelser som Youtubers delar med sig av kan göras lång...

Men inget sånt tas upp här... här skrivs det bara om snusk och vem som har kn*llat vem... Det är tydligen viktiga nyheter...

#176 - Anonym

#175 J&Js podcast går bara jättebra enligt Jocke själv, ingen vet vem Jessica Pamlin är, det är bara Cluee själv som tycker att hans självbiografi är "gripande och stark", Therese Lindgren podcast startade för länge sen och det har redan skrivits ett inlägg om det här, och ingen bryr sig om Ida Warg. Jätteintresanta nyheter och händelser, verkligen!

#177 - Anonym

#176 precis, och jag bryr mig inte om vem fan som suger av vem!

#178 - Anonym

#174 På tal om den här Toby: Vad har den personen varit med om för någonting? Vilka omständigheter har denna Toby växt upp under? Vad är det för trauma han bär med sig?

#179 - Anonym

Skumt ändå att Nardos från Big Brother är skriven i en lägenhet tillsammans med 10 kriminella invandrare. Bidragsfusk? Lägenheten hon filmades i till bb-flödet är inte den hon är skriven i. Hennes efternamn är fejk med...

#180 - Anonym

#179 Det är hon ju inte alls? Folkbokförd själv i den lägenhet som visades i bb

#181 - Anonym

Kan någon SNÄLLA starta en blogg som uppdateras?!

#182 - Anonym

Nu börjar personer som använder swish som inkomst på Youtube bli uppkollad av skatteverket. En Youtuber är under granskning. En annan youtuber som säkerligen står på tur är en profil som kör mycket live som nu inkluderat sin sambo med ännu ett nummer i liven. Vart pengarna går vet ingen förutom dem.

#183 - Anonym

#182 Perfekt! Har oändligt många lives nerladdade av youtubern Jewels som sitter och tigger med swish hela tiden. Ska skicka denna information till skatteverket omgående! Tack!

#184 - Anonym

#183 De kommer skratta åt dig och kasta det med största sannolikhet :)

#185 - Anonym

Bara jag som typ gillar han

#186 - Anonym

Bara jag som typ gillar han

#187 - Anonym

Pontus Rasmusson har släppt en låt och raderar alla kommentarer om att det är en cover, och försöker få det att se ut som att det är hans egna..

#188 - Anonym

Pontus Rasmusson har släppt en låt och raderar alla kommentarer om att det är en cover, och försöker få det att se ut som att det är hans egna..

#189 - Anonym

Pontus Rasmusson har släppt en låt och raderar alla kommentarer om att det är en cover, och försöker få det att se ut som att det är hans egna..

#190 - Anonym

#182 vilken youtuber är under granskning?

#191 - Anonym

#182 vilken youtuber är under granskning?

#192 - Anonym

#185 Gilla en våldtäktsman? Nice

#193 - Anonym

Ovanligt tyst om det som nyligen hänt i Marbella, youtuber som misshandlat och försökt våldta flertal tjejer. Han är nu privat på instagram??

#194 - Anonym

reallokal

#195 - Anonym

#193 vem?

#196 - Anonym

Är det någon som vet vem josephine qvist nya kille är???

#197 - Anonym

#195 eliott

#198 - Anonym

Hahaha
Det kan bara var på lekplatsen youtube vuxna MEN kan fortsätta sin omogna utvecklingskurva.
Samma personer anser i olika dilemman att det är låg nivå på deras roterande bråk. Där de sitter och spelar in varandra, lägger in printa varandras konversationer för content och rentvå sig själv.
De lustiga är att ALLTID samma härskare ska lossas vara vuxen i tid och otid.
Som använder andra som marionettdockor. Samma personer som varit i konflikt med personen ifråga, är nu bästa vänner.
Det bytts vänskap lika ofta som fiender.
Och det sjuka är att allt ska spridas live. De verkar inte kunna ta något på sidan av.
De vill inte få ett stopp för de är content.
Kan inte vara på någon annat ställe än social medier vuxna personer sitter och jiddrar vem som lämplig eller olämplig "förebild" inför barn och ungdomar. Tycker ingen av dessa gubbar är lämpliga förebilder. Det är inte normalt att sitta live och prata om andra offentligt. Det är inte normalt att göra video om en annan människa som du har konflikt med.
Det är inte normalt att prata vem som har mest belägg och gör rätt och fel offentligt.
Vuxna på papper men i andra sammanhang än lekplaneten barn på skolgården. Alla behöver vägledning

Om ett halvår spelas samma scen upp igen, då byter dessa gubbar planhalva och visar lagen igen mot varandra.
Bara vänta och se#199 - Anonym

Slutcitat: Barn gör inte som vuxna säger- de gör som vuxna gör
Gubbgänget kanske ska tänka på det enkla citatet här ovan
Ibland kan det vara bra att byta jobb när jobbet dagligen går ut på bråka offentligt
Ingen nämnd ingen glömd- VÄX UPP
Prata till varandra inte om varandra inför publik
Har ingen av dessa MEN haft förebilder?

#200 - Anonym

I drama finns ingen vinnare- det finns bara förlorare
Det är alltid en eller fler personer som får ta emot omänskliga hat och hot i olika nivåer- sluta posta svar video, live, printar offentligt, sluta göra dokumentärer om dilemman, konflikter, lögner med mera, sluta om alla anser att detta har gått över styr och vill få ett avslut. Vad spelar det för roll att andra ska veta vad ni vet som är sanning. Huvudsaken är att ni vet vem och vad ni gjort och inte. Det behöver inte delas med hela Sverige. Alla vet att ju fler kockar ju sämre soppa. I detta fall ju fler inblanda desto fler hot och hat, och fler osanningar. Det går inte vinna ett drama. Bevisa för dig själv, och stanna där. Bolla med era vänner offline. Släng inga glåpord, förtala ingen offentligt. Har inte tillräckligt många redan fått sina liv förstörda pga en media värld som legat till grund för massiva drev. En publik är inget enda mål att redovisa för, vem som har rätt och fel, sagt och gjort. Om ni ska få ett slut, ta det på sidan av- när ska alla lära sig, när man startar en kamera och inte, lägger ut och inte.
Ska det inte finnas någon fristad snart där barn och ungdomar kan hänga utan massa drama, rädslor vad de bevittnar

#201 - Anonym

alla vill ha sista ordet

#202 - Anonym

Publik till influencer ska ena gången hålla sig utanför, och i andra stund, gå influensers ärenden
varför uppmanar influencer sina följare vidarebefordra de dom diskuterar öppet- ni kan gå in och hälsa dom det osv, anmäla, avfölja, stötta jamen allt, saker ni sitter och lägger live, ska ändå byggas på med fler
Ni gör problemet ännu större, menar alla inblande från båda sidor
Och nu har det gått över styr och alla undrar varför
Och varför inte inaktivera kommentarsfälten, gilla knappar osv
på ett sätt vill personerna skap reaktioner och skapa sidor

#203 - Anonym

Är det någon som vet vad som sker med Eliott? finns det bevis på det han är anklagad för?

#204 - Anonym

Det behövs regler på sociala medier som ligger steget före. Som inte släpper igenom olämpligt material som kan vara skadligt för någon. Inte släpper igenom inslag där grupperingar pratar illa om andra personer, eller gör dokumentärer.
Där kommentarsfält granskas när publiken blir involverade i hatet och går kanalens ägares ärenden och spär på hatet.
Där personer tar saker i egen händer och besöker deras hem. Eller ringer och hotar.
Många har blivit drabbade av allt drama som varit genom tiderna. Drabbade har blivit jagade utanför nätet, och fått hembesök när personen inte vill, övertramp av konfrontation utanför internet, jagade med bilar, materiella skador på bilar, hem nerkastad med skit, och fått saker skickade till sig. Alla vet att en dag är detta inte längre hållbart, gränserna töjs ut på vad som är okej. Det eskalerar och har fått flöda fritt i så många år nu där individer fått tagit emot omänskliga mängder hat-hot-förtal. Det måste få ett slut. Skäms över hur vuxna står för denna antändning av drev. Och trots sin vetskap ser och tar del av hatet i under sina kanaler, frånsäger sig ansvar, stäng ner kommentarsfältet, och lägg inte ut kontroversiella inslag ni redan vet kommer skapa känslor som kan slå över i hat. Och använd inte eran räckvidd för privata konflikter. /TACK

#205 - Anonym

är det Eliott malhotra alla snackar om?

#206 - Anonym

#203 tjejerna som blivit utsatta gick ut med namn, han har polisanmälts och de visade upp sina blåmärken osv. Nu är allt borttaget, troligtvis pga förtal. Att han är privat och inte kommenterat händelsen tyder på att det är sant, dessutom finns det ingen anledning att ljuga.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com