#1 - Anonym

Förmodligen otrogen

#2 - klara

dem var så fin söta tsm, kommer sakna att se dem som ett par. Men tror inte att han varit otrogen tror snarare det handlar om kanske lägenheten för det är många par som gör slut efter dem köpt sin första bostad tsm. Tror säkert att dem har känslor för varandra fortfarande och älskar varandra men just nu fungerar det inte.

Kanske i framtiden fungerar det jag hoppas det menar Therese och anders, kamme och nico

#3 - Anonym

Torsgården är gravid igen

#4 - Anonym

Helene Torsgården och även Jessica Pamlin är gravida!

#5 - Anonym

Kan du snoka lite i varför Margaux och Emil inte dejtar längre!? Sen när slutade de?

#6 - Anonym

Hahaha så jävla fake alla andra influencers är. Alla kommentarer är likadana. Ingen av dem bryr sig ett skit egentligen... och detta bygger de nätverk och samarbeten på för att lura små barn till att gilla, sprida och konsumera deras skit. Patetisk bransch för patetiska människor.

#7 - Anonym

#6 Med "alla andra" så menar jag självklart inte att Antonija inte är fake. Hon är precis lika fake som alla andra. Så att ingen missförstår.

#8 - Anonym

antonia har avgöljt jack på instagram men jack har inte avföljt antonia

#9 - Anonym

ganska säker på att de båda knarkar

#10 - m

#9 - Vad får dig att misstänka det?

#11 - m

#9 - Vad får dig att misstänka det?

#12 - Anonym

Dom träffades väl under 2016 dock

#13 - Anonym

#12 Nej det var 2017

#14 - Camilla.P

Jag tycker att Thomas Sekelius är äcklig. Speciellt att han beter sig tjejigt och när han filmar när han äter. Ljudet när han tuggar är så otroligt äckligt.
Therese Lindgren tjatar hela jävla tiden om psykisk ohälsa. Blir. Så. Less.
Anty är 100% fake. Pratar engelska hela tiden, tror hon är någonting. Ful är hon också.
No hate.

#15 - Anonym

#14 mår du bra av att sprida hat? Jävlar vilken pinsam människa du är.

#16 - Anonym

Camilla.P..snälla människa, skärp dig!
Om du inte tycker om olika youtubers, sluta skriva hat och behåll det för dig själv.
VÄX UPP!

#17 - Troll-Marie

Kan någon förklara för mig om Thomas Sekelius? Är han gay, bi eller hetero? Eller dejtar han inte den där kvinnan vi fått se? Orkar inte titta på videor för de är så ospecificerade med babbel och floskel. KOM TILL PUNKT!!!

#18 - Clara

#17 Thomas är en människa. Det spelar ingen roll vad han har för läggning faktiskt. Han har dock själv gått ut med att han är pansexuell och att han och Chloe varit tillsammans. Ett tips är att inte titta på hans videos om de är jobbiga 😊

#19 - Anonym

Ändå skönt att detta kom ut. Då slipper vi den eviga frågan om de gjort slut!

#20 - Anonym

#17 Hade du gett honom en chans och faktiskt tittat några minuter på hans video så hade du fått reda på att han är pansexuell. Han säger det rätt fort.

#21 - Anonym

ni två var så söta med varandra hoppas ni kommer till varandra igen

#22 - :)

#14
Trodde du på riktigt att det skulle vara okej att skriva så eftersom du skrev "no hate" i slutet? Haha patetiska människa.

#23 - Anonym

Den här bloggen har förvandlats till att endast handla om relationer bland alla influensers 😅

#24 - Anonym

#14 Du kan inte kalla folk för fula och äckliga, sen skriva ”no hate” och tro att du ska kunna komma undan med det. Det funkar inte så.

#25 - anynom

#14 Therese Lindgren pratar mycket om det för att hon har haft det plus att det kan hjälpa andra (mig) när hon pratar om det förstår att du blir less på det men hoppa över dom delarna då :)

#26 - anynom

ett tilägg till det jag skrev innan och varför skriver du no hate i slutet lägg av påritktigt

#27 - Amir

Vem är taggad för ny video??

#28 - Fatima

Det var fan på tiden. Int orkar jack vakna upp vid den spinkiga ödlan nått mer. Har ni sett hennes ådriga pinnben som hon springer runt på, och en näbb till tryne. Käften ser int klok ut och int heller kan hon hålla den stängd, det käbblas tamefan konstant. Verkar på jack som han ändå är glad (vilket han borde). Grattis jack lev livet nu.

#29 - Anonym

Alltså tycker så synd om alla ph deltagare som skaffar barn. Speciellt de som snuskat sönder sig framför kameran. Typ Josie, paow, Marcelo och inte minst rövslickarn Andrea norrman. Tänk när ungarna ska se skiten som permanent ligger ute på nätet. Ingen som tänkt på detta??

#30 - Hav

#29 jo för fan! Blir många terapitimmar för de barnen. Det påminner mig om moster Grete! Grete var en sån husvagnsentusiast som tillbringade hela somrarna på olika campings. Minst tre karlar i varje campingby avverkades och barnen fick glatt vänta utanför när det satt en strumpa på dörrhandtaget. Alla pratade om Grete och barnen tog stryk. Idag har barnen vuxit upp, en knarkar, en har svår social ångest och en försvann spårlöst i våras. Grete? Jo, hon bor i en förort och står mest under fläkten i köket och röker och klagar på samtiden.

#31 - Linda

Byt domän till svenskaförhållanden istället xD

#32 - Anonym

#28 Mår du bra eller?

#33 - Anonym

#27 Inte jag

#34 - Anonym

#28 Haha lagom avundsjuk

#35 - Meg

Stämmer det att Antonija dejtar mcuze eller hur han nu stavar??

#36 - Anonym

Har Amanda och Dante gjort slut?
Dom har slutat följa varandra på insta och har tagit bort bilder

#37 - Anonym

#36
Skulle inte vara förvånad men Amanda har kvar bilder på Dante dock...Så man ska inte svära på de.Helt ärligt så tror jag de.Känns som dem var för olika

#38 - anynom

#23 japp det har du helt rätt i

#39 - anynom

#30 mår du bra?

#40 - Hav

#39 tackar som frågar! Jag mår prima. Har precis tömt kattlådorna och gormat åt grannens skrikiga ungar. Fy fasen att de inte kan vara tysta och leka som folk! De kommer säkert bli kriminella hela högen. En av dem drog en katt i svansen igår, det såg jag allt. Man vet ju att det oftast barkar åt helskotta när man uppvisar ett sånt beteende i unga år. Annars mår jag bra ja.

#41 - Anonym

Är det någon mer än jag som tycker misslisibells kille verkar så tråkig? Eller så är det bara deras jargong jag inte klarar av 😅 han verkar typ trött på henne hela tiden.

#42 - Anonym

#41 Håller med helt ärligt, folk säger ju att han inte är kameravan men tror inte det är det... men vill heller inte hata på honom, vissa är människor är lugna och det är ju bra det med

#43 - Lea

Är det någon som faktiskt vet vad som har hänt ??

#44 - Anonym

#41 - Ingen aning. Tycker han verkar vara en lugn och cool kille. De verkar passa utmärkt tillsammans.

#45 - Anonym

#42 Nä precis, så kan det vara, men han verkar genuint ointresserad. Haha när hon visar upp grejer hon handlat osv. Ska Det är nog bara deras jargong med varandra jag inte klarar 😂 tål inte hennes Anders och Therese.

#46 - Anonym

Det är bekräftat nu att Dante och Amanda har gjort slut.Amanda la ut de på sin story

#47 - Anonym

#43 nej men Antonija ger några hintar om det i sin video på youtube

#48 - Anonym

Jaha och hur går det för Amir då? Nån som vet?

#49 - Anonym

#48 Säljer väl sin kropp någonstans för att få bekräftelse och pengar. Alla vet att han inte kan leva utan de sakerna

#50 - Anonym

Lol på de som påstår att Misslisibells kille inte är kameravan, han har ju en egen youtube kanal?

#51 - Anonym

#49 Haha spot on! Förmodligen till ortengrabbar som vill sätta på snubbar i röven men inte vågar inse att de är gay. Det verkar ju vara Amirs typ.

#52 - Anonym

Varför är Sandra Lindahl alltid glansig i ansiktet som att hon har smort in hela ansiktet i vaselin? Gör hon det? *förundrad*

#53 - anynom

#49 haha inte helt omöljigt

#54 - Anonym

#52 Skulle mer tro att hon strävar och också lyckas uppnå så kallad ’Glass Skin’. Då använder man mycket syror och serum för att nå felfri och en väldigt glowig hud.

#55 - Anonym

#41 ja han är ju säkert så uttråkad på henne och de därför han friade till henne också lol

#56 - Anonym

Ben Mitkus har verkligen kommit av sig sista tiden, och det har hans visningar också. Vilken jäkla underhållning han bjöd på förut.

#57 - Anonym

Gymmar ens Amir fortfarande?
Allt han lägger ut är om Black Pink, och lite om Belle. Inget om vänner, familj, träning eller om sitt liv.
Jag undrar också var han får sin bekräftelse ifrån, är det bara från 12åriga Black Pink fans som hypar deras musik tillsammans med honom?

#58 - Anonym

Det är jävligt synd hur alla slutar med youtube senaste åren. Vlogs är det enda som är kul för mig.
Sara Songbird slutade, Tova Helgesson slutade (dock jävligt förståeligt). Felica Bergström, Laki och Thomas slutade tillfälligt men har börjat igen.
Kammi är den enda som tar sitt jobb på allvar, så det är henne, Laki och Thomas som faktiskt gör en effort och pungar ut videos med kvalite och inte sviker.

#59 - Anonym

#58 Jävligt synd? Haha det är ju helt fantastiskt! Äntligen slipper vi alla dessa narcissister som hjärntvättar och lurar våra barn, har väntat så länge på detta :D Hoppas bara att de försvinner helt från sociala medier snart!

#60 - Anonym

#58 Tova har ju dock börjat igen.
Tänk dock på att det där är ju dom du kollade på, jag kollade bland annat på William Spetz, Tora, Linnea Näslund, Dennis Widehammar. Alla dom har slutat, för de var unga och youtube kändes troligtvis inte aktuellt som heltidsjobb. Idag finns det ju massor av andra som har youtube som heltidsjobb och tar det seriöst, handlar bara om att vidga sitt perspektiv.

#61 - Anonym

#59. En fråga. Vad gör du HÄR?

#62 - Anonym

Lakidoris senaste fylle vlogg. Bara jag som tkr det verkar som hon struntat i hela Coronasituationen?

#63 - Anonym

#61 För att se hur dåligt det går och garva åt dessa personer som jag hatar, duh?

#64 - Anonym

Varför just ni jack var otrogen det är därför de gjorde slut stakkars antonija antonija har avföljt jack men jack har inte avföljt antonija 😢😢

#65 - Anonym

#64 Är du Antonija?

#66 - Anonym

#64 Är du Antonija?

#67 - Anonym

Saknar att du och jack var ihop

#68 - Anonym

Hallå!

Vilka Youtubers följer ni?? Behöver tips på nya, kul personer att följa :)

#69 - Anonym

#68 Therese Lindgren, Helen Torsgården och Linn Ahlborg är dom enda jag följer nu för tiden. Resten har blivit tråkiga 🤷🏼‍♀️

#70 - Nojsan

Therese Lindgren har utbildning med tjejzonen för influensers för att belysa psykisk ohälsa hos sina följare, några dagar senare pratar Margaux Dietz precis samma sak i en YT-video... försöker hon sno åt sig Queen of Youtube-titeln? SÅ trött på överhypade Margaux

#71 - Anonym

#70 Har aldrig gillat henne, hon dök plötligt upp i media och man förstod inte varför. Sedan har det bara varit massa dramatik och har bara aldrig förstått vad folk gillar med henne. O andra sidan har jag aldrig kollat på henne.

#72 - Anonym

Har amir förlorat körkortet igen? Han åker väldigt mycket uber nu för tiden? Typ uber till systemet, affären, stan osv?

#73 - Anonym

#71 Hon lever på att exploatera sitt lilla barn, vad han kan, gör och säger. Emellan det gör hon... eh ja... typ inget förutom att spela paddel, umgås med sin bror och mamma samt har nått nytt hudvårdsmärke som ingen bryr sig om förutom andra influensers. Ajust det, hon bryter mot corona-restriktioner rätt hårt väldigt ofta också.

#74 - e

är det någon som faktiskt vet vad det är so hät emellan dem?

#75 - e

är det någon som faktiskt vet vad det är so hät emellan dem?

#76 - Anna

#68 Sandra Lindahl, roligaste youtubern!!

#77 - Anonym

Margaux Dietz använde ju ebba thors säpovakter också som taxi. Sen när blev Margaux Dietz en person som behöver skyddas av säpo vakter!

#78 - Anonym

#72 Då har han garanterat förlorat det igen. Han brukar alltid ta sin bil ;)

#79 - Anonym

#72 Då har han garanterat förlorat det igen. Han brukar alltid ta sin bil ;)

#80 - Anonym

Nattid kör runt utan bälte :)

#81 - Al

Jack var alltså otrogen ??

#82 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=hk1nAiQZlWM&ab_channel=JosefinOttosson dehär är nog de värsta jag sett ( ja jag vet att den är jättegammal men ville ba säga )

#83 - Anonym

#76 Håller verkligen med om Sandrisen! Bäst!

#84 - anynom

#59 ännu en arg förälder som inte kan ta att barnen tittar på youtube håll koll på era barn istället

#85 - Anonym

Någon mer än jag som kollar på Lisette Alfredsson på youtube?

#86 - Anonym

#84 Jag är inte förälder, menade "våra barn" som i den yngre generationen som växer upp med och blir hjärntvättade av den här skiten.

#87 - Anonym

#85 jaa jag gör det!

#88 - Anonym

#87 kul! jag gillar hennes videos, något annat än många andra "influencers" som är likadana typ. Dock uppdaterar hon inte så ofta.

#89 - Anonym

Att nattid sitter i en podd och säger att en lärare bett alla elever berätta vad dom tycker om henne när hon inte var i skolan? Att hon varit mobbad, sure. Men det med lärare kan inte vara sant

#90 - Anonym

#89 Du skulle bli förvånad över hur många lärare som beter sig på det sättet. Jag blev sjukskriven från skolan i åttan pga psykisk ohälsa, min lärare stog inför hela klassen och pratade om mig och mina problem när jag inte var där. Jag hade heller inte godkänt att detta skulle tas upp

#91 - Anonym

Hej

#92 - Anonym

Bianca Ingrosso har alltså gjort fyra (!) st aborter... verkar som att den kvinnan inte har några gränser ö h t.

#93 - Anonym

#92 Och? Spelar ingen roll om hon vill göra 1 abort eller 100 aborter, det är hennes kropp och hennes val. Det påverkar ingen annan än henne själv. Sen kan du ju passa på att nämna att hon vid sin senaste graviditet gick på preventivmedel och därför inte har kunnat påverka resultatet på något sätt. Och även att två aborter var på SAMMA graviditet då den första inte lyckades fullt ut :)

#94 - Anonym

ska någon behöva göra slut eller bli tillsammans med någon för att det ska uppdateras här? lol

#95 - Anonym

#94 Finns ju inte så många aktiva youtubers kvar. Inte för att jag tycker att den här bloggen är bra för det. Den suger.

#96 - Anonym

Alltså Ben mitkus har ju hybris delux. Helt sinnes

#97 - Anonym

Alltså SNÄLLA kan någon ta över denna blogg eller skapa en ny som kontinuerligt uppdaterar? 😇 här har du en följare isf!

#98 - Hovås

Tycker alla kan gå in o beställa nån fin sak till Sernebrink design group barn kläder verkar han tycka om ,de är ju ändå snart jul ;)

#99 - G

#98 Han tycker om barn och kläder? Särskrivning kan vara farligt... och btw, vad dillar du om?

#100 - Anonym

dålid uppdatering tho

#101 - Anonym

#93 Bianca WAHLGREN Ingrosso är ändå schizofren så hon ska inte ha barn. Vet inte ens vad hon heter i efternamn.

#102 - Anonym

#101 Du igen.. Jag som trodde du hade lärt dig betydelsen av schizofren och att det inte är något man bara kallar någon. Det förminskar både personen och de människor som faktiskt har schizofreni.

#103 - hej

Hallå amanda strand och dante lindhe har gjort slut!!

#104 - hej

Hallå amanda strand och dante lindhe har gjort slut!!

#105 - hej

Hallå amanda strand och dante lindhe har gjort slut!!

#106 - Dedu

Dålig uppdatering.. kanske borde ge bort bloggen till någon som faktiskt hade uppdaterat?

#107 - Anna

Den här bloggen ser rätt död ut...

#108 - Anonym

Fellsis kommer garanterat göra en magsäcksoperation. Hon tänker säkert att gå ner i vikt kommer rädda hennes döda karriär. Det är tydligen svårt att stå emot normerna.

#109 - Anonym

#108 Om hon vill/väljer att göra en OP för att gå ner i vikt så är det upp till henne, tror det isf skulle ligga rätt mycket mer bakom det än "karriären".

#110 - Anonym

#108 Om hon vill/väljer att göra en OP för att gå ner i vikt så är det upp till henne, tror det isf skulle ligga rätt mycket mer bakom det än "karriären".

#111 - Anonym

Om Fellsis gör magopen, då gör hon sitt värsta misstag i hela sitt liv. Bieffekterna från dessa operationer väger inte upp mot fördelarna. Visst, hon KANSKE blir smalare, MEN, om hon inte sköter sig blir hon det inte, blir hon det kommer hon till hundra procent få näringsbrister och andra problem med kroppen. 9 av 10 får bieffekter, lika många går upp i vikt efter ett par år, lika mycket eller mer. Riktigt hemskt att läkarna fortfarande får karva i kroppen och ändra saker som inte ska ändras. Hellre att man ändrar sitt leverne eller accepterar sin kropp istället för att förstöra den. Allt är inte gröna skogar.

#112 - W

#108 Varför tror du att hon gör det? Om hon ska operera i magen kan det väl lika gärna vara cystorna hon har där som hon har problem med?

#113 - olof hägg

ooohh så synd de var mina favoriter negegegeger

#114 - anynom

#113 Du mår verkligen inte bra

#115 - Anonym

Lol Fellsis skulle aldrig operera sig smalare, hon älskar att vara fet! Hon vet inte hur man lever utan att kunna dra det offerkortet hela tiden, och kommer att fortsätta leva så resten av sitt korta liv innan hon dör av diabetes eller en hjärtinfarkt.

#116 - Anonym

Lak kan du uppdatera

#117 - Anonym

Linn Ahlborg la ut en vlogg från förra helgen där hon säger att hennes pappa har Corona och därför kommer hon inte fira fars dag med honom. Nu, endast en vecka senare är han hemma hos sin son och träffar sitt första barnbarn som föddes för något dygn sen. Kan man verkligen bli frisk och inte riskera att smitta andra så snabbt??

#118 - Anonym

Sjukt att ingen nämner Mirabell Lundgrens festande? Hon lägger ut typ 2 festvloggar i veckan. Får hon ens kritik? Varenda influencer blir ju typ mordhotade så fort dom lämnar hemmet😅

#119 - Anonym

#118 Kanske för att Mirabell är en nobody som ingen följer?

#120 - Anonym

#119 172k subs på youtube med minst 50k views på varje video är inte direkt att vara en nobody hahaha

#121 - Anonym

#120 Majoriteten av hennes följare är själva fjortisar och yngre personer, så inte konstigt att hon inte får kritik. Sedan tänker jag som något äldre att det inte är någon idé att ge kritik, hon är som sagt fjortis och tonåring så låt henne bara.

#122 - Anonym

#120 Det är bara tack vare hennes syster som hon har så många följare. Hon är en nobody som en person här tidigare sa.

#123 - Anonym

Vem från Vampire Diaries är det som Keela har dejtat?

#124 - Anonym

Paow och EOTBMattias är ihop igen, men det har väl inte bloggägaren någon aning om.

#125 - Elisabet

ALLTSÅ WOW, KOMMENTARSFÄLTET BABBLAR BARA OM LÄSARE SOM VILL ATT ÄGAREN SKA SKRIVA OM YOUTUBARES KÄRLEKSLIV. SKAFFA ETT LIV, FOLK HAR ETT KÄRLEKSLIV DET ÄR INTE SÅ ATT DE ÄR PEDOFILER ELLER SÄGER TAPPA OSKULDEN (VILKET LINN ÖVERKLASSLAMPAN AHLBORG GÖR SÅ SLUTA TITTA PÅ DEN ÄCKLIGA GRAMMATIKHATANDE BIMBO).

#126 - Anonym

det finns verkligen inget mer cringe än när Felicia Aveklew och Anty försöker vara sexiga............

#127 - Anonym

Så Moa reser först (under corona) till norrland från storstaden. Vill hon smitta folk? Sedan tar de med sig en bebis mitt i natten ut i skogen till ett övergivet hus för att filma en video. Känns inte så smarta eller empatiska direkt. Det kan bo hemlösa, narkomaner, kriminella eller vad som helst där. Sjukt att man tar med sin lilla bebis dit. Dags att göra soc-anmälan kanske?

#128 - Ruth

#127

Moa har väl ingen bebis eller vad har hänt?

#129 - Anonym

#127 du kanske ska chilla, du har ingen aning om hur de sköter bebisen, tycker inte att du ska lägga dig i sånt du inte har en aning om och kanske fokusera på ditt eget liv istället.

#130 - Anonym

#127 du kanske ska chilla, du har ingen aning om hur de sköter bebisen, tycker inte att du ska lägga dig i sånt du inte har en aning om och kanske fokusera på ditt eget liv istället.

#131 - Anonym

#128 Det är knarkar-Freddan från gamla youtubehuset och Lennart Bladh-Melina som fått en bebis ihop och nu ska de starta ett polyamoröst vegankollektiv i skogen tillsammans med Moa.

#129 Så du tycker det är helt rimligt att ta med en nyfödd bebis till ett övergivet hus mitt ute skogen där det ligger taggtråd och rostiga spikar överallt? Och där det dessutom kan finnas hemlösa narkomaner eller kriminella som de inte skulle ha en chans att försvara sig mot? Är det rimligt av föräldrarna att låta Moa att åka till dem från Stockholm under en pandemi också då hon eventuellt kan smitta bebisen? Dessutom när bebisen är extra känslig efter att ha fötts förtidigt och håll på att dö under förlossningen.

#132 - Tyra

Verz borde skämmas

#133 - Anonym

Felicia Bergström har gjort en viktoperation, och förespråkar alla kroppars värde. Dubbelmoral.. Trodde hon kunde stå emot influencerviktsnacket. Men inte.

#134 - Anonym

#133 Hon gjorde det för hälsoproblem med bl.a diabetes och hennes höftprotes. Har du inte sett videon eller, herregud? Sluta komma med massa skvaller som ej stämmer. Tycker Felicia är så stark och modig som gör operationen! All kärlek.

#135 - Anonym

Jag kanske är efter nu men vad hände med Kaily Norell? Alla videos på yt är borta samt bilder på insta???

#136 - Anonym

#134 Det är inte starkt och modigt att göra en operation för att man är för lat och saknar disciplin att gå ner i vikt på ett normalt sätt. Det är patetiskt och sorgligt. Precis som hela hennes existens!

#137 - Anonym

#134 Hej Felicia

#138 - Anonym

#135 Hon ville kanske helt enkelt vara en vanlig privatperson?

#139 - Anonym

#134 isåfall har F inte läst på alls, gör en enkel sökning på gastric bypass och komplikationer. Det är skrämmande många som har komplikationer efter operationerna, plus att 99% får näringsbrister och viktuppgång.

#140 - Anonym

Blir kul att se henne gå upp ännu mer i vikt sen och inse att hon själv förstört sitt liv genom att låtsas som att det inte gör någonting att vara så extremt jävla fet. Hon tyckte att diabetesgalan var fat shaming t.ex... Hon kommer inse att den enda chansen hon hade var att gå ner i vikt på ett sunt sätt. Hon är fortfarande i förnekelse och tror att det kommer ordna sig. Ingen sympati för henne. Vi glömmer aldrig bort vilken mytoman och narcissistisk mobbare hon är. Karma är härligt :)

#141 - Anonym

Hahahah ops, största dissen till Amir på Alexandra Nilssons instagram story.

#142 - Anonym

#141 Kan inte se? Vad sa hon?

#143 - Anonym

#142 Nej den är borta nu! Alexandra hade lagt ut en bild på en parkeringsbot som hon hade fått och skrev typ ’🙃’. I nästa bild så skriver hon något i stil med
- Men pinsammaste är när influenser tigger pengar av sina följare för att betala boten ”Hihi jag fick en bot hade varit jättesnällt om ni kunde swisha, 073 ****** ”!
Sedan en ytterligare bild där Alexandra skriver
- För att sedan skriva ’Åhh GUYS jag drev juuu!’ ”

Hahaha va asroligt att läsa och blir jättedåligt när man återberättar. Jag screenade inte tyvärr. Han blev total dissad iallafall.

#144 - Anonym

Varför följer inte Linn Ahlborg Williams flickvän? Dom har ju t.om barn ihop nu.

#145 - Anonym

#141 Den var klockren! :D

#146 - Anonym

Alltså misslisibells ordföråd?

#147 - Anonym

#144 Har Linn Ahlborg barn tillsammans med sin brors flickvän? Det visste jag inte.

#148 - anonym:)

#146 Hahah vad tänkte du på?

#149 - Anonym

Vafan har hänt med kaily Norell?

#150 - Moa

Alltså spyr på hela lundellkarusellen. Sönderrenoverad kåk, ingen respekt för pengar, ingen hygien, porrfilmer, diagnoser, ingen ordning och kaos deluxe, storhetsvansinne. Deras inredningsstil och hur de renoverar passar inte dem. Ser ut som nån kungafamilj ska bo där. Inte sunkiga swinger- porrparet Lundell bestående av tylösand Jocke som käkar bajs och ej tvättar händerna med hans fru skandaljonna med stora utslag i ansiktet pga hundslick och tandraden upp i näsan... må Lunabelle ta den där lionel på över axeln så fort som möjligt och fly fältet fort som fan.

#151 - Anonym

#150 Här snackar vi höjden av avundsjuka.

#152 - Anonym

#150 hahahah....
#151 avundsjuk på vad dock? På det som nämnts ovan^^, finns nog int så mycket att va avundsjuk på där... 🤢🤣. Förutom att de har en jävla massa cash såklart 🤷🏼‍♀️

#153 - Anonym

Är det någon som vet vad som hänt med Kammi? Angående det hon skrev på Instastory...

#154 - Anonym

#153 jag undrar också!! Hoppas allt är ok med alla dem

#155 - Anonym

#150 Du behöver söka hjälp. Joakim och Jonna är betydligt sundare än vad du är.

#156 - Anonym

#153 Med tanke på att hon i storyn efter sitter hemma hos morsan så kanske hon och Nico gjort slut igen. Eller så har något allvarligt hänt med Anton eller Tyson.

#157 - Anonym

#156 Tyson är tyvärr död så nu har hon Anton och Bettan.

#158 - Anonym

#149 Av vad jag vet bor Kaily i sin hemstad och lever ett helt vanligt liv med ett helt vanligt jobb. Varför hon tagit bort allt på IG vet jag inte. Var tvungen att kolla. Gillade henne men antar att hon bara vill vara privat. Hoppas hon mår bra.

#159 - Anonym

#153 Vad hade hon skrivit på sin story?

#160 - Anonym

Fyfan beställde nyss lite käk från wolt, Max. Blev 200dpänn med rabatt och smaka fan och lukta spya. ;-((((

#161 - Anonym

#159 kommer inte ihåg i detalj men typ "kommer inte göra några videos på ett tag, vill inte säga vad de är som har hänt".

#162 - Anonym

Verkar inte vara något med kammis hundar iaf då hennes mamma lagt ut båda på story

#163 - Anonym

Om Kammi är hemma hos sin mamma med hundarna är det garanterat något med karln. Varför skulle hon inte vara hemma liksom, hon har nyss flyttat.

#164 - Anonym

Saknar errrrr

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com