Anty struntar i de nya coronarestriktionerna

Igår kväll hade Anty en livesändning på Instagram där hon umgicks med tre personer och senare kom det in en fjärde person. 
 
Några personer reagerade på det här vilket gjorde att hon avslutade sändningen (se klippet nedan).
 
Anty upplevde att folk som poängterade att hon bryter mot coronarestriktionerna var otrevliga. 

Ordna inga hemmafester, inga middagar, var beskedet. Ställ in. Hitta inte på undanflykter, sa Löfven. Ursäkta inte slarv, leta inte efter kryphål, sa socialminister Lena Hallengren.
 
 
 
 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Svenska YouTubers (@seyoutubers)

#1 - Anonym

Och där sjönk hon rejält i mina ögon tackar vara såna som henne och hennes vänner så blir det ingen normal jul om alla hade bara tagit sitt ansvar i somras så hade vi kunnat ha en normal jul .

#2 - Anonym

att folk inte fattaaaar att anty är exakt som hon var och betedde sig i big brother?? hon besitter en fruktansvärd översittarattityd. bara att hon umgås med amil*a säger en hel del tycker jag :)

#3 - Dedu

Sjukt att folk fortfarande följer henne.. -.-

Also, wow, du har missat myyyyyycket

#4 - Anonym

Helt ærlig, Antonia om noen svensk youtuber har fulgt restriksjonene så og si hele tiden. Har fulgt henne under corona, og hun har vært så mye hjemme/alene. Men selvfølgelig, Antonia er et så enkelt bytte for dere etter BB, så dere må jo henge ut hver eneste feil hun gjør. Er MANGE jeg ville kritisert lenger før jeg hadde kritisert Anty. Alle gjør feil, hold en god tone i kommentarfeltet uansett :)

#5 - Anonym

Håller med #4... Jag må ha svårt för Antonija men hon har varit hemma största delen av året pga pandemin. Finns en massa andra man kan kritisera innan henne. Ingen kritik ger bloggaren åt alla influensers som flög till Grekland, osv, i somras... dåligt tycker jag!

#6 - Over n Out

Förlåt men du kommer inte med en nyhet på två-tre månader och när du väl kommer med en är det detta? Anty är långt från den enda som gjort något sånt, och finns väl bättre saker att skriva om än att Anty umgås med några nära vänner (som alla verkar vara unga och friska och därmed inte ingår i någon riskgrupp, därav kommer viruset troligtvis ej påverka dem). Ifall det däremot hade varit att hon hade träffat någon i riskgruppen (typ äldre) DÅ hade umgänget kunnat klassas som livsfarligt - men att Anty i värsta fall blir smittad eller smittar hennes nära vänner kommer inte ha några farliga konsekvenser så länge dem inte börjar umgås med äldre personer.

#7 - Anonym

Såg på Instagram att kammi var ledsen över nått men hon ville inte berätta vad så tänkte inte mer på det, satt sen o skrolla lite på Facebook o såg att hon idag la upp ett inlägg att hon ensam söker boende i en ”lägenheter i Göteborg grupp” så antar hon gjort slut med sin kille. Dom flyttade till en lägenhet i Alingsås för bara två veckor sen typ?

#8 - Anonym

Har aldrig haft något emot Anty utan gillar henne. Men sen hon var med i Big Brother har intresset för henne totalt raserat. Förstår verkligen inte att hon/många andra framställt sig så himla vin vän etc. men visade en helt annan bild i tv.

#9 - Alltså

Någon som vet vad som hänt Kammi?

#10 - Anonym

En till som absolut inte följer restriktionerna är ju Kammi. Hon har rest till Danmark. Kvittar om hon precis blivit moster, jag blev också moster i Maj, träffat ungen en gång.. Och ja, tror även hon ock Nicko gjort slut igen.. Skiter sig ju alltid mellan dom flyttar från mammans gård. Kanske dags att inse att dom är omogna och borde vi hemma båda två.

#11 - Anonym

restriktionerna e ju 8pers förfan. Känner hur många som helst inkl mig själv som fortfarande träffar närmaste 3 kompisarna typ. Herregud vad folk är hårda mot henne, hon är en normal människa. Som om ni är bättre själva. herregud

#12 - Anonym

#11 ”Umgås endast med dom du bor med. Om du bor själv, välj ut en vän att träffa”

#13 - Anonym

Kammi söker ny lägenhet i göteborgsk facebookgrupp.

#14 - L

Kammi och Nico har iallafall inte tagit bort förhållandestatusen på facebook

#15 - Anonym

Bloggen borde läggas ner, inte för att det är dåligt med uppdateringar. Utan för att folk är helt besatta av kända människor. Klagar ni på att det inte uppdateras, gör det själv istället. Ni har tid att läsa här och att kommentera saker ni läst om folk på diverse sidor då har ni tid att göra en egen blogg att skriva på.

#16 - Anonym

#15 Vad gör du själv här på sidan om du inte är intresserad?

#17 - Eh?

#15 Måste vara den sämsta anledningen jag någonsin hört, lmfao.
Undrar genuint vad som försiggår i ditt huvud när du skrev det där.
Du tänkte säkert att du fick till ett sånt där ''GOT YA'' moment.

#18 - Anonym

Hur fel det än är så är hon ju knappast unik med att umgås med några kompisar i dessa tider. Det jag reagerar mer på är hur nära och klängiga dom är på varandra. Ska man träffa några få vänner så är väl hålla avstånd det minsta man kan göra 🤔

#19 - Anonym

Hon la nyligen ut en vlogg där hon åkte TÅG till Umeå/Luleå också.... suck

#20 - Anonym

Nicci Hernestig har börjat se rejält borta/drogad ut på Instagram den senaste tiden. Man kan undra vad hon håller på med...

#21 - Anonym

Kammi och Nico har gjort slut igen.

#22 - Anonym

Undrar verkligen vad som hänt som gjort att kammi o nico gör slut när de precis äntligen flyttat ifrån stugan hos hans morsa, precis som förra gången. Dessutom så bör väl ändå kammi bo kvar i lägenheten medans nico flyttar tbx?

#23 - Anonym

Jag är ”ny” kammi följare, eller iaf från något år eller så. Förklara för mig, har hon och hennes kille gjort slut innan när de precis flyttat till ett nytt ställe? Skumt, hur länge han dom bo där? Typ någon vecka eller?

#24 - Anonym

Ser så många influencers som samarbetar med företaget Anyfin. Nu senast Jonna. Hon tar bort alla kommentarer som är kritiska till företaget (det är många och av goda anledningar). Pengar är viktigare än deras moral och följares bästa. Är inte särskilt förvånad tbh men blir alltid lika äcklad.

#25 - Anonym

#23 exakt. De hann bo där kanske två veckor? Köpte massor, beställde soffa för massa tusen etc.
Nu, slut, han ska bo kvar, hon ska hitta annat. Var det bara han som stod på kontraktet undrar man?
Inte första gången de gör slut dock.

#26 - Sofia

Alltså visst måste Linn Ahlborg ha gjort brösten?

#27 - Anonym

#26 yes det har hon!

#28 - Anonym

#27 källa på det?

#29 - Anonym

#28 man ser det, bara naivt att tro annat

#30 - Anonym

Hon har ju sjunkit nå otroligt. Att rossana har "haft corona 2 gånger" säger ju sitt om hur de hanterar situationen. De komiska att amilia tror att antikroppar hjälper 😂 finns de som smittas en andra gång med just antikroppar 😂 kom igen kliv ur er lilla bubbla och se verkligheten nångång.

#31 - Anonym

Kammi och nico har ALDRIG haft en sund relation. När hon träffa honom förändrades hon jätte mycket.
Var bara att vänta in att de skulle ta slut mellan dom efter att hon berätta att de skulle flytta igen.

#32 - Anonym

Kammi och nico har ALDRIG haft en sund relation. När hon träffa honom förändrades hon jätte mycket.
Var bara att vänta in att de skulle ta slut mellan dom efter att hon berätta att de skulle flytta igen.

#33 - Anonym

Inte för att vara sån, men jag har större bröst än Linn (och väger mindre), och dom är fasta. Har inte opererat dom för det 🤷🏼‍♀️

#34 - Anonym

#33 Kolla på Linns Instagram så ser du att hon i början hade obefintliga bröst och helt plötsligt fick hon betydligt större. Vad tror du själv det är som har hänt, magi kanske?

#35 - Anonym

#34 magi? Nej man växer väl och även brösten! Hon är 21, hon växer fortfarande och brösten också. Min bröst växte som mest när jag var mellan 19-21

#36 - Anonym

#35 Så dina bröst växte från obefintliga till stora på en dag? Du måste nog vara den enda som tror att hon INTE genomgått en bröstoperation. Alla andra kan se och förstå detta.

#37 - Anonym

Omg det är väl helt uppenbart att Linn har opererat sig, herregud?? Undrar bara hur och varför hennes föräldrar lät henne operera gigantiska plastboobs när hon var 17 år, alltså ETT BARN.

#38 - Anonym

Linn har 110% gjort brösten, dock längesen och aldrig fattat varför detta är något hon aldrig varit öppen med. Bara pinsamt att låtsas som att de är hennes egna när hon blivit ifrågasatt

#39 - Anonym

Asså.. Misslisibells senaste video?😅 En hel video som är ett samarbete med ett kalenderföretag. Allt låter så otroligt krystat, speciellt när hon inte ens använder sådana kalendrar hon visar upp

#40 - Kränkt

Misslisibell är ju känd för att göra samarbeten med produkter som hon inte själv använder. Samma sak med aco spotless. Alla andra videos där hon visar hudvård är det andra märken, men så fort det är ett samarbete så är det "Har använt aco spotless i fleeera år". Ganska uppenbart. Samt att aco spotless är hemskt för huden och det vet hon om.

#41 - Anonym

Har alla svenska youtubers fått hybris och slutat göra videos på youtube eller? Tycker de flesta struntar i att lägga upp något och bara kör instagram numera. Eller ännu värre, tiktok.

#42 - Anonym

#41 De har alltid haft hybris, de har bara blivit jävligt lata och slutat bry sig helt om sina följare.

#43 - Emilia

Det är visst ingen i detta kommentarsfält som sett riktiga bröst (förutom de som skriver att det är Linns egna boobies). Linns bröst är inte opererade, hahaha snälla människor. Googla och jämför herregud.

#44 - Anonym

#43 dom är visst opererade sen 2017, skriv inget du inte vet nånting om miss leker smart

#45 - elin

är det linn själv som är inne och kommenterar? :)
någon som vet om hon blockerar alla kommentarer hon får om det?

#46 - Anonym

#44 hur vet du det? undra genuint, har inte så bra koll på henne :)

#47 - Anonym

^undrar*

#48 - Anonym

Okej så det verkar som att alla här är relativt eniga om att Linns bröst inte är äkta, vilket är helt okej, självklart! Personligen så tycker jag att hon faktiskt borde gå ut med sanningen eftersom unga tjejer annars kanske stävar att se ut på ett sätt som ej är naturligt, det är bra att veta att ”jag kan absolut sträva efter att se ut som henne, men det kommer att kräva en operation”. Istället för att man bara ska klanka ner på sin egna kropp och vara besviken på den för att den är naturlig.

#49 - Anonym

Fellsis har nyss gjort en gbp och redan ser man henne äta godis. Bra där.

#50 - Anonym

#49 Ska bli kul att se henne bli ännu fetare och inse sina misstag :)

#51 - Anonym

exakt, först måste man ju ta tag i de underliggande problemen som orsakar att en överäter, annars kommer det ju inte funka.

#52 - Anonym

Ni som är så säkra på att Linn har gjort brösten, kan ni svara på några frågor?
1. Ni påstår att hon fick ”gigantiska” (lol nej ganska symmetriska till hennes kropp) bröst över en natt, men när jag kollar hennes instagram och videos så tycker jag att dom successivt blir större, så som det brukar vara i 17-årsåldern 🤔
2. Om jag inte missminner mig så är det olagligt att göra skönhetsoperationer i Sverige om man är under 18 år, även om man skulle ha målsmans tillstånd, eftersom kroppen inte är färdigutvecklad. Ska hon då ha flugit utomlands i smyg som 17-åring med hennes föräldrars tillåtelse och gjort brösten och sen fortsatt med sociala medier som ingenting? Trots att man oftast blir sängliggande ett bra tag och har väldigt ont efter en sån operation? Och även behöver ha en speciell slags BH på sig under lång tid? Linn är ju inte den som döljer sin kropp om man säger så (absolut inget fel med det), så jag undrar hur hon då ska ha kunnat dölja denna ganska så stora och synliga svarta sport-bh-liknande grej?
3. Som många säkert vet så läcktes det ju även ut nakenbilder på henne för ett tag sen, jag vet inte om ni har sett dom? Jag har det iallafall, och jag kunde inte se något som skulle kunna vara ett operationsärr, så fint läker det inte så det inte syns att man någonsin lagt sig under kniven.

#53 - Hur orkar ni bry er?

Alla som babblar om Linn "Tappa oskulden-idioten" Ahlborgs pattar, skaffa ett liv!

#54 - Anonym

#52 Hej Linn

#55 - Anonym

#54 Svara på frågorna istället om du nu är så säker på att hon har gjort brösten

#56 - Anonym

Man får operera i princip vad som helst med sina föräldrars tillstånd i Sverige. Kolla in hennes video "TRY ON Chiquelle haul" från augusti 2017 (särskilt 4 min in) och jämför med videos bara några månader innan. Det syns extremt tydligt. :)

#57 - Anonym

Man får operera i princip vad som helst med sina föräldrars tillstånd i Sverige. Kolla in hennes video "TRY ON Chiquelle haul" från augusti 2017 (särskilt 4 min in) och jämför med videos bara några månader innan. Det syns extremt tydligt. :)

#58 - Hemlig

#19 Jag åker tåg väldigt ofta mellan stockholm och småland, pågrund av distansförhållande. Vet att det inte är så smart att åka tåg just nu men tycker det är värre att resa utomlands.

#59 - Anonym

#43 - Emilia: Är du blind rent allmänt eller vad? Du klarar uppenbarligen inte av att se att Linn Ahlborg opererat brösten, det skedde som tidigare nämnts sommaren 2017. Att hon inte vågar lyfta frågan själv talar väl för att hon tycker frågan är känslig.

#60 - Anonym

Misslisibell säger åt andra att ta ansvar och stanna hemma om man inte måste ut bland folk. Samtidigt som hon hämtar en katt hos en person som är i riskgrupp samt träffar Carls föräldrar enbart för att visa upp katten. Hycklare.

#61 - Anonym

#60 hahaha tänkte exakt samma!! Uppmaningen kom så lägligt efter hon sa ”ska hämta katten hos en som är i riskgruppen” hahaha 😂

#62 - Anonym

Snälla människor, det är väl ganska självklart att Linn har opererat sina bröst. För det första har ryktet funnits sedan 2017 och bara det att hon aldrig har besvarat det säger ju en del, hade hon vart all naturell hade hon sagt på en gång att det är ett falskt rykte. För det andra går man inte från B kupa till D kupa på en vecka, och för det tredje kan man tydligt se på hennes läckta bilder att hon har gjort dom (har själv silikonbröst och mina såg också ut så). Silikonbröst ser väldigt naturliga ut när det har gått ett tag om man gör dom på ett bra ställe, de flesta som gör brösten nuförtiden vill inte ha två bollar utan man vill hellre ha ett naturligt utseende vilket går att få.

#63 - Anonym

Tydligen är detta värre än att skämta om våldtäkt...intressant värld vi lever i LOL

#64 - Anonym

#63 vem fan har sagt det? ahahaha

#65 - Anonym

#63 vem fan har sagt det? ahahaha

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com