Tova Helgesson säljer sina lättklädda bilder

Update: Tova har nu gått ut med att det var ett prank och bilderna som aldes upp vara redigerade. 
 
Tova har skaffat Onlyfans vilket är en sida där man lägger upp lättklädda/nakenbilder mot betalning.
 
För att ha tillgång till hennes bilder måste man betala 200 kr varje månad. 
 
Tova försvarar sig på Instastory "kan ni sluta döma mig, att jag har valt att lägga upp lite lättklädda bilder nu så betyder det inte att det ändrar mig som person utan vi har kommit så här långt i det här samhället nu att man ska få göra hur man vill med sin kropp. Så låt mig vara helt enkelt."
 
 
#1 - Anonym

På tal om detta med sexköp.
Ja detta är också en form (MILD form) av prostitution. Absolut inget som på något sätt är olagligt eller fel och bedöms väl inte juridiskt som prostitution.
Dömer absolut inte Tova, men det är viktigt att vara misstänksam till varför det görs.

#2 - Anonym

Kalla mig old fashioned, men jag får en klump i magen av att läsa detta...

#3 - Anonym

#1 Nej. Att sälja lättklädda bilder är inte prostitution. Det är sex work, men absolut inte prostitution.

#4 - Anonym

#3 Sex work är ett finare ord för prostitution.

#5 - Anon

#1 Med tanke på hennes psykiska ohälsa så blir man ju misstänksam absolut :(

#6 - Anonym

Killen margaux dietz, vem är det??

#7 - Anonym

Så jävla tragiskt.

#8 - Anonym

Minns ingen att hon öppet berättat att hennes självskadebeteende var att skicka lättklädda bilder till killar för att få bekräftelse? Detta är inget hon borde få hat över, men inget ni borde stötta heller. Kan inte se att detta skulle vara bra för hennes psyke alls.

#9 - Anonym

Dömer ej/ser ner på det. Men tycker synd om henne

#10 - Anonym

Känns dock konstigt!! Det flesta som kommer att betala är jue män för att se en ung tjejs kropp etc. Förstår inte riktigt varför hon går ut med det. Är en dold form av prostitution.

#11 - Veronika

Tappar tron på mänskligheten sakta men säkert......allt sexuellt som i alla dess former ska slafsas med hit o dit.

#12 - Anonym

Nej detta är inte prostitution, ni kan sluta jämföra det nu. Sen så blir jag inte förvånad att folk dömer, folk älskar att slut shamea än idag.

#13 - Anonym

#12 Hur är utbyte av pengar och sexuella tjänster inte prostitution? Det är liksom definitionen av det.

Det är skillnad på att lägga upp bilder på sin kropp och lägga upp bilder på sin kropp och tjäna pengar på det.

Sedan är absolut inte allt sex work dåligt. Att vara exempelvis en Domina, skulle jag personligen inte de som en prostituerade. Mycket av detta är ju definitions frågor.

Härligt för att kvinnor men även män som gör det dom älskar och är sexuella samtidigt som de tjänar pengar. Skithärligt!

Men just detta, dessutom med Tovas bakgrund, det behöves ifrågasättas.

#14 - Anonym

Jag ser absolut inte ner på henne, men tycker bara personligen att de är tragiskt för de är ofta för att man är desperat för pengar. skaffa ett jobb. men hennes kropp och hennes val

#15 - Anonym

#13 Du har alltså läst definitionen, då borde du veta att OnlyFans inte omfattas under begreppet prostitution.

#16 - Anonym

Vi ponerar att sälja lättklädda bilder faktiskt är prostitution, då är det ju enligt lagens mening kriminellt att köpa det, vilket det inte är. Så nej, det är INTE prostitution.

#17 - Anonym

#16 Som sagt en mild form av prostitution som inte går enligt juridisk prostitution. Bara för att ordet är prostitution så innebär inte det något negativt eller skamligt.

#18 - Anonym

#16 Som sagt en mild form av prostitution som inte går enligt juridisk prostitution. Bara för att ordet är prostitution så innebär inte det något negativt eller skamligt.

#19 - Dedu

Med tanke på hennes självskadebeteende hon hade innan så är det ju synd att hon tyckte detta va en bra idé :/
Men det är hennes liv.

#20 - Anonym

Har du bilderna på hne?

#21 - Anonym

Hennes kropp hennes val.
Finns andra på YT som gjort liknande val fast på SB- Scandalbeauties.
De finns även vuxna men som gör reklam för sexleksaker på YT
Deras val och handlingar

#22 - Maria

Suck, vad händer med världen?

#23 - Anonym

#21 Nu är ju dock reklam för sexleksaker och att sälja bilder två helt olika saker. Sexualitet bör pratas om mer, fler par blir lyckligare med sexleksaker. Men att sälja bilder är väl något jag hoppas aldrig normaliseras mer.

#24 - Anonym

#23 Och varför skulle inte det normaliseras? Så länge man själv är den som lägger upp bilderna och tycker att det känns okej så är det väl ingen som ska säga något annat?

#25 - Anonym

#17 Har jag sagt att prostitution är skamligt/negativt? Nej. Lägger ingen värdering i begreppet, säger bara att sälja bilder inte är prostitution. :))

#26 - Anonym

#23 Kan du elaborera, exakt vad är problemet med att sälja bilder enligt dig?

#27 - Anonym

Hennes första bild är ju fake iaf.

#28 - Anonym

Är #27
Fick nyss veta att hon lagt upp en till bild och även den är fake.

#29 - Anonym

#27 har du sett bilderna? Går det att lägga upp en print på dom på nån hemsida så man kan få se ifall det är tagna bilder från någon annan än Tova?

#30 - Hej

https://js4.red/r/SweNsfw/hot/week

#31 - Anonym

Bilderna ser helt klart fake ut. Men varför skulle hon göra såhär? Känns så jävla skumt. Följt Tova maniskt i flera år och känns så jäkla sjukt att detta händer. Varför lägga upp fakebilder? Fattar verkligen ingenting. Vad ska hon vinna på att lägga ut fake material? Några 200-lappar? Var det värt det? Man ser ju liksom att det är fake. Känns helt sjukt

#32 - M.M

#30 men gud? sämsta redigeringen jag sett

#33 - Anonym

#24 För att det är oftast i ett destruktivt syfte.

#34 - Anonym

#30 hur dum ser folk ut att vara egentligen. Vem går på de där?

#35 - Anonym

Låt henne göra de hennes kropp hennes val. Och inte värre än en bikini bild chill. Ser aldrig en jävel klaga på dom stora amrikamska streamer eller yputubers som gör de.
Min patreon betalade hela jävla utbildning

#36 - Anonym

20 om du är så intresserad av dom köp en månad så får du se

#37 - Anonym

#33 Men förklara hur fan det är destruktivt?

#38 - Anonym

Erkänn att ni ser ner på tjejer som visar hud och säljer kapitaliserar på det lol, det innebär inte att det är destruktivt

#39 - Anonym

#37 Hört talas om självskadebeteende? Att visa upp sin kropp när eller om man mår dåligt kan lätt bli destruktivt. Att sälja bilder kan vara en utväg för en ekonomisk kris eller för att man behöver bekräftelse eller för att medvetet skada sig själv. Det innebär inte att det är så för alla som säljer bilder, camar eller gör porr! Men att sälja bilder online är väl inget jag anser bör normaliseras?

Som sagt skithärligt för dom som gör det, genuint gillar det och mår bra av det! Men det är långt ifrån sanning för alla. Jag missunnar ingen pengarna, framgången eller den viljan och allt som finns omkring det.
Dock anser jag att man bör vara vaksam över någon som håller på med det då det kan finnas underliggande problem. Speciellt när det kommer till en person som haft mycket motgångar i sitt liv.

#40 - Anonym

#39 håller helt med. Man måste tänka på Tovas bakgrund. T ex den storytimen om hennes självskadebeteende hon gjorde för några år sen, då hon skickade lättklädda bilder till killar och mådde skit av det.

Hon nämner ju även i hennes senaste sit-down video när hon berättar om sitt mående att när hon är själv i lägenheten så skadar hon sig själv på olika sätt. Varningstecken.

Hoppas på det bästa för Tova, hon måste ju stå till svars för att hon sprider nån annans nakenbilder som sina egna, för de hon lägger ut är fake som fan. Oavsett vad är det skitskumt att lägga ut fakenudes?

#41 - Emeli

Det här är riktigt illa, det är en tidsfråga innan alla hennes bilder kommer spridas. Hon har som sagt tidigare talat om självskadebeteende att visa upp sin kropp för bekräftelse. Jag är väldigt orolig för henne psyke och får också en klump i magen med tanke på hur många tonårsflickor som ser upp till henne. Vi lever i en hemsk tid :((()

#42 - anonym

HENNES BILDER E FAKE
hon har redigerat de såååå dåligt, hon har satt sitt huvud på någon annans bild. jag har inte de, min kompis hittade de.

#43 - Anonym

Kan någon kontakta Tova och frågar varför hon lägger upp bilder som är redigerade med någon annans kropp med hennes ansikte? Det är bara en skandal att hon vill visa sig i en sådant sammanhang...jag tror hon bara vill PRANKA oss och se om det verkligen skulle vara någon där ute som verkligen vill betalar för att se henne, hittills har alla bilder hon lagt upp varit photoshopade dåligt. Det känns som hon liksom gömmer sig bakom sin skärm och skrattar åt våra reaktioner.

#44 - Anonym

Bilderna är photoshoppade, den är tovas ansikte på någon annans kropp. man ser det supertydligt

#45 - Anonym

Tänkbara scenarion:

1. Hon vill blåsa folk på pengar med fake nudes. (Känns dock inte alls Tova att göra så.)
2. Hon gör detta som ett prank. (Hon lät dock väldigt seriös när hon tog upp detta på sin story.)

#46 - Anonym

Bilderna är fake alla!!!!! Läs flashback

#47 - Anonym

Asså det kan ju vara nå slags experiment av nå slag? Känns ju väldigt konstigt att hon skulle lägga upp bilder som man tydligt ser är fake?

#48 - Anonym

Bryr mig inte om folk som har OF men borde det inte vara olagligt att ta betalt för bilder och sen så fejkar man dom? Om inte annat är det moraliskt fel.

#49 - Anonym

Något måste ha hänt Tova, det är jag som är Apansiktet på Flashback. Jag är Tovas expojkvän från 2012. Ni som följt Tova vet exakt vem jag är. Jag och Tova har inte pratat på flera år men ikväll och inatt så började vi prata igen på snap. Hon skickar nudes och svarar inte på frågor, som om kontot är hackat eller om hon är hög på droger!

#50 - Anonym

Något måste ha hänt Tova, det är jag som är Apansiktet på Flashback. Jag är Tovas expojkvän från 2012. Ni som följt Tova vet exakt vem jag är. Jag och Tova har inte pratat på flera år men ikväll och inatt så började vi prata igen på snap. Hon skickar nudes och svarar inte på frågor, som om kontot är hackat eller om hon är hög på droger!

#51 - Anonym

#13 Hur tänkte du där? Om jag köper en domina är det inte prostitution? Man behöver inte ha k i f för att det ska räknas som sexköp

#52 - Anonym

Något som kan uppmärksammas är att hon photoshoppar sitt huvud på andras kroppar. Lurendrejeri, olagligt.

#53 - killen ifrån youtubeklipp

fan va gött det ska vara att onanera till bilderna. jag tycker att tova är för tjock för mig, men jag ska försöka

#54 - Anonym

Bara jag som får känslan av att hon har skulder som hon måste betala av? Stackars tjej.

#55 - Anonym

#50 Är du Raed Murad eller? Han var väl Tovas första kille vad jag kommer ihåg, dessutom var det typ 2016 och inte 2012, hon var inte ens känd 2012. Men jo, någonting kan ju vara fel med henne. Antingen så är allt detta ett prank, eller så är hon väldigt desperat efter pengar av någon anledning

#56 - Anonym

Följer varken Tova eller hennes kille på insta men har för mig att någon av dom lagt upp några bilder på dom på deras insta, bilderna är borttagna, dom följer inte varandra på insta längre. Har dom gjort slut eller hon kanske har gått ut med det? Har inte så bra koll på henne

#57 - Anonym

Hon lägger bara upp fakebilder, riktiga bilderna har hittats som hon bytt bakgrund och ansikte på. fattar inte varför hon scammar folk

#58 - Anonym

Hon lägger bara upp fakebilder, riktiga bilderna har hittats som hon bytt bakgrund och ansikte på. fattar inte varför hon scammar folk

#59 - Anonym

#57
För att hon är fejk och en fucking golddigger. Gör allt för att tjäna pengar på andras bekostnad.

#60 - Anonym

Ta upp det faktum att alla bilder hon lagt upp är fejk.
https://js4.red/r/SweNsfw/comments/go2uzg/tove_helgesson_%C3%A4nnu_en_fejk_fr%C3%A5n_hennes_of/

#61 - Anonym

#51 Såhär. Indirekt är det ju prostitution, i och med att någon betalar någon annan för sexuella tjänster.
Det jag tänker är att i skillnad från vaniljvärlden så är BDSM byggt på samtycke och trygghet. Många som jobbar professionellt med BDSM jobbar just professionellt och gör det inte under omständigheter som många andra gör när det kommer till prostitution eller porr.
Självklart betyder det inte att människor som jobbar som Dom/Domina och tar betalt för det inte är i en utsatt situation eller beroende ställning, för självklart kan de vara det.

Sedan är det ju som sagt indirekt prostitution, det är bara att jag kände att den definitionen blev lite fel, vilket kanske är dubbelmoral av mig som tycker att sälja bilder online är prostitution.

#62 - Anonym

Nån som kan dela hnes onlyfans bilder?

#63 - Anonym

bilderna e fake lol

#64 - Anonym

#62 Finns på Flashback, det har dock kommit fram att dom är fake och det är inte hennes kropp på bilderna. Originalbilden med den riktiga tjejens ansikte har hittats, även den finns på Flashback.

https://www.flashback.org/t3147963

#65 - Anonym

OM de är fake, varför anmäler man inte kontot bara. Sitta här och brusa upp känt mest klirr för Tova och mindre energi för er. :) ha en fin dag!

#66 - Anonym

#65 Du fattar att man både kan anmäla kontot och skriva här va? Det är jättemånga som har anmält men det händer inget. Det Tova gör är olagligt så inte så konstigt att folk reagerar.

#67 - A

Det känns som att detta är ett prank. Känns ju verkligen som något bente och tova skulle kunna komma på. Tror dock inte tova fattat att hon kanske kommer behöva betala helt sjuka summor pengar för att hon använt andras bilder och sålt dom. Hon är ju inte direkt smart om detta är ett skämt. Inte heller om det är på riktigt lol.

Onlyfans funkar dock så att hon kan ge refunds till alla som köpt subscriptions, har till och med för mig att ifall någon slutar att subscriba så får dom tillbaka alla pengar direkt. Känner massa sex workers, och detta har varit lite av ett problem för dom. Så de som nu lagt sina pengar på hennes onlyfans kommer kunna få tillbaka dom iallfall.

#68 - Anonym

Scam!

#69 - Anonym

#67 Vilket lagstöd finns för att Tova ska betala "sjuka summor pengar"?

#70 - Anonym

Tragiskt allt detta. En sak är säker Tova behöver Expert hjälp annars kommer det sluta riktigt illa är jag rädd för.

#71 - Anonym

Det kanske bara handlar om att hon inte har råd att betala sin månadshyra eller något och gjorde detta som en nödlösning. Men vad vet jag, spekulerar bara

#72 - Anonym

Jaja. Men hon kanske mår bara psykisk dåligt. Nej men gud hon behöver ”livsbröd”. ”Självskadebeteende” går också bra. TRÖTT PÅ KVINNOR. NI FÖRSTÖR ORDET KVINNA.

#73 - Anonym

#72 Hur menar du? Vilka förstör ordet kvinna? Tycker du det är fel av oss att vara oroliga eller tycker du vissa borde vara mer oroliga?

#74 - Ej

Hon blir bara smalare och smalare dessutom och ser inte alls ut att må bra, syns direkt på ögonen att något inte stämmer! Psykos eller droger ärligt!

#75 - A

#69 Bildupphovsrätt, hon äger inte bilderna som hon klippt in sitt ansikte på. Är väldigt säker på att hon inte köpt rättigheterna till de heller.

#76 - Anonym

Bilderna på henne är fejkade. Hon har klippt in sitt huvud på 2 andra tjejers ansikten. På första bilden har hon ingen navel-piercing men på den andra har hon. Hennes tatueringar syns heller inte på låret och handleden. Någon visade den riktiga bilden på den ena och det är en helt annan tjej. Hon tjänar pengar genom att använda andra tjejers kroppar! Jag har följt Tova i flera år och detta kom som en chock. Riktigt hemskt

#77 - Anonym

Bilderna på henne är fejkade. Hon har klippt in sitt huvud på 2 andra tjejers ansikten. På första bilden har hon ingen navel-piercing men på den andra har hon. Hennes tatueringar syns heller inte på låret och handleden. Någon visade den riktiga bilden på den ena och det är en helt annan tjej. Hon tjänar pengar genom att använda andra tjejers kroppar! Jag har följt Tova i flera år och detta kom som en chock. Riktigt hemskt

#78 - Anonym

Bilderna på henne är fejkade. Hon har klippt in sitt huvud på 2 andra tjejers ansikten. På första bilden har hon ingen navel-piercing men på den andra har hon. Hennes tatueringar syns heller inte på låret och handleden. Någon visade den riktiga bilden på den ena och det är en helt annan tjej. Hon tjänar pengar genom att använda andra tjejers kroppar! Jag har följt Tova i flera år och detta kom som en chock. Riktigt hemskt

#79 - Anonym

Bilderna på henne är fejkade. Hon har klippt in sitt huvud på 2 andra tjejers ansikten. På första bilden har hon ingen navel-piercing men på den andra har hon. Hennes tatueringar syns heller inte på låret och handleden. Någon visade den riktiga bilden på den ena och det är en helt annan tjej. Hon tjänar pengar genom att använda andra tjejers kroppar! Jag har följt Tova i flera år och detta kom som en chock. Riktigt hemskt

#80 - anonym

tragiskt att hon gör det. :(

#81 - Anonym

Tova har satt sig själv riktigt i klistret denna gången. Hade Tova bara lagt upp äkta bilder så hade diskussionen enbart handlat om det Moraliska angående lägga upp lättklädda bilder. Nu har hon tydligen valt lägga upp fejkade bilder vilket gör det diskutabelt ur en annan synpunkt det brottsliga, Man instiftade ju en ny lag i Sverige 2018 "olaga integritetsintrång" det tova nu gjort att använda andra tjejers bilder på deras kroppar för göra fejk bilder på sig själv skulle kunna gå under den åtalspunkten "olaga integritetsintrång" Straffet för olaga integritetsintrång är böter eller fängelse i högst två år. Är brottet grovt blir straffet fängelse i lägst sex månader och högst fyra år. Sen efter som hon även tagit betalt för dessa fejkade bilder så skulle hon kunna åtalas för bedrägeri. starka.

#82 - Anonym

kan ingen anmäla detta till polisen eller?

#83 - Anonym

hon har tagit bort bilderna från hennes onlyfans nu... så jävla smutsigt gjort av henne helt ärligt, förstår att hon säkert inte mår bra men detta är på en ny nivå.

#84 - A

Hon blir bara konstigare o konstigare...

#85 - Anonym

Bara d e hennes beslut o att hon inte blir tvingad... hon har ju sagt innan att hon inte vill visa sig utan smink o har berättat om sitt dåliga självförtroende... känns inte bra

#86 - Anonym

Även fast hon har photoshoppat hennes bilder så är det olagligt att sprida hennes nudes.

#87 - Anonym

#86 nej det är det inte då OnlyFans villkor gör att bilderna inte är skyddade av någon upphovsrätt

#88 - Garvar

Bara det att bilderna hon tagit är inte ens hon, så taskig photoshop faktiskt. En snubbe delade den riktiga bilden med tjejen som Tova klippt in sitt ansikte och det är aslikt hahah

#89 - Anonym

#86 Det är inte ens hennes nudes ju och du har dessutom fel. Lägger man upp nakenbilder på internet så har man redan spridit dom själv, självklart kommer dom att läcka utanför Onlyfans med. Inser man inte det när man skaffar Onlyfans och publicerar bilder där så sorry men då är man helt dum i huvudet.

#90 - Alicia

Tova har verkligen gjort bort sig nu, hur räddar man ens detta

#91 - Anonym

https://youtu.be/pQdRzCwbAtA
detta har Anjo postat om Tova.

#92 - Anonym

Bente hintar nu på att det hela är ett prank. så jävla vidrigt. både hon och Tova beter sig som jävla 13-åringar

#93 - N

Bente la prevus ut på sin snapstory att Tova ska släppa en video om det här med hennes onlyfans, hon kommer garanterat säga att det är ett "prank" elr "experiment". I vilket fall så är det sjukt lågt av henne att ta andras bilder för att klippa in sitt ansikte, ta betalt för det och sedan ha mage att sitta å säga "Döm mig inte, jag får göra vad jag vill" osv. Det är dessutom inte lagligt.

#94 - Anonym

Tova har lagt upp video om det nu, det va ett prank. Hoppas hon torskar på denna sliten nu

#95 - Anonym

Det sjukaste är att det inte ens är hon på bilderna, hon har photoshoppat sitt huvud på orignialbilderna, som går att hitta.

#96 - Anonym

Det är fake:) Kolla hennes senaste video... det var ett prank...

#97 - Lol

Lovar att hon la upp videon bara för att rädda sitt eget skin...

#98 - Anonym

82
Sherlock holms ska lösa det istället

#99 - Anonym

tack till alla som skriver "det" istället för "de" nu kan jag läsa utan att behöva att läsa meningen om

#100 - Anonym

Tänk på det positiva i detta hela. Hon använder pengarna till något bra. Det är sjukt hur visa tycker att det är synd om dessa vidriga personer som köpte bilderna. Dem förtjänar att bli lurade, för om man tänker efter så köpte dessa personer det för egen vinning och för att förnedra henne. Tänk om det var riktiga bilder på Tova och dessa personer hade spridit dessa bilder på t.ex. flashback. För att förnedra en tjej som redan mår dåligt.

#101 - Alicia

#100 Fast hur i helvete tänker du nu? Bilden som tova använt då? Du vet väl inte om den personen kanske inte ens lagt ut bilden på nätet av egen fri vilja, och så sprider Tova vidare den PLUS tjänar pengar på det

#102 - Anonym

Detta är så knäppt. Pengarna borde gå tillbaka till de som köpte och blev bedragna. Förstår inte hur man kan tycka att det är moraliskt OK att lura människor till att betala för en vara, inte ge dem varan de betalat för, och sedan vända sig om och skänka bort pengarna till ett ändamål som konsumenten inte samtyckt till. Absurt.

#103 - Anonym

#100 Herregud det där var nog det dummaste jag läst på länge.

#104 - Anonym

100 jag håller med. tova skulla ha bättre tuttar

#105 - Elin

Svar till #102.
Jag tror hon sa i sin video att pengarna ska gå till välgörenhet. Men jag håller med dig, pengarna ska tillbaka till de som betalat.

#106 - Anonym

Detta är absolut inte okej men jag måste ändå säga att hon verkar hantera detta väldigt moget. Hon har sagt förlåt utan ursäkt, väldigt många äldre influensers som inte hanterar det så moget. Nu har hon sagt förlåt och visat att hon förstår att detta är fel och mer kan hon inte göra. Alla har vi gjort något riktigt dåligt någon gång som vi ångrar djupt. Hon är bara ungdomen själv, hon kommer göra dumma saker ibland. Inte alltid lätt att vara efterklok. Tror inte hon lade en tanke på att det var så fel som det faktiskt är. Bara extra synd att hon tydligen haft självskadebeteenden med att skicka lättklädda bilder till män för bekräftelse och sen prankar s
sina följare som säkert var jätterädd att hon hamnat i samma ställe igen.

#107 - Emil

Hallå har ni missat det men det var ett Frank mot sina följare. Inte för jag tyckte att det var ett roligt park eller ens bra står verkligen inte bakom henne. Som sagt så skapade hon sidan men problemet är ju att hon nakenbilderna inte är hennes egna vilket är typ falsk profil. Vilket man kan polisanmäla men inget kommer hända för polisen har större fall att utreda. Sen sa hon i videon att alla pengarna går till välgörenhet men hoppas att hon skickar tillbaks alla pengar om hon nu fick några vilket ingen vet bara hon. Men att göra en massa påhopp på Tova är inte acceptabelt för alla kan göra fel och man lär sig av sina misstag och jag tycker att Tova har skött det väldigt snyggt och bett om ursäkt och reflekterat över det efteråt och att planen från början var ju bara ett plank men hon tänkte inte längre än så och så kan det hända för alla. Men att skriva hat tycker jag inte är okej ingen ska få hat. Om du gör något fel eller misstag som är väldigt dåligt får du en massa hat nej exakt!!! så skriv inte massa hat. Men att ge konstruktiv kritik kan man alltid göra för det är nyttigt för alla.

#108 - Anonym

Okej, detta var ett prank som gick fel. Hat föder fat. Vart är samhället påväg påpekar ni? Osmakligt så ni väljer att posta en hatisk kommentar och trycka ner Tova ännu mer. Det kallar jag riktigt osmakligt. Ett brott är att använda en bild utan lov och det är bara bildens ägare som kan anmäla Tova. Ska dessa köpare som blivit lurade få tillbaka sina pengar? Förmodligen så är det bara nyfikna människor som ville sprida tovas nakna bilder vidare? För hur som helst så är alla dessa köpare skyldiga till samma brott eftersom de som har köpt bilden också har spridit den vidare till alla er som inte betalade för den, och alla ni som skrivit att Tova förtjänar ett straff. Det gör ni också när era nyfikna näsor vill se andra gå under. Så jag föreslår att alla som köpt bilderna kan få tillbaka pengarna men de kommer då också att bli anmälda för att ha spridit bilderna vidare och offentliggöras. Så vem är värst? Sprid lite kärlek istället.

#109 - Anonym

Oj värst vad alla white knightar Tova. Hon har brutit en upphovsrättslag och konsumentlag och kan hamna böta eller sitta bakom galler för det och ägaren till bilderna kan kräva skadestånd för spridandet utav dem. :)
Hon har dessutom verkligen gjort något äckligt eftersom att hon inte vet bakgrunden till bilderna hon stulit. Tjejen på bilden kanske har blivit utsatt för spridande utav sina nakenbilder och Tova gör det ännu värre. Hon har dessutom blåst följare på pengar genom att sälja dessa bilder som hon själv inte äger, vilket säkert strider med inte bara onlyfans regler.
Fy fan vilket jävla äckel. "Det var bara ett prank" Nej knappast, låter mer som en ursäkt för att rädda sitt eget skinn. Snälla älskade människa, du är vuxen och saker du gör har konsekvenser. Hoppas fan du får böta och betala skadestånd och sedan får den hjälp du behöver för något är ju fan inte rätt kopplat i ditt huvud. Vilket jävla svin. "Men pengarna går till ett gott syfte", ja men till vilken kostnad...? Sluta whiteknighta någon som borde spärras in.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com