Therese Lindgren om Paolo Roberto

Avslöjandet att tv-profilen Paolo Roberto gripits för sexköp har fått stor uppmärksamhet.
 
Therese tar upp detta i sin senaste video där hon är så arg att hon gråter av ilska. 
 
Hon säger bl.a att man inte ska vara förvånad över att det här händer eftersom var tionde man har köpt sex och var tredje kvinna blivit utsatt för sexuella trakasserier. 
 
Paolo har i Nyhetsmorgon sagt att hans sexköp beror på ett självskadebeteende men Therese säger att han skadar en annan människa. 
 
#1 - Wallahi

Helt rätt

#2 - Wallahi

Helt rätt

#3 - Letsgooo

Har ni någonsin sett en video där Therese pratar om vad som helst utan att börja gråta? Nä de har inte jag heller

#4 - Anonym

#3 Och? Folk är olika.
Och jag kan säga av egna erfarenheter att man blir känsligare när man lider av olika former av psykisk ohälsa (tex panikångest som Therese lider utav)

#5 - Anonym

Att gråta av ilska är inget tecken på att man tänker rationellt i frågan.

#6 - Anonym

Är man för emotionell så agerar man utifrån sina känslor istället för att se på frågan från ett logisk tänkande perspektiv, du gör alltså inte de som egentligen är den bästa åtgärden utan bara den som KÄNNS bäst för dig dvs du agerar utifrån känslor, sådana människor (alla kvinnor) är en FARA för sverige och hade de haft makt hade Sverige blivit nya nordkorea

#7 - Anonym

#6 lovar att det finns kvinnor som inte bara agerar utifrån känslor

#8 - Anonym

#7 nämn en

#9 - Anonym

Ba jag som tyckte han likna Anders i den videon?😂😂

#10 - M

Har inte med inlägget o göra men här kommer lite ”skvaller” iallafall. Såg en tiktok om Lisa Anckarmans stylingar (screenshots på några outfits liksom) en screenshot var på Amanda Strand och hon kommenterade ”HAHAHA” varav skaparen av tiktoken svarade ”amanda sweetie i’m so sorry”. Amanda svarade då på den kommentaren och skrev ”don’t be! håller med, vågade bara inte säga något😂” oooooop👀

#11 - Anonym

#10 HAHHAHAHA va är det för @?

#12 - Anon

#8 Du har inte tänkt på att människor har olika... personligheter? Förstår om du blir chockad nu.

#13 - Anonym

#12 svara på min fråga istället!

#14 - Anonym

#6 Du är medveten om att kvinnor har makt och är med och styr Sverige va? Hittills har vi inte blivit nya Nordkorea iallafall 🤷🏼‍♀️

#15 - M

#11 @antxnp hahahaha, lisa har kommenterat också så hon lär ju ha sett det

#16 - Anonym

#14 vi har som tur är inte haft nån kvinnlig statsminister hittills så vitt jag vet ❤️

#17 - Anonym

#16 Och du tror att statsministern tar alla beslut..? Vi har en regering. Och ja, där ingår även en hel del kvinnor 😘

#18 - Anonym

#16 Vad jag vet styrs Nordkorea just nu av en man..? Vem vet, kanske skulle bli ändring på situationen om en kvinna fick ta över rodret

#19 - Anonym

#17 vilket tyvärr är otroligt synd och kan ju vara en anledning till varför Sverige ser ut som det gör idag, aldelles för många emotionella jättebebisar till kvinnor som har the AUDACITY att begära lika mycket lön och rättigheter som män när de knappast kan tänka ens 50% så bra och utvecklat som en man kan, de enda de kan göra är att dra på offerkoftan i EXAKT alla sammanhang trots situationer där de faktiskt är felet ❤️

#20 - Ferz

#15 men vart va Amandas kommentar, hitta inte den hahahah

#21 - Anonym

#19 Har du några exempel du kan dra?

#22 - Anonym

#21 ren biologi och fakta att kvinnor är på alla olika sätt svagare än män och emotionella, hade inte du biologi i skolan?

#23 - Anonym

KRÄKS på alla sexister här. Tvi.

#24 - Anonym

#23 men du, hur kan biologi vara sexism?

#25 - Anonym

#24 För att vi har alltid levt under något som kallas patriarkatet. Så biologin är också grundad på det.

Självklart finns biologiska skillnader mellan XY och XX. En stor faktor är ju vårat hormon. Östrogen har vissa effekter på kroppen och testosteron har andra effekter. Men biologi är långt ifrån hela sanningen och kränks när det ens tas upp för det är så jävla inskränkt, och världens sämsta argument för att bortförklara machokultur, patriarkat och kvinnoförtryck.

#26 - Anonym

Kräks**

#27 - Anonym

Till dig som säger att alla kvinnor agerar på känsla så kan jag säga dig att du har fel.
Har du gått ex DBT? Nej, i så fall skulle du veta detta. Jag har.
När en blir emotionell, dvs går upp i känsla, tänker en irrationellt. Då är det viktigt att kunna tänka och agera logiskt, rationellt, dvs vad som är känsla och vad som är verklighet.
Ex: jag är ledsen över att min pojkvän dumpade mig.
Fakta: jag har blivit dumpad. Känsla: livet är kasst och kommer aldrig bli bra igen.
Bara för att en gråter betyder inte att hon inte tänker logiskt. Jag kan gråta men ändå tänka rationellt. Detta är något en ex kan lära sig med olika knep och år och erfarenheter av ex DBT eller KBT(som T tror jag gått i).
Kvinnor är födda mer emotionella ja, men det betyder inte att alla fungerar likadant eller att kvinnor inte kan lära sig hantera detta och t o m bli bättre än detta än de allra flesta män.
Fler kvinnor söker och går i ex DBT och KBT än män för att vi är mer emotionella men det betyder också att fler kvinnor lär sig hantera situationen BÄTTRE än folk som i övrigt hanterar situationer bra och rationellt. Som du tror är män, enbart män.

Du har fel, läs på innan du yttrar dig och tänk logiskt du med. För det gör du inte. Du är lika irrationell och agerar precis lika mycket på känsla som den du påstår ”är för känslig för att yttra sig om detta”.
Folk som tror sig veta allt om alla hela tiden, som inte kan tänka utanför ramarna, se bort från normer mm är en fara för samhället och vår framtid. Inte kvinnor. Tänk ett steg längre innan du öppnar munnen, eller i detta fall, skriver en meningslös kommentar på internet.

#28 - Anonym

Hon missar ju poängen helt. Självskadebeteendet i detta fall är att Paolo sabbar för sig själv, inte att han fysiskt skadar sig. Och om man tror på det han säger är väl en annan fråga i sig men hon missar poängen helt.

#29 - Anonym

#28 Hon syftar inte på fysisk skada heller. Hon menar på att sexköp inte är ett självskadebeteende. Speciellt inte i hans situation. Vet du varför? För att han vid flertal tillfällen uttryckt sig sexistiskt och kvinnoförnedrande. Denna händelse handlar inte om självskada, utan om makt, njutning, ett vidrigt beteende, tankesätt och beslut. Han har genuint skeva åsikter. Det var inte en slump att han köpte sex, det var inte ett misstag och inte en självskada. Det var helt enkelt bara en vidrig handling som han råkade bli påkommen med. Om han inte hade blivit påkommen hade detta troligtvis fortsatt och han hade levt utan skuld och skam som om inget har skett.

#30 - Anon

#27 Riktigt bra formulerat.

#31 - M

#20 den är däääär, man får scrolla litegrann

#32 - Anonym

#27 Vi har yttrandefrihet och jag kommer uttrycka min åsikt. Så alltså enligt din poäng måste kvinnor gå i KTB flera flera år innan dem ens är lika mentalt starka som män, på samma sätt som att kvinnor måste gymma i flera månader för att ens bli lika starka som en genomsnittlig pojke, tack för att du bevisade min poäng, väntar fortfarande på att du ska namnge en enda, bara absolut en enda kvinna som inte agerar utifrån känslor. Att gråta är som sagt inte att man tänker icke logiskt, vilket jag aldrig har påstått. Däremot, att gråta och sedan fort göra något förhastat för att man snabbt ska må lite bättre, ISTÄLLET för att sätta sig ner och tänka logiskt och agera utifrån logiken, det är att agera utifrån känslor och är livsfarligt för samhället. Sedan måste ni kunna skilja på ett påhittat samhällssystem dvs patriarkatet och biologi, hur känslosamt det än måste vara för er att förstå att män är överlägsna, måste ni ändå någonstans förstå att det är biologi, väldigt enkelt och simpelt koncept. Kanske inte är så konstigt att majoriteten av ledarna är män, kanske för att män är bättre ledare generellt? I naturen har män alltid varit bättre ledare, det är alltså naturligt, det kan du även se i djurriket, och det måste ju bero på något, ellerhur? Eller beror det kanske också på patriarkatet? Du bor i Sverige, du har alla som sorters förutsättningar för att vara en god ledare, starta företag osv, men istället för att bevisa att ni kvinnor också kan vara bra ledare sitter ni istället och skyller på patriarkatet, och att patriarkatet är anledningen till varför ni inte lyckas med att bli ledare och ta över, jo kanske för att majoriteten av kvinnor inte har det som krävs för att bli en bra ledare och istället för att erkänna sin underlägsenhet som dessutom är biologiskt, hittar man på påhittade samhällssystem för att försöka trösta sig själv, på så sätt att det är inte hos en felet ligger hos (till varför man inte lyckas) , utan självklart på samhället, och så kan man ju passa på att dra över sin offerkofta när man ändå håller på, för kvinnor är ju alltid offer, ellerhur? Män kommer alltid vara överlägsna, och det är inte av en slump utan av väldigt många basala anledningar. 😅

#33 - Anonym

#32 Tycker helt ärligt synd om dig. Hade jag stått face to face mot dig hade du får höra en rad jävla motargument.

Måste bara fråga, är du en man?

#34 - Anonym

#33 nu märker man ju hur du fort blev känslosam och defensiv, medan jag sitter här helt lugn och sansad och inte det minsta kränkt och sårad, bevisar ju bara min poäng ☺️

Absolut!

#35 - Anonym

#32 Lika mentalt starka som män? Du vet att ca 70% av all självmord begås av män? Undrar om de beror på att de e mentalt starka, elr inte.:)

#36 - Anonym

Fy fan vad de märks att de är vita unga män(och en del kvinnot med) i dina komentarer ofta. Rasism sexism och almäny pantade. Snälla ni börja läsa på innan ni komentetar ni är bara löjliga och med den inställnigen ni har kommer ni inte långt i livet utan blir som alla gunnel och Gösta på sociala medicer som bara delar rasism sexism och "står upp för Sverige " när ni egentligen inte gör ett piss. Klagat på allt men vägrar lyssna på andra eller göra nått åt något. Ha kul näe ni sitter ensama utan jobb då era trångsynta tänkade och rasistiska/ sexistiska komentarer kan få ert jobb att rycka då ni har större chans att sexuellt trakassera och vara ortevliga mot andra människor

#37 - Anonym

27 du är ju fan dum i huvudet...... du vet att fler män tar livet av sig va? För sånna som du gör att de är tabu för män att söka hjälp eller vissa kännslor. Känner så många kvinnor som är 100 gånger mer mentalt stabila än mön utan kbt...

#38 - Anonym

Inte 27 menade 32* är dum i huvudet. Och come at me med gramatik och shit så mycket du vill jag vet om de då jag är dyslektiker och tar inte åt mig de.

#39 - inte dum i huvudet.

#19 yes kvinnor är mer emotionella, betyder det att vi är sämre än män? Absolut inte, bara från ditt sjuka 1900-tal perspektiv. Enligt biologi och studier som du nämnde och det också bevisats starkt att män, ja, är svin helt enkelt. Ni har brist på empati och är otroligt egocentriska. Vilket är det absolut sista en chef, statsminister, psykolog, polis lärare osv ska vara. Sen kanske ni inte gråter när ni är arga, men ni dödar våldtar slått och startar krig. Och de gör inte kvinnor, så vem är den dramatiska här? Kvinnan som kan argumentera eller mannen som dödar för att han har blivit rejected. Nej, innan du hinner säga det, jag hatar inte alls män. det är bara ren fakta. Däremot hatar du kvinnor, skäms.

#40 - Anonym

#6 Klart man kan vara känslosam och rationell samtidigt, och klart det finns kvinnor som inte är känslosamma precis som det finns män som är känslosamma.

Du är ett barn och har förmodligen inte betalat en enda krona i skatt i ditt liv utan levt på resurser som svenska staten betalat åt dig. Uttala dig helst inte om samhället då du inte bidragit till det på nåt sätt.

#41 - E

Helt rätt!

#42 - Anonym

Japp jag står för min åsikt och kommer uttrycka den precis lika mycket som dig, och ett par arga feminister som anser att kvinnor är starkare och överlägsna än män på alla olika sätt, kommer inte att ändra det.

#43 - Anonym

Japp jag står för min åsikt och kommer uttrycka den precis lika mycket som dig, och ett par arga feminister som anser att kvinnor är starkare och överlägsna än män på alla olika sätt, kommer inte att ändra det.

#44 - Anonym

#42 Klart du får ha en åsikt. Dock är den skev som fan.

Tror dock du missförstår, ingen har sagt att kvinnor är mer överlägsna än män. Tänk såhär just nu har män 70% strukturell makt. Och kvinnor har 30% strukturell makt. Vi vill att det ska vara 50 / 50. Då behöver vi höja kvinnorna samtidigt som vi ’sänker’ männen.

Sedan måste du lära dig att skilja på strukturellt och individuellt, och också vad hierarkier och förtryck är för något.

Tänker inte sitta och övertala dig, ha din skeva åsikt bäst du vill.

#45 - Anonym

Varför vill ni att det ska vara så? Måste det alltid vara 50/50 i exakt alla områden och situationer? Det kan väl lika gärna vara 70/30 men ändå jämlikt, och sedan kanske det finns en anledning till att det ser ut så som det gör, inom vissa arbetsområden är kvinnor mer dominerande för de är bättre på vissa saker, och andra är mer mansdominerade för just män är bättre på andra saker, varför ändra på det? Det kommer inte innebära jämställdhet att det ska vara exakt lika många kvinnliga chefer som manliga exempelvis, majoriteten av kvinnor kanske inte ens dras till chefyrken eller ens är bra på sånt, det blir inte jämställt för det.

#46 - Anonym

#45 Är du en man?
För sådana fall förstår jag att du inte förstår.

Det handlar absolut inte bara om arbete även fast det såklart är en stor del i det. Det handlar också om normer, talan, brott och utsatthet, beteende och känslor, hushållssysslor, sexualitet, föräldraskap och i princip hela samhällets struktur. Detta innebär både här i Sverige där vi redan är väldigt jämställda men också utomlands där man har mycket kvar, det kvinnor än idag lever extremt utsatt endast pga att de är just kvinnor.
Feminsim handlar heller inte endast om kvinnor utan tar även hänsyn och upp debatter som machokultur, självmordsstatistik bland män och även här könsstympning.

Det är väl ganska uppenbart att om något är 70/30 så är det inte jämställt? Se det i ett annan situation, du och en kompis ska dela på en chokladkaka. Ni båda äter av den och helt plötsligt är den slut, du fick 30% av den, trots att du villa ha mer. Dessutom betalade du för hela chokladkakan och du anser att din kompis borde ha frågat innan den tog sista biten.
Det går inte att få något jämställt om det är 70 / 30. Sedan vet vi om att ett 50 / 50 samhälle är svårt att uppnå och vi kommer nog aldrig kunna uppnå exakt jämställdhet. Men klyftan får inte vara så stor som idag. Varken här i Sverige men speciellt inte i andra delar av världen.

#47 - Anonym

"Är du en man?
För sådana fall förstår jag att du inte förstår." Alltså jag vet inte hur du tänker men i mina öron klingar det också lite sexism, tänk om jag skulle säga "Är du en kvinna?
För sådana fall förstår jag att du inte förstår." Dehär är varför folk tycker att ni feminister är så hypokritiska. Ni anser att ni kämpar för jämställdhet, men det verkar ju bara gå åt ett håll då ni ständigt hatar på män, men så fort en kvinna får lite kritik på sig då blir det kaos.

Sedan är det 70/30 av en väldigt bra anledning, blir det 50/50 kanske samhället går i kollaps.

Ifall två anställda söker sig till ett mansdominerade yrke, en av de en kvinna, en annan är en man. Nu säger vi tex att mannen är mycket bättre inom det yrket, ska man då anställa kvinnan enbart för att få 50/50 inom den branschen? Kommer ju inte gå så jättebra för industrierna då, det blir inte jämställt för att det blir 50/50 exakt överallt, istället för att fokusera på oexisterande små skillnader här i Sverige kan väl feminister fokusera på kvinnors grova förtryck i andra länder, där är det ojämställdhet på riktigt, inte här i Sverige, den behövs mer där, men självklart inkluderar ju ni bara vita kvinnor i er kamp.

#48 - Anonym

#47 Såhär ska förklara för dig.
Män är högst upp i en hierarki, kvinnor är under män.
Kvinnor har alltid och upplever fortfarande förtryck, pga av att de är kvinnor.
Män har aldrig upplevt förtryck pga deras kön. Det är fakta, inget jag hittar på. Män kan inte uppleva förtryck i dagens samhälle.
Därför kan inte, fysiskt kan inte män genuint förstå vad kvinnor har gått och går igenom och vad vi har upplevt och upplever. Den vardags sexism som vi upplever, märker män inte ens av.

Förtryck och diskriminering är två skilda saker, googla om du inte vet! Kom inte med ”Män kan också bli kränkta” Ja men det är diskriminering, inte förtryck. Eftersom det byggs på hierarkier.

Som sagt, detta handlar inte enbart om jag. Läs det jag skrev. Jag skrev också att vi vet om att det inte går att få allt exakt jämställt på alla sektioner i samhället.
Nej en kvinna med mindre kompensera ska inte bli anställd ISTÄLLET för en man med högre kompetens bara för att hon är kvinna. Däremot ska inte en man med mindre kompetens bli anställde istället för en kvinna med mer kompetens.

#49 - Anonym

Nu tycker jag någonstans att det räcker med uppmärksamhet runt hela Paulo grejen , Jag tycker personligen det är helt fucked up det han har gjort och allt där till men av ren respekt emot hans barn och familj, sen som stor youtuber sitta och göra en video om det

#50 - Anonym

#6 antar att du är en man/pojke? Lycka till med att få din tjej med din kvinnosyn. Ni män kokar av ilska när vi kvinnor ens nämner våra egna problem för då är det ”manshat”, men ni får säga vad ni vill om kvinnor och förväntar er att vi ska acceptera det? Dessa ”studier” du refererar till är antingen väldigt gamla studier eller opålitliga och news flash, det finns inga trovärdiga studier som visar på att det ena könet är smartare än det andra. Vi är olika i våra sätt att tänka ja, men det är ingen skillnad på intelligens, det är 100% individuellt. På samma sätt som ”studier” visat att kvinnor är mindre kapabla att tänka än män har också studier visat på att svarta människor har intelligens som ett djur och därför bör behandlas som djur. Men dessa studier var ju endast en ursäkt för att fortsätta behandla svarta människor som skit, vilket dina syftet med dina studier antagligen också är.

#51 - Anonym

Det är ju skrattretande att läsa kommentarerna😂

#52 - Anonym

#50 tack för din omtanke, jag har tjej 😅
Ras och etnicitet har inget med detta att göra, nu snackar vi om kön så dessa går inte att jämföra så blanda gärna inte ihop de, väldigt ologiskt, när det kommer till kön har jag inte ens nämnt intelligens, därmed vet jag inte vart du fått det ifrån. Däremot det jag har nämnt är att kvinnor år inte på samma sätt kapabla till att tänka logiskt som män då de i större grad är mer emotionella och agerar utifrån känslor snarare än logik, hur mycket du än vill försöka få det så är detta tyvärr inte mina åsikter, det är ren och skär fakta, källorna är inte gamla och detta är något man lär sig i skolan, ellerhur? Kvinnor är biologiskt mer emotionella vilket gör att majoriteten inte riktigt passar som ledarroller, istället för att ha ett utbrott och vara så sjukt emotionellt sårad (som du därmed bara bevisar min poäng att ni inte kan tänka logiskt) kom med fakta istället som bevisar motsatsen att kvinnor är starkare än män, har mer muskelmassa för tror inte något sådant stämmer faktist.

#53 - Anonym

#50 tack för din omtanke, jag har tjej 😅
Ras och etnicitet har inget med detta att göra, nu snackar vi om kön så dessa går inte att jämföra så blanda gärna inte ihop de, väldigt ologiskt, när det kommer till kön har jag inte ens nämnt intelligens, därmed vet jag inte vart du fått det ifrån. Däremot det jag har nämnt är att kvinnor år inte på samma sätt kapabla till att tänka logiskt som män då de i större grad är mer emotionella och agerar utifrån känslor snarare än logik, hur mycket du än vill försöka få det så är detta tyvärr inte mina åsikter, det är ren och skär fakta, källorna är inte gamla och detta är något man lär sig i skolan, ellerhur? Kvinnor är biologiskt mer emotionella vilket gör att majoriteten inte riktigt passar som ledarroller, istället för att ha ett utbrott och vara så sjukt emotionellt sårad (som du därmed bara bevisar min poäng att ni inte kan tänka logiskt) kom med fakta istället som bevisar motsatsen att kvinnor är starkare än män, har mer muskelmassa för tror inte något sådant stämmer faktist.

#54 - Anonym

#50 tack för din omtanke, jag har tjej 😅
Ras och etnicitet har inget med detta att göra, nu snackar vi om kön så dessa går inte att jämföra så blanda gärna inte ihop de, väldigt ologiskt, när det kommer till kön har jag inte ens nämnt intelligens, därmed vet jag inte vart du fått det ifrån. Däremot det jag har nämnt är att kvinnor år inte på samma sätt kapabla till att tänka logiskt som män då de i större grad är mer emotionella och agerar utifrån känslor snarare än logik, hur mycket du än vill försöka få det så är detta tyvärr inte mina åsikter, det är ren och skär fakta, källorna är inte gamla och detta är något man lär sig i skolan, ellerhur? Kvinnor är biologiskt mer emotionella vilket gör att majoriteten inte riktigt passar som ledarroller, istället för att ha ett utbrott och vara så sjukt emotionellt sårad (som du därmed bara bevisar min poäng att ni inte kan tänka logiskt) kom med fakta istället som bevisar motsatsen att kvinnor är starkare än män, har mer muskelmassa för tror inte något sådant stämmer faktist.

#55 - Anonym

#50 tack för din omtanke, jag har tjej 😅
Ras och etnicitet har inget med detta att göra, nu snackar vi om kön så dessa går inte att jämföra så blanda gärna inte ihop de, väldigt ologiskt, när det kommer till kön har jag inte ens nämnt intelligens, därmed vet jag inte vart du fått det ifrån. Däremot det jag har nämnt är att kvinnor år inte på samma sätt kapabla till att tänka logiskt som män då de i större grad är mer emotionella och agerar utifrån känslor snarare än logik, hur mycket du än vill försöka få det så är detta tyvärr inte mina åsikter, det är ren och skär fakta, källorna är inte gamla och detta är något man lär sig i skolan, ellerhur? Kvinnor är biologiskt mer emotionella vilket gör att majoriteten inte riktigt passar som ledarroller, istället för att ha ett utbrott och vara så sjukt emotionellt sårad (som du därmed bara bevisar min poäng att ni inte kan tänka logiskt) kom med fakta istället som bevisar motsatsen att kvinnor är starkare än män, har mer muskelmassa för tror inte något sådant stämmer faktist.

#56 - Anonym

#50 tack för din omtanke, jag har tjej 😅
Ras och etnicitet har inget med detta att göra, nu snackar vi om kön så dessa går inte att jämföra så blanda gärna inte ihop de, väldigt ologiskt, när det kommer till kön har jag inte ens nämnt intelligens, därmed vet jag inte vart du fått det ifrån. Däremot det jag har nämnt är att kvinnor år inte på samma sätt kapabla till att tänka logiskt som män då de i större grad är mer emotionella och agerar utifrån känslor snarare än logik, hur mycket du än vill försöka få det så är detta tyvärr inte mina åsikter, det är ren och skär fakta, källorna är inte gamla och detta är något man lär sig i skolan, ellerhur? Kvinnor är biologiskt mer emotionella vilket gör att majoriteten inte riktigt passar som ledarroller, istället för att ha ett utbrott och vara så sjukt emotionellt sårad (som du därmed bara bevisar min poäng att ni inte kan tänka logiskt) kom med fakta istället som bevisar motsatsen att kvinnor är starkare än män, har mer muskelmassa för tror inte något sådant stämmer faktist.

#57 - Anonym

#50 tack för din omtanke, jag har tjej 😅
Ras och etnicitet har inget med detta att göra, nu snackar vi om kön så dessa går inte att jämföra så blanda gärna inte ihop de, väldigt ologiskt, när det kommer till kön har jag inte ens nämnt intelligens, därmed vet jag inte vart du fått det ifrån. Däremot det jag har nämnt är att kvinnor år inte på samma sätt kapabla till att tänka logiskt som män då de i större grad är mer emotionella och agerar utifrån känslor snarare än logik, hur mycket du än vill försöka få det så är detta tyvärr inte mina åsikter, det är ren och skär fakta, källorna är inte gamla och detta är något man lär sig i skolan, ellerhur? Kvinnor är biologiskt mer emotionella vilket gör att majoriteten inte riktigt passar som ledarroller, istället för att ha ett utbrott och vara så sjukt emotionellt sårad (som du därmed bara bevisar min poäng att ni inte kan tänka logiskt) kom med fakta istället som bevisar motsatsen att kvinnor är starkare än män, har mer muskelmassa för tror inte något sådant stämmer faktist.

#58 - Anonym

#50 tack för din omtanke, jag har tjej 😅
Ras och etnicitet har inget med detta att göra, nu snackar vi om kön så dessa går inte att jämföra så blanda gärna inte ihop de, väldigt ologiskt, när det kommer till kön har jag inte ens nämnt intelligens, därmed vet jag inte vart du fått det ifrån. Däremot det jag har nämnt är att kvinnor år inte på samma sätt kapabla till att tänka logiskt som män då de i större grad är mer emotionella och agerar utifrån känslor snarare än logik, hur mycket du än vill försöka få det så är detta tyvärr inte mina åsikter, det är ren och skär fakta, källorna är inte gamla och detta är något man lär sig i skolan, ellerhur? Kvinnor är biologiskt mer emotionella vilket gör att majoriteten inte riktigt passar som ledarroller, istället för att ha ett utbrott och vara så sjukt emotionellt sårad (som du därmed bara bevisar min poäng att ni inte kan tänka logiskt) kom med fakta istället som bevisar motsatsen att kvinnor är starkare än män, har mer muskelmassa för tror inte något sådant stämmer faktist.

#59 - Anonym

#50 tack för din omtanke, jag har tjej 😅
Ras och etnicitet har inget med detta att göra, nu snackar vi om kön så dessa går inte att jämföra så blanda gärna inte ihop de, väldigt ologiskt, när det kommer till kön har jag inte ens nämnt intelligens, därmed vet jag inte vart du fått det ifrån. Däremot det jag har nämnt är att kvinnor år inte på samma sätt kapabla till att tänka logiskt som män då de i större grad är mer emotionella och agerar utifrån känslor snarare än logik, hur mycket du än vill försöka få det så är detta tyvärr inte mina åsikter, det är ren och skär fakta, källorna är inte gamla och detta är något man lär sig i skolan, ellerhur? Kvinnor är biologiskt mer emotionella vilket gör att majoriteten inte riktigt passar som ledarroller, istället för att ha ett utbrott och vara så sjukt emotionellt sårad (som du därmed bara bevisar min poäng att ni inte kan tänka logiskt) kom med fakta istället som bevisar motsatsen att kvinnor är starkare än män, har mer muskelmassa för tror inte något sådant stämmer faktist.

#60 - Anonym

#50 tack för din omtanke, jag har tjej 😅
Ras och etnicitet har inget med detta att göra, nu snackar vi om kön så dessa går inte att jämföra så blanda gärna inte ihop de, väldigt ologiskt, när det kommer till kön har jag inte ens nämnt intelligens, därmed vet jag inte vart du fått det ifrån. Däremot det jag har nämnt är att kvinnor år inte på samma sätt kapabla till att tänka logiskt som män då de i större grad är mer emotionella och agerar utifrån känslor snarare än logik, hur mycket du än vill försöka få det så är detta tyvärr inte mina åsikter, det är ren och skär fakta, källorna är inte gamla och detta är något man lär sig i skolan, ellerhur? Kvinnor är biologiskt mer emotionella vilket gör att majoriteten inte riktigt passar som ledarroller, istället för att ha ett utbrott och vara så sjukt emotionellt sårad (som du därmed bara bevisar min poäng att ni inte kan tänka logiskt) kom med fakta istället som bevisar motsatsen att kvinnor är starkare än män, har mer muskelmassa för tror inte något sådant stämmer faktist.

#61 - Anonym

#50 tack för din omtanke, jag har tjej 😅
Ras och etnicitet har inget med detta att göra, nu snackar vi om kön så dessa går inte att jämföra så blanda gärna inte ihop de, väldigt ologiskt, när det kommer till kön har jag inte ens nämnt intelligens, därmed vet jag inte vart du fått det ifrån. Däremot det jag har nämnt är att kvinnor år inte på samma sätt kapabla till att tänka logiskt som män då de i större grad är mer emotionella och agerar utifrån känslor snarare än logik, hur mycket du än vill försöka få det så är detta tyvärr inte mina åsikter, det är ren och skär fakta, källorna är inte gamla och detta är något man lär sig i skolan, ellerhur? Kvinnor är biologiskt mer emotionella vilket gör att majoriteten inte riktigt passar som ledarroller, istället för att ha ett utbrott och vara så sjukt emotionellt sårad (som du därmed bara bevisar min poäng att ni inte kan tänka logiskt) kom med fakta istället som bevisar motsatsen att kvinnor är starkare än män, har mer muskelmassa för tror inte något sådant stämmer faktist.

#62 - Anonym

#50 tack för din omtanke, jag har tjej 😅
Ras och etnicitet har inget med detta att göra, nu snackar vi om kön så dessa går inte att jämföra så blanda gärna inte ihop de, väldigt ologiskt, när det kommer till kön har jag inte ens nämnt intelligens, därmed vet jag inte vart du fått det ifrån. Däremot det jag har nämnt är att kvinnor år inte på samma sätt kapabla till att tänka logiskt som män då de i större grad är mer emotionella och agerar utifrån känslor snarare än logik, hur mycket du än vill försöka få det så är detta tyvärr inte mina åsikter, det är ren och skär fakta, källorna är inte gamla och detta är något man lär sig i skolan, ellerhur? Kvinnor är biologiskt mer emotionella vilket gör att majoriteten inte riktigt passar som ledarroller, istället för att ha ett utbrott och vara så sjukt emotionellt sårad (som du därmed bara bevisar min poäng att ni inte kan tänka logiskt) kom med fakta istället som bevisar motsatsen att kvinnor är starkare än män, har mer muskelmassa för tror inte något sådant stämmer faktist.

#63 - Anonym

#62 Kvinnor kan inte tänka logiskt? Har du nån fakta du grundar detta i eller? Att vara mer emotionell är inte likamed "att inte kunna tänka logiskt". Cirka 70 procent av alla självmord begås av män och när man skadar sig själv tänker man ofta inte logiskt. Det är människor med dina tankar som bidrar till självmord hos män. "Kvinnor är emotionella inte män". Att bli lite upprörd över argument med trångsynta människor är inte konstigt, alla är inte känslomässigt avtrubbade som du då påstår att du är.

#64 - Jussi

Snälla nån...var finns källan på att var 10:e man har köpt sex??

Känns lite överdrivet....

#65 - Anonym

#64 https://www.folkhalsomyndigheten.se/publicerat-material/publikationsarkiv/s/sexuell-och-reproduktiv-halsa-och-rattigheter-i-sverige-2017/?pub=60999

#66 - Anonym

#64 Källan är Folkhälsomyndigheten, då dom nyligen gjort en studie kring våra sexuella vanor. Där kom det fram att var 10e man någon gång varit involverad i ett sexköp

#67 - Anonym

Paolo är ett as. Drag him sis!

#68 - Anonym

#52 att vara mer emotionell är inte lika med att inte kunna tänka logiskt lol. JA, kvinnor är GENERELLT sätt mer känslosamma än män (dock finns det MÅNGA känslosamma män och även ”kyliga” kvinnor), men kvinnor har även bättre minne än män, bättre disciplin (vilket man kan se genom att tjejer generellt gör bättre ifrån sig i skolan), bättre social skicklighet och har även bättre konsekvenstänk, vilket man kan se genom exempelvis bilolyckor, betydligt mer män som dör i bilolyckor än kvinnor. Kvinnor har även generellt sätt mer empati än män, och dessa saker jag har räknat upp är väldigt viktiga egenskaper för att kunna vara en bra ledare. Män är mer aggressiva än kvinnor (pga testosteron) vilket också är anledningen till att krig och orättvisor i samhället har orsakats av MÄN. Män och kvinnor har olika egenskaper och DÄRFÖR är det viktigt att världen styrs av både män och kvinnor. Tycker synd om din tjej förresten, hade personligen inte velat ta i dig i tång med tanke på att du inte verkar tycka att kvinnor ska ha samma rättigheter som män. Och jo, ras har med detta att göra, eftersom att både svarta människor och kvinnor har blivit diskriminerade genom alla tider, och folk drar upp biologi som en ursäkt att kunna fortsätta med sin diskriminering.

#69 - Anonym

#68
Det du säger går inte direkt ihop. Att kvinnor tänker mer emotionellt gör inte direkt att ni har bättre konsekvenstänk än män, snarare tvärtom. Kvinnor är också otroligt rädda för att ha egna åsikter, ni följer alltid hur en grupp resonerar och agerar.

#70 - Anonym

#69 vadå "snarare tvärtom"? Du tror män har bättre konsekvenstänk än kvinnor? Det är även många män som är rädd för att ha egna åsikter och vågar inte öppna upp sig och vara känslosamma. Att vara känslomässigt avtrubbad är inget du borde va stolt över om det är du som kommenterat tidigare om hur "kvinnor inte kan tänka logiskt". Snarare män som inte kan tänka logiskt då 70 procent av självmord begås av män och när man skadar sig själv tänker man sällan logiskt

#71 - Anonym

#69 Nu vet jag inte om du är samma människa som kommenterat här förut, men. Det du håller på med kallas kvinnoförtryck och misogyni.
Du är en sexist.

#72 - Anonym

#69 Kvinnor strävar oftare efter en helhetssyn och har mer långsiktigt konsekvenstänkande än vad män har. De har större social kompetens och är oftast mindre aggressiva. Det gör dem mer lämpade som ledare, medan män inte ser helheten på samma sätt.

#73 - Anonym

#70
Att kvinnor har relativt dåligt konsekvenstänk kan man observera när det gäller alla dessa tjejer och kvinnor som blir tillsammans med dåliga, våldsamma och kriminella partners. Se Wilma Andersson som blev dödad och styckad av sin expojkvän. Lotta Rudholm skaffade en kriminell pojkvän som var otroligt jävla våldsam och hade ett enormt brottsregister sedan innan. Hon blev också dödad av honom, föga förvånande.

Kvinnor passar generellt sett inte som ledare, tänker alldeles för mycket på känslor istället för att ta hänsyn till objektiva fakta. Tittar man på listan över Nobelpriset de senaste 100 åren ser man att kvinnor inte är särskilt fyndiga, framåt eller uppfinningsrika heller.

#74 - Anonym

Vill bara påpeka att jag är den som skrivit innan om kvinnor och män, men den senaste kommentaren och alla andra senaste kommentarer har inte jag skrivit utan det är någon annan, dock står jag fortfarande för min åsikt.

Jag anser att kvinnor och män ska vara jämställda i samhället, så sexist kan jag inte vara. Dock är problemet att jag tar biologisk fakta före känslor, därför förstår jag varför ni blir kränkta. Till exempel, några utav er har hävdat hur "kvinnor är så sjukt bra ledare osv" det där påståendet är tyvärr bara uppbyggt på känslor, då ni som skrivit sådana kommentarer är förmodligen själva kvinnor och skriver hur fantastiska ni är för att höja er själva och endast må bättre, där agerar ni utifrån känslor istället för at hänvisa till fakta, och den enda anledningen till varför ni inte hänvisar till ren fakta är för att faktan inte gynnar er själva, ni vill helt enkelt inte höra hur män är bättre på logiskt tänkande än kvinnor, ni vill inte höra hur män är bättre på att leda, därmed kallar ni en för sexist så fort man drar upp ren fakta, för att ni helt enkelt inte vill inse sanningen, men så fort man talar om hur kvinnor är så sjukt bra på olika sätt, i olika artiklar och källor och hur kvinnor är så mycket mer överlägsna än män, vilket dessutom sällan händer att det står sådant i artiklar för där måste det stå vad som är sant ellerhur? (Undantag ifall det är en satir-artikel) Men då drar ni helt plötsligt upp det direkt, vilket ännu en gång bara bevisar hur hela feminismen är uppbyggd för att endast gynna kvinnor och inget annat.

Dessutom, om nu kvinnor är såååå mycket bättre på att leda än män, hur kommer det sig att de rikaste människorna i hela världen är män, allra framgångsrikast är män och hur kommer det även sig att alla grundare till de största och mest kända företagen i hela världen, är just MÄN?

Förresten, jag är en kvinna ifall det är så intressant att veta.

#75 - Anonym

#74 Att bli misshandlad i ett förhållande har ingenting med konsekvenstänk att göra. Man kan inte veta vem som kommer döda en eller inte. När du träffar någon så har du ingen aning vem den personen kommer bli. Äckligt att påstå att sånt händer för att "kvinnor inte har konsekvenstänk". Snarare män som mördar och misshandlar som inte har något konsekvenstänk över hur det kommer påverka andra och en själv. Att kvinnor "strävar oftare efter en helhetssyn och har mer långsiktigt konsekvenstänkande än vad män har. De har större social kompetens och är oftast mindre aggressiva. Det gör dem mer lämpade som ledare, medan män inte ser helheten på samma sätt" är grundat i undersökningar av kvinnor och mäns hjärnor. Varför män är ledare och "rikast" är för att kvinnor fortfarande inte har rätten och chansen som män har. Sorgligt att du använder dig av en ung tjejs mord som exempel till varför kvinnor behöver "tänka sig för" vidrigt! Det visar bara mer hur kvinnor behöver ha mer makt än de idag har. Att kvinnor är mer emotionella? Det är inte ett bra argument för att säga att kvinnor inte kan va i en ledande position. Män som agerar med sina känslor och aggression och skapar krig och misär, är inte det ganska emotionellt?

#76 - Anonym

#74 Du borde fan skämmas som skyller våld mot kvinnor på att de inte har konsekvenstänk. Kvinnor har för det första bättre konsekvenstänk än män har och för de andra har misshandel mot kvinnor ingenting med kvinnor att göra. Det har med mäns aggressivitet, dåliga kvinnosyn och krossade egon att göra. Dagen du hamnar i ett sånt förhållande kommer du va förvånad över hur folk kan dölja sina riktiga sidor.

#77 - Anonym

#75
"Man kan inte veta vem som kommer döda en eller inte" - "När du träffar någon så har du ingen aning vem den personen kommer bli"

Nähä? Så om en kvinna träffar en man på krogen som har ett brottsregister av våldsbrott som är större än hans IQ, då kan man inte ens ha en aning om vad som kommer hända eller riskerar hända i det förhållandet? Verkar som att ni vänstermänniskor inte tycker kvinnor har något ansvar eller känsla alls? Samtidigt hävdar ni ju bestämt motsatsen.

Skärpning i ledet nu.

#78 - Anonym

#77 så du tror att de är så kvinnor hamnar i våldsamma förhållanden och blir mördade? De flesta män berättar nog inte att de har ett brottsregister när man träffar dom. Jösses. Sluta skylla på offrena. De är gärningsmännen och inga andra som går skyldiga i detta. Vart har du fått för dig att jag är vänster? För att jag inte skyller på en 17 årig tjej som blev mördad? Nej tack jag lägger skulden på mördaren. Du vill att kvinnor ska ta mer ansvar men de är de som dom gör. De är mycket fler kvinnor som kämpar för att våld i förhållanden ska minska än män. Dagen du eller någon du älskar är med om något så hemskt kanske du kommer tänka annorlunda, tills dess kan du sluta skylla på offrena och göra något konkret för att våld i förhållanden ska minska. Det spelar ingen roll hur smarta kvinnor är, hur mycket konsekvenstänk de har, hur mycket de klär sig. De kan fortfarande falla offer för våld.

#79 - Anonym

#74 Den ’faktan’ du återkommer till får du gärna källhänvisa. Minst 3 källor som styrker dina olika påståenden.
För det första förstår jag inte vilken fakta du refererar till. Faktan att det finns biologiska skillnader?
För ingen har förnekat det.
Eller menar du någon annan fakta, som att kvinnor agerar via känslor? Styrk det påståendet då med en källa.

Källkritik och hänvisning lärde man sig redan på högstadiet och vikten i att inte tro på vad som helst.

Kan du på något sätt bevisa att kvinnor inte skulle kunna leda världen?

Kan berätta något för dig. Patriarkatet. Läs på, snälla.

Feminism står för jämställdhet. Är du inte för feminism så är du inte för jämställdhet. Simple as that. Sen vet jag att människor har olika uppfattningar om det.
Dock det du skriver är kvinnoförtryck.
Det skrämmer mig dessutom att du är en kvinna. Du menar alltså på att du inte agerar via känslor? Eller är du bara ett undantag.

Kan dessutom säga att feminismen vill absolut inte endast gynna kvinnan. Som jag nämt tidigare i kommentarerna. Machokultur, självmordsstatistik och pappaledighet är några frågor i feminismen som gynnar män.

Hade gärna haft en legit diskussion med dig, och inte över en skvallerblogg såhär.

#80 - Anonym

#6 fast therese bölade ju som en fontän över massfisket i havet så...

#81 - Anonym

#79 Börja med att ge källor själv så kanske andra följer efter!

#82 - esport

Han är dum i huvudet.

#83 - Anonym

#81 Jag har inte påstått speciellt mycket som är fakta, men absolut.

https://www.bra.se/statistik/statistik-utifran-brottstyper/valdtakt-och-sexualbrott.htm

https://www.ne.se/uppslagsverk/encyklopedi/lång/patriarkat

https://www.ne.se/uppslagsverk/encyklopedi/lång/feminism

#84 - Anonym

Jag är inte förvånad över Pablo robarto, har alltid tyckt att han har verka skum

#85 - Tyra

#74 Har en fråga till dig? Namge ett krig som en kvinna har startat. Det finns bra ledare som är kvinnor och män så att säga att bara män är bra ledare är ju helt sjukt lever du kvar i 1800 talet eller

#86 - BD

Så jävla äcklig @Therese Lindgren är. Hur fan kan man dra till sig uppmärksamhet och följare på någon annans misär? Och dessutom leka att man är ledsen? Usch... så himla äckligt!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com