#1 - Anonym

First!!!

#2 - Anonym

Vad som är ett större problem är att hon inte kan skilja på de och dem🌝

#3 - Anonym

Riktigt patetiskt. Är hon 12 år gammal?

#4 - Anonym

tova gjorde en video om sin onlyfans... det var ett prank

#5 - Dedu

Hon är den mest lättkränkta människa jag vet.
Och kan inte heller skilja på kritik och hat..
Avgå B..

#6 - Dedu

Hon är den mest lättkränkta människa jag vet.
Och kan inte heller skilja på kritik och hat..
Avgå B..

#7 - Anonym

Hon är jävligt lättkränkt o suger på att ta kritik

#8 - Anonym

Snälla hon är vuxen o kan inte skilja på de och dem😂

#9 - Anonym

Många som är förvånade över att hon inte kan skilja på de och dem. Tänk på att hon inte ens visste vad "en liter" var när hon skulle laga mat i en video för någon månad sen.

#10 - Anonym

och killemedskylten, till vilket syfte va detta egentligen till för? kalla mig lättkränkt då men tycker bara det är onödigt med sån skit... Allt för uppmärksamhet.

#11 - Hilda

Vem är Felicias nya kille?

#12 - Anonym

För en som inte följer Ingrosso-Wahlgren, vad är skämtet liksom?

Förstår ju det med pastan och att Benjamin lagar mycket italiensk pasta. Men det andra, hur kommer det sig att killenmedskylten skriver så om Philipe?

Vet att mycket är skämt men ofta har de politiska undertoner, så få mig att förstååå haha.

#13 - Anonym

#12 dom som skriver att detta är ett skämt har noll koll på vad humor är förnågot. förstår inte ens innebörden med hans skylt? Då Philippe kan laga mat

#14 - Anonym

Men herregud!!! Hela den familjen tål jag inte

#15 - Maria

Jag fattar inte varför grammatik värderas lägre Gucciväskor... Det är såna som henne som förstör världen.

#16 - Anonym

”vännen” spyr. Finns inget jag hatar mer än den härskartekniken.

#17 - Anonym

#16 ja att använda "vännen" och "gumman" i en mening som Biancas är att nedvärdera en person. med andra ord att trycka ner den.

#18 - Anonym

Hahahahahaha, Bianca är helt klart den mest lättkränkta människan i världen! 😂 Hon älskar att ge andra kritik, men hatar när andra tar illa upp av det. Men själv kan hon inte ta kritik öht, och kan inte skilja på kriti, hat eller bara driv/troll. Så jävla underhållande när hon har koll självinsikt 😂😂😂😂😂

#19 - Anonym

Roliga är väl ändå att Benjamin sitter o skrattar i kommentarerna medan Bianca är den som tar åt sig? När det inte ens handlar om henne

#20 - Anonym

jag ska vara glad när bianca skapar en onlyfans. jag gillar blattehoror

#21 - Anonym

#20 Bianca är dock svensk och född i sverige

#22 - Anonym

#20 Sexist och Rasist. Mmmh, lovely.

#23 - Anonym

#22 sexist kan jag hålla med om men det är inte rasistiskt att säga blatte det är samma sak som att säga svenne.

#24 - Anonym

#23 Omvänd rasism existerar inte. B-ordet är nedvärderande. Sedan om människor som själva är födda i andra länder kallar sig det så är upp till dom, det är deras ord och inte vårat.

#25 - Anonym

#24 blatte, svenne, grek, italienare, Amerikanare alltså det är inte rasistiskt. rasist är hat mot en folkgrupp och inget annat

#26 - Anonym

#25 svenne är för de som kommer från sverige och italenare är för de som kommer från italien, vilket specifikt land kommer blattar ifrån då? Eftersom det inte finns något land som heter något med blatte. Så det är visst rasistiskt när man använder det ordet mot en viss folkgrupp.

#27 - Anonym

#8 det kan ingen jag känner i min ålder och jag har gått ut grundskolan, aldrig lärt mig om det

#28 - Anonym

Har följt Therese Lindgren i många år nu och hon har kunnat äta allt möjligt i sina vloggar utan att klaga på magbesvär och nu helt plötsligt klagar hon över det minsta lilla hon äter. Jag vill inte verka otrevlig och hatiskt och så men någonting säger mig att detta är fake för att skapa drama och följare.

Jag vet faktiskt inte vad jag ska tro men att hon har gått till doktorn och nu fått reda på att hon inte har IBS och hennes mage börja krångla som den ALDRIG har gjort förut då hon trodde att hon hade IBS.... nej alltså något är väldigt skumt

#29 - Anonym

#26 vilken folkgrupp riktar du ordet blatte mot då?

#30 - Leia

#23
Blatte = kackerlacka
Det är inte rasistiskt, men det är en kränkning. Använd inte B-ordet om du syftar på människor med annan bakgrund, tack.

#31 - Leia

#23
Blatte = kackerlacka
Det är inte rasistiskt, men det är en kränkning. Använd inte B-ordet om du syftar på människor med annan bakgrund, tack.

#32 - Anonym

#30 och vad ska du göra åt saken? jag använder de om jag vill och sedan är de svarta människor som också använder ordet blatte emot varandra och dom blir inte kränkta. dom ända som blir kränkta är svenska folket

#33 - Anonym

#32 ”Jag får använda ordet om jag vill” hur dum är du? Ska du också börja använda n-ordet? B-ordet är rasistiskt och självklart kan svara personer säga det ordet, alla invandare kan säga B-ordet. Det är väldigt nedvärderande ord. Jag förstår inte ens hur du tycker att det inte är rasistisk när en svensk person säger det. Äckligt!

#34 - Anonym

#32 jaha du är sån... "om de får säga ordet varför får inte vi" snälla väx upp. Finns massa andra ord du kan använda.

#35 - Anonym

#33 alltid är svenskarna det är fel på ja men aldrig invandrarna nej då

#36 - Anonym

#35 å vem har skrivit det?

#37 - Anonym

Blatteh*ra är nedvärderande på så många sätt, lägg ner. Blatte är nedvärderande oavsett (sen att vissa använder det ’skämtsamt’ Aa fine, fortfarande dock inget ord man slänger sig med till personer man inte har den jargongen med). Men även italienare som inte är ett rasistiskt ord skulle bli det om man avslutar det med ”-h*ora”. Sluta med bortförklaringar och acceptera att man inte uttrycker sig på vissa sätt istället för att försöka argumentera FÖR varför man ska få använda sig av vissa ord.

#38 - Anonym

#35 Vart har jag skrivit att det är svenskarnas fel?? Snälla nån B-ordet är ett nedvärderande ord till invandare, därför är det rasism. Samma sak som att h*ra är ett nedvärderande ord till kvinnor. Därför är det sexism. Att du bara tycker att det kommentar 20# är sexistiskt, men inte rasistisk är sjukt!

#39 - Anonym

#38 H-ordet menar du?

#40 - A

#28 hon förklarar rätt ofta i sina vloggar att något hänt med hennes mage och haft jätteproblem med den på senaste tiden. troligen magkatarr eller något sådant, inte så svårt att missa

#41 - Anonym

#38 Nej det är inte "rasism" och nej, det är inte "sexism". Du drar förhastade slutsatser.

#42 - Anonym

Detta kommentarsfältet är ett fucking skämt hahahah. Hur fan får ni ett inlägg om en skylt att handla om rasism?

#43 - Anonym

#28 Du kan knappast ha följt henne särskilt flitigt. Har följt henne sen typ 2015 och hon har ALLTID pratat om sina mag och tarmproblem. Det står till och med om det i hennes bok som gavs ut för flera år sen.
Känns lite skumt att någon skulle ”skapa drama” på att ha problem med sin mage?
Jag har själv otroliga problem med min mage, men det går väldigt mycket upp och ner, precis som för Therese. Kan ha långa perioder då jag är bra och kan äta typ vad som helst, medans jag andra perioder får leva på typ äpplen för att jag får sånna smärtor annars.

#44 - Anonym

#43 har du varit hos en läkare och fått reda på vad det är? Tycker ärligt synd om er som har sådana magproblem, måste ju verkligen vara ett stort hinder i ens vardag.

#45 - Anonym

En fråga, är det okej för folk från mellanöstern exempelvis araber, turkar, kurder etc använda sig av B-ordet som ett skämt till varandra dvs folk från samma folkslag, alltså man driver när man säger det, typ på samma sätt som svarta säger n ordet till varann, eller är det fel?

#46 - Anonym

#45 Ja det är i regel okej. Eftersom det är deras ord, alltså att ordet används mot dom som nedvärderande. Därför kan de ta ordet och använda de hur de vill. Handlar om att ta tillbaka makten.

Sedan tycker jag personligen att ordet inte är nice oavsett, men det är inte upp till mig att bestämma.

För att förstå förtryck av olika slag måste man förstå att vårat samhälle är byggt på hierarkier och de som är högst upp kan inte bli förtrycka.

#47 - Anonym

#42 Bara för att inlägget handlade om något helt annat så bör man fortfarande säga till om någon yttrar sig skevt. Det var det som hände, någon yttrade sig nedvärderande och andra sa till och informerar. Förtryck är alltid relevant.

#48 - Anonym

#41 Förklara gärna hur du tänker. Varför är det inte rasism och sexism?

#49 - Anonym

hur kan man bli så arg över PASTA? det är mat? ta det lungt?

#50 - Anonym

#44 Har gjort massa olika prover hos läkaren men dom har tyvärr inte hittat felet ännu! Det rör sig med största sannolikhet om IBS.
Dom dåliga perioderna kan det bli väldigt jobbigt! Kan ju inte käka middag med kompisar tex, sjukskriver mig för att jag har så ont i magen, måste ha nära till toalett hela tiden så stannar gärna hemma osv 😅

#51 - Anonym

#50 jag är precis som dig, har också problem med magen/tarmarna under perioder. Har dock inte IBS men det är en annan form av känslig mage symptom. Och det är möjligt att Therese har samma grej. Man tar till IBS bara för att det är det enda kända magproblemen men det finns andra

#52 - Klara

Hahaha, han behöver ett jobb

#53 - e

Lovar att Toa kommer säga at hon kommer å ännu sämre nu och att hennes depression kommer bli värre än någonsin. Liknar Ps beteende,,
när hon är som lyckligast mest hon förstöra det

#54 - e

Lovar att Toa kommer säga at hon kommer å ännu sämre nu och att hennes depression kommer bli värre än någonsin. Liknar Ps beteende,,
när hon är som lyckligast mest hon förstöra det

#55 - Anonym

#53 Att skylla på att man gör sjuka saker p.g.a att man "mår bättre än någonsin" är nog den sämsta ursäkten jag hört. Tvivlar dock inte på att Tova mår riktigt jävla dåligt efter det hon har gjort, därför hoppas jag att hon gör rätt för sig d.v.s betalar tillbaka alla pengar hon är skyldig och fortsätter stå för det hon har gjort, så att hon sen kan gå vidare från det och lära sig av sina misstag.

#56 - Anonym

#55
Varför ska köparna få tillbaka sina pengar? Det är vidrigt att folk köper nudes, de skulle ändå förnedra henne, oavsett om det var Tova på bilden eller inte. Köparna är inte offret, pengarna bör gå till den riktiga tjejen.

#57 - Anonym

#56 För att det är olagligt och hon kommer bli anmäld annars kanske?

#58 - Anonym

#57
Fast köparna gjorde också något olagligt, en del av dem spred bilderna. Tova gjorde vinst på att låstas att våra någon annan. Om det nån som ska få pengarna, är det den riktiga tjejen, då hon är offret.

#59 - Anonym

#58 Du verkar inte förstå hur lagen fungerar.

#60 - Anonym

#59
Det samma! Köparna spred den utsatta tjejens nudes, vilket är olagligt. Tova gjorde också något olagligt. Varken Tova eller köparna är ett offer.

#61 - Anonym

#60 Det är inte olagligt att ”sprida” bilder som redan finns för vem som helst att se på nätet. Det som är olagligt i den här situationen är att Tova använt sig av någon annans bilder, redigerat den, och påstår att bilden är hennes. DET är olagligt

#62 - Anonym

#33 jag äter negerbollar. äter du negerbollar med?

#63 - Anonym

#20 jag håller med gumman. fan vad gött det skulle vara att runka på horans ansikte

#64 - Hatar alla jävla rasister

#62

Jag skulle vilja långsamt mörda alla som använder n-ordet och b-ordet. Ni är onda varelser som aldrig borde sett dagens ljus. Ni är anledningen till allt ont i världen och borde inte finnas. Jag skulle vilja sätter er i koncentrationsläger där ni blir torterade tills ni dör.

#65 - Anonym

#64

Den "goda" vänstern visar sitt rätta ansikte, hehe.

#66 - Anonym

#65

Jag är moderat, tackar som frågar.

#67 - Anonym

#66 Euw.

#68 - Anonym

Väldigt intressant att så fort man tar motstånd från rasism och tycker det är fel att använda n ordet så blir man kallad för att vara vänster? Det är ju nästan så att ni från högern direkt antar och drar slutsatsen att är man mot rasism = vänsterpartist, men är man för rasism = högerpartist, ni mer eller mindre ser er själva som rasister, också, helt omedvetet också🤡 Sedan sitter ni i högern och gråter över att ni blir kallade för rasister men samtidigt associerar ni er själva och hela högerpartierna som rasister, och vänsterpartistera som icke rasister? Nu gjorde du bort dig lite 🤡 Du skämmer ut oss alla andra som röstar på högern för de är sånna som dig som får folk att tro att alla SD:are är rasister, kan säga såhär, är själv SD:are så snälla skäm inte ut oss andra som röstar på högern för vi vill absolut inte associeras med dig. Jag talar för hela SD-ligan, vi vill inte ha dig din smutsiga rasist, gå och sök dig till ett annat parti och smutsa inte ner vårt rykte 🤡🥰💅🏻

#69 - Anonym

#68
Är du sd’are så är du rasist. Finns inget undantag. Du är även sexist och hbtq-fob.
Läs på.

Härligt om det nu är så att du röstar på SD och ändå tar avstånd från exempelvis n-ordet som är rasistiskt. Dock skjuter du dig själv lite i foten genom att dela partiets ideologi.

#70 - Anonym

#69
Tro mig, jag är påläst.
Nu sa ja bara till en person som betedde sig rasistiskt och förmodligen är SD:are, jag är också SD:are men inte rasist för annars hade jag väl såklart inte sagt till personen som använde sig utav n ordet?

#71 - Anonym

Vem menar Jocke på sin story? Nån de tidigare umgåtts med som börjat provocera

#72 - Anonym

#71 Joz, han sa upp att han satt på tjejer i deras hem. Tydligen mår tjejen i fråga skit medans Joz vägrar ta bort inlägget. Skulle tro det är det Jocke menar iallafall

#73 - Auvola

Jocke verkar ha skaffat minst ett fejk konto på Instagram som han använder till att hela tiden kommentera och provocera Joz. Kolla kontot "haymandorise" och vad personen bakom kontot skriver på Joz senaste bild. Har Jocke skaffat kontot för att kunna sprida rykten/åsikter om Joz utan att riskera förtal och ärekränkning?

#74 - Anonym

Tycker det är vidrigt att så många försvarar Joz. Visst, vi vet inte om exakt allt som Jocke har sagt är sant, och man bör ta det med en nypa salt. MEN folk verkar ha glömt att kvinnor som trädde fram och berättade att han sexuellt ofredat dom på diverse olika sätt, tjejerna hade till och med bevis.
Så även om man ogillar Jocke ska man väl förfan inte försvara ett sånt svin?

#75 - Anonym

#73 Nu erkänner ju joz att han har sex hemma hos kunder på flera ställen, och kvinnan i fråga har ju varit med i intervjuer och säger att hon kände sig pressad och tvingad. Och han skryter och skriver #invigd, tycker det är bevisat nu att Jocke talade sanning om allt.

#76 - Anonym

#73 Läste allt och är ju superbra att Jocke gör ett konto och hjälper denna utsatta tjej som vill ha bort inlägget och sätter ner foten. Är ju Joz som provocerar ständigt. Hur kan du ens försvara denna vidriga mans beteende? Kolla hans storys bara så ser du ju själv

#77 - Anonym

#73 Man kan fällas även om man skriver på ett anonymt instagramkonto så nej det är nog inte av den anledningen. (se det uppmärksammade Instagram-målet där någon tonårstjej hängde ut andra tjejer som "orrar" och fälldes för detta).

#78 - Auvola

Var har jag skrivit att jag försvarar Joz? Är neutral, vill se och höra alla bevis innan jag väljer sida. Om det som Jocke sagt stämmer är Joz vidrig, om inte så är Jocke ute på svag is. Grejen är att om Jocke skriver saker om Joz på nätet, oavsett om det är sant eller inte, så gör han sig skyldig till förtal och ärekränkning. Skulle det bli en rättegång så är det bättre för Jocke att inte blanda sig i och fortsätta att skriva skit om Joz, utan samla bevis utanför internet och utan att hans följare ska blanda sig i. Joz har erkänt att han haft sex i garderoben ja, men han har inte erkänt att han förgripit sig på tjejen. Och ja det är vidrigt att ha sex i sina klienters hem, det tycker jag också, men hittills är ingen dömd.

#79 - Anonym

#77
Om de nu är Jocke som skriver så är de väldigt bra kan ju faktiskt vara nån annan som skriver oxå som är väldigt insatt o har mycket fritid
Hoppas den där tjejens kille eller släktingar tar han om problemet

#80 - Anonym

Lyssna på den här radiointervjun https://www.youtube.com/watch?v=wLD-5ruPZgU
Ord står mot ord.

#81 - Anonym

#80
Men snälla du joz sitter o erkänner just idag att han har haft sex i deras hus ,
Så urbota djävla dumt så de finns inte ord för det.
Skulle inte vilja vara åklagare just nu
Deras advokater kommer att grilla sönder stackars Johan

#82 - Anonym

Jo, men han erkänner inte med vem. Hur kan du veta att det inte var med Jocke å Jonna, å att det var då Jonna blev gravid och sen gjorde abort? Det kan ju vara sant, eller så är det sant att Joz förgrep sig på någon, eller så kanske han hade sex med någon som efteråt ångrade sig och fick det att låta som om att Joz tvingat henne till sex. Man vet ju ingenting. Vem som helst kan hitta på vad som helst som den sprider och så blir det plötsligt en sanning. Jag hoppas det blir rättegång och att den som sedan är det riktiga offret får upprättelse. Oavsett vem det är.

#83 - Anonym

#82
Visst möjlighet finns ju att de är så
O ja klandrar absolut inte Jonna i så fall
Gjort är gjort och bra idå fall att hon gjorde
Abort
Och de kan ju förklara fjantens försvinnande
Men varför jaga joz isåfall och försöka gå tag i honom. , tycker inte riktigt de håller
Tror nog mer på att att Jocke har satt en hög press på Johan som vederbörande inte klarade av
Och att Jockes o Jonnas förhållande har varit struligt de vet ju alla

#84 - Anonym

Har alla här fått en hjärnblödning eller nåt? Tjejen har varit med i intervjuer på rasks kanal. Jonna skulle nog aldrig röra det där äcklet med tång. Och är inte ord emot ord. Är ju enorma mängder vittnen som via rask kanal i intervjuer styrkt Jocke och Jonna ord i detta. Joz är slut nu. Förstår inte hur absurt dum i huvudet han är som erkänner att han tar dit tjejer och på arbetstid har sex med dom på flera ställen . Kräks

#85 - Anonym

Har man haft koll på sociala medier och alla uppdateringar kring Joz så vet man att han är skyldig. Och idag så visade han för första gången upp sin psykotiska sida själva genom att skryta att han hade sex med en tjej som kände sig pressad i gardroben och skryter om det genom hashtag ”invigd”

#86 - Anonym

#84 Ord emot ord eftersom, har du sett ett enda bevis som styrker det som Rask, Jocke och Jonna säger? Hittills har man bara hört rykten och saker som DE påstått. Att du intervjuar någon behöver inte betyda ett skit. Kan vara någon som låtsas vara någon annan och hittar på grejer. Ingen annan än Alexandra har gått ut med ansikte i någon intervju. Bara för att Rask lägger upp grejer på sin kanal så betyder inte det automatiskt att det är sant. Jonna tar ju i Jocke också utan tång, han var väl inte så fräsch han heller en gång i tiden ;)

#87 - Anonym

#86
Spelar som helst ingen roll vem som har legat med vem...Utan grejen är vad han lägger ut
Finns nog inte många åklagare som tycker om joz
Gidder just nu sitter o erkänner att man har haft sex i precis vad alla andra har sakt redan
Ifrån början ett riktigt fekt kräk

Hoppas verkligen de blir rättegång och att rättegångspodden bevakar detta

#88 - Anonym

När så många personer säger samma sak så är det inte ord emot ord längre, sen kan man ju se allt han byggt fel, alla felaktiga fakturor, alla saker han lämnade kvar. Sen att han på 15 månader inte ens besvarat en enda sak säger ju allt. Och om han tar dit unga tjejer och har sex i massor olika rum hos kunder så beskriver det nog rätt bra vad för människa han är

#89 - Anonym

#68 Jag tror hen tänker att i majoriteten av de fall i en politisk diskussion där glåpord och påhopp används så kommer dessa från personer som röstar vänster.

#90 - Anonym

Personer som röstar vänster är ofta kvinnor, klarar sällan av att föra en sansad debatt.

#91 - Anonym

Så Cattis ska åka utomlands nu?

#92 - Anonym

skäms lite att jag e släkt med henne

#93 - Anonym

#90 Okej, bevisar gärna motsatsen.
Så du får gärna ta upp ett ämne.

#94 - Anonym

#93

Exempel: https://www.youtube.com/watch?v=b5JTLccZBqg
Två män försöker föra en sund debatt, in kommer en kvinna som tänker med känslorna.

#95 - :)

#94
Jag är kvinna, och debatterar dagligen med olika människor över hela världen på nätet och i verkligheten. Väldigt ofta möter jag på högerextrema människor eller republikaner och väldigt många utav de är rasister och sexister, precis som dig. Jag är alltid lugn och sansad när jag debatterar, går aldrig på personangrepp, höjer aldrig rösten, blir aldrig känslosam och kommer med fakta före känslor, medans majoriteten av männen jag debatterat med har börjat skrika och kalla mig för sjuka saker under debatterna, men trots det har jag ändå aldrig sagt något tillbaka,(trots hur emotionella utbrott männen än får) har jag fortfarande alltid förblivit respektfull under diskussionerna☺️ Det är väl inte så jätte sansat och lugnt utav männen, eller?

Män agerar tyvärr väldigt ofta med känslor under debatter, genom att skrika och bete sig aggressivt, ilska är ju också en känsla, ellerhur? 😉

Dra inte alla kvinnor över en kam att precis alla kvinnor är emotionella och inte kan ha en sansad och logisk debatt, enbart pga att det finns ett par kvinnor här i världen som är så, innebär det inte att alla är så. Precis som det finns oerhört många män som agerar utifrån känslor.

Ha en trevlig dag!

#96 - 93

#94 Nu är jag ju inte den kvinnan på videon så ser inte hu det är relevant.

Så du får gärna ta upp ett ämne, skriva dina åsikter om det specifika ämnet, oberoende av din åsikt om kvinnor är känslostyrda eller inte.

Exempelvis: Bör skatten sänkas?
Är feminism jämställdhet?
Är alla människor lika värda?

#97 - A

#96 Är en annan person men hör gärna dina argument om feminism och alla människors lika värde. Ännu hellre om du har åsikter som kanske avviker från de åsikterna som varenda en influencer tycks ha 👍😊

#98 - Anonym

Svedlexdurolex sida som avslöjar fejk,eller?

#99 - Anonym

#98 Den sidan har ju haft fel innan, är omöjligt att avgöra på en digital bild i dålig kvalite om något är äkta om skillnaderna inte är brutala. Sen vet man ju till 100% att Jocke är god för extrema mängder pengar då det bara är att titta på huset samt att han köpt väskor i butik i Stockholm för brutala summor.

#100 - Anonym

Rask live igår spåra ur. J kliver in i chatten och pratar hos och uppmanar samtliga avfölja Joz. Varpå Rask likt J s springpojke fullständigt öser ur sig nedsättande tongångar om Joz. Käns som rask är J s språkrör utåt. För oj vad han gick igång. Kan J vara den anonyma som swishat Rask 1000 kr i hans swish topp. Jobbar Rask för J rent av om Joz. Samma historia upprepar sig att Rask går J s ärenden offentligt. Hoppas allt får ett slit snart, rätt barnsligt att fortsätta ta bråk offentligt. Och ja, alla vet att Joz oprovocerar. Varför inte bara sluta uppmärksamma honom. Ignorera. Istället för skapa drev igen om honom. Flock beteende av youtubers alltid när någon har en konflikt.

#101 - Anonym

Varför Joz inte besvarar frågor tror jag beror på att det inte spelar någon roll vad han än säger.
Tror aldrig Rask och Company kommer sluta jaga honom till världens ände ändå, oavsett vad han kommer med.
Sedan är de känt att flest följare vinner alla bråk. Alltid vart och kommer alltid vara.
Därmed inte sagt att Joz har rätt. Men ganska fånigt att Jockes behöver medhjälpare som är en makthavare redan.
Att Rask ska springa hans ärenden med fler som Jocke har med att göra. Dock inte den närmaste kretsen får stå för största drevet som Rask oftast leder.
Varför måste ens Rask vara med?????? Går det så dåligt för hans kanal??????
Ibland funderar man på vem som försöker tysta vem. Om Joz är så skyldig, varför panikartat Jocke och behöver fler i hans team utöver sin maktposition? Att gå in i en live enkom för att säga att folk ska avfölja Joz????

Logiken där. Jocke kan väl föra en rättegång med sina pengar och ta den rätta vägen så att allt får ett slut. Detta spel inför miljoner tittare är så lågmärkt. Verkar som de inte vill att de ska få ett slut.. Finns bevis så fram med de den rätta vägen och få den skyldig dömd.

#102 - Anonym

Joakim ger pikar till Joz i sina videos och storys vad de gäller bygget, hur de ska göra om allt och tidigare mående.
Joz ger pikar som härleder till Joakim på sina sociala medier.
Båda använder sina medier för att nå ut med sina versioner och pika varandra.
låt dessa gossar göra upp i rätten
Och RASK sluta nu. Värdighet vem som är rik handlar inte om att ha familj. Otroligt fult uttryckt. Du är inte mer värd för att du inte har familj. Va rak men inte ful i ditt sätt!

#103 - Anonym

#101 HEJ JOZ, vi går inte på ditt skitsnack här. Du har ju själv börjat provocera hela dagarna om och om igen och räkna då med reaktioner från Jocke och Rask. Hade allt varit så jobbigt som du påstår så sitt inte och skryt att du har sex hemma hos kunder och konstant posta saker om Jocke.

#104 - Anonym

Hahahahahahaha när Joz försöker kommentera anonymt här

#105 - 96

#97 Jag är ju vänster så om mina åsikter kommer skiljas åt från influensers som du sa, vet jag inte.

Om vi börjar med människors lika värde.
Ja jag tycker att alla människor är lika mycket värda oavsett dens etnicitet, sexuell läggning, hudfärg, kön. Samt religion och klass trots att det är något man kan påverka i vissa fall.
Alla bör ha lika mycket rättigheter och skyldigheter. Alla bör ha samma möjligheter i offentliga rum och ingen bör bli diskriminerad pga dessa faktorer.
Däremot är alla inte lika värda baserat på handlingar och vissa val i livet. Vad och vem som avgör det värdet är svårt att säga, oftast upp till individer runt om kring.
Dock tycker jag nog alla är värda vård och behandling. Eller såhär, när det kommer till brott så tycker jag att de inte är värda dödstraff. Det är en lätt utväg.

Feminism är enligt min viktigt. Både i Sverige och andra delar av världen. Feminism är jämställdhet eftersom män har mest strukturell makt i samhället och har alltid haft det.
Det är två begrepp som man måste förstå innan, diskriminering och förtryck. Förtryck är något som endast kan upplevas av minoriteter och grupper med mindre makt. All förtryck är diskriminering. All diskriminering är inte förtryck. En man kan bli diskriminerad men inte förtryckt.

Feminism gynnar även män på vissa aspekter, så uppfattningen om att feminister vill bli överlägsna och ha mer makt än män är en felaktig uppfattning.
Sedan finns det alltid dom som inte är genuina och som säkerligen vill bli mer överlägsna, men det är inte de vi ska fokusera på.

Lite svårt att förklara bara rent såhär hur allt hänger ihop, så jag lämnar det här och ser om du har några frågor.

#106 - Anonym

Så lågt och bedriva skratt kommentarer hahahaha..seriöst väx upp .
Alla dessa tre kör fulspel. Kommenterar anonymt Jocke gör densamma, haymandorise
Jocke nosar upp alla tillfällen han får att säga sin version senast på live streamen åt RASK igår BARA för att skriva i flödet- avprenumerera på JOZ. Kliver strax efter ut efter några fler kommentarer.
VARFÖR?????? En sådan pass stor makthavare som Jocke, varför anmäler han inte för? Istället för att springa som en fjortis på nätet. Dra hela skiten inför rätta- koppla in allt i din makt så de får ett slut. Punga ut pengar på rättegång före allt DRAMA offentligt. SLUTA!!!!!!!
Det är sååååå sjukt tröttsamt att se samma herrar alltid i DRAMA på sociala medier. Nu har inte Jocke vart i farten på länge förutom små syrliga bygg gliringar m.m. titt som tätt riktade mot Joz, har börjat titta på J och J då jag trodde de mognat. De var lugnt och jävligt bra vloggar. Men nu spårar de igen. över Tycker nästan synd om Rask att han behöver framställa sig själv på detta sätt i alla lägen för levebröd. Men de är knappast något att vara stolt över, sitta hemma och bedriva häxjakt hela tiden, göra content på konflikter ni inte behärskar att lösa privat. OAVSETT vem av er alla som printar hejvilt och spelar in biblar av era versioner på era storyn så står ni FORTFARANDE KVAR PÅ RUTA ETT OCH LEVERERAR DRAMA på sociala medier. När ska allt få ett slut. SÅ TRÖTT ATT SE SAMMA PERSONER överallt med negativ energi och i den pass höga åldern använda alla plattformar enkom för hämnd och jävelskap. Inte konstigt världen blir sämre med dessa möjligheter av virtuella krig som bedriver drev på nätet. Hat, hot och mobbing. Våra unga ser och lär tar efter och gör densamma, hänger ut och använder hämnd exakt som sina idoler. Skrik och gap konstant...Även om ER avsikt inte är att få unga att efterapa, så gör dom de....Trodde vi var förbi detta skit , men icke. Ni alla gör densamma. Lägger ut och provocerar. Ni försöker alla få sympatier, få personer på er sida.
Lägg ner alla tre som just nu är inblandade och bete er- lös allt skit på sidan av sociala medier. TACK!!!!!!! Ska ni sitta framför datan tills femti plus och gapa och skrika, värva folk. Lägg er energi som blir över i mängder och hjälp till i vården so går på knäna om ni har så mycket tid att bara sitta och jävlas på nätet. Eller fixa insamlingar med era plattformar. Gör något vettigt. Och anmäl om allt är så hemskt som kommit fram. De borde finnas anmälningar att använda i rättegång. Men INTE PÅ NÄTET! Ni är säkert fina hela bunten men så som ni fläker ut er är så bottenskrap. Bedömer enbart de jag ser ni lägger ut. Har ingen aning hur ni är privat. Säkert toppen bra. Men utåt ser de mest ut som en cirkus.

#107 - Anonym

#106 Antingen är du Joz eller har du en skruv lös, när Joz postar att han har sex i deras hus och skrytsamt skriver det, vad tror du han är ute efter då? Jocke vill ganska uppenbart bara vara ifred. Men så fort han gör sitt egna så är Joz där direkt och ska provocera och posta saker och även dra in paret Lundells dotter. Nyansera dig lite i framtiden tack

#108 - Anonym

Om Jocke velat vara ifred kanske han borde sluta härleda alla problem till Joz.
Ofta drar han Joz paralleller . Är det inte i den massiva oändliga renoveringen så är det andra pikar han maskerar in i sina meningar. Håller dock med om att Joz kliver över flera spärrar och tar helt avstånd från sånt skit snack.
Tycker däremot att de inte är okejat andra YouTube skämtar och gör sig lustig om Joz om Joz inte får säga nånting.
Mycket är ett spel för gallerian. Och för att se bra ut utåt kliver andra in för Jocke och går hans ärenden. Samma beteende har gått i repris många gånger. Alla dessa gubbar borde ta detta på sidan av.
De är oavsett flera hundratusen följare som går Jockes ärende mot en person de inte känner men som gör som ledaren Jocke säger. Tycker media är vidrigt ställe för barn och ungdomar att växa upp på. Här kan alla hata på människor de inte känner även uppsöka och jävlas. Och oftast efter de sätt eller hört sin YouTuber ventilerat sitt hat mot någon.
De räcker med hat på nätet nu. Ta de i rättegång och få de avslutat. -vad är problemet???????

#109 - Anonym

Jocke är inne på Joz insta hela tiden.Vill inte släppa honom. Kommenterar under haymandoris går in med emojisar och töntar sig håller med andra som skriver nedsättande elaka kommentarer där har du den moga Jocke som han själv vill påstå. Näst intill besatt.
De kommer aldrig få ett slut. Och en del människor behöver problem för att avreagera sig på. Detta är inte första gången ilskan riktas med följe på någon. Samma mönster.......

#110 - Anonym

#109
Hej joz eller Johans följe
Vi förstår att ni måste vara här inne o beklaga er.Men sanningen kommer att komma fram var så säker och eftersom de inte blir något Åtal...
Så är nytt material inlämnad för granskning i går 29 Maj 2020 Lycka till Johan mvh ifrån en förälder

#111 - Anonym

# 110 Hej Jocke med följe.

Vad toppen att ni gör anmälningar istället för att tramsa omkring på nätet och skapa drama.
Tänk så mycket trevligare för alla inblandat samt övriga personer om de slapp ta del av erat eviga bråkande. ( och ja, man kan scrolla förbi, men era bråk finns överallt av en anledning, makthavare)
Det är inte av allmänhetens intresse att se vuxna människor bråka på internet.
Gäller båda lägren.
Att ni inte skäms och ser hur löjligt allt är hur ni går in och spejar på varandra, skapar fejk konton, infekterar alla sidor på nätet, skriver inlägg, kommentarer på olika sidor, bara allmänt förpestar miljön på olika plattformar.
Tror inte ni förstår att ni smutsar ner andras arbetsplatser också genom uppföranden. Alla har ett ansvar att vårda sina arbetsplats och bidra med bra stämning. Dessa bråk offentligt ger andra kreatörer, bloggare m.m. en stämpel av omogna individer som inte lärt sig konflikthantering, ett stort trams-forum liknas sociala medier med, vuxna som inte kunnat bli trygg i sig själv att reda upp situationer på egen hand. Nä dags att städa upp och göra nätet till en trevligare plats för alla.
Ingen vill se era bråk mer. Ingen vill välja sida. Alla är så trött och less på era konflikter som bara drar in fler och fler folk att hata och brusa upp. T.o.m. gå så långt av grupptrycket, mentaliteten att trigga varandra utföra och bedriva korståg på sidan av media. När saker förs från en konflikt på nätet på utsidan av den virtuella delen där folk går på personer privat, där har samhället misslyckats totalt. Ingen ska behöva bli påhälsad, uppsökt, filmad eller hotad i livet.

Tänkt om anmälan gjorts bakom media. Tänk om alla pikar stannat utanför offentligheten.
Tänk om polis direkt kopplats in och inte hypat upp att nu är de igång igen. Del 2, 3, 4 ,5 om samma krig.
Ställer er själv en fråga. - Är det värt allt detta? Vem är det som är mest behov av att få bevis att den hade rätt.
Tror de enbart är ni inblandad som behöver den sanningen. Ingen annan behöver veta. Ingen har med er att göra.
För vilket underhållningsvärde är de ni levererar? Och ser ni inte hur tittare blir indirekt påverkade i negativ riktning att känna ilska hat mot personer de aldrig träffat, enbart sett genom olika kanaler. De ska hypas upp tummar för fler videos med mera. Löjligt. Helt plötsligt är det mer än en konflikt, de är content som är de viktigast. Pengar på konflikter. De ger visningar. Usch!
Är man emot hat och mobbing då kanske man ska börja där man står och går och försöka ta det på sidan av. Effekten har vi sett så många gånger tidigare hur illa ilska på nätet kan leda till. Och visst ses en njutning att få medhåll. Men snälla vem orkar hålla på såhär i så pass hög ålder så fort man har en konflikt med någon ska man in på nätet och bilda pakter och drev.
Nä ta tag i detta på sidan av, gäller båda sidor och alla situationer där personer väljer ta alla bråk öppet.
Peace.<3

#112 - Anonym

Alltså snälla Joz och Jocke, ingen fucking bryr sig så kan ni ta er skit någon annanstans. Tack på förhand.

#113 - Anonym

Alla vet att Jocke är blåst och inte kan hantera situationer rätt.
Alla vet att Joz är en psykopat som inte har empati för andra eller samvete för sina handlingar.

#114 - Anonym

Höjden av självgodhet.
När två "mogna" män i sina bästa år endast KAN må bra om de får ryggdunkar och hejar rop. Otroligt bedrövligt att inte kunna bära upp sin egen version som trovärdig utan publik som stöttar upp.

Att tillägga- alla har lika mycket värde oavsett de har en familj eller inte att leva för- vill bara förtydliga de.
Det finns personer som tycker att så INTE är fallet. Och anser sig högre i rang om du har familj som ett kvitto på rikedom och lycka. Bara för att den säger SÅ ÄR DET, betyder de inte indirekt att SÅ ÄR DET.
Det finns såklart inget poängsystem som gör dig bättre för olika tillgångar, familj, osv. Den kommentaren föll platt, att ens häva ur sig något dylikt framställer mest ett oskönt personlighetsdrag med mycket snäva värderingar och sensmoral.
Men som sagt- Ibland sträcker sig en dels verklighet inte längre än så. Ganska sorgligt........

Så TACK men NEJ TACK av content av personliga bråk. De som tummar upp för fler videos, är lika destruktiva sorgsökare som behöver andras problem och agera på för att själv kunna må bra.

#115 - Kungälv

#114
Jaja de blir nog bra men kära Johan kommer snart att finnas på Flashback för dom som är intresserade o vill skydda sina döttrar
Och nej de är inte Jocke som varken har skrivit på fjantens sida eller här
Stackars barn hur tröga är mänskligheten....

#116 - Kungälv

#114
Jaja de blir nog bra men kära Johan kommer snart att finnas på Flashback för dom som är intresserade o vill skydda sina döttrar
Och nej de är inte Jocke som varken har skrivit på fjantens sida eller här
Stackars barn hur tröga är mänskligheten....

#117 - Kungälv

#114
Jaja de blir nog bra men kära Johan kommer snart att finnas på Flashback för dom som är intresserade o vill skydda sina döttrar
Och nej de är inte Jocke som varken har skrivit på fjantens sida eller här
Stackars barn hur tröga är mänskligheten....

#118 - Kungälv

#114
Jaja de blir nog bra men kära Johan kommer snart att finnas på Flashback för dom som är intresserade o vill skydda sina döttrar
Och nej de är inte Jocke som varken har skrivit på fjantens sida eller här
Stackars barn hur tröga är mänskligheten....

#119 - Kungälv

#114
Jaja de blir nog bra men kära Johan kommer snart att finnas på Flashback för dom som är intresserade o vill skydda sina döttrar
Och nej de är inte Jocke som varken har skrivit på fjantens sida eller här
Stackars barn hur tröga är mänskligheten....

#120 - Anonym

Lovette Jallow berättade att vita influencers som varit/är rasistiska har delat ”black lives matter” på instastory bara för att framstå som goda framför följarna. Hon sa något om att det passar att dela när det blir populärt att dela men att ingen annars bryr sig. Undrar vilka hon menade? Den enda jag kan komma på är Fellsis och där är ingen chockad tror jag. Vet nån här nån fler?

#121 - Anonym

Joz la återigen upp och försöker provocera jocke, bra av Jocke att inte besvara ett skit.

#122 - Anonym

Jag skäms så mycket av Joz senaste story, han är 40 år gammal och provocerar Jocke varje dag och postar om honom för att få till en beef. Bra av Jocke att inte besvara något på sina plattformar

#123 - Anonym

Som tidigare skrev så tror inte jag heller det ens är Jocke som kommenterat på hans instagram. För finns inte ett enda inlägg på Jockes egna instagram trots allt Joz lagt upp

#124 - Anonym

#123 Det är Jocke som kommenterat, språket är lika plus att haymandorise skriver vid flera tillfällen att vårt hus, hos oss, vår dotter Lunabelle... har printscreens :D

#125 - Anonym

#121 Ja de är bra att inte besvara.
De som talar emot den meningen när de kommer till Jocke är hur han aktivt dagligen pratar med kreatörer som för hans talan. Hans ilska hans problem. De lilla media får se är små gliringar som alltid har en sur underton som är riktad, med den taktiken lyckas han flyga under radarn och bli hyllad som oberörd och mogen. Sanningen kanske inte är så fullt ut.
Generellt nu så är de ingen nyhet att makt ger fördelar på flera plan än nackdelar. Och hamnar du i knipa eller dispyt har du all fördel med ett stort följe, oavsett om de kommer till kollegor eller följare. Den som är i konflikt med en större makthavre kommer förlora oavsett vad de handlar om. Iallafall få massa problem runt sig än om de varit en person med samma förutsättningar. Detta ses ofta med i alla kategorier när makt ger fördelar på flera plan i livet.
De som är anmärkningsvärt är hur en med så mycket makt aldrig tycks kunna lösa saker själv.
För hur som helst är de högst medveten om vad de gör och iscensätter när de får problem. Besluten och osäkerheten måste lyftas utåt och som här för allmänheten att ta del av. De är så utstuderat att "mini mi" kommer göra makthavarens jobb, medans den kan luta sig tillbaka, utåt vara cool snäll och omtänksam med inga underliggande baktankar. De sköter sig själv av "underleverantörer" likt ett maskineri som jobbar för samma företag.
För faktiskt- vare sig du jobbar bakom kulisserna och flyger under radarn utåt genom att låta den infekterade informationen skötas av någon annan så betyder de inte du tar de med ro och möter problemet bättre genom att inte svara.
Omvänt sägs de fegt att inte svara upp. De är flykt beteende. De är för den är skyldig. De är så mycket mer anledningar en en större någonsin kommer få stå till svars för, och dessutom med hundratals medhåll och medhjälpare.
Att de hyllas att ta problem på nätet är så hemskt. Vilken hemsk värld vi skapat. Förr med skolbarn som mobbades under hela året och endast fick sin fristad på loven har nu fått hela året fyllt med mobbing. När de kliver ur "verkliga" livet följer hatsvansen med på internet och fortsätter hata. Jag fattar inte hur de är lagligt att hålla på såhär. Och hur vuxna över 30 ens inte själv förstår vad de sänder ut för signaler. De påverkar oerhört mycket på yngre.
Konflikten mellan Joz och Jocke är så tröttsamt. Även när de var föregett ägare där paret Lundell inte valt att besikta och de blev ett jädrans liv och alla små kreatörer som såg pengar i att gör content.
På riktigt. I vuxen ålder?
Summan av kardemumman vi kommer aldrig få en bra miljö på nätet. Finns inga regler eller åtgärder som tar tag i denna anslutna värld. Den som alltid kommer överleva är: STÖRST GÅR FÖRST I ALLA LÄGEN- deras ord väger tyngst.
Hoppas på ett slut från gubb patrullen snarast. Hör hur unga pratar runt deras sätt att lägga ut i egna problem. De snackas allt för ofta att vid problem som enda lösning är att lägg ut, lägg ut på nätet, hämnd, få medhåll, så ska problemet lösas med en arme av hat, den jäkeln ska få skit så den tystnar..
SKRÄMMANDE UTVECKLING! ALLT SKA FILMAS OCH LÄGGAS UT.

#126 - Q

#123 Haymandorise är Jocke. Personen skriver som Jocke, plus att haymandorise skrivit i flera kommentarer vårt hus osv och dessutom svarat på en fråga att han skriver från haymandorise för att han inte vill ha Joz drama på sin egna instagram.

#127 - Anonym

Rask på sin live prata om att J hintat om att J inte fick svar på Joz instagram.
Tänkt större. De är sällan bara en i ett problem på nätet. Dynamiken emellan får inte förglömmas.
Men visst de kan lika gärna vara Rask som kommenterar åt J av olika anledningar. Doris i alias härleder till Christian och Doris. Så way not. De personerna är oförargliga. Och sköter jobbet perfekt. Inge ont om dem. Duktiga härlig personer.
Vad de bekommer att Joz snart får en Flashback tråd. Ja så kanske de blir....men de är samma med Jocke och Rask. de flesta som inte skött sig någon gång som offentlig person hamnar där. Och fortsätter personen bete sig dåligt så växer tråden.
Men vem bryr sig. Kungälv? De är bara ett av alla ställen folk hatar på. Likt en del offentliga personer gör öppet för pengar, med samma konsekvenser, INGA!

#128 - Anonym

Sedan att avsäga sig allt ansvar och rikta allt mot du i din stund är en karaktär, hahahaha
hahahahaha
de kan ju bara finns på nätet de accepteras.
What? Tänk om alla hade den möjligheten att spy galla skrika gapa och peka på sin andra oansvariga sida- de är en karaktär. hahahahaha
Influencer och youtubers när ni är som sämst hahahahaha
Känns som aktivera frezze knappen för att kunna vara sig själv till 100 procent, men inte stå för elakheter de spyr ur sig. De var min bästa vän han heter : KARAKTÄR!!!!!!
hahahahaha
En skådis på dramaten i filmer med mera de är karaktär, skådespel m.m. Att få utlopp på Youtube med elaka inslag är av egna behov å tillfredsställelser. Sitter mer inombords när de kommer till mobbing eller uthängning.
karaktär på nätet ska inte beblandas med hat. De som underhåller är av en hel annan nivå på vad som är karaktär, där man går utanför kanske den man är för leverera.
Att missbruka karaktär på egna konflikter, familjeproblem är bara ett sätt att komma undan.
Skrik gap å hot bakom kulisserna räknas också.

#129 - Anonym

har det ens hänt att makthavare på YT och sociala medier synats i medier efter att fällande dom?
ingen har vetat av pågående process och konflikt med anmälningar till följd.
händer de i nutid?

#130 - #Den som frågade

#105 Tack för ditt superlånga svar 😊👍

#131 - Alicia

Tova har gått ut med en video angående hennes "prank"

#132 - Cicci

Hahahaha, men guuuud xD

#133 - Linn

Haha, så lättkränkt

#134 - Anonym

-man vill nypa sig i armen och hoppas att de inte är sant, MEN- SÅ ÄR DET! För om du känner för att gå hårt på någon du får avsmak för. Någon du känner extremt mycket avsky för eller inte klara av dens liv, någon du vill syna på nära håll, någon som behöver hjälp, men som du väljer den tuffaste elakaste metoden emot, skippa om den har diagnoser och kan ta till sig allt skrik du levererar - ja, gör då som farbro RASK- använd en karaktär figur- du slipper ansvar och du kan gapa alla svordomar du kan blanda alla nedsättande ordval du kommer på - utan någon som helst ansvar eller samvete att behöva ligga vaken på nätterna för.
Peka på din andra personlighet- de var min karaktär som som fick utlopp och spelade över. PÅ NÅGON ANNAS BEKOSTNAD.
VART ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG!!!!!! va en annan karaktär- men ge fasen i att utsätta andra för psykiskt lidande och massa hat på nätet av personer de aldrig mött- men som de nu måste möta varje dag, varje natt. De finns andra sätt att hjälp någon på.
För just precis såhär har vi sett Rask gått ann tidigare med samma resultat för den utpekade. Under tiden denna figur som kallas karaktär härjar fritt på Youtube i samma stund får den uthängde motta hat hot och elakheter i mängder av just denna karaktärs följe. Låter de logiskt - Hoppas karaktärer på den plattformen rensas ut för gott.
Va gärna en karaktär men inte på andras livs bekostnad. De skulle du själv aldrig orka ta.
Lär dig respekt. Och var mot andra som du själv vill att andra ska vara emot dig.
Anjo gör bra kvalitet på sina reportage. Håller en bra grund ton och granskning och har belägg som täcker upp. Inget impulsstyrt ihop plock med gap och skrik likt förnedrings tv. Nä fy. Ska du kritisera eller upplysa lägg ner denna figur du inte ens själv kan ansvara över eller ditt kommentarsfält som tillåts fortsätta vara elak mot den person du förlöjligar på din kanal. Hur kan man ens rättfärdiga sitt eget beteende. Mobbing på nätet är aldrig okej.

#135 - Anonym

Amir akrouti är så jävla kåt i BLM.

#136 - Anonym

Amir akrouti är så jävla kåt i BLM.

#137 - Anonym

Idag fick vi ytterligare bevis på att vänstermänniskor har svårigheter att tänka rationellt i en situation som kräver det: man anordnar demonstrationer för tusentals deltagare i tider då max 50 pers gäller med hänvisning till LIVSFARLIGT virus.

#138 - jajamen

snälla håll käften ditt högerblivna får ;)

#139 - Anonym

Starka argument du hade där. Vänstern visar återigen att man inte klarar av att debattera på ett sansat sätt.

#140 - I said what I fucking said

#139 Jag är neutral när det kommer till politik och röstar inte på något parti, och ska jag vara helt ärlig så är både högern och vänstern minst lika dåliga på att bete sig rationellt och logiskt, du är inte direkt ett undantag. Men fantastiskt att du ändå bara antar att jag är vänster, bevisar ju bara min poäng ännu mer om hur känslosamt instabila ni högerfantaster är 🥳🥳

#141 - Kungälv

Ååå varför skriver inte media om mig !!!
Du skulle nog ha lyssnat mer på Kerstin
Djävla skit unge ...lite roligt endå att du tror att J&J är dom bad guys haha ,Du som påstår dig bemästra olika tekniker du, bör nog kolla upp din egna släkt först

#142 - Anonym

Har Therese slutat med Youtube? Ingen video på en vecka :p

#143 - Anonym

Har Therese slutat med Youtube? Ingen video på en vecka :p

#144 - PYQXeynwNOsLr

CmkPHYJtGh

#145 - AOLMXIUjKWvl

WAKRJNlZHbsO

#146 - Anonym

https://youtu.be/elEyyppVeDs Galet bra video av Anjo Pontus
VIKTIG SEVÄRD se den NU!!!!!!!

#147 - Anonym

https://youtu.be/elEyyppVeDs

#148 - anonym

fantastisk uppdatering på denna sidan. lägg ner bloggen istället om du inte tycker det är kul att driv den längre.. eller låt någon annan ta över den som faktiskt vill hålla på med detta.

#149 - Anonym

#142 Hon har skrivit på instagram att hon haft det svårt med sin mage, så det är därför det varit tyst från henne. Men hon ska äntligen få vård, så vi får hålla tummarna för att det blir bättre och att dom hittar vad felet är!

#150 - Anonym

#148 Ingen hindrar dig från att starta en egen blogg, det är gratis till och med!

#151 - fuqu

Du suger verkligen. Världens sämsta på att uppdatera

#152 - Anonym

Har också varit less på uppdateringen här, men absolut inget händer ju på youtube just nu så vem kan blamea henne?

#153 - A

Var inne på tiktok och fick upp en video från misslisibells föredetta bästa vän Amy. Verkligen det sjukaste jag sett??? förstår att Lisa inte vill va vän med henne mer, det verkar som att hon pikar Lisa i flera tiktoks också. Men vet inte om det faktiskt är riktat mot henne, även fast massa kommentarer säger det.

#154 - Anonym

#153 Användarnamn på henne på tiktok?

#155 - Anonym

#154 hon heter amyborje

#156 - Anonym

#153
Varför är hon inte vän med misslisibell längre?

#157 - Anonym

Den där Amy var nog den mest cringe person jag sett på länge. Visst Lisa är naiv och ofta oärlig men Amy är minst hundra gånger värre än Lisa. Förstår nu varför Lisa inte vill ha med skräpet att göra.

#158 - Anonym

Är inte Lakidoris nya lägenhet väldigt lik Lindamaries lägenhet? Samma arkitekt, samma hus, samma kvarter eller är det bara lite likt?

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com