#1 - Anonym

Tråkigt att folket röstar kvar den tråkigaste människan i huset..

#2 - Anonym

Jag hoppades att Anty skulle åka ut. Skall bli roligt och se hur hon kommer försvara säg för hur hon har varit i huset. Men nu var de bara tre kvar i den pakten.

#3 - Anonym

Så underbart att den översittande divan får lämna

#4 - Anonym

Kan någon förklara lite kort hur Anty betedde sig i huset? På vilket sätt hon var oskön/mobbare/otrevlig osv har nämligen missat allt

#5 - Anonym

#4 hon var väl inte elak face to face men höll sig till endast tre personer (mest en, egentligen) och släppte inte riktigt in någon annan. Hon hymlade ofta med ögonen när någon pratade, gav blickar, lite som att hon ansåg sig vara bättre och smartare än övriga. Det var väl mest det jag ansåg var fel, då jag personligen ogillar när man (passivt eller ej) fryser ut andra. Men hon hade såklart också sina roliga och trevliga stunder.

#6 - Anonym

Men lägg av ni beter er böttre än hon då? Sitter anonymt och spyr galla över ett normaöt betende hos folk.... bara för att dom är på sociala medier så vet man ugnefär 5% av hur dom är privat

#7 - Anonym

Vissa får lön för utfört jobb andra går live och får swish

#8 - Anonym

#6 Vad snackar du om? Folk störde sig på hennes beteende i big brother. Har ingenting med hennes sociala medier att göra. Och big brother handlar om att man ska döma personerna efter deras insats i huset, vilket folk gjort :)

#9 - Anonym

Anty och Felicia Bergström kommer nog bra överens då båda verkar ha mobbning som favorit sysselsättning.

#10 - Anonym

Pratade om hur snäll hon är som person i sin intro video, behandlar folk i big brother som om de vore smuts. Inte konstigt att ingen ville ha kvar henne.
Tycker inte om Lisa heller speciellt mycket i bb, men Hon förtjänar att vara där 100 gånger med än Anty.

#11 - Anonym

Jockiboi lämnar sin fru med orenoverat hus och ett 1 årigt barn för att vara med i en dockusåpa..... kass förebild!!! Och han har tidigare hatat på docusåpor!

#12 - Anonym

Riggat

#13 - Anonym

#4 som #5 säger. Men även så pratade hon nästan enbart skit om andra som hon inte stod riktigt nära i huset heller. Visst hon hade vissa bra stunder. Men till stor del va det att himla med ögonen och prata skit, tyvärr. Hon och hennes ”bästavän” i huset gav varandra blickar och himlade med ögonen när en ny deltagare kom in som de ansåg tränga sig för mycket på deras grupp, vilket är lite sjukt. Den tjejen vågade däremot poängtera att hon såg hur de gav varandra blickar och kan sluta upp med det när hon sitter och pratar, men då förnekade antonia hela händelsen fast att man sett inslag i 2-5 minuter där de himlar med ögonen. Så jag anser iaf att det är skönt att ha henne ute då det va ett väldigt trist triangeldrama som hon va inblandad i, men där tycker folk olika.

#14 - Anonym

Det värsta är nu att Anty kommer säga programmen är klippta så att hon ska framställas i sämre dagar. Hon sa de hela tiden där inne i huset. Men hon verkar glömma att man kunde se hemma 24/7 inte enbart de färdig klippan programmen. Och det jag såg var då inte åt de positiva hållet och jag kollade överdrivet mkt på livestreamen

#15 - Anonym

#6 Men snälla du, det är helt okej om du gillar Antonia och hade velat att hon var kvar i huset. Men jag skulle önska att du tänker om gällande att det hon gjorde där inne är ”ett normalt beteende hos människor”. Vi kan inte bara acceptera att utfrysning och mobbning skulle vara i människans natur, det måste vi alla jobba emot. Och att det finns människor ute i samhället som försvarar mobbning med att ”det är ett normalt beteende” är ärligt talat obehagligt. Det är inte normalt att snacka skit bakom ryggen på sina kompisar, att håna och göra narr av nya människor i en grupp, himla i ögonen och hånle när andra pratar eller går förbi, det måste man sluta med omedelbart. Världen är för ostabil som den är, det sista vi behöver är elakheter.

#16 - Anonym

#14 hahaha hur kan programmet vara klippt när det sänds live 24/7 med kameror i alla rum i hela huset. vet du ens hur programmet går till?

#17 - Anonym

#16 Du borde läsa #14 kommentar igen! Du missade poängen! Dom avsnitten som sänds varje kväll är ihopklippta men man kan också se 24/7. Läs noga innan du kommenterar.

#18 - anonym

Trodde ärligt inte att Antonia skulle bete sig som hon gjorde. Har aldrig varit något vidare fan av henne men aldrig sett henne som någon ”översittare”, vilket är exakt det hon visade sig som i huset. Att sitta med en annan och ge blickar mellan varandra när någon pratar, himla med ögonen och ha taskig och dålig attityd är inte något jag såg henne göra. Hon var absolut den som förtjänade att åka ut.

#19 - Anonym

Tror inte folk röstade kvar Lisa utan det är riggat att en influencer lämnar o en ännu större kommer in

#20 - Anonym

#19 Folk röstade som tokar på Lisa! Twitter fylldes med screenshots fr när man röstat på lisa samma i big brither gruppen på facebook, 99% röstAde nog på lisa i facebook gruppen

#21 - Anonym

#19 Nej, sjukt många gick samman och röstade på Lisa för att de ville ha Anty. Jocke är dessutom ingen riktig deltagare och har inget med saken att göra.

#22 - Anonym

Ha ut Anty*

#23 - Anonym

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/zG1GPq/joakim-lundells-blasning-i-big-brother-ett-prank

#24 - Anonym

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/zG1GPq/joakim-lundells-blasning-i-big-brother-ett-prank

#25 - Anonym

Undra om hennes prenumeranter har påverkats något av hennes deltagande, alltså tillväxt eller back

#26 - Anonym

#25 Enligt socialblade har hon ökat med 162k följare på Youtube senaste 30 dagarna. Hon har varit inne i huset i 3 veckor nu. Utifrån hur hon betett sig i huset så är jag väldigt förvånad att hon ens har ökat med följare, trodde snarare att hon skulle förlora en massa, och att öka med 162 000 är sinnessjukt många.

#27 - #26

#25 Däremot har hon ju enbart 200k på Youtube. Hon hade väl ändå inte 38k förut? Så något stämmer inte med socialblade isf.

#28 - Anonym

Det känns som att skitsnack förväxlas med taktikprat/sociala spel i detta kommentarsfält. Om man faktiskt har följt programmet är det tydligt att Anty inte betett sig mycket värre än andra i huset.

#29 - Anonym

Tittade på 24/7 och fattar inte at någon sägar att hon mobbade någon, ärligt nu, tycker det var mer mobbning på nätet mot Anty. Det är Big Brother och det kan inte jämföras med det verklige livet.

#30 - A

Jocke kommer säkert va otrogen i BB...

#31 - Anonym

Jocke är mullvad

#32 - Anonym

#30 får jag fråga vad du har för grund till ditt påstående?

#33 - Anonym

#30 Han åker hem imorgon, och eftersom Jonna kollar på liven hela tiden känns det inte som det skulle varit särskilt genomtänkt att vara otrogen 😂

#34 - Anonym

Som tur dendär jävla häxsn

#35 - Anonym

Snälla!!!!!Går det inte förtids pensionera influenser.

#36 - Anonym

Har Anty kommit med någon bortförklaring ang hennes betende i Big Brother?

#37 - Anonym

Hennes blick när sa att Lisa får stanna är obetalbar och borde bli en meme 😂

#38 - Anonym

Antonia ❤️❤️

#39 - frida

Vart kan man se Antys intervju efter hon åkt ut från BB? Vet någon?

#40 - Anonym

#39 tydligen ”tekniskt fel” enligt BB, så kommer inte komma upp.. haha så sjukt

#41 - Anonym

#40 Om det är tekniskt fel borde det väl drabba fler klipp än bara detta eller? Ett tekniskt fel borde väl gå att lösa? Hoppas den kommer ut inom snar framtid iallafall...

#42 - Anonym

BOMBA OM ATT ANRONIAS KLIPP SKA KOMMA UPP PÅ DERAS INSTAGRAM

#43 - Anonym

https://nyheter24.se/noje/941388-antonia-anty-johnsons-forsta-ord-efter-tiden-i-big-brother

#44 - Anonym

#28 #29 Så att frysa ut folk, snacka skit om folk bakom deras rygg är inte att mobba någon menar du?
Hela Rosa Rummet var likadana, pratade alltid skit om de andra. Rainbow verkade vara de enda som hade roligt där inne medans Rosa rummet snackade om alla andra och försökte verka coola.

#45 - Anonym

Någon som vet varför Felicia aveklew opererat sig?

#46 - Anonym

#45 för att hon tyckte att hon behövde det kanske? Det räcker. Hennes kropp=Hennes val.

#47 - Anonym

Kommit ut en artikel om Anty, att nu ångrar hon som medverkan, och att TV4 har har klippt att hon framstår i dåliga dagar. Men hon har ju visat hur hon är, och vissa har ju sett hur hon har varit 24/7 på big brother live

#48 - Anonym

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/opG60B/antys-kritik-mot-tv4-efter-big-brother-angrar-medverkan

#49 - Anonym

Det är inte tv4 som klippt anty fel, jag har sett både live och nedklippta programmen och jag vill påstå att tv4 har klippt till hennes fördel!! Hon har betett sig som en mobbare,snackat skit, himlat med ögonen bakom ryggen på folk, playat med mergim o alex osv. Väldigt dömande..

#50 - Anonym

Hon framstår som en ängel i programmet om man jämför med hur hon har varit på 24/7. Sluta grina till Aftonbladet och påstå att Big Brother har vinklat sig fel.. dom har gjort dig en tjänst.

#51 - Anonym

dig*

#52 - Anonym

#46 ja? Jag undrar vad hon ens från början opererat? Har inte sagt något Om att hon inte får men vet inte vad de är för operation?

#53 - Anonym

#52 hon gjorde ett bröstlyft

#54 - Anonym

#52 hon gjorde ett bröstlyft

#55 - Anonym

Man behöver inte gilla alla människor och slicka deras arsle för att vara omtyckt. Är man rädd om sig själv, har man all rätt att försvara om vibarna känns fel.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com