Anty bryter tystnaden om sin tid på Big Brother

Nu har Anty lagt ut en video där hon förklarar sin syn på situationerna i huset.
 
Hon berättar att hon inte tycker att hon kan ansvara för Mergims handlingar och förstår att folk ser det som att hon "accepterar" hans beteende. 
 
Hon förstår i efterhand att det kan uppfattas som drygt när hon himlar med ögonen men hon berättar att det är något hon gör mot sina vänner och menar inget illa.
 
Hon hade önskat att någon i huset hade tagit upp det med henne för då hade hon slutat med det. 
 
Hon ångrar absolut inte sin medverkan och hon vill tillbaka in i huset. 
 
#1 - Anonym

Klart

#2 - Anonym

Faaaakkke precis som Pontus Rasmusson hon försöker rädda sitt eget skinn

#3 - Anonym

Manipulation på hög nivå

#4 - Anonym

Hon sa ju att hon ångrade sin medverkan?

#5 - Anonym

#4 Nej hon sa att hon inte ångrade hennes medverkan!

#6 - Anonym

Har ett tips med säkra källor, Wilma Holmqvist och Emil Stegfeldt är ett par, det är killen hon är i Österrike med.

#7 - Anonym

#6 stämmer ja

#8 - Anonym

Det var ju dock flera som skrev att någon visst tog upp det med henne på programmet. Att hon inte skulle himla med ögonen. Någon Viktoria? Inte sett programmet själv men läste det i några få kommentarer å att hon då svarat ungefär "I already did"?

#9 - Anonym

#8 att himla med ögonen är inte det som är problemet utan det är att hon vrider och vänder på sanningen när vi alla har sett hur hon beter sig

#10 - Anonym

Svenska youtubers när de lägger ut en apolgy video: ursäkt efter ursäkt efter ursäkt, saker är aldrig mitt fel utan de är bara nåt jag gör och alla andra har gjort fel

#11 - Anonym

#10 alla är vi narcissister innerst inne allt är andras fel

#12 - Anonym

👏🏼❤️ Bra Antonia

#13 - Anonym

#9 jo jag vet men va ju typ de hon tog upp som hennes negativa beteende och ursäkten va att ingen sagt till henne när de inte är sant. Någon sa till henne för det. Sen skrev hon som svar till en kommentar att hon kommer visa att hon menar det hon sagt till de som förtjänar hennes förlåt och inte till de som hatar henne. Men det är inte så det fungerar. Har man gjort nåt dåligt och ska säga förlåt så säger man förlåt till alla som blivit sårade, även till de som "hatar mig nu". Det är ju de som blivit mest sårad och behöver ett förlåt.

#14 - Anonym

Jag följde Anty i början av hennes karriär, när hon stod i sitt vardagsrum, kass ljussättning och inspelningar från en liten digitalkamera eller iPhone 3-4 mobil, och visa upp sina skor, gjorde what’s in my bag. Efter ett par år kanske runt 2016?, blev hon otroligt oskön och jag slutade följa henne.
Nu på senare tid när jag fått upp henne i mitt flöde (innan BB) så såg jag hur mycket hon förändras. Hon är inte alls samma person. De bilder hon lägger upp, det hon säger i videos, det hon utstrålar. Allt känns drygt och oskönt.

Min bild av henne skapades inte i eller från Big Brother, utan innan. Big Brother var bara ett bevis på att de jag har upplevt har stämt överens med verkligheten.
Jag gillade inte henne då, jag gillar henne inte nu, och hennes ursäkt är självklart ’godtagen’ och önskar henne inte något dåligt. Dock står jag fast vid min åsikt och väljer helt enkelt att inte kolla på henne eller stötta henne.

#15 - Anonym

Aja bara för hon vill in i huset så blev hon ju faktiskt utröstad av tittarna. så om produktionen följer reglerna så ska hon inte komma in igen

#16 - Anonym

Hon har fått för mycket luft och tror sig vara bättre än alla andra. Fick den känslan av henne låångt innan BB och klarar inte av att se hennes videos..

#17 - Anonym

Det heter inte på big brother det heter anty bryter tystnade om sin tid i big brother! Lär dig grammatik!

#18 - Anonym

skräll att Wilma väljer en kille som påminner så mycket om hennes bror haha

#19 - Stina

Vad tråkigt!

#20 - Anonym

#14 håller med. Följde henne när jag var en tonåring och tyckte hon verkade väldigt skön som person. Runt 2014, 2015 framtill 2016. Sen slutade jag följa henne och när jag sen kom tillbaka till hennes kanal så hade hon ändrats så mycket. Hon kändes så dryg och otrevlig. Jag ser verkligen en skillnad på hennes videos från 2015 och hennes videos nu. Förstår att alla ändras men hon har för mig tyvärr gjort det till det värre.

#21 - Anonym

#14 håller med. Följde henne när jag var en tonåring och tyckte hon verkade väldigt skön som person. Runt 2014, 2015 framtill 2016. Sen slutade jag följa henne och när jag sen kom tillbaka till hennes kanal så hade hon ändrats så mycket. Hon kändes så dryg och otrevlig. Jag ser verkligen en skillnad på hennes videos från 2015 och hennes videos nu. Förstår att alla ändras men hon har för mig tyvärr gjort det till det värre.

#22 - Anonym

#17 Släpp det och gå vidare

#23 - Anonym

Dags att skriva om Pontus kanske? Elllet du slickar hans röv som med många anrs och vill inte skriva om han??

#24 - Anonym

Skriv om Pontus Rasmusson.

#25 - Anonym

Skriv om Pontus Rasmusson.

#26 - Anonym

Emelie bergström för en video med Felicia där de ska göra blindfolded tatse test, hon börjar och är svinelak mot emelie.. Sen när det är hennes tur att ha ögonbindel blir hon sur pga att hon får en spypåse, som emelie också hade.. Jävla offerkofta

#27 - Anonym

Amirs uppdatering de senaste veckorna... han mår nog inte bra. Hoppas verkligen att han tog sitt förnuft till fånga och avbokade kryssningen med tanke på coronan iaf.

#28 - Anonym

#27 corona är inte ens farligt, det är bara farligt för de som har ett sämre immunförsvar, sjuka och äldre människor. skuta tro på allt som media skriver de vill bara skrämma upp dig

#29 - Anonym

#28 och? Bara för att man själv kanske inte blir jättesjuk vill man ju inte riskera att få det så man kan smitta andra som är i riskgruppen. Är inte bara en själv som det handlar om

#30 - Anonym

#28 och? Bara för att man själv kanske inte blir jättesjuk vill man ju inte riskera att få det så man kan smitta andra som är i riskgruppen. Är inte bara en själv som det handlar om

#31 - Anonym

Gällande corona viruset. Här ser vi de samhälle vi byggt upp i sitt rätta ljus.
Attityden - SKÖT DIG SJÄLV OCH SKIT I ANDRA. Bara visa sitt alter ego!
Otroligt provocerande att lyssna till intervjuer, inlägg och skämt runt Corona viruset hur LITE de skulle drabba just dom. Svaret de drar- FÖR DE HAR BRA IMMUNFÖRSVAR! Och inte är RÄDD Seriöst ??? På riktigt just där och då slår DU mot de svaga i samhället som är sämre rustat för viruset. Blir så arg hur naiva och själviska människor blivit.
ALLA har ett ansvar att hjälpas åt, tänka till och försöka förstå hur stor grupp de verkligen är som just nu känner sig hotade av denna situation.
Så snälla tänk på hur du uttrycker dig och vad du säger offentligt. Tänk på att livet kretsar inte enbart runt sig själv. De är faktiskt fint att kunna vara med och bidra och stötta andra som inte har samma förutsättningar som en ung frisk människa.Våra äldre som byggt upp Sverige. Eller som inte har samma förutsättningar som friska. Tänk på cancer sjuka, allergi- och astma listan går att göra lång. Snälla tänk till.


Den smala egoistiska synen som enbart sträcker sig runt sitt eget alter ego.
Samhälle är förlorat verkligen. Solidaritet finns inte.

#32 - Anonym

#18 hahahahhahah tänkte på exakt samma sak

#33 - Anonym

Hoppas inte influenser flaschar med sponsrade utlandsresor under rådande omständigheter som råder med panda epidemin corona. Dags att sluta tänka jag jag jag NU! Börja tänka VI VI VI!!!
Alla bör hjälpas åt och tänka till.

#34 - Anonym

#33 folk har väl ändå egna hjärnor och tänka med och åker inte utomlands bara för att en influenser säger de eller uppmanar de med samarbeten, och sen är inte Corona en epidemi utan det är en pandemi, smittan finns nu i alla världs delar och där av är det en pandemi

#35 - Anonym

Har anty gjort brösten?

#36 - Anonym

#35 är du en kille som inte vet vad en Push-up BH är förnågot?

#37 - Anonym

#36 Hahaha varför lack? Kolla nyss Big brother för jag inte sätt något och tyckte hennes bröst såg opererade ut när hon inte hade bh på sig under ett linne. Och jag är tjej.

#38 - Anonym

#37 Du måste börja kolla/komma o kontakt med fler naturligt storbystade tjejer. Du måste behöva se skillnad på implantat och inte. Lär dig fakta.

Antys bröst är med stor säkerhet inte opererade. Däremot är Big Brother Julias bröst absolut implantat. Vilket du ser tydligt på kanterna, samt för att dom står rakt ut och rör sig minimalt när hon springer.

#39 - Anonym

#34 Antagligen menade #33 pandemi iom att det blev autocorrectat till panda epidemi

#40 - Hejhej

Rask har släppt en video om Anis Don Demina 🐸☕️#LetTheDramaBegin

#41 - Anonym

”#38 varför så upprörd haha? ”Du behover komma i kontakt med fler naturligt storbystade tjejer”, jag är sjölv en storbystad tjej och tyckte hennes bröst såg väldigt fasta ut, menmen skitnajs för henne att ha så fina bröst naturligt men det var iaf det jag undrade :)

#42 - Anonym

Kolla på Rasks video om Anus Don Demina 🤢🤢

#43 - Anonym

#41 För att det är riktigt skämmande när inte ens tjejer kan se skillnad, det är helt ärligt vidrigt.

Tjejer kan ha stora bröst som är fasta, alla behöver absolut inte hänga.
Alla bröst som är fasta är inte B kupor.
Bröst är inte identiska.
Bröst guppar, även små.
Jag är inräknad som små bröst, fasta, men inte jättesmå.
Har kupa C, F, D, men många skulle nog tro att jag har B.
Det är också något som är så sjukt, de flesta kvinnor bär fel storlekar.

Som sagt lär dig fakta. Kolla på bröst som är naturliga i alla storlekar, och kolla på implantat. Skillnaden syns såå tydligt. Du kan se på klipp från BB där man ser Antys bröst, där man ser så tydligt på formen, hur brösten beter sig att de inte är implantat.

Skämmande när tjejer inte ens har koll på sitt egna köns kroppar.

#44 - Suck

Ingen skulle nog kunna gissa att jag har implantat, dom precis som naturliga bröst ser olika ut? Liksom inom big brother, ah Julias är solklara men amilias då? Dom är opererad av samma kirurg dessutom, men vem gissade att hon hade implantat? I mina ögon så är även antys bröst opererade. Utan tvek.

#45 - Anonym

#44Hur vet du att hon har implantat?
Dessutom har man knappt sett henne utan kläder eller med tajta kläder.

Men absolut, implantat kan se jättenaturliga ut! Om du säger att Amilia ha implantat så absolut. Men oftast se man implantat tydligt.
Anty har alltid haft den storleken på brösten och man ser tydligt att de är hennes naturliga.

#46 - Hej

Du ska Inge skriva om Anis Don Deminas skickerier av videos till folk han ej känner? Detta fallet var det en minderårig.

#47 - Anonym

Sluta skriva värdelöst skit om era implantat när det finns riktigt drama som påverkar barn på gång! OK?

#48 - Anonym

#47 Kamper går inte att jämföra. Ditt problem är verkligt och värdefullt och mitt problem är verkligt och värdefullt.

Dessutom vilka barn? Vad för händelse pratar du om?

#49 - Anonym

#41 Om du blir så arg över detta borde du ta tag i dig själv helt ärligt asså Hahahaha, jag påstod aldrig att hon hade implantat, jag bara undrade om hon hade det, tanke a chill pill eller ligg lite vetja :-)

#50 - Anonym

#49
Jag är inte samma person som först svarade dig.
Jag ligger ganska frekvent och har nog ett mer intressant sexliv än många.

#51 - Suck igen

För att hon har pratat om det, jag ser mycket på bb live.. dessutom har hon ofta gått runt i sitt nattlinne där. Oftast och oftast? Den slutsatsen drar du för att det finns dom som ex Julia, där det är tydligt. Tror inte att du behöver yttra dig så mycket mer om implantat iom att du inte verkar veta mycket om de.....

#52 - M

#43 Men alltså va? Det är väl ändå inte denna tjejs fel att det inte längre går att se skillnad på äkta och fake? Det var en simpel fråga, du behöver inte hoppa på henne för det och tro att du vet bäst. Precis som någon annan sa kan bröstimplantat se väldigt naturligt ut.

Och jo, Anty har opererat brösten. Det var flera år sedan det avslöjades :) Så lägg ner attityden nu.

#53 - Anonym

Brukar ej kolla på Anty så mycket och har heller inte sett Big Brother men det ser i alla fall ut, anser jag, som att hon har opererat sina bröst.

#54 - Me

tycka vad man vill om beteendet men hon hanterade det bra

#55 - Anonym

#54 hanterar det bra?? Hon repostar hela tiden hur ”bra hennes beteende var i huset” försökt hävda sig gång på gång på gång

#56 - Anonym

Tova Helgesson och hennes kille har gjort slut, de har inte varandra i bion på insta. Sedan lägger Tova upp en qoute ” jag lovar att jag ska bli mig själv igen ”

#57 - Anonym

Är det någon som vet vad som händer mellan josefine olsson och hennes kille?

#58 - Anonym

#56 det är inte säkert att dom har gjort slut kanske bara tagit en paus från varandra eller bråkat lite, för på facebook så står de fortfarande att de har ett förhållande

#59 - Anonym

#56
Dom följer fortfandre varandra på Instagram och ingen av dom tagit bort deras bilder tillsammans samt inte heller tagit bort att dom taggat dom i inlägg.Tror det handlar om något annat

#60 - Anonym

jag tycker alla ni är för hårda. Ni letar fel i hennes betéende. och så får det vara, men anty om du läser kommentarerna här, ta inte åt dig. det kommer alltid finnas folk som forstätter att ha fel

#61 - Anonym

#60 jaja allt är alla andras fel men det är aldrig fel på Antys beteende

#62 - Anonym

#61 Precis, influences får hur många chanser som helst. Det är bara alla andra som haaaaatar, influencers är felfria.

#63 - Mäd

Nån som vet om Amir börjat jobba vanligt igen? Uppdateringen på kanalen är väldigt gles.

#64 - Anonym

#63 Utifrån hans instastory verkar det mest som han hänger med vänner, dricker alkohol och festar. Har inte sett honom arbeta med något annat än youtube. Så hur han klarar sig ekonomiskt undrar man ju

#65 - Anonym

#64 man har alltid föräldrar som ekonomisk stöd om inte socialen.

#66 - Anonym

Anis Don Demina anmäler Rask

#67 - Anonym

ANJO gör en dokumentär om alla Influncer som gör content på corona- clikbaitar och inte förstår allvaret

#68 - Asta

Josefine Olsson säljer sin lägenhet
Hmm

#69 - Anonym

#65 Man kan inte räkna med att föräldrar ska stödja en ekonomiskt när man är närmare 30 år, kom ut i verkligheten 😂

#70 - Anonym

https://youtu.be/pg5yIFonPHM
Clue News rapporterar

#71 - Anonym

Nu lever Rask farligt när han gått på bjässen Anis *herregud* Förtal anmälan ojojojoj......
Lätt att gå små YT kanaler där han inte får konsekvenser MEN NU blir det hett om öronen för Rasken

#72 - Anonym

#69 det beror på hur snälla föräldrar man har, jag är 26 och har ekonomisk stöd så länge jag behöver det tills jag blir självständig med jobb och inkomst

#73 - Anonym

Vilka droger tror ni Amir tar? Han börjar bli så fruktansvärt smal och droger kan ju verkligen spela stor roll i viktnedgång. Dessutom tycker jag att han beter sig konstigt? Benzo? Opiater?

#74 - Karin

Therese verkar vara en sån otroligt jobbig person att bo med.
En hypokondriker utan dess like. Börjar grina över att hon har feber nu när corona äger rum.
Herre gud..snälla människa.
Hon är inte ens i riskgruppen.

#75 - Anonym

#74 hon har dock en bakom liggande sjukdom IBS mage vilket kan förvärra situationen om hon får Covid-19 så jo hon är absolut i riskgruppen, och sen vet inte du om hon har ett bra eller ett dåligt immunförsvar, vi alla är oroliga över Covid-19 och det är okej.

#76 - M

#75 IBS är definitivt inte inräknat i riskgruppen! Jag själv har det så är väldigt säker. Bakomliggande sjukdom betyder inte att alla sjukdomar är riskgrupp.

#77 - Anonym

#76 du vet dock inte ännu hur covid-19 reagera på människor med IBS mage så att säga att man inte är i riskgruppen är bara nonchalant, alla sjukdomar är i en viss riskgrupp

#78 - Anonym

är inte anty vit? vrf är hon så mök

#79 - Anonym

#78 smink + solarium kanske

#80 - Anonym

#75 fast Therese hade väll inte ens IBS? Hon har väll endometrios? Har för mig att hon sa det i någon video

#81 - Anonym

#80 hon har båda

#82 - Anonym

Michelle och Manfred har gjort Slut

#83 - Anonym

#82 - Källa...?

#84 - Anonym

#80 Hon har inte fått diagnosen endometrios nej, dock har hon IBS

#85 - em

#82 kul att skapa falska rykten?
shit, get a life

#86 - em

#82 kul att skapa falska rykten?
shit, get a life

#87 - em

#82 kul att skapa falska rykten?
shit, get a life

#88 - Amelia

#18 och samma namn hahahah skrääääll

#89 - Anonym

#75 IBS är en av världens vanligaste sjukdomar. Det är inte en sjukdom som räknas till riskgruppen. Jag är i riskgruppen men min IBS är verkligen inte en av anledningarna till det.

#90 - Anonym

#89 IBS är INTE en av världens vanligaste sjukdomar använd källkritik tack

#91 - Anonym

#90 kry.se -IBS är kanske en av världens vanligaste sjukdomar

Ibs-mage.se -IBS är en av de vanligaste sjukdomarna där drygt var tionde person har symptom som kan kopplas till IBS.

alltomibs.se - IBS är en av världens vanligaste sjukdomar.

Tre exempel. Plus de läkare jag träffat som sagt så

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com