Anty ångrar sin medverkan på Big Brother

Till Aftonbladet berättar Anty: 

– Jag har kommit ut till en hatstorm. Jag har uppmålats som en mobbare inne i huset, vilket jag inte var beredd på. Vissa klipp från ”Big brothers” Instagram har inte varit fördelaktiga och de har inte modererat några kommentarer alls. Folk har fått kalla mig lite vad som helst i kommentarsfältet. Jag har frågetecken gentemot fyran och produktionen och jag vill reda ut vad jag känner för allt det här.

När hon åkte ut avrådde produktionen henne från att läsa om sig själv i olika forum.

– Jag fattade då att det stod saker som inte var trevliga. Jag hade förväntat mig att jag skulle få taskiga kommentarer, men inte så här. Om jag hade vetat att det skulle bli så här hade jag nog aldrig gått in i huset.

 
  
 
#1 - Anonym

Synd med hat men hon visade ju andra (sina rätta) sidor där inne jämfört med sociala medier

#2 - Anonym

Såklart hon ångrar sig nu när vi fått sett hennes RIKTIGA jag. På hennes Youtube följer hon säkerligen manus och kan klippa bort scener om så önskas. Men inte där inne :)

#3 - Älska antonia

2! Du är bara avensjuk för att du inte är med i big brother sluta hata på henne!! Anty är jätte bra och du suger!!! Anty är bäst ingen profest

#4 - Anonym

Fast vänta... Antonia verkar ha glömt att big brother till skillnad från andra reality program också sänder live. Uppfattningen har inte bildats utifrån mig brother insta om hon nu vill skylla på det. Hon är 28 år och borde istället ta ansvar för sina handlingar istället för att skylla ifrån sig.

#5 - Anonym

#3 wtf

#6 - Anonym

Så dom klipper när de sänder live också då eller? Hon borde ta tag i sig själv och sitt beteende istället för att skylla ifrån sig som en 5 åring

#7 - Anonym

Anty verkar ha glömt att det sänder 24/7 också.

#8 - Anonym

Fast, vadå vinklade program? Man har kunnat se Antonia live 24/7 de senaste tre veckorna - och där har det varken vinklats eller blivit klippt. Hon har varit otrevlig, himlat med ögonen när folk pratat och aktivt fryst ut folk.

#9 - Anonym

Fast, vadå vinklade program? Man har kunnat se Antonia live 24/7 de senaste tre veckorna - och där har det varken vinklats eller blivit klippt. Hon har varit otrevlig, himlat med ögonen när folk pratat och aktivt fryst ut folk.

#10 - E

Jag har sett live dygnet runt (är sjukskriven) sen starten för tre veckor sen. Jag måste säga att avsnitten absolut inte är vinklade utan till hennes fördel då nästan inget alls av hennes vidriga beteende finns med i avsnitten. Jag har blivit illa till mods av flera samtal hon haft med framförallt Mergim men även Amilia om andra deltagare i huset. Det är helt förståeligt att man stör sig på varandra, man bor ju trotts allt med främmande människor i ett hus utan kontakt med omvärlden. Men hennes attityd mot de andra deltagarna, hennes extremt otrevliga blickar och suckar och även hur hon hållt med och inte sagt ifrån när hennes polare sagt helt sjuka saker som det mest uppmärksammande fallet när Mergim skrek på Jasmine ”sitt ner din hund” då har attityden varit- buhu stackars Mergim. Samt de två första veckornas attityd mot Sami som inte sagt eller gjort något ont inne i big brother, ÄN. Hur hon blickat och ”äcklats” av vissa personers gaser men inte kommenterat Mergims. Det vi inte kan glömma bort är att Antonia är 28? år gammal, och hon har agerat och betett sig värre än vad the it girls gjorde på högstadiet. Jag är helt ärligt chokad, som jag hade varit av vem som helst (som jag även är över amilia och mergims) beteenden, jag har typ aldrig sett något liknande. Jag tror inte att Antonia är en dålig person, men jag är helt säker på att HUR Antonia agerade i huset är fruktansvärt. Jag är också medveten om att drama i huset är intressant för tittare men det har hon ju inte bidragit med, hon har bara suttit på sidan och startat, accepterat, samt spätt på (MEN ALLTID I STÄNGT RUM)

#11 - Anonym

Directors cut är också klippning. Vi har sett så mycket mer av Anty än de andre (Gula rummet), tycker också klippen på Cmore / tv4 visar det värsta av allt hon har gjort. Hon var snäll och god 99% av tiden, och upphöjda ögonbrynen en gong, något hon stod för 100% då Victoria frågade. Och ja, jag har kollat 24/7. Tycker alla som hatar och hotar henne är så mycket värre än at Anty var «negativ» i BB.

#12 - Anonym

Tycker att BB censurerar för tillfället för att undvika hårda ord i kommentarsfälten. En person i huset tenderar hamna i dispyt med andra hela tiden och direkt är BB där och stänger ner liven.

#13 - Anonym

Vad har folk skrivit?

#14 - Anonym

#11 är du blind eller? Anty har ju varit DC:s lilla kelgris, följde henne överallt och då fick man se ALLT skitsnack hon höll på med

#15 - Anonym

Borde inte BB plocka ut Mergim nu innan han mår ännu sämre. Den bilden av honom han visar upp just nu är inte skön.
hur ska de gå för honom på utsidan om han inte fixar konfrontationer på insidan som inte är elaka alls.
Hans medverkan och utbrott börja gå viralt nu. Och BB gör censur hela tiden när han hamnar i dispyt som i natt. Flera ggr slog de av live kameran. Han fixar inte denna mentala utmaning. Folk blir upprörd nu på BB produktionen hur de kapar mitt i sändningen när Mergim är i drama. Kanske är en bättre tanke att ta ut honom nu, för när folk betalar för en tjänst och inte får valuta för pengarna för de måste hacka sönder sändningarna i största sannolikhet när han är involverad då tappar de hela konceptet.

#16 - Anonym

15: Där är flera som skriver typ vardag till TV4(Big Brother), att de skall ta ut honom. Men där händer inget. Han fixar ju inte att diskutera i grupp för han tror ju att det är påhop mm. Han trodde ju att Jocke var där för att han skulle hoppa på Mergim eller vad det var.

#17 - Anonym

#16 De blir närstan obekvämt att se hur han far illa i de sociala samspelet. Han fixar inte iscensatta gruppdynamiker.
Vad de beror på kan bara han svar upp på, men hans mentala nivå känns lite för låg för sin ålder.
Sedan kanske BB borde använda psykologstöd nu när produktionen har den möjligheten. Kanske t.o.m. ger han en inblick hur han framställs i konflikthantering som han skapat själv dessa gånger tyvärr. Han hör inte de vi ser andra tilltalar honom. För han går från noll till hundra direkt i aggressiv försvarsställning.
Nu när Anty gått ut som lullat in honom i en skyddande varm värld blir han helt vilsen. Nästan förstärkt hans sämre sidor. De är fin tanke av Anty men ibland måste man vara konsekvent. De som händer är att Mergim hamnar ännu mer på sidospår när han aldrig får veta att han gör fel och att de inte är acceptabelt. Lennie har också omhuldat och varit som extra beskyddande åt honom, nu fick han också en slev av Mergims instabilitet. Nä BB borde ta ett kris möte om detta.
För just nu ses huset utifrån som ett minfält där de smäller av hela tiden utan anledning. Tror inte han fixar se vad som sägs på utsidan eller skapas runt honom nu på sociala medier. De blir mobbing och de är aldrig rättvist heller.

#18 - Anonym

17: Mergim är som en tickade bomb, man bara väntar på att han skall få ett riktigt utbrott. Tycker också det är lite tråkigt för honom när han väl kommer ut från huset. Att han få se allt elakt som skrivs om honom. Men jag läste något på Big Brothers Facebook, att dan då han bad om ursäkt för sina utbrott så hade hans familj varit i kontakt med Big Brother för han hade sagt det till Amilia. Men nu vet jag inte om det stämmer för något hade sutit och kollat på live 24/7.

#19 - Anonym

Haha men man kan ju inte skylla på henne för man tycker att hon visar upp en annan sida på Youtube, då är det man själv som är korkad som inte fattar att även Youtubers är människor med olika typer av sämre egenskaper.

#20 - Anonym

#19 Du är korkad som inte fattar skillnad på dåliga egenskaper och att mobba och vara elak mot andra.

#21 - Anonym

Cry me a river

#22 - Anonym

Jag har sett BB 24/7 i stort sett då jag pluggar distans och det alltid går i bakgrunden när jag pluggar. jag började kolla på BB just för att jag har följt Anty i många år och tycker hon verkat vara en go tjej. Men den bilden vände efter några dagar, och min bild av Antonia är helt annorlunda. Ska säga att jag inte sett avsnitten än, utan bara liven. så har bara en live bild av Antonia, oklippt.

#23 - Anonym

Bye Anty!

#24 - Svenja

De som hatar och hotar Anty är långt ifrån bättre människor. Kräks. Tycker synd om henne som får utstå hatstormen efter detta.

#25 - Anonym

Jag tycker många människor, på många olika forum, sitter och utrycker sig illa gentemot deltagarna. Anty har verkligen blivit ett svart får.
Jag har också kollat in BB och det är ganska tydligt att folk som ”hatar” Anty gör det för att de älskar ”team Rainbow”.
För att förtydliga: jag försvarar inte hennes beteende, skitsnack är ett faktum i huset men inte okej ändå. Men jag förstår inte hur alla andra som påstår sig hela tiden sett Antonias ”fula och illa” beteende kunnat bortse från att i princip alla i huset snackat skit, då menar jag inte bara ”det rosa rummet”. Inte har jag tittat 24/7 då jag sover med men då och då och jag har hört i princip varenda deltagare i huset säga fula saker om de andra eller på något sätt visat ett illa beteende gentemot de andra eller någon utanför huset när jag tittat. Hur kan alla andra missat detta?
Ett faktum dock, är ju att det mer grupperingar när Anty var kvar, vilket jag tror att många av deltagarna tyckte var bra innerst inne till och från då de verkligen verkar störa sig på t ex Mergim och är taskiga mot honom nu. När Antonia åkt hatar folk på någon annan. Någon annan får skiten.

Alltid vill vi ha en syndabock och skylla på någon för olika problem, t ex dålig stämning i huset. Inte kan väl människan bara ta och acceptera att det inte alltid finns någon som orsakar detta enbart utan att alla själva väljer att ha det så. *suck*

Nästa gång ni ska kommentera elaka saker om andra, oavsett om ni anser att de gör fel eller inte, gör det på ett acceptabelt och moget sätt utan påhopp och grova ord. Du hade nog inte varit så mycket bättre än Anty där inne i huset. Tvärtom, beter en sig illa på nätet tror jag garanterat du hade gjort det i en sån pressad situation med. Skäms på personer som sprider hat! Lägg er tid på att lösa ett världsproblem istället.

#26 - Anonym

Kan någon vara gullig och säga kort vad som hänt? Följer inte programmet men vill ändå förstå vad som hänt.

#27 - Anonym

25: Jag är på ingen av de olika sidorna ang grupperna i Big Brother. Tycker bara att Anty har visat ett fult beteende i huset. Jag tror det vart på Big Brother Facebook sida där någon hade kommenterat. Att sen Anty åkte så har hela gruppen kunnat prata och hänga med varandra.

#28 - Emma

Brukar aldrig kommentera men utan att ha sett henne inne i huset måste jag ändå säga att hon är en utav den gulligaste personerna jag träffat. Tog sig tiden att prata och ställde massa frågor till oss trots att hon hade feber och skulle åka hem❤️ Tänk på att allt inte ser bra ut alltid

#29 - Anonym

Seriöst Amir vad är de du skriver ut????????

#30 - A

#29 Vadå?

#31 - Anonym

#29 vad menar du? Berätta!

#32 - Anonym

Fan vad jag känner igen Amirs beteende från när jag själv hade ätstörningar. "Måste träna för att kunna stöka i helgen" "Ska man va messy får man betala med träning" Veckans åttonde pass avklarat på fredag morgon, står på crosstrainern varje dag med den UPPENBARA anledningen att bränna fett (inte träna kondition, då hade han gjort annat, 100%). Hade jag varit i samma mentala state som jag var som 13åring hade jag följt hans beteende och trott att det är så man måste leva. Om han inte redan har en ätstörning (det känns nästan som ortorexi) så tror jag risken är att han kommer dit snart. Hoppas hans unga följare inte tar efter hans levnadssätt.

#33 - Anonym

Fan vad jag känner igen Amirs beteende från när jag själv hade ätstörningar. "Måste träna för att kunna stöka i helgen" "Ska man va messy får man betala med träning" Veckans åttonde pass avklarat på fredag morgon, står på crosstrainern varje dag med den UPPENBARA anledningen att bränna fett (inte träna kondition, då hade han gjort annat, 100%). Hade jag varit i samma mentala state som jag var som 13åring hade jag följt hans beteende och trott att det är så man måste leva. Om han inte redan har en ätstörning (det känns nästan som ortorexi) så tror jag risken är att han kommer dit snart. Hoppas hans unga följare inte tar efter hans levnadssätt.

#34 - Anonym

Varför har Therese börjat med så himla många nakna och sexanspelande thumbnails? Börjar statistiken peka neråt eller vad är grejen? Känns så himla onödigt att hon börjar med nån slags Sälj grej med tjej... Speciellt den senaste thumbnailen var ju väldigt överdrivet sexanspelande.

#35 - Anonym

#34 vrf blir du så kränkt av att en tjej visar lite hud för? Så fort en kille gör de så är det inga problem

#36 - L

#34
Kan typ hålla med, men hon gör vad hon vill. Kollar man på hennes populäraste videos är det iprincip uteslutande ”sexuella” anspelningar, på antingen titel eller tumnagel. Lite tråkigt kan jag tycka, men det säljer. Det känns däremot som att just Therese gör det med glimten ögat, hon vet ju vad som går hem. Hon gör det ju liksom övertydligt, så jag tror att vi kan skratta med henne! :D

#37 - Anonym

#34 #36 det kallas för snuskhumor och sedan handlar det inte om visningar eftersom hon har satt 18 år gräns på videon, det är humor inget annat

#38 - L

#37
Om du läser min kommentar, så ser du att jag inte har något emot det. Jag förstår att det är på skämt. Sedan har hon väl inte satt 18-års gräns, eller? Och isåfall varför?

#39 - Anonym

#38 jo hon har satt 18 års gräns det säger hon själv i början videon. och ja antagligen pga youtubs strikta reglerna om man ska använda ordet po**rr

#40 - Anonym

Anty sitter o säger i en live att hon vill alla ska skriva till BB att de ska ta in henne igen, tänk om de gör det.

#41 - L

#39
Fast där är jag rätt säker på att du missuppfattat. Det är också sarkasm och en del av skämtet. Jag är under 18 och kan se. Varför skulle hon sätta 18+ på en organiseringsvideo?😂

#42 - Jessi

#40 Vad är det för live? :)

#43 - Anonym

I en Facebook grupp som heter pink room

#44 - Cassandra

Märks att Amir inte alls ”lever sitt bästa liv” (avskyvärd formulering 😂) som han säger. Killen mår uselt ju. Förnekelsestadiet kanske. Nu ska han tydligen på kryssning med. Gud så intelligent i Corona-tider 🤦‍♀️

#45 - Anonym

Svårt att blir vinklad fel om det är live 24/7

#46 - Anonym

Alex sa precis att de inte kommer bli någon dejt mellan han eller Antonia utanför huset.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com