#1 - Anonym

Men du nämner inget om att hon är sjuk och tar en paus från Youtube. Hoppas hon hittar vad felet är med sina magbesvär

#2 - Anonym

Kul. Låt mig gissa, kommer handla om: panikångest, sjukskrivning, djur, kanske lite smink, definitivt hur hon blev youtuber. Kul, jättekul

#3 - Anonym

#2 ingen tvingar dig att lyssna

#4 - Anonym

#2 äckligt dryg är du, ingen kommer tvinga dig att lyssna

#5 - Anonym

Man kan lita på Sveriges Radio och deras agenda, enda som de i princip tillåter komma till tals är uttalade feminister, klimatalarmister och vänstermänniskor generellt.

#6 - Anonym

#2 Ja..? Det är väl ganska självklart att personens avsnitt handlar om personliga erfarenheter, intressen och problem?
Hon lider av panikångest, så ja det är väl ganska självklart att det är något hon ska ta upp och prata om eftersom hon vet hur det är att leva med.
Hon har varit sjukskriven ett antal gånger, känns ju ganska naturligt att ta upp det då.
Hon brinner för djur och veganism, det är ett av hennes största intressen här i livet, känns ju ganska opersonligt att inte prata om en sån sak.
Hon har ett eget skönhetsmärke, så vore ju inte jättekonstigt om hennes smink kommer på tal.
Hon är en youtuber, och alla vet inte hennes historia från start, så ja det lär väl vara en intressant grej att ta upp hur hon ens blev känd från första början.

Av ren nyfikenhet, vad anser du att hon bör prata om? Hur det är att vara på flykt? Hur intressant det är att jobba i oljebranschen? Hur det är att leva med cancer? Hon har liksom inte dom erfarenheterna. Självklart kommer hon prata om dom sakerna som gör henne till den hon är.

Grattis! Du vinner priset för årets mest onödiga kommentarer

#7 - Anonym

Jag blir inte tvingad att lyssna (tack och lov), men jag blir faaaan tvingad att betala...

#8 - Anonym

#7 vrf så dryg pga Therese? lyssna på något annat då som du gillar att lyssna på svårare än så är det inte!! byt kanal va fan

#9 - Jen

#7 Ja, och alla andra är tvungna att betala för dig? Same shit..

#10 - Dedu

Sämsta sommarpratare vi någonsin haft 🤢

#11 - Anonym

#10 hur kan du säga att det är den sämsta när du inte ens har hört henne ännu? allt bara för att sprida hat.

#12 - Anonym

#2 hon ska prata om svarta människor och hur de kan ju vara rika som vita människor så kapitalism funkar

#13 - baby cluee news

#6
nej...12 vinner priset föfan

#14 - Anonym

#6 Om det var årets mest onödiga kommentar så måste ju din kommentar som adresserar den onödiga kommentaren vara ännu onödigare?

#15 - Linda

Fina Therese!

#16 - Anonym

Tycker att det inte finns någon jätteintressant sommarpratare iår. Lite besviken faktiskt. :/

#17 - Anonym

#6
Preach

#18 - Anonym

#14 utveckla ditt svar lite mer tack? varför skulle kommentaren #6 vara onödig när det är ett klockrent svar mot kommentar #2 ??

#19 - Anonym

Känns som att Lakis pojkvän bara är tillsammans med henne för att få fame, sååå kamerakåt i varje video

#20 - Anonym

#19 du måste ha ett väldigt tragiskt liv hoppas du hittar din lycka snart och inte ta ut din svartsjuka över andras liv

#21 - Anonym

#2 men snälla. Vad handla Jockes program om- precis hans liv. Hur han mått, brottas med demoner hans uppväxt och resan där han är idag.
Likaså handlar kommer avsnittet om Thereses väg handla om.
De är svårt för en människa att prata om något annat än sig själv när programmet handlar om just personen ifråga.
Så bevara alla dina sarkastiska spydigheter här i kommentarsfältet.
Man undrar ju vad ditt program hade handlat om om du fick möjlighet att prata i Radio?

#22 - Anonym

Gå in på tiktok och sök på mongofamiljen

#23 - Anonym

Varför ska alla kyssa Thereses fötter hela tiden? Bara för att hon är vegan, har panikångest och allt däremellan gör det inte henne till någon gud.

#24 - Anonym

Varför ska alla kyssa Thereses fötter hela tiden? Bara för att hon är vegan, har panikångest och allt däremellan gör det inte henne till någon gud.

#25 - Anonym

#9!hur k9m du fram till den intelligenta slutsatsen?

#26 - Anonym

Jag orkar inte en enda omgång till av "mina föräldrar skilde sig" "jag hade ett extrajobb som ung" "jag hade en hund" "jag fick ångest och drack sprit" "nu har jag adopterat hundar" "vegan vegan vegan". Det är ju ett helt vanligt liv??? Det har inte hänt någonting? :s om. Hon berättar om sitt behov av att verka perfekt (röker och låtsas som ingenting) att hon har iallafall haft problem med att vara dryg mot sin partner (den som följt länge vet) hennes syn på sina reklamer, hur hon visa DW klockor men själv har rolex, samarbete med glitter själv har hon lv-armband. Hur hon gör saker bara för att sälja, hur går konsumtionen ihop med hennes veganism? Hur många miljoner behöver hon innan hon ändrar sitt entreprenörskap till ett mer miljömedvetet?

#27 - Anonym

Hon verkar så himla pengakåt. Alltid ska det vara samarbeten som hon själv inte ens står för för att hon ska kunna renovera stuga, köpa hämtmat hela tiden och mycket mer. Hon gör inte samarbeten för att hon måste överleva utan för att hon vill ha mer pengar på kontot. Jag har inte heller provat hennes produkter men jag tvivlar starkt på att de är så bra som hon och andra influencers säger att det är. Influencers är inte ärliga mot sina följare hur mycket dom än säger att det är, när det handlar om pengar och samarbeten kan man aldrig lita på dom, även Therese.

#28 - Anonym

Hennes instastories består av 97% reklam resten magbesvär. Vegan och uppmuntra till Bohoo eller vad nu det klädföretaget rimmar illa men småbarnen fattar inte det utan fortsätter köpa hennes grejer och samarbeten. Hon är affärskvinna, inte er kompis!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com