#1 - Anonym

Youtubers som hoppar på trenden att stötta dom svarta nu när det är demonstrationer men sedan skiter i de när allt har lugnat ner sig. (inget illa menat mot de svarta) men jag har ALDRIG sett Bianca stå upp för dom svarta innan, förrns nu när det är trendigt.

#2 - Anonym

#1 Håller med extremt! Alla verkar ta detta med BLM som en trend och att "om man inte lägger ut något om detta kommer folk tro att jag är rasist, så därför måste jag också lägga ut" istället för att det är någonting dom själva reflekterar över. Detta är ingen trend, att stötta rörelsen ska man göra för att det är något man tror på, inte för att alla andra gör det.

#3 - Anonym

#2 och sen är det konstigt att de blir demonstrationer nu pga en svart människa mördades, vrf har man inte sett dom svarta demonstrera så här innan när rasism har funnits i åra tal .

#4 - Anonym

#1 det viktiga är väl ändå att hon gör det nu? Sen får vi hoppas att detta är en ”trend” som inte dör ut. Tror dessutom att många öppnar ögonen till den rasismen svarta utstår varje dag och försöker sitt bästa för att motverka och vara en bra medmänniska. Förstår inte syftet med att klanka ner på att Bianca inte vill jobba med en rasist. Bryr mig inte så mycket om Bianca följer henne inte på sociala medier med förstår inte det har hon får när hon gör saker rätt? Ta hellre den energin på det som inte säger nåt just nu eller ännu bättre ta din tid och signera petitioner eller donera pengar eller utbilda dig själv!!!

#5 - Anonym

Bra gjort av bianca!!! Hoppas tv 4 sparkar Alexander så fort som möjligt.

#6 - Anonym

TV4 var snabba på att ta bort Paolo, undra vart den energin tog vägen

#7 - Anonym

#6 Det Paolo gjorde var dock brottsligt han utnyttjade en annan människas kropp, Alexander har endast skrivit en klumpig text på sociala medier

#8 - Anonym

#7 säger absolut inte att det är samma sak men de får ändå tänka på vilka de använder som sitt ansikte utåt. Han har uttryckt sig såhär tidigare både rasistiskt och sexistiskt, det är inte bara ETT klumpigt uttalande

#9 - Anonym

Det jag gillar med Alexander är att han vågar stå för det han faktiskt tycker, även om man inte håller med i hans åsikter. Man märker verkligen hur pk all media är nu för tiden. Om någon har någon annan åsikt än majoriteten ska den ut och inte längre få synas. Sen att det han skrev kan folk ta illa upp över är en annan grej man såklart måste ha i åtanke. Men jag är bara rädd för att det snart endast är människor som tycker exakt likadant om allting som ska synas och höras. Oavsett Alexanders extrema åsikter bör han få vara kvar. Att folk tycker olika är en bra sak, dock ska han självfallet inte kränka någon annan, dock är det svårt att inte göra det i dagens samhälle.

#10 - Anonym

#8 Det finns t.ex komiker utan gränser som har skämtat om våldtäkter, kvinnomisshandel, och hedersmord men ändå får dom stå i tv och synas så det är tydligen inte något som tv branschen bryr sig om ifall dessa människor har extrema åsikter om problematiska händelser, så länge tv branschen tjänar pengar på kändisar så bryr dom sig inte så länge det inte är brottsligt.

#11 - Anonym

#9 Nu kränker dock Alexander en viss folkgrupp (dom svarta) vilket blir hets mot folkgrupp och då blir det inte längre ens egen åsikt

#12 - Anonym

#10 absolut, jag tycker att man borde kunna uttala sig och även skämta om allt. Det alex insinuerar med sin tweet är dock ren diskriminering mot en hel folk grupp. Svarta liv spelar alltid lika mycket roll som vita liv oavsätt hur mycket de bidrar till samhället, vi borde sträva mot ett jämställt samhälle

#13 - Well

Alexander Bard har rätt, men samma gäller många vita bidragstagare med. För många parasiterar på samhället.

#14 - Anonym

#13 ja man måste väl kunna försörja sig och betala sin hyra när man inte har något jobb eller när man är sjukskriven. så fort man får jobb och lön så blir man av med bidraget. alla har det inte så bra ställt i livet som Alexander

#15 - Anonym

https://www.expressen.se/noje/alexander-bard-sparkas-av-tv4/

Just nu på nyheter, Alexander sparkas.

#16 - Anonym

Så roligt att se hur Sverige reagerar varje gång en person säger sanningen. Psykosen är verkligen i full effekt!

#17 - Anonym

#13 Absolut, till skillnad från rasisten på vänsterkanten så bryr sig Bard inte om din hudfärg. Vita lika väl som svarta måste ta ansvar för sig själva och inte spela offer.

#18 - Anonym

#16 och här har vi en till som är rasist

#19 - Anonym

#17 ja alla måste ansvar men nu handlar det om att svarta är mer utsatta i samhället än vad vita är.

#20 - Anonym

Alexander Bard har helt rätt, som vanligt.

#21 - Anonym

Vänsterns favoritord när de stå utan argument: rasist! (Funkar i 99 procent av alla fall, för hur många har hittills debatterat frågan om svartas utanförskap med Bard?)

#22 - Anonym

#21 inget favoritord utan det är endast fakta att diskriminera en folkgrupp på de sättet som Alexander gör så blir de automatiskt rasistiskt. detta har inget med politik att göra så sluta dra politik snacket

#23 - Anonym

Är man rasist om man förväntar sig samma av svarta som av övriga hudfärg er?

#24 - Anonym

#23 jag rekommendera dig att läsa på om rasism och allmänutbilda dig inom ämnet så kommer du hitta svaret själv.

#25 - Anonym

YouTubers som fortsätter växa har tittarsiffror: Matkoma 300.000 tusen prenumeranter. Uppdrag Mat- 341.000 tusen prenumeranter, Anis Don Demina 486.000 tusen prenumeranter, Anjo 55.100 prenumeranter, New play 126.000 tusen prenumeranter, Bröderna berg 2.0. 70.900 prenumeranter, Verz 266.000 prenumeranter. Trygga YouTubers, kör sin grej, strakt följe. De vet vad de har och kan leverera. Många likes. omättad publik.
YouTubers som stannat i content och backat i följare: RASK stått still flera år och nu backar i prenumeranter 148.000 prenumeranter. Amir Akrouti 149.000 tusen prenumeranter,
Spretiga kanaler med ojämnt följe, förvirrat innehåll-känns som de inte hittar rätt och får tittare att vilja kolla. Många dislike.
Försöker med får dåligt gensvar, uttömmande.

#26 - Anonym

#24 att uppmana någon att läsa på utan att ha en aning om personens akademiska och utbildningsmässiga status, ter sig en smula löjesväckande...

#27 - Anonym

#26 men att gå in på en skvallerblogg och skriva en kommentar går bra men att googla och läsa på själv de funkar alltså inte då? Kan man skriva så kan man också läsa

#28 - Anonym

Här har ni en intelligent kvinna. Dessutom svart, även det inte har ngn betydelse. https://www.pscp.tv/w/caqK_Tg2ODM4OTB8MU1ZR05rbFlhWVpKd0drvrlB9qES19WW_quqsFn0eLVSgaCLits--fV01Xdn?t=1m3s

#29 - Anonym

#27 man ska inte bara "googla" för att få kunskap. Det finns andra medel. Universitetsutbildningar, böcker, historiebesktivningar, forskningsrapporter. Har du övervägt att din "sanning" kanske kan rubbas om du söker riktig objektiv kunskap? Var är dina argument?

#30 - Anonym

#29 snälla nån va du skämmer ut dig själv i kommentarsfältet. jo man kan googla och vill man inte googla ja men gå till biblioteket då och låna historia böcker. sluta tjafsa emot bara. ja de finns många olika sätt att allmänutbilda sig men för ungdomar är det oftast enklast att använda google.

#31 - Anonym

#29. Vem är det som skämmer ut sig. Du har fortfarande inte nämnt något argument mot min kommentar. Endast insinuerat att min kunskap är bristfällig i ämnet. Jag kan garantera dig att så inte är fallet. Dessutom är denna argumentation förkastligt eftersom det bygger på "argument from authority". Google det du :)

#32 - Anonym

#9 Visst, jag kan hålla med om hellre en rasist som står för det än en smygrasist.

Sedan angående att media är pk..
Jag tar personligen inte pk som något negativt men du gör ju uppenbarligen det.
Vi vill endast att alla ska ha samma rättigheter och likt värde utan förtryck. Alla behöver verkligen inte tycka lika, vare sig det handlar om politik, mat eller övriga livsval.
Däremot ska alla ha samma rättigheter, och om du är priviligerad så sitt ner i båten.

#33 - Anonym

#31 suck på såna människor du som ej fattar från första början. inte konstigt att samhället ser ut som de gör när människor är för lata för att allmänbilda sig.

#34 - Anonym

#33. Ännu en snömoskommentar. Var är argumenten? Tänk om jag är mer kunnig i ämnet än du? Är det otänkbart? I så fall varför?

#35 - Kalle

#33 menar du att du är lat? Haha

#36 - Anonym

#22 Finns till och med svarta människor som tycker att andra svarta måste sluta spela offer hela tiden och ta sig i kragen istället. Den personen är också rasist då enligt dig? Vänstern och logik...

#37 - Anonym

#36 Ja rasism finns även bland svarta själv.
Oavsett vad så är de outbildade och faller under samhällets strukturer. Precis som många kvinnor gör när det kommer till sexism och feminism.

#38 - Anonym

#32 Men hur kan de som är pk inte vilja ha förtryck när många hatar/och/eller skriver elaka kommentarer till folk som inte följer normen? Om man inte är vegan blir man kallad för djurhatare och oansvarig, om man shoppar mycket bryr man sig inte om miljön, om man köper dyra varor har man dåliga prioriteringar i livet men om man köper billiga varor köper man av företag som har dåliga arbetsförhållanden, kör man bensinbil bryr man sig inte om miljön och aldrig att du ska få köpa varor som är testade på djur för då är man en hemsk människa. Att "pkmänniskor" endast vill att alla ska ha lika mycket värde och samma rättigheter köper jag inte, jag vet inte om du förstår vad pk innebär. Jag bryr mig om allas rättigheter, dock lever jag inte som en typisk "pkmänniska". Allt ska i deras värld lösas med skrik och gnäll och inte sakliga argument för att dom ska få andra att göra som dom själva vill. Jag må vara priviligerad men jag vill även kunna fatta mina egna beslut utan gnäll från andra som inte håller med mig och inte vill att jag ska få göra det jag vill. Och sitta ner i båten behöver jag inte, tack för omtanken ändå :)

#39 - Anonym

En sak jag alltid gillat med Bard är att han pratar klarspråk, dock detta tycker jag var fel eftersom han drog alla över en kam. Däremot har han en poäng, majoriteten av alla svarta i USA går på bidrag och har oftast inte en utbildning, kanske det beror på klasskillnader eller lathet? Oavsett är det en onödig kommentar, helst i dessa tider. Men är han rasist? Nej, skillnad på att inte värdera något lika högt pga hudfärg än att säga en hård sanning.

#40 - Anonym

#38 Jag förstår din uppfattning, det gör jag.
Jag själv äter exempelvis kött och kämpar inte för djurrätt, däremot tar jag inte åt mig när de säger att jag har ett lik på min macka, för det är ju faktiskt sant.
Så jag vet inte, du kanske tar åt dig? Sådana fall säger det mer om dig än om dom.

Dessutom är det skillnad på förtryck/rättigheter och andra politiska åsikter i alla fall om du frågar mig. Förtryck handlar om människor. Miljö, djurrätt och diverse andra saker handlar om övrig politik.
När vi ändå är inne på förtryck så vill jag svara på det första du skrev, det okej att en förtryckt grupp förtrycker sina förtryckare. Alltså det är okej att kvinnor hatar på män, det är okej att svarta hatar på vita, det är okej att ett offer hatar sin förövare. Handlar om strukturer och hierarkier.

Tycker även det är tråkigt att du målar upp oss som rabiata jävlar. Jag vet att vissa kan vara mer gnälliga och argsinta än vad jag exempelvis är, men även arga människor behövs i alla delar av politiken, som exempelvis inom miljökrisen. Annars händer ingenting.
Vi kan inte alltid be snällt eller helt acceptera ett ohållbart beteende/sätt/verksamhet mm.

Är det inte bra att kämpar för ett bättre samhälle?

Vad är din betydelse av PK?
Hur skulle du beskriva Politiskt korrekt?

För mig är det ett fint ord, som syftar på vänstern såklart men jag anser inte att det är negativt. Utan betyder rättvisa och ett bättre samhälle.

#41 - Anonym

#39 Nu handlar ju dock inte BLM om någon faktor som utbildning, pengar, kriminalitet osv. Utan om rasism, att svarta har mindre rättigheter och makt strukturellt i vårat samhälle. Inte bara i USA.

Att skriva en sådan kommentar, generaliserad eller ej. Är rasistsikt. Eftersom det inte handlar om att en svart personen som är tungt kriminell ska få ha privilegium och makt. Utan att svarta ska vara värda livet för att de är svarta.
Precis som vi vita är värde livet för att vi är vita.

Att han ens behövde lägga in black people in sin tweet, för att sedan efter hatstormen skapa flera tweets där han skriver om andra hudfärger, påvisar bara rasismen i sig.
Han kunde ha skrivit, ”do you want to matter, then...”

#42 - Anonym

detta har blivit en Bianca blogg.

#43 - Anonym

#37 Påstår du att svarta människor är "outbildade"? RASIST!

#44 - Anonym

#39 Bard utgick ifrån att folk som läste hans tweet hade intelligens nog att förstå att han inte menade precis alla svarta. Men den slutsatsen var ju felaktig, visade det sig...

#45 - Anonym

#43 Vet helt ärligt inte vad jag ska svara. Det är inget skämt det här om du tror det. Jag vet vart du vill komma med din kommentar men det fungerar inte så.

#46 - Anonym

#44 tweeten börjar ”if black lives want to Matter” hur är den inte riktad mot alla svarta?

#47 - Anonym

BLM ÄR INGEN TREND UTAN EN RÖRELSE FUCKING LÄR ER INNAN NI SNACKAR OM DET

#48 - Anonym

Bara jag som tycker det är konstigt att jocke och jonna ger ut typ 25 000kr för nån kurragömmalek men har sagt att dem knappt har råd med renoveringen de håller på med i huset?

#49 - Anonym

#3 och flera andra, demonstrationen för svarta personers rättigheter har skett flera gånger. Om du brydde dig om mänskliga rättigheter kanske du hade haft koll på det. Om det krävs att det ska bli en trend för att människor ska agera så är väl det bara bra. Jätte synd att flera hade så lite koll innan detta hände, men det är så världen ser ut. Vettiga människor väljer att lära sig mer, exempelvis Bianca som använde sitt privilegium helt rätt! En rasist mindre på svensk tv. Att ni ska sitta och tjata om att det här e en trend hela tiden. Nu har denna händelsen exploderat och det är SKIT BRA för att något ska hände, förändringar ska ske och flera ska lära sig. Sluta klaga på fel saker ni kan testa börja bry er om DET VIKTIGA istället, eller är det lite svårt för er?

#50 - Anonym

varför köper alla kläder ifrån länder som använder barn att tillverka dem? inga snackar om det

#51 - Anonym

#50 Det finns de som pratar om det också! Problemet där är väl mest att alla kläder som köps är gjorde i fattiga länder, där alla olika människor bedriver sömnaden men främst kanske unga flickor och kvinnor.

Även om du handlar på exempelvis Lindex där de främjar för en bättre bomullsodlingarna så är deras kläder inte gjorde i Sverige. Däremot kanske Lindex löner för de arbetande i andra länder vara bättre än säg Gina Tricot.

I min stad har vi en lokal sömnads butik där de syr alla kläder själva. Ett par byxor ligger runt 3000kr.
Så det hade helt enkelt blivit för dyrt att ha sömnaden i Sverige.

#52 - Anonym

Senaste veckorna har vänstern haft som en enda lång julafton på Twitter med polisens mord i USA, Alexander Bard, BLM.. vänstern har verkligen fått använda favoritorden dagligen: rasism, rasist, rasistiskt o s v.

#53 - Anonym

#52 Det är inga favoritord, utan fakta.

#54 - Anonym

Ska du inte skriva om att Eskil och hans pojkvän är med i podden "systrar" (avsnitt 4) om sexhärvan med unga tjejer i Göteborg. GPs granskning.

#55 - Anonym

#54? What? Har lyssnat på den podden men inte förstått att Eskil är med?

#56 - Anonym

#55 Jo i avsnitt 4 där hör man Eskil och hans pojkvän. Det är i den delen när de pratar om en porrbio

#57 - Anonym

#55 Jo i avsnitt 4 där hör man Eskil och hans pojkvän. Det är i den delen när de pratar om en porrbio

#58 - Anonym

#55 Jo i avsnitt 4 där hör man Eskil och hans pojkvän. Det är i den delen när de pratar om en porrbio

#59 - Anonym

Är amy och misslisibell inte vänner?

#60 - Anonym

Man vet att man befinner sig i Sverige när:

- Människor skjuts ihjäl i förorterna på löpande band, då är vänstern helt tyst.
- Unga kvinnor blir brutalt gruppvåldtagna, då tittar vänstern åt något annat håll.
- Åldringar rånas och luras på sina besparingar, det rycker vänstern på axlarna åt.

:: Däremot, när en profil som Alexander Bard uppmanar svarta att ta tag i sina liv, då vaknar vänstern till liv och blir fullkomligt rosenrasande.

Det är definitionen av Sverige 2020.

#61 - Anonym

#60 Du kanske ska börja med dig själv som kollar ner i marken när vänstern faktiskt tar upp problematik som du nämnde. Skillnaden är att högern väljer att beskylla invandrare för allt, medan vänstern ser det som är bakom, som exempelvis trauma, skadliga strukturer och segregation.

#62 - Anonym

Usch blir äcklad det Alexander Bard skrev. Mörkhyade människors liv borde alltid ha varit lika viktigt som vårat, sen när var en mörkare hudfärg fel? vem fan bestämde ens det? Vi alla ser likadana på insidan så vem säger att mörkhyade människor ska betyda mindre och bli behandlade så otroligt dåligt? Fyfan...denna värld alltså.

#63 - Anonym

#62 Det stäcker sig långt tillbaka i tiden. Där allt började med makt, allt börjar med makt och pengar.
För att nämna två av de mest kända tillfällena där rasism var på sin höjd, slaveriet och apartheid.

Detsamma när det gäller sexism. Män har alltid haft makt, så länge tiden stäcker sig.

#64 - Anonym

#62
Eftersom alla ska behandlas och värderas lika så skulle du ju kunna föregå med gott exempel och emigrera till Afrika. Det är väl ingenting som hindrar det? Om det inte är så att du tycker att det är något som är dåligt med afrikanska länder...? Vi är ju alla lika på insidan, som du säger.

#65 - Stina

Linn Ahlborg kompis med Zennufer och en gävle tjej Maja.

Zennufer var tsm med Felix, men nu är Linns andra bästis ihop med honom. Därav spricka mellan Linn och Zennufer

#66 - Anonym

#64 ?? Jag måste flytta till ett annat land för att tycka att alla liv är lika värda och borde alla behandlas med respekt? Och alla svarta människor i värden har förövrigt inte kontakt med den afrikanska kulturen då många fördes från afrika för århundraden sen.

#67 - Anonym

Alla bör se detta
https://youtu.be/0F8PeZ0d64I

#68 - Anonym

#62 det är ju precis vad Bard menar. Svarta är i de underställd någon annan hudfärg. Därför ska förväntningarna på svarta inte vara lägre än på andra hudfärger

#69 - Anonym

#48 Snacka om att leva i det förflutna! Dom hade det ekonomiskt jobbigt med renoveringen för närmare ett år sen. Sen dess har dom haft nya projekt (bland annat sin realityserie, spökjakt, dom filmer till en renoveringsserie, blivit mer aktiva på youtube, gjort fler samarbeten osv) och har det väl förmodligen väldigt mycket mer stabilt ekonomiskt. Tror knappast dom skulle dela ut en sådan vinstsumma om dom inte hade råd att göra det

#70 - Anonym

https://youtu.be/IrD8Hwvm0Aw
Sveriges konstigaste YT:bers hahaha

#71 - Anonym

https://youtu.be/z1hXhWbPMU
Viktig video se den!!!!!
Anjo äger

#72 - Anonym

#60. True words
#61. Det vanliga svamlet. Fritidsgårdar och gummiarmband mot kriminella. Det personen menar att det är tyst från Feminazis som Zara, Wallin, Claesson. Skrikhalsar som har mycket att säga om blm men inte ett ord om gängvåldtäkter och hedersvåld. Och du har fattat helt fel. Högern skyller inte på invandring. Men fakta pekar på att olika kulturer tar med sig värderingar som inte är kompatibla med det västerländska samhället. Inga "strukturer" kommer råda bot på det. Oavsett vad din gymnasielärare i samhällsvetenskap säger.

#73 - A

#47 Det som de menar med att BLM är trendigt just nu är ju att hur många influensers i Sverige har pratat om BLM rörelsen och rasism INNAN George Floyd och det som sker just nu i USA? Jämför det resultatet med hur många som skriker och gapar på sina följare EFTER George Floyd. VAR var alla dessa BLM-krigare förut? Varför har vi aldrig sett eller hört t.ex. Amir Akrouti demonstrera för BLM INNAN? Flera som har jobbat med BLM varje dag i många år och flera som varit aktiva i olika demonstrationer innan var rädda att detta skulle bli en kortvarig trend nu när folk är frustrerade över C*r*na, USA etc och sedan rinna ut i sanden, för att det är lätt att engagera sig i en vecka, skriva några fina ord på Instagram och Twitter och sedan glömma alltihopa och fokusera på "roligare" saker. Det är ju nu det riktiga arbetet börjar, och det är tyngre än att dela en svart ruta med en hashtag på instagram. Hoppas du fattar vad jag menar.

#74 - Anonym

#72 Ny följer jag ingen av de personens du nämnde. Men jag vet vid ett tidgare tillfälle där Zara tagit emot och bemött kritik kring White saviors. Där lärde hon sig något och tog emot kritik på ett bra sätt. Där backade hon och var en bra allierad till svarta människor.

Jag antar att anledningen till varför de personerna du nämnde samt andra vita feminister inte pratar om gruppvåldtäkter och hedersvåld är
1. De har ingen erfarenhet eller tolkningsföreträde när det kommer till hedersvåld och kultur.
2. De anser inte att gruppvåldtäkter är ett större problem än våldtäkter i sig och de anser inte att kultur eller etnicitet har något med det att göra.

Eftersom våldtäkter utförs av MÄN. Oavsett etnicitet så är det män som våldtar. Det är alltså strukturer på hur män beter sig, hur kvinnor är sedda, vad män lär sig.
Det är det som är problemet. Inte vart det kommer ifrån.
För det är fortfarande det ni i högern vill åt. Ni vill lägga skulden på invandrare, att det är dom som våldtar.
Ja människor som inte är svensk födda är i viss mån överrepresenterade, men det finns ingen verklig statistik på det.

Dessutom kan man istället prata om lösningen på problemet. Hur ska vi göra för att få dessa icke svensk födda män att lära sig hur man beter sig? Hur ska de komma in bättre i samhället?

Samt hur ska ni svenska män lära er hur ni beter er?
Det är långt ifrån bara icke svensk födda som våldtar.

#75 - Anonym

#74. Zara har precis skrivit ACAB. Att alla poliser är svin. De pratar inte om saker de har erfarenhet av. Du antar mycket men kollar man deras uttalanden så pratar de om det som är trendigt. Att där så många kvinnor våldtas dagligen i Sverige säger de inte ett pip om.
Vi vill inte lägga skulden på invandrare, vi lägger skulden på vissa kulturyttringar och värderingar. Om vi haft invandring från Holland, Finland eller Spanien skulle det se annorlunda ut i Sverige. Alla dessa länder's kultur är en subkultur av vår västerländska kultur. "Finns ingen verklig statistik"? Skämtar du? I alla andra länder finns det noggranna studier kring detta. Det är bara i Sverige som Brå inte tycker att det är "relevant för att studera"
Våldtäkter utförs inte av MÄN på samma sätt som alla horor inte är KVINNOR. De utförs av individer med sjuka värderingar och som är fysiskt starkare än offret. Det är alltså styrka och värderingar som är den starkaste gemensamma nämnaren, inte kön.
Jag är kvinna och har arbetat i många år bl. a. i mellanöstern. De lagar och värderingar som finns där är en självklar anledning att många individer anser sig kunna motivera för sig själva att tvinga sig på någon är något man kan leva med.
Hur vi ska göra? Utvisa samtliga migranter som döms för våldtäkt, det kommer sätta ett bra exempel. De svenska bör kastreras och fängslas.

#76 - Anonym

#75 Spyr lite på att du är kvinna..

Det går inte att lägga skuld på individer i ett sådant problem. Det är MÄN som våldtar. 99% där kvinnor är offret för att vara exakt. De alla är människor ja, men alla de är män. Det går inte att argumentera bort en sådan sak. Varför är det bara män? Jo för att män lär sig att kvinnor är sexobjekt, det lär sig inte om samtycke, de lär sig att kvinnor är sämre, de lär sig att män är mäktigare. Det är strukturer, och går långt tillbaka i tiden.
Precis som att det inte går att argumentera bort att utländskt födda är i viss mån överrepresenterade i brottsstatistik.

Detsamma gäller poliserna. Du kan inte läsa det yttrandet och ta det bokstavligt, utan du måste se strukturen. Polisvåldet, maktmissbruket som MÅNGA poliser utövar är vidrigt. Vi vet inte vilken polisen som skulle kunna utföra våld mot svarta. Därför blir alla poliser potentiella svin.
Trots det vet vi alla att samhälle inte skulle fungera utan polismyndigheten, samt att det finns många poliser där ute som är bra och gör ett fint jobb.

Du sa dessutom något som är extremt relevant. Men du väljer att inte kolla på det ur ett större perspektiv.
”De lagar och värderingar som finns där är en självklar anledning att många individer anser sig kunna motivera för sig själva att tvinga sig på någon är något man kan leva med.”
Exakt, eftersom vi i Sverige har kommit långt i utvecklingen, vi har trots allt ett fungerande politiskt system med jämställda lagar och ett jämställt socialt samhälle. Det är det som många andra länder inte har.
Där är det okej att köpa sex, vilket förövrigt är okej i Holland också så ditt argument spricker direkt. Där är det okej att mörda sin fru om hon är inte lyder. De får ingen sexuellundervisning. Flickor har i generation blivit bortgifta.

Värderingar skapas inte ut tomma intet, utan från inflytande från lagar, familj, samhället, medier, staten/makten.

Är det inte bättre att aktivt prata om dessa lagar och skeva normer, utan att peka ut specifika etniciteter eller människor? Gå med i organsationen som aktivt jobbar emot detta. Att prata om det på ett icke dömande sätt där utvisning inte ens är relevant i frågan.
Det är inte fel på kulturen i sig, det är fel på lagar, struktur och normer.

Vi delar på en jord, alla får plats här.
Jag anser att en bättre lösning är mer integration, prata om vikten i att lära sig svenska, ge nyanlända tid och tålamod, visa och prata om vad som är rätt och fel, ge dom kanske svenska lagboken fast ja gärna förenklat.
Det är inte så svårt. Det behövs inte stängda gränser och utvisning. Det leder till mer främlingsfientlighet, från bägge håll.

Nu kanske du tänker, varför är det okej att säga att alla män är svin men inte att alla invandrare är det?
För att män är priviligierade och har mest makt. Invandrare är förtryckta och har inte makt.
Sedan ser jag det underliggande orsakande gällande både problemen, vilket du verkar ha svårt att göra.
Dessutom förnekar jag inte återigen att invandrare / icke svensk födda är i viss mån överrepresenterade och bär på skeva åsikter och tankar, det är ett faktum.

#77 - Sofia

Bra av Bianca, rätt sätt att använda sin plattform på!

#78 - Anonym

#76
"Det är MÄN som våldtar"

Faktiskt inte bara, enligt statistiken. Kvinnor begår också sexuella övergrepp, om än i lite mindre skala. Varför förringar du den brottsligheten?

#79 - Anonym

#75 Din analys är felaktig, sen kan du spy hur mycket du vill. Kvinnor är attraktiva för män på samma sätt som män är attraktiva för kvinnor (du kan kalla det för sexobjekt. Det handlar om att respektera den andres vilja. (och det är betingat olika i olika kulturer) De strukturer som du pratar om finns ej. Det är intersektionalismens påhitt.

Med ditt resonemang om poliser är alla kvinnor potentiella horor.
Mitt argument spricker inte alls eftersom jag aldrig hävdat att sexköp är rätt. Dina argument är dock väldigt luddiga, du blandar sexarbetare (som i Holland gör det av egen vilja, det finns t.o.m en fackförening) med bortgifta flickor som inte har något att säga till om.
"Det är inte fel på kulturen i sig, det är fel på lagar, struktur och normer." Är inte normer och värderingar en del av kulturen? FGM är till och med förbjuden i många länder, men utövas ändå. Det är en del av kulturen. Kultur är inte bara tavlor och sång.

Jag håller helt med att vi behöver krav och förväntningar för de som kommer in, däremot måste gränserna stängas tills vår infrastruktur, med bostäder, välfärd och system samt nya regler är på plats för att kunna hantera fler.

Sedan undrar jag vilka privilegier? En mikroskopisk del av män har mycket makt, men män i allmänhet? Inte alls. Det är 97% män som har dött i krig, män lever kortare, män har farligare jobb, män har det sämre i skolan, män begår fler självmord. Jag kan fortsätta länge. Vilka strukturer favoriserar dessa män? (om du räknar bort den lilla klicken som i sin tur säkert har offrat sitt liv för att vara där de är.)

Det är klart att du inte kan förneka fakta. ("i viss mån" är dock en rejäl understatement)

#80 - Anonym

#78 Varför lägga ord i min mun?
Jag sa aldrig att enbart män våldtar.

Varför fokusera på en sådan liten del?

Kvinnor våldtar och begår självklart brott de med.
Dock ser våldtäktsstatistiken ut som så,
99% av de misstänkte inom sexuella övergrepp mot kvinnor är män samt 82% mot män är män.
Det är alltså en väldigt liten del av kvinnor som våldtar.
Men om vi nu ska fokusera på kvinnorna för en liten stund så ja det är äckligt och vidrigt och jag hoppas dessa kvinnor får sitt straff. Mina tankar går ut till offrena och de män som blivit ofredade.

Så, kan vi fokusera nu på männen som förövare igen? Tack.

#81 - Anonym

#80
Lägga ord i din mun? Jag tog ett citat från ditt inlägg, är det att förvanska? Det var väl du som skrev detta också:

"Eftersom våldtäkter utförs av MÄN. Oavsett etnicitet så är det män som våldtar."

Hur väl klingar detta med: "Jag sa aldrig att enbart män våldtar."? Bara undrar.

#82 - Anonym

#81 Eftersom jag aldrig sa att våldtäkter utförs av enbart eller bara män.
Utan att våldtäkter utförs av män är statiskt. 99% alltså en extrem majoritet.

#83 - A

Hur går det för therese egentligen? Hoppas att magen är bättre snart ❤

#84 - Anonym

Det kan inte bara vara jag som tycker att Mirabell Lundgren är så oförsiktig med sina saker, till exempel hennes mobil som hon inte ens haft i ett år som är helt söndersprucken på både fram och baksida för att hon inte använder skal och som hon sedan tappar ner i toan och hon bara skrattar åt de som att det är något man köper ofta och tar sönder.

#85 - Anonym

#79
Självklart är könen attraktiva för respektive, oavsett hur läggningarna ser ut. Däremot är kvinnor mer objektifierade än män. Används i reklamer i en större utsträckning, måste skyla vid amning, sexualitet tas inte på lika stor allvar samt brist i kunskap. Bara det att män tar sig frihet vid betydligt fler tillfällen än kvinnor att röra andras kroppar. Finns otroligt många mer exempel.
Kvinnor kan kontrollera sig när de ser en attraktiv man/kvinna, det har männen svårare för.

Detta är strukturellt, inte individuellt, alla är lärda detta. Sedan ska det såklart också ske individuellt som du säger att respektera andras vilja. Problematiken är dock att män inte ens fått lära sig hur samtycke fungerar, även inom svensk kultur.

Alltså har detta inget med kultur att göra trots att andra länder inte kommit lika långt i utvecklingen som oss i Sverige. Vilket inte har något med kultur i sig att göra utan politik, personer med makt och jämställdhets debatter. Kultur handlar om mat, hur man hälsar och umgås, traditioner och högtider. Självklart ingår värderingar där, men värderingar är större än individnivå. Värderingar är något som skapas från högre makter, som föräldrar, politiker och media. Värderingar kan förändras samtidigt som landets kultur behålls, men för att de ska ske behövs upplysning från andra samt ett öppet och icke dömande sinne från den upplyste. Men du fortsätter med ditt trånga synsätt och kan inte se det från ett större perspektiv.

Att du ser intersektionalitet som något negativt visar bara på din trångsynthet.
Det finns strukturer, det är ni i högern som vägrar ta in den faktan. Medan jag som är vänster inte har något problem att erkänna att icke svensk födda är överrepresenterade i brott, varför jag skriver i viss mån är för att statistiken kring just detta är låg. Här är en av de enda jag vet om: https://www.bra.se/download/18.cba82f7130f475a2f1800012697/2005_17_brottslighet_bland_personer_fodda_sverige_och_utlandet.pdf

Helt ärligt har jag inte tagit mig tid och ork att läsa det noga då jag anser att det är ganska irrelevant.

Mina argument är långt ifrån luddiga. Nej du har aldrig hävdat att sexköp är rätt, men att påstå att sexualbrott inte skulle ske i lika stor utsträckning om de invandrande kom från exempelvis Holland är direkt dubbelmoral, rasistsikt och ett fallerande argument eftersom de själva inte har en bra lagar kring sexköp.
Holland har kanske inte har bättre lagar och värderingar än ett annat land från säg Afrika.
Samt nej, prostitution i Holland/Amsterdam är långt ifrån frivilligt. Läs på, tänker inte utbilda dig kring det.
Vet inte om du ens varit i Red Light District men det är en klump i magen och inget annat, speciellt som kvinna.

Priviligerad handlarna inte om det du tog upp. Sedan kan jag bemöta just det du tog upp. Män dör tidigare eftersom de lever mer hänsynslöst, lever under machokulturen och söker därför hjälp senare, samt biologiska/hormonella nackdelar.

Machokultur är dessutom något som feminismen vill ta bort och på så sätt stärka män. Där ingår självmord, män pratar inte om sina känslor och söker vård sent, de är skamligt att visa sig sårbar som man.
Varför killar har det svårare i skolan vet jag helt ärligt inte, och det går absolut att prata mer om och hitta lösningar. Däremot får män satsas mer på karriären, medan kvinnans huvudsyfte är att producera barn.

Privilegium handlar om rättigheter och social förmåner. Detta är en bra video för att beskriva det.

https://youtu.be/4K5fbQ1-zps

Det handlar inte om att män aldrig är i en utsatt situation, eller aldrig har det jobbigt, eller aldrig sexualiseras. Det handlar om att kvinnor är strukturellt förtrycka och har alltid varit det, medan männen alltid haft strukturell makt.

#86 - Anonym

#85 Kvinnor hade kunnat ha "strukturell makt" också – om man valt att ta den. Det är ju inte så att det finns en naturlag som säger att män i alla tänkbara universum ska ha mest makt, och kvinnor mindre.

#87 - Anonym

#86 Nja. Går inte att direkt ändra på det.
Klart det hade kunnat gått rent teoretiskt liksom, men det är en lång utveckling eller brutal revolution.
Dessutom vet vi bättre idag och ser helst inget kön i strukturell makt utan att mycket är så nära 50 / 50 som möjligt.

Sedan finns det biologiska anledningar och aspekter till varför män hamnar i maktposition, kolla bara på övriga djurriket. Det betyder dock inte att de är så vi borde ha det idag som människor, men strukturen har ju säkerligen alltid funnits sen vi var Homo erectus.

#88 - Anonym

bianca ingrosso gifte sig med phillipe. kolla insta!

#89 - Anonym

#88 Vet inte riktigt vart du ser det, för jag ser bara midsommarfirande

#90 - Anonym

Tips: Jocke berättar på instastory att han blivit av med körkortet pga fortkörning. Eftersom han fortfarande har prövotid kommer han dessutom behöva ta om hela körkortet

#91 - Anonym

90# det var på skoj....

#92 - Anonym

#91 Ja såg det också nu! Var inte helt hundra på att det stämde, litar inte allt för mycket på Jocke nu för tiden. Men tänkte att jag tipsar iallafall, för den här bloggens uppdatering är inte så mycket att hurra för 😅

#93 - Anonym

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/jdo9Vq/joakim-lundells-bluff--for-att-lura-sina-hatare

#94 - hallå

kan du börja uppdatera påriktigt och inte en gång i månaden?

#95 - hallå

kan du börja uppdatera påriktigt och inte en gång i månaden?

#96 - Anonym

Skiljer cirka 100 000 subs mellan Therese Lindgren och Jocke och Jonna. Ändå får Jocke och Jonna ganska många fler visningar per video i genomsnitt (bortsett från deras trailers) än vad fröken Lindgren får... vad kan det bero på?

#97 - Anonym

#96 skulle tro att många av thereses prenumeranter är folk som inte kollar på henne lika mycket medan j&j har växt i mångas ögon. baserat på kommentarer från tex denna bloggen är det många som säger att de på senare tid har börjat kolla på j&j vilket såklart ökar deras visningar. therese har på senare tid fått mer kritik pga thumbnails osv. jag själv har säkert något gammalt konto som jag följer therese på men jag har nog inte kollat på en video från henne på minst ett år. skulle tro att det är något sånt men är såklart inte säker utan detta är bara en gissning utan någon form av källa hahaha

#98 - Anonym

#96 #97 Skulle också tro att det handlar om att Jocke och Jonna fortfarande har många yngre som följer och kollar, trots att deras följare bas nog gått upp i ålder också. Generellt så är nog barn, ungdomar och unga vuxna inne på youtube mer än vuxna.

#99 - Anonym

#98 Tror det ligger något i det! Jocke och Jonnas content riktar sig ju ofta till en lite yngre publik (när dom tex tävlar i kurragömma). Medans Therese ofta talar om tarmflora, magproblem, psykisk ohälsa. Ja, sånt som barn kanske inte är lika intresserade av som vuxna 🤷🏼‍♀️ Barn börjar bli majoriteten av dom som kollar på youtube. Jag var väldigt inne i det när jag var 12-14 år, men nu för tiden kollar jag nästan bara på Helen Torsgården, så jag är endast inne på youtube dom två gångerna i veckan hon lägger upp videos

#100 - Anonym

Någon som har nån gissning på varför Bente varit sängliggandes i flera veckor och tog blodprover? Hon säger att hon kommer berätta när hon mår bättre igen och att det inte är corona

#101 - Anonym

#100 tror hon skrev att det är psykiskt men inte säker och vet inget mer runt det.

#102 - Anonym

Någon som vet hur det gått med Therese och hennes koloskopi?

#103 - Anonym

Sicken lirare han är Rasken, nu försöker han kränga munskydd i Coron tider. 210 spänn....hahaha......
Senaste videon han la ut på YT, seriöst är det hit dina swish donationer ska gå. Utveckla kanalen hahaha
Sitter hemma i köket med en app och ändrar kreatörers utseende. suck...Å han undrar varför hans knal går dåligt.
Att han inte skäms............

#104 - Anonym

Nån som vet om therese lever över huvudtaget????? Hör inget från henne längre.....

#105 - Anonym

#104 Ja, hon har mycket magproblem och ska nu utredas och göra en koloskopi. Hon pratade om det på Instagram story för några dagar sedan.

#106 - Lina

Bard är en gris!

#107 - Anonym

Bard är briljant som vågar säga sanningen.
Varför ska vi ställa lägre krav på svarta människor än på vita människor? Det ni PK-människor gör är att trycka ned dessa invandrare.

#108 - Anonym

#107 Nu tror jag du missförstått lite.. Svarta människor ska absolut inte ha lägre krav eller skyldigheter än vita. Däremot har det inte samma rättigheter som oss vita.
Det är ett privilegium att läsa på om rasism istället för att uppleva det, så snälla gör det.

#109 - Jessica

Mycket bra gjort av Bianca!

#110 - Gerra K-Son

Håller med Bianka, varför kalla någon h... ingen ska behöv ta det. Herr Bard borde veta bättre men han är ju borta nu, har fått det han förtjänar kan man tycka. Lycka till Bianka, skräpet är borta...

#111 - A

Intressant hur therese orkar göra instagramsamarbeten men lägga upp på youtube är tydligen jobbigare.....

#112 - Anonym

#111 Om du följer hennes Instagram då vet du uppenbarligen om hur hon mått senaste.
Dessutom är det betydligt mer energi krävande att spela in en video till youtube, än att lägga upp Instagram samarbeten. Dessutom är samarbeten något där det finns krav från andra kunder, medan på hennes youtube är hon din egna chef.

#113 - Kingen

Bente är gravid 😂🙃
För några dagar sen la hon ut en story men tog snabbt bort.
Det var från en gravid-app och hur stor ”bebisen” var.
Och sen har hon varit och tagit blodprov, vilket man gör när man är gravid. Ständiga besök hos läkare. Kom ihåg vart ni läste det först 😉

#114 - Anonym

Omg är det sant att bente är gravid?? Åh vad kul för henne 😍

#115 - Anonym

Springer de en Pedofil lös i Hovås som ska rädda alla barn ??

#116 - Nathalie

Hör inte till ämnet men är det nån som vet varför Therese skriver syntolkningar på hennes instagrambilder????

#117 - Anonym

#116 Eventuellt för att kanske vara mer inkluderande? Till de som är synskadade.

#118 - Anonym

Känslan när Anjo går om Rasken på instagram YEEEEEEEEEEEES!!!!!!!!!
Grattis Pontus så värd dina prenumeranter. Tänk vad långt du kommit med tanke på hur hatad och nertryckt du var på YT.
Nu är du en av de personer som växer dagligen på dina sociala medier, medans gaphalsarna med noll empati står och fortfarande inte begriper varför deras kanaler står still eller backar i tittare. Du sopar banan med dem....de famlar i mörkret och försöker hitta content för överlevnad. Sträck på dig Pontus vilket jobb du gör och ändå orkar jobba, ha familj och bedriva YT kanal. Tummen upp! Inga latheter syns- du kämpar och gör de så bra.
Skicklighet, lysande genomarbetade, granskande videos ger utdelning. Och de bästa är, när du kan göra de av goda skäl och inte för visningar på andras bekostnad. Stolt prenumerant av din kanal, vilken jäkla resa du gjort.
Grattis till 10.000 följare på Instagram och Grattis för att din kanal och tummarna upp bara ökar. Hårt arbete lönar sig.

#119 - Anonym

#118 Ingen bryr sig om dessa losers

#120 - Anonym

nån som vet var oliver från jewels and issy är ?

#121 - Anonym

nån som vet var oliver från jewels and issy är ?

#122 - Anonym

Lets fest snälla väx upp. Ni kan kontakta Anjo, men han kan inte kontakta er för att ni blockat honom. LOGIKEN DÄR??????
Ni borde inte få skriva i hans kommentarsfält. Ni borde blockas precis som ni gör då de inte passar.

#123 - Anonym

https://youtu.be/MArVULPpazk

#124 - Anonym

Ida Carlsson, 16 åringen som vloggar när hon dricker bubbel och sen kör sin mopedbil...

#125 - Anonym

I senaste kurragömmavideon som Jocke och Jonna har lagt ut ser man massa bebiskläder ligga i tvättstugan som ser pojkiga ut ☺️

#126 - Anonym

Bente ska bli mamma

#127 - Anonym

bente ska bli morsa, så mysigt

#128 - Anonym

Senaste video hen la ut på sin "sidokanal" för att kunna hänga ut, mållös. Du utan utbildning och grund lägger ut hen på nätet på ett ekalt förnedrande och avskyvärt sätt, en människas liv hur där du är benägen att agera efter dina spelregler och lägger bedömningar att en person är farlig med mera( flera videos av dig som gjorts). Allt finns, även fast du raderar ibland finns människor som ställer sig frågande hur du framställer andra. Medvetet i en månad medvetet VILL provocera fram ett beteende TILL ett okontrollerat agerande, som på din kanal ska "straffas" offentligt av oförmögna icke utbildade personer hur en med diagnoserad person fungerar. En person som är förståndshandikappad med mer. SLUTA NU!!!!!!!!
Vem gör såhär.?????? vart f_ n är samhället på påväg.................
Denna medvetna fälla, kommer att skickats på inom tid skickas på granskning med fler tilltag som förekommit tidigare.
Nu räcker de! Du kommer aldrig sluta. Detta är så lågt att göra videos om för tittarsiffror. Att ta en person med autism/ psykisk ohälsa som också förekommit med mera livsöden och diagnoser och hänga ut, nä nu får de vara bra. Och som i detta fall inte gjort något brott ens, utan du tar till din "spåkula" vad dina ögon ser och avgör gäller. Du som brinner för rättvisa, vad håller du på med? de finns massor utanför begåvningshandikapp, utanför LSS boende med mera som begått flertal saker du kan titulerar farlig med mera. Som är bland oss. Vågar du benämna dem som släpps för bevisning eller inte har hållit? eller är passionen att gå på funktionshinder av något slag? törs du ta andra som exempel? Du påstår dig vilja göra skillnad och varnar med gott samvete, och är STOLT!. Är så less på människor som går på försvarslösa och inte ens ser till att rensa sitt kommentarsfält utan till låter människor kommentera fritt, lämna dem ifred nu. Sällan dessa höga hästar tar sig an fall av betydelse/ fakta att saker faktiskt hänt!

#129 - Anonym

Både Bente och Calle i jlc ska bli föräldrar

#130 - Anonym

Nån som vet vad Nattid sa i sin podd om Amanda Edmundsson?

#131 - Anonym

Du är fan den sämsta jävla skitbloggare någonsin!!! Läs noga o ta åt dig jävligt hårt!!! NYHETSKANAL = NYHETER VARJE DAG!!!

#132 - Anonym

#130 var väl nåt i stil med "jag tyckte att hennes naglar var finare förra månaden" eller nåt lika intressant som kan tänkas röra sig i ytliga idioters minimala söndersupna små hjärnor...

#133 - Jonna

Jag håller med Bianca

#134 - Anonym

Vem är pappan till Bentes barn???

#135 - Anonym

#134 Hennes sambo får man väl anta..? Vem trodde du att det var?

#136 - Anonym

#131 Nu är ju detta en skvallerblogg och inte någon nyhetskanal

#137 - Anonym

#134
Visste inte att hon hade sambo, dryga jävel..

#138 - Anonym

Bor Lakidoris i likadan lägenhet som Linda-Marie?

#139 - Anonym

https://youtu.be/R6adZj0vpEg

#140 - Anonym

https://youtu.be/R6adZj0vpEg

#141 - Anonym

https://youtu.be/R6adZj0vpEg

#142 - Anonym

Omg Jonna ska få en son 😍 lunisen ska få en lillebror 🥰

#143 - Anonym

När Jonna visar videon på sin instastory när de får veta att det blir en pojke så ser det ut som att Jonna inte är gravid eftersom magen ser väldigt liten och "normal" ut och inte lika stor som på bilderna hon lade ut precis innan videon.

#144 - Anonym

#143, videon är tagen från deras Dplay-serie som spelades in för fleeeeera veckor sedan. Så inte så konstigt att magen är mindre på videon som dessutom är tagen från Jockes systers instagram.

#145 - Alice

#143, skäms för din skull. Antigen så är du extremt liten för att du inte är medveten om det eller bara har för lite kunskap. Självklart är Jonnas mage mindre på den videon än vad den var förrgår eftersom det är vecka 18 man kan se könet. Det är ju snart 6 månader sen det är inspelat.

#146 - Anonym

#145 okej och hur skulle jag kunna veta det? Jag bara påpekade att den var mindre då. Du behöver inte vara så dryg

#147 - Lol

Tror sidans ägare är död

#148 - Anonym

Hallå Margaux har ny kille! Han där Emil som brukar synas på hennes youtube

#149 - Anonym

Vad tror ni orsaken var till att Margaux Dietz och Jacob gjorde slut?

#150 - Anonym

#147 vad får dig att tro det? Du vet att det där kan tolkas som hot.....

#151 - Dear Friend

Thanks for using our app. Your payment has been approved. You can see your payment report on the link below https://drive.google.com/file/d/17UXu6wxqZkQu4ZqYJFC4Mb7mprUFU-eP/view

#152 - Dear Friend

Thanks for using our app. Your payment has been approved. You can see and download your report here https://drive.google.com/file/d/17UXu6wxqZkQu4ZqYJFC4Mb7mprUFU-eP/view

#153 - Dear Friend

https://drive.google.com/file/d/1BXhvbl3eDFhoDYS0uzSSuTRUXz8utNIz/view?usp=sharing

#154 - Dear Friend

Hey, Only The Best Adult Games 2021. As Real As You Want it To be. Visit https://appornhub.com/

#155 - Dear Friend

As Real As You Want it To be. Only The Best Adult Games 2021. Play Now https://appornhub.com/

#156 - Dear Friend

You Dont Want to Miss it. The girls on this site are only interested in fucking, not in relationship https://x-tube.one/

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com