Youtubes kundsupport kan inte hjälpa Tarzan

Det har gått mer än ett dygn sedan Tarzans Youtube-kanal blev hackad och han har förlorat 10k prenumeranter.
 
Tarzan berättar hos Cluee News att han blev hackad efter att han blivit lurad om ett samarbete och laddat ner programmet Nexxzy. 
 
Tarzan berättar på Instastory att han har kontaktat kundsupporten och identifierat sig med körkort, men får som svar att de inte kan hjälpa honom att få tillbaka kontot. 
 
Han har nu konakt med en tjej som arbetar på Youtube Sverige genom Riley, men det är fortfarande inte säkert att han får tillbaka sin kanal. 
 
 
#1 - Anonym

Så jävla tragiskt med såna här människor som förstör för andra man ser hur ledsen Tarzan är även om han inte visar de tydligt så ser man det i hans ögon. stor kram till han och så fint att hela youtube community försöker hjälpa till

#2 - Anonym

Otroligt lågt att någon hackade kontot. Detta bevisar dock hur osäkert det är att ha Youtube som jobb :/

#3 - Jotack

Shit happens, tråkigt nog. Dags för att göra någon nytta i samhället nu?

#4 - Anonym

#3 Nu överskattar du influencers lite väl ändå? ;)

#5 - Anonym

Förstår att det är tråkigt men vadå, vad menar han att YouTube gör för "äckligt" och att de "kastade honom under bussen"? Vad fan tror han att de ska göra? De skriver ju klart och tydligt att det råder sekretess, att man inte kan ge åtkomst till konton sådär. Att bryta sekretess är olagligt så allt de gör är att de följer lagen?

#6 - Anonym

#3 ok boomer

#7 - Anonym

#3 utan youtubers hade du aldrig fått den underhållningen du vill ha att kolla på

#8 - Anonym

Var lite mer vaksam med vad du tar för samarbeten.
Skyll dig själv känner jag mest angående detta.

#9 - Anonym

#8 trångsynt människa du är när vilket människa som helst även du kan bli lurad när sidan såg proffsig och välgjord ut. det är inget som man kan direkt förutse innan det är försent.

#10 - Anonym

Fast mailet ser ju ut som såna där mail man inte ska trycka på länken. Kanske borde tänka lite själv och inte lita på alla länkar man får på mail? ;)

#11 - Anonym

Mailet såg ju skitskumt ut. Klart man inte ska trycka på länkar hur som helst, det vet väl alla under 50.

#12 - Anonym

#11 Till och med min farsa över 50 vet att man inte klickar på länkar som kommer i mejl med ryska kyrilliska bokstäver

#13 - Anonym

Han borde försöka att kontakta YouTube teamet från USA. Jag hade problem nån gång 2011 med nån snubbe som loggade in på mitt konto och kommmenterade en massa smörja och ändrade pass, men i och med att dom tittade på min originella ip address och email så bevisade jag på så sätt att det var jag.
Sen är det väl emot TOS att nån annat skulle ta över kontot så där är det ju fel på två plan.
Riktigt dåligt av det Svenska teamet. Så tafatta och vågar inte ta ansvar för någonting.

#14 - Anonym

Detta kanske inte hör till ämnet, men är det bara jag som stör mig på Amir Akroutis skratt? Det låter så fake, om du inte behöver skratta, skratta inte alls. Det låter inte ens som ett skratt när jag tänker efter.

#15 - Anonym

Detta kanske inte hör till ämnet, men är det bara jag som stör mig på Amir Akroutis skratt? Det låter så fake, om du inte behöver skratta, skratta inte alls. Det låter inte ens som ett skratt när jag tänker efter.

#16 - Anonym

#14 alla har vi olika skratt det betyder inte att det är falskt för att det låter annorlunda. du är bara en patetisk människa som vill hata på alla du inte gillar

#17 - Anonym

Håller med samtliga som nämner att man bör vara jävligt skeptisk till vad man trycker sig in på. Oavsett hur trovärdigt det ser ut att vara.
Var är säkerhetstänket någonstans? Tycker man borde vara extra vaksam när det handlar om ett utländskt företag...

#18 - Anonym

ALLA GÖR VI MISSTAG sluta skylla på att Tarzan har gjort fel och istället ge han stöttande ord och positivitet. -vi vill inte förlora Tarzan från youtube community

#19 - Amanda

Sjukt dålig service! Hoppas dom skäms!!

#20 - Anonym

Stackars Lunabelle. Att folk inte kan visa mer respekt.

#21 - Anonym

Tror ni 2020 blir året Amir lär sig laga annan mat än egen tomatsås med "poscherade ägg" och bulgur? Enda han verkar kunna göra ;) Förut GRISIGA pastagratänger såklart

#22 - Anonym

Tror ni 2020 blir året Amir lär sig laga annan mat än egen tomatsås med "poscherade ägg" och bulgur? Enda han verkar kunna göra ;) Förut GRISIGA pastagratänger såklart

#23 - Anonym

#20 Det är väl inte Lunabelle det är synd om? Hon sov och har inte märkt av något konstigt alls 😂 Snarare synd om föräldrarna som får gå med en konstant rädsla för sitt barns skull

#24 - Anonym

#21 han har lagat en massa annat mat men du verkar ju vara en hater som inte kolla fullt ut på hans videor och om du hade gjort de så hade du också fått se mycket matlagning

#25 - Anonym

#23 fast det är väl ändå synd att ett litet barn utsätts på det sättet? Det är synd om hela familjen men det är lunabelle som blir ”offret”. Kommer ju fortsätta såhär även om några år när hon är äldre och det kommer hon minnas. Bara för att hon sov så betyder det inte att hon sover genom nästa smäll eller liknande som händer. Så skratta på du men du verkar inte ha mycket IQ

#26 - Anonym

Undrar bara då jag inte följer jocke och jonna, så har ingen aning, men har de lagt youtube på hyllan? Deras kanal har haft väldigt få videos det senaste halvåret

#27 - Anonym

#26 dom är ju på Dplay där man tjäna mer pengar än på youtube och de har större publik där

#28 - Amir kan inte laga mat for shit

#22 hahah älskar att du skriver ”pocherade ägg”. När ska Amir fatta att kläcka ägg i en tomatgryta och låta dem tillagas i såsen VERKLIGEN inte är att pochera dem. Som att säga att man gör en äggröra när man kokar ägg.

#29 - Anonym

#28 men herregud vilket patetiskt liv du har låt folk laga sin jävla mat sitt sätt väx upp

#30 - Anonym

Varför ha Misslisibell inaktiverat kommentarsfältet på sin senaste video? Den är liksom nyss publicerad, så inte så att hon redan fått ”hat”.

#31 - Anonym

HAHAHAH FYFAN. Lisa/misslisibell har inaktiverat alla dina kommentarsfält. Så himla feg!
Hon får inte ens mycket hat. Hon får mycket kritik, eftersom hon aldrig kan ta till sig kritik.

KONSTRUKTIV KRITIK ÄR INTE HAT!
Alla måste lära sig att ta till sig kritik, livet fungerar inte annars. Man kan inte jobba och inte kunna ta kritik och förbättrings områden. Hon är väldigt omogen.

#32 - Anonym

#31 Någon låter lite väl besatt, ta det lugnt :)

#33 - Äggbert

Man säger inte KLÄCKA ägg! Man knäcker ägg! Eller är ni hönor hela bunten? 😂

#34 - nina

#30 youtube har inaktivera mirabells kommentarer då dem anser att hon får för mycket hat, hon har sagt det flera gånger.

#35 - Anonym

#34 Inte mirabell utan misslisibell.
Mirabell är ju Amanda Lundgrens syster.
Misslisibell är ju Lisa Jonsson.

#36 - Anonym

Amir e så skarrig, en gammal gubbe skarrig gubbe

#37 - Anonym

Men sluta hata på Amir for no reason? ärligt, ni sitter och skriver skit om vad han äter för mat?????? det är så uppenbart att ni letar efter saker att störa er på. Och det med Misslisibell- hon la ut på sin story att hon inte vet varför kommentarerna blivit inaktiverade. Antar att det är av samma anledning som fick Mirabells att bli inaktiverade, dvs mycket hatkommentarer.

#38 - Anonym

#31 Kan tyvärr tänka mig att det inte är Lisa själv som har inaktiverat utan det är Youtube som har gjort de för sina strikta regler mot barn och att hålla borta pedofiler precis som Youtube har gjort med Mirabells kommentsrsfält

#39 - Anonym

#38 Men Lisa är ju inte under 18 vilket Mirabell är, så det kan inte vara av den anledningen då Lisa är vuxen

#40 - Anonym

#39 Youtube kollar inte på ålder

#41 - Anonym

Det är inte misslisibell själv som inaktiverat dem, hon ska försöka lösa det.

#42 - Anonym

Och även om misslisibell är vuxen idag så kan YouTubes inaktivering av kommentarerna bero på att hon har många gamla videos av sig själv som barn på sin kanal.

#43 - Emelie

Vem är nattiD s kille ?

#44 - Anonym

#40 Jo, Youtube inaktiverar minderårigas kommentarsfält pga problematiken med pedofiler. Att de skulle inakivera på grund av att någon får mycket hat har jag aldrig hört talas om? Det är ju subjektivt? Vad som är hat, om det är mycket, var den gränsen går isåfall. Så Mirabells är inte inaktiverade pga hat utan hennes ålder. Varför Lisas är inaktiverade är dock ett mysterium.

#45 - Anonym

#42 Det är nog sant det du säger. Tittar man på hennes video som har mest visningar så är det en för 5 år sen (hon är ett barn där) när hon testar glass. Man kan ju undra hur den videon nästan har 2 miljoner visningar. Antagligen pedofiler som hittat. Har läst att de skriver time stamps åt varandra i kommentarerna på vissa barnvideos och att det är därför YouTube inaktiverar.

#46 - Anonym

Vad är det Ben Mitkus ska göra?

#47 - Anonym

Vad har hänt med Ben mitkus instgramkonto?

#48 - Anonym

Tror verkĺigen Rasken att flaschback ligger bakom hackningen på Tarzan? Och av skäl att j_vlas med Rask sabotera för diverse youtubers? Käns som ett långskott och smått paranoid tankerunda.

#49 - Anonym

Varför stängde lisa av sina kommentarer i sin senaste video?

#50 - Anonym

#49 det var Youtube själv som stängde av och inte Lisa

#51 - Anonym

Jag tycker jätte synd om dig

#52 - Anonym

Någon som såg Johanna Ottosson live på Instagram? Någon frågar om vad som hände mellan henne och Vanessa Lööf. Hon säger att Vanessa gjorde en video medans hon satt inlåst men för ett tag sedan skrev någon av dom att allting var löst, att de var bästisar igen och att de inte behöver filma varandra för att visa sina följare att de är vänner. Någon som vet vad som har hänt?

#53 - Anonym

Seriös fråga: är det normalt att det tar så lång tid att ensamträna hundar som Det tar för Therese???

#54 - Anonym

Hoppas han får tillbaka det! Tycker faktiskt det är dåligt gjort av youtube...

#55 - CharlotteP

Jag tycker att Anty är så falsk och irriterande. Det känns som att hon bara spelat in videos för att liksom. Det känns inte alls äkta.

#56 - Anonym

#52 Videon vanessa gjorde handlade om hur hon försökte hjälpa johanna (precis innan hon blev inlåst) genom att berätta för johannas mamma om johannas alkoholmissbruk. Enligt henne blev johanna då arg och tyckte att det var vanessas fel att hon fick problem med soc och hamnade på behandlingshem. Videon las ut medan johanna satt på hvb/sis och hon kunde därför inte ge sin version av händelsen, vilket gjorde att josefin la sig i och gick emot vanessa om jag inte minns helt fel. Vet inte om johanna berättat sin version nu i efterhand eller vad som egentligen är sanning, men oavsett så verkar de inte umgås idag

#57 - Anonym

#54 varför är detta youtubes fel? Dom kan ju inte påverka att det är puckon som använder deras plattform. Tarzan är inte ens stor för youtube. Inte så att dom förlorar något på att bli av med honom

#58 - Anonym

#57
Så man ska bara hjälpa människor om man kan få ut något själv av det?
Friskt tänkande.

#59 - Anonym

#58 De skriver ju att det är sekretess? Det handlar inte om att vinna något eller inte, man får enligt lag inte bryta mot sekretess. Slå upp Offentlighets- och sekretesslagen.

#60 - Anonym

#58 nej det påstår jag inte. Men Youtube och Google är för stora företag för att bry sig om småkreatörer

#61 - Anonym

#60
"nej det påstår jag inte" säger du för att sedan i stort sätt fortsätta med exakt samma argument.

#62 - Anonym

Varför ser alla influencer-NAKD kollektioner likadana ut? det känns nästan som att nakd bara ger dem massa färdiga skisser så får dom typ bestämma färg och sen sätta sitt namn på det

#63 - Anonym

Tarzan har en ny kanal

https://www.youtube.com/channel/UCq70QyNPpH1NlQvHhUCMXgA

#64 - Anonym

#53 nej det skulle jag inte säga, min hund är 14 månader och kan vara själv 6 timmar. (Och har kunnat detta många månader) Tycker det är särskilt konstigt att det tar så lång tid då hundarna har sällskap av varandra, blir inte samma separationsångest som när en hund lämnas helt själv.

#65 - Anonym

#59: YouTube är inte en myndighet och lyder inte under sekretesslagen du anger!

#66 - HTTP

Kanske dags att lära sig källkritik, om en hemsida använder HTTP så är det första anledningen till att börja bli lite fundersam. Iallafall om det handlar om viktiga saker som detta.

#67 - Anonym

#55 TACK! Äntligen någon mer som ser det. Sen det här att slänga in amerikanska ord här och där, ja, vi veeet att du har varit i USA flera gånger och nej det gör inte dig coolare för det. Ja du har säkerligen träffat massa kändisar, men det finns aldrig några bilder eller så, bara ord ord. Booring.

#68 - Anonym

#53 I och med att dom är föredetta gatuhundar är det inte konstigt att dom har mer separationsångest än ”vanliga” hundar. Tar man sig an en gatuhund får man räkna med mycket jobb och man måste ha ett otroligt tålamod. Så nej det är inget konstigt med det

#69 - Sara

Det är något enormt tillfredställande när det går dåligt för en jävla skityoutuber!!! Kan dom ha när dom får hela världen att må skit med allt skryt, dyra prylar o gulliga instagraminlägg om hur jävla bra dom har det! Stick o göm er!

#70 - Anonym

#69 Ok, boomer

#71 - Anonym

#62 Det känns så för att det är precis så det går till på riktigt.

#72 - Anonym

#66 Vad menar du med HTTP?
Menar du det som står först på en webbsida domän?
Brukar det inte vara HTTPS?
Eller är det kanske något annat du menar?

#73 - Anonym

#72 Det finns både HTTP och HTTPS, HTTPS är krypterat och därmed säkrare. Inga seriösa hemsidor med inloggningstjänst använder bara HTTP.

#74 - Anonym

#67 Nu kommer jag spräcka din lilla surhets bubbla här.
Anty har, under hela sin youtube karriär alltid pratat svengelska. Jag kollar inte på henne idag, av samma anledning som #55. Däremot vad jag med från start. För många år sen hittade jag en video där hon visade skor, i hennes vardagsrum med en digital kamera. Ingen ’professionell’ setup. Inget ”prenumera på mig”. Redan då pratade hon engelska. Faktum är (har jag för mig iallafall) att hennes pappa är en känd amerikansk rappare. Så kan ju delvis vara däremot.

Förstår vad du menar men Anty är ju till skillnad från många andra, bra på engelska. Så jag anser det är en otroligt löjlig grej att störa sig på. Speciellt eftersom hon har gjort det enda sen start.

#75 - Anonym

#73 Okej tack! Hade ingen aning faktiskt.

#76 - Anonym

# 53
Har själv haft gatuhundar, visst de tog sin sig att träna, men de gäller att öva lite kanske varje dag, sen öka tiden. Men tog kanske högst 1-2 månader. Hon kanske inte klarar av öva de är ju synd, men även om de svårt så måste hon öva. Blir ju inte bättre att hon är lat...

#77 - Anonym

Rask lägg ner och sök hjälp. Kan du enbart gå på svaga individer. Möt någon i din egen storlek. Verz gör en video om dig och du lägger dig platt för du pysslar inte med drama. Jessica gör en video och du gör en 40 minuters svarsvideos. Så sjukt feg du är. Går alltid på mindre riktig lågt beteende. Du förändras aldrig.

#78 - Anonym

De är inte konstig Rask mår dåligt.
Inge normal använder sin kanal som han gör på andras bekostnad.

#79 - Anonym

Sjukt att Tarzans kanal tas bort.
En trevlig kille.
Helt obegripligt att Carl Alexander Rask kanal får vara kvar???

#80 - Lol

Hahahahahahahah. Karma

#81 - Anonym

Off topic, men anledningen till att Therese och Anders kanske haft svårt med ensamträningen (eftersom jag ej vet allt kan jag inte va säker!) är ju att Therese jobbar hemma hela dagarna. Kan vara svårt att vänja hundarna att vara ensamma när någon hela tiden är hemma. Sen har hon ju själv sagt att de pausat träningen och ska ta tag i det på allvar nu.

#82 - Anonym

Någon annan som tänkt på hur illa upp kammi har börjat ta av alla kommentarer typ??

#83 - Anonym

Det man inte har i huvudet får man ha i benen.

#84 - Anonym

Vafan håller jockiboi på med på sin story

#85 - Anonym

#84 Vadå, vad han håller på med? Han är ju tvärskön nu för tiden hahaha

#86 - Anonym

Små grytor har också öron.

#87 - Anonym

ja dör. vem tycker jocke e skön mer än mammor i 20 års åldern lmaoo

#88 - Anonym

#87 Ok boomer

#89 - Hej

Superbra idé med denna blogg, men uppdateringen! Går det att ta in fler skribenter kanske?

#90 - Anonym

Uppdateringen här är ju asbra!!!!! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 verkligen 👍🏼

#91 - Anonym

74, jag har också hängt med från start, från tiden då Anty var allt annat än pk, ”lyxig” och känd. Kan också intyga att engelskan har alltid funnits hos henne, verkligen alltid. Men ville däremot rätta dig att hennes pappa absolut inte är en känd amerikansk rappare, utan det var ett stående skämt på hennes blogg, att hennes pappa skulle vara 50 cent. Hon drog ofta till med det när folk skulle envisas att fråga om hennes pappa osv.

#92 - Anonym

Har stört mig så otroligt länge på hur mycket misslisibell shoppar. Hon får konstant kritik för det, men FORTSÄTTER ändå? till och med andra influencers har börjat ta upp att folk MÅSTE sluta spontanshoppa (tänker mestadels på det therese sa i sin video) och jag förstår bara inte varför hon inte tar åt sig? varför fortsätter hon att promota spontanshopping? hur ser hon inte att hon har shoppingproblem? har hon NÅGONSIN svarat på all kritik?

#93 - Anonym

#91 Jahaaaa det var sååå det var!
Shit hade verkligen ett starkt minne av en video där hon berättade om hennes pappa och sa något om 50cent. Men kommer inte ihåg mer än så.
Men shit, aa tack för att du rättade mig, vill ju inte sprida falsk info haha.

#94 - Anonym

Kommentarsfälten på youtube inaktiveras automatiskt om man fyller i att videon är anpassad för barn. Kan vara det Lisa har gjort

#95 - Anonymous

BEN MITKUS SKALL VARA MED I BIG BROTHER

#96 - vit köksblandare

Sjukt dåligt.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com