#1 - Anonym

Även den bästa kan få återfall. Oavsett om det gäller rökning, dålig kost, alkohol eller dåliga beteenden.

#2 - Anonym

detta va nog den mest tråkigaste nyheten ingen bryr sig om folk röker eller inte. Och ja det är beroendeframkallande precis som så mkt annat är.

#3 - Anonym

Vilken tristess! Blir så himla ledsen över att höra detta, men jag hoppas att det löser sig. Om Therese är så mån om sin hälsa och sitt välmående, borde inte rökningen vara ett big no no? Det var ett tag när hon var som besatt av att prata om att sluta dricka koffein, äta socker och börja träna men ändå har hon lyckats andas in tjära i 15 hela år. Jag blir oroad över att hon kanske inte förstår allvaret i de negativa hälsoeffekterna. Jag hade inte reagerar lika hårt om det inte vore för att detta är Therese. Det är givetvis tråkigt när andra youtubers röker också, men hela hennes kanal känns på något sätt skenhelig då det motsrider alla värderingar hon under så många år har promotat. Jag hoppas att hon (för sin egen skull) konsulterar en läkare för att få hjälp. Detta är ingen vana, detta är ett kemiskt beroende.

#4 - Anonym

#3 saken är den att ALLA människor vet att rökning är ett BIG no no. Men det är beroendeframkallande och svårt att sluta, precis som att det är lika svårt att sluta med socker.

#5 - Anonym

Men snälla pekfingerfolk vad spelar de för roll om Tess, Jocke, jonna med fler röker. Om de dricker eller har ett liv på sidan av sitt jobb som ni inte behöver ta del av. Vem skadar de? Inte tittarna iallafall.
De som skadar tittare är vuxna personer som hänger ut och skapar drev på YT. Personer som uppvisar en instabil personlighet utan självkontroll. Personer som använder sin kanal för att betee sig illa mot andra. Som använder kränkande ord och gör inget vettigt med sina kanaler mer än skriker å gapar nedsättande elakheter åt andra. Dessa personer hör inte hemma på YT. Tess J och J med fler hör hemma som verkligen lägger upp kvalité.

#6 - 1

#3 Som sagt även den bästa kan få återfall och har dåliga beteenden och vanor. Det är ganska skadligt att glorifiera en person så som du just nu gör.
Dessutom så är ju nikotinet beroendeframkallande så även om det är ett ’big no no’ för Therese, vilket jag förövrigt tror att det är, så är det ju absolut inte enkelt att sluta. Det går självklart, men det är en jobbig tid. Det är även en vana, det är inte endast ett kemiskt beroende.

För det andra har ju alkohol minst, faktiskt ibland mer negativa hälsoeffekter än tobak.

#7 - Anonym

#5 vilken Tess, Tess Gustafsson?

#8 - Anonym

#3 Men snälla, tror du att Therese inte är medveten om att det är skit att röka? Det är väl antagligen därför hon 1. har försökt sluta med det och 2. inte skyltar med att hon gör det i sina videos. Hon är en människa, ingen jävla Gud som du målar upp henne som. Hon är också kapabel till att falla tillbaka, tyvärr. Supertråkigt verkligen, jag hoppas att hon kan bli av med sitt beroende. Men att du sitter och kallar henne skenhelig är bara fucked.

#9 - Anonym

#3 Klart hon förstår allvaret. Hon hade ju läst på massor av vad som händer med kroppen och vilka sjukdomar man kan drabbas av osv. Alla vet att rökning är farligt. Men det är beroendeframkallande.

#10 - Anonym

Tråkigt att hon fallit tillbaka men modigt att hon vågar stå för det

#11 - Sandra

På tal om inget, har Felicia Aveklew gjort slut med sin kille?

#12 - Anonym

#10 hon vågade ju inte stå för det när hon hittade sitt cigarett paket i sin jacka i nån video för någon månad sen och alla la märke till de så hon raderade videon.

#13 - Anonym

Sjukt vad mycket Therese har förändrats. Hade ett uppehåll på sju månader från hennes kanal haha. Varför känns hon helt annorlunda typ?

#14 - Anonym

Fröken Lindgren rökte alltså aktivt men låtsades inför sina tittare som att hon inte gjorde det? "Oj, hittades visst ett "gammalt" paket cigaretter när jag städade".

#15 - E

#11 ja det berättade hon i en video för typ 2 månader sen.

#16 - 1

#14 Hon var uppenbarligen inte redo att berätta just då, och hade troligtvis förhoppningar och tankar att endast röka det paketet eller bara röka tillfälligt. Hon kanske precis hade köpt paketet för att endast ta en cigg.

Ingen är perfekt och även Therese kan falla tillbaka, inget konstigt eller fel med det. Tråkigt såklart, men absolut inte fel.

#17 - Anonym

#12 eller hur!! Hon ba ”den är gammal” haha visst!

#18 - Anonym

nej men ojoj jag antecknar det vännen:) finns det verkligen inget intressantare att skriva om?

#19 - Anonym

Sinnesförvirring pågår för Herr R som inte förstår varför hans videos blir gulmarkerade:)
Tips: Mother f-ucker, sug min k-k, sära på skinkorna och ta din _pip-, svär som en borstspindel, häver ur sig elakheter, beter sig illa, livnär sig på prata nedsättande runt personer. Tjaa kanske värt att tänka på varför dina videos inte anses lämpliga.

#20 - Anonym

Det var ju ingen nyhet.

#21 - Anonym

Har Josefin Olsson gjort slut med sin kille?

#22 - Anonym

#12 Är skillnad att inte våga och att inte vilja vara ett dåligt inflytande. Oavsett så är det hennes ensak om hon vill röka eller inte.

#23 - Anonym

okeeeej, fokusera på BRA grejer istället. Therese är vuxen och hon gör vafan hon vill.

#24 - Anonym

#22 ja hon är vuxen och bestämmer själv men om du inte såg den videon hon raderade så sa hon att de cigarett paketet är gammalt vilket va en lögn så att din argumentation om att inte våga eller vill håller inte.

#25 - Anonym

#24 Hon vågade just då kanske inte erkänna att hon rökte just då, och därför sa hon som hon sa. Är det okej att ljuga? Nej. Men Therese är inte perfekt även om hon framstår så, även Therese gör misstag och kan falla tillbaka i beroende.

#26 - Anonym

Ksk dum fråga men hur lyckas hon hålla sig så "fräsch" och kry trots så många år av rökning? Och varför orkar hon hålla på så mycket med sin hy och träning när hon typ gör det som försämrar både dessa rkt mycket. Blir det någon effekt? Jag hade aldrig kunnat tänka mig att träna och röka... känns lite konstigt
No hate🖐😕

#27 - Anonym

#26 När man är rökare och dessutom har rökt länge så blir kroppen van. Kroppen ’behöver’ nikotinet för att kunna fungera. Det är därför avvänjning på både rökning, snus, missbruk av alkohol samt droger är väldigt jobbig.

Rökning kan vara/är väldigt skadligt, och ger självklart effekter på hälsan, men dels är ju allt det där individuellt. Det finns människor som får halscancer vid 50 års ålder eftersom de har rökt sen de var 15 år. Medan det finns människor som blir 80+ år utan några rökrelaterade sjukdomar trots att även de har rökt sen 15 års ålder.

Sen eftersom Therese troligtvis alltid varit väldigt aktiv samt äter växtbaserad kost så har hennes kondition och hälsa inte påverkas så mycket av just rökningen. En person som aldrig tränar, knappt rör sig på jobbet, äter mycket skäpmat och kött, har dåliga näringsvärden samt röker blir mer påverkad av rökningen.

Sen har vi ju också alkohol som är i det stora hela ännu mer skadligt än vad tobak är. Therese dricker inte speciellt mycket alkohol vad jag har fattat det som, och det kan också vara en bidragande faktor.
Therese är som vilken normal person som helst som har ett relativt hälsosamt liv. Man kan jämföra henne med en ickerökare som äter mycket skräpmat och dricker mycket alkohol. Båda är lika hälsosamma/ohälsosamma. Allt handlar om hur man väger upp det dåliga med något annat bra eller låta bli att bruka/utöva något annat dåligt. Förstår du?

#28 - Anonym

Damn

#29 - Anonym

Kammi och Nico verkar ha skaffat hund igen. Jag hoppas med hela mitt hjärta att de inte lämnar bort henne om de gör slut igen, som de gjorde med Greger.😔

#30 - Anonym

Tycker hon har blivit väldigt smal. Inget fel med hur hon ser ut nu och hur hon såg ut innan. Men bara en reflektion, har inte tittat på henne sedan honom flyttade ihop med Anders igen.

#31 - Anonym

#29 Hon har pratat om det flera gånger. Titta på hennes video där hon hämtar hunden och lyssna på vad hon säger.

#32 - Anonym

30, Ja, det är inte så konstigt att hon blivit väldigt smal. Om du tittar på videon detta kommer ifrån så hör du henne berätta om att hon haft nån form av svår magsjuka under väldigt lång tid som ännu inte blivit rätt behandlad av läkare. Therese har kommenterat det själv också att hon blivit så smal sen hon drog på sig magsjukan och inte kunnat äta en riktig måltid under så lång tid.

#33 - E2

Struntar verkligen i om hon röker, jag feströker tex. Men har svårt för veganer som röker, som om cigarretter inte djurtestas... Finns väl typ ett märke som anses ”veganskt” men Therese verkar ju röka Marlboro.

#34 - Anonym

Hon som är så jävla noga för att ”må” bra, men röker gör hon, och det är verkligen inte bra. Usch tycker inte om henne🤮

#35 - Anonym

Ingen vet säkert om Therese faktiskt rökte när hon hittade det (eventuellt) gamla cigarettpaketet. Hon kan lika gärna ha börjat röka efter den incidenten

#36 - Anonym

#29 Kammi har sagt flera gånger att hon och Nico kom överens om att om dom skulle göra slut är Greger Nicos hund och hans ansvar. Dom gjorde slut, och Nico kunde inte ha kvar honom då pga jobb. Denna gången har dom kommit överens om att om det skulle ta slut så är den nya hunden Kammis ansvar, och följer med Kammi precis som Anton gjorde. Kolla hennes videos

#37 - E

#35 jo det måste hon ha gjort, det var ett nytt pack med nya märkningar som börjades göra i slutet av sommaren 2019

#38 - Anonym

#34 Hahahah men skämtar du eller, varför blir du kränkt av att hon röker? Tror du att hon vill vara beroende eller? Du kan omöjligt vara en rökare eller ens ha kunskap om hur nikotin påverkar kroppen

#39 - Chizz

#19 Vem är herr R?

#40 - Anonym

#38 nikotin är lika beroendeframkallande som socker och koffein är

#41 - Anonym

#39 Rask

#42 - Anonym

#40
Nej det är det absolut inte. Koffein och socker stimulerar också hjärnans belöningscentra, men inte till närmelsevis lika mycket som nikotinet. Nikotin förändrar din hjärna.

#43 - Anonym

#40 Dock har ju nikotinet andra effekter på kroppen än koffein och socker, och avvänjningen på nikotin är oftast värre än koffein även fast biverkningarna är lika. Dessutom känns det lite sådär att jämföra nikotin och tobak med socker eftersom socker inte är en drog. Koffein däremot är absolut en rimlig jämförelse.

#44 - Anonym

#35 - HAHAHHA. Säkert du.

#45 - Ebba

Ni som vet vem Julia Spindel är, är det någon som vet vilken diagnos hon har? (Har för mig att hon pratat om det i en video men hittar inte igen)

#46 - Anonym

#45 Anorexi? Eller tänker du på något annat?

#47 - Anonym

#45 tror hon har typ asperger eller något

#48 - Anonym

#44 ok boomer.

#49 - Anonym

Wooooooowwwwwww

#50 - Alicia

Asså det var ju en jävla häxjakt på Jocke när man misstänkte honom för rökning men med Therese så är det tydligen mer okej?

#51 - Anonym

#50 Att överhuvudtaget ha en häxjakt efter folk som röker är bara helt idiotiskt.

#52 - Anonym

det som folk blir irriterade av att hon gör är inte att hon röker, vill hon skada sin kropp med en cancerpinne så är det fine. saken är att hon faktiskt ljög om att hon inte gjorde det den videon. det hade varit sååååå enkelt att klippa bort den delen eller något om hon "inte var redo att berätta". hon skulle inte ha ljugit och sagt att det var ett gammalt paket - hellre då att hon inte hade sagt någonting alls.

#53 - Hej då Therese

Jag tycker Therese bara pratar om samarbeten och sina hundar numera. Hon är långt ifrån den hon var i början av sin karriär. Hon försöker kommunicera med sina tittare genom att berätta om sina sjukdomar, men så mycket mer personligare blir det inte. Jag ser henne numera bara som en säljare, ingen jordnära youtuber.

#54 - Anonym

Hon lever på gröna ärtor och energidrycker och dka kallas förebild.... gnäll inte om ditt dåliga mående om du inte tar hand om din kropp!1

#55 - A

Hon lever på gröna ärtor och energidrycker och dka kallas förebild.... gnäll inte om ditt dåliga mående om du inte tar hand om din kropp!1

#56 - Anonym

Hon ser väldigt pigg och frisk ut för att vara så sjuk som hon säger. Svaret är nog snarare att hon bantar med cigg och ärtor och sedan skyller hon sin viktnedgång på märkliga sjukdomar. Är man riktigt sjuk så ser man det på personen, även om den är sminkad.

#57 - Anonym

#54 #55 #56 Men väx upp.

#58 - Amanda

Men vad är det för big deal egentligen? Hon är en vuxen kvinna, vad hon gör och inte gör har ingen annan med att göra.

#59 - CharlotteP

Men vad i hela friden gapar alla om?!
Hon är för f*n en VUXEN människa. Låt henne röka om hon nu vill det. Alla har sina bördor. Om hon lyckas sluta röka, well done. Men låt denna psykiskt svaga människa vara ifred. Skärp er för tusan!!!!!

#60 - Anonym

#53 Ja självklart pratar hon mycket om sina hundar. Hundarna är hennes familjemedlemmar, de betyder jättemycket för henne och är en stor del av hennes liv. Tycker inte att det är så konstigt om hon pratar mycket om sina hundar, haha. Det är ju liknande när andra youtubers får barn, SJÄLVKLART börjar mycket av innehållet på kanalen handla om barnet då! (om inte personen i fråga inte vill dela med sig av sitt barn på internet då givetvis).

#61 - Anonym

#52 Jag håller med dig! Själva grejen med att hon röker är liksom whatever. Skittråkigt att hon väljer att röka, absolut, superdumt. Och så tycker jag väl inte att profiler med många följare ska sitta och röka i sina videor till exempel (vilket hon inte har gjort, nämner det bara). Men liksom, hon är en vuxen människa. Hon får röka precis hur mycket hon vill. Men jag stör mig också lite på att hon ens var tvungen att visa upp cigg-paketet och säga att det var ett gammalt paket, liksom, va? Haha, så konstigt...

#62 - Granen

Så roligt att ni är många som säger whatever att hon röker. Det skadar bara henne, är ni också de som pratar om klimatet och allt bra man ska göra angående miljön? Då kanske ni skulle läsa om hur stor miljöförstöring tobaksplantgen utgör varje år. Och inte nog med det, vilken skada det ger de människor som måste jobba där. Många av dom är barn. Men det kanske inte är så viktigt eftersom det är Therese vi pratar om? Jisses.

#63 - Japp

Granen: jag håller med dig men tänk på att dom är med i Therese sekt där man tror att hon är Gud som inte kan göra några fel. Glöm inte heller att dom är max 9 år gamla hela bunten och vill inte se fakta, dom är naiva och blinda helt enkelt. Det är trist att ingen granskar eller ifrågasätter Therese, istället gör man det med en massa andra influencers. Therese kan göra precis vad hon vill, barn verkar älska henne villkorslöst och vuxna också.

#64 - Anonymous

BEN MITKUS SKALL VARA MED I BIG BROTHER

#65 - Anonym

#63 Hmm, så du menar alltså att man borde tycka sämre om en person pga att denne röker? Tro mig, jag avskyr rökning, men människovärdet sitter enligt mig inte i om personen röker eller inte, det är helt absurt.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com