Summeringsinlägg (flera inlägg i ett)

Här är en liten summering på vad som hänt den senaste veckan. 
 
Linn Ahlborg: 
 
Linn har valt att vara mer äkta och spontan i sina videos efter att hon gått ut med att de på sistone bestått av manus och flera omtagningar. 
 
Hon förklarar att hon inte orkar framställa sig själv så perfekt hela tiden.
 
I hennes senaste vlogg chockerar hon sina tittare när hon står i köket och plötsligt börjar sjunga på Billie Eilishs "Ocean Eyes".
 
 
Linn avslöjar också i vloggen anledningen till att hon och Agnes gled ifrån varandra och knappts umgåtts trots att Agnes flyttat till Stockholm.
 
Linn förklarar att hon haft svårt att unna Agnes framgången som influencer med bl.a en klädkollektion med NA-KD och kände att det inte var rätt att hon red på hennes våg när de inte hade en bra relation.
 
De har pratat ut om det och är nu vänner igen.
 
 
Bianca Ingrosso:
 
I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld berättar Bianca att hon kommer att vilja starta en podd igen och kan tänka sig att starta den med Lovisa eller Alice. 
 
 
Bianca har avslutat sin vänskapsrelation med Linnea Widmark (Benjamin Ingrossos ex).
 
Detta förklarar hon på en instagramkommentar och hon har dessutom avföljt henne på Instagram. 
 
 
Biancas pojkvän Phillipe är numera en youtuber och har just nu 52 tusen prenumeranter och den enda videon som finns ute har snart en halv miljon visningar.
 
 
Therese Lindgren:

Therese berättar i videon "10 misstag jag gjort som influencer" om kampanjen med Arbetsförmedlingen.
 
I videon säger hon "det var mycket som hände där som jag inte riktigt kan prata om, det var mycket lögner faktiskt, från flera håll". 
 
#1 - Anonym

Philippe kör en Nicci Hernestig och utnyttjar Bianca

#2 - Anonym

Philippe har mer prenumeranter mer än tarzan snart

#3 - Anonym

Men Alice ser så skum ut wtf brynen,brännan å läpparna

#4 - Anonym

#3
Alice är inte ens med i inlägget?

#5 - Anon

#3 Du menar Agnes?

#6 - Anonym

varför avslutade bianca relationen med linnea? nån som vet?

#7 - Anonym

Haha sämst du är

#8 - Anonym

Eilish

#9 - Anonym

#1 hahah det är står skillnad mellan Nicci o Philippe.. Du kan ju inte gemföra dom...

#10 - Anonym

#1 jag tror nog mer det är bianca som har drivit på philippe att starta en kanal då han aldrig varit intresserad/bekväm med att ens vara med på hennes youtube men bianca har övertalat han att vara med lite, men har alltid sett hur obekväm och nervös han är framför kameran så. Tror absolut inte han utnyttjar bianca, utan det är mer hon som har övertalat honom att göra detta.

Och snälla, jämför inte Nicci med Philippe. Nicci är ett skämt och kändiskåt, medans philippe aldrig varit intresserad av att vara känd.

#11 - Anonym

#10 Jag skiter fullständig i om han rider på Biancas rygg eller inte men det krävs ju ingen raketforskare för att se att han vill vara känd.

#12 - Anonym

#11 hade han velat vara känd hade han startat en yt kanal för längesen. Känner både bianca och philippe och nej, han har alltid vara obekväm med det tidigare och ja det är bianca som tjatat på philippe i cirka ett halvår, har varit med flera gånger när han sagt nej men tillslut övervägt det och nu gör det för att visa sin matlagning då många velat det.

#13 - Charlotte

Men Lisa, misslisibell då?!
Kan vi diskutera att hon påstår sig ha ätstörningar?! WTF liksom?!
Vilken klinik går hon till? När fick hon diagnosen? Hon har INTE en ätstörning. Hon vill ha uppmärksamhet och dyra väskor. Hon köper maniskt grej efter grej efter grej.
Åter igen, Lisa, "misslisibell" har INGEN ätstörning.
Hon förminskar psykisk ohälsa och spottar på alla som verkligen lider av ätstörningar.fy på dig Lisa!!

#14 - Anonym

#13 ätstörning är inte samma sak som anorexia eller bulimi, en ätstörning är något som t.ex man slutar äta mat i 2 veckor sen börja äta igen eller någon som äter bara 1 gång om dagen när man borde äta 3 gånger om dagen för att man inte har någon hungerkänsla. jag tycker att du förminskar Lisas problem när du inte ens känner henne i verkligheten. visst jag kan också tycka att det är lite fel att hon kallar det ätstörning när man ser henne åka till Mcdonalds osv och sedan köper snacks och godis, men samtidigt så känner vi inte henne i verkligheten och vi kan inte säga vad som är rätt eller fel om hon ljuger eller inte

#15 - Charlotte

#14
Dessa kriterier bör uppfyllas vid ätstörning.
*Du blir mer och mer fixerad vid vad du äter och din vikt.
*Du skjuter upp eller hoppar över måltider, äter långsamt och ofta ensam.
*Du äter stora mängder onyttig mat när du är ensam.
*Du gör dig av med det du har ätit genom att till exempel kräkas.
*Du tränar överdrivet mycket eller får ångest om du hoppar över träningen
*Du är kritisk till din kropp.
*Du måste äta viss mat på ett särskilt sätt, annars får du ångest.

Är det någon som förminskar så är det ju Lisa själv. Hon tror sig ha ätstörning. Innan hon yttrar sig om detta borde hon först besöka en expert som får göra en utredning angående detta.
En ätstörning kommer inte under en natt. Bara för att man undviker en måltid betyder inte det att man har en ätstörning!!

#16 - Anonym

#15 som sagt du känner inte henne bakom kameran. och man behöver inte alltid ha en diagnos från en läkare. Uppfyller hon själv alla dessa kriterier eller hälften av dessa kriterier ja då behöver man ingen läkare för att förutse att man har en ätstörning

#17 - Anonym

#15 du kan inte komma och påstå att folk ljuger när du inte vet hur Lisas liv och vardag ser ut med matvanor osv.

#18 - Anonym

Gud vad fläckiga Linn och den andre är, folk behöver chilla med brun utan sol, alternativt spraytan. Det är inte snyggt att vara svinblond sedan skitbrun. Den blir en sådan jäkla kontrast.

#19 - Anonym

#18 dom är ej fläckiga om du inte kan se de med dina egna ögon så är det ljuset/solen som reflekteras i deras ansikten.

#20 - Anonym

#18 Det är inget fel med att vara brun om man är blond. Sluta säga åt folk hur de får och inte får se ut, sköt ditt.

#21 - Anonym

Vem e Agnes??

#22 - Anonym

Vem e Agnes??

#23 - A

Svenska influensers är så fucking jobbiga. Ni tror ni är nåt lmao

#24 - Anonym

#23 sluta kolla på Youtube och sluta följa denna bloggen då om du tycker dom är så jobbiga.

#25 - Anonym

#24, kränkt influencer lol

#26 - Emilia

Men alltså vilken youtuber/influencer har INTE gjort en "egen" kollektion med NAKD? Snälla.

#27 - kränkt

får ryck på kammis senaste video ang hennes hår. För det första så ser man hur risigt håret är på förebilderna, det har lixom gått av? Ska man verkligen bleka på det då? Sedan så ser man inte om frisören gör en testslinga innan hon bleker kammis hår - vilket hon borde gjort eftersom annars löper det risk att de gröna tonerna trängs in djupare i stråna. Sedan så bleks inte partiet mellan det redan blekta och rötterna ordentligt, så håret är för orange för att kunna tonas ordentligt för matcha längderna efter. (Vet dock inte om det är för att frisören var rädd att blekning som overlapped med det redan blekta håret skulle gå av.) Detta märks på i slutresultatet så är den mörkare blonda färgen alldeles för mörk och orange jämfört med längderna. Sen varför bleker man rötterna för att ändå lägga bottenfärg? SÅ onödig skada på ett redan skadat hår.

#28 - Anonym

#27 Hon bryr sig antagligen inte om slitage på hennes hår? Det är inte dödligt, så låt henne experimentera hon tycker väl att det är roligt. Onödigt att bli så frustrerad över någon annans hår samt någon annans arbete (frisören)

#29 - Anonym

Något du kanske ska nämna på bloggen är jockes rassekommentar han la på rs1elvis instagram om hur folk ska behöva utvisas för att de är "potentiella våldtäcktsmän" :/

#30 - Hanna

Jag tycker att Thereses video kändes så genuin.

#31 - Anonym

#29 bara sanningen ju?

#32 - Anonym

#13 Fyfan vad ledsen och arg jag blir när jag ser din kommentar. Hur i helvete avgör du ifall hon lider av en ätstörning eller inte? I de flesta fallen kan man inte se på en person ifall denne har en ätstörning eller ej då det finns SÅ många fler typer än bara anorexia där man går ner i vikt drastiskt. Hon har pratat om sin problematik kring mat och träning i flera år så det är definitivt inte något som bara kommit över en natt som du påstår. Har du själv lidit av en ätstörning hade du vetat att det är en kamp som oftast varar i många år, eller ibland en hel livstid. Vissa perioder kan man äta snacks och onyttig mat utan dåligt samvete, medan man i andra perioder kan ha svårt att ens få till en ordentlig måltid om dagen. Dessutom får vi inte glömma att det vi ser på youtube är en bråkdel av hennes vardag och att vi inte har någon som helst aning om hur hennes ätstörning ter sig bakom kulisserna eller vilken typ det rör sig om.

Tycker rent ut sagt att det är helt sjukt hur man kan sitta bakom en skärm och skriva så som du gör, då det för det första kan trigga ätstörda personer något otroligt men även för att du med stört sannolikhet inte känner Lisa och hennes problem. Och till dig #14, det är inte det minsta fel eller dubbelmoraliskt att äta donken eller andra onyttigheter samtidigt som man har en ätstörning då det som sagt finns många olika typer.

#33 - Anonym

#31 Fräscht att säga att folk borde utvisas för att de är potentiella våldtäcktsmän bara för att de råkar vara utländska? Ingen sanning i det alls. Trött på jockes fördomar och att han inte kan tänka sig för innan han skriver något på sociala medier

#34 - Anonym

#33 Han skrev det ju för att dessa personer skriver att dom ska knulla bebisar, vad är man då? Jo både våldtäksman och pedofil dessutom. Är du dum på riktigt?

#35 - Jk

Blir så less på mirabell... varje video så skiter hon i skolan, säger att hon inte tänker göra uppgifter bara för att, kommer sent och är respektlös på lektioner. Sen säger hon att skolan förstör hennes liv. Nej ? De är hon själv som ej gör det hon ska och skjuter upp det och skiter i.

#36 - Anonym

Det jag har stört mig på med Misslisibell är att hon uttalar sig om sin ångestproblematik och påstått att hon har socialfobi. DET är fel då hon aldrig varit hos en psykolog och fått diagnosen socialfobi, det är som att säga att man har cancer när man aldrig besökt en läkare och blivit undersökt. Man kan vara folkskygg, få ångest i stora folksamlingar osv utan att ha just diagnosen socialfobi, så just den delen tycker jag att hon gjort väldigt fel och förminskat dom som faktiskt blivit diagnostiserade. MEN en ätstörning är inte samma sak. Om man hoppar över måltider, hetstränar, spyr upp sin mat, tänker överdrivet mycket på sin vikt, allt kring mat och vikt ger ångest osv, då rör det sig om en ätstörning, man har inte dessa beteenden utan att ha en ätstörning. MEN man kan ju tex inte påstå att man lider av anorexia tills man fått den diagnosen, men en ätstörning behöver man inte blivit diagnostiserad med

#37 - Anonym

#36 man behöver inte alltid gå till en läkare för att få en diagnos, har jag symtomen t.ex ont i halsen när jag sväljer, jag har feber, Lymfkörtlarna i halsen kan svullna, oftast de vid käkvinklarna. Då kan du känna dem som ömma kulor under huden.

Ja då är det en självklarhet att man har fått halsfluss pga dessa symtom. som sagt man behöver inte alltid gå till en läkare för att få en diagnos då man kan läsa på om psykisk ohälsa själv hemma

#38 - Anonym

#34 Nej men jag tror du är?

#39 - Anonym

#37 Det är skillnad på diagnos och diagnos. Psykisk ohälsa GÅR inte att diagnostisera själv. Finns tex så många olika diagnoser som innebär social ångest, så att sätta en etikett på att ”JAG har minsann socialfobi” är både fel och förminskande mot dom som FAKTISKT har socialfobi. Jag tvivlar inte en sekund på att Lisa har dessa problem som socialfobi innebär, men man kan inte bara anta det ena och utesluta det andra när det kommer till psykisk ohälsa

#40 - Anonym

Mycket misslisibell kritik vilket jag inte är förvånad över då hon är e total flopp. Hon har inte en ätstörning, vill hålla med om det.

#41 - Anonym

Mycket misslisibell kritik vilket jag inte är förvånad över då hon är e total flopp. Hon har inte en ätstörning, vill hålla med om det.

#42 - Anonym

angående misslisibell så är hon riktigt respektlös mot oss med ätstörningar när hon påstår att hon har en..

#43 - Anon

Ang Misslisibell så förstår jag inte varför hon inte sökt hjälp än? Hon har ju haft problem i så många år och jag tycker verkligen hon skulle behöva prata med någon professionell som kan ge henne rätt diagnos/diagnoser och verktyg. Jag hoppas innerligt att hon gör det snart :(

#44 - E.

Vem menar Therese? Menar hon modellen ?

#45 - Anonym

#41 och du är såklart proffs på att se alla andras problem som inte syns på utsidan?

#46 - Anonym

#40 #41 Märks att det är samma person som kommenterar ang Misslisibell, håller verkligen med #32, hur f*n kan du sitta och säga att hon inte har en ätstörning när du inte känner människan? Det om något är väldigt förminskande och respektlöst mot de som faktiskt har en ätstörning

#47 - anonym

haha har läst vad alla har skrivit om misslisibell och kan bara hålla med personen som säger att man måste gå till någon för att få en diagnos, det ÄR nedvärderande att sitta och påstå att man har det ena och andra när det finns folk som har verkliga problem med socialfobi osv. Bara för man är lite skygg i folkmassor och får ångest av att hämta ett paket betyder verkligen inte att man har socialfobi. Man måste ha mer än ett symptom för att kunna få en diagnos, sök på vilken psykisk diagnos och det kommer stå att man behöver mer än 2 symptom

#48 - Anonyma anders

Angående Linnea.
Vilken kommentar och vad har hänt där i mellan?
Förstår inte hur man kan ogilla henne hehe

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com