Jocke möts av hatstorm efter att ha slängt bibeln

På Instagram filmade Jocke när han öppnade paket och i ett av paketen låg en bibel som han hade fått av en följare. 
 
Jocke tar bibeln och slänger den i en påse samtidigt som han säger 'nej tack', men raderar sedan klippet.
 
Några dagar senare får han fortfarande hat och hot och Jocke skriver på Facebook att han är orolig över den utveckling som Sverige är på väg mot. 
 
 
#1 - Anonym

Sjukt att man kan gå på någon för något sånt här

#2 - Anonym

Inte okej att hata, men att filma samtidigt som han slänger bibeln så klart att folk som är religiösa tar de som att man blir kränkt för att man har en tro på Gud. Jocke har en tendens att filma allt han gör då får han skylla sig själv också att han gräver sin egen grav. Respektera andras tro istället

#3 - Anonym

Var han tvungen att filma när han slänger Bibeln dock? Han borde inte få dödshot men han måste lära sig att man filmar inte allt och respekterar andra religioner.

#4 - Rosalie

Jävla puckon. Fuck religioner, vi inte på stenåldren herregud.

#5 - Anonym

#4 Låt folk tro på va dom vill de berör inte ditt liv överhuvudtaget. Dina föräldrar har glömt att lära dig vad ordet respekt betyder.

#6 - Anonym

#5 Är det respekt att dödshota folk för att de slänger en bok som du tycker är bra? Nja... inte riktigt. Men man kan inte förvänta sig mycket mer av religiösa. De har en tendens att inte tänka logiskt.

#7 - Anonym

#6 om jag får ställa din fråga tvärtom. Tycker du att det är respekt att filma samtidigt som man slänger Bibeln och sedan tycka synd om sig själv för att man får hat? Lite dubbelmoral vad skulle han förvänta sig att få respekt tillbaka eller? och sen nej hat och hot är ALDRIG ok men Jocke får samtidigt skylla sig själv.

#8 - Anonym

#2 Respektera andras tro? Du tycker att personen som skickade bibeln från första början gjorde det eller? Man måste respektera att inte alla är troende, och att inte alla VILL tillhöra någon religon. Att då tvinga på en människa en bibel i sitt eget hem är så långt ifrån att respektera någons tro som man kan komma. Sen tycker jag absolut att det var fel av honom att filma när han kastar den, men det är inte värre än att tvinga på honom den från första början

#9 - Anonym

Tror inte själv på någon religion, men kan tycka att det var onödigt och respektlöst sätt han filmade och agerade på. Förstår att människor reagerar, men tycker dock hoten han får inte är okej. Bättre att skriva på ett moget sätt och förklara för Jocke varför de inte tycker det är okej osv.

#10 - Anonym

Tror inte själv på någon religion, men kan tycka att det var onödigt och respektlöst sätt han filmade och agerade på. Förstår att människor reagerar, men tycker dock hoten han får inte är okej. Bättre att skriva på ett moget sätt och förklara för Jocke varför de inte tycker det är okej osv.

#11 - Anonym

#8 ingen som har tvingat han till något det bara att slänga boken eller skänka den vidare till ett bibliotek eller en kyrka. man behöver inte ta till med aggression och sociala medier så fort det händer något i hans liv

#12 - Anonym

jag är legit kristen och herregud det är inte en big deal

#13 - Anonym

#12 bara för att du är kristen så tycker inte ALLA kristna som dig.

#14 - Anonym

Usch religion fungerar inte i dagens samhälle

#15 - Anonym

#14 det är inte fel på religionen det är fel på människorna som inte kan respektera varandra. själva religionen har aldrig gjort något dumt, som sagt endast människor

#16 - Anonym

Kan vara fel agerat av jocke att filma det. Men å andra sidan varför skickade en troende person (i guess?) bibeln till honom om man vet att Jocke inte är troende. Man har ju inte mycket att förvänta sig egentligen. Spelar ingen roll om det skulle va bibeln, koranen eller en vanlig bok - det är ganska konstigt att skicka något till en person som man vet inte lägger energi på just den saken. Men som sagt är det kanske fel av Jocke att filma det, men sen förtjänar man inte att få så mycket hat som han fick/får för det. Som både Jocke o jonna skrev så är det dubbelmoral av personerna att dödshota osv för han slängde bibeln, men inte fan vill bibeln att en person ska dödshota en annan. Så de som skickat hat med massa fula ord som påstår sig va troende kanske bör se efter om de är så duktiga själva

#17 - Anonym

Men vad har han räknat med när han filmar?De är inte okej med hoten för den delen heller men han måste ändå räkna med att folk blir arga.

#18 - Anonym

#16 de som skriver hat är dock inte kristna, en kristen person skulle förlåta Jocke och hoppas och be till Gud att han blir en bättre människa i framtiden.

#19 - Rosalie

#5 Lmao och låt mig tycka att religioner är dumma i huvudet? Exakt samma sak. Skillnaden mellan mig och religiösa personer är att jag inte hatar någon på grund av deras tro, sexuella läggningar eller att någon slänger en bibel.

#20 - Anonym

Jättefel de som skickar hat och liknande till Jockiboi, antagligen småungar utan uppfostran. Men kan dock tycka att Jocke, 34 år gammal, kanske borde växa upp då han ständigt agerar barnsligt och har temper tantrums på nätet. Att kasta en bibel i soptunnan och säga nej tack är ytterst respektlöst. Vill du inte ha en bibel? Fine. Men bete dig som en vuxen man och visa respekt, det är verkligen inte så svårt.

#21 - ---

Efter att ha fett kalifat (på svt-play) så förstår jag honom till 200%!

#22 - ---

*sett

#23 - Anonym

#19 varför påstår du saker som inte ens står i Bibeln? har du ens läst Bibeln och vet va den handlar om? det som du sitter och skriver är en myt från människor som du, har fördomar mot religiösa människor

#24 - Anonym

#19 hela din kommentar är en dubbelmoral när du sitter och skriver jag hatar inte någon på grund av deras tro och i samma mening skriver du att religioner är dumma i huvudet.

1 en religion kan inte vara dum i huvudet för det är ingen människa

2 det skriker dubbelmoral och hat från dig, du är samma person som hatar misslisibell i senaste inlägget här, så väx upp för fan.

#25 - Rosalie

#23 Ja, har läst bibeln. Har ej fördomar mot religösa *människor*, har fördomar mot *religioner*.

#26 - Rosalie

#24 Är "religioner" en person? Nej. Självklart inte; har därför ej utövat det du kallar "dubbelmoral" då jag ej har "hatat" på någon.

Vilket inlägg om Mislisibell? Kan ej minnas att jag någonsin har skrivit om henne.

#27 - Karin

Precis som Zara L hatar alla män hatar jag alla religösa. Man kan inte ta chansen att någon är terrorist (eller våldtäktsmän).

Smuts!

#28 - lol

Såklart han slänger en bibel för att det blir som att and blir tvingad till religion. Skulle också blivit förbannad och inte bara slängt bibeln, utan bränna den. Innebär inte att jag hatar religiösa människor utan att jag helt enkelt inte vill ha med religion och göra.
Man ska inte anpassa sig till såna EXTREMA troende folk som tar sin religion för bokstavligt, annars blir det såhär. Helt rätt att han inte ber om ursäkt.
Hur fan kan man tycka synd om såna där människor för att de blir kränkta?


#29 - Anonym

Håller med Jocke i att samhällets utveckling känns utom räddning. Tror många med han känner sig otrygg och rädd.
Dock bör Jocke sluta att medvetet provocera på nätet. De leder inte till någon vinning i något led ändå. Och när hans familj får hat och hot har reaktionerna tagit en helt ny nivå.

De grövre "språket" på sociala medier ses oftare och hot haglar alltmer på nätet och ute på gatan. Snart tycks ingen kunna bete sig anständigt och respektfullt längre. Alla slänger skit åt höger och vänster.
Språket har även en skara YouTuber tappat. De kastar vettet åt sidan och spyr ur sig h*runge m.m. i svarsfälten då bägarn rinner över, vilket mest ses låg begåvat. Vad är de för språk, vi har alltså inte kommit längre när vuxna använder samma ordval?
Får hoppas personerna som hotar hans familj får konsekvenser. Skrämmande att se.

#30 - Sten

Ja han borde vara orolig för samhällets utveckling när sådana som honom ens är kända...bara det visar ju på vart samhället är påväg...LOL

#31 - Anonym

Förstår inte varför människor blir så arga över att någon slänger en bok, men jag har inte sett videon så kanske inte ser hela historian bakom. Men det jag reagerar på är Jockes inlägg på facebook fylld med skrämselpropaganda - "Sverige har nått en skrämmande utveckling". Nej Jocke, några skitungar skriver hemska saker till dig. Inte samma sak. Inget har ju hänt. Det är ju ingen som attackerat din familj. Säger inte att meddelandena han får är okej över huvud taget men att dra det till en slutsats om hur Sverige har utvecklats är bara löjligt. Less på denna skrämselpropaganda. "Människor mår dåligt och människor är rädda" - Ja Jocke på grund av den propagandan som DU tillsammans med andra sprider - inte för att det faktiskt finns något att vara rädd för. Våldet i Sverige är bara på väg neråt och har varit det senaste årtiondet - att människor är rädda grundar sig i falsk propaganda och överdrivna rubriker INTE i att Sverige faktiskt är osäkert.

#32 - Linn Johansson

Attt någon frekvent skulle skicka honom biblar känns för mig som en efterhandskonstruktion. En ny bibel kostar mer än 1000 spänn, tror inte att motivet personen isf har räcker för att lägga sådana pengar på basically nothing. Hoten är dock såklart aldrig okej. Men så är heller inte att lägga ut en video där det påstådda syftet med det inte kommer fram, utan syftet blir fritt att tolka -> utan då istället blir en kränkning mot religionen. Tycker man får ta ett större ansvar än Jocke gjort om man är så stor och sluta ge hatarna så mycket luft. Sen gammalt att uppmärksamhet är vad som är ute efter..

#33 - Anonym

Det hade varit värre om han hade brunnit upp boken istället.

#34 - Anonym

#31 du har missat hur mycket dödshot han har fått till sig och speciellt till sin dotter efter han slängde boken

#35 - Anna

Alltså grejen är väl att han får göra vad han vill med bibeln men att göra det framför kameran var inte smart. Vad han gör när kameran är avstängd skiter vi i då ingen ser, då kan han ha ett bokbål om han så vill men att slänga en bibel och sedan filma det visar ju på hur mycket respekt han har för andra människor som faktiskt utövar den religionen. Det handlar inte om att han själv inte är religiös men att kasta bibeln är som att spotta hans kristna fans i ansiktet, han skändar deras religion framför dem, det är respektlös speciellt om man har en fanskara som säkerligen menar väl och ser upp till honom. Vill han inte ha biblen kan han bara säga "Snälla, men jag vill inte ha fler biblar, jag är inte religiös (...)". Sen bara lägga undan biblen utom synhåll, svårare än så hade det inte varit. MEn att göra ett långt inlägg på hur samhället blir sämre och massa sån populistisk smörja kunde han besparat oss alla, visar ju bara på hur han är som människa, det är ju tack vare dessa typer av inlägg som folk gör sjuka saker mot andra och sen rättfärdigar det med att säga att "de var tvugna att göra något".

#36 - Anna

Alltså grejen är väl att han får göra vad han vill med bibeln men att göra det framför kameran var inte smart. Vad han gör när kameran är avstängd skiter vi i då ingen ser, då kan han ha ett bokbål om han så vill men att slänga en bibel och sedan filma det visar ju på hur mycket respekt han har för andra människor som faktiskt utövar den religionen. Det handlar inte om att han själv inte är religiös men att kasta bibeln är som att spotta hans kristna fans i ansiktet, han skändar deras religion framför dem, det är respektlös speciellt om man har en fanskara som säkerligen menar väl och ser upp till honom. Vill han inte ha biblen kan han bara säga "Snälla, men jag vill inte ha fler biblar, jag är inte religiös (...)". Sen bara lägga undan biblen utom synhåll, svårare än så hade det inte varit. MEn att göra ett långt inlägg på hur samhället blir sämre och massa sån populistisk smörja kunde han besparat oss alla, visar ju bara på hur han är som människa, det är ju tack vare dessa typer av inlägg som folk gör sjuka saker mot andra och sen rättfärdigar det med att säga att "de var tvugna att göra något".

#37 - Anna

Nej! fan datorn hängde upp sig, råkade klicka två gånger på Skicka kommentar, därav dubbelpostningen sorry!

#38 - J

Men snälla, människor som är normalt funtade reagerar inte så på vad andra gör. Sen får de väl isåfall gå på Jocke! Varken Jonna eller Lunabelle har gjort något? Tycker det är läskigt att veta vilka människor som finns här runt oss... detta ska ens barn växa upp med.

#39 - Anonym

#38 då får väl Jocke ta och lära sig att man inte kan uttala sig hur som helst på internet för han vet vilka konsekvenser det blir då

#40 - Anonym

#31 Nej jag har absolut inte missat vilka dödshot de fått, om du läser min kommentar så ser du att jag säger att det inte är okej någon stans men också att ingen har agerat på dessa hot och att vi inte kan dömma ut Sverige som helhet bara för att någon uttråkad 12-åring skickar mordhot till en influencer.

#41 - Anonym

Är Joakim Lundell ens relevant längre?

#42 - Anonym

#41: Uppenbarligen, ja. Till och med du blev ju tvungen att kommentera hans senaste utspel.

#43 - Anonym

#42 Jag blev mest förvånad. Jag trodde inte de var Youtubers längre, därav min kommentar. Alla kommenterar då och då på saker som de inte anses relevanta. Freedom of internet ;)

#44 - Jk

Till er som använder det som ett argument att ”kristna måste ha respekt för att han inte ville ha boken och inte är troende. Så de är ok att slänga den yadayada ” skulle de då va lika ok av en annan influenser att filma när de släpper hans självbiografier som de ej bett om att få hemskickade?

#45 - Anonym

Ja, det är respektlöst för någon att skicka en bibel och tvinga på sin tro på någon annan.
Men det är också respektlöst att slänga sagd bibel, och lägga upp det i sociala medier.
Genom att skicka bibeln så har avsändaren bara förolämpat Joakim, men genom att slänga bibeln så är det inte bara respektlöst för avsändaren utan också mot alla andra troende.

Det är vissa saker man helt enkelt inte gör när hela världens är ens publik. Man bränner inte flaggor, man slänger inte biblar och koraner, och man gör inte vissa uttalanden. Det är reserverat för sin egna inre cirkel, eller ekokammare.

Jag skulle kalla det sunt förnuft.

#46 - Anonym

Amir har fortfarande ett konto till Pink Room även fast han är man, helt respektlös

#47 - Mem

Hur kan vissa av er i kommentarsfältet förminska problemen i Sverige? ''Jocke överdriver, ingen har ju skadat hans familj''
Det verkar ju som fan att ni inte ens följer Jocke så många idioter som kommer hem till honom och förstör saker, försöker bryta sig in, försöker förstöra fönstret i rummet där Lunabelle sover osv.
Vi har ett stort kriminalitet problem i Sverige och media MÅSTE sluta blunda för det.

Ingen hade fan inte sagt något om det var en religiös person som får fakta böcker om hur planeten blev till från början och sedan bränt dem på film. Då hade folk tyckt att det är ett stort hatbrott att skicka såna böcker och att vi lever i sådant HEMSKT rasistiskt samhälle. Boohoo.

#48 - Anonym

Absolut att vi har religionsfrihet här, men han får faktiskt skylla sig själv nu! Han kan inte dra på sig offerkoftan efter något dumt som han själv gjort

#49 - Anonym

#48 eller hur han vet ju själv hur sociala medier fungera efter alla år, så fort man provocera sina följare så får man konsekvenser

#50 - e

Fattar absolut inte margauxs relation till jakob? kolla hennes senaste video... är dom tillsammans? skilda? bor ihop? va?

#51 - e

Fattar absolut inte margauxs relation till jakob? kolla hennes senaste video... är dom tillsammans? skilda? bor ihop? va?

#52 - Anonym

Om någon skickat Koranen i stället undra om Joakim hadde vågat göra samma sak? Om han gjort samma sak med koranen då tror jag det hade blivit mer uppståndelse och media skrivit om det och kallat det rasist skandal nu var det ju "bara" en bibel då blir det inte lika stor medial uppståndelse mer än folk som såg klippet blivit förbannade

#53 - Anonym

Vart är Felicia awelklevs hund ???

#54 - Anonym

#52 Det har ju uppenbarligen blivit en sjukt stor grej av det här, vad är det du försöker säga egentligen?

#55 - Lol

Han förtjänar det

#56 - Anonym

#52 Det är inte rasistiskt, men islamofobiskt.

#57 - Simon

hahaha asså herregud är man inte troende så är man inte det jag hade också kastat boken. Sen är det kanske lite onödigt att filma när man kastar den.
Men om man är troende och blir skit arg så kanske man inte skriver såna hot som dom göra... tror man inte är så jävla troende på nån gud när man skriver att man ska spräcka nån mammas fitaa eller döda nån hahaha

#58 - Anonym

#52: Precis så! Hade det varit koranen som kastades i soporna hade vänsterskribenterna på kvällstidningarna och Nyheter24 osv skrivit krigsrubriker om "Joakim Lundells attack på islam" osv.

#59 - Anonym

#58 Om du skulle hänt så är det egentligen inte så konstigt. Eftersom Islam och muslimer är mer utsatta än Kristendomen och kristna.
Precis som judar var mer utsatta är kristna under andra världskriget.

#60 - Anonym

#59: Så alla är med andra ord inte lika mycket värda? För det är en slogan som vänstern brukar köra med vareviga dag.

#61 - Anonym

#60 Fast nuuu blandar du ihop ord.
Lika värde är en sak.
Förtryck och utsatthet är en annan.

Bara för att muslimer är mer utsatta så betyder inte det att dom har mer eller mindre rättigheter samt skyldigheter än kristna.
Detsamma gäller vita-svart, män-kvinnor, fattiga-rika.
Lika värde bör alltid finnas, och om det inte finns bör stävan efter ett lika värde alltid finnas

Däremot kan person värdet på en individ sjuka beroendes på personens handlingar, oavsett majoritet eller minoritet.

En förtryckt grupp får dock mer överseende eller rektioner beroendes på situation, eftersom gruppen redan är utsatt. Tänk dig som med mobbning. Om en person blir mobbad i skolan för dens namn så ska man inte skylla det på offret. Utan man ska försvara offret och ifrågasätta mobbaren.

#62 - Anonym

Alltså jocke gör en massa jävla saker som han vet är kontroversiella och sen så blir han förvånad när folk reagerar och jag tror vi alla är jävligt trötta på att han inte kan tänka.

#63 - Anonym

Kan någon svara på varför flera plagg från misslisibells nakd-kollektion nu har sänkts med 100kr? Tycker det känns fel med tanke på hur mycket hon uppmanade alla sina följare att signa upp sig och få förtur till kollektionen men så sänks priset dagen efter?

#64 - Anonym

#63 Antagligen för att de inte sålde med så mycket som de hade tänkt sig, alltså att den floppade

#65 - Anonym

Fellsis karriär dalar nu när andra youtubers måste lägga ut att hon har släppt nya videos. Det skylls på algoritmen, att följarna har missat men jag tror att hon är över. Måste kännas ohållbart att be andra dela för att få ihop det. Kanske blir det att vända hamburgare i framtiden? :/

#66 - Granen

Inte relevant till inlägget, men är det fler än jag som undrar om Tova och hennes kille har gjort slut? Namnen är borta från deras info på Instagram och han är inte taggad i hennes bilder längre. Om de följer varandra har jag ej kollat idag. Tråkigt om det är sant.

#67 - Granen

Nevermind, helt plötsligt var allt tillbaka precis efter jag skrev kommentaren.

#68 - Anonym

Felicia Bergströms "superhaul" på sin senaste video. Hur fräscht? Nästan alla kläder hade stora fläckar och de var skrynkliga. Ingen klass alls? Vet hon vad en tvättmaskin är?

#69 - Anonym

#66
Dom följer varandra fortfarande men regerade på oxå.

#70 - Anonym

#68 AHHHH EN FLÄCK!!!!!

#71 - Me

Faktiskt bra skrivet av Jocke!!

#72 - Anonym

Vad har hänt med Johanna Ottosson? Hon är på sjukhuset enligt hennes story

#73 - Anonym

#64 ja alltså förstod ju att det var därför de gjorde det, men får man verkligen göra så? Känns fult att locka alla följare till att få en chans till förköp, sedan efter några timmar ge ut en rabattkod och sedan sänka priset????

#74 - Anonym

Vart är Felicia aveklews hund? Tröttnade hon så snabbt?

#75 - Anonym

#70 Om det bara var EN fläck...

#76 - Anonym

#70 Om det bara var EN fläck...

#77 - Anonym

#72 vad tror du? Låt henne läka. Hon mår inte bra.

#78 - dera

#66 de är fortf ett par på facebook!

#79 - Anonym

Tycker så synd om Lisa (Misslisibell) känns som att hon har jobbat hårt för denna kollektion samt varit väldigt taggad för släppet, såklart då det är hennes första. Tråkigt då det verkar som att många inte köpte av den. Jag tycker iallafall att kläderna var väldigt fina och hon gjorde ett bra jobb med dem.

#80 - Anonym

#75 Skiter i om det var 7000 fläckar, sjukt patetiskt att lägga tid och energi på hur många fläckar någon annan har på sina kläder - inget bättre för dig?

#81 - Anonym

#79 alla kanske inte tycker om den klädstilen som Lisa släppte och sen är det många som har börjat tänka på miljön och konsumera kläder allt mindre och köper endast det man måste ha och inte köper det för att Lisa har gjort kläderna.

#82 - Anonym

#81 - precis. Att det är mycket miljötänk nu och fokus på klimatet är inget som kommer gynna Youtubers som mest gör samarbeten som ökar konsumtionen.

#83 - Anonym

Hallååååå!!
Ni som säger att där endast var EN FLÄCK så var där flera kläder som var smutsiga vilket JAG tycker är väldigt ofräscht att visa upp. Jag tyckte Felicias video var väldigt inte alls välplanerad. Usch!

#84 - Anonym

Hahaha ouff!!
https://bloggbevakning.se/2020/01/31/fler-aliexpress-designers/#comments

#85 - Anonym

#84 Yikes

#86 - Anonym

#83 Ingen som sagt att det bara var EN fläck, vi säger att du är patetisk som lägger energi på hur många fläckar någon annan har på sina kläder - hon hade ju inte hunnit tvätta. Skaffa dig en hobby istället.

#87 - Ella

Tror ni att Ben Mitkus ska vara med i big brother kanske?

#88 - Anonym

priset för Sveriges sämsta uppdatering går till......... DUN DUN DUN

#89 - Anonym

Gör ett inlägg om kammi och eskils nya smycken från aliexpress som dom säger att dem designat

#90 - Anna

OT - någon som vet vart Felicia Aveklews hund har tagit vägen??

#91 - Anonym

#83 exakt! Så jäkla ofräscht. Hon kunde väl gjort den efter hon tvättat? Eller vet hon inte hur man gör det alls?

#92 - Anonym

#90
Eller hur? Vart fan är Felicias hund?!? Hade den i 6mån

#93 - Anonym

helt ärligt, denna blogg borde få en ny ägare som faktiskt kan uppdatera.

#94 - Anonym

#90 #92 Alltså va? Hon har kvar den, den är med i typ alla hennes vloggar etc?

#95 - Anonym

#94
Hahahha snälla hon vloggar knappt... det är typ 1 vecka senare vi får se något. Hon har snart bott i Sthlm i 5 dagar med på yt bor hon i Malmö fortfarande. Hon har ej hunden kvar, hon festar hela tiden och hon brukar posta på hunden. Men nej. Hon har gett sig av med hunden för sthlm och fest är tydligen viktigare än ett liv. :) hoppas hon inte blir gravid snarast

#96 - Anonym

#91 Välkommen till patetiska klubben - skaffa dig en hobby.

#97 - Anonym

Så pinsamt att mirabells ex nya tjej skapar youtube kanal....

#98 - Anonym

#97 så bara för att man har en kompis som är en youtuber så får man inte skaffa en egen kanal då? Youtube är till för alla

#99 - Anonym

Finns det någon svensk YouTube-tjej som klår Sandra Lindahl eller Felicia Aveklew i mängd smink per sminkning? Hutlösa mängder på båda.

#100 - Anonym

#99 har du inget bättre för dig än att klaga på andras utseende? kolla dig själv i spegeln istället

#101 - Anonym

#100; Har du själv inget bättre för dig än att klaga på andras kommentarer?

#102 - Anonym

#95 Du har aldrig tänkt tanken att hunden kanske bor med hennes ex? Dom skaffade ju hunden tillsammans, så det är ingen självklarhet att hunden ska stanna hos just henne när dom gjorde slut och flyttade isär. Pojkvännen är väl minst lika förtjust i hunden

#103 - Anonym

#101 Stor skillnad att klaga på någon som går på personangrepp och deras utseende än någon som klagar på haters

#104 - Anonym

#103 AMEN!

#105 - Anonym

#102
Hon sa i en video att hunden bara är hennes (:
Eller ja vem som nu har hunden (:

#106 - Anonym

#103; fast nä. Personen i fråga "hatade" ju precis lika mycket själv i kommentaren.

#107 - Anonym

#105 Så bara för att det var hon som köpte den eller som står som ägare så är det en självklarhet att vovven följer med henne? Hon kanske inte hade möjlighet att ha honom nu när hon är singel, och då tog killen över hunden istället? Tror inte hunden tar jättemycket skada av det då den har fäst sig lika mycket till honom som till Felicia

#108 - Anonym

Tvingar nån på en en bibel så hade jag också gjort en stor grej av att kasta den. Man tvingar inte på någon sin tro. Religiösa människor måste verkligen sluta med detta då det skapar hat från ateister.

#109 - Anonym

Påväg att lägga ner bloggen¿

#110 - Anonym

Tycker att han är en jävla respektlös jävel som skryter över hur rik han är när folk inte ens har ett hem! Jävla äckliga influencerjävel!@!!!!!

#111 - Anonym

#107
Efterbliven eller? Hon sa ”gizmo är min, det är min hund och inte alex” så ja det är HENNES hund! Lär dig lyssna

#112 - EP

Keela la ut en bild på sin story som liknar Gizmo? Har jag missat att Keela har hund eller är det kanske hon som tagit över Felicias hund?

#113 - Anonym

Är det ens några som har köpt Misslisibell:s kollektion med na-kd? Det ser mest ut som det bara är ”influenser” som får hennes kläder.
Innan hon släppte kollektionen med na-kd så sa hon glöm ej att signa upp er i VIP så får ni rabatter osv. Tillslut så blev det tjatigt enligt min smak. Förstår att det är nytt de hon håller på med att designa kläder och det känns lite påtvingat att vi måste köpa hennes kläder. Det är vad jag tycker och min åsikt. Ni behöver inte hålla med en.

Precis som när hon släppte sin bok. Då blev det nästan samma sak osv.

#114 - Anonym

#113 i slutändan så är det ens eget ansvar om man vill köpa Lisas kläder eller inte. Lisa gör bara reklam för sitt varumärke precis som alla andra klädbutiker gör. reklam efter reklam på tv

#115 - Anonym

C.Rask om YT inte ger dig lön - Sök ett jobb utanför. (andra YT gör det om så krävs) Varför kan inte du?
Om du brinner för missbruk- Ut och föreläs och tjäna pengar. Berätta din historia där om den gör skillnad.
Swish borde inte vara din huvudinkomst!
Du har livnärt dig på swish länge nu. Dags att step it up!

#116 - Anonym

Kolla Verz s video....... hur personer blir desperat när ingen donerar pengar........
Videon heter i stil med.......... streamer gråter för att ingen donerar pengar .........

#117 - Anonym

#116 https://youtu.be/kVX5AsWSav4
Donatione/swish/Youtube/live

#118 - Anna

När ska han ta och skita i offentligheten? Han verkar inte direkt gilla den, och den honom.

#119 - d

#112 tror inte det är Gizmo, tycker den inte va så lik? Kan ha fel dock.. Men börjar också undra vart Gizmo är då han inte va med i hennes flyttvlogg, hoppas inget negativt hänt honom bara..

#120 - Anonym

Den här bloggen är död.

#121 - Anonym

Ge bloggen till ngn som uppdaterat ist??

#122 - Anonym

Felicia bergström är tillbaka på yt med sina offerkofta gråtvideos igen, snark.

#123 - Anonym

#89 vadå, DennisM gör så varje dag. Då kan Kammi och Eskil det med.

#124 - Anonym

#112 varför kollar du?

#125 - Emma

Nicci Hernestigs pappa har avlidigt

#126 - Emma

Nicci hernestiga pappa har avlidit

#127 - Anonym

Misslisibell klagar över att sina piercingar krånglar, när massvis med personer vid två tillfällen har varnat och informerat henne om riskerna med piercingpistoler..

#128 - Anonym

#127 man kan få en infektion i sina piercingar oavsett på vilket sett man gör hålen med, kroppen bär på enorma mängder av bakterier som sedan hittar ett ställe på kroppen där de trivs.

#129 - Anonym

#128
Absolut, men faktumet att piercingpistoler är dåliga och inte borde användas återstår. De skapar förödande vävnadsskada och dåligt utformade smycken.
Det finns alltid ett bra och ett dåligt sätt att göra saker på.

http://www.safepiercing.se/piercing/faq/haltagningspistoler

#130 - Anonym

#129 och du tror så klart blint på allt som står på internet

#131 - Anonym

#129 vi alla har vävnader i kroppen oavsett vilket metod man gör de med så kommer man alltid på nått sett förstöra en vävnad det går inte att undvika

#132 - Anonym

Är jag den enda som inte förstår vad Felicia B gör i headern? Hon är inte ens relevant.

#133 - Anonym

#130 Nej det gör jag inte. Däremot är den länken jag länkade från ASAP. Den svenska officiella föreningen för piercingverksamhet. Texten är dessutom en direkt översättning från APP vilket är den internationella föreningen för professionell piercingverksamhet.
Bara googla, APP PIERCING eller Safepiercing.

#131 Visst. Men det är ganska stor skillnad på att använda en kökskniv under kirurgi och en vass skarpel. Lite så det är med håltagningspistol VS nål/kanyl.

#134 - Anonym

Ver ej om någon droppat redan? Men anty är en deltagare i BB. Spännande!!

#135 - Anonym

Provocerande dålig uppdatering här

#136 - Mässing blsndare

Helt sjukt!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com