Foreo rengör lika bra som en vanlig handduk

Företaget Foreo syns överallt på sociala medier och har marknadsförts hårt av bland annat Bianca, Margaux och Therese. 
 
I en artikel på GP (tillsammans med reklamgranskningen) har de kommit fram till att Foreo inte alls är så bra som den påstår sig vara. 
 
GP har varit i kontakt med flera youtubers. Margauz skriver att hon står bakom Foreo. Både Bianca och Therese väljer att inte kommentera. 
 
Artikeln har skrivits med en hudforskare, som har doktorerat inom experimentell och klinisk dermatologi, för att titta närmare på påståenden som förekommer i Foreos marknadsföring. 
 
Det här säger hudforskaren:
 
 
#1 - Anonym

intressant

#2 - XAN

Har en. Totalt skräp.

#3 - Anonym

Youtubers blir lurade av vissa företag och lurar samtidigt sig själva genom att tro att produkten är mycket bättre än andra. wow.

#4 - Anonym

Har haft min Foreo i tre år nu och har blivit frälst. Den är definitivt mer skonsam mot huden än en handuk iallafall, och rengör bättre än med bara händerna. Bara för att artikeln säger en sak innebär det inte att folk som gillar Foreon ljuger om sina upplevelser.

#5 - Anonym

Jag har haft foreo I flera år och är supernöjd! Detta kommer inte att ändra min uppfattning 😊

#6 - L

Lägger hellre pengar på flera handdukar, än en sådan. Eller varför inte för den delen en eltandborste o rengöra ansiktet med? :)

Nej, men att företag ”lurar” kunder med massor av drömresultat är inte nytt. Jag menar, många hade säkert trott mig om jag så skapade ett doftljus som *ååh kolla där* utsöndrar en doft som inte ens känns, men som *ahmajgad* får dina celler att dansa tango o du kommer bli fri från sorg!!!

Hahah, nej men detta är så roligt. Vad är detta ens för problem? Ingen mår ju sämre av det, låt folk som tycker sig älska dem ha dem, tvinga inte på någon annan dem??

#7 - Anonym

Jag är ingen expert. Men känns helt ärligt som denna artikel bara är grundad på bitterhet.

Jag tror absolut att företag Foreo använder sig av överdrivna och i vissa lägen kanske intill falska påståenden. Men gör inte väldigt många företag det?

Det angående rakbladen bör de ju vara pga man tar bort lite döda hudceller och därför sliter mindre på bladen.

Pulserna rengör väl ansiktet eftersom att de hjälper huden att få bort smutsen, att få bort lite ytliga pormaskar, det känns ju rätt så uppenbart.
Med hjälp av vissa rörelser får man bort mer smuts än om man helt enkelt bara drar handen mjukt över huden.

Sedan anser jag att alla påståenden som Foreo ger bör det finns någon form av fakta eller forskning på. Annars får man helt enkelt vara väldigt skeptisk.

Nej Foreo specifikt kanske inte ”rengör ditt ansikte bättre än något annat”, som sagt att överdriva är en typ av försäljningsteknik. Men silikon verktyg för ansiktet verkar ju någonstans ändå vara ett av de bästa alternativen. Annars hade inte det funnits ’flera väggar fyllda” med det.

#8 - Sandra

Har en kopia från Gekås för 150 kr eller något. Funkar garanterat lika bra.

#9 - anonym

tror inte på sånt skräp köper hellre en el tandborste eller något annat bättre för dom pengarna.

#10 - Pim

Håller med #7! Bitterhet så det bara skriker om det..

Har själv en foreo och tycker den funkar superbra! Torkar ut huden? Vem skrubbar hela ansiktet utan att sedan lägga på en fuktkräm efteråt? Du skrubbar dessutom tillsammans med rengöringskräm eller serum. Att en handduk fungerar lika bra är kanske möjligt, men för en som inte har tvättmaskin i lägenheten fyller man upp en tvättkorg ganska snabbt (handdukar bör bara användas en gång vid rengöring).

Tycker att argumenten mot Foreos påståenden inte alls låter som en hudforskare utan formuleringen låter faktiskt mest som bitterhet.

#11 - Anonym

Jag litar verkligen mer på forskningen när det faktiskt kommer fram fakta på bordet att detta stämmer, då foreo är dyrt för en sån som mig har jag ej köpt den så kan ej kommentera ang uppmevelser.
Men jag tycker det är konstigt att dra upp Influencers som en ståndpunkt i detta, precis som en privatperson så kanske de bara har upplevt att de känner ett bra resultat och då är det väll självklart att de främjar det på sin plattform när de faktiskt gillar det. Tycker ej man ska dra in dom i debatten om hur bra foreo:N faktiskt egentligen.

#12 - Anonym

Näääääääääääääää, menar ni på allvar att ett företag överdriver förträffligheten av sina egna produkter? ÅRETS NYHET! Kan aldrig ha hänt förut.

#13 - Anonym

#12 Hahah eller hur!

#14 - Anonym

Ja det har jag inte betvivlat en enda sekund men jag ser det som en något längre och kladdigare process att ha en handduk (som dessutom får fläckar som inte alltid går bort i tvätten) som jag måste vrida och vända på. Jag har inte speciellt mycket smink på huden men när jag rengör med handduk måste jag byta vinkel en gång för att inte behöva tvätta ansiktet med den smutsiga delen av handduken. Att jag har en foreo är ju främst för att det är enkelt och känns mer hygieniskt. Jag gillar min foreo mycket!

#15 - Ok

Ok

#16 - Louise Hermès

Har själv använt Luna spa men har uppgraderat mig - kan ju säga att Lunaspa inte alls rengör så bra som dom påstår & inte så bra jag själv trodde den skulle.
Man har så otroligt mycket skit kvar i ansiktet efter Luna 🤢

#17 - Anonym

#15 Man ska alltid dubbel rengöra. Vissa behöver dessutom ytterligare steg.

#18 - Anonym

#16**

#19 - Anonym

Youtubers bryr sig endast om pengar, de kunde inte bry sig mindre om vad resultatet blir. 🤷🏼‍♀️ Tror ni att dom bryr sig om er har ni fel.

#20 - Anonym

Någon som vet varför Josefine Olsson bor hemma hos sin mamma nu?

#21 - Anonym

Vilket proffs till hudläkare de intervjuat för att ”sätta dit” foreo😅
”Jag har väldigt svårt att tänka mig det”

#22 - Anonym

Intressant att veta eftersom att Foreo kostar en hel del. Även fast man har olika uppfattningar om produkter så blir man ofta influerad till en massa produkter som man vill ha, som i slutändan inte är något märkvärdigt. Sedan upplever som sagt personer olika om produkter men väldigt intressant och bra att sådant här kommer ut som kan leda till att folk blir en aning mer källkritiska och inte förlitar sig blint på offentliga personer

#23 - Anonym

Det är superviktigt att falsk marknadsföring ifrågasätts av experter, det är så lätt att vilseleda allmänheten som självklart inte kan vara experter på allt som kommer i vår väg.

#24 - Anonym

Varför skrivs det inget om att ben Mitkus har försvunnit?

#25 - Anonym

Intressant men jag har själv en Foreo Luna 3 och den har gjort under för min hud så jag kommer fortsätta att höja den till skyarna eftersom jag ser underbara resultat 😍

#26 - Anonym

Om ni som snackar skit om prudukten skulle ta och testa en Foreo Luna (rätt typ för er hudtyp är viktigt) så tycker jag att ni kan yttra er sen. Man har all rätt att vara kritisk men jag har en själv och är totalt frälst, älskar den och den har gjort under för min hy. Man ska inte tro på allt man läser. Den kanske inte gör exakt allt som de påstår i sin reklam men den är sååå otroligt mycket skonsammare för huden än att använda en handduk! Så va inte så jävla bittra

#27 - Anonym

När det står "Har jag väldigt svårt att tro" och inte efterföljs av bevis varför det är så i en artikel som ska vara grundad på fakta har jag otroligt svårt att ta artikeln på allvar

#28 - Anonym

#19 sluta va så jävla bitter... Har du testat foreo så du har egna erfarenheter att stå på? Jag har själv en foreo och den har gjort under för min hy. Artikeln låter oseriös speciellt när hon säger "har jag väldigt svårt att tro" och sen inte förklarar mer faktabaserat varför det inte är så

#29 - Anonym

#24 Tja Ben! :)

#30 - Anonym

Har josefine olsson och Emil gjort slut?
Med tanke på att hon verkar ha flyttat hem igen?

#31 - Anonym

#27 och #28 om ni vetat det första om fakta och vetenskap så hade ni vetat att bevisbördan är på Foreo att demonstrera att rakblad håller dubbelt så länge som om man inte använt deras produkt. Det är inte upp till en hudforskare i en kort tidningsintervju att bryta ner varje påstående och "motbevisa".
Det är Foreos ansvar att demonstrera med hjälp av sina egna studier att deras påståenden stämmer, man kan inte bara säga vad som helst utan att ha bevis för det. Tills de bevisar att något av det som de säger stämmer kan vi utgå från att det är skitsnack för att kunna kränga fler tvättsvampar för 2000 spänn.

#32 - Anonym

Jag brukar sällan kommentera bloggar, inte mindre den här bloggen. Men snälla... lite källkritik. Den här så kallade hudforskaren har uppenbarligen spenderat mycket tid att inspektera olika hudtyper - men med påståenden som ”jag vet inte” är väl knappast den vassaste kritiken man kan ge ett företag. Håller med föregående kommentarer om att det här enbart verkar vara baserat på bitterhet, oerhört larvigt och säkerligen inte heller baserat på någon som helst vetenskap. Jag vill gärna se en studie som visar på att detta INTE funkar innan en s.k. ”forskare” yttrar sig. Sluta dela skräp.

#33 - erik

#ja

#34 - erik

#ja

#35 - erik

#ja

#36 - Anonym

Har en FOREO luna 3 och älskar den har gjort under för min hud och jag provat typ allt annat, könns som alla som har en upplevt samma sak känns som en onödig artikel att skriva

#37 - Anonym

#31
Amen sister!

#38 - Anonym

🌸🌸 lyko säljer en för 399, clas Ohlson säljer också en billigare variant. Ullared säljer en för 129 kr. Principen är densamma. 🌸🌸

#39 - Anonym

Alltid haft otroligt dålig hy och problem med akne, testat det mesta krämer och olika rengöringar men när jah började använda min FOREO luna 3 så är de en stooor skillnad!

Tvättat ansiktet varje dag i 10 år men ALDRIG känt mig så ren i ansiktet av att bara ta händerna och handduk. Produkten kanske inte funkar för alla men för mig har den räddat min hy

#40 - Sofia

Jag fick en Foreo Luna 2 när jag fyllde år, gick då från "handduksmetoden" till Foreo... och det har blivit sån klar förbättring på min hud, såg lixom skillnad redan efter två veckor bara. Så håller inte alls med den där granskningen. Foreo är det bästa som hänt min hy!
Men finns ju billigare produkter som liknar Foreo, som säkert är minst lika bra.

#41 - Anonym

LAKI och hennes kille har gjort slut. hoppas hon mår bra ändå

#42 - Anonym

#41 vart har hon sagt det

#43 - Anonym

#42 I hennes senaste video/blogg.
Tid: 9.57

#44 - Anonym

Hahahah vlogg*

#45 - Anonym

https://youtu.be/6FXeh1OcdlE
När ska A. Rask sluta göra content på andras bekostnad. Finns det inget denna människa kan åstadkomma utan att framställa andra i sämre ljus. Fattar inte hur han får driva en kanal vars syfte bygger på andras missöden. Visst han tar klipp som finns ute redan eller annat som han snokar reda på. Men konsekvenserna dessa människor får efter han publicerat sina videos är hemskt. Vem hjälper dem och skyddar dem mot hat. Vem tar ansvar?
När ska de få ett slut på ut hängningar på YT? När ska människor börja hjälpa varandra?
De är så många som mår dåligt i samhället och ingen gör något.

#46 - Anonym

#45 Ingen bryr sig eller kollar på det rövhålet.
Sluta ge honom uppmärksamhet så kommer han sluta.

#47 - Anonym

#46 helt otroligt de plockar ner Tarzans kanal och inte kanaler som livnär sig på andra*Galet*. Vilken vuxen gör såhär mot andra.

#48 - Anonym

#45 Fast att han går på någon som är för våldtäkt i princip så tror jag att de flesta håller med Rasken.

#49 - Anonym

#48 fast Rask går alltid på personer som har diagnoser. Alla vet att de är dem han hör sig lustig över.
Förstår inte varför en vuxen pappa driver ett sådan kanal. Han hjälper inte personer med problem och diagnoser. Han markerar verkligen deras utanförskap och förstärker hur annorlunda de är. Vissa saker du uppmärksammar tar man på sidan av offentligheten om du är orolig för någon. Inte bedriver öppna påhopp som ger den utpekande hat och hot. Alla ser vad som skrivs i elakheter under hans videos och den berördes. Hur kan sånt tillåtas. Massiva drev av mobbning.
Rask går aldrig på personer utan diagnoser och speciellt inte de som har större fäljarskara. Då heter de drama och att han slutat med sånt. Hans sätt att leverera skadar väldigt många mer än han tror.
De är så märkligt hur en pappa sitter sådär och pratar om andra inför en publik.

#50 - Tro

#48 han har ju själv erkänt att han stoppat upp en sexleksak i en däckad man i en av sina storytimes, så att han snackar om våldtäkt när han själv gjort inprincip samma sak mot en annan är bara otroligt äckligt... inte nog med att han har yngre följare, dom kommer tro att det är häftigt att göra samma sak eftersom rasken gjort det och även skrattat åt det.

#51 - Paula Smilee

Har en Foreo och jag älskar den! Men precis som allt annat i världen så har folk olika upplevelser & tycken. Foreo kanske inte funkar för alla men för mig är den helt perfekt! 😍😍👌🏻 Den där artikeln känns mer bitter på något viss...

#52 - Anonym

Har Therese beställt kött på sin story ifrån restaurangen TAK? Det ser ut som fläskkött

#53 - Anonym

#52 Naee, troligtvis tofu eller oumph

#54 - Ny Foreo användare

bullshit, har använt en ”vanlig” ansiktsborste och min hy var seriöst helt sönder, köpte foreo och har nu insett att jag torterade min hy med gamla borsten. Foreo har räddat mitt ansikte, ger huden mer liv och glow än allt annat

#55 - Anonym

#45 Du kommenterar samma sak under varje inlägg? Börjar bli tjatigt, ingen bryr sig om Rask

#56 - Anonym

Denna bloggen håller ju på att dö. Uppdateringen är som att försöka hitta vatten i Sahara.

#57 - Anonym

Eftersom denna bloggens uppdateringstakt inte är så bra borde vi starta upp en ny sajt med skvaller och nyheter om svenska kreatörer.. någon som känner att det kan vara en god idé?

#58 - Anonym

#57 dock är det väldigt svårt att uppdatera något när det inte händer ett skit på youtube

#59 - Anonym

#58 Är väl en hel del? Therese senaste video tex, där hon tar upp saker hon ångrat under sin karriär, att Ben Mitkus typ har gått under jorden, Kammis okunniga uttalanden och påståenden om att hon skulle vara/varit vegetarian, Josefine Olsson verkar ha gjort slut med sin pojkvän och flyttat hem till sin mamma, Laki har gjort slut med sin pojkvän (bekräftas i hennes senaste q&a), Joakim Lundell tar upp frågor om rasism på instastory som väcker starka reaktioner, Ida Warg la ut ett instagraminlägg där hon nästintill skryter om att hon inte har koll på senaste nyheterna vilket väcker starka reaktioner, NattiD har skaffat pojkvän. Och det är bara vad jag kommer på just nu som händer i svenska youtubevärlden, finns säkert mycket mer som jag har missat

#60 - Anonym

#59 exakt!! behöver inte ens vara långa inlägg eller så. bara nice att gå igenom sånna småsaker haha. men samtidigt så blir folk så jävla bittra när hon skriver korta inlägg och typ berättar om att någon har hittat partner osv. men saknar verkligen hur bra uppdateringen var när den här bloggen startades

#61 - D

Ingen som reagerat på att kammi ’tränat’ typ en gång i år och redan gör reklam för proteinpulver samt olika tillskott..? Dessutom att det är protein.se som tar galna överpriser på samma produkter som man kan hitta för mer än halva priset på andra ställen

#62 - Alva

#59 Josefin och Emil har inte gjort slut.
Ta reda på fakta först

#63 - Anonym

Protein.se är verkligen ett skämt

#64 - d

#63 Ja verkligen, de marknadsför sina pulver som att de är speciellt för kvinnor och tar hutlösa överpriser när man kan hitta samma skit för 1/4 av priset

#65 - Anonym

Hehe, Bianca och Philippe har alltså gjort slut IGEN! (Källa: hennes QnA-video från igår)

#66 - Anonym

Misslisibell visar ännu en gång att hon fått körkortet ur ett flingpaket. Åter igen bevisar hon hur lite kunskap hon har om att använda mobil och köra bil samtidigt. Jag hoppas att hon åker fast någon gång, och inser faran.

Visst, massor att människor använder mobil och är lika irriterad på dem. Om inte mer på Lisa då hon ändå har många följare på instagram.

#67 - Anonym

#65 Det har dom inte. Hon sa att dom gjorde slut förut men att hon kände på sig att dom skulle bli tillsammans igen och sedan säger hon ”och jag hade rätt”. Så dom är tillsammans. Det var förut när det spekulerades som dom hade gjort slut

#68 - Anonym

#62 Jag skrev att dom VERKAR ha gjort slut, inte att det faktiskt stämmer. Detta är ju en skvallerblogg, så allt är inte faktabaserat

#69 - Anonym

#65 Han är i hennes lägenhet och lagar mat as we speak, så nej dom har inte gjort slut. Lär dig lyssna på vad folk säger istället för att dra egna slutsatser

#70 - Anonym

#68 kolla på Biancas senaste video så får du ditt svar

#71 - Anonymous

BEN MITKUS SKALL VARA MED I BIG BROTHER

#72 - Anonym

#71 Källa?

#73 - Anonym

#70 Läs igen. Jag pratar om Josefin och Emil, inte om Bianca

#74 - Anonym

Alltså, har verkligen gillat misslisibell. Hon har varit så mysig att kolla på, men hennes senaste videos... allt handlar om shopping. Som vloggen hon la upp idag till exempel, det kändes som en enda lång haul. Spontanköp hela hela tiden och uppmuntran till shopping. Tycker det är så tråkigt.

#75 - Anonym

anjo och jocke oense
vers och Jocke oense

#76 - Anonym

Var det inte misslisibell som tyckte det var helt orimligt att lägga så mycket pengar på en märkesväska?🤔

#77 - Anonym

#76 Jo. Dock nämnde hon det i videon. Att hon är medveten om hennes tidigare uttalande. Hon sa också att hon fick väskan till ett billigare pris så därför ville hon inte tack nej. Typ.

#78 - Anonym

Älskar att folk först nu börjar kritisera Misslisibell för överkonsumtion. Hennes kanal har byggt sig på hauls sedan typ 2012. Minns hur hon gjorde enorma beställningar på eBay där hon köpte fake mac-borstar, fake hollister-kläder som var inne då och allt möjligt. Kolla bara på hennes video "min sista wish-haul", man undrar ju lite vad fan hon tänker med.

#79 - Anonym

#78 Hennes konsumtion har varit kritiserad ganska länge nu. Minst 1 år om inte 2.

Förr vid 2012-2014 så var ju hon fortfarande väldigt liten. Mitt tänk var inte heller så bra då. Dessutom var inte klimatdebatten lika stor då som nu.

#80 - Anonym

Misslisibell köper kopiösa mängder kläder från billiga kina-sidor då hon byter stil varje vecka typ

#81 - Anonym

Jocke tar bort sin kommentar på Anjos video där följande skrevs.
Ifrågasatte om han desperat försöker sälja sig till PK armen, allt för att få tittare.
Liknade utlägg kastades bakom ryggen på Verz nyligen där Jocke skrev med Elias afhen.
Att andra söker tittare genom honom??
De heter aldrig samma sak om Jocke använder andras namn att han söker tittare.
Tycker alla ska få säga sitt och inte bara Jocke.

#82 - Anonym

#81 Inte konstigt att han tog bort sin kommentar då ANJO lät påhopp emot Jockes dotter stå kvar som svar. Konstigt att du tar upp att folk ska få säga sitt men aldrig sätt dig reagera på påhopp på barn?

#83 - Anonym

#80 Fast det gör hon ju inte? Det var flera år sedan :)

#84 - Anonym

kan vi tala om hur mycket therese clickbaitar? det börjar bli riktigt slött då hon överdriver så mkt och då hennes content dessutom faktiskt är bra utan att hon ska behöva göra ngt extra.

#85 - Anonym

#84 Hur menar du att hon clickbaitar? Kan du ge några exempel?

#86 - Anonym

#84 hon är dock inte den ända som gör de... kolla på helheten istället för bara på en person

#87 - Anonym

#85 #86 nu talar jag enbart om henne specifikt, ingen skillnad vad andra gör. två fel gör det inte rätt.
några exempel är hennes senaste video "10 saker du inte visste om mig", videon där hon permanentar brynen, hennes sushivideo, hösthacks, etc etc. det är så tråkigt :/

#88 - Anonym

#87 Ja men hur clickbaitar hon?
Ser många som menar att hon clickbaitar med avklädda eller sexuella bilder, vilket jag fattar och förstår men håller dock inte med.

Men hur menar du att hon clickbaitar? Exempel på hur det framgår i dessa videos nu nämner.

#89 - Anonym

#83 Fast jo, det har hon. :) Under åren har hon bytt still onormalt många gånger, och behöver då köpa en helt ny garderob varje gång. Innan fjortisstil/stockholmsstilen hon har nu hade hon kawaii, det var 2018.

#90 - Emma

Har tova helgesson gjort slut med sin pojkvän hon har tagit bort hans namn från sin Instagram och slutat följa honom?

#91 - Emma

Har tova helgesson gjort slut med sin pojkvän hon har tagit bort hans namn från sin Instagram och slutat följa honom?

#92 - -

Nu följer dom tydligen varandra igen men innan tog hon bort alla taggar på honom och slutade följa

#93 - Anonym

#90 om man kollar tex på facebook så står det fortfarande att det är tillsammans och då har han kommenterat hennes senaste profilbild som hon la upp den 18 december och då skrev han "snyggast i världen" för 3 dagar sedan

#94 - Anonym

#90 om man kollar tex på facebook så står det fortfarande att det är tillsammans och då har han kommenterat hennes senaste profilbild som hon la upp den 18 december och då skrev han "snyggast i världen" för 3 dagar sedan

#95 - Anonym

#89 Men vart menar du att hon köper kopiösa mängder kläder från kina haha? Ett påstående helt utan grunder. Visst att hon bytt stil några gånger men det var ju ett bra tag sedan, hon verkar numera ha kläder från endast nakd och liknande

#96 - Anonym

#95 Inte helt ogrundade anklagelser.
Även fast det är troligtvis inkorrekt att kläderna kommer från specifikt Kina så tror jag att personen syftar på hennes konsumtion av fast-fashion. Vilket nakd och prettylittlethings är, vilket många klädföretag är, speciellt de som riktar sig till influensers. Många av våra kläder är producerade i exempelvis Malaysia, Turkiet, Kina, Indien. Även jag och troligtvis du som läser detta äger plagg från fast-fashion industrin. Skillnaden är bara att exempelvis min konsumtion av fast-fashion är betydligt mer hållbar än Lisas konsumtion.

#97 - Anonym

#95 Det är anklagelser grundade på hennes uttalanden i videos? Hon har erkänt att hon brukade shoppa loss på eBay :) Inte endast kläder utan allt möjligt. Även Wish, har du sett hennes överdrivna wish-hauls eller? Och återigen, 2018 var inte så jävla länge sedan.

#98 - Anonym

Hört att Amir har gjort en magsäckoperation för att gå ner i vikt.
Låter vettigt då det är helt omöjligt att gå ner så mycket på så kort tid som han har gjort, genom att bara sluta äta skräpmat.. Han äter ju fortfarande inte så pass bra att det ska göra så stor skillnad

#99 - Anonym

#98 inget fel med att göra en magsäckoperation om man nu vill gå ner i vikt och sedan får man bara äta en viss mängd mat när man har gjort en magsäckoperation annars säger magen stopp och man spyr upp de istället

#100 - Anonym

99
Självklart är det okej, men att ljuga och säga att man har gått ner på ett sätt som inte stämmer är väl inte okej

#101 - A

Varför är svenska youtube så jävla lame lmao alla får hybris but y’all ain’t shit

#102 - Anonym

#100 och hur vet du att han ljuger eller talar sanning? det kan du omöjligt veta. vill inte Amir berätta så vill han inte det är upp till han

#103 - Anonym

#101 vrf är du så lame som tror att du är cool när du skriver på de sättet?

#104 - Anonym

#102
Om han har gjort en operation för att gå ner i vikt och säger att han har gått ner i vikt ENBART av att sluta äta hämtat är väl det lögn.. Vill han inte berätta behöver han ju inte säga ngt alls. Å andra sidan är inte mkt som kommer ur hans käft troligt

#105 - Anonym

#104 vill han ljuga så låt han göra de då no big deal ALLA människor ljuger så jävla mycket

#106 - Anonym

#97 Men det är fortfarande 2 år sedan och inget som hon gör längre uppenbarligen, så varför är det relevant nu? :) Nästan alla youtubers gjorde wishhauls då

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com