Tittarna är inte nöjda med Kammi och Eskils förklaring

Kammi och Eskil har startat upp sitt varumärke Kamskil och för deras första släpp har de valt ut fem stycken smycken.
 
Bloggbevakning gick ut med att samtliga smycken finns på Aliexpress för ett mycket billigare pris. 
 
Kammi och Eskil svarar i en video att smyckena inte är köpta hos Aliexpress och att det är vanligt att det säljs samma smycken hos Aliexpress.
 
Tittarna är inte nöjda med svaret och tycker att det är konstigt att de inte berättar var smyckerna är ifrån. 
 
 
#1 - Anonym

Tjuvar är vad dom är !! hoppas dom blir stämda så de får lära sig en läxa! Har ni själva ingen kreativitet att skapa smycket med er EGNA design så låt bli att starta ett varumärke då! skäms på er fan!

#2 - Anonym

Bojkott

#3 - Anonym

Så skämmigt! Speciellt när Eskil ifrågasatt Therese Lindgren kring prissättningen på Indy beauty. Therese har iallafall gjort sina produkter själv med sitt eget team, inte köpt in från någon kinesisk skitsida och säljer mer än dubbelt så dyrt 🤷🏼‍♀️

#4 - Anonym

Älskar att kammi har gillat den enda kommentaren som är positiv, men skiter i kritiken😅

#5 - Anonym

Så jävla tragiska personer. Mer WT får man leta efter för övrigt. Under all kritik att köpa in dessa smycken för 10 kr/st och då bidra till barnarbete och taskiga arbetsförhållanden i tredje världen och samtidigt tjäna ca 1000-2000% i vinst på detta... SPYR.

#6 - Anonym

#3 hahah sant

#7 - Victoria

Exakt som när Kammi ansåg att tittarna skulle swisha för hennes hotellnatt, hon tycker bara att de ska spendera pengar på henne utan att få något tillbaka. Att folk fortfarande går på hennes fula scams..

#8 - Anonym

DennisM gör ju detta dageligen på sin hemsida/butik, så varför inte andra?

#9 - Anonym

#8 Han har ju dock fått massor med kritik för det under alla sina dagar.

#10 - Anonym

#8 bara för andra gör något betyder det inte att det är rätt, det förstår du väl?

#11 - Anonym

Asså uschhhhh. Hoppas ingen går på detta och köper från dem!!!

#12 - Anonym

och vanessa lööf e rasistisk igen

#13 - Anonym

Folk verkar inte förstå, smyckena är likadana, ja, MEN kvaliten varierar enormt beroende på vart man väljer att köpa in ifrån. Företag som sist och Ali express gör kopior av smycken, men eftersom det är så billiga är kvaliteten dålig. De kan likaväl ha köpt från dessa billiga sidor, det har jag inget bevis emot, men man kommer som sagt märka på smyckenas kvalitet när de släpps ifall det är köpt billigt eller inte.

#14 - Anonym

#13 dom är fortfarande tjuvar och själ från andra som någon annan har gjort och sedan tar de åt sig äran av allt... sociopater

#15 - Anonym

#12 Hur är hon rasist?? Hon delade en video där en tjej blev tydligt misshandlad, det är hemskt och man måste göra något för att förhindra att det händer?

#16 - Anonym

#14 Det är lagligt att köpa in produkter för att sedan sälja vidare dom, finns flera exempel. Helen Torsgården gjorde exakt samma sak när hon hade sin webbshop??

#17 - Anonym

#15 Att dela en video på en misshandlad tjej är ju bara förnedrande för den tjejen som blir utsatt och sen vet jag inte vad Vanessa har skrivit men om hon drar alla invandrare över en kam pga en misshandel så är det rasistiskt

#18 - Anonym

#16 trevligt att de uppmuntrar till att köpa när det här handlar om barnarbete i kina

#19 - Anonym

Det märks verkligen vilka youtubers som är genuina och vilka som inte är det. Detta är bara smutsigt, VARFÖR vill man scama sina följare ens? Av egoistiska skäl antagligen, men ah. Är glad att jag aldrig kollat en hel video från varken Kammi eller Eskil.

#20 - Anonym

#17 Det är inte rasistiskt att visa det som händer i Sverige. Är du knäpp eller?

#21 - Anonym

jag köper mycket ifrån aliexpress och ingenting var mer skit än vad jag har köpt ifrån en butik. dem är dem samma factories som gör produkter som säljs i en vanlig butik. så sluta säg att det är en skit produkt. have your own mind and quit just repeating what other say

#22 - Anonym

#20 det är rasistiskt beroende på hur man väljer att uttrycka sig och sedan är det förnedrade för offret

#23 - Anonym

Det fula är ju att de försökte få det att låta som att de tagit fram och designat dessa smycken

#24 - Emma

Hej!

Jag har en blogg där jag skriver om min son, som både har hjärtfel och autism. Skriver om allt som handlar om detta och självklart lite vardag också. Försöker lära ut och normalisera funktionsvariationer 😊 om du gillar att läsa om sånt, så är denna bloggen något för dig!

Ber om ursäkt om du inte gillar såna kommentarer! ⭐️

#25 - ebba

Blir så avis
Linns kropp r så sjukt fin och smal även fast hon inte äter supernyttigt o träna medans jag tränar en ändå är tjock :(

#26 - ebba

Blir så avis
Linns kropp r så sjukt fin och smal även fast hon inte äter supernyttigt o träna medans jag tränar en ändå är tjock :(

#27 - Anonym

#25 jämför dig inte med andra, du är fin precis som du är <3 träna inte för att bli ”smal” träna för att må fysiskt bra! Alla kroppar är lika mycket värda och lika fina.

#28 - Anonym

Ingen skräll att Kammi inte kan hantera kritik. Varenda gång hon fått kritik (som för hotellnatten t ex) så slår hon bakut och skriker om att folk inte fattar osv. Hon har så otroooooligt lite självinsikt och kan verkligen aldrig se att hon gör något fel - vilket även är fallet här.

De båda hade vunnit på att vara lite mer ödmjuka och inte tycka, tro och tänka att deras följare är dumma.

#29 - Anonym

Vilka influensers syftar antonija mandir på i sin senaste ig story?

#30 - Anonym

Hahah skämmig Kammi är. Hon har typ svarat på EN kommentar, där någon ba "Längtar till ni släpper egna smycken och inte andras förstår inte poängen med det" och tusen hjärtat. Hennes svar blev då "Tack för att du kan komma med kritik på ett bra och schysst sätt, det är inte många som kan det längre" - när hela hennes kommentarsfält är fyllt av BRA, konstruktiv kritik. Men bara för att de andra inte klämt in "älskar dig ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤" så är det oschysst?! Alltså guud. Börjar bli trött på Kammis brist på ansvarstagande och att hon inte kan ta kritik öht, utan blir så jääävla kränkt så fort någon inte klappar henne och allt hon gör medhårs.

#31 - A

Ansvar och förmågan att ta konstruktiv kritik försvann tillsammans med sunt förnuft, medmänsklighet och empati. Väldigt få offentliga personer idag klarar av att ta konstruktiv kritik och agera med sunt förnuft och empati. Synd.

#32 - Anonym

#29 Det var Vlad Reiser som unboxade marijuana i alla fall. Vet inte vilken den andra influencern är.

#33 - Anonym

Som alltid i detta kommentarsfält så är det fult med elaka kommentarer som stinker långt bort av avundsjuka. Om ni är så jävla korrekta själva varför kontaktar ni då inte Glitter, HM, Gina Tricot, NA-KD, Lindex, ja egentligen varenda ställe där smycken finns att köpa. Det fungerar ju på precis samma sätt. Alla butiker köper hem varor som de sen säljer vidare för att tjäna pengar. Vilken planet kommer ni ifrån egentligen som inte fattar sånt?

#34 - Anonym

#33 du borde nog ta och läsa på mer om dessa butiker innan du yttra dig det är inte samma sak som Kammi och Eskil gör

#35 - Anonym

#33 Håller med, ser inte problemet med att de köper in smycken som de sen säljer vidare? Både Helen Torsgården och Therese Lindgren gjorde samma sak när de hade sina webbshoppar, då snackade ingen om de scammade folk? Det jag hade problem med först var att det verkade som att de menade att smyckena var egendesignade,men det är ju uppklarat nu.

#36 - Anonym

#20 det är rasistiskt då hon endast skyller på invandrare för det. är även 100% säker på att hon inte hade lagt ut något om det var en utländsk tjej som blev misshandlad.

#37 - Lol

Alltså denhär Eskil......? What ens

#38 - Anonym

#34 Vad menar du är skillnaden då? Företag som Gina Tricot och H&M etc köper också in sina smycken ifrån leverantörer i Kina för en skitsumma och säljer dem vidare till ett högre pris?

#39 - Anonym

#38 Gina Tricot och H&M etc köper inte saker som redan finns visst dom kanske tillverkar sina produkter i kina vilket är helt fel men dom designa eget och tar inte från andra

#40 - Anonym

#28 vad var det för kritik för när hon fick tex för hotellnatten? Hänger inte med nu

#41 - Ellen

Är någon förvånad? Youtubers är generellt väldigt giriga, kolla bara på den mängd reklam de gör dagligen :)

#42 - Anonym

#41 men kolla du någonsin på tv? vet du hur mkt reklam det är där för allt möjligt och dessutom reklam paus var 10 min

#43 - Jen

Hon är väldigt väldigt ung Hon har fortfarande inte kommit in i "vuxenlivet" ordentligt. Många gånger ser man inte sina egna fel och lägger gärna mer skit på andra men tillslut lär man sig ta kritik och andra saker i livet på ett bättre sätt. Man ser många trådar i hennes liv där hon är alldeles för ung för vissa saker... olika hundar avlöser varandra, gör slut till och från osv.

#44 - Jen

Hon är väldigt väldigt ung Hon har fortfarande inte kommit in i "vuxenlivet" ordentligt. Många gånger ser man inte sina egna fel och lägger gärna mer skit på andra men tillslut lär man sig ta kritik och andra saker i livet på ett bättre sätt. Man ser många trådar i hennes liv där hon är alldeles för ung för vissa saker... olika hundar avlöser varandra, gör slut till och från osv.

#45 - Anonym

#43 att säga att hon är ung är ingen ursäkt, hon vet och till och med en 3 åring vet vad som är rätt och fel

#46 - Anonym

#40 Att hon har gott om pengar att själv betala sin hotellnatt, men ändå ber barn att swisha till det

#47 - Anonym

någon som vet om varför safir är skriven hos Amir? 🤔

#48 - Anonym

#47 för att dom är bröder inget konstigt med de

#49 - Anonym

R tjänar mer än sin fru som jobbar heltid, vill ändå tittarna donera pengar för gulmarkerade videos.
??????????????
Ska alla tigga pengar med swish topp för att trigga folk få sitt namn på skärmen. lätt manupulativt.

#50 - Anonym

#49 tror inte ett dugg på att Rask tjänar mer än ett vanligt heltids jobb, en stor fet lögn för att se bättre ut

#51 - Anonym

Nu är det fler och fler som påstår att allt är riggat i big brother och att anty kommer vinna. Och att där är tydliga grupperingar och väldigt mycket skitsnack mellan de olika grupperingarna.

#52 - Anonym

#51 hur är det riggat när det sänds live 24/7? grupperingar blir det automatiskt när vissa människor kommer bättre överens med andra, och vem har sagt att Anty kommer att vinna? programmet är inte ens slut ännu det har precis börjat

#53 - Anonym

Flera personer på big brother facebook sida. Och en spelsida(betsafe). Och se bara vilken grupp som fick sina vilja i genom att de rädda Lisa och Alex.

#54 - Anonym

Skamkills är tydligen gjorda av titan och de andra rostfritt stål... jo man tackar haha

#55 - Anonym

Vet nån varför Amirs lillebror står skriven på samma adress som honom?

#56 - Anonym

Och angående Amir så är det fan inte okej att han tar bilen 900 meter mellan gymmet och sin lägenhet... även om han "sovit dåligt".

#57 - Anonym

#56 men snälla han gör fan han vill, och vad fan ska du göra åt saken om han vill ta bilen? klaga på flygplan och köttindustrier istället som släpper ut mest koldioxid i atmosfären.

#58 - Helena Bengtsson

Kanske behöver Amir hjälp att betala avgifterna? Drf har lillebror flyttat in? Förstår inte riktigt vad han tjänar sina pengar på. Dolda samarbeten med iciw och nocko?

#59 - Anonym

#57 Tagga ner! Är du den evige riddaren som försvarar amir i vått och torrt?

#60 - Anonym

#59 är du en sån evig klagare som klagar på de lilla mista som en youtuber gör?

#61 - Anonym

#57 ne jag tänkte mest på att det måste va så jävla bökigt och dyrt för grabben. Rimligt vore att cykla kanske, när han ändå ska och träna? Förstår inte syftet med att han ska ta BILEN 900m för fysisk aktivitet

#62 - Anonym

#61 det är väl hans val, vill han vara lat så låt han vara lat då

#63 - Anonym

Är de ingen som tror att amirs och filips förhållande va fejk? Gå från jättekär till att de tar slut till att vara borta till att göra en video och allt är som vanligt?

#64 - anonym

bojkottar.

#65 - anonym

bojkottar.

#66 - anonym

bojkottar.

#67 - anonym

bojkottar.

#68 - anonym

bojkottar.

#69 - anonym

bojkottar.

#70 - Anonym

#63 och på vilket syfte skulle han få ut av de att ha ett fejk förhållande? ingenting får han ut av de, sånt händer att man gör slut efter 3-4 månader för att man inser att det inte kommer att funka eller att man inte passar ihop för att man vill olika saker i livet.

#71 - Hjärta

Svårt att få det att funka när båda är bottoms? Bättre då att vara vänner och ha det trevligt tsm ändå. Amir och kilen alltså

#72 - Hjärta

*killen

#73 - Anonym

Vet någon vrf deras förhållande tog slut? (amir och fippes)

#74 - Anonym

Olika fabriker har olika arbetsstandard, det ni köper på sidor som exempelvis Wish har förmodligen rätt låg standard, därav det låga priset.

#75 - Anonym

#71 och på vilket sätt är båda bottoms? utveckla dig lite mer tack, tror nog du snackar mer om dig själv att det är du som är bottoms och sedan skyller de på andra människor som du inte ens känner

#76 - Anonym

#75 Vilken märklig kommentar 😂 Varför skulle jag skylla på andra människor? Det är inget fel att vara bottom, men det kan bli kärvt i ett förhållande om ingen vill vara top. Det förstår säkert du också.

Vad är det du vill att jag ska utveckla? Betydelsen av begreppen? Bottom, du tar emot och top, du ger, när det handlar om sex. Man kan vara versatile med, men amir har sagt att han endast tar emot.

#77 - Anonym

Det är uppenbart att Filip bara utnyttjade Amir för fame, och nu när Amir blivit dumpad vågar han inte visa hur pinsamt han egentligen tycker det är så han överdriver som fan hur bra han mår (GOING SOLOLOLOLO KILL ME). Sorgligt.

#78 - Anonym

Hade en konstig känsla hela tiden med Amirs och filips förhållande. Kändes som om något inte stämde helt 100. Kanske var det win för båda? Filip ville bli känd och amir ville få mer views? Behöver absolut inte vara så dock.

#79 - Ärta

Nu blir det helgvlogg med Nicole och Vanna igen I guess. Tyckte Filip var mysig att kolla på. Kommer sakna honom.

#80 - Anonym

skriv om hatet amanda koncanschki (stavade fel men vet inte hur det stavas) fått efterlyxfällan

#81 - Anonym

skriv om hatet amanda koncanschki (stavade fel men vet inte hur det stavas) fått efterlyxfällan

#82 - Hern

#80/81 Är det en youtuber? Har aldrig talas om den innan.

#83 - Anonym

Filip skrev till andra killar under förhållandet med Amir och berättade att ”han snart ska göra slut”

#84 - Anonym

#83 och hur vet du det? vart är din källa?

#85 - Anonym

#82 Ja, hon är en youtuber med ca 45 000 prenumeranter

#86 - Anonym

är kamskil på riktigt det bästa de kunde komma på? snacka om kreativitet

#87 - Anonym

Amir är kanske mer ledsen än vad han ger sken av :( Ingen helgvlogg idag. Hoppas han mår bra.

#88 - Anonym

#87 Ja har har ju lagt ut en bild på story när han gråter så knappast I guess. Tråkigt ändå att han mår dåligt, det förtjänar ingen

#89 - Anonym

Amir mår inte dåligt, men han älskar uppmärksamheten han får när folk tror att han mår dåligt.

#90 - Anonym

#89 såna människor som du spottar jag på

#91 - Anonym

#90 Kan inte vara lätt att vara lika ointelligent, lättmanipulerad och dryg som du... Förstår att du är full av hat men försök göra något produktivt av det istället kanske?

#92 - Anonym

#91 att du dömer ut Amir bara för att han är offentlig så får han inte vara ledsen över sina problem då? enligt dig så handlar det bara om uppmärksamhet, Låt han va ledsen.... spottar på dig.

#93 - Anonym

#92 Oj du är verkligen otroligt naiv, en dag kommer du kanske fatta vem Amir är egentligen.

#94 - Anonym

Anty visade verkligen inte en så bra sida av sig själv inatt i Big Brother. Hon playar verkligen. Tycker så synd om Alex som verkligen försöker prata med henne och som verkligen tycker om henne.

#95 - Anonym

#84 Han skrev till min kompis, skickade magbilder på snap och ville träffa honom osv. Satt med honom när han fick en bild :)

#96 - Anonym

#92 Amir... It's time... to stop...

#97 - Anonym

#96 nej jag är inte Amir, så det är bara ok att kritisera och hata youtubers men det är aldrig okej att försvara dom? vart är logiken i denna bloggen? alla är vi människor med känslor

#98 - Häxa

Sheit vad dött det e i YT-världen. Inga uppladdningar

#99 - Anonym

#98 håller med

#100 - Anonym

Alice Stenlöf ska vara med i Lets dance

#101 - Anonym

#100 Roligt för henne. Personligen har jag tröttnat på lets dance, men det kanske blir en bra omgång

#102 - Anonym

#97 Nej det är det som är grejen, alla människor har inte känslor. Och Amir (och många andra influencers) råkar tillhöra den gruppen.

#103 - Anonym

#97 Ironin att du skriver alla är vi bara människor med känslor efter att du skrivit att du spottar på en del människor lol

#104 - Anonym

#102 #103 jag spottar på er båda för att ni båda är ignoranta människor och just nu är mina känslor aggression mot er som inte låter människor vara ledsna över sina egna problem som ni inte har en anning om osv.

#105 - Anonym

Jag håller med om att Amir upplevs som ganska känslokall, narcissistisk, impulsiv osv. MEN, ingen kan bestämma huruvida han mår dåligt på riktigt just nu eller inte. Så vidrigt att försöka trycka ner någons känslor oavsett om det visar sig vara fake eller inte. Han har nyss gjort slut med sin pojkvän, låt människan vara ledsen

#106 - Anonym

94: anty visar en annan sida av säg där hon är en skitsnackare, dryg, otrevlig. Sen börjar hon visa en annan sida. Och sen är det nog en massa saker som är riggat för hennes fördel som att hon kommer ta hem vinsten av big brother 2020!

#107 - Anonym

#106 har du glömt att BB är ett spel för att vinna miljoner??? så klart man snackar skit om alla där inne då allt för att ta sig framåt och vinna spelet

#108 - Anonym

Swebliss från Emma och Konrad fick dörren inslådd av polisen och pistol riktad mot sig. Bor dom inte ihop eller skriver dom bara klumpigt? Dom länkade på instagram att därför hade dom inte laddat upp så mycke!! https://www.aftonbladet.se/a/AdgjLj

#109 - Dedu

Tänkt skriva något om mello?
Tänker eftersom Anis Bananis är med i år igen. Tävlar ju igen på lördag.

#110 - Anonym

#108 det kanske bara va Emma som var hemma den dagen det hände och därför skriver hon i jag form. Dock så känns denna artikel så falsk något dom har ljugit ihop till Aftonbladet för att få lite klick på Youtube.

Poliser stormar inte en lägenhet med pistol osv när det är en giftig läckage läcka i lägenheten. Då hade dom bara knackat på dörren som vanliga människor artikeln är 100% fake precis som alla andra videos de gör på Youtube som t.ex de där med USB minnet som Konrad hittade ute. SÅ FAAAAAKEEE

#111 - Anonym

En polis är till och med intervjuad, har du ens läst artikeln?

#112 - Anonym

“ har fått det att se ut som att Emma sms:at flera grannar i sitt hus om ett brott. I detta fall handlade det om att hon hölls tillfångatagen i sin lägenhet av en kille och behövde hjälp. Flera grannar ska då ha ringt 112 och polisen stormade lägenheten i centrala Stockholm och slog in dörren, men ingen var där. Emma berättar att hon inte streamade hemifrån just vid det tillfället.
– Vad är det som händer tänker jag? Jag har ju bara suttit och tecknat. Då visade det sig att alla grannar på hela den adressen har fått ett sms från min mobil med mitt nummer. Där stod det att jag var fasthållen i min lägenhet. Och sms:et såg realistiskt ut.”

Kopierar från Aftonbladet. Tror knappast att man bryter upp sin egna dörr för clickbait.

#113 - Anonym

#110 eh Du kanske ska lära sig att läsa innan du kommenterar? Det är inte fake dom intervjuar ju till och med polisen som bekräftar det och det finns anmälningar. Dom är dumma att fejka något som är så lätt att bevisa dessutom finns ju video bevis på händelsen.

#114 - Anonym

#113 Emma va inte hemma den dagen dom stormade lägenheten men grannarna ringde 112 för att de va oroliga. Hahaha Faaakee att lura polisen

#115 - Anonym

Har man tittat på Emma (Swebliss) under några år så vet man att hon ljuger om det mesta, så om hon har ljugit om detta med är jag inte förvånad.

#116 - Anonym

EMMA LJUGER, BEVIS FINNS PÅ HENNES TWITTER I SVAREN https://twitter.com/swebliss/status/1232442266343505920

#117 - Anonym

Alla som vill bevittna en psykopat sitta och ljuga sig blå in action: https://www.twitch.tv/swebliss

#118 - Anonym

Rasken fortsätter sitt korståg på YouTube.
Om han vart en talare borde inte hans budskap kommit fram vid detta laget.???????
Om han velat hjälpa hade han tatt de på sidan av. Och slutat lägga upp videos på videos när familjen inte vill.
Hans metoder på YouTube är skrämmande.
Den dagen han felar kommer han fixa att alla gräver i hans liv och lägger upp domar och papper. Låter kommentars flödena hata sönder på honom och hans familj, tror inte de. Ingen förtjänar detta drev emot sig.
Låt myndigheter ta hand om separata fall.
Inte konstigt hans content blir gulmarkerad.

#119 - Anonym

#118 Käft ingen bryr sig.

#120 - Anonym

Har Amir tagit ledigt från jobbet igen?

#121 - Anonym

#119 Inte konstigt samhället ser ut som de gör

#122 - Anonym

#121 det är fortfarande inte olagligt att göra videos om andra.

#123 - Anonym

det handlar om sens och moral- inte om du får eller inte
flera personer har inte själv valt att dela med sig om privata papper som går att ladda ner
de gör andra som vill snoka och gräva i deras liv
att lägga upp de får en helt annan handling
oavsett de är lagligt eller inte
personerna ifråga som är flera (som blitt uthängda) har inte själv valt att berätta om privata handlingar som olika myndigheter har
utan de väljer den som gör videos om personen ifråga inhämta
de har inte personen själv valt dela med sig, de är systemet vi har
vem sitter och gottar sig i andras olyckor- sens och moral- en del saker gör man inte

#124 - Anonym

Asså vad fan har hänt med Bente? Har hon äntligen tagit tag i sitt liv eller?😂

#125 - Anonym

#123 är du Jewels själv som sitter och skriver här och försöker tysta ner Rask eller? Rask har inte laddat ner privata papper om Jewels och Issy, utan det är Issy's pappa själv som har delat med sig om sin dotters liv på nätet även på youtube och flashback har han delat detta... Rask är inte boven här.

#126 - Anonym

#115 - Jag vet inte om Emma (Swebliss) ljuger om händelsen men hon och Conrad har väl inte YouTube-Sveriges största förtroende direkt. Han använder väl lite droger etc och de båda fick ju lämna YouTube-huset mot sin vilja (även om de låtsas som att det var frivilligt). Tweeten du länkade till är btw borttagen.

#127 - Anonym

Uppdatera

#128 - Anonym

#126 ingen polis slår in en dörr och dra sina vapen om det då inte skulle handla om ett allvarligt brott ni hör väl själva vilken stor fet lögn det är

#129 - margareta

Att Eskil hade mage att kritisera Therese när hon gjorde ett dyrt puder...

#130 - Anonym

Vad är det för ingrepp/operation Felicia A gjort? Se hennes instastory

#131 - Anonym

#130
Hon skulle göra något med brösten. Hon har berättat om det innan i någon av sina vloggar.

#132 - Anonym

Fyfan vad Anty är falsk, dryg och en riktig skitsnackare. Att kanske sabba en tävling. Jag har fått en helt annan bild av henne. Nu har hon börjat visat sitt riktiga jag.

#133 - Gert

#130 hennes boobs var så hängiga att hon ville operera dem.

#134 - Anonym

#132 det är en tävling vad hade du förväntat dig? Det är inte bara Anty som snackar skit. Alla där inne i huset gör det mer eller mindre så det är inte så sjyst att bara anklaga Anty att vara en vidrig människa

#135 - Anonym

Anty visar inga bra sidor av säg i big brother. Har jag sagt att det bara är anty som snackar skit? Jag vet att där är fler som gör det. Men Anty, Mergin och Amelia är små elaka där inne. Och man behöver inte vara elak och dryg och vilja sabba för andra för det är en tävling. Som i dagens avsnitt så är där många som har tröttnat på Anty, mergin och amilias beteende.

#136 - Anonym

Att kolla på Big brother är verkligen det ultimata beviset på att det man ser av en person på sociala medier kan vara riktigt långt från det dom visar upp i andra sammanhang. Jag hade aldrig kunnat tro att Anty var en så fruktansvärt oskön människa. Hon har alltid gett sken av att vara så otroligt snäll och godhjärtad, en som står upp för andra människor. Verkligen vidrigt att se hur hon sitter och snackar skit om folk, både om dom hon avskyr plus dom som ändå anses vara i hennes ”gäng”. Lennie umgås med henne typ jämt, myser och gosar och sen sitter hon och pratar illa om honom. Håna folk bakom deras rygg, titta i taket och flina när folk hon inte gillar pratar. Fyfan vilket vidrigt mobbarbeteende

#137 - Anonym

Såg på antys instagram att man inte kan kommentera där längre. Har hennes vän Jakob sett att hans vän är inte så trevlig och att hon visar en annan sida. Som jag sa att bara för det är tävling så behöver man inte vara elak och frysa ut andra deltagare.

#138 - Anonym

#136 #137 detta är ett skådespel hon gör, Anty vet att Sverige kolla på BigBrother hon skulle aldrig göra detta omedvetet att såra folk... snälla ni tänk ett steg längre

#139 - Anonym

#138 har gemensamma vänner med Anty och träffat henne ett flertalet gånger, det är inget skådespel du ser i BB.

#140 - Anonym

#138 Haha förlåt men dummaste ursäkten jag hört.

#141 - Anonym

#125 Är du Rask? Eller kanske trognaste prenumerant.

#142 - Anonym

Oj vad ovanligt att influencers utnyttjar och lurar folk.....

#143 - Anonym

#141 Nej jag är inte en trogen följare av han jag säger bara fakta att det är issys pappa själv som har skrivit ut papper om jewels och Issy och delat på Youtube och flashback. Det är inte rask som har gjort de

#144 - Anonym

Alltså Anty i big brother, SÅ oskön!!! Usch

#145 - Anonym

#143 Att en pappa lägger ut handlingar offentligt säger mer om honom. Hela hans motiv med publicerandet ärendet öppet på olika sidor lyser igenom vad han vill åt, spridning av hans version. Och de ses mycket tacksamt när det finns kreatörer som livnär sig på andras missöden. Ett snabbt bidrag för att bli majoritet i sin privata konflikt.
Pappan får gratis spridning och mer tyngd bakom sin version i en privat konflikt. Vidare i denna medvetna utbredning löper glåpord, förtal och förtryck under kreatörernas klipp. Ett kommentarsfält där ingen ses ansvarig utan andra får helt gå lös och bete sig som s-vin. De skickas DM och privata meddelanden till utgivaren som uppmans läsa in sig på mer information den fått om familjen- för att i nästa led kunna publicera ytligare en video om samma person eller familj, och så håller de på i en snöbollseffekt. (allt för ofta ser vi den utsatte be dem sluta, de orkar inte längre, ÄNDÅ fortsätter personer jaga "offret")
Det är SKRÄMMANDE att se hur många som mår dåligt i samhället där deras enda urladdning ska hamna på en människor de inte känner privat. Vad är det som gått så fel? Att inte folk lär sig ta konflikter privat och att inte kreatörer ser sin del i ett massivt drev av förtryck i före och efter sin publicering är alarmerande.
Oavsett de är pappan som startar snöbollseffekten så är de/ dem som vidarebefordrar hans version delaktig i drevet. Fegt oansvarigt och mycket anmärkningsvärt hur illa vi behandlar varandra på nätet. De handlar inte om vem som startar de handlar om respekt och moral att vem som helst kan vara med och få en annan människa under jorden.
För när de går överstyr fullständigt och något hemskt händer hoppas jag att de som vart inblandade får stå till svars för sitt motiv av vad de bidragit med. För de kommer inte vara av skäl att hjälpa i många fall.
Håller fast vid att denna metod på ett problem inte hör hemma på sociala medier. (de finns bättre sätt utanför offentligheten)
Dessvärre ser en mer spridning än nånsin på internet av olika variationer. De är förnedrings brott m.m. ska filmas och läggas ut bl a . Nu säger jag inte de är fallet här i sakfråga, men de blir mer och mer töjbara gränser vad som är värdigt och inte och hur elakheten får fäste.
Där enskilda konflikter ska inkludera så många åhörare som möjligt för att sedan ta lagen i egna händer att fälla någon mentalt, psykiskt och ibland fysiskt.
Tycker de är bra YouTube drar åt regelverket. För ingen tycks ta ansvar efter videon/klippet tagit slut.

#146 - Anonym

#145 det är många som har gjort orosanmälningae angående Issy och nu äntligen har polisen och socialen tvångomhändetagit henne från sin psykisjasjuka morsa vilket är bra. Och sedan att denna psykisjasjuka morsan fortfarande sitter på Youtube och hittar på lögner om Issy är fan helt otroligt. Inte konstigt att pappan vill ha sin rättvisa och faktiskt visa alla vad som har hänt med Issy ic vilken sjuk människa Jewels är som sitter och sprider lögner på Youtube. Och sedan är dessa papper inte ens privata. Dom är offentliga och vilken människa som helst kan ladda ner dom och få tag på de. Och jag tycker att det är bra are sanningen kommer fram om vad som har hänt Issy så att alla inte sitter och tro på lögner som Jewels sprider på sin Youtube kanal. Jewels är psykisk sjuk och hon borde också bli tvångomhändertagen av vården innan hon gör ett självmordsförsök t.ex

#147 - Anonym

Hallå Amir! Du brukar ju hänga här och läsa... vart har du tagit vägen? Borta igen från YT? :(

#148 - Anonym

#146 jag förutsätter att du är nära bekant alt. anhörig till famijlen med den insikten. Generellt behövs inte allt tas på öppna forum för att belysa ett problem där namn och person lämnad ut. De blir ett större problem när personer i åldrar som inte kan resonera och föra ett vettigt argument får härja fritt i kommentarsfälteten och hata. De iscensätter drev med noll spärrar vad som är godkänt innan du kliver över på den brottsliga sidan. Om människor är sjuka fungerar inte hot och hat. Då funkar de bättre att kontakta myndighet vilket nu hade gjorts. De behövs inte femti elva videos. Och alla personer som blir ett byte för uthängningar på nätet utöver denna familj är förkastligt. Förnedrande och hela deras familjer få också motta hot och hat. De blir sällan optimalt när amatrör ska lägga sig i och minderåriga som ska spela tuff. De blir mest bara en plattform med mer hat och mobbning.
Men jag ser vad du skriver och förstår vart du vill komma. Och de är aldrig bra när saker får löpa så långt innan någon ingriper. Men utöver detta fall finns så många i dagens samhälle som får sina liv förstörda för att någon vill hämnas offentligt.

#149 - Anonym

#148 Nej jag är ingen anhörig till familjen jag är en vanlig människa som kollar på Youtube precis som alla andra. Och du sitter nu bara och kolla vilka fel och brister som Rask gör. Men du nämner aldrig Jewels som ljuger och manipulera sina följare och dessutom är en bedragare som sitter och skriker i sina live till småbarn om att swisha pengar till henne för att hon är desperat och sedan tar hon 3000kr från sitt eget barn kontot så gick till kronofogden. Vilken mamma tar pengar från sitt eget barn. Jag tycker det är bra att sanningen om Jewels kommer ut på sociala medier så att hon inte kan lura fler småbarn att swisha pengar till henne eller att tro på allt hon säger

#150 - Anonym

haha när vuxna tigger swish på youtube och säljer video hälsningar haha.........
....jobbigt läge när samarbeten sviker...
...kanske dags att söka jobb när jobbet inte lönar sig...

#151 - Anonym

Inte konstigt att Anty är vän med Felicia Bergström.. mobbargänget på alla events, inget nytt.

#152 - Anonym

Kan du inte sälja bloggen? Du uppdaterar ju ändå knappt.

#153 - Anonym

Bara jag som fått en helt annan syn av Anty efter BB? Så tråkigt, blir tyvärr att avfölja.:(

#154 - Len

Den här bloggen e himla trevlig. Lätt att kommentera och folket som hänger här är dedikerade att skrivs just kommentarer. Så himla synd att uppdateringen sviker.

#155 - Anonym

Hur många prenumeranter bör en kreatör ha på sin kanal för att få kalla sig STOR YOUTUBER?
Själv tycker jag inte under 200.000 följare.

#156 - Anonym

Elsker Anty i Big Brother 👏🏼 BB er ett spill, og synes Anty gjør det så bra! Ser på 24/7 og synes alle overdriver om hvor ille hun er i BB. Selvfølgelig er det forskjell på å være hjemme med sine venner enn å være innelåst med 12 andre uten telefon, kontakt med omverden og sine venner! Hun klarer seg så bra! Hun bor tross alt i et hus med 100 kameraer, og til og med DC klippes - derfor ser man aldri alt.
Antonia puster, og folk klager på at hun puster feil - alt hun gjør skal hetses, synes det er på grensen til nettmobbing både på facebookgrupper, BBs instagram og her inne.

#157 - Anonym

Joakim Lundell ska in i Big Brother tydligen!

#158 - Anonym

Då återförenas jockiboi och hans vänners show "uteliggaren" med samie jackobson

#159 - Anonym

..vilken tur de är en småbarns pappa som går in i huset isåfall...ifall de är Joakim Lundell... hade varit en småbarnsmamma som gått in i huset hade de blitt ramaskri hur ansvarslös mamma hon varit..
vilket jag personligen tycker är töntigt....folk ska sluta lägga sig i...

#160 - Anonym

Jag tror att Jocke vill visa folket att han är en genuin människa och därför tackade ja till Big brother

#161 - Anonym

Uppdateringen suger

#162 - Anonym

#155 För att få kalla sig själv STOR YOUTUBER tycker jag man bör väga minst ja 100 kg.

#163 - Dedu

Anis Bananis gick till Final igår, om du nu känner för att kanske uppdatera någon gång.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com