Summeringsinlägg

Linn råkat ut för en stalker
 
Linn Ahlborg är i Mexiko tillsammans med sin mamma och hon berättar att hon råkat ut för en stalker. 
 
När de satt på restaurangen i hotellet kom personalen med ett utskrivet papper som då var ett mejl som hotellet hade fått från en person.
 
Linn förstod ganska snabbt att det handlade om samma person som försökt att komma i kontakt med både Linn, hennes föräldrar och bror i över två månaders tid. 
 
Mannen hade även ringt in till hotellet för att få reda på deras rumsnummer på hotellet. 
 
 
Eskil Grahn om Felicia Bergström
 
Eskil berättar i den här video att Felicia Bergström spridit rykten om honom.
 
Han har försökt kontakta henne men hon svarar inte. 
 
 
Amir bekräftar att han är singel igen
 
Han berättar att hans break up med Filip är odramatiskt och att de är vänner.
 
Han berättar att han firade alla hjärtans dag med honom men som vänner. 
 
 
Rezdar berättar om sina erfarenheter med den anklagade youtube-profilen
 
Rezdar har tidigare varit vän med den anklagade youtube-profilen och förklarar i en video om den dåliga kvinnosyn som youtubern har.
 
Rezdar berättar att det var ett vanligt att youtube-profilen busvissla och catcallade tjejer på gatan. 
 
Rezdar förklarar att youtube-profilen hade en av den vidrigaste kvinnosynen "varje kvinna var en möjlighet till ett ligg för honom".  
 
Rezdar försökte få honom att förstå att det han gör är fel, men youtube-profilen fortsatte med de beteendet som ledde till att Rezdar tog avstånd från honom. 
 
Rezdar förklarar att det bara var en tidfråga innan youtube-profilen skulle anklagas för något sådant. 
 
 
#1 - Anonym

hahaha vem fan e som dig ida

#2 - Anonym

Hör och häpna, Felicia Bergström är en mobbare!
Omg e förvånad

#3 - Anonym

Har själv dåliga erfarenheter när det gäller den anklagade youtubern, blev väl inte direkt förvånad när dessa anklagelser kom mot honom om man säger så 🙃

#4 - Anonym

#3 man är dock alltid oskyldigt fram tills domen är gjord

#5 - Anonym

#4 ja? Är väl ingen som säger något annat

#6 - Anonym

#5 jo väldigt många som redan har dragit sina slutsatser om att det är han bara för att han har ett vidrigt beteende

#7 - A

#6 Han har ju själv gått ut med att det är honom det gäller, dock har han sagt att han inte är skyldig, men vem fan skulle sitta å säga att hej jo, vet ni kära följare jag är faktiskt skyldig till detta vidriga brott?

#8 - A

#6 Han har ju själv gått ut med att det är honom det gäller, dock har han sagt att han inte är skyldig, men vem fan skulle sitta å säga att hej jo, vet ni kära följare jag är faktiskt skyldig till detta vidriga brott?

#9 - Anonym

#7 jag är inte på hans sida eller någons sida men de finns tjejer som anmäler killar för våldtäkt bara för att hämnas

#10 - Anonym

#9 Ja tyvärr finns det sådana fall, hur många är väldigt svårt att veta.
Det är väldigt förminskade att dock alltid dra upp detta! Kommentarer som just din gör så att många tjejer inte vågar anmäla, när de faktiskt har blivit våldtagna.

Dessutom, det finns såå många fall där förövaren inte ens vet om att HAN (Ja 99% av sexuellt ofredande mot kvinnor är utförda av män) våldtar offret.
Allt förutom ett ja betyder ett nej, inklusive kroppsspråk som förmedlar ja/nej. Att ligga helt still är ett nej, åtminstone fråga personen om något är fel.
Därför påstår många män att de är oskyldiga och blir förvånade och menar på att tjejen ljuger, när det hela handlar om våldtäkt pga personen med kuken inte ens kan ställa den simpla frågan ”vill du?”.

Nej det är inte helt enkelt att bara säga nej, eller putta bort personen. Många blir helt paralyserade när de hamnar i en sådan situation. Då är det upp till personen som på något sätt har övertag i situationen (vilket ofta är mannen, pga många anledningar, men en är ju att det är svårt att få in en slak penis i en våt vagina, men väldigt lätt att få in en hård penis i en torr vagina.) att kolla så allt är lugnt.

#11 - Anonym

#4 Sa aldrig att han var skyldig..? Bara att jag inte är förvånad över att dessa anklagelser kommit mot honom. Skulle ju kanske inte tappa hakan OM det visar sig att han är skyldig heller dock

#12 - Anonym

Jag vet att detta inte gäller Youtube mm. Kom rätt nära en räv idag i bland lägenheter/hus när jag var ute med mina hundar. Skall jag kontakta kommunen? eller vad skall jag göra.

#13 - Anonym

#12 Låt den vara. De är söta djur och snälla så länge man är lugn ;3

#14 - Anonym

13: Skrämde den för jag vill inte att mina hundar skall få rävskabb. Och de började skälla på den, och jag har aldrig varit så nära en vild räv.

#15 - Anonym

https://www.youtube.com/watch?v=C560JzorcWE

#16 - Anonym

Hahaha can we take a moment för att inse hur mycket Antonias tillfälliga ”manager” försöker rida på henne. Han vill verkligen ha sina 15 minuter. Han sa tidigare något om att följare ska höra av sig för att få med honom i studion och prata i livesändning. Nu är det att han vill överraska i huset som ny deltagare på låtsas. Big Brother verkar inte direkt nappa på att ta med honom :,)

#17 - Anonym

Om K är oskyldig - varför ska han dra utomlands?

#18 - Anonym

någon mer som köpt något ut Misslisibells kollektion för NA-KD och reagerat på att plaggen är galet stora i storleken? Inte alls true to size...

#19 - Anonym

#17 han är fortfarande misstänkt och kan gripas utomlands om det nu så skulle behövas

#20 - Anonym

Har Amir gjort botox eller fillers kanske? Såg annorlunda ut i sin senaste video (sminkad jag vet, men fårorna från näsan och nedåt var utslätade). Kanske bara en illusion.

#21 - Anonym

#20 han har sminkat sitt ansikte så att allt ser smalare ut osv han har ej gjort fillers det är endast sminket som är en illusion

#22 - Anonym

Felicia ljuger och stackar skit om allt och alla, finns en anledning till varför ingen av hennes vänner stannar!
Jag gick i samma skola som Felicia och hon påstår ofta att hon var mobbad i skolan,
Ja jag skulle kunna säga att hon var lite mer utanför än andra men ej mobbad, men anledningen till det var för att ingen vill umgås med en kontrollerande psykopat som ljuger om allt samtidigt hon röker som en skorsten.
Tycker det är bra att fler och fler vågar öppna sig om vem Felicia Bergström egentligen är!

Hoppas de stackars "vänner" som är kvar i hennes liv går vidare innan hon bryter ner dom totalt.

#23 - A

#22 Jag har undrat länge, stämmer det att Felicia var tvungen att hoppa över hela skolgården med bruten höft på kryckor för att undvika mobbare och krokben eller att folk försökte sätta krokben för henne i klassrummet trots lärare? Har alltid undrat över sanningshalten i hennes mobbnings-/berättarvideor då jag tyckt att de verkat väldigt överdrivna och ibland nästan fabricerade. Som t.ex. hur mycket hon blev mobbad/att någon stal ur hennes hotellrum (ingen annan av rumskamraterna sa något), hon umgås inte längre (vad det verkar som) med Sara Songbird, Joel Wetzel, Heja Internet, André Rosén, Lakidoris m.m som tidigare verkade väldigt bra vänner och en tight grupp.

#24 - E

#18 tycker ocksp det, köpte en svart tröj/topp därifrån den med puffiga axlar o smala armar, köpte den i s och jag kan till och med vara en M ibland och den satt jättestort på mig. Var inte heller särskilt bra passform då axlarna bara gled ner hela tiden

#25 - Anonym

#22 och #23 Jag undrar också. Lät så konstigt att ingen lärare sa till om det pågick på lektioner också eller att skolan inte tog ansvar, om Felicia faktiskt hade fallit och blivit förlamad så hade ju skolan och lärarna råkat illa ut, rättegång osv tänker jag. Visst man kan växa ifrån varandra och livet kommer emellan osv men väldigt många personer (Jimmie, Tony, Kammi, Nico, Eskil, Anja, Jocke, Jonna+ följare) har sagt att Felicia inte är trevlig IRL och att hon mobbar andra, ingen av hennes vänner förutom Pojken Drömmer har försvarat Felicia, varför? Om min vän är oskyldig och jag vet sanningen, då hade jag gått ut och sagt att nej detta stämmer inte, det var så hår.

#26 - Therese ' Babustyle

Älskar att alla kommenterar som anonym...

#27 - Anonym

Grejen är, man ser att både Amir och hans kille gillar att ta den i röven så man är inte förvånad att dem gjort slut.

#28 - Anonym

Lol jag var mobbad och fick ha kryckor en gång och då fällde folk mig i korridoren och sa att jag fejkade för att få uppmärksamhet, so i mean det händer ju .-.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com