#1 - Anonym

Måste vara första gången någon youtuber i Sverige faktiskt lyckats göra en bra låt

#2 - Anonym

Vad förvånad jag blev! Den är riktigt bra oj 😳

#3 - Jen

Aldrig riktigt gillat hans låtar! Men denna ÄR bra!!

#4 - Me

är kommentar 1, 2 och 3 från samma person

#5 - Anonym

Kolla Felicia aveklews senaste video, hon berättar om varför hon inte har kvar sin hund. Bör skrivas om allt hat hon fått för det.

#6 - Anonym

#5 fast är förståligt hon behandlade stacksren som en tröja eller accessoar.... de är ett djur ett liv som lever länge och hon behandlade han som en jävla accessoar man tänker efter innan de är ett öiv och nått som ska ha det bra och inte nått man gör dig av med när de blir för tråkigt eller man tröttnar för stt de ör roligare att festa är extremt oansvarigt av henne.

#7 - Signe

5 - hon förtjänar allt hat hon får. Så oansvarigt..

#8 - Anonym

Wow vilken låt!!

#9 - Anonym

VäRLDENS BÄSTA LÅT! WOW SÅ BRA!!

#10 - Anonym

Underbart att se en duktig YouTuber som skapar, sjunger sin musik.
Tror de flesta har tröttnat på YouTubers som får sina låtar serverade. Blir mest genant att se en person som har noll röstresurser eller taktkänsla låssas vara musiker.
Men allt för pengar.

#11 - Anonym

bara jag som tycker att låten påminner massor om victor leksells låtar?

#12 - Anonym

#11 Vilken av hans låtar?

#13 - Anonym

#12
Typ nästan alla hans låtar??

#14 - Anonym

Rask live swish swish swish swish

#15 - Anonym

#1 då har du missat Julia Westlin som är en svensk youtuber och även skriver egna låtar och sjunger acapella

#16 - Anonym

Alice Stenlöf är klar för Let’s Dance

#17 - Bojkott

Fruktansvärt av Felicia att skaffa hund från början. Så ego. Hon hade ju exakt samma influencerliv i Malmö som innan så hon visste ju att resor och dylikt skulle förekomma... otroligt naivt agerande och så synd om den lilla hunden.

#18 - Anonym

Alla påstår han härmar Felix Sandman med håret, lite som dom vet så härmar alla Eminem med snaggat blekt hår. Kommer ihåg under 2000-talet hur nästan ALLA killar blekte håret endast för att se ut som han. Haha de va tider det.

#19 - Anonym

Lika frånvarande som du är från denhär bloggen elr?

#20 - Anonym

Underhållningen fortsätter när hen går live och anser swish är normalt. Att de är för hens videos blir gulmarkerade. Att hen lägger ner mycket tid på Youtube som är en plattform som inte är en betal kanal en tjänst du köper, likt d play netflix m.m. Galet hur hen resonerar runt sitt arbete. Personen i fråga verkar ha noll insikt vad bra videos och hårt jobb innebär. Hade de varit bra,skulle kanalen generera pengar punkt slut. Andra som fått markeringar tar sitt ansvar och tigger inte pengar från tittarna för att de är hens dröm jobb. Ibland får du jobba hårdare och ibland är inte alla jobb för alla. Alla kommer möta personer som gör saker bättre än sig själv. Men inte sitter man då och tjurar som ett vuxet barn att jag ska jobba med detta för jag vill. Gör de isåfall men som ett sidoprojekt tills du fixar din egen inkomst. Vad sänder detta ut för signaler till unga?

#21 - Anonym

#20 vrf skriver du inte bara Rask istället för hen ?

#22 - Anonym

Hen borde för sitt brinnande intresse prova föreläsa missbruk på skolor. Om hen anser hen hjälper så många i samma situation. Förvalta då den kunskapen och dela med dig på ett representativit sätt. Många skolor betalar för föreläsningar taget från verkligheten. De är viktigt. Varför stirra sig blind på Youtube som enda språngbräda att nå ut? Bara en tanke vad som kan löna sig.

#23 - Emma

Någon som vet varför Niccis pappa dött?

#24 - Anonym

#23
Har du med det att göra egentligen? Sån fråga ställer man inte

#25 - Anonym

#24 Det undrar alla när någon dör dock

#26 - baby cluee news

ben mitkus suger, jag hatar honom. det är bara cluee baby!! som kan skapa riktigt fett musik. in och lyssna på cluees senaste s-hit!

#27 - Emma

#24 har inte med det att göra såklart, men tänkte om han varit sjuk och det var ”förväntat” eller en olycka eller nåt

#28 - Anonym

Misslisibells kollektion är på 20% nu, verkar som den inte gick som förväntat

#29 - Anonym

#27 Jag tror det var oväntat iallafall iom att hon skrev att innan hon såg honom sista gången hade hon inte fått säga hej då ordentligt

#30 - d

Den här låten har sjukt många inslag som är för lika Viktor Leksells - Tappat för att jag ska kunna tycka om den och tycka den är originell

#31 - d

Den här låten har sjukt många inslag som är för lika Viktor Leksells - Tappat för att jag ska kunna tycka om den och tycka den är originell

#32 - d

Den här låten har sjukt många inslag som är för lika Viktor Leksells - Tappat för att jag ska kunna tycka om den och tycka den är originell

#33 - Anonym

Exonphspoiler ska vara med i Big Brother

#34 - Anonym

#28 De har till och med lagt ut hennes kappa på sidan för bästsäljande plagg 😂 Den har typ 600 favoritmarkeringar bland plagg som har flera tusen. Kappan finns dessutom kvar i en av de vanligaste storlekarna vilket är 36, njae man kan undra hur den ens är bästsäljande

#35 - Anonym

#23
Jag tror de va självmord men vet ej

#36 - Anonym

Men snälla #35, om du inte vet - yttra inte massa spekulationer som bara leder till onödiga rykten. Låt Nicci och hennes familj sörja ifred och utan att lägga näsan i blöt.

#37 - Anonym

Oj din chrush

#38 - Anonym

#36
Hur ”yttrar jag spekulationer” om jag säger vad jag TROR plus någon fråga vad vi tror o jag valde att svara på de inget konstigt me de o hur lägger jag näsan i blöt?

#39 - D

#38 du ser inte hur det är respektlöst att spekulera i någons död? Okej. (Är inte 36)

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com