Dejtar Alice Stenlöf och Jireel?

Det har spekulerats kring attt Alice (1996) och rapparen Jireel (2000) dejtar efter att setts hänga med varandra på Rhodos. 
 
I en collab med Filip Dikmen vägrar Alice svara på frågan om hon är singel men berättar att de inte är officiella än. 
 
Alice vägrar dock dementera eller bekräfta spekulationerna men ger intrycket att de dejtar. 
 
#1 - annnaa

Han liknar hennes ex lite

#2 - Anonym

Fuck vad snyggt par isåfall

#3 - Anonym

omg så fina de skulle vara tsm

#4 - Anonym

Amir! Om du läser här... get your shit together! Avvänj

#5 - Berith

Inte blir man förvånad... inte första gången man ser en sådan konstellation

#6 - Anonym

Intressant att det är viktigt att nämna ålder när tjejen råkar vara några år äldre. Ingen påpekade åldersskillnaden på Misslisibell och henne kille när dom förlovade sig nu, cause it dosen’t matter när killen är den som är äldre tydligen 🤷🏼‍♀️

#7 - Anon

#6 Det var ju dock flera stycken som kommenterade åldersskillnaden på Lisa och Carl när de blev tillsammans? Att han var flera år äldre.

#8 - Anonym

#4 kan du vidareutveckla det där? Det lät intressant.

#9 - Anonym

#7 Ja men inte bloggägaren, men nu var det tydligen viktigt att påpeka ålder

#10 - Anonym

#7 Det är ju dock skillnad när den ena är minderårig och den andra är vuxen. Lisa var 17 och hennes kille runt 23 när dom träffades, medan Alice är 24 och Jireel är 20. Dvs båda två är vuxna och dessutom är det en lägre åldersskillnad än mellan Lisa och Carl

#11 - Anon

#10 Absolut är det en viss skillnad. Det enda jag påpekade var att det inte alls stämde att folk inte kommenterade Lisa och Carls åldersskillnad, inget annat.

#12 - Anonym

ÄR JIREEL 00A??? Vad i helvete

#13 - Magritte

#3 Motivera gärna varför du tycker så! Varför skulle Alice och jareel vara fina? Vad är det speciella??

#14 - Tyra

Är inte insatt men dom såg väldigt fina utt tms

#15 - Anonym

Varför lägger inte Amir ut några videos längre??

#16 - Anonym

Raska steg för Alice må jag säga, det har väl bara gått några månader sedan det blev slut med ex-killen? Å andra sidan kan hennes raska steg framåt nu tyda på att hennes förra förhållande var dåligt en längre tid.

#17 - Anonym

#16 Raska steg vet jag inte, hon har väl varit singel i närmare ett halvår. Ganska normalt att börja dejta igen efter den tiden som singel

#18 - Anonym

Kolla @vic.mccarthy ig story lorentz e ugly peddo rapist

#19 - Anonym

#18 OM du skriver så människor förstår så går ditt budskap fram bättre

#20 - Anonym

Alice har samma byggfirma som Antonija och dessutom likadana spottar i lägenheten.. Inväntar en story från Antonija där hon anklagar Alice för att härma henne xD

#21 - Anonym

#20 fast Alice började renovera före Antonija :)))

#22 - Anonym

#21
Jag vet, men Antonija tycker ju att alla härmar henne :))

#23 - Anonym

#22 man kan inte anklaga någon som var före med något, så korkad är hon nog inte :)

#24 - Anonym

#22 man kan inte anklaga någon som var före med något, så korkad är hon nog inte :)

#25 - Anonym

Moa Lindgren har startat en onlyfans, vi får väl se om hon gör en Tova haha

#26 - Anonym

#23 Man kan inte anklaga någon för att härma en design när man själv inte var först med att komma på idéen, men så korkad var hon :)

#27 - Anonym

Undrar vad som hänt mellan Armin och Antonija. Hon skrev på insta story att han ej jobbar kvar hos dem. För de kan de ju var vänner fortfarande, men verkar inte som det. Något jag missat?

#28 - Vendela

#27 Det kanske har att göra med kurragömman? Antonija anklagades för fusk och Armin påstods ha fått tips om ett gömställe av självaste björnen eller hur det nu va.

OT Har Amir börjat jobba som frisör igen?

#29 - Anonym

Zara Larsson kommenterar Felicia Aveklews bild där Felicia skrivit om Karen. Not impressed

#30 - Anonym

#28 Tror inte Amir får in speciellt mycket på sina sociala medier då han sällan uppdaterar och knappt har några samarbetspartner (förutom Lohilo). Så det hade inte förvånat mig om han var tvungen att extraknäcka som frisör vid sidan av

#31 - Anonym

#29

Var, vilken bild?

#32 - Anonym

Någon annan som reagerar på hur otroligt dålig Victor Höglund är på att ljuga i sin video om varför han lämnade och nu är tillbaka osv? Varken kroppsspråk eller detaljerna kring hans försvinnande är sanningsenligt. Någon som har mer info om vad som egentligen hände? Eftersom han inte berättar alls vad som faktiskt hände, utan bara om hur synd det är om honom.

#33 - Anon

#32 Nu har jag inte sett videon än, men han var anmäld för att ha våldtagit någon på Tubecon 2017 (det lades dock ner eftersom misstankar saknades).

#34 - Anonym

Dejtar Anty och Lennie?

#35 - Haj lajf

#34 Han bor väl bara hos henne när han e i Sthlm?

#36 - 34

#35
Jag vet inte, därför jag frågar ju..........

#37 - Haj lajf

#36 Jag vet inte heller :) men jag tror inte det

#38 - Anonym

#32 Cringe

#39 - Anonym

#38 Cringe att ljuga om omständigheterna kring en påstådd våldtäkt eller? Du är nog ensam om att tycka så.

#40 - Anonym

Kommenterade på Amirs instagram och skrev "om dina guys nu är så himla viktiga för dig, varför få ingen en förklaring till varför din youtube kanal inte uppdateras eller vad som händer? Inte för att det är ett måste...men du "älskar" ju dina "guys"."

Min kommentar blev raderad och mitt konto blockat. Jätte märkligt beteende.

#41 - Anonym

#40 inte första gången som Amir agerar så.

#42 - Anonym

#39 Ja det är cringe att säga att någon ljuger utan att ta fram något mer konkret än att KrOpPsSprÅkEt inte är SaNnInGeNlIgT :)

#43 - Anonym

#40 Intressant! Tror killen har problem. Såg inte ut att må bra i senaste videon, den för ca en månad (!) sen.

#44 - Anonym

Kämns som hon bara är med honom för han är mörk får verkligen den viben att hon tycker såny är inne o tycker dr coolt

#45 - Orsakulla, mamma vid 20 som nu raketforskar på heltid

Hon kan väl för fan bättre! Var inte han ihop med hon som var dubbelt så gammal, Susanne eller nåt hette hon. Hon som bodde i Bromma. Ja en riktig sjuhelsikes Bromma-mamma som stod å rökte under fläkten. Ungarna ute på gården, lämnade vind för våg. Vill minnas att hon stod å gastade över balkongräcket när det vankades mat. Noooova, keviiiiin kom in å ääääät. Nä fy fasen alltså.

#46 - Anonym

Alltså Joakim Lundell, allt han gör blir succé? En av de största kanalerna på (svenska) YouTube, bland det populäraste på Dplay, flera av hans låtar har miljoner views, hans böcker sålde säkert bra också, nu senast serien Splash som trendar.

#47 - Anonym

Alltså Joakim Lundell, allt han gör blir succé? En av de största kanalerna på (svenska) YouTube, bland det populäraste på Dplay, flera av hans låtar har miljoner views, hans böcker sålde säkert bra också, nu senast serien Splash som trendar.

#48 - Anonym

#44 Fyfan vilka vidriga fördomar du har. Skärp dig

#49 - Anonym

#48 Förklara dig. Anser du att sånt som inlägg #44 beskriver aldrig kan gå i trender?

#50 - Anonym

#49 Att dejta och låtsas vara kär i någon för dennes hudfärg för att det är ”trendigt” är inte en grej nej. Och att seriöst påstå en sån sak om en annan människa bara för att man får den ”känslan” är vidrigt

#51 - dddddddddddddd

Det har spekulerats kring att Alice Stenlöf (1996) och rapparen Jireel (2000) dejtar, efter att de setts umgås med varandra på Rhodos.

I en collab med Filip Dikmen som Alice deltog i, vägrade Alice svara på frågan om hon är singel eller inte. Hon berättar dock att dem inte är officiella än.

Alice vägrar neka eller bekräfta till spekulationerna. Hon lämnar dock intrycket att dem dejtar.

#52 - Anonym

#50 Vakna upp och inse verkligheten, klart som fan att det finns kulturer där vita kvinnor är tillsammans med svarta män i större utsträckning än andra, och tvärtom... eller menar du på fullaste allvar att den här typen av förhållanden är EXAKT PÅ procenten lika i alla delar av världen?

#53 - Anonym

#52 Skulle föreslå att du läser om kommentaren ifrån #50 med tanke på att ditt "svar" inte hade något med kommentaren att göra haha :D

#54 - Anonym

#52 Ursäkta fast man brukar väl bli tillsammans med någon för att man trivs i varandras sällskap och får känslor för varandra? Att du antar att hon endast är tillsammans med honom för hans hudfärg gör ju att du
bidrar till den rasistiska kulturen, ska inte personer med olika hudfärger kunna vara med varandra utan att det blir en grej av det, eller ska man gå tillbaka till att dela upp hudfärger i olika fack där det inte är socialt accepterat att umgås svarta och vita eller att en svart blir tillsammans med en vit?

#55 - Anonym

#52 Ja såklart det finns olika kulturer och att det procentmässigt ser olika ut i olika delar av världen, men vad har det med vad jag skrev att göra..? Mitt svar handlade om att någon påstod att hon var tillsammans med honom ENDAST pga att det skulle vara ”trendigt” att dejta svarta, alltså att hon egentligen inte skulle vara kär i honom eller någonting

#56 - Anonym

#54 Skulle föreslå att du läser om kommentaren #52 med tanke på att ditt "svar" inte hade något med saken att göra. Haha :D

#57 - Anonym

Bente och hennes kille ska få en son

#58 - Anonym

Alltså Amirs dubbelmoral är fan komisk! Han satt för ett tag sen och predikade om hur han inte förstod folk som ofta äter skräpmat, godis osv istället för nyttig mat för ”varför skulle man medvetet vilja mata kroppen med något som är gift”. Samtidigt klunkar han sprit varje helg och röker..... Men klaga på folks matvanor du Amir 😅

#59 - Anonym

Och där mina damer och herrar dog bloggen igen

#60 - Anonym

https://vm.tiktok.com/ZS57JKNB/

Är det verkligen Linn???

#61 - Felicia

#60 yes det är Linn och hennes kompis Cornelia :)

#62 - Siv

Över en månads uppehåll på Amirs YT. Vad har hänt? Har han sagt något på sin insta? Verkar skumt att bara ta ledigt utan att säga något till kunderna.

#63 - Anonym

#60 vad var de för video?? Den är borttagen nu

#64 - Fl

Nån som vet vad som hänt mellan ben mitkus och dennis? Är de inte vänner längre?

#65 - Anonym

Vad var det för video på Linn och hennes kompis?

#66 - Lol

Är det nån som vet vart fan Jens Kaily Norell tog vägen?

#67 - Anonym

Amir har ju tidigare berättat om en depressiv period, mycket möjligt att det kommit tillbaka. Han har nog vissa krav på sig själv, typ äta nyttigt och vara social med sina "guys" osv, och så blir det för mycket och han orkar inte med längre pga nedstämdhet. Då skäms han istället för att folk frågar varför han försvunnit eller ändrat sig, och då blir han defensiv. Han ska nog bara lämnas ifred om inte för att hoppas att han blir frisk snart igen. Depression och nedstämdhet är inte att leka med. När han är på banan igen så kan man ifrågasätta honom, men tycker vi ska låta honom va lite nu.

#68 - Influenser är inget jobb

#67 Du verkar lite väl insatt i det du säger...

#69 - Anonym

#67 de e säkert amir själv som skriver

#70 - Anonym

#67 Käften Amir.

#71 - Massimov

#67 Enligt Insta verkar Amir leva på som vanligt med träning osv. Han struntar bara i sina guys eller?

#72 - Anonym

#66 - hon bor på Gotland och sett henne jobba både på mq och kicks! Mvh gotlänning

#73 - anonym

Asså Amir kanske inte kan filma längre och bygga upp en fassad för han har säkert tagit något.... för typ 2 år sen fick han böter för att han hade någon drog hemma, så han har säkert rökt något och kan inte filma utan att man skulle märka det.

#74 - Amir Akrouti

Hej du anonym....... Amir här och ja den riktiga amir, jag har varit inne i detta kommentarsfält och kollat vad ni alla skriver vissa bara OMG dör för er, men andra inte så Nice men men..... alla kan inte gilla mig och det har jag förståelse. Men något jag inte har förståelse för är när vissa perosner här och andra saker uttalar sig och påstår saker utan att egentligen veta hur det ligger till.
såg denna här kommentaren här klipper in den här:.........

"Asså Amir kanske inte kan filma längre och bygga upp en fassad för han har säkert tagit något.... för typ 2 år sen fick han böter för att han hade någon drog hemma, så han har säkert rökt något och kan inte filma utan att man skulle märka det."

Men snälla sakcars dig som slösar din fkn fritid på detta, såna här mänskor spyr jag på, bara för att det inte ska spridas falska rykten från den kommentaren skirver jag hur det är och vad som är sanningen.

JA för typ 2 år sen hittade dem det i min lägenhet, ja jag har rökt det någon gång, Men skulle aldrig aldrig spela in en video när jag hade tagit det skule aldrig visa det för mina guys! Ja jag fick en böter för det och det tycker jag var helt rätt, då fick jag mig en tankteställare, Är det värt det? Nej, ångar jag att jag började med det JA, Jag fick en lrädom att det dels inte är värt det som jag redan skrivit men också vadfan håller jag på med, sånt här jävla skit och efter det har jag inte köpt, rökt det eller rört det och skulle aldrig få för mig att göra det igen, Varför jag har varit off från youtube beror inte på att jag har tagit det igen eller något absolut inte..

Jag har inte uppdaterat för jag har tappat glöden och motovationen tycker att jag på den sista tiden, jag är bra att ta hat men när det blir för mycket svämar det över, tänk dig att glas du fyller med vatten tillsist svämmar det över. Så har dels haft sommarpaus haft första semestern på länge och varit så skönt men efter har jag bara spenderat tid men vänner och familj och leva life tränar, jag jobbade hårt så höll på gå in i väggen, jag funderar går runt och tänker hala tiden ska jag lägga ner eller inte jag kommer tillbaka när jag känner för det om jag känner för att fortsätta men jag lovar er guys ni kommer få veta vad jag väljer att göra, men för följ mig på instagram, #balckpink

#75 - Anonym

#74 Du tar fan semester hela tiden din narcissistiska jävlel, klart din motivation dör när du inte får visningar längre eftersom det är det enda du bryr dig om. Sluta bete dig som att det är synd om dig och gör något vettigt av ditt liv istället. Haha och reklam för din insta och hashtagen på slutet också såklart.. Helt otroligt att du är 30, du beter dig som att du är 14. Pinsamt.

#76 - Anonym

#74 Hahaha om du är den riktiga Amir så är du fan patetisk. Du sitter och tycker synd om dig själv över triviala saker som folk skriver på en skvallerblogg på internet. Du borde verkligen lägga ner allt som har med sociala medier att göra. Ingen vill se manipulativa "influencers" som ljuger varje dag längre. Det enda ni gjort som "influencers" är att lura barn så att dom börjar gilla er och sedan gör ni reklam för en massa skitprodukter som ingen behöver. Och sen tycker ni synd om er själva när folk förklarar vilka ruttna personer ni är. Alla som är över 15 år och har en normalbegåvad hjärna ser att ni är narcissistiska töntar som inte alls har ett samvete för det ni gör. Den enda gången man ser er gråta eller vara ledsna är när ni talar om hur synd det är om er själva precis som du gör här. FÖRSVINN FÖR ALLTID OCH KOM ALDRIG TILLBAKA!

#77 - Amir Akrouti

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH...... OMG har ni någon fkn fritid, ni sitter fkn på er fritid och skriver ihop lögner om influensers. Min hjärna är förmodligen mer utvecklad än din din fkn idiotiska snorungar.

#78 - Anonym

#77 Ja du var ju en mogen person :)

#79 - Anonym

#77 Ja du var ju en mogen person :)

#80 - nya.

Jag har länge velat skapa en blogg, har varit inne på skapa en om mitt liv fast har inte känt mig så bekväm med det att vissa hur jag ser ut, vem jag är för alla kan se jämför man det med insta så kan jag välja vilka som ska ta del av det önskade fanns en sån funktion,

Men jag har tänkt och tänkt men vad för blogg man ska skapa tänkte såhär bloggar är ju roliga att läsa när dem väl uppdaterar vilket dem typ aldrig gör. Tänkte först gör jag gör en typ svenskayoutubers blogg likande men då kändes det som jag kopierade. Men nu eftersom att dem aldrig uppdaterar tänkte jag hade ni tyckt att det var kul ifall jag skapade en sånhär blogg? och tro mig jag skulle uppdatera mycket....

#81 - Anonym

#77 Utifrån hur du skriver så är din hjärnas utveckling ungefär vid 13 års ålder

#82 - Felicia

#73 Hahahahahah gå och sov. Eller gå och fixa din stavning. Du är inte Amir. 😘

#83 - The real Amir Akrouti

Nej men ge er! Lägg ner ni som låtsas vara jag! Jag stavar fan bättre än så dessutom! Kan inte fatta att ni lägger er tid på att skriva lögner om mig men YOU DO YOU!

#84 - Skina som solen

Tips! Lyssna på Anna Books nygamla release på Spotify!! Ni kommer inte bli besvikna

#85 - Anonym

Mycket som verkar skumt hos A.a🙈
Har vännerna eller a tröttnat denna gången? På insta verkar a leva på precis som vanligt. 🙈

#86 - Anonym

#85 Ja med tanke på att alla i hans gäng utom han firade Nicoles födelsedag igår så lär väl någon ha tröttnat. Han själv var ju i Uppsala och söp

#87 - Anonym

Sorry men det där är inte Amir som skriver. Vet inte vad det är för tragisk individ som påstår sig vara Amir för att sedan skriva saker i hans namn. Det är inte okej någonstans. Men man märker klart och tydligt på sättet personen skriver på, tonläget, grammatiken, uppbyggnaden av meningar, att det inte är Amir. Verkar vara en ung person som knappt lärt sig det svenska språket som påstår sig vara Amir. Jätte fel!

#88 - Anonym

#87 Hur vet du att det inte är den äkta Amir som skriver? Jsag tycker tonläget, grammatiken, uppbyggnaden av meningar o s v stämmer in.

#89 - Vance

#87 Snygg särskrivning i slutet haha! Hur svårt ska det vara att skriva ihop ord?? 🤦‍♀️

#90 - Anonym

#89 Haha han stavade fel herregud lmao jag dör av skratt XDD

#91 - Vance

#90 Finns ingen anledning att ”dö av skratt” pga en särskrivning (inget stavfel). Det är faktiskt beklämmande och sorgligt hur illa en del skriver. Kände du dig träffad kanske?

#92 - Anonym

#91 Har du hört talas om ordet "sarkasm"? :)

#93 - Anonym

#92 Du är patetiskt

#94 - Vance

#92 Efterhandskonstruktion att kalla det sarkasm. Ser inte nyttan med hånfullheten faktiskt. Man bör värna om det svenska språket. Kan dock ha överseende med dig eftersom du troligen inte gått ut grundskolan än.

#95 - Anonym

#86 Ja Amir har verkligen ingen skam i kroppen. När han fyllde år så styrde hans vänner ihop inte bara en utan TVÅ överraskningsfester och gav honom dyra presenter, men när de fyller år så skiter han i det helt och drar och festar med andra istället haha. Vanna och Nicole måste känna sig så uppskattade.

#96 - Anonym

#94 Rätt så uppenbart om man har lite läsförståelse att kommentaren hade en sarkastisk ton, håller du inte med? 🤡🤡

#97 - wtf

Vance, vad är det för fel på dig?

#98 - Elin

Någon mer som tror att Amanda Strand och Dante har gjort slut?

#99 - Anonym

Vem är linn ahlborgs nya kille???

#100 - Anonym

#98 varför tror du det?

#101 - Anonym

#99 Carl Linder

#102 - Anonym

Har vi tur så slipper vi se Amirs falska tryne för all framtid. Den tanken gör mig glad och varm inombords. Inte bara för min egen skull, utan för alla hans unga följare.

#103 - Anonym

#102 Mig med ❤️️ Bye Amir, you won't be missed!

#104 - W

Jag undrar fan vad som har hänt Amir senaste 3 månaderna. Ingen umgås med honom längre, massa stora events och fester har varit som många kända och halvkända "kompisar" har gått på, men ingen Amir syns till. Hans lillebror Safir gör stora föreställningar men inte ens det delar Amir med sig om.
Är det bara 20åriga gymtjejer som vill umgås med honom?
Något måste ha inträffat som har gett en rejäl butterflyeffekt och jag är extremt nyfiken.

#105 - Anonym

#104 Varför tror du att det har hänt värsta grejen? Amir har alltid varit såhär, han byter umgänge nästan lika ofta som han byter kläder. Ingen orkar hänga med en narcissist under en längre period, han utnyttjar sina "vänner" tills han bränt alla broar helt och då skaffar han nya. Precis som alltid. Hans brorsa verkar vara lika rutten som han själv så de två drar väl nytta av varandra i perioder för att sen inte orka med varandra alls på ett tag.

#106 - Anonym

om alla slutade kommentera här så kanske den här bloggen skulle kicka igång igen! varför uppdatera bloggen när man lika gärna kan hänga bland kommentarerna och bli uppdaterad?

#107 - Anonym

Bara inväntar ett gråtinlägg från "introvert" amir om att hans squad(stavning¿?) dissat honom.

#108 - Anonym

Nu undrar jag på riktigt: Vad tjänar Amir pengar på när han inte uppdaterar något?? Har ”låhilo” och ”ajcänajwill” betalt honom så bra för att göra smygreklam? Pengarna måste ju dock ta slut...? Jobbar han som frisör igen?

#109 - Anonym

Nu har alice bekräftat att de är tillsammans!!

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com