#1 - Anonym

kan hon någon gång svara på kritik UTAN att vara så sjukt passivt aggressiv? såklart blir folk irriterade när det är en pandemi det handlar om. vad trodde hon ens

#2 - Anonym

Men gråt också bortskämda gris

#3 - anonym

bullshit. Hon klarar sig inte utan att sitta på vau de ville eller vart hon nu är mer än 1 vecka.. blir ju inga bra insta bilder hemma..

#4 - Anonym

Alltså hon säger rätt ofta att hon hatar folk som inte kan ta kritik. Och för att vara någon som hatar folk som inte kan ta kritik, och vara någon som gärna ger folk kritik, så är det rätt märkligt hur hon aldrig kan ta kritik själv. Noll självinsikt.

Hon erkänner och säger själv flertalet gånger att hon tappat lukt-och smaksinnet. Då har hon alltså fortfarande kvar symtom, hon är inte återställd till sitt normala jag. Och då är det skitsamma hur bra hon än mår, och hur lång tid det än tar för henne innan hon blir helt symtomfri aka återställd till sitt vanliga 100% friska jag. Oavsett om det tar 2 dagar eller flera månader, det är skitsamma, har hon symtom då ska hon hålla sig inne. Det står till och med klart och tydligt på 1177 att det kan vara ett symtom.

Folkhälsomyndigheten går bara ut med rekommendationer hur vi ska agera. Och bland det är det att STANNA HEMMA SÅ LÄNGE DU HAR SYMTOM!Och vill man veta mer kring symtom så får man ju ta och gå in på 1177 och läsa. Men uppenbarligen har hon missat det.

Hon bör ha bett om ursäkt för sin okunskap. Hon hade fel och gjorde fel. Hon hade kvar symtom. Och hon gick ut.

Det är så enormt provocerande när en själv verkligen har suttit isolerad i en månad pga att en varit milt sjuk. Och en har KÄMPAT för att inte riskera att smitta och döda folk med den här hemska sjukdomen.

Och sen kommer hon och är enormt jävla respektlös. Visst kan man missa information och göra fel, absolut. Men f*ck äg misstagen då, be om ursäkt och lära sig av misstagen. Och absolut inte jiddra emot, bli kränkt och försvara sitt håglösa, vårdslöst beteende! För det är respektlöst. Det är respektlöst mot alla hon smittat. Det är respektlöst mot alla som förlorat någon i covid-19. Och det är respektlöst mot alla som kämpar för andras liv, och kämpar för att förhindra smitta.

Gjort är gjort. Men det minsta hon kan göra är att be om ursäkt för sitt misstag och okunskap.

Detta är inte ett läge att försöka upprätthålla sin stolthet. Det är bara att ta ansvar, sänka garden och slänga sin stolthet åt sidan.

#5 - Anonym

Sagt det förr och säger det igen.. inför karantän i Sverige. Ingen lyssnar på rekommendationer och springer ut på stan så fort solen kommer fram. Ska bli kul när läget förvärras i sjukvården pga alla egoister :)

#6 - Anonym

De är oftast "kändisar" som inte fixar vara hemma.
Resterande av befolkningen anpassar sig.
Blir mäkta irriterad på människor som gnäller att de är så ensam och rastlös.
Tänk på vår äldre generation som lever detta liv 24/7 alla dagar på året. Äldreomsorgen med fler vårdenheter har massor med ensamma människor som upplever dagar av tristess varje dag.
Unga rastlösa med fler åldrar som alltid ska vara i ropet är ett gäng uppmärksamhets sökande egoister. Vad är det som ni inte kan gå med på som andra kan respektera?

Den dagen vi som ser dessa influencer behöva hjälp när de tigger och gapar. Ska vi tittare då stötta,skänka, swisha, lyssna, tummar upp gilla?.
Tror er uppblåsthet kommer att bita er i svansen. Att vara egocentrisk i kris är sällan charmig egenskap.
Glöm SOLIDARITET när ni behöver hjälp. Ni hjälper inga fler än er själva genom att skita i rekommendationer från myndigheter och högre instanser.

Hur kan ni se er själva i spegeln på morgonen. Då ni drar ut och gör content är i folksamlingar?.

Nä denna kris visar verkligen vilka som bryr sig och inte. Oftast är de hårt arbetande som alltid får stå lågavlönade och hjälpa medmänniskor som finns för alla. Gå in med sina liv för att kanske hjälpa någon i er närhet.

Mår illa av hur samhället går åt fel håll med självupptagna människor som ALLTID ser sin egen kris som värst utan att se hur andra kanske har det för jämnan USCH skäms på er!!!!!!

#7 - Anonym

Ehh jo hon är förkyld man kan höra en stor skillnad på att efter ha varit ute i kyla och precis kommit in och en förkylning. Man hör en likhet på de liksom.

När fan ska folk ta detta på allvar, folk tar det inte på allvar förens det drabbar dom själva eller att någon familjemedlem dör i viruset, först då tar folk detta på allvar, men denna pandemi handlar för fan om oss alla att tänka och visa respekt för det äldre och de multisjuka. Fy fan för såna människor som Bianca som inte kan ta hänsyn till andra människor. Spyr och spottar på såna människor

#8 - Anonym

Snöstorm? I Stockholm? Haha vilken värld lever hon i egentligen

#9 - Anonym

Gustav Björklund verkar inte bry sig.
På hotell med grabb gänget. Suck
Vlad får vi vara glad han inte är i Sverige. Han är så självcentrerade och barnslig. Bryr sig inte om Corona..stanna i usa ...vilka signaler sänder dessa vuxna personer ut till de yngre. Fy vad pinsamma självupptagna människor. Hoppas era sociala medier får en märkning av denna tid..

#10 - Anonym

Bianca suger

#11 - Anonym

Det är pga sådana personer som Bianca som gör att regeringen verkligen borde dra igång en lockdown. Böter för dem som vistas ute utan vettig anledning etcetc. Folk, speciellt folk som Bianca, saknar uppenbarligen den känslan av respekt gentemot sina medmänniskor och kan inte ta ansvar.

#12 - Anonym

Kan vi diskutera att JLC köpte en hamster till Lowe i 1års present, och någon dag senare låg den på blocket... lite djurplågeri där

#13 - Anonym

Även om Bianca nu skulle vara frisk så är det inte moraliskt rätt att vistas på en uteservering under en pandemi

#14 - Anonym

Men herregud hon vet väll ändå bäst själv, låt henne va

#15 - Anonym

#14 Men uppenbarligen inte? Om hon sätter sig på en uteservering under en pågående pandemi...please 😴

#16 - L

Verkar inte så uppmärksammat- JLCs senaste video. Jag själv har tappat respekt för dem. Man går inte bara och köper ett djur sådär. Den är ju inte direkt till Lowe, vad sjutton skulle en ettåring få för glädje av en hamster? Inget djur som köps in i en småbarnsfamilj bör vara till barnen, utan ska skötas och älskas av föräldrarna. Usch, förstår verkligen inte motiveringen. Det var totalt för ”good content” som de så ofta verkar skoja om, men nu är det inte kul. Och som de betedde sig överlag i djuraffären, nej. Kom även på att tänka på deras video där de provade att rida. Ingen som tänkt på hur Jonas betedde sig mot hästen? Jag mådde så dåligt efter den videon. Hur en människa behandlar ett djur - särskilt då det som är mindre och svagare än människan själv - säger mycket om den. Sälja hamstern någon dag senare, orkar verkligen inte med det. Tyckte än heller det var kul när de köpte hund, Meja. Men Carl och Sanna verkar iallafall faktiskt bry sig om henne, verkligen, så det gick lyckat.

Men ja, tycker verkligen inte det ska gå så obemärkt. Blir ändå glad när jag ser många vettiga kommentarer på deras video. Hoppas de förstår allvaret, även om det ”bara var en hamster”.

#17 - Anonym

#16 man inte djur överhuvudtaget, djur är inga produkter... Man adoptera djur och rädda deras liv.

#18 - Anonym

#17 Man köper* inte ska det stå

#19 - Anonym

#8 det va massa snö i Stockholm för nån dag sedan

#20 - Anonym

#14 nej hon vet inte bäst då hon inte har några hjärnceller kvar i sin hjärna + att hon tror att hennes följare är så dumma i huvudet när man hör klart och tydligt i hennes senaste video att hon är MEGA förkyld och då går ut och smitta andra med människor som kanske redan har en bakomliggande sjukdom. fyfan, hon kan rädda andras liv genom att bara stanna hemma

#21 - Anonym

Jag blev hemskickad från mitt jobb för jag snorade lite pga pollen. Så allvarliga är folk nu för tiden, vilket är bra! Men Bianca verkar vara helt frånvarande, inget vett alls.

#22 - Anonym

#20 Precis. Bianca kan vara skyldig till flera människors död. Men det antar jag att hon och hennes följare inte har några problem med. Viktigare att queen bibbzz får gå ut på uteservering va?

#23 - Anonym

#22 Otroligt orimligt att skuldbelägga en person på det sättet. Man ska aldrig skylla någons död på andra personer, om det inte handlar om mord förstås.

#24 - Anonym

#22 Nähä? Så vad händer exakt om man går ut medvetet och sedan har smittat någon som är i riskgruppen? Du tycker inte det är fel att göra så? Obs att hon medvetet går ut när hon har symptom. Håller med om att det är orimligt att skuldbelägga om man smittar asymptomatiskt. Men inte om man gör det med flit. Då är man bara en egoistisk liten skit. Inget mer.

#25 - Anonym

#24 är riktad till #23, inte 22

#26 - Anonym

#24 Jag tycker absolut det är fel att hon går ut när hon nyligen varit förkyld och dessutom misstänkt Corona.
Däremot bör riskgrupper inte vara ute offentligt och vi alla bär på lika stort ansvar. Att endast skuldbelägga Bianca i detta fall och mer eller mindre mena på att hon är en mördare är fel.

#27 - Anonym

#26 hon har inte nyss varit förkyld utan ÄR förkyld och stannar inte hemma när hon bör vara det och det är de folk stör sig på

#28 - Anonym

Nån mer än jag som älskar Jocke och Jonnas nya vloggar? Mognare och seriösare på alla plan

#29 - Anonym

är för övri8gt 2 veckor nu så hon blir ju bara mer och mer patetisk håll dig till att säja deo till vaginor som ger svamp och skev bild på människokroppen

#30 - Anonym

är för övrigt 2 veckor nu så hon blir ju bara mer och mer patetisk håll dig till att säja deo till vaginor som ger svamp och skev bild på människokroppen

#31 - Anonym

#26 Även om vi i riskgrupp stannar hemma har vi familjer som måste lämna huset och de kan fortfarande dra hem smitta från människor som henne. Alla måste stanna hemma för allas skull.

#32 - Anonym

#27 Jag följer henne inte och kan inte ta ställning till om hon för nuvarande är förkyld eller inte, jag kan bara gå efter det hon själv uttalar sig om.
Oavsett vad anser jag att det i dagen läge är fel att gå ut när man är eller nyligen varit förkyld.
Däremot så är det orimligt att lägga skuld på någon annans död.

#31 Håller inte med.

#33 - Anonym

hoppas att jag missuppfattat, men hänger Linn Ahlborg med olika vänner varje dag? :/

#34 - Anonym

#33 måste man hänga med samma människor varje dag enligt dig då?

#35 - Anonym

#34 man ska enbart hänga med människor som bor på samma ställe som en själv, annars finns det ju en risk att man sprider viruset, och Linn har lagt ut bilder på olika vänner de senaste dagarna och jag skulle inte tro att alla plötsligt flyttat in till Linn lol

#36 - Anonym

#35 herregud människa ditt IQ alltså hur går det för dig? Man kan umgås med hur många människor man vill så länge man är frisk och inte har några symptom... skärp dig för fan man inte sluta leva pga ett virus. Är man sjuk då stannar man hemma det är folkhäsomyndighetens regler. Det är ingen som har påstått att man inte får umgås med olika människor varje dag. I så fall borde du börja klaga på butiker som har öppet istället. Men de funkar inte så i livet och jag hoppas att ditt IQ med fattar de!!!

#37 - Linda

Hahaha, sån lögn

#38 - Anonym

#35 Med den logiken så kan ju inte människor jobba, för alla kollegor bor ju inte i samma område som en själv

#39 - Anonym

#37 Håller helt med!!
Jag försökte förklara detta i det tidigare inlägget om Bianca men få verkar förstå..

#40 - Anonym

#36**

#41 - Anonym

#33 menar du för risken att smittas eller att hon inte kan behålla vänner?

#42 - Anonym

Rmm slutar med youtube ;(

#43 - Anonym

#32 vad håller du inte med om? Att alla borde stanna hemma så mycket som möjligt? En del får inte symtom från smittan. Därför är det viktigt att just nu stanna hemma så mycket som möjligt.

#44 - Anonym

#43 Självklart anser jag att man ska socialt distansera sig och undvika att gå ut till viss mån. Däremot anser jag att om man är frisk och helt symtomfri så är det inte fel att gå ut. Det är folk i riskgrupp, deras anhöriga och de med symtom ska ska stanna hemma. Vi andra måste få fortsätta leva vårat liv, arbetsmässigt, socialt, fysiskt och psykiskt, men såklart med viss begränsning och anpassning utefter individen. Sedan ska vi ta hänsyn när vi går ut, försöka att inte stå nära någon annan och helt enkelt undvika att ta på handtag, stänger osv.

#45 - Anonym

#44 Gud vilken människo syn du har, andra som är i riskgruppen ska väl också kunna få vistas ute. Det är inte bara dom som ska ta all hänsyn. Vi alla sitter i samma båt och det är upp till oss ALLA att ta hänsyn till varandra . Dom som är i riskgruppen ska också få leva sitt liv precis som vi andra som inte är i riskgruppen. Det är allas ansvar att stanna hemma om man har det minsta lilla ont i halsen, täppt i näsan eller förförkyld. Blir man smittad så blir man det tyvärr men vi ALLA måste ta hänsyn till varandra

#46 - Anonym

#44 9/10 får inte symptom. Men det smittar ändå. Fattar du hur allvarligt det är då? Eller behöver någon i din närhet dö för att du ska visa lite medmänsklighet kanske?

#47 - Anonym

#46 Jag vet, men jag anser inte att det är en anledning att sluta leva. Speciellt för mig som redan mår dåligt.
Jag har ingen i riskgrupp i min närhet.
Vi hör bara om dödsfall och inte om de som blir friska. Tänk på antalet smittade jämfört med de som dött. Otroligt liten siffra. För de flesta av oss som inte är i riskzon är det som en vanlig influensa. Självklart kan Corona orsak allvarligt sjuktillstånd även om man inte är i riskzon eller har underliggande sjukdomar, men majoriteten av de som har dött är äldre eller haft underliggande sjukdomar.

Kan inte säga mer än att jag håller med #36

#48 - Anonym

#47 man slutar inte leva för att man inte kan vara ute bland massa människor under en period. Vad är det för attityd mot oss som är bundna till hemmet i flera år. Det är inte bara du som är frisk som har ett psykiskt mående som spelar roll. Finns fler än dig som "redan mår dåligt" men som tar sitt ansvar.

#49 - Anonym

Jag kommer aldrig fatta hur folk inte bara kan ta lite ansvar.. svenska staten borde inte ha litat på att att alla skulle kunna ta sådant ansvar. Ser folk som lägger upp bilder från instagram där de umgås i stora grupper, sitter på uteserveringar m.m. Fett respektlöst tbh.

#50 - Anonym

#48 Vem är det som säger att jag inte tar ansvar?
Jag är inte bland massor av människor. Bara för att man går ut på stan innebär det inte större folkmassor. Det innebär heller inte att man inte tar ansvar.

När hade jag attityd, och speciellt mot folk som är bundna till hemmet?
Det sa jag aldrig. Självklart finns det de som är i riskgrupp och har det psykiskt svårt samtidigt. Men det kan inte hindra mig från att jobba på mitt egna psykiska mående. Självklart har jag empati, men empati kan inte hindra min egna framgång.

#51 - Anonym

#50 I dina kommentarer verkar det som du tycker att de i riskgrupp ska stanna hemma för "ni andra inte kan sluta leva pågrund av dehär" så bara vi ska sluta leva då? Det är så många friska människor som stannar hemma för andras skull och kämpar för att andra ska klara sig så bra som möjligt. Sen skriver du att man slutar leva om man inte "får gå ut på stan". Ens psykiska mående sitter inte i att få göra det man alltid vill göra. Det kan man jobba på precis som alla vi andra måste göra, även om man inte alltid får som man vill.

#52 - Anonym

#51 Ja det stämmer, jag är av den åsikten. För att det är rätt uppenbart. Om en person är extra känslig mot exempelvis fisk så är det den personens ansvar att inte få i sig fisk samt informera andra om dens allergi. Jag kan ju inte veta om en person är allergisk ifall personen inte informerar om det.
Detsamma gäller här. Jag kan inte stänga inne mig själv för att folk i riskgrupp ska få gå ut, för jag vet ju inte vilka som är i riskgrupp.
Utan det är erat ansvar att hålla er inne för att inte bli smittade. Om de i riskgrupp går ut ligger skulden endast på er, ni går ut helt medvetna om risken.
Sedan är det absolut mitt ansvar att ta hänsyn till alla människor som är runt omkring mig i offentliga miljöer när jag går ut. Som exempelvis avstånd i kassaköer.

Detta betyder heller inte att jag är ute varenda dag i flera timmar i folkmassor. Utan det kan handlar mer om att jag följer med min familj till affären eller träffar en kompis på en fika. Så jag ser inte hur du har rätt att kalla mig oansvarig.
Dessutom, nej jag kan inte jobba på det på ett annat sätt. Att jobba på min psykiska ohälsa innebär social kontakt och sysselsättning.

#53 - Anonym

#49 Inte kallat dig oansvarig. Det är dock inte rätt att bara människor i riskgruppen ska hålla sig mer inne. Alla behöver de då alla riskerar att göra andra väldigt sjuka. Min familj kan inte stanna inne hela tiden heller. De har jobb och måste handla hem mat och riskerar att dra hem smittan från människor som går ut bara för nöjets skull. Därför minskar man den risken genom att bara gå ut bland människor när man behöver under denna period. Sysselsättning och social kontakt kan lätt vara att man träffar sina vänner hemma hos någon eller ute på sin gård med avstånd eller sysselsätter sig med att göra annat än att handla eller ta en fika på stan. Dehär är inte "en allergi" som man bara kan undvika. De inom vården går till jobbet varje dag för våran skull, då kan vi stanna hemma extra för deras skull en period. Förhoppningsvis kommer det inte vara lika strikt som nu om en tid men just nu, för allas skull även din behöver vi hjälpas åt.

#54 - Anonym

#52*

#55 - M

#52 men HUR kan du inte se hur egoistisk du är? ska vi i riskgrupp behöva vara hemma i ett helt år för att du ska få ta en fika för ditt psykiska mående? skojar du med mig? under den här tiden får man tyvärr offra lite av sin hälsa för att den här pandemin ska ge sig någon gång. Du kan jobba på din psykiska hälsa hemifrån, du MÅSTE inte gå ut i folkmassor och hitta på saker. Jag har också skitdålig psykisk hälsa och har haft jätteproblem med det i flera flera år. Nu är jag i princip bunden till mitt hem pga kroniska sjukdomar, och det är fan inte lätt i början men man får hitta andra sätt att distrahera sig på osv.

Det funkar inte att bara tänka på sig själv under denna tid. Det kommer du kunna göra om några månader igen. Det är pga människor som dig som gör att vi i riskgrupp antagligen inte ens kommer få en sommar, och det är pga människor som dig som gör att den här smittan aldrig kommer att ge sig. Skärp dig nu och ta lite fucking ansvar.

#56 - Anonym

#55 Jag beklagar att du är sjuk. Jag själv har också kroniska sjukdomar och blev sjuk för fem år sedan. All styrka till dig! Jag vet hur fruktansvärt kämpigt livet är som sjuk och hoppas innerligt att du blir bättre med tiden.

#57 - Anonym

Ja, stockholmarna på Östermalm blir fan vår död! Hur självisk får man bli?!?

#58 - Anonym

Till alla er som hoppar på #52. Konsekvenserna av covid-19 kommer antagligen inte bara vara den direkta smittan utan mer psykisk ohälsa, sämre ekonomi o.s.v. Att tänka att alla ska total isolera sig, i alla fall längre än en månads tid är sjukt. Vi är alla människor som behöver social kontakt och beröring. De flesta gör det dem kan för att förhindra smittan genom att stanna hemma om man känner sig sjuk o.s.v. Det är INTE egoistiskt att behöva träffa folk för att må bra, det är mänskligt. Detta säger jag trots att jag ser min mamma jobba över och vara konstant utmattad då hon jobbar på infektionsklinken här i Örebro. Trots att jag har mina älskade farföräldrar i riskgruppen. Läser psykologi just nu och det viktigaste vi människor behöver är andra människor. Jag tar mitt ansvar genom att vara hemma så mycket det bara går men jag träffar också lite vänner och är på stan då och då (ca 2 gånger i månaden just nu).

Tvätta händerna, var hemma när du är sjuk, ta en promenad i solen med vänner/familj, köp hem mat från restauranger som har det tufft, så ska vi nog klara oss ur det här i hyffsat skick.

#59 - Tyra

Förstår henne med att det är jobbigt att alla säger så men hon behöver inte vara så arg det triggar ju hatarna mer

#60 - Tyra

Jäklar vilken debatt det blev i kommentarerna

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com