#1 - Anonym

Synd... allt har sin tid, dags att gå vidare med livet mot nya äventyr

#2 - Anonym

oj va sjukt

#3 - Anonym

oj blev lite chockad, de verkade ju älska det de höll på med, levererade toppcontent i fängelser m.m :(

#4 - Anonym

Mycket kompetent grupp med härlig energi.
Tack för alla år.
Fint hur en drama fri kanal med rätt inställning funnits på plattformen. Ni som grupp har alla dagar i veckan vunnit i visningar över mobbning kontent. Ni har alltid varit på Youtube av rätta avsikter.
Önskar er allt gott i livet- ni kommer vara saknad. <3

#5 - Anonym

så jävla sorgligt

#6 - Anonym

Ett bra beslut enligt mig! Tycker det är fel att fortsätta när passion för det saknas. Amir Akrouti är ett skinande exempel på någon som bara gör Youtube för att inkassera, finns inget driv alls för det.

#7 - Anonym

#6 dock svårt att filma vloggar nu när gym har stängt och diverse restauranger så en vlogg skulle bli as tråkigt att kolla på när han bara sitter hemma som vi flesta gör nu

#8 - Anonym

#7 Denna pandemi har inte pågått i ett halv år direkt? Så nja, dålig ursäkt.

#9 - Anonym

#8 hur lång tid den har pågått spelar ingen roll Amir var mkt mer aktiv förut och vloggade nästan varannan dag. nu finns det inte mkt att göra om dagarna tyvärr

#10 - Anonym

Bye

#11 - Anonym

Fast Amir har ju inte gjort annat än pendla mellan hem, gym, mall of scandinavia, willys och vanna/nicole/Alexi senaste 1-2 åren...

#12 - E2

#7 Hans content har ju till större del varit uppbyggt på att han är hemma ändå.

#13 - Anonym

Så himla synd men förmodligen det enda rätta. ❤️

#14 - Anonym

Så himla synd men förmodligen det enda rätta. ❤️

#15 - Anonym

#11 de Amir gjorde förut är de man bör undvika nu och undvika folksamlingar

#16 - Anonym

#5
Håller me

#17 - Anonym

#15 Fast vadå förut? Senaste veckan har han handlat, festat med vänner, hjälpt en kompis flytta, varit på gymmet varje dag, shoppat kläder i butik osv. Så nja att han inte gör så mycket just nu stämmer inte

#18 - kkc

kan svenskar bara slutar att skriva "de" när de menar det. det är jobbigt som fan att läsa

#19 - Anonym

#18 håller me de e fan dumt

#20 - Jessica

cdfvfv

#21 - Anonym

#18 JA

#22 - Anonym

#18 sluta vistas på Internet då om det triggar dig så jävla mkt

#23 - Anonym

#22 Man kan störa sig på något utan att helt lämna alla situationer som innebär störningsmomentet, det är okej.

Dessutom är det ganska vettigt att lära sig korrekt svenska. Det är något som ni som är yngre kommer behöva göra inför gymnasiet och speciellt universitet om man väljer att plugga vidare.

#24 - Anonym

#23 Jag tror de allra flesta vet att det skrivs ”det” och skriver så i sina uppsatser och skolarbeten eller andra formella skrifter. Välkommen till internet säger jag bara, här finns inga regler vad gäller skrift. Att folk skriver ”de” istället för ”det” är knappast det värsta jag sett heller.

#25 - Anonym

#23 Jag är ej yngre och sen så bryr sig inte lärarna om rättstavning dom bryr sig endast om de innehåll man skriver i en uppsats sen beror de på vad det är för ämne. I svenska lektioner så bryr dom sig kanske om rättstavning men annars inte. Dom ger endast betyg av de innehåll man skriver

#26 - 23

#25 Sättet du skriver på och den typ av skolverksamhet som du beskriver låter inte som mer än gymnasienivå. Jag är själv inte speciellt gammal. 20 år.
Det är inget fel med att vara yngre eller äldre! Det är inget vi kan rå för, vi föddes när vi föddes.
Vi alla lär oss och mognar förr eller senare. Vissa mognar dessutom snabbare och vissa långsammare. Inget är fel och båda är rätt!

Däremot så känns det lite orimligt och jag har svårt att tänka mig att det du beskriver kring skolan stämmer till 100%.
Jag vet själv att det stämmer till viss del. I en uppgift om historia kanske grammatiken inte har största betydelsen. Om ett eller tre ord är felstavat så gör det ingenting, läraren kommer inte anmärka på det eller ge dig ett sämre betyg för det. Även om det är många grammatiska fel så kommer läraren främst kolla på den information du skriver om.
Utan stavning anmärks mer på svenskalektionerna som du säger! Däremot så är korrekt grammatik, stavning osv. otroligt viktigt för att förstå sammanhang i en text. Korrekt svenska ger också skribenten mer motivation till en utvecklande text. Vilket såklart kan påverka betyget. Om du kan korrekt svenska så kommer du också tolkas som mer intelligent.

Sedan som kommentaren ovan säger så förstå jag också att personer inte skriver på samma sätt i en uppsats som på internet eller med sina vänner. Detsamma gäller mig! Vilket är helt okej! Däremot så kan det också uppfattas som irriterande när slang används i offentliga rum.

Jag måste också nämna att jag själv är långt ifrån korrekt i grammatiken och är absolut inte bättre än någon annan, och det går säkert att hitta många fel i den här texten. Jag ville mest lyfta grejen att man självklart kan vara på internet och samtidigt störa sig på felaktig grammatik eller slang, samt att korrekt svenska är en vettig sak att lägga energi på!

#27 - vit köksblandare

vad tråkigt lycka till

#28 - Anonym

De slutar på topp, smart.

#29 - Anonym

#26 men om du nu vet att personer inte skriver på samma sätt i en uppsats som på internet eller med sina vänner. Så varför klagar du då?? Helt onödigt att sitta att diskutera de för folk skriver hur dom vill oavsett om du säger till eller inte, ingen bryr sig

#30 - Anonym

#26 men om du nu vet att personer inte skriver på samma sätt i en uppsats som på internet eller med sina vänner. Så varför klagar du då?? Helt onödigt att sitta att diskutera de för folk skriver hur dom vill oavsett om du säger till eller inte, ingen bryr sig

#31 - Anonym

#30 Det var inte jag som klagade. Jag sa bara att man får existera på internet samtidigt som man stör sig på vissa saker.

#32 - Anonym

Amirs senaste video är fan ett skämt. Gillar verkligen Amir, men blir så sjukt ledsen att han inte alls verkar se felet i att springa omkring på köpcenter, gymma som vanligt, hänga med alla sina kompisar och sen också planera en resa med sina kompisar för att "få komma bort lite från det här" för dem "håller på att bli helt galna". Och att han i samma video säger att han stannar hemma mycket och att han tar ansvar? fan alltså. Blir så besviken på influencers under denna tid.

#33 - Anonym

#31 jo du klagar som fan och skriver en hel uppsats om de på en skvallerblogg

#34 - E

Synd. Literally de enda bra svensktalande youtubersarna

#35 - Anonym

#34 smaken är som baken

#36 - Anonym

#32 Kunde inte ha sagt det bättre själv. Hela hans koncept med att lägga upp video på video med Black Pink, gym och mat, börjar bli lite urbota långtråkigt. Han gör bara videos för att tjäna pengar numera, inget innehåll alls, kanske borde han gå tillbaka till sitt heltidsjobb som frisör, han har gjort sitt på YT måste jag nog erkänna.

#37 - Anonym

Alltså på tal om Amir.. Kan någon förklara för mig hur han är ändå (för det allra mesta) relativt skön och trevlig i sina videos, men när har svarar på kommentarer är han 9 av 10 gånger såååå otroligt dryg, och gärna lite passiv?!
Så var han inte från början när han starta sin youtubekanal (vad jag vill minnas, kan ha fel). Det känns som det pågått senaste typ 1,5-2 åren som han blir mer och mer otrevlig mot följare och framförallt i kommentarsfältet på youtube.
Extremt oskönt beteende.

#38 - Anonym

Tova Helgesson har tagit bort alla sina bilder på hennes pojkvän

#39 - Anonym

#37 För att Amir ÄR så där dryg på riktigt, kan ni alla fans till honom fatta det någon gång. Han är en dryg jävel som bara bryr sig om sig själv, har alltid varit och kommer alltid att vara. Självklart framställer han sig på bästa sätt i sina videos eftersom det är hans inkomstkälla men han bryr sig inte ett skit om sina följare egentligen, släpp honom!

#40 - Madelynne

Håller med ovan. Amir är riktigt dryg i kommentarsfältet. Hans riktiga personlighet börjar lysa igenom allt mer. Tar bort kommentarer gör han också. Han tar sig själv på alldeles för stort allvar

#41 - Anonym

#38 man måste kunna ta hand om sig själv och må bra i sig själv innan man kan ta hand om andra för de kommer inte att funka om man själv mår så dåligt som Tova gör.

#42 - Anonym

Verkar som att Zennufers ex Felix är tillsammans med en av Linn Ahlborgs bästa kompisar.

#43 - Anonym

#42 och ingen bryr sig

#44 - L

#43 du bryr dig tydligen eftersom att du kommenterade pajas

#45 - Anonym

#44 jag visade att jag INTE bryr mig idio*t bara för att man kommenterar så betyder det inte att man bryr sig

#46 - Anonym

Malvin studios slutade också efter 10 år :( om ja minns rätt så var RMM ursprungligen superfans till dem, går hitt gamla super-fan kommentarer från rmm på Malvins äldre vids ha ha

#47 - Anonym

Varför är det alltid mindre kreatörer som pratar om att deras videos blir gulmarkerad ? Noll insikt i deras kontrakt som alla följer utanför YouTube. regler existerar, de är youtubers plikt att läsa igenom avtal. Alla vet detta.
Varför är de alltid bra kanaler med hög följe som står för #bra feeling" content. ?
Varför är de alltid mindre kanaler som bidrar med drama uthängningar och mobbning. de med 100+.
Mest en grupp MEN.
Varför tigger MEN om pengar på Youtube. med familj.
vad har YouTube blivit?
Alla bra slutar med kvalité.

#48 - Anonym

#47 istället för att sitta framför Ica med en kopp och tigga pengar så sitter man på youtube och tigger istället men ändå verkar de människor som sitter framför Ica få mer hat och fysisk våld än youtubers när youtubers gör exakt samma sak att tigga pengar...

#49 - Anonym

Kan du tala om hur Linn Ahlborg inte tar ansvar överhuvudtaget för att distansera sig och att vara hemma? Hon hänger med olika människor varje dag, det är sjukt att folk inte förstår / bryr sig om detta.

#50 - Anonym

#49 måste vi ta denna diskussionen igen..? Är man sjuk så stannar man det är folkhälsomyndighetens regler men är man frisk då är det okej att vara ute. Mann ska inte sluta leva pga ett virus och vrf klagar du bara på Linn helt plötsligt? Det finns så många butiker och restauranger som fortfarande har öppet och dom träffar mer olika människor varje dag än vad Linn gör på en vecka. Skärp dig för fan

#51 - Anonym

#50 Kul då att regeringen funderar på att stänga ner olika verksamheter (kanske då restauranger och kafeer) för att det är alldeles för mycket folk ute? Förlåt men folk som du är återigen oansvariga och egoistiska. Vi lever mitt i en PANDEMI, vad är det som är så svårt att förstå? Det är ett privilegium att kunna stanna hemma, så ta ansvar och gör det förfan.

#52 - Anonym

#50 Man har fortfarande ett liv även om man inte får gå ut på stan för nöjets skull under en period. Det är en väldigt omogen attityd när det är människor som dör just nu. Många har inte ens symtom, därför borde vi nu inte gå ut bland människor bara för nöjets skull. Vi pratar inte om att det kommer vara exakt såhär i ett år men jösses. Vi måste alla ta ansvar. Det kommer fortfarande till äldreboenden, sjukhus och riskgrupper för att det inte alltid ger symtom. Vi alla måste göra uppoffringar under denna tid, för varandra och oss själva.

#53 - Anonym

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/4qAzmq/vardpersonal-sluta-appladera--och-hjalp-till

#54 - Anonym

#49 Varför klagar du specifikt på Linn Ahlborg? Amir gymmar och festar, Bianca Ingrosso är ute på restauranger, Jocke och Jonna åker runt i Sverige och spelar in spökjakt, Josefine Olsson träffar massa vänner och går på hemmafester osv. Det är absolut inte optimalt att göra dessa typer av saker just nu, men är man frisk får man faktiskt lov att vistas utomhus och träffa andra människor. Klagar du lika mycket på alla främlingar du ser som åker kollektivtrafik, sitter på uteserveringar och restauranger osv? Jävligt fult att klaga på EN specifik individ när majoriteten av Sveriges befolkning gör exakt samma sak

#55 - Anonym

#54 Den personen kanske bara ser på henne. Man kan inte ha koll på alla youtubers. Att kritisera en person för vad de gör fel är bättre än att inte ifrågasätta någon om det är det man står för.

#56 - Anonym

Kolla Jockes IG story, helt sjukt hur det förändrats sen Corona och alla duktiga influensers helt plötsligt inte klarar att följa regler.

#57 - Anonym

#54 J&J åker ensamma i en buss till platser som dom är ensamma på och utreder, varför drar du ens in dom i detta?

#58 - Anonym

Jag tycker att J och J tar Corona på allvar. Samt yttrar sig bra om situationen utan att överdriva.
Kul att se deras utveckling.
Även stort av Jocke ta av solglasögonen. Bra!
Jag förstår denna avskärmning vid ögonkontakt, dock inte helt detta med solglasögon i mötet med en filmkameran.
De kanske sitter djupare än ögonkontakt.

Ha en fin påsk ALLA. Och tänk på hålla avstånd och inte vara i folksamlingar.

#59 - Anonym

#58 Håller med dig helt, J&J är utan tvekan dom som växt mest som människor till det positiva på youtube senaste året

#60 - Erik

Moa häll Eriksson kallar sig själv för influenser 😂😂😂

#61 - Anonym

#57 För att man bör stanna på den ort man är skriven på. Om någon i deras team blir sjuk och behöver uppsöka vård tar dom upp vårdplatser i andra län eftersom dom åker runt till olika platser i Sverige, vilket inte är optimalt när vårdpersonalen redan går på knäna. Detta gäller ALLA i hela Sverige, även Jocke och Jonna, hur liten grupp med isolerade människor dom än är som åker

#62 - Anonym

#54 Hahaha så kränkt, som #55 sade så är den enda svenska youtubern jag kollar på Linn Ahlborg, har inte riktigt fastnat de andra. Och precis, ingen skillnad vem eller hur många man talar om, det är fel oavsett och man borde ta upp problemet.

+ Nej, Sverige i allmänhet har ju inte skött sig bra i denna pandemi, men då människor har tillgång till ordentlig information om hur man borde bete sig just nu så skulle de kunna följa reglerna som faktiskt skulle kunna stoppa pandemin snabbare så att alla som tar detta seriöst inte behöver vara inomhus under en ännu längre tid. Det är så själviskt att inte göra det.

Vill även tillägga att #50 har en så otroligt självisk syn på livet, som några andra även kommenterade. Försök att bry dig om andra människor. Du behöver heller inte vara otrevlig, tack. :)

#63 - Anonym

#62 det är din åsikt du får tycka vad du vill men så länge det inte finns några lagar på att man inte får umgås med andra från andra kommuner så kommer folk att göra de oavsett vad du tycker om de.

#64 - Anonym

#63 Man hoppas ju att folk skaffar vett och slutar med det i och med omständigheterna ? :)

#65 - Anonym

Feelgood content. Kika in Familjen Torsgården så mysiga vloggar
Här har vi kvalitet på leverans av en YouTuber. Så duktig.
De syns verkligen vilka kreatörer som har DET, när de kommer till passion för sitt jobb.
Klart topp 3 svenska Youtubers

De är så sorgligt att se en del så kallade YouTube som anser sig vara kreatörer men som visar ingen arbetsglädje alls.
De gnäller klagar konstant kommer med bortförklaringar titt som tätt varför de inte gör videos, klagar på arbetsgivaren som är YouTube hur dåligt de funkar osv. Men de kan inte tänkas byta jobb. NEJ NEJ. OM de inte får lön för dåligt arbete så ska tittarna swisha för icke utfört jobb hahahahaha bara en influencer kan skamlöst begära sånt.
Vuxna på papper men beter sig som trotsiga små barn som inte förstår att alla jobb passar inte alla. Drömmar kan man ha, men ibland får man kika efter andra inkoms sätt att få sitt levebröd att funka.

Tummen upp för Torsgården, Lindgren; J och J, Ben Mitkus.

Ni andra gnällspikar kliv åt sidan snälla, de finns massa andra jobb som kräver hårt arbete

#66 - Anonym

Bort med kreatörer som inte har passion. Som om inte pågående virus är deprimerande så finns dessa Youtubers som spär på negativiteten eller iscensätter bråk och uthängningar. Sämsta skapare.
Låt dessa slöfockar som pillar navelludd och gnäller hela dagarna prova på riktiga jobb med långa arbetsdagar. Bra att få perspektiv på arbete och arbete. Samt att ni gnällspikar får lön varje månad för UTFÖRT arbete.
Allt lönar sig om man jobbar *PUNKT*

#67 - Anonym

när influencer kallar sig skapare men inte har egna idéer och förmågan att skapa unika verk
när influencer inte kan försörja sig på sitt jobb och behöver tigga pengar men anser sig ändå stor och lyckad (logiken där)
när de influencer investerar dyr utrustning men levererar noll ändå
när influencer inte ser hur deras entusiasm försvunnit för länge sedan men vägrar byta inriktning på försörjning
Verkligheten är att personer utanför sociala medier får jobba på andra arbetsplatser när jobb saknas och skapa andra lösningar för sina företag. De gnäller inte utan kavlar upp ärmarna och tar tag i situationen.

#68 - Anonym

#61 Jag tror du tolkar den den föreskriften att stanna på sin ort lite fel, om nån i deras team börjar känna sig sjuk så hinner dom nog hem utan problem hahaha. Och desutom hade avbrutit hela inspelningarna tills vidare. Tycker det är superbra och verkligen bra föredöme hur man kan arbeta och samtidigt föregå med gott exempel. Man hyr en buss och åker till övergivna platser och på så sätt träffar mindre folk än andra människor gör. Ge eloge till dom som försöker istället för att klaga. J&J och Tessan Lindgren är dom enda som hanterar Corona proffsigt faktiskt.

#69 - Anonym

Håller med om att J&J, Helen, Therese är några av få som har passion för det dom gör och sprider värme och harmoni, resten kan som tidigare sagt ta en paus om allt är så jävla jobbigt

#70 - Anonym

#69 Det går över mitt förstånd hur de alltid sätter på sig offerkoftan och gnäller mest.
De fattar inte hur privilegierad de är egentligen. Speciellt i tider som nu med utbrott av Coviq 19 osv.
Tror ingen av de gnällspikarna skulle gå ut i vården och möta sjuka nu. Underbetalda kämpar nu och långt före utbrottet, utan utrustning indragna semestrar m.m. De går på riktigt runt i hemmet och tycker synd om sig själva att de inte kan leverera. Och då skiter de i att ens försöka jobba. Hoppas många av dem som uppvisar denna nonchalans inte har så många fler möjligheter på YouTube. Att de inte kan fortsätta sin lossas värld att tigga pengar, grina och självömkan dagarna igenom. Tänk om vården skulle stå som dessa jättebäbisar på YouTube. De gör fantastiska jobb går med livet som insats, övertid och utan material och sämsta möjliga förutsättningar för att kunna bedriva ett bra jobb, men de gör de med bravur ändå.
Hoppas de gallras ut rejält på plattformen efter allt detta får ett slut. Tror fler kommer se vilka som skiter i andra och bara tänker på sig själv. Hur tafatt de blir när de blir kris. Om de inte kan jobba hemifrån nu, kan de kliva upp och gå ut och hjälpa samhället iallafall. Andra företag tar tag i att hjälp vården. Såg Lets feast gav bort skyddsutrustning och några bidrar med dryck som de blir sponsrade med. Sedan har vi slöfockarna som sitter och tigger för egen vinning utan att leverera. I tider som dessa??? USCH!
Jocke och Jonna tack för att ni är tillbaka. Therese Lindgren, Torsgården Johanna Jilton, anis don domina, Ben Mitkus.
personer som kan kalla sig lyckade och stora. Tack för att ni levererar och inte gnäller. <3

#71 - Anonym

Vet inte varför ni påstår att Therese Lindgren brinner för sitt jobb som youtuber. Bara för att hon är glad i de flesta videor hon lägger upp så betyder det inte att hon älskar't. Hon har inte laddat upp content ordentligt på flera månader. Sluta ge henne cred bara för att hon är Therese. Hon har blivit sämre vad gäller sina videor och sitt content. Så är det bara.

Sen att hon är glad och positiv och försöker vara kreativ ibland är en annan femma. Men hon har tappat sin youtube känsla helt.

#72 - Anonym

#71 fyfan vilken bitter människa du är och vem fan är du till att till någon om vad den älska och inte älskar sitt jobb du är inte Therese och då kan du inte prata för henne heller. vi alla har med och mot gångar i våra liv som gör att vi måste stanna upp och ta en paus och just nu pågår det en pandemi i världen som gör att de påverkar jobbet ovkså och måste kanske ställa in diverse jobb.

du får fan börja tänka lite längre än vad din näsa går

#73 - Anonym

#72 att säga till någon** ska det stå

#74 - Anonym

#71 hahaha vad svamlar du om
Tess är alltid duktig och de syns att hon lägger ni mycket tid och är kreativ fortfarande efter flera år i särklass topp 5 youtubers i Sverige. De är inte för intet hon vunnit priser!!!!!!

#75 - Anonym

hahaha man får inte yttra sig om therese men ni har all rätt att kritisera alla andra som sysslar med youtube? jeeez! öppna ögonen! hon är inte samma youtuber idag som hon var för något år sedan. och hon håller verkligen inte måttet om man jämför med många andra stora youtubers i världen. att hon fått priser DÅ betyder inte att hon är on top IDAG.

har inte påstått att hon inte förtjänar priserna eller att hon har gjort ett bra jobb som youtuber. jag pratar om DAGSLÄGET. och det har inget med corona att göra. youtubers världen över sitter i karantän och FÅR inte gå ut, men skapar content och kör på som vanligt. she does not. och det är inte bara hon, de andra svenska youtubers gör inte det heller. de har tappat gnistan allihopa verkar det som.

#76 - Anonym

#75 du får tycka va du vill om Therese MEN du sitter och pratar för henne och säger att hon inte älskar sitt jobb sånt kan du inte yttra dig om eftersom du själv inte Therese sluta prata för henne

#77 - Anonym

#75 en del tar Covid-19 på större allvar än vad andra gör och speciellt om man har en bakomliggande sjukdom som Therese har med sin IBS

#78 - Anonym

#77 som tur är ingår inte IBS i riskgruppen. Men är väldigt bra att hon tar det på fullt allvar. Följer henne inte så är trevligt att läsa att hon som är så stor med många säkert ynre följare visar att hon tar det på allvar.

#79 - Anonym

#78 man vet ej vilka sjukdomar som är i riskgruppen och inte. oavsett vilken bakomliggande sjukdom man har så ska man ta de på allvar detta är ingen lek, människor dör.

#80 - Anonym

Är det bara jag som tror att misslisibell är gravid? Hon har en liten bump på sitt senaste instastory samarbete

#81 - Anonym

#80 det är tröjan som gör en illusion

#82 - Anonym

#79 Alla kan dö, även de utan sjukdomar. Jag vet att det är fullt allvar. Jag har flera sjukdomar som tex hjärtsjukdomar och autoimmuna och kroniska sjukdomar. Jag har pratat en del med mina läkare och just min IBS gör inte mig till högre risk. Glad påsk, glad att läsa att det är så många som tar detta väldigt allvarligt. Vi måste skydda varandra.

#83 - Anonym

Många youtubers/influncer är galet bortskämd med gratis varor och resor och gratis event. De kan inte vara hemma för då är de så synd om dem. De blir så rastlösa direkt sjukt understimulerade ej självgående individer. De fixar inte få bekräftelse dagarna igenom. Inte många som får leka sig genom livet och ha semester mer än de jobbar och tjäna de dubbla. Att de yppar sin tristess blir mest löjligt och ett slag och otroligt respektlöst mot andra som inte har de förmåner de har att chilla med full lön. Jobba en kvart och visa en produkt, jo tjena vad tungt jobb. Vissa får slita och försöka undvika smitta utan skydd på jobbet. De skick snack clickbaitar Corona som att de vore en lek. Fjantar väx upp och ta ansvar

#84 - Anonym

#83 ingenting i livet är gratis de produkter som dom får så måste dom spela in en video och göra en massa arbete bakom kamera med kontrakt osv. du får ta och kolla på en dokumentär om samarbeten så får du se att allt de får är inte gratis och det är inte guld och gröna skogar

#85 - Anonym

J&J och Therese och Helen har ett helt annat innehåll och det märks i Corona tiderna, dom är inte beroende av det glada party livet, enbents, uteserveringar och glitter och glamour. Dom kan ödmjukt och jordnära hemma underhålla sina tittare

#86 - Anonym

#85 exakt därför känns de mer äkta. de jobbar och ger av sig själva. Eliten kan vi kalla dem.

B- laget gör samma content som alla andra. reagerar på videos och testar samma saker. Har man sett en har man sett alla.

Sedan finns C-laget de självutnämnda "stora" kreatörerna om de själv fick sätta sin titel.
Återkommer med samma tugg om andra och varför de inte kan leverera.
Rätt soft att gå live med enda syfte att snyfta efter donationer.
Noll jobb med redigering behövs bara gå live *ASG*

#87 - Anonym

Mauri Hermundsson är en härlig glädjespridare också på Youtube.

#88 - Anonym

#80 men snälla🙄

#89 - anonym

Lakidoris dejtar! Hon berättar i poden att hon är kär och att många nog redan förstår vem hon träffar men att hon går ut med namn nästa söndag. Jag tippar på Ruben, otrolig kemi mellan de två.

#90 - Anonym

#89 Ruben har redan en tjej

#91 - Anonym

Amir har ju tappat det helt. Står och röker bland barn. Hans vän Nicole la upp en story på insta där han står och röker och hennes dotter är bredvid.

Hur kan man gå från att inte röka till att bete sig sådär?

#92 - Anonym

#91 vad är Nicole för en mamma i så fall som inte säger till, passiv rökning

#93 - Anonym

#90 Vem kan det då vara? Sam? Hon sa ju ”ni vet säkert redan”....

#94 - Anonym

Nadja Johansson pikade Doris och Kristian på deras senaste bild på Doris insta 😅

#95 - Anonym

#42 Vem??

#96 - Anonym

#91 Har för mig att Nicole röker själv

#97 - Anonym

Är Misslisibell gravid?

#98 - Anonym

ÄNTLIGEN! Har R tagit sig samman! Håller andan nu och hoppas att han menar vad han lägger ut. De är så tröttsamt att se vuxna skapa "shitstorm" på nätet.
Vi behöver inga fler meningslösa elakheter på plattformen. De enda de bidragit till är ENORMA hat svansar för dem som blir påhoppad att vakna upp till varje dag. För herrejäklar vad han har bidragit med nätmobbning för visningar indirekt????
Barn- och ungdomar tar efter vad vuxna gör inte vad de säger- HAR VI INTE LÄRT OSS DE NU!?. Många ggr ses samma mönster av hemska bieffekter som en video lett till. Flera efterapar och gör korta snuttar av mer förnedring mot personen de sett på någons kanal. För kan en så kallade kreatör så kan alla ösa skit på nätet. Så oskönt beteende och vad sjukt att ens människor gillar sån skit rent ut sagt. Mobbing/förtal ska aldrig löna sig i visningar eller ge pengar. ALDRIG! Det finns inget underhållningsvärde i att bedriva sån skit på YouTube.
Till alla som blivit uthängda hoppas ni slipper vakna till hat och hot och får ett förlåt. De sätt ni blivit ofrivilligt utsatta för är förfärligt. Svårt att finna ord på näthat som blivit.
"Tänker på Nemo Heden- personen som gjorde en helomvändning. Inte för att han hatat på nätet. Och de finns inga likheter mellan R och han. Men vilken härlig person han är idag. Älskar de han gör idag verkligen.
Finns ingen som kan uttrycka sig så fint som han gör i text som verkligen tar tag i en. Få som vart så modig och tagit stort ansvar och föreläser på skolor, hans podd med personer han möter, love it".
Här borde R lägga sitt krut. Att föreläsa på skolor för de är där du kan göra skillnad. De är där du kan jobba nära ungdomar med missbruksproblem. Där kan du förmedla viktiga ämnen och få lön för de du säger dig brinna för. Använda swish för att finansiera resor landet runt. Swish för barn och ungdomar som är utsatta. Göra något vettigt, greppbart något som verkligen är av betydelse och gör skillnad om de nu är baktanken. Kanske själv gå i terapi öppet med en professionell psykolog där du bearbetar dina känslor. De skulle bana väg för fler att ta hjälp. De finns så mycket verktyg att greppa tag i och börja jobba med om de är vad du brinner för. Där kan du förena nytta och jobb med säker inkomst. Eller varför inte utbilda sig till socionom.
Världen är redan svår att leva på. Många mår dåligt av olika skäl. De ska inte vara såhär på nätet 2020 där man kan göra visningar på andras bekostnad.
Vill iallafall skriva att de är modigt av R att våga göra om och göra rätt. Tappa inte fokus nu.<3 Ingen har onda avsikter, ibland går man bara vilse.
Ha en fin annandag påsk nu alla. Var rädd om varandra.

#99 - Anonym

#98
Maskrosbarn och medberoende.
Men även missbruk

#100 - Anonym

#97 nej det tror jag inte. Bara för att hon har en liten plutmage betyder det inte att hon är gravid. Alla har inte helt platta magar och det är okej

#101 - Anonym

https://youtu.be/PzEG36HIlzg
Dags att ta nästa steg.
Börja föreläsa på skolor och fritidsgårdar.
Lämna hemmet och möt männsikor på plats.
Skola om dig till begandlingspedagog.
Youtube har länge gulmarkerat dina videos. Kanske för ditt innehåll. Men swish som inkomst håller inte.
Men för att kunna livnära dig på de du brinner för, använd din erfarenheter på andra platser där unga spenderar tid. Kom igen nu du fixar detta.
Tror du kommer må bättre av att kunna livnära dig på ett jobb där lönen inte är så oviss och där arbetskraft alltid behövs.
Att sitta hemma har inte fungerat fullt ut. Använd fler sätt Att nå ut som personliga möten. Använd youtube till dokumentärer vilka myndigheter som oftast är involverade i utsatta fall som sido projekt och för reklam till dina föreläsningar.
Youtube funkar inte för alla inte som inkomst. Men om du verkligen brinner för detta ämne, förvalta den drömmen då och våga ta nya vägar dit.
Se bara på RMM de vågar också byta bana.
Även om deras kanal varit underhållande och drama fri. De är nyttigt att byta bana och göra något nytt.
Ut och möt världen nu pappa Rask. Du törs

#102 - Anonym

#91 För att Amir bryr sig bara om sig själv, det är verkligen inte svårare än så.

#103 - Anonym

Tydligen har Rask mailat varenda kommun om att få föreläsa utan lycka.
Undra om han förstört för sig själv med sitt gapande och skrikande.

#104 - Anonym

Hahahah asså vem är det som skriver långa biblar om "R" under i princip varje inlägg? Måste du ventilera ut dig på denna bloggen?

#105 - Eb

Wilma Holmqvist är så mysig!!

#106 - Anonym

#104 Det är Jewels... Hon kommer aldrig lära sig något tyvärr.

#107 - Anonym

https://youtu.be/pS6DFsdlXss
Superbra dokumentär Riggade giveaway mot betalning

#108 - Anonym

Någon som vet hur Felicia Bergström försörjer sig nu när hon inte är aktiv ”influencer” ? Saknar henne på youtube

#109 - Anonym

#108 hon bor hemma hos mamma så..

#110 - Cicci

Vad tråkigt!

#111 - Anonym

#109 Nej det gör hon inte? Hon flyttade hemifrån för flera år sen. Hon sa senast idag på instastory ”min mamma har fyllt år så ska träffa henne idag”, vore ju konstigt att säga så om dom bor tillsammans

#112 - eik

#108 har hon slutat med youtube ele vad ha hänt?

#113 - Anonym

#108 är man under 30 så kan man få bostadsbidrag av försäkringskassan dom betalat 90% av hyran om inte så har hon säkert lurat systemet och sagt att hon är för sjuk för att jobba då hon konstant påminner sina följare om att hon brutit lårbenshalsen vilket va flera år sen de hände i så fall om det ens har hänt

#114 - Anonym

#113 Sluta sprid falsk information.

#115 - Anonym

#114 vilket är det som är falskt? kan du motbevisa de jag skrivit?

#116 - Anonym

#113 tror inte hon bara "lurat" systemet. Människor som är jättesjuka blir fortfarande nekad av försäkringskassan så de behöver nog mer än att hon säger att hon är "för sjuk för att jobba".

#117 - Anonym

#116 Det där motbevisar inget som jag har skrivit med tanken på att hon har manipulerat sina vänner och vrider och vänder på sanningen så man själv börja tvivla på sig själv så de är inte fullt möjligt att hon kan lyckas manipulera sig fram en sjuk penning också... kolla bara på Jewels t.ex hur mkt hon påstår sig har olika sjukdomar

#118 - Anonym

#117 Man kan inte bara manipulera försäkringskassan med sjukdomar man inte kan bevisa. Sen finns det inget bevis i det du påstår heller

#119 - Anonym

#118 man kan ljuga om en sjukdom för läkare (beror på vilken sjukdom) och sedan får godkännande att gå vidare till försäkringskassan de finns många människor som har lyckats med sånt... och jag har aldrig sagt att de jag skriver är sant men det är inte heller fullt möjligt att hon kan va en av de människor. Med tanken på att hon har manipulerat folk förut

#120 - Anonym

#119 Det är inte så enkelt. De flesta sjukdomar är mycket mer än att säga till sin läkare vad för symtom man har och bara så få en diagnos. Det tar lång tid bara att utreda en sjukdom innan man ens får en diagnos och även då är det långt ifrån säkert man får hjälp från försäkringskassan då de ger avslag till även de sjukaste idag. Du borde inte slänga ur dig anklagelser om saker du inte har någon aning om bara för att "det skulle kunna hända". Det är en sak att inte tycka om någon men en annan sak att dra ut påståenden från ingenstans som kan påverka en annan människa.

#121 - Anonym

#120 som jag skrev i min kommentar har aldrig sagt att de jag skriver är sant men det är inte heller fullt möjligt att hon kan va en av de människor. Anklagar inte någon... bara teorier eftersom hon är en manipulativ människa

#122 - Anonym

#120 antar att du aldrig har hört om den psykiska sjukdomen Münchhausen by proxy, människor som får andra att tro att de är sjuka/ sina barn är sjuka. Dom går till läkare och byter läkare tills de får som dom vill... de finns en dokumentär om de

#123 - Anonym

#121 Man ska inte vara så snabb att sprida rykten.
#122 Jo det har jag och tycker inte hon verkar vara en av dem. Sen så är Försäkringskassan i Sverige bristande och ger avslag till även de sjukaste. Människor med Münchhausens syndrom har inte så lätt att lura sjukvården och passar inte in som argument här då ingen av oss vet om Felicia lider av det.

#124 - Anonym

#123 jag är under 30 år och får bostadsbidrag av försäkringskassan och jag skulle gissa att de flesta youtubers också ha de

#125 - Anonym

#124 Att försäkringskassan betalar ut bostadsbidrag som täcker 90% av hyran är falsk information för det första, maxbeloppet som man kan få är 1300 och det är om man saknar inkomster iprincip. Och varför ska JAG motbevisa dina rykten? Bevisbördan borde rimligen ligga på dig, du påstår något så fram med bevisen då.

#126 - Anonym

Tycker nästan synd om Lisa Anckarman. Hon laddade upp en video igår där hon tipsar om studentoutfits och förklarade i början att hon tycker man ska försöka fira ändå och göra det till något positivt även fast det inte blir en traditionell student. 98% av alla kommentarer är från 01or som låter som att Lisa tipsat om sätt att ta livet av sig typ. Alla är så otroligt otrevliga, och INGEN verkar fatta att hon bara försöker göra situationen lite lättare. Det måste fan suga att va influencer just nu haha.

#127 - Anonym

#124 jag var #123 och jag känner personligen flera sjuka människor som inte får hjälp av försäkringskassan. Jag är multisjuk och varit sängbunden i flera år. Tog ändå lång tid innan jag fick hjälp av försäkringskassan.

#128 - Anonym

#125 nej man får inte 1300 du tänker då på aktivitetsersättning men bostadsbidrag då får man så mycket mer. i min kommun så får jag så de betalar hälften av min hyra resten får man betala själv

#129 - Anonym

#128 Man får inte 1300 som aktivitetsersättning

#130 - Anonym

#129 allt det du skriver har jag bevis på papper och på mitt konto då jag bor ensam med bostadsbidrag och har aktivitetsersättning jag har fått 1300 som högst och då jobbade jag 8 till halv 3 jag vet vad jag snackar om

#131 - Anonym

#130 Jag får aktivitetsersättning som väldigt sjuk och inte kapabel att jobba och då får man inte 1300.

#132 - Anonym

Maxbeloppet för bostadsbidrag för de under 29 är 1300 kronor. Jag nämnde ingenting om något aktivitetsstöd.

#133 - Anonym

#130 så jag kan lugnt säga att jag också vet vad jag snackar om som involverad med försäkringskassan jag me :)

#134 - Anonym

#132 Du skrev att du får aktivitetsersättning

#135 - Anonym

#131 det beror också på hur gammal man är är man över 25 så får man mer i aktivitetsersättning + hur många timmar om dagen man jobbar

#136 - Anonym

#135 Jag var då inte ens 20 när jag först fick hjälp och jag har aldrig fått 1300 och har inte hört av någon som fått den summan som aktivitetsersättning heller.

#137 - Anonym

#136 väldigt konstigt att det står på mitt konto då antagligen olika i olika kommuner vad vet jag men jag har bevis för de

#138 - Anonym

#136 Kan du fortfarande jobba en hel del? För är du sjuk/har funktionsnedsättning och inte kan jobba ska du inte få 1300 om du fått rätt av försäkringskassan.

#139 - Anonym

Menar #137

#140 - Anonym

#138 jag har högfungerande autism och behöver vägledning men jag kan jobba som andra 8 till halv 4 jobb och har fått 1300

#141 - Anonym

Sjukt att jag säger detta! Men jag har gått från att avsky J&J till att inte kunna sluta titta på deras vloggar sen dom började igen. Dom har helt andra människor och det märks att deras paus var välbehövlig för att finna vilka dom är bakom sociala medier. Just nu är dom några av få som visar glädje, klass och positivitet på gnäll youtube

#142 - Anonym

#140 Okej då förstår jag. Trodde du inte kunde jobba. Ha det så bra :)

#143 - Anonym

#142 alla som är i F kassan är olika en del har svårare fall en del behöver bara lära sig att komma i tid alla som är där kan jobba och vissa andra kan inte jobba helt olika

#144 - Anonym

#143 är fullt medveten om det. Men skrevs tidigare att aktivitetsersättning är 1300 och det är inte sant då det är olika och de som jag skrev, är sjuka och inte kan jobba får inte 1300 om de får rätt från försäkringskassan.

#145 - Anonym

#144 jag skrev dock aldrig att jag är sjuk men har högfungerande autism

#146 - Anonym

#145 Nej men du skrev att aktivitetsersättning är 1300 och sa emot när jag skrev att om man är sjuk och inte kan jobba får man inte det. Jag tänker på full aktivitetsersättning och inte just för din situation. Det blev ett missförstånd helt enkelt.

#147 - Anonym

Tova och hennes pojkvän värkar gjort slut🤔

#148 - Hannes Holm

Hur försörjer sig Amir? Nån som vet??!

#149 - Anonym

#148 vrf så viktigt för dig att veta? hans privatliv och ekonomi har inte vi andra att göra med

#150 - M

Snälla lägg bara ner den här bloggen eller låt någon annan tar över om det endast ska upp typ ett inlägg i månaden...

#151 - Anonym

Låt någon annan sköta denna blogg!! Du är verkligen katastrofal på att uppdatera

#152 - Råtta

Uppdatera oftare tack

#153 - Anonym

Sanna Ottosson och hennes tjej har gjort slut

#154 - Anonym

Ni som klagar på uppdateringen, starta upp en egen blogg och uppdatera själva där! :)

#155 - Anonym

vem pratar Tova Helgesson om på sin instastory? nån som snackar skit? kan väl inte vara bente (dom sågs ju nyss)?

#156 - Anonym

tova har tagit bort alla bilder på hennes kille från insta och de följer inte längre varann... så jävla synd för tova om det tagit slut. när fan ska hon få ha nåt flow i sitt liv?

#157 - Anonym

Snabba cash är inte dåligt. Grattis Rask som kammade hem storkova inatt på swishdonationer

Tänker i stora drag om all vårdpersonal med fler samhällsnyttiga jobb hade den förmånen att få donationer och uppskattning för den öppenhjärtliga insats och solidaritet deras viktiga jobb innebär med en förkastlig lön.
De får betala ett högt pris för att hjälpa och få samhället att fortsätta fungera om något.
Där är all heder och medmänsklighet den bästa instasatsen på jobb. Ni förtjänar de dubbla i era lönekuvertet <3

#158 - Anonym

Vilken personlighet vill du förse dig med?
Väljer du
En person med empati och solidaritet?
ELLER
Sköt dig själv och skit i andra? Mycket ska ha mer? Min existens är prioritet!
( de som oftast gnäller och låter högst är de starka, för de svaga orkar inte be om hjälp) Tänk på de när ni väljer se vilka som är i behov av hjälp! De är i de tysta där krisen är som värst.

VAR RÄDD OM VARANDRA! OCH HJÄLP NÅGON IDAG, VISA ATT JUST DEN PERSONEN FINNS OCH ÄR VÄRDEFULL.

#159 - Linn

Ida! Kan du snälla skriva om det faktum att Eskil Grahn och hans pojkvän äger p*rrbiografen där kvinnor och transpersoner sålts och våldtagits.

#160 - Anonym

#159 Källa??

#161 - Anon

#160 Jag är inte Linn, men kanske är detta som menas?

https://www.facebook.com/christian.a.andersson/posts/10163190938215463

#162 - Anon

#160 Jag är inte Linn, men kanske är detta som menas?

https://www.facebook.com/christian.a.andersson/posts/10163190938215463

#163 - Anonym

#162 Ohh damn.. Har aldrig uppfattad Christian som en person med skeva åsikter, men efter en snabb titt på hans fb så märks det tydligt att han är höger..
Tror helt på reportaget, stackars kvinna.

#164 - Anon

#163 Jag minns att jag läste kommentarer här på bloggen för ett bra tag sedan om att Christian bytt namn och att han under hans gamla namn var dömd för någon typ av sexualbrott. Minns dock inte vad hans förra namn var, så kan inte kolla upp det igen...

#165 - T

Kujt och Tova verkar ha gjort slut. De har tagit bort varandras namn på Instagram, och alla bilderna med dem är borta

#166 - Linn

#162 #163 #164 Precis. Lyssna även på reportage-serien Systrar av GP (finns där och på Podcaster osv) där man hör både Eskil och Christian kommentera detta. Bland annat en sekvens där C säger att ”Och absolut sker det ju sexköp (...) men hör man ingenting då så finns det inget man kan göra”.

#167 - Anonym

Ingen live för tiggar kungen inatt

#168 - Anonym

Skriv om att Amir och hans vänner har rest till Umeå, trots myndigheternas beslut att folk i Stockholm inte ska göra onödiga resor utanför Stockholm!

#169 - Anonym

Lovisa/ Lakidoris är tillsammans!

#170 - Anonym

laki och ruben e tillsammans

#171 - Jossan

Inte för att det spelar någon roll, men är Ruben son till Lovisas pappas tjej? Har för mig att han var med till Thailand!

#172 - Anonym

#168 Riktigt äckligt av Amir att ta bort kommentarer som ifrågasätter detta också, en har han dock låtit stå kvar och han har svarat så jävla nonchalant på den. Jag vet inte om man ska skratta eller gråta.

#173 - Anonym

Att influencer behåller sitt dåliga rykte är inte förvånande, verkar ha noll empati. Inge samhällsvett alls. Bara egoister. Som gör allt för sin egen del och skiter i andra.Hoppas att dessa ansvarslösa människor blir tillknäppt. Skäms på er. Sluta resa runt, VAD ÄR DET FLR FEL PÅ ER! VAD ÄR DET NI INTE FÖRSTÅR ? HAR NI HELT TAPPAT VETTET! när alla uppmanas hålla sig hemma då fortsätter ni leva som vanligt. Så sjukt ryggradslöst beteende. fy f_n
Montera ner deras konton och tillåt dem inte bedriva sociala medier som ger en skev bild till unga. USCH!

#174 - Anonym

Hela Amir är äcklig just nu om man får säga så. Brukar inte använda det ordet för att beskriva en annan människa men hans beteende är under all kritik. Svarar folk i sina kommentarer med "tyst" och skrattar åt det. Står och poserar med en jävla cigarett som om han vore 14 år gammal och precis börjat röka och måste flasha det för alla.

Den där Filip måste ha förstört honom rejält!

#175 - anonym

#171 tycker typ det spelar roll. fett konstigt

#176 - E

#174 Håller med. Följde honom i flera år, från det att han bloggade till att han började med Youtube. Älskade hans videor, tyckte han var en fräsch fläkt till alla Jockes å Jonnas drama grejer och annat drama som var på YT under den tiden, men någonstans på vägen mellan att Amir slutade umgås med Marcel och Joel till nu så har han förändrats och inte till det bättre. Slutade följa och avprenumererade p.g.a hans nonchalanta attityd och uppkäftiga svar mot följare som ställer viktiga frågor som t.ex. Amirs attityd mot covid-19. Hoppas han ändrar sig, sett att han sjunkit i antal följare ganska drastiskt.

#177 - M

Amirs svar till sina följare är under all kritik, att dessutom stoltsera med att man reser när man blir avrådd från att resa eller att ens träffa andra människor är extremt idiotiskt men han har väl aldrig haft fler än sina två hjärnceller ändå...

Kollektiv avföljning för att straffa honom?

#178 - Anonym

Avföljde Amir förra veckan. Done and done! Gör det ni också. Så får vi se hur han reagerar...

#179 - solvej

Felicia aweklews nya kille heter emilfranssn på instagram vsg svenskayoutubers här har du ngt nytt att blogga om<3

#180 - Anonym

Jocke och Jonna ska få barn! Där har du något att skrika om.

#181 - Anonym

J&J är så jävla mysiga föräldrar, säga vad man vill men Jocke är verkligen en toppen pappa.

#182 - Anonym

Joakim och Jonna väntar deras andra barn enligt aftonbladet

#183 - Anonym

Ge bloggen till någon annan mina kommentarer ang Lakidoris nya killen och JJ andra barn var snabbare än dina inlägg

#184 - Anonym

Glad att jag aldrig gillar Amir och att folk börjar förstå varför. 😗

#185 - Anonym

Stort grattis Jocke och Jonna underbart att läsa. NI är toppen föräldrar. <3

#186 - Anonym

Botox för trötthet ahahahaha jahupp- tur "plastik fantastic" kan hjälpa igenkända att hålla slät hud framför kameran:)
Unga se och lär- sociala medier innebär att aldrig åldras. Inga dåliga dagar ska ses utåt.
Men alla igenkända pratar hur geni och icke falska de är framför kameran.

#187 - Anonym

jonna och jocke ska ge 1kr till barn cancer fonden för varje ny prenumerant som de får! så underbara människor asså!

#188 - Anonym

Om du har kronofogden efter dig av olika skäl. Kan de gå in och ta swish donationer du hämtar in från tittarna då?
Borde myndigheten bli upplyst med denna information.

#189 - Anonym

DIN UPPDATERING ÄR BUSH

#190 - Anonym

Vissa människor kommer aldrig bli den de tror sig vara.
En tigers ränder går aldrig ur - likt de intresse att förminska andra människor.
När alla dina misstag återuppstår blir de inte lika roligt att få de synliga igen.
Så håna på du på insta.
Hoppas du känner samma humor i att andra lägger upp saker om dig.

#191 - Anonym

Christoffer Berg<3

#192 - Gina

Felicia Aveklews nya pojkvän heter Emil Fransson kolla emilfranssn på insta haha jag har vetat det sen 1 månad tillbaka!

#193 - Me

- J&J väntar barn
- Laki och Ruben är tillsammans
- Felicia Aweklevs nya kille
- Amirs beteende ang Corona

#194 - Faqu

Va gör du med den här bloggen? Du har inte uppdaterat sen 9e April???????????? Höj dig allvarligt du suger

#195 - Anonym

extremt tråkigt med rmm slutar. men jag måste skriva att så många som möjligt borde avfölja amir dax för honom att börja jobba med annat. jag har avföljt gör det ni också

hans beteende ska straffas

#196 - KULBALLE

VRF );

#197 - KULBALLE

VRF );

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com