Malin drabbats av corona och Bianca misstänker corona

I en video berättar Malin och Tomas att de i en vecka haft symtom för coronaviruset covid-19.

Malin har drabbats värst då hon har svårt med andningen och hon har besökt ett sjukhus där hon testades positivt.
 
Malin och Tomas är väldigt oroliga eftersom en bekant till Malin gick nyligen bort pga viruset och hon var 26 år och hade inga underliggande sjukdomar.
 
 
Bianca misstänker att hon fått viruset eftersom både hon och Phillipe blivit sjuka och har fått symtom för viruset, bland annat har hon förlorat smak- och luktsinnet. 
 
 
#1 - Lina

Ush kan offentliga personer chilla med att säga att de tror att de har corona? (Menar Bianca alltså, Malin testades ju positivt :(

#2 - Anonym

Sånt händer när man nt stannar hemma🤷🏽‍♀️

#3 - Anonym

#1
O varför får Bianca inte säga att hon tror hon har när hon har tydliga symptom?? Vad e de konstiga liksom låt henne berätta vad hon tror

#4 - Anonym

stanna hemma om ni har det mista lilla ont i halsen även om det inte är covid-19, detta hjälper att minska spridningen + man visar respekt och tänker på andra

#5 - Anonym

Corona är värre än man tror. Tycker det är skevt att man inte testar så många som möjligt så statistiken kan föras vidare. Annars vet man inte vilka åtgärder som behövs tas, minst 100k är smittade i Sverige, minst. Och så sjukt många fler kommer att dö, vi ökar med nästan 50 dödsfall per dag nu. Ta hand om er, stanna inne om ni kan. Och hjälp för guds skull era lokala restauranger, för dem lider mest just nu.

#6 - Anonym

#5
Stöttar man inte sina lokala resultanter genom att GÅ UT o köpa? O sen du skriver stanna hemma😂

#7 - Anonym

#6 Men snälla rara, de allra flesta har börjat med utkörning. Jag sa ingenting om att gå ut, en enkel swish donation räcker också. Men kan ge stöd hemifrån också?

#8 - Anonym

Tror jag det när man åker runt/går ut som att absolut ingenting har hänt i världen. Fucking stanna hemma så mycket som det bara går!

#9 - Anonym

ska sleep over hos min bff i helgen hoppas ej jag får corona påvägen dit

#10 - Lina

#3 Det sprider stress hos andra, sedan är det väldigt lätt att hon i samband med det börjar prata om covid och råka ge falsk information

#7 Om man beställer utkörning är det ju någon annan som går ut åt en

#11 - Anonym

#5 dom har ej resurser till att testa exakt alla + att det testet kostar pengar också. Är man sjuk så stanna hemma får man andningsbesvär så ring 112

#12 - Hannele

Men alltså. Se videon. Hon testades aldrig. De pratade med henne i tältet, hon beskrev sina symtom och de sa att hon antagligen har Covid-19. Men hon har INTE testats positiv för det. Det kan lika väl vara en Influensa B också t.ex.

#13 - Anonym

#11 Resurserna hade funnits ifall vi hade tagit vara på skattebetalarnas pengar, och inte gett inte ensamkommande somalier som går på bidrag istället för att jobba.

#14 - Anonym

#11 Absolut är det så, men det är viktigt med statistisk för att kunna veta vilka åtgärder som behövs. Sverige ser dumma ut just nu, omvärlden har oss som skräckexempel på hantering av detta.

#15 - Anonym

#10 Inte riktigt, har beställt restaurangmat hela veckan då jag själv vet hur tufft det är för dem. Och många lämnar maten utanför ifall man redan betalat.

#16 - Dedu

Bianca tror ju att hon har allt så fort hon inte mår perfa.. -.-
Hon är ju hypokondriker

#17 - Anonym

#13 dina rasistiska kommentarer hör inte hemma här

#18 - Nummer 18

är inte B hypokondriker?

#19 - Anonym8

Snarare över miljonen som är smittade :/

#20 - Anonym

#13 Sen när blev ett faktum rasistiskt? Sluta vara så känslig, jag uttryckte inte mig rasistiskt alls.

#21 - Anonym

Det här med att man tror så himla mycket. Bättre att inte säga något förens man vet om det stämmer eller inte. Hon har säkert en vanlig influensa men just detta som gör att folk blir mer rädda.

#22 - Anonym

#13 Är så sjuk trött på alla dessa white trash människor som har gått på livets hårda skola ... Håll din rasism för dig själv. Du framstår varken som en intelligent eller empatisk person med din idiotiska kommentar. Dra härifrån.

#23 - Anonym

#22 att du använder ordet white trash  gör inte dig till en bättre människa heller. Hur svårt ska de vara i detta kommentarsfält att kommentera varandra utan på hopp och med rasistiska inslag i kommentarerna?

#24 - E

Fattar inte hur Malin kunde testas när dom inte ens testar personer längre?

#25 - E

För första gången i historien kan man rädda världen genom att stanna hemma och titta på Netflix. Varför fortsätter ni gå ut?? GUD

#26 - Anonym

Något säger mig att Malin drar en liten lögn om det här... lite fler views. Det yngsta kända dödsfallet hittills i Sverige är väl den 26-åriga kvinnan.. kände de verkligen henne? Hmm....

#27 - Nej

26 åringen som dog hade dock riskfaktorer som var bidragande. Så att säga att hon var fullt frisk osv är ju en sanning med modifikation.

#28 - Anonym

#25 det finns dom som har jobb att sköta och kunna försörja sig i dessa tider. alla kan inte stanna hemma. och sedan träffar man människor man går förbi osv så det är omöjligt att undvika smittan.

#29 - Anonym

#26 du vet dock ingenting om denna 26 åringen man kan inte tro på allt som skrivs på aftonbladet t.ex. om hen hade en underliggande sjukdom spelar ingen roll för det finns många unga människor som har gått bott i viruset och har varit fullt friska. detta ska man ta på allvar

#30 - Anonym

#29 menar till #27

#31 - Anonym

#26 och vrf skulle dom inte kunna känna varandra? du vet inte om vilka människor som Malin umgås med i sitt liv.

#32 - Nej

Svar till #29. Jag fick veta att hon avlidit redan i lördags, tidningarna gick ut med det på måndagen. Så det säger väl en del vad jag vet och inte vet eller hur?

Sen att många friska dött, vart är din källa kring det? Självklart(!) kommer friska människor dö, friska människor kan dö av en vanlig lunginflammation. Däremot är risken otroligt liten och statistiken säger helt annat. Så håll dina hästar i stallet ett tag till och sluta sprida oroligheter.

#33 - Helfbf

Anledningen till att man inte bara kan gå och knacka på ett sjukhus och be om aty testas för viruset är för att sjukhusen inte har råd. Det finns inte nog med material för att testa folk som inte är i riskgrupp. Att seriöst klaga på att vården inte testar är idiotisk

#34 - Anonym

Var det nån som såg Amys (misslisibells kompis) live i pink room igår? ”jag och mina två flickvänner har ett förhållande” men så drev dom bara hela tiden. Töntigaste jag sett

#35 - Anonym

Amir raderar kommentarer... tyckte en särskilt var bra imorse på hans yt, en kommentar som handlade om att han med flera på yt tar sig själva på för stort allvar. Sååå saknad har han nog inte varit så han behöver göra en förklaringsvideo..

#36 - Anonym

Synd man inte kan stanna hemma då min arbetsplats har öppet som vanligt, de enda återgärderna vi gjort är att dela upp rasterna så alla inte har rast samtidigt och vara noga med att tvätta händer osv.

#37 - Anonym

Vad menar Eskil på sin story? Har missat! Någon i hans kommentarsfält snackar om någon artikel?

#38 - Anonym

Alla ni som klagar på folk som inte stannar hemma måste antagligen vara ett barn, eller någon som pillar i naveln hemma. Folk har jobb som måste skötas herregud.

#39 - Anonym

#38 Folk som inte jobbar är ute, snarare de som är ute nu under dessa omständigheter som saknar hjärnkapacitet.

#40 - Anonym

#20 Om du menar att ditt påstående är ett faktum får du gärna lämna en trovärdig statisk källa som stärker ditt (rasistiska) påstående.
Nej SD är inte en trovärdig källa.

#41 - Anonym

Well sett hela Stockholm i karantän då så jävla många där värgar ta de på alvar och pker på fuckibg semester och inte stannar hemma dom 2 veckorna som är rekomenderad och typ 50%av alla fall är i Stockholm. Ingen f0r 0ka in eller ut och folk stsnbar hemma så minskar vi en del spridning

#42 - Anonym

Börjar bli svårmotiverat varför tittare ska finansiera hens kanal med swish och oengagerad live vars enda intresse är donationer. Pladdra en timme sedan önska intäkter i form av swishstopp. rangordna besvara endast samma frågor. Samma haranger om samma intresse som går i repris. Betala för de, No way!
Vad finns kvar att motivera tittarna ge hen betalt för? Vilken arbetsuppgifter har hen ens? Vaknar känner nä...ingen motivation att jobba...skiter i de...kör en live...om någon dag...
Alltid samma motivations brist och icke eget content.
Ibland kanske de är bra att våga byta bana än sitta å söka intäkter på en kanal som inte levererar varken tid eller energi.
"One take" som hen säger oredigerat typ alltid. Oj vad motiverat kreatör. Oj vad kul å skänka bidrag. Får någon annan bidrag för att göra ingenting. Nope

#43 - Anonym

#41 det är inte ens någon som får resa utomlands just nu andra länder har stängt sina gränser och sen kan man inte sitta hemma hela dagen, man får inte vara rädd för att leva, gå ut på promenad t.ex men undvik folksamlingar och handla endast mat när du behöver det

#44 - Anonym

"* Sedan den 11 mars testar flertalet regioner endast personer som redan är på sjukhus med symtom eller som tillhör en riskgrupp, vilket kommer att påverka antalet nya bekräftade fall."

Malin gick alltså till sjukhusets provisoriska tält och blev testad där? Skulle inte tro det! Lögn.

#45 - Anonym

#44 och vrf skulle de vara en lögn? jag ser ingen anledning till att ljuga så grovt i dessa oroliga tider inte ens för visningar, Malin är ingen sån person så du kan bara sluta med ditt skitsnack och sluta förminska de som händer andra och t a de på allvar istället

#46 - Anonym

Varför så dålig uppdatering?

#47 - Anonym

Dagens pajas. Hinner inte gå live förren sent. Anledningen har familj. Kanske dags att lägga ner YT. De liv hen bedriver finns bara ursäkter för arbeta och ingen arbetsmoral. Snaphälsninigar som kostar funkar. Lat slö och likgiltig till att arbeta. Live bara för swish. Vilken lirare alltså....Hahaha hinner inte arbeta..

#48 - Anonym

#35 Felicia aveklew raderar också kommentarer. Någon hade ifrågasatt varför hon inte sköter sitt jobb och filmar material istället för att lägga upp stories och skriva att hon är "bored". Den kommentaren + många andra raderade hon...så fail brud

#49 - Anonym

Medans de flesta undviker peta sig i ansiktet i dessa tider så som näsa, mun å ögon sitter en vuxen live och fullständigt slickar "äter" på sina fingrar då den lägger in snus på snus och spottar ut. Usch!!!Hostar rätt ut och sliskar sig framför kameran.
Ohyffsad..........................

#50 - Anonym

#49 men kolla inte på han då simple as that

#51 - Anonym

#48 Felicia sköter inte sitt jobb för hon har träffat en kille som hon bor hos 24/7, känt varandra i typ tre veckor totalt. Hon prioriterar bort allt annat då, både vänner och jobb vad de verkar som. Får se när hon inser att han ba är en kändiskåt person

#52 - Anonym

#51 Just fan, det har hon ju! Haha! Så fail alltså. Har aldrig sett en värre poser än Felicia.

#53 - Anonym

så bianca tror att hon har corona, och hon äter ändå ute på restaurang? Jag som trodde jag var efterbliven som var och shoppade, utan att ha några tecken på corona.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com