#1 - anonym

Grattis! (:

#2 - Anonym

Underbart:) Stort grattis - ni är jätte fina föräldrar.
Även Stort grattis till Chrille och Julia. Ni kommer bli toppen föräldrar- utan tvekan!
Gillar Chrilles energi och raka åsikter. Han är verkligen en peppande person att se på. Tränar, jobbar, kör YouTube, lever livet å är så fin mot sin flickvän. De syns att han menar att han verkligen bryr sig om dom när.

#3 - Anonym

#2

chrille ingen gillar dig

#4 - Anonym

Chrille<3

#5 - Anonym

gjorde inte jonna en abort typ förra året?

#6 - felix

#5. Aa va e de fö konstigt med det?

#7 - Anonym

#2 Newsflash, du känner inte en person för att du följer hen på youtube. Du ser vad han vill att du ska se.

PS, sluta särskriv "toppenföräldrar" i varje kommentar du skriver

#8 - Dedu

Åh herregud..😑

#9 - Anonym

Vad fint! Grattis!!

#10 - jussi

#8. Vad är det för fel på dig?

#11 - Anonym

Konstigt ändå att ett par som kämpat med ofrivillig barnlöshet lyckats bli gravida 3 gånger på typ 1,5 år?

#12 - Anonym

#11
Vad e de konstiga?

#13 - Ullie

stort GRattis till er ännu en fin skatt

#14 - Anonym

#11 Inte direkt. Ofta brukar det vända när man väl fått första barnet. Som jag förstått det hade Jonna problem med att hennes ägglossning inte var riktigt som den skulle, något som inte alls är ovanligt att det ordnar upp sig efter en första graviditet

#15 - Anonym

Kul att se att det nästan bara är positivt om J&J här nu för tiden

#16 - Anonym

#11 Jonna har sökt vård innan lunabelle och fått fertilitetsbehandling, kom ej ihåg exakt vad hon gjorde men blev gravid ganska omgående efter det.

Jonna blev förutom det också innan graviditeten diagnostiserad med hypotyreos, vilket gör det omöjligt och för stora risker att bli gravid när man går obehandlad. När man väl ställt in dosen är det normalt i kroppen igen.

Därför är det absolut inte konstigt att hon blir gravid så fort.

#17 - Anonym

#15 Enkel ekvation. Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Ge respekt och du får respekt åter.
Jocke har förändrats och de ser alla när de beteende blir bestående.
Bara i skrivandes stund går han in och täcker upp för Ameilia som fick lämna BB huset.
Även om han rösta för att hon skulle lämna huset, så behöll han tonen. BRA!
Men andra personer kunde inte behålla vettet i kommentarsfältet.
https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/6jROG3/joakim-lundells-ilska-efter-amilias-uttag
Även om det inte är stora profilers ansvar att alltid vara en förebild så är det viktigt. De har så mycket makt och behövs i en tid som nu där hatet flödar på sjukliga nivåer över nätet. Så tack Joakim för att du just nu gör skillnad.
När stora profiler hänger ut andra människor tar konflikter offentligt föder de mobbing på nätet då deras följare agerar vad de tror sin idol vill att e ska göra. Så fortsätt såhär och bana vägen för ett bättre klimat på nätet. STOPPA NÄTMOBBING

#18 - Anonym

...............Gillar att Joakim mognat och lämnar solglasögonen av....................
..........Speciellt när han filmar då mötet med blicken är med kamera linsen......tittarna gillar se hans ögonen.....

#19 - Anonym

Joakim är utan tvekan den influenser som förändrat sig mest till det positiva över tid, ingen drama längre och istället avdramatiserar han saker snyggt. Samt att deras nya vloggen är otroligt mysiga

#20 - Anonym

#6 sa jag att de va nått konstigt med de eller?

#21 - Anonym

#19 Håller med, Jocke och Jonna är nya favoriter. Super mysiga vloggar.
Tänk om fler manliga kreatörer kunde sadla om (tror alla vet vilka de är) dem som förse sig med drama och elakheter för inkomst. Som hakar på korstågen mot enskilda individer. Den sämsta ursäkten varför man lägger ut mobbings videos är för inkomst och visningar och att de är en karaktär som agerar på andra människor. Hahahaha på riktigt vad ansvarslöst. Medvetet vara elak och skapa drev, sedan säga de är en karaktär hahahahahahahahaha
Vuxna föräldrar som tycker att de dem gjort ska rättfärdigas med en karaktär. hahahahahahaha
Inte konstigt barn får en skev bild på vuxenvärlden....

#22 - Anonym

#20 Nej men någonting reagerade du ju på uppenbarligen..? Annars hade du inte skrivit kommentaren

#23 - Anonym

Det är så jääääävla tydligt att så många i detta kommentarsfält är youtubers som skriver massa positivt om sig själva men låtsas att det är nån annan. Jag ser er. Ni är pinsamma som fan och får mig att vilja skjuta mig själv i huvet av all skam.

#24 - Anonym

#23 så enligt dig får man alltså inte vara positiva i livet och önska gott om andra människor? man får bara vara elak då alltså i din lilla värld?

#25 - Anonym

#24 Haha men herregud vad var det för märklig tolkning?

#26 - Anonym

#24 Ehm jo det får man gärna göra om andra, men det blir pinsamt om man gör det anonymt om sig själv.

#27 - Anonym

Amir har lagt upp en vlogg från när han och hans kompisgäng åker från Stockholm till Umeå och tillbaka endast för att festa och han tar bort alla kommentarer som ifrågasätter eller ens säger någonting om det. Kan vi alla gå in och dislikea videon nu? Han kan ta bort kommentarer men han kan inte ta bort likes, det är inte okej att komma undan med ett sånt här betende när man har hundratusentals följare som ser upp till honom och vi måste sätta ner foten.

#28 - Anonym

Varför skriver du inte om antys blackfishing?

#29 - Anonym

Bianca visar hela bröstvårtan på din senaste story med hundarna.. :-)

#30 - Anonym

#29 och män visar sina hela tiden, gör man nyheter om det ????

#31 - Anonym

#30
Näe och just därför är det stor skillnad. 😊

#32 - Anonym

#22 jag undrade bara för jag visste inte om det var korrekt eller inte.

#33 - Anonym

#26 Varför skulle youtubers ta sig tid att gå in på en skvallerblogg som knappt någon läser längre och skriva positiva saker om sig själva?

#34 - Faqu

Wowww, en uppdatering efter två veckor! Som vi längtat! Vilken uppdatering! Vilken arbetsmoral! Vilken brud!

#35 - Anonym

#28 Kan du utveckla?
Säger inte att jag inte håller med, utan vill veta hur du tänker och om det finns tydliga bilder/bevis på blackfishing.

#36 - Anonym

Tycker också Anty försöker lite för mycket att försöka se ut att inte vara vit. Såklart kan man tycka att andra kulturer och hudfärger är vackra, men när man inte kan va helt säker på om en person är vit eller inte för den tagit så mycket från en annan kultur så har det gått för långt.

#37 - Anonym

Jocke Lundell är verkligen en person som gått en mycket positiv utveckling till mötes.
En som man inte kan säga det samma om är Amir Akrouti... om möjligt ännu sämre nu än då.

#38 - Anonym

Fyfan vad dryg Amir är när han svarar på folks kommentarer, extremt spydigt. Amir, rekommendationen om att inte resa gäller även dig och dina vänner. Ta ansvar och väx upp.

#39 - Anonym

#36
Tycker också det börjar bli för mycket nu, hon har blivit färgblind. Hon är så sjukt mörk jämfört med hennes vanliga hudfärg och det ser inte bra ut. Gillar henne annars överlag, men sjukt fejk.

#40 - anonym

#28 vänta är Anty helsvensk?? alltid trott att hon är utländsk på något sätt?

#41 - Anonym

Jag förstår vad ni menar med hela Anty grejen, MEN...det är lite too much. Svenska tanter och gubbar har i all evighet varit 15 gånger mörkare än vad de egentligen är för att de solar året runt. So? Många svenskar blir väldigt mörka i solen, betyder inte att de önskar att de hade ett annat ursprung?

Visserligen är det inte bara det som avgör när det gäller Anty - vi har stilen, sättet hon pratar på (vilket för övrigt är en kopia av youtubern Jordan Lipscombe) och ja, hela viben.

Men blackfishing...tycker det är lite att gå till överdrift. Att vilja ha en mörkare hudton är inget konstigt, att vilja vara solbränd är inget nytt och behöver heller inte betyda att man vill vara svart. Människor världen över solar och skaffar sig en bränna som får dem att se ut som helt nya personer. Som att säga att iranier som färgar håret blont vill vara svenskar. Tycker inte man kan dra den slutsatsen bara sådär.


#42 - Anonym

#41 Tro mig, Anty vill se svart ut.

#43 - Anonym

#42
Hehe ja alltså, ibland känns det faktiskt som så. Men ändå inte. Tycker iaf inte man ska haka upp sig på folk som solar och vill ha en bränna. Men i hennes fall så är det ju mycket mer än så, så jag förstår vad som menas.

#44 - Anonym

#41 Absolut, jag förstår vad du menar. Däremot är just det du beskriver hela problematiken.

POC (People of color) samt svarta har genom århundrade blivit utsatta, förminskande, diskriminerade, hotade, avhumaniserade, mördade osv pga av deras hudfärg. Deras hudfärg är något de inte kan tvätta bort, något de inte kan skrubba bort, något som inte försvinner med tiden och något som de inte kan applicera/bestämma att göra en dag.

Att vi västerländska vita har en sådan jävla hets med att bli bruna, solbrända, och att vissa rent ut sagt känner sig äckliga när de är bleka. Samtidigt som många av de människorna inte accepterar och respekterar POC.
Det är dubbelmoral och ett sådant hyckleri.

Svarta människor och under årtal använt sig av olika bleknings produkter för att få en ljusare hudton. Än idag är det väldigt vanligt i Asien. Självklart kommer ideal alltid se olika ut, men detta är ett ganska allvarligt och skadligt ideal.

Blir bara så äcklad av hela grejen.

Självklart ska man få sola osv om man vill, ingen kommer sätta ett stopp för det. Jag själv solar när jag är utomlands och kommer fortsätta göra det utan dåligt samvete! Jag vill bara att människor ska förstå problematiken med både BUS, solarium samt vanlig solning.

#45 - Anonym

#44 Oj vad du ser problem som inte finns.

#46 - Anonym

#45 Nej så är det inte. Det är du som inte kan backa och lyssna. Allt det jag skrev är sant och allt är tankar från svarta/ POC människor. Sluta förminska.

#47 - Anonym

Kan alla bara sluta snacka om hudfärger, vi alla är människor med känslor oavsett hur vi ser ut spelar ingen roll om man är vit eller svart eller om en vit vill bli svårt va fan spelar de för roll? Låt människor få vara människor och låt dom vara precis så som dom vill vara utan att bli kritiserad eller att dra rasist kortet så fort det handlar om hudfärg. Sluta kommentera om folk utseende hela tiden, vi alla är unika på vårt egna sett

#48 - Anonym

#47 Exakt det där är en rasistiskt yttrande. Sluta förminska svartas upplevelser.
”Jag ser inte färg”. Nej men svarta gör, eftersom de upplevt rasism hela sitt liv, både grov samt vardags/smyg rasism.

Hoppa till slutet av denna händelse.
https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE3OTAyOTU4MjYzMTUzMzcy?igshid=zg72uwytbln6

Kolla gärna igenom Lovettes Instagram.

#49 - Anonym

visste inte att anty var mörkhyad?

#50 - Anonym

Uppmanar alla här till att INTE lyssna på Lovette. Bilda er en objektiv uppfattning istället för att få en filtrerad världsbild från en person som bryr sig mest om att spela offer i princip alltid. Hon tror t.ex. att kartor är rasistiska eftersom vissa länder ser större ut och vissa ser mindre ut än vad dem är. Detta kallas projicering på kartor eftersom man inte kan avbilda ett klot på ett papper perfekt. Det gör att länder närmare ekvatorn ser mindre ut än de som är längre bort från ekvatorn. Alltså ingenting med rasism att göra. När jag skrev det på hennes inlägg så blockade hon mig och tog bort kommentaren. För att sedan fortsätta sprida sina lögner. Ett patetiskt fall av offerkomplex 😂

#51 - Anonym

#50 Förstår vad du menar, och håller absolut med om att just den saken inte har med rasism att göra. Jag håller också med om att vissa saker kan upplevas som för mycket, oväsentliga och otroligt politiskt korrekta (på ett negativt sätt).

Som jag skrev i min första kommentar kommer varken jag eller någon annan hindra andra från att sola eller busa sig, och självklart ska man få göra det utan skuld, men det är också fantastiskt om man förstår problematiken med det.

Däremot är mycket av det hon skriver om otroligt viktigt och verkligheten. Att bilda sig en egen uppfattning kring rasism när man själv är vit är omöjligt. Utan det enda sättet att bilda sig en egen uppfattning är genom att backa och lyssna på svarta/POC personer, självklart fler än bara en person!

Här är andra konton som man kan kolla in om man vill utbilda sig mer inom rasism!
TNKVRT
Svarthistoria
KrullMag samt deras blogg

Finns ju massor andra också, men dom jag kommer på och följer!

#52 - Anonym

#51 "Att bilda sig en egen uppfattning kring rasism när man själv är vit är omöjligt"
Herregud... bara för att du inte kan tänka logiskt och utifrån andra perspektiv än ditt eget betyder inte att ingen annan kan det heller. Vad är det för indoktrinerade lögner ni sprider alltså? Sjukt är vad det är.

#53 - Anonym

#52 Hur ska du möjligtvis kunna få en inblick i hur rasismen mot svarta är om du inte lyssnar på de som har påverkats av det?

#54 - Anonym

#53👏🏻👏🏿🙏🏼🙏🏿

#52 Självklart kan jag tänka logiskt och utifrån andras perspektiv. Däremot kan ingen förstå vad en person går igenom eller känner om man själv inte varit i den situationen själv. Jag som vit, kan inte veta hur det känns att var dag uppleva förakt pga min hudfärg.
Jag tror fan inte att det känns så härligt att ha hela sitt liv blivit diskriminerad för sin hudfärg och sen se vita influensers bli hyllade för sin bränna.

#55 - Anonym

Stackars ungjävel

#56 - Anonym

#46 Jo du vet säkert vad precis varje afrikan tänker och har varit med om. Nej, skulle inte tro det.

#57 - Anonym

#56 Det sa jag inte heller. Läs om, läs rätt.
Jag vet ingenting om vad svarta (inte endast afrikaner, obs rasistiskt yttrande) tänker, känner eller går igenom. Däremot det jag skrev är saker jag hört svarta och POC yttrar sig om.

#58 - Anonym

De kommer aldrig gå vända ett liv så pass mycket som Jocke gjort.
Tror aldrig Rask kommer få den uppmärksamheten som Jocke.
Nu vill Rask släppa bok och få ett filmteam efter sig som filmar hans vardag.
Jag hoppas han lyckas för hans skull, men tror aldrig de kommer bli av.
Good luck

#59 - Anonym

vad sjukt att en karaktär gjort så många liv lidande-noll självinsikt-karma är den enda rättvisan-behandla andra som du själv vill bli behandlad- de du sår får du skörda- se dina verk och sök hjälp-finns inget sundhetstecken i dina utspel-bara massa hat och mobbing som skapats-för en karaktär-löjlig ursäkt

#60 - Alicia

Lisa Anckarman är i blådväder efter sin video där hon tipsar om studentklänningar 2020, nåt att skriva om? Nästan enbart kritik riktat mot Lisa i kommentarsfältet

#61 - Anonym

Varför säger ni att Anty försöker se svart ut? Hon har ju misslyckats då eftersom hon är helt orange istället lmao

#62 - Anonym

Anus har guzz

#63 - Anonym

Alltså Bianca och influensers generellt bryr sig inte ett dugg om miljön, allt handlar om dom dom och dom. De bryr sig bara om att få pengar från företag och nya kläder helt gratis för att kunna lägga ut bilder på instagram. Jag kräks verkligen. Att Bianca nu la ut en video där hon visar allt vad hon ska göra sig av med för att köpa nya trendiga saker i lägenheter samt att göra ett samarbeta med nästan identiska kläder gör mig illamående. Alla gör som dom vill, jag är inte bitter eller avundsjuk. Tucker bara det är fulspel av influencers som konsumerar hit och dit och kommer med argumentet ”jag måste göra samarbeten för att få en inkomst”. Någonstans går väl ändå gränsen?

#64 - Anonym

#63 Håller fullständigt med! Jag personligen börjar störa mig en del på Helen Torsgården eftersom det är samarbeten i princip varenda video. Även om hon gör samarbeten med företag som hon kanske gillar tycker jag att hon mer och mer endast känns som en reklampelare för företagen. Tycker det tar bort charmen med hela videon när hon lägger den typiska frasen ”och apropå det så är denna video i samarbete med...”. Det känns bara väldigt uttjatat. Måste influencers verkligen göra samarbeten i varenda video? Det finns ju många youtubers som inte gör det t.ex Amir eller Filip dikmen och dom bor inte på gatan direkt. Är de andra influencerna bara pengakåta?

#65 - Anonym

#64 ja Helen gör samarbeten i varje video men sen laddar hon också bara upp 1 video i veckan.. det går inte att jämföra Helen med andra youtubers som laddar ett flertal videor i vecka med samarbeten. STOR SKILLNAD

#66 - Anonym

#64 och sen så finns det en regel att man måste säga klart och tydligt att hon gör ett samarbete och Helen sköter det snyggt med en inlevelse i hela videon till skillnad från andra som står i flera minuter och snackar om en produkt rakt upp och ner skit tråkigt. det gör inte Helen på samma sätt

#67 - Anonym

#64 BÄTTRE GÖRA SAMARBETEN ÄN TIGGA SWISH DONATIONER!!!!!!!!
Personer som får vettiga samarbeten känns mer seriösa i sitt arbete än personer som inte får samarbeten och måste tigga sin lön från tittarna. De som har samarbeten känns mer som att de har en arbetsgivare medans swish donation lönen finansieras av samhället som får gå in och hjälpa.

#68 - Anonym

#63 håller med dig! Det värsta är dock att de flesta också postar om miljöfrågor och praisar greta osv. Dem verkar tro att en instastory om hur man kan leva mer klimatsmart (som dessutom bara är en bild från pinterest typ) väger upp till alla fast shopping-samarbeten de gör. Finns ju faktiskt otroligt många företag som är mer klimatsmarta, man måste kanske inte göra 4 chiquelle-samarbeten i veckan. Bara Bianca och Misslisibell lär ju vara större miljöbovar än det mesta i världen haha.

#69 - Anonym

#65 #67 men måste man verkligen göra samarbeten i varenda video? Jag förstår att hon lägger ut mindre videos än vissa andra men de andra youtubersarna lägger inte ut skyhöga fler videos än vad hon gör, vissa lägger också ut en video en gång i veckan och ibland två. Det känns som att man aldrig kan kritisera bland annat Helen och Therese för de är YouTubes ”änglar” jag blir väldigt trött på det. Tycker bata att det känns som att Helen använder samarbeten som ”snabba pengar” och inte för att hon behöver det för sin ekonomi som hon förklarat spydigt om en gång på sin instagramstory.

#70 - Anonym

#69 alla måste kunna försörja sig på sitt jobb.

#71 - Anonym

Båda barnen kommer antagligen växa upp till att bli bortskämda ungar... kommer antagligen få allt de pekar på och sedan förvänta sig att de ska fortsätta så resten av livet utan att de måst jobba för det.
Hoppas verkligen att jocke och jonna kan uppfostra dem bra, men jag menar lunabell får ju redan märkesväskor som hon inte ens har nån användning av i denna åldern... sån slöseri på resurser och pengar och sånt otroligt äckligt bidragande till överkonsumtionen....

#72 - Anonym

#71 hon fick en guess väska, inte speciellt dyra;)

#73 - Anonym

#71 kolla deras kanal så ser du vilka enormt fantastiska föräldrar dom är och vilken utveckling dom gjort

#74 - E

Tycker Helen Torsgården gör samarbeten på ett roligt sätt, t.ex. när hon bakar med Selma i samarbete med Fazer eller annat företag eller fixar inför kalas med nåt företag. Hon är också en av de få youtubers jag sett som faktiskt använder de kläder hon visar upp på kanalen både på sig själv och på barnen, tycker de kläder hon får hem kommer i användning och hon gör inte klädsamarbeten lika ofta som t.ex. Therése.
Dessutom så är Helens videor ofta väldigt långa, det märks att hon vill göra bra innehåll och snygga intron, jag tycker det är en väldigt mysig kanal att kolla på och jag personligen får inte köphets och konsumtionsångest av att se Helens videor :)

#75 - Joakim

Mmm, vilken lycka att bli gravid och att bli föräldrar, all lycka till dig, Er och Ni, 💪🙏💘.. Till dig och Ni andra som här marknadsför sig som mer "anonyma", väx upp och våga stå för vad du/Ni säger och skriver. Sluta göm dig/Er bakom kulisserna töntar, pajaser.. Gör om Gör rätt, trevlig dag annars medmänniskor.. 🤗

#76 - Anonym

Håller med lite om Helen, jag älskar hennes kanal men det blir väldigt tråkigt när det i varje video är ett samarbete. Fine att hon lägger ut längre videos men det är ju för att hon bara lägger ut en video i veckan som dom är långa (plus samarbetsinslaget). Tycker det blir sjukt opersonligt när man bara ska tjäna pengar på videon man lägger ut.

#77 - Anonym

Anis nya tjej heter Nicole Granberg / FBI agent Thank me later

#78 - Anonym

#77 Nicole Granlund?

#79 - Anonym

#57 Tvärtom det är DU som är rasistisk som generaliserar alla. Kanske kommer som en chock för dig, men alla människor från afrika blir faktiskt inte kränkta och utsatta för rasism för att man i Sverige säger negerboll vid fikabordet.

#80 - Anonym

#79
Oavsett är det extremt rasistiskt att uttala sig så, hoppas du och de andra som använder sig utav det ordet själva någon gång får uppleva det de svarta fick en gång i tiden!

#81 - Anonym

#80 dom svarta som lever idag t.ex de som bor i Sverige har aldrig upplevt de som var förr i tiden.

#82 - Anonym

#81 De upplever fortfarande rasism. Även om inte alla blir kränkta av de ordet som du skriver så blir fler än du verkar tänka dig sårade och obekväma när någon använder sig av det starka ordet. Vi måste visa varandra respekt.

#83 - Anonym

#82 jag är inte samma person som skrev förut och tyvärr har rasism alltid funnits och kommer alltid att göra då vi alla människor har olika syn och åsikter på saker och ting och det är så livet ser ut tyvärr

#84 - Anonym

#83 Bara för att det alltid kommer finnas behöver vi inte acceptera att människor ska slänga ur sig vad som helst. Åsikter må väl vara en sak men kränkande ord är en annan.

#85 - Ella

Sååå grymt besviken på Amirs agerande i senaste vloggen till Umeå. Tonen i hans svar i kommentarerna är också under all kritik. Han borde nog tänka om och börja jobba som frisör igen. En kollektiv avföljande känns väl passande.

#86 - Anonym

#85 håller med till 100%. jag avföljde honom för några veckor sedan, både på youtube och instagram. finns inget vettigt content nånstans från hans håll! och hans beteende är pinsamt...

#87 - Anonym

#86 Aldrig ens följt honom och är ändå besviken på hans attityd. Vilket otroligt barnsligt sett att svara på kritik och hantera denna situation som pågår just nu.

#88 - A

Samma här, avföljde Amir överallt. Har gillat honom förut men nu, nej tack.

#89 - Anonym

Izabella Lupascu har gjort fillers i läpparna

#90 - anna

#89 okej och? ska vi även börja informera då influencers bleker sina tänder eller? d är liksom inte värsta grejen + inget som berör dig eller någon annan.

#91 - Anonym

Botox generationen som är våra barn och ungdomars förebilder. Varför är influencer rädd för de naturliga åldrande.
Tycker de att ålderslinjer är fult. Om inte annat framstår den bilden av er makthavre som är ansiktet utåt.
Hoppas ni en dag hittar inre självkänsla istället för att söka de utifrån.
Nu senast har J tagit botox för att bli yngre. tröttsamt.
Såklart är det valfritt att ta botox eller göra vad man vill med sin kropp. Men vad avspeglar de. Åldras är inget man vill, och de är inte konstigt alla filter på mobiler med mera flödar. Alla är så rädd att vara sig själva.

#92 - Fa

Varför kollar jag ens om din blogg är uppdaterad? Såklart den inte är... sämst

#93 - Anonym

Vad hände med den bra uppdatering på denna bloggen? Kollar varje dag ifall du uppdaterat men nej, den verkar vara rätt så inaktiv..

#94 - J

Det är jävlar vad misslisibell har lagt på sig vikt. Riktig fet dubbelhaka har hon fått, börjar likna en padda. Hoppas Carl gillar fläsk, annars verkar den där micke jävligt sugen.

#95 - Jossan

#94 Försöker du provocera eller är du bara dum i huvudet? :)

#96 - d

#94 haha ursäkta? Sjuk i huvudet är du.

#97 - d

#94 haha ursäkta? Sjuk i huvudet är du.

#98 - Anonym

För någon som haft så svårt att bli gravid har hon ändå varit gravid många gånger.
4 gånger totalt, 3 gånger på typ 2 år

#99 - Anonym

#98 Hon hade ju problem med sin ägglossning, men efter behandling (som ledde till att hon blev gravid med Lunabelle) så ordnade det ju upp sig, så nu har hon inte svårare att bli gravid än någon annan

#100 - Anonym

"Kiss" och/eller "bajs" är två ord som Therése Lindgren aldrig missar att nämna i sina videos. Varenda gång verkar lyckas hon proppa in något av dem eller båda.

#101 - Anonym

#100 Konstig anmärkning, kbry

#102 - Anynoom

Hade inte sv youtubers en annan sida men det innehöll amerikanska youtubers m.m

#103 - Melissa

Verkar som Alice stenlöf o hennes pojkvän gjort slut, de har inte synts tillsammans hon har köpt en lägenhet hon kallar för hennes och Philip förliker inte henne längre dock följer hon honom

#104 - Anonym

#103 Tror inte de gjort slut. Alice har ju fullt upp nu i och med lets dance, det är nog därför de inte synts så mycket tillsammans. Hon har dessutom nämnt att de köpt ny lägenhet tillsammans, och han la upp storys på henne här om dagen där han uppmanade folk att rösta på Alice.

#105 - Anonym

#102 Jo men den totalfloppade och försvann efter några veckor haha, det var lite pinsamt med bloggägaren som hypade upp den "överraskningen" som fan och hade aslång nedräkning och allt.

#106 - Anonym

Vad har hänt med Tova o hennes kille?

#107 - Anonym

#106 Dom har gjort slut, det är allt

#108 - Anonym

Döp om bloggen till Sveriges sämst uppdaterade blogg.

#109 - Anna

Vad roligt för dem! :)

#110 - Anonym

Vad händer med Caia? Har tydligen dragit pengar när produkter legat i korgen, innan beställningen bekräftats av kunden.

#111 - Anonym

#110 Hur drar det pengar om man inte skrivit in sina kortuppgifter eller liknande?

#112 - Anonym

Oj vad slät Jocke blev med botox i ansiktet- plastic fantastic

Vad händer med våra makthavare- behövs verkligen botox- tycker de är fin som de är utan massa redigeringar i ansiktet. Gillar att Danjal stod upp för att inte injicera nervgift- alla duger som de är.

2020 hello Barbie

#113 - Anonym

Exonphspoilerse på instagran gick ut med att caia genomfört en order innan hon ens klickat igenom och bekräftat själva, varpå flera skrev att samma sak hänt dom. Kundtjänst har svarat att de ska kolla på det men mer har inte hänt.
Bianca har inte yttrat sig än.

#114 - Anonym

Känns inte som deras dotter kommer få så bra självförtroende 😅 Hon är inte ens två år och i deras senaste vlogg hör man Jonna säga ”du var inte bra på att filma så jag får göra det istället”, då börjar ungen gråta, och Jonna säger ”har du sett hur du ser ut när du gråter?”. Är jag ensam om att tycka att det är ganska så fel att trycka ner en 1,5-åring som inte klarar av att filma ordentligt och sen klanka ner på hur hon ser ut när hon gråter?

#115 - Anonym

*114
Herregud du kan inte ha barn själv ....växupp din lilla knodd haha

#116 - Anonym

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Adyvbn/tiktok-stjarna-haktad-misstankt-for-valdtakt-mot-barn undra om detta handlar om Elias afen! Fruktansvärd människa! Stackarn barn

#117 - Anonym

#94 du låter mest avundsjuk.

#118 - Anonym

kass uppdatering

#119 - Anonym

#114 Hahahhahahahhahahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahhahahahahahaha detta var det roligaste jag läst och det mest sorgliga patetiska försök att kasta skit på någon 😂😂😂

#120 - Anonym

#114 Hur gammal är du egentligen?

#121 - Anonym

#114 Mår du bra????

#122 - Anonym

Tycker det är lite dålig uppdatering på den här sidan

#123 - Anonym

Den här bloggaren har tagit semester precis som alla youtubers...

#124 - Vera

Så spännande <3

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com