#1 - Anonym

Det finns inte mkt hjärnceller i den familjen överhuvudtaget

#2 - Anonym

Hon nämnde ju dessutom att hon misstänkte att hon hade haft corona?? Vad smart att sätta sig på en uteservering efter det :)))

#3 - Anonym

Men herregud om hon nu misstänkt corona ska hon ju inte vara ute alls förutom korta promenader med hundarna

#4 - Anonym

#3 Om hon eller någon annan för den delen också, har Corona ska hon inte ens gå ut med hundarna. Hon ska vara i karantän till 100%. Någon annan får ta hand om hennes hundar. Detsamma gäller mat och inhandling.

#5 - Anonym

Allt som kommer ur den här tjejens käft är bara skit. Snälla kan folk sluta handla hennes värdelösa smink, sluta följa henne och stötta henne. Hon är inte bra till något

#6 - Anonym

Hon har aldrig visat upp någon form av hjärnceller

#7 - Anonym

Jävligt egoistiskt och äckligt av henne

#8 - Anonym

Folk är, ursäkta, dumma i huvudet. Man kan ju inte gå ut i pressen ena dagen och klaga på att man nog har Corona för att sen gå och sätta sig på en uteservering! Skämmes!

#9 - Anonym

Inte bara hon, ser fullt med folk ute när jag ska till jobbet! Folk som är ute på stan och shoppar, fikar m.m. Folk lägger även ut stories när de har utgång? Snälla inför karantän i Sverige då många inte verkar kunna ta ansvar.

#10 - Anonym

Ni svenskar verkar vara helt bortblåsta med tanke på coronasituationen, skärp er och tänk på personerna i riskgruppen!

#11 - 4

#9 Dock måste man kunna få göra sånt om man är symtomfri. Trots att man kan gå med smitta även om man är symtomfri så kan man inte helt stanna upp i livet.

Däremot anser jag att man självklart bör tänka till lite. Krogen kanske inte är helt optimalt, men att sitta på en uteservering och äta mat och försöka att hålla avstånd anser jag är helt okej. Om man då är helt symtomfri. För det är det lika stor risk att du blir smittad/smittar på en uteservering som på din arbetsplats. Äta måste vi alla göra ändå.

Men Bianca som misstänkte att hon har Corona, ja det är endast idioti att gå ut i offentlighet då. Då får hon gå ut med att hon är helt frisk igen.

#12 - Anonym

#8 det är inte Bianca som själv har gått till pressen utan det är pressen själv som har tagit informationen från hennes youtube video där hon berättar att hon varit sjuk.

#13 - Anonym

#11 Men jo, i detta fallet bör man stanna hemma om man inte har jobb! Stanna inomhus förfan

#14 - Anonym

#11 Man kan smitta även om man inte har några symptom så det är bäst att stanna hemma om man då inte måste gå till jobbet.

#15 - Anonym

Har ingenting emot Bianca men herregud? Hur dum får man vara, även om hon får corona så är chansen att hon dör av det typ 1% men hon förstår väll att hon kan sprida vidare det till någon som faktiskt är i risk gruppen. Och nu när hon ändå tror att hon har corona så är detta så jävla trögt? Lol fattar inte vissa personer ibland, i denna takten så kommer minst halva sverige vara smittade av corona om någon månad eftersom ingen verkar ta det seriöst...

#16 - 11

#13 #14 Som jag skrev så vet jag att man kan smitta trots att man inte har symtom.
Dock innebär jobb lika stor risk som uteservering eller andra fritidsaktiviteter. Socialisering och mat-förtäring är lika viktigt för människan som en sysselsättning/jobb. Allt handlar inte om måsten utifrån samhället samt inkomst utan också om psykiskt mående.

Som sagt anser jag självklart att man ska tänka till lite, distansera sig mer än vanligt och undvika saker som inte är nödvändigt. Däremot att träffa vänner, äta mat och stötta sina lokala verksamheter till en viss gräns är nödvändigt.

#17 - Anonym

#16 man kan inte avstå från sitt jobb då kan man få sparken, men känner man sig förkyld och det mista lilla ont i halsen så bör man sjukskriva sig.

#18 - 4, 11, 16

#17 När har jag sagt emot det? Har du minsta lilla symptom ska du alltid vara 100% hemma gärna under 2 veckorna. Speciellt om du bor mitt i stan, då ska man inte ens gå ut för att exempelvis rasta hundarna, ta en snabb promenad eller handla mat.
Sluta vänd och vrid på mina ord för att hitta fel.
Jag säger klart och tydligt, om man är symptomfri, anser jag att man självklart ska få fortsätta leva sitt liv, dock under begränsningar och större distansering eftersom risken för att bli smittad samt smitta fortfarande existerar.
Vi måste följa myndigheters råd men samtidigt måste också psykisk hälsa prioriteras.

#19 - Anonym

#18 Jag tycker det är jätteonödigt att gå ut och fika när det är en pågående pandemi. Det ÄR inte så svårt att stanna inomhus, såklart ska man få gå ut och ta frisk luft/promenader men att gå ut där det finns folk är bara rent egoistiskt i dessa tider. Sverige borde göra som alla andra länder, dvs bötfälla de som går ut utan en viktig anledning. Du kan liksom inte jämföra att jobba (man kan inte skita i det, det är liksom arbetsvägran) med att gå ut och käka. Laga mat hemma wtf?

#20 - Anonym

Bianca har redan sagt i sin video att hon stannade hemma två dagar symtomfri och planerade på att stanna två dagar till. Men att gå ut och träffa vänner och öka smittspridning samt visa det på Sociala medier är sjukt omoget. Även om hon kanske är immun så kan hennes kläder sprida viruset. Hemskt att se människor bete sig som att dom är helt immuna.

#21 - Anonym

Bianca har redan sagt i sin video att hon stannade hemma två dagar symtomfri och planerade på att stanna två dagar till. Men att gå ut och träffa vänner och öka smittspridning samt visa det på Sociala medier är sjukt omoget. Även om hon kanske är immun så kan hennes kläder sprida viruset. Hemskt att se människor bete sig som att dom är helt immuna.

#22 - 18

#19 Jag som varit arbetslös i snart ett år måste få gå ut och fika och umgås med mina (få) vänner. Jag klarar mig inte psykiskt annars.
Nu dessutom när folk som haft fast anställning blir varslade påverkas man psykiskt oroligt mycket. Då måste man prioritera psyket lika mycket som den fysiska hälsan.

Var tacksam över att du inte förstår mig. Var tacksam över att det för dig inte är svårt att stanna inne utöver jobb. För det är svårt för otroligt många andra och det hjälper inte att skuldbelägga oss som är friska. Skuldbelägga de som går ut trots misstänkt smitta, som exempelvis Bianca.

#23 - Anonym

#22 är inte nr 19 men i dessa tider så kan du tyvärr inte bara tänka på dig själv och ditt mående även om du mår dåligt av att bara sitta hemma så gör du någon annan en stor tjänst kanske till och med rädda livet på en annan människa bara genom att stanna hemma. att tänka på sig själv är det mest egoistiska du någonsin kan göra i denna situation. STANNA HEMMA hur svårt ska de. men gå ut på promenader nån gång då och då, de funkar

#24 - Anonym

#22 du har hela livet framför dig och du kan gå ut och umgås när allt detta är över, men folk måste börja tänka på andra än bara sig själv i denna situationen.

#25 - Anonym

#23 Regeringen har inte gått ut med allmän karantän så tycker vi ska följa deras råd. Ingen kommer må bättre av att karantän sätta sig som frisk.
De har endast bett oss att socialt distansera sig, vilket inte betyder karantän. Jag är inte självisk eftersom jag eller någon av mina närstående inte är i riskgrupp och jag kommer eller är aldrig i närkontakt men någon annan som är det heller.
Om jag sköter distansering och handhygien så minimerar jag risk för smitta.

Det är inte värre än en influensa. De som är i riskgrupp som de som bär på minst ett symtom är de som ska stanna hemma. Inte vi andra. Vi andra ska distansera oss, och leva med sunt förnuft. Men inte stänga inne oss.
Det har inte fungerat för andra länder och skulle inte fungera för oss heller.

#26 - Anonym

Och för nån dag sen gick hon ut och sa att hon misstänkte att hon hade Corona

#27 - Anonym

#25 du vet dock inte vilka människor är riskgrupp och inte och jo denna smittan är så mycket värre än en vanlig influensa. jag tycker det är egoistiskt att gå ut och umgås när man kan umgås hemma istället.

#28 - Anonym

#25 Förlåt men jo, du är jätteegoistisk. Detta handlar inte om att "skuldbelägga de friska" det handlar om en pandemi som numera har skördat väldigt många liv, det är något ALLA borde ta på allvar. I detta läget är det inte sig själv man ska tänka på, utan landet och befolkningen som stort. Sverige kommer inte klara av om viruset når nivåerna som det har nått i exempelvis Italien, sjukvården hade brustit. Alla måste sluta tänka på sig själva i några veckor, det kanske är jobbigt men ut och ta en eller två promenader om dagen då och stå ut tills läget är bättre.

#29 - Anonym

#27 Därför ska alla som är i riskgrupp stanna hemma. Inte mitt problem att Ingrid 82 väljer att gå ut och handla kattmat när hon klart och tydligt inte ska det.
Sedan är det absolut mitt ansvar att ändå ta hänsyn till de äldre som är utomhus. Vilken tur då att jag aldrig väljer att sätta mig bredvid en annan person och speciellt inte äldre då de skämmer mig.
Smittan drabbar hårdast på de äldre. Jättehemskt för de anhöriga men de äldre hade troligtvis gått bort inom en snar framtid ändå. De flesta andra blir friska precis som i vanliga influensa.

Alla i riskgrupp, alla anhöriga till riskgrupp ska vara hemma i största mån tills hela förloppet är över. Alla med minsta lilla symtom ska vara hemma i 100% karantän minst 2 veckor.
Vi andra friska ska ta ansvar när vi väl är ute och ska då distansera oss från andra människor i högsta mån. Det betyder inte att vi inte får träffa vänner eller ta en fika, speciellt eftersom fiken och uteserveringarna är till större delen övergivna eftersom få vågar sig ut. Så risken för smitta där är inte större än på arbetsplatsen.
På så sätt hindrar vi smittan. Sedan handlar det inte om att förhindra/stoppa smittan, utan att förlänga förloppet, vilket Folkhälosmydigheten har gått ut med.

#24 Tror inte du förstår hur arbetslöshet fungerar. Om jag inte börjar aktivera mig NU kommer min depression bli värre och de kommer förstöra mitt liv bokstavligen. Kampen mellan mig och mig själv är nu, oavsett Corona.

#30 - Anonym

Jag har absolut ingen respekt för de som går ut av onödiga anledningar och kommer att fortsätta shamea de som går ut lol, gör man det nu så är man egoistisk (enligt mig).

#31 - Anonym

#28 Det kommer aldrig bli som i Italien här. Ni som menar på att alla ska sättas i (frivillig samt tvångs) karantän främjar också för en snarlik framtid som Italien.
Vi försöker motverka det Italien gick/går igenom. Men få av er verkar förstå det. Tråkigt att så några inte litar på Sveriges regering..

https://www.tv4play.se/program/nyheterna/12533361

#32 - Anonym

#9 förstår du Sveriges och företagens ekonomi om alla slutar leva som vanligt? Allt skulle i princip stå still och många skulle inte kunna leva som vanligt på en lång tid efter det här.

#33 - Anonym

#32 ett människoliv är mer värd en pengar

#34 - Anonym

Att Rask fortsätter att hänga ut människor och dessutom en kvinna just nu som inte verkar psykisk stabil

#35 - Anonym

#32 Förstår du vad som kan hända om smittan fortsätter sprida sig i samma takt? Förstår du vad som kan hända med sjukvård, ekonomi m.m då? Beställ hem mat om man vill stödja sina lokala företag, men gå inte ut. Ta ansvar och stanna inne.

#36 - Anonym

#32 Ett människoliv bygger på pengar och har gjort de senaste 1000 åren, speciellt senaste 100 åren.
De som drabbas är främst äldre, de ska ändå dö inom snar framtid. Inte riktigt så hemskt som de var kring spanska sjukan som drabbade främst unga.

#37 - Anonym

#33*

#38 - Anonym

#34 MEN DRA JEWELS

#39 - Anonym

#36 "de ska dö inom en snar framtid" hahahah ok inte alls skev människosyn

#40 - Anonym

#38 nej jag är inte Jewels men ok

#41 - Anonym

#36 #18 men gud hur egoistisk är du/ni inte? jag är 19 år och är i riskgrupp. Känner inte riktigt för att dö just nu men okej, din fika är så himla mycket viktigare än mitt liv. Got it. Fika hemma istället och sluta grina. Ni har det fan inte jobbigast.

#42 - Anonym

När Bianca i sin senaste Q&A VLOGG säger att hon är frisk och ska gå ut i folksamlingar när hon fortfarande är förkyld vilket är ett av symptomen på Corona... Herregud vilken egoistisk människa hon är

#43 - Anonym

#29 jag förstår att det är jobbigt som arbetslös att inte kunna gå ut och göra det lilla för att hålla humöret uppe. Jag är väldigt sjuk och varit sängbunden största delen i fem år. Det lilla jag med hjälp ibland kunnat ta mig ut har varit jätteviktigt. Jag vet hur jobbigt de är att vara bunden till sitt hem under en lång lång tid. Men nu gäller det att tänka på alla andra extra mycket. Du vill att andra ska tänka på hur svårt det är för dig men samtidigt verkar du väldigt osympatisk. Det som är viktigt för mig och mitt mående som att få träffa andra människor går inte just nu. Jag får hitta nya vägar som kan underlätta denna tid. Det viktigaste är andra människors liv just nu. De som dör är liv värd att leva. Spelar ingen roll om man är sjuk eller gammal och som du säger "kommer dö snart ändå"

#44 - Anonym

Gustav Björklund lever på som vanligt. Hotell häng med grabbarna

#45 - Anonym

Hon Melina är gravid... Hoppas inte Bianca bär på viruset symptomfritt för då riskerar bebisen att bli sjuk. Och Melina så klart.

#46 - Anonym

Hon Melina är gravid... Hoppas inte Bianca bär på viruset symptomfritt för då riskerar bebisen att bli sjuk. Och Melina så klart.

#47 - Anonym

#19
AMEN SISTER!

#48 - Anonym

#22
"Då måste man prioritera psyket lika mycket som den fysiska hälsan"
Jo men absolut, det låter helt rimligt - de i riskgruppen får dö så att du slipper känna dig deppig ett tag.

#49 - Anonym

#36
Vidrigt att anse att äldre människor inte är viktiga för att de "ändå dör snart". Jag hade gjort vad som helst för att få spendera mer tid med min mormor och faktumet att själviska idioter som du kanske kommer att ta henne från oss i förtid, för att ni vill ta en fika, är så jävla äckligt bara. Du borde skämmas.

#50 - Anonym

Bianca säger att hon är helt symtomfri samtidigt som hon drar in snor med näsan, samt harklat sig flera gånger under videon.. Respektlöst beteende som kan ta flera liv

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com