Vlad Reiser sätter ner foten mot Verz förnedrande disstrack

För en vecka sedan laddade Verz upp en disstrack av Lokal på sin kanal. 
 
I disstracken säger Lokal "Johan din syster (Martina) har legat med Vlad, din syster har legat med Daniel Norlin, din syster har skrivit till mig i min dm, han sålde sin syster för en shout-out". 
 
Igår publicerade Vlad en video där han säger att han inte tycker att det är okej att de blandar in hans vän Martina som är icke-offentlig och pratar om hennes sexliv. 
 
Nu har Verz lagt ut ett svar där han säger att han inte kommer ta ner disstracken. 
 
 
 
#1 - Anonym

Bra och moget av Vlad att sätta ner foten om det här. Usch vilket äckligt drag av Lokal 🤮

#2 - Anonym

Verz slår mig som en vuxen man som beter sig som ett barn. Kan inte kolla ens några minuter i hans videos.

#3 - Anonym

Det är ju Vlad som är äckligt manipulativ, synd att så många går på det. Säger inte att Verz har gjort rätt men det är uppenbart vad Vlad håller på med.

#4 - Anonym

#3 Tjena Verz

#5 - Anonym

#4 Nope, är en tjej som tycker det är synd att alla alltid köper Vlads bullshit. Verz är jättecringe och ingen jag brukar kolla på.

#6 - anonym

alla verka ha glömt Vlads vidrig uttal om tjejer för några år sen hans så kallade "meme" så han borde inte komma hit här och säga till folk när han själv sagt vidriga saker om tjejer

#7 - Anonym

verz är den vidrigaste av alla youtuber,de flesta av hans fans likaså, hjärntvättade av verz,

#8 - Anonym

Tror Verz har något problem, han vet verkligen inte att han mobbar folk och leker "edgy" i sociala medier. Fy fan för honom. Verz går över alla gränser när han skickar sina 12-åriga fans på personerna han tjänar pengar på att mobba.

#9 - Anonym

Nån mer som inte kan se therese lindgrens nyard videos helt plötsligt.......? Det ser ut dom att hon inte har lagt ut videos på 2 månader

#10 - anonym

hip-hop och rap har ingen fu*cking kultur. det är en musik genre och inget annat. Och ni som sitter och kalla detta för konst ni är så fuck*ing vidriga, mobbning är ingen konst. Och vill ni bli kända inom musiken så skriv en rap låt om någonting fint eller om den världen vi lever i med krig osv. sluta hata på varandra och sprid kärlek inom musiken istället.

#11 - Anonym

#9 står för mig att hennes senaste video va för tre veckor sedan med ”10 saker ni inte visste om mig”. Vet inte varför dock

#12 - Anonym

usch till den vidrige verz som ständigt starta drama och mobbar folk för views och subs

#13 - Anonym

Vlad skämtar om våldtäkt. Sååå?

#14 - Anonym

#8 Hej Vlad

#15 - anonym

#13 det finns komiker utan gränser som skämtar om våldtäkt men problemet här är att i denna låten så menar dom en specifik person dom går ut med deras privat liv som förnedrar en tjej inför flera tusen människor. Vlads skämt va inte om någon specifik person. Och det finns många komiker som går över gränsen när de gäller våldtäkt osv.

#16 - anonym

#13 och vlad fick så mkt hat för de... så nu är de Verz tur att få kritik och han kommer att få lika mkt hat han. Verz är inte nån jävla ängel bara för att säger vad han tycker. Ibland är det bättre att hålla käft än att säga vad man tycker för de kan såra människor och det ses som mobbning

#17 - Anonym

#15 Förstår var du kommer ifrån, men det rättfärdigar inget.

Bara för att andra drar våldtäktsskämt, så är det inte helt plötsligt okej. Och visst absolut, att skämta om våldtäkt är en väldigt litet problem om man jämför det med resterande världen, men att jämföra olika problem och förtryck är isig problematiskt.

Det jag helt enkelt vill få fram är att det inte är okej att Vlad skämtar om våldtäkt bara för att andra gör det, och inte heller för att det inte var riktigt mot en specifik person. Det är fortfarande inte okej.

#18 - anonym

#17 som nr 16 skrev... vlad fick mkt hat för de så nu är det verz tur att få hat och kritik

#19 - 17

#18 Absolut. Själv har jag ingen koll eller ork att bry mig om dessa grabbar.
Men självklart bör alla kunna kritiseras speciellt om man har bettett sig felaktigt. Att Verz gör fel här är inget att snacka om.
Dock kan ingen rättfärdiga någon av deras fel. Att Vlads misstag ens kom på tal är i sig irrelevant till detta inlägg. Dock nämndes det och då vill jag bara säga att man inte kan rättfärdiga någons fel (våldtäktsskämt som då var på tal i denna situation) bara för att andra gör det också.

#20 - Viktor Youtube

Får kika in detta, har visst helt missat det haha! men det är ofta man ska kasta in foten och säga sitt ju!

#21 - Anonym

#11 samma här ... känns inte som hon engagerar sig alls längre...

#22 - Anonym

Therese har ju dock tagit bort alla hennes senaste videos av okänd anledning. Bland annat den när hon bara äter svart mat under en dag, rensar ut 100 saker, betalar en kille för att vara hennes pojkvän etc

#23 - Anonym

#22 Kolla beskrivningen på hennes senaste video (publicerad idag)

Där skriver hon att de har försvunnit av okänd anledning och hon har mailat youtube.

#24 - Anonym

#23 Precis efter skandalen med cigarettpaketet? Hmmm...

#25 - SOSSE /opartisk gubbejävel

Stampa ner foten, vafan! Skål! Btw vilket kön tillhör "Verz"? Jag personligen skulle inte klassa honom som en man som försöker göra sig känd på andras bekostnad, skulle mer klassa honom som en pussy. Idioti.

#26 - SOSSE /opartisk gubbejävel

Stampa ner foten, vafan! Skål! Btw vilket kön tillhör "Verz"? Jag personligen skulle inte klassa honom som en man som försöker göra sig känd på andras bekostnad, skulle mer klassa honom som en pussy. Idioti.

#27 - Anonym

#26 Tror inte du vet vad sosse betyder..
Tror mer du är högerlagd och har hört din pappa säga sosse som ett skällord och något som är nedvärderande.
En sosse skulle inte såga sådana saker som du säger
// Vänsterpartist.

#28 - anonym

#27 sosse kanske är ett smeknamn på denne personen de behöver inte vara nått politiskt

#29 - SOSSE

#27
Tjena lille du. SOSSE är bara mitt alias när jag skriver här för att inte vara tråkig som du. Ja jag röstar höger, men vad spelar det för roll? Och jag vet mycket väl vad en sosse är. Visste du att sosse på tyska är sås? Tönt.

#30 - Anonym

#11 Står för mig att hon laddat upp en video för 5 timmar sedan

#31 - Wifeey

Verz är svinig i hans uttalande
Håller med Vlad i allt han sa
Verz förlorar tittare hela tiden så hoppas de går mer neråt nu!

#32 - Anonym

Har sett typ en video av denne Verz och förstår direkt att han är en mobbare och översittare

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com