Tittarna reagerar på Thereses cigarettpaket

I början av året avslöjade Therese att hon rökt i femton år och lyckades sluta med hjälp av mediciner. 
 
I hennes video "Speed Cleaning" hittar hon ett cigarettpaket i sin jacka och hon säger att det är gamla cigaretter från när hon rökte. 
 
Flera personer har dock uppmärksammat att Therese visar upp ett cigarettpaket med en design som inte funnits särskilt länge.
 
En del tror att Therese fortfarande röker medan en annan del tror att hon köpte cigarettpaketet för thumbnailen. 
 
 


#1 - Anonym

Varför köpa ett nytt paket ENDAST för thumbnailen när hon hittade ett ”riktigt” paket i videon? Stämmer det att det är en ny design röker hon ju fortfarande

#2 - Anonym

Det är hennes liv

#3 - Anonym

Om nu Therese röker så skall väl folk sluta bry säg. Det är väl hennes ensak om hon nu kanske röker då och då.

#4 - Anonym

#3 Det handlar om att hon ljuger om det, tror inte någon här bryr sig ifall hon röker eller inte

#5 - Jasmine

Hon röker säkert fortfarande.. så trött på Therese nu, ska försöka göra alla till lags och vara så ”duktig”. Inte tycker jag om henne mer när det är så tydligt att hennes videoidéer är slut.
Hon har bara blivit sjukt jobbig och konstig..

#6 - anonym

FOLK MÅSTE CHILLA MED LIVET HERREGUD! hon röker SO WHAT??? Det är för fan inte världens undergång för de!

#7 - Anonym

#6 Det är lögnerna som är problemet, inte rökningen i sig.

#8 - anonym

#7 i don't fu*cking care

#9 - Hugo

Ni i kommentarerna är ju riktigt dumma. Vem fan bryr sig om hon röker? Vegantessan som ska vara så hälsosam får göra exakt vad hon vill, men att ljuga för sina tittare om att det är ett gammalt ciggpaket? Nä, det är ju bara lite onödigt.

#10 - anonym

#9 INGEN BRYR SIG om hon ljuger

#11 - Anonym

lol det vem fuck bryr sig? OCH om hon ljuger snälls hon e typ 30

#12 - Anonym

tycker fan synd om henne. Måst fejka thumbnail osv för att försöka få till en intressant video.. Är det ens någon som tyck hennes videos är underhållande? liksom en 31(?) åring som gör slime, beställer trams fejkar osv hahahha - BORIG. kollar int på henne längre. ida warg, helen mycket intressantare

#13 - Anonym

#5 Shit vilken omogen kommentar. Förstår folk som är anonyma och kan häva ur sig vad som helst men du har bokstavligen länkat din blogg till din kommentar. Väx upp lite.

#14 - Anonym

#12 Ja folk tycker om henne, hon har nästan 1 miljon prenumeranter.

#15 - Anonym

Kan ungen (alltid anonym med litet a) som blir provocerad av varenda kommentar och känner sig tvungen att svara bli bannad härifrån? Sjukt jobbig och känslig.

#16 - Anonym

Det är väl skitsamma att hon ljuger? Alla kanske inte vill va öppna med just rökning. Hon är ju inte den enda youtubern som döljer det.

#17 - Anonym

#15 Blev du kränkt eller?

#18 - Nova

Köpte mitt senaste ciggpaket (som jag har kvar) när min vän fyllde 20 i mars. "Frimärket" finns på det också.

#19 - SOSSE

Ciggen är till hundarna. 100%.

#20 - me

håller med #19

#21 - Anonym

Kan folk förstå, INGEN BRYR SIG OM HON RÖKER ELLER INTE.

MEN det folk stör sig på är att hon isf kanske ljuger om det, berätta bara sanningen. Sen om hon köpte den för thumbnailen är det sjukt tråkigt, men whatever liksom

#22 - Anonym

#19 Hahaha! Gillar dig!
Alltså om hon börjat röka igen och inte vill outa det är det väl inte så konstigt? Vem vill råka inspirera andra att röka? Förstår inte ni som skriver ”men om hon ljuger är det dåligt och feeeeel!” Nej det tycker jag inte! Om det är något man kan ljuga om så är det väl just det. Det är ju en vit lögn i så fall! Det finns väldigt mycket värre lögner som faktiskt kan skada andra. Det här skadar ju INGEN!

#23 - Anonym

#4 Det är väll bra att hon ljuger om det om hon nu fortfarande röker - så hon inte influerar unga som ser upp till henne att göra samma sak :)

#24 - Anonym

Har väl inget med denna video att göra men är det någon som håller med eller tänker på samma sak när Anders syns i de trista videosarna???: att han typ verkar fett rädd och trippar på tå efter Therese? Han typ pratar som en bebis och säger exakt det han tror hon vill höra? ”Åh älskling” ”älsking” ”ååh vad gott” osv osv osv med den rädda försiktiga undergivna rösten.... men han känner väl att han vill gottgöra breaket, med tanke på den FETSTILDA tatueringen på hennes namn osv också, han säkerställer att han inte ska lämna henne igen ahhahahaha??

#25 - Anonym

vem bryr sig dock

#26 - Anonym

Ofta när folk slutar röka så brukar de ha ett cigg paket hemma för att de ska kunna motstå det. Cigg kommer bara överallt och man måste lära sig att ignorera de

#27 - Kdkdkk

#25 Men ja snälla kärringen har ju traumatiserat honom, hon har honom som en liten hund i koppel. Tycker också att de verkar som att Therese får göra mer saker än vad Anders får, hon har typ mer frihet. Hade tex Anders gjort en ”betalar en främling för o va min flickvän” video och lagt ut kan ja svära på ALLT att hon hade hon flippat och sagt de är otrohet, men hon får gö va hon vill, och man får inte ens ifrågasätta skiten för då är man tydligen en ”kvinnohatare” snälla hon e PK Sveriges drottning, tanten kan nt ens ta kritik. JA jag är för övrigt tjej som skriver , de är inte ”bara” killar

#28 - Anonym

Är de bara rask alexander som har problem att försörja sig på youtube. Ser bara han som sitter uppe på nätterna och använder live för swish donationer.

#29 - Anonym

Hon måste ju låssas att hon är en perfekt förebild, därför inte säga att hon röker fast hon egentligen gör det

#30 - Anonym

Fast om hon nu inte vill inspirera andra att börja röka så kunde hon ju lika gärna klippt bort det från videon istället för att ljuga om det. Det är aldrig bra att ljuga och kommer antagligen komma fram förr eller senare, t.ex i en recap video eller någon där hon säger "nu har jag varit rök-fri i ungefär ett halv år ;)"

#31 - pussgurkan

asså ursäkta men är INGEN orolig för arvid från förra PH-säsongen iom vad han la ut på sin story senast?!

#32 - Anonym

#35 Vad skrev han? Fattar inte

#33 - pussgurkan

#36 helsvart bild där han har skrivit ”sleeping pills won’t get this pulse down”

#34 - Anonym

#37 Vad är det med det?

#35 - Anonym

#35 Känns inte som något att vara orolig över? Innan han la ut den hade han varit och tränat så det är väl det han menar

#36 - Anonym

#39 Exakt! Och att ta sömntabletter är något var och varannan människa gör nu för tiden, går till och med att köpa vissa sorter receptfritt på apotek. Så förstår inte vad man ska vara orolig för 😅

#37 - pussgurkan

#38 #39 #40 jag blev mest orolig för att han visat tecken på att vara depprimerad innan, supar ner sig nästan varje kväll och har bara varit allmänt monton på sistonde. att han skulle träna la han upp 10 timmar innan han skrev detdär, så det känns inte alls logiskt. Det är väl aldrig fel att uppmärksamma iaf?

#38 - Linda

Paket med bilder var lag i mars/maj 2018. Så mycket möjligt att det är ett gammalt paket.

#39 - Anonym

#25 - Håller med dig, Anders är en riktig toffel😬

#42 - Folk syftar på märket på sidan av paketet, inte bilden på framsidan

#40 - Dedu

Röker hon? Låt henne
Ljuger hon? Låt henne

#41 - E

Vem bryr sig lmao

#42 - anonym

#46 stick här ifrån och lär dig att bete dig som normalt folk. din mamma har visst misslyckats med din uppfostran.

#43 - Ann

Amirs uppdatering på YT... Vad har hänt?

#44 - Anonym

4# Vem bryr säg om hon ljuger? Alla YouTubers ljuger väl någon gång. Det är väl inget att hänga upp säg på. Therese har ju sagt att hon har rökt men hon kanske gör det än. Där finns ju dom som feströker.

#45 - Anonym

#48 Ja det finns dom som feströker, men festar Therese?:) NEJ. Hon sitter hemma i sin tråkiga beiga lägenhet med Anders fastspänd i kjedjor och har panikattacker, och klurar på nästa ointressanta video hon ska klämma ut.

#46 - Anonymous

Är det ingen här som kollar källkritik? Googlade och fick fram på 5sekunder att dessa ciggpaket släpptes 2016. Wow... seriöst människor. Kolla fakta.

#47 - Anonym

Amir lägger upp bevis på att han inte har gjort en gastric bypass eftersom han alltid döljer en specifik del av magen... bara det att man ser ärret, vafan trodde han att ingen skulle se det? 😂

#48 - trottwell

Finns ingen som vill skriva lite till mig ja finns på Flashback

#49 - Anonym

#51 Vart ser du ärret?

#50 - Anonym

#50 Kan du inte ge oss källan då?
Försökte faktiskt googla själv men fick själv inte upp något. Dock beror säkert det på att jag inte visste vad exakt jag skulle söka.

#51 - Anonym

#53 Sticker upp som ett ljust rosa-aktigt streck vid kalsongerna på vänster sida

#52 - Läkarstudent

#51 Du kanske ska kolla upp vart ärren efter en gastric bypass sitter. En gastric bypass innebär att man tar bort delar av magsäcken. Magsäcken sitter på ÖVRE delen av magen. Majoriteten av operationerna görs dessutom som titthål, vilket innebär att man får flera ca 1cm stora ärr runt om på magen. Ingen av dom sitter så lågt som vid kalsongkanten. Det finns dessutom massa krav på att få göra en bypass. Ett är att man måste ha ett BMI på 40. Googlade till mig att Amir är 186 cm lång. Detta innebär att han måste väga vinst 138kg. Vilket jag absolut inte tror han vägde innan sin viktnedgång. Bara dumt att spä på sånna här dumma rykten! :)

#53 - Sara

Alltså, alla i detta kommentarsfält är så jävla trötta och avindsjuka att det rakt är synd om er. Sök hjälp, for real.

#54 - Anonym

#57 På vilket sätt är vi avundsjuka och trötta?
Villa syftar du på? På de som försvarar Therese? De som bryr sig om att hon eventuellt ljugit? De som snackar om annat?

#55 - anonym

Hon har tagit bort videon nu

#56 - anonym

#60 men för helvete han är en vuxen man och inte en tonåring som är nykär skärp er för fan. vill han va med Therese så låt han va de HERREGUD

#57 - Anonym

Hon har tagit bort videon nu. Även den där hon betalar en kille för att vara hennes pojkvän, varför är den borttagen? 🤔

#58 - Anonym

#62 OCH den när hon bara ska äta svart mat under en dag, vad händer?

#59 - Anonym

#62 samt den videon där hon rensar ut 100 saker. Undras vad som händer?

#60 - Anonym

Hon kanske tar bort flera videor för att kunna skylla på något annat, typ nåt tekniskt eller dyl. Om hon bara tar bort den kritiserade videon bekräftar hon att något är fel med den och måste försvara sig.

#61 - Anonym

#65 Känns fortfarande som en dum idé, hon förlorar ju en massa pengar på det, för att inte tala om all tid hon har lagt ner sammanlagt på alla videos. Men det kanske är som du säger

#62 - Anonym

så skönt att amir lagt av med youtube.

#63 - Hej

Varför tog du bort vissa kommentarer?

#64 - anonym

#63 pga rent hat

#65 - Anonym

Therese tog bort videon men hon nämnde ingenting i sin senaste video som hon filmade idag och publicerade för en halvtimme sen...

#66 - W

Therese besvarat spekulationerna angående hennes videos.

"PS. Jag har sett att en del av er uppmärksammat att mina senaste fem videos försvunnit från kanalen. Jag vet faktiskt inte själv var de tagit vägen, men har mailat Youtube, så förhoppningsvis får jag hjälp snart!"

#67 - Anonym

#52 Fast det finns en annan operation också som heter sleeve, den görs på ett annat sätt, kan vara den han gjort. Dessutom så kan man göra överviktsopperationer på privatkliniker som man får bekosta själv och där finns det inga minimum krav på BMI. Du kanske skulle plugga på lite, om du nu är läkarstudent som du utger dig för att vara. :)

#68 - Anonym

Hon har rökt hela tiden. Jag bor i ingången bredvid henne med min mamma och jag har sett henne röka när hon gått sina hundar.

#69 - Bye Therese

Therese har tagit bort sina senaste videos, en av dom var den med cigarettpaketet den andra var om onlinepojkvännen. Tycker tyvärr att hon tappat gnistan totalt, alla videos är snuttigulliga, hon är onaturligt glad hela tiden (vilket inte är konstigt eftersom hon tjänar grova pengar) men blir såååå trist att kolla på. Jag saknar när hon bodde själv och inte var stenrik, då kunde jag relatera, not so much anymore!

#70 - Äsch

Jo men visst, det är inte youtube som raderat hennes videos det är ju hon själv som vill dölja sina misstag. Ladda gärna upp 24 tim liven som du lovade också när du ändå är i farten...

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com