Misslisibell ryter ifrån

Lisa har på sistone fått kritik för att hon förändrats och många pekar ut hennes pojkvän Carl som ansvarig och hon har nu fått nog av kritiken och ryter ifrån i sin senaste video
 
Lisa medger att hon har förändrats, men att det inte beror på Carl, utan att det är en naturlig del av livet. 
 
Hon tycker att folk målat upp en felaktig bild av Carl och menar att han bara varit positiv för hennes välmående. 
 
Lisa berättar att hon vet sitt värde, vet hur hon ska behandlad och skulle inte vara tillsammans med Carl om han behandlat henne dåligt.
 
Hårfärgningsvideon var den gjord med glimten i ögat och hon menar att det inte ligger något bakom att hon förut tyckte det var snyggt med kort hår och nu gillar längre hår. 
 
 
Flera tittare tycker att Lisa missuppfattat kritiken.
 
 
#1 - Let go let

so u wanna let go let go let go (eko)

#2 - Anonym

Bra att hon faktiskt står upp för sig själv.

Hoppas ni som kommenterade rent ut sagt elaka saker på det förra inlägget ang Lisa skäms.

#3 - anonym

okej snyft snyft

#4 - Anonym

Lisa är 18 år. 18. år. Hon är precis myndig. Det är väl mer än naturligt att hon ändrar smak, ändrar beteende, söker och hittar. Klart hon förändras efter att ha hittat sin första kärlek. Klart hon uttrycker sig på ett visst sätt.

Jag förstår inte kritiken mot henne överhuvudtaget. Visst har hon uttryckt sig starkt om saker som hon sedan tycker om eller slutar tycka om etc. Men det är väl en naturlig del i att växa upp? Man ändrar sig! Grejen är ju bara att hennes uppväxt och förändringar som det bidrar till råkar ske inför ett öppet fönster för hela världen att se.

Varför kritisera henne för att hon ändrar sig? Har ni aldrig ändrat er? Trist liv i såfall. :)

#5 - Anonym

Vem här blir inte förändrad när man träffat sin första kärlek och fortfarande är nykär!? Herregud...

#6 - Angelica

Hon är ju bara lack på henne för att hon börjar bli vuxen. Folk vill väl att hon ska vara som hon var när hon var 14-15, men guess what? Ingen är samma person som 14-åring och 18-åring. Gillar ni inte Lisas content nu så avprenumerera, personligen så föredrar jag hennes content på senaste tiden.

#7 - Youtubekanalen

Alla människor förändras väl i den åldern? Man byter allt, hela tiden.. Vill prova nytt, hitta vad som känns rätt & fel! :)

#8 - Anonym

#7 fast jag är i samma ålder och varken jag, mina kompisar eller andra födda 01 på min skola har ändrats så mycket och såpass ofta som hon gör

#9 - Anonym

Hahhaha fejktårar

#10 - anonym

när jag var i den ålder var jag mer mogen än hon är. hon beter sig som en fjortis. jo hon har förändrast sen hon träffade killen. hon var mer mognare när dom inte var ihop.

#11 - Anonym

Lisa är en ICA basic version av Linn Ahlborg

#12 - Anonym

men alltså HERREGUD vilka vidriga jävla kommentarer ni vräker ur er, fucking bete er.

#13 - Anonym

Damage control från Lisas sida inför videon Amir ska släppa om hennes hårfärgning imorgon lol.

#14 - Anonym

#13 Tror också det

#15 - Anonym

Klart man kan förändras men hon har verkligen blivit en fjortis och mer omogen. Tycker det är synd att hon gick från att älska att vara naturlig till att ha fransar och börja sminka sig mer helt plötsligt. Klart man kan förändras men luktar ganska mycket identitetskris när man går från en person till en annan över en natt

#16 - Anonym lama

Lisa måste lära sig att ta kritik på ett bra sätt. Utan att börja gråta och prata om att hon är ett fd mobboffer. Det är liksom viktigt om man är så känd som henne, att man kan möta kritiken på ett bra sätt utan att behöva ryta ifrån. Specifikt också i detta fall när tittarna klart och tydligt inte vill henne något illa.

#17 - Dina

Amirs kommentarer om Lisas hårfärningsvideo, ren och skär mobbning där. Usch Amir! Den där videon skulle du inte låta vara uppe om du har något samvete alls.

#18 - Anonym

Har aldrig haft intresse för henne och tycker hon borde skaffa personlighet, men hatet mot hennes förändring är bara löjlig. Hon har varit känd sen hon var 11 och folk verkar fortfarande se den lilla 11 åringen som provade kläder från Ullared. Hon är 18 och har kille, såklart att hon kommer ändras. Man ändras en hel del från åldern 14-18, folk måste sluta överanalysera allting, det blir bara jobbigt. detta är varför många child stars i usa blir som de blir, för de har alltid folk som övervakar de och pekar ut allt de gör

#19 - Anonym

#18 Fast det handlar inte om att människor ser henne som 12 år. Hon förändrar åsikter och kläder, stilar och beteenden jätteofta. Under senaste 2 åren har hon typ haft 5 olika stilar. Det var inte länge (max senaste 2 år sedan) sen hon hade väldigt kristna åsikter osv. Och känns som det är helt bortblåst just nu.

#20 - Anonym

#17 Ja all befogad kritik mot stackars lilla ömtåliga Lisa är faktisk mobbning! Glöm inte att köpa hennes bok också!!

#21 - Anonym

#20 Det är väl klart det är svårt för de som varit mobbade att ta ”kritik” på rätt sätt. De är ju vana vid att allt är fel hos dem. Dessutom är ”kritiken” sällan konstruktivt framställd, vilket gör det hela ännu värre.

#22 - Anonym

#21 Jag har själv varit mobbad under nästan hela min uppväxt men det är ett jävla daltande med Lisa. Och har väldigt sällan sett kritik mot henne som inte varit konstruktiv, förstår inte vad det är du syftar på? Det är alltid hon som vänder på saker så att det blir synd om henne istället.

#23 - Anonym

ÄR DET NÅGON SOM VET VAD SOM HAR HÄNT MED FELICIA BERGSTRÖM? HON HAR INTE LADDAT UPP NÅGOT PÅ 5 MÅNADER!? 🙄
Saknar henne.

#24 - mamman i gänget

Synd att så många här har så svårt att acceptera att alla människor är olika och tar motgångar olika. Lisa har ju inte haft det enkelt innan och jag personligen förstår verkligen att hon tycker att detta konstanta näbbandet mot henne har gått överstyr. Förhoppningsvis så kommer det växa fram lite medmänsklighet och acceptans i er alla i framtiden. Hur påverkar det ER PERSONLIGEN att Lisa byter klädstil eller värderingar? At the end of the day: sluta bara följa henne om det sticker så i era ögon. Förstår att man kan bli triggad av att hon överkonsumerar (vilket jag absolut inte försvarar, då jag tycker att det ska vara allmän kunskap om hur smutsiga kläd-industrier är) och att hon känns fake pågrund av sina förändringar, men jag tror verkligen henne när hon säger att det är kopplat med hennes mentala hälsa, det är inte ovanligt att det blir så. Blir så trött på den ständiga negativa inställningen till allt och alla som verkar vara trendigt just nu, inte konstigt att det är så många som mår dåligt.

#25 - Anonym

#23 Hej Felicia. Bye Felicia.

#26 - Anonym

Låt tjejen leva bara!! Herreeeguuud

#27 - anonym

#26 låt folk ge kritik herregud !!!

#28 - Anonym

Tycker Amir är så otroligt jävla elak i sin senaste video angående Lisas hårfärgning, fick ont i magen av att kolla på den. Han är 30 år gammal och borde veta bättre än att göra en sådan video, speciellt efter videon Lisa la ut igår. Hon har redan fått hur mycket kritik som helst och mår dåligt över det, hur kan han då filma, redigera och lägga upp videon utan att tänka en gång extra på om det är något han verkligen borde göra? Blir så ledsen. Han sitter med bitchblick hela videon och säger att han definitivt inte vill kolla fler av hennes videos efter att ha sätt denna, vilket enligt mig är ren jävla mobbning. Även sättet han svarar på sina följares kommenterar i kommentarsfältet där de skriver elaka kommentarer och han håller med.. Har han inget samvete över huvud taget?

#29 - Anonym

Hon svarar endast på kritik när den kommer från andra youtubers? Först Matgeek och nu Hydras video, men det krävs alltid att någon call her out för att hon ska svara. Hennes följare var på henne i evigheter om fejkväskorna men det sket hon fullständigt i, tills Matgeek satte henne på plats. Om ni inte har märkt det får hon även kritik för att överkonsumera, men denna kritiken tog hon inte upp i sin snyftvideo? Väntar tills någon gör en video om det så att hon kan svara på det också. :)

#30 - Anonym

#29 Exakt! Och nu kom hennes gråtvideo så fort hon fick höra att Amir skulle lägga upp en video om henne.

#31 - Emelie

Alltså har Amir inga spärrar? Hur kan han tycka att det är okej att lägga ut en sådan video där han totalsågar en annan kreatör? Speciellt efter Lisas video igår. Blir galen på att han säger ”Lisa är säkert jättegullig men jag får stresspåslag av henne och kommer definitivt inte kolla på något annan video med henne” med äcklad blick under hela videon. Som att de elaka han säger skulle bli rättfärdigat för att han säger ”hon är säkert snäll bla bla bla”. Att han, som 30 åring, inte skäms när han sitter och sågar en ung tjej sådär.

#32 - Anonym

Felicia sprider propaganda på instagram just nu och påstår att hon kan känna av folks "energier" genom chatten... Hon blockar alla så fort någon kritiserar minsta lilla.

#33 - Anonym

#32 Sedan påstår hon även att majoriteten av ALLA män endast tänker på sig själva och att det är deras fel att Felicia är missnöjd med sin kropp och situation. Hon tycker också att manliga youtubers inte gör tillräckligt för att inkludera folk som henne (tjocka). Hur självupptagen kan man vara egentligen? Alla andra är tydligen ansvariga för hennes problem.

#34 - anonym

hennes video är helt märklig. INGEN har hatat på Carl. Vad folk har undrat över är hur hon ena dagen inte är ytlig alls och nästa dag skriker hon pga en toning i hennes hår som knappt märktes. Ingen bryr sig om att hon förändras, hon byter stil varannan vecka ju. Folk undrar bara vad som händer när hon går från att vara helt genuin och najs till ytlig och nästan fjortis skrikande. Inte konstigt alls att folk undrar... problemet med Lisa ärju att hon inte kan ta kritik utan ser allt som har mot henne. Så hon tar det väldigt hårt och har även en tendens att missuppfatta sina följare. Det är typ 1 av 5 kommentarer som har varit otrevliga på hennes video, resten har varit frågor eller konstuktiv kritik. Näst intill inget hat. men hon ser bara 100% hat. hela tiden.

#35 - K

Folk har missuppfattat den kritik hon fick? Det handlar inte om att Carl är en dålig person, än en gång kan hon inte ta till sig kritiken utan vänder och vrider på den tills den inte alls stämmer överens med vad den var från början. Kritik är en del av livet, tjejen kanske borde lära sig att handskas med det snart. Sen att hon är i ett förhållande, kul för henne, idc men det folk reagerat på är hennes enormt förändrade personlighet. Vi kan väl hålla oss till det konkreta, tack

#36 - Anonym

Hela videon bebisar bara återigen hur omogen hon är. Hon trycker på att hon är ett gammalt mobboffer, hon vrider om hennes tittares åsikter och tankar och väljer att besvara det hon själv vridit om. Hon tog inte upp någonting om hennes överkonsumtion som hon fått VÄLDIGT mycket kritik för. Tröttsamt.
Hon nämnde även att Carls beteende framför kameran beror på att han är obekväm på sociala medier. Hur går det ihop när han själv driver en Youtubekanal med sina vänner? Mycket som ej går ihop enligt mig.

#37 - Anonym

#36 snark bara håll käften :>

#38 - E

Kan folk sluta attackera henne hela tiden yikes

#39 - Anonym

#32 vart har hon sagt det??

#40 - Anonym

Hur går det ihop att ”det här med sociala medier är nytt för Carl”, samtidigt som han och hans polare har en egen youtubekanal? Varför skulle han inte kunna vara sig själv när Lisa filmar, men vara avslappnad framför sin egen kamera? Får inte ihop det 😂

#41 - Anonym

Kan man anmäla ett kommentarsfält? Dessa kommentarer mot Lisa är ju helt sjuka. Blir mörkrädd när jag ser alla dessa otrevliga kommenterar mot henne. Hade ni verkligen vågat säga dessa saker till henne i verkligheten?
Om ni hade varit Lisa i denna situationen hade ni velat få allt detta mot er?
Lägg bara ner.

#42 - anonym

#41 men snälla man ska väl ändå kunna ge kritik under en video hat fattar jag men det mesta under hennes video är kritik och Lisa verkar se att kritik är hat enligt henne vilket de inte är

#43 - Anonym

att folk inte fattar att man förendras när man blir äldre, folk får ta allt med en nypa salt.

#44 - a

vad har hänt med tova helgersson ??

#45 - Anonym

#44 Bente sa i en av hennes lives att Tova inte mår bra just nu och orkar inte med sociala medier. Vi får väl se om hon kommer tillbaka, är klokt av henne att ta en paus i alla fall

#46 - Anonym

#44 Tror Tova tog sig vatten över huvudet när hon skulle flytta hemifrån, starta upp sina sociala medier igen, och göra sitt förhållande offentligt på samma gång. Tror det blev mer än hon klarade av efter att ha varit borta så länge efter hennes brors bortgång. Bättre att låta det vara, så kanske hon kommer tillbaka vid ett senare tillfälle när hon mår bättre 😊

#47 - Anonym

Är det någon som brukar kolla på Swebliss streams? Hon gick verkligen full psyko igår, det går inte att fatta att hon är 32 år gammal... Hon beter sig som en 15 åring som ska bli behandlad som en prinsessa av alla, annars blir hon helt galen.

#48 - Anonym

#47 vad hände i hennes stream?

#49 - Anonym

#48 Hon kunde inte hantera att andra players dödade henne i spelet World of Warcraft. När hon såg att de som dödade henne var i samma guild (som ett community) som Pojken (en annan streamer) så började hon hålla honom ansvarig och började skriva i hans chat att Pojkens dumma vänner hade fått henne att börja gråta. Det höll på väldigt länge och var en riktig fars. Svårt att få med alla detaljer här, men hon kallade folk för dumma i huvudet, "retards", och sa att folk som kritiserar henne måste höra röster.

#50 - Anonym

#49 Kallade hon inte folk för horor också? Det var helt sjukt.

#51 - SKRIVDIVAN & kinkiga relationer

Klart att man förändras i alla möten med nya människor. På ett eller annat sätt. Det gör alla. Jag förändrades som fan i mötet med mitt senaste dejtingpatrask. Först till det sämre. Men nu till det bättre.

#52 - Anonym

Joakims story??

#53 - Anonym

Swebliss ballar ur igen: https://www.twitch.tv/swebliss
Alla som vill se en 32 åring bete sig som en liten 14-årig diva kan ju ta sig en titt.

#54 - anonym

#53 osmart av dig att göra reklam för henne genom att dela länken.

#55 - Anonym

#54 Nej? Jag vill sprida vetskapen om hur galen hon är.

#56 - anonym

#55 och du gör precis tvärtom

#57 - Anonym

#52 Vad är det med den?

#58 - anonym

swebliss är emma från emma och konrad för er somm inte vet

#59 - anonym

#58 alla som följer senska youtubers vet redan detta

#60 - anonym

eller nä kanske inte föresten

#61 - Anonym

Vem är Hydras stalker, någon som vet?!

#62 - Anonym

Nicci å Johanna ät kusiner wtfff

#63 - anonym

#62 jaha och? va är de me det då?

#64 - Anonym

#62
Johanna?

#65 - Anonym

Hon från gustav och Johanna

#66 - A

Ingen som undrar vad som har hänt med j&js hundar??? Är ju bars ungen dom bryr sig om nu.....

#67 - Anonym

#66 alltid finns det något ni följare ska klaga på... Det minsta lilla dom gör så är de fel enligt er

#68 - maj svenssonHej!
Älskar dig och denna sida <3<3<3
Jag vill tipsa er om länkar som gör att jag sparar mycket pengar varje månad.
Här shoppar jag allt från mode, märkeskläder, skönhet, hälsa och inredning.
Hoppas det funkar för dig/er med!!! Kramar <3<3<3<3<3

Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Lyko:
https://referme.to/9vACAmo

Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Refunder:
www.refunder.se/b/Spara50

#69 - Anonym

Någon som vet hur det ligger till mellan Bente och hennes kille? Är dom tillsammans igen eller är det fortfarande slut? Tänker mest eftersom hon inte nämnt honom någonting och dom sågs en gång och aldrig mer typ efter uppbrottet

#70 - Anonym

#69 Hon har väl sagt att de är tillsammans igen? De har träffats flera gånger + åkte väl till gotland tillsammans

#71 - Anonym

#69 Hon är i hop med Erik det är bara att hon inte pratar som mycket om honom och behöver ju inte alltid nämna honom hela tiden

#72 - Anonym

#69 de är tillsammans igen och har distansförhållande

#73 - W

Så jävla viktig video för alla unga som funderar på att skaffa implantat https://www.youtube.com/watch?v=I7JsZsCLG9k

#74 - Anonym

Är det någon som vet vad som händer med @akaastrid !!?

#75 - Anonym

Asså den där stalker historia från Hydra, känns inte så legit när han erkänner att han skapar flera gånger ett nytt konto bara för att följa henne för han måste veta var hon är.

#76 - Anonym

ja vafan händer med astrid??? är hon okej? lever hon ens? herregud

#77 - Anonym

#74 Vad har hänt med henne eller va?

#78 - Anonym

#77 kolla hennes senaste Instainlägg det låter typ som att hon ska begå självmord eller något...

#79 - Anonym

#78 hon eller någon annan har raderat det nu iallafall men det lät inte bra alltså

#80 - Anonym

usch, hoppas att hon är okej :(

#81 - Anonym

Vad skrev Astrid?

#82 - Anonym

#81 Hon har lagt ut ett till inlägg nu där hon förklarar lite, men vet ej vad hon skrev i inlägget som tagits bort

#83 - Anonym

Nej nu verkar har det också ha raderats

#84 - Anonym

#81 ”Vill bara säga att allting har blivit ett missförstånd, och det enda jag gjort senaste månaden är att klara upp hela missförståndet, men ändå lägger sig folk i som ej har med att göra. Sedan finns det ju andra saker. Jag suger, är en dålig kompis, är oärlig och ibland självisk. Jag är ful, är för kort, har för ful kropp och det har jag hört i 4 års tid. Är klar, är jätteklar med allting. Alla hatar mig, jag hatar mig. Tycker inte synd om mig själv. Finns få som tror på mig. Men jag ser absolut ingenting att leva för längre, ingenting , ingen liten susning. Jag älskar mina nära och kära. Jag har lidit i 9 månader, men ingen ser det. Godnatt, ingenting är erat fel. Bara mitt.”

#85 - A

#67 för att man tar hand om det msn har skaffat sig ja? O inte bara bryr sig om sina jävla barn.....

#86 - Anonym

#85 MEN SNÄLLA ta hand om ditt eget liv istället för att klaga på andra. Dom har fan inte varit på Youtube på ett bra tag nu och så du vet ju för fan inte hur mkt dom tar hand om sina djur skärp dig för fan

#87 - Anonym

#84 Tack för svar!

#88 - A

#86 håll käften på dig din agressiva jävla menskossa!

#89 - A

#86 säg för helvete inte åt mig vad jag ska göra din kaxiga jävla snorunge! Byt tampong eller nåt o tänk på ditt jävla språk. Går du i särskolan eller?! Jävla handikapp!!!

#90 - A

Hej

#91 - A

Hej

#92 - Anonym

#88 #89 HAHAHAHAH BLEV DU KRÄNKT NU ELLER ? Ska jag tänka på vad jag säger ?? kolla för fan hur du själv skriver jävla dubbelmoral

#93 - A

Nej men du blev uppenbarligen rövknullad med ditt jävla språk!

#94 - R

#8 Jag hoppas innerligt att du skämtar! Det är väldigt vanligt att man förändras genom åren - jag var långt ifrån samma person som jag var när jag var 14-15 år efter att jag hade fyllt 18. Inte ens när jag var 16-17 år.
Sen om du, precis som de flesta andra, bara ska klaga på att Lisa har förändrats och vuxit upp så kan ni väl lika gärna bara avfölja henne? Bara onödigt att kasta massa hat mot en som förändrats till det positiva och som även vuxit upp. Hon är ingen fjortis längre, hon är en vuxen kvinna. Lär er att bara acceptera att så är det.

#95 - Anonym

Åh vilken otrolig lättnad efter astrids nya inlägg, hoppas verkligen hon får den hjälp hon behöver❤️

#96 - Anonym

#81 Tack för svar, gud vad hemskt :( följer inte henne men de gånger jag sett hennes inlägg och captions märks det ju att hon inte mår bra och har en otroligt skev självbild. Har sett henne i verkligheten någon gång och hon är väldigt söt som hon är! Ingen borde må så dåligt i sig själva att de redigerar sig själva till ”perfektion”, så himla tråkigt verkligen då hon son sagt i verkligheten är en fin tjej. Hoppas hon får den hjälp hon behöver!!

#97 - Anonym

#73 Taack för att du sprider videon! Hade ingen aning, var otroligt intressant och jätteviktigt!! Även för mig som inte ens har eller tänkt skaffa implantat.
Hoppas videon kan spridas ännu mer!

#98 - Youtube virre

Hoppas allt går bra mellan Lisa & hennes kille och att man inte tar för mycket åt sig av folkets kommentarer :)

#99 - W

#97 Tack själv! Hade heller ingen aning om detta, men jag hoppas unga ser denna video och tänker om. Ha en fin dag!

#100 - Anonym

#76, Vem är Astrid?

#101 - Anonym

Hej

#102 - Anonym

Hej

#103 - Anonym

Hej

#104 - Anonym

Hej

#105 - Anonym

Hej

#106 - Anonym

Hej

#107 - Anonym

CARL ALEXANDER RASK KÖR BIL IGEN MED FILMKAMERA I HANDEN + BARN I BILEN.
INTE OKEJ!!!!

#108 - SOSSE

#107
Håll käften och kolla upp vad du gör med ditt liv.. Tönt.

#109 - Dina

#108 Hej Rask. Kul att du hittat skvallersidorna och inte bara Flashback.

#110 - Anonym

Verkar som att Lovisa (laki) och Emil har gjort slut. Båda har tagit bort flera bilder samt deras höjdpunkter de haft på varandra på instagram :(

#111 - Anonym

#110 Måste vara väldigt nyligen isåfall då hon nämnde honom i en video för tre dagar sen senast

#112 - X

Älskar att man får bättre skvaller av den här bloggens kommentarer än själva blogginläggen :')
Svenska Youtubers kanske borde rekrytera förstärkning.

#113 - SOSSE

#109 /Dina
Rask är jag inte, flashback däremot det är grejer. Får du lov att vara där för dina föräldrar?

#114 - #114

Hallå vad heter hon tjejen Hydra bråkar med på Instagram??

#115 - Anonym

Hahaha vad kan en monteringsats för en kamera kosta att fästa i bilen RASK. Du som får swish donationer när på varje kväll.
Varför ens försätta andra i trafiken och familjen för fara för din inspelning i bilen? Vilken pappa gör sådär????
Lev som du lär !!!!

#116 - Anonym

#110 Hm konstigt, vad jag kan se har Laki fortfarande kvar honom i sina höjdpunkter

#117 - anonym

De flesta som har kommenterat på hennes video har märkt att hon förr var mycket mer självsäker och mer mogen än vad hon nu är. Nu är hon så himla orolig av allt vad Carl ska säga och tycka, har märkt att DET är vad som irriterar folk.

#118 - Anonym

Grina på

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com