Hotfull man jagar och försöker förgripa sig på Nina i centrala Stockholm

Nina berättar på Instastory att hon igår natt på väg hem blev jagad av en cyklande man på Medborgarplatsen i Stockholm. 
 
Medan hon blir jagad ringer hon polisen, han lyckas dock ta tag i henne och hon skriker allt hon kan, men han ger sig inte. 
 
En man på andra sidan gatan hör henne och hjälper henne in i hans bil, men förövaren blir då hotfull mot den hjälpsamma mannen och vill att han ska överlämna Nina.  
 
Till slut kommer polisen och griper förövaren. 
 
Nina är oskadd och hon berättar att hon inte vet vad som hade hänt om mannen inte hade hjälpt henne. 
  
#1 - Anonym

Vem är Nina??

#2 - Anonym

Sa hon inte att han INTE lyckades förgripa sig på henne utan endast försökte??

#3 - anonym

Alltid dessa jävla majoriteten MÄN.... Synd att hans mamma aldrig gjorde abort.

#4 - Anonym

Vem är Nina? Någon som kan förklara? :(

#5 - Anonym

Är inte Nina hon från typ PH? Som va tillsammans med Marcelo eller är jag ute och cyklar?
Tragiskt att man inte ska kunna vara ute i mörkret som tjej utan att något ska hända

#6 - Anonym

Såklart det är män som förgriper sig på en. Män är biologiskt starkare än kvinnnor, så kvinnor blir undergivna i sån situation vilket sånna as utnyttjar. Hade det varit tvärtom mellan en kvinna och man så hade det sett likadant ut, kvinnor som förgriper sig på män. Det är inte män som förgriper sig på en, det är IDIOTER.

#7 - Dedu

Vem?

Ska du inte skriva om att RMM har släppt en bok? Det brukar du ju vara snabb med..

#8 - anonym

#6 nej det är inte Män det är SVIN

#9 - Anonym

#8 Ja de är svin, men de är också män. 99% av allt sexualbrott begås av män (mot kvinnor).

https://www.bra.se/statistik/statistik-utifran-brottstyper/valdtakt-och-sexualbrott.html
”Av de personer som var misstänkta för våldtäkt mot kvinnor/flickor respektive mot män/pojkar var 99 respektive 82 procent män.”

#10 - Anonym

Så otroligt less på alla äckliga män. Låt oss tjejer vara.

#11 - hanna

#1 #4 niña var med i ph för typ ett år sedan, tror hon håller på med yt också med är inte helt säker

#12 - Anonym

I vilket avseende hjälper Carl A Rasks donationer honom rent kvalitet sätt hans kanal? Vart tar hans Swish pengar vägen? Vart läggs de på? Och hur beslutsförs dessa till bättre content? Vart går pengarna egentligen? Han har samma innehåll och får mest tittarsiffror på andra. Men vart tar hans bidrag vägen. Och varför kostar han inte på sig ett stativ i bilen? utan försätter andra för fara och sin familj med att handhålla kameran för content. Vem gör sååååååååå???

#13 - Anonym

Usch vad obehagligt

#14 - Anonym

Usch vad obehagligt

#15 - Anonym

Bente har fyllt sina läppar

#16 - Anonym

erik o bente har gjort slut igen

#17 - Anonym

#16 vart har du fått den informationen ifrån?

#18 - Helskägg

#17 Hon sa det på sin insta story

#19 - Lullz

Ser ut som Bente gjort fillers.

#20 - anonym

fyfan vad obehagligt tur att hon klarade sig<3 fick hjälp hade med fått panik skrikit om det hände mig. usch fyfan för män är svin.

#21 - Anonym

Kan vi överhuvudtaget vara säkra på att detta har inträffat? Kan vara ett sätt att få lite mer uppmärksamhet? Jag lyfter alltså bara frågan.

#22 - Anonym

Hur fan ser bente ut? Omg inte lite obvious aTT hon gjort läpparna när hon håller på sådär med munnen på snap... och ja, det var ju inte direkt snyggt, mycket finare innan.

#23 - Sara

#15 #19 Och? Hon är 25 och gör VAD FAN HON VILL MED SIN KROPP! Snälla, väx upp.

#24 - Anonym

Nån som vet varför Vanessa Lööf har hakkors i sitt namn på snapchat ? Hon lär sig ju inte av sina misstag, jävligt idiotiskt

#25 - Anonym

#6 du satte fan ord på exakt alla mins tankar kring dehär, hjälte

#26 - Anonym

Hur jämställt är det att säga att ALLA män är svin liksom

#27 - Anonym

Hahah åh nej ser ut som Bente fått en allergisk reaktion

#28 - Anonym

Ja, Bente har gjort fillers, och det ser bra ut, inte för mycket. Hon är ju svullen nu så snart lägger det sig. Det blir bra! Good job Bente!

#29 - Anonym

#24 Hakkorset betyder lycka och välgång egentligen, det är därför nazisterna tog det till sig så att hon har hakkorset behöver inte betyda att hon är nazist. Finns bland annat en kille vars flickvän jag följer som har svastikan intatuerad på halsen eftersom det är hans religion.

#30 - Anonym

Någon som vet om Vanessa och Johanna är vänner? De undviker båda att svara på frågan men de verkade ha löst allt senast någon nämnde dom. Vad hände?

#31 - Anonym

#21 hon har ju till och med lagt upp en bild på att hon ringt 112?? Wtf

#32 - Anonym

#29 Fast tror knappast att det är den buddhistiska betydelsen som Vanessa åsyftar till direkt. Hon har ju lagt upp bilder på hakkors för att provocera och pratat om att hon gillar Hitler. Så skulle säga att hon gör det för att provocera helt enkelt.

#33 - Nr: 9

#26 När man säger en sådan sak som ”alla män är svin” så menar man inte individuellt utan strukturellt. Man menar alltså att män i grupp, män generellt är svin. Eftersom vi inte vet vem som är kapabel till att våldta, misshandla eller utföra andra brottsliga oftast sexuella handlingar, så blir alla män potentiella våldtäktsmän. Detta grundar sig i statistik också, som jag länkade i en tidigare kommentar. 99% av alla de misstänka för sexualbrott mot kvinnor var män. 99% män. Därför blir det ganska naturligt att säga att det är män som våldtar, att män är svin. Att alla män är potentiella våldtäktsmän eftersom siffran är så pass hög i statistiken.

Och för att förtydliga detta. När man säger ”alla män är svin” eller något liknande så menar man inte det bokstavligen och individuellt. Jag exempelvis, älskar min pojkvän, pappa och bror, jag tycker inte att dom är svin, även om de är män.

#34 - Anonym

känns inte så bra att vanessa lööf har hakkors i sitt snapchatnamn... jag är för free speech men det känns som hon är lite väl extrem? man kan bara hoppas att det är en rebellperiod i hennes liv. men hur fräscht är det att sätta hakkors i sitt namn? vad är poängen?

#35 - Corina

Fina ord!

#36 - Corina

Fina ord!

#37 - Anonym

Ja jättebra att Amir skänker kläder men varför måste han jämt skryta och stoltsera om det på Instagram? Börjar bli pinsamt

#38 - Anonym

#34, hej Vanessa du la ut din senaste video för 6 mån sen.. dags för en liten fisketur?

#39 - Anonym

#34, hej Vanessa du la ut din senaste video för 6 mån sen.. dags för en liten fisketur?

#40 - anonym

#38 det är ju inte ens vanessa som skriver

#41 - Anonym

#22 Håller med, det ser verkligen inte bra ut på henne. Ja, hon får göra vad hon vill med sin kropp osv men man hoppas ju att hon inser att hon inte passar i det och låter det gå ur.

#42 - Anonym

döp om bloggen till svenskakändsar.se istället

#43 - Anonym

döp om bloggen till svenskakändsar.se istället

#44 - Anonym

Jessica Pamlin har gjort fillers i sin näsa och i förra videon sa hon att hon skulle tänka på vad hon säger och han ger ut för signaler till andra som kollar...

Vad tror hon egentligen hon ger ut för signaler med en skönhetinrgepp video? Inte så smart av henne är själv emot såna här video och ja man får göra vad man vill med sin kropp så länge man inte påverka andra som Jessica och gör en video om de

#45 - Amanda

Kul att Felicia aweklev köper en valp men sen åker bort hela tiden...en valp är som ett barn, otroligt ansvarslöst av henne. Usch, vissa ska inte ha djur

#46 - Anonym

Ska ingen kommentera Bentes fillers? Brukar gå duktigt med kommentarer om sådant.

#47 - Anonym

Rebecca Stella har gift sig om någon har missat det.

#48 - Anonym

#46 Det är rätt så många som har kommenterat det

#49 - Anonym

#45
Fast hon jobbar ju oftast hemfrifrån, plus dem är två som tar hand om den? Tex när hennes kille är på jobbet så tar väl hon hand om den, och sen när hon behöver åka iväg på jobb lite då och då tar väl han hand om den?

#50 - Anonym

Ni som kommenterar om Bentes nygjorda läppar så är dom svullna & kommer lägga sig om några dagar, bara så ni vet.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com