Anis Don Deminas gamla rap battle-videos väcker reaktioner

Instagramkontot "Dumpadejten" la igår ut en kompilering av olämpliga grejer Anis sagt under rap battles. 
 
Anis säger bl.a "tanken av dig får mig att vilja åka till din bondgård, våldta din morsa, armbåga din farsa, tvinga han titta när jag lägger ner din syrra och stampar på hennes fitta". 
 
Klippet har plockats bort av Instagram och Anis har blockerat instagramkontot. 
 
 
 
#1 - anonym

Varför måste folk ha sånt vidrigt språk i sina "raplåtar" skriv om kärlek istället

#2 - Anonym

Kärlek och gemenskap är något som Anis aldrig har fått i sin barndom och därför skriver han sån här skit

#3 - Anonym

Jag gillar rap och förstår att det brukar vara rätt otrevligt på battles men fyfan vad sjukt, snacka skit om varann idc men varför ska man dra in våldtäkt. 😟

Nu ser detta ut som en gammal video, kollar inte på Anis men dömer detta pga hans utseende. Säger inte att det är okej, men om han inte visat på sena år att han tycker sådant här är okej så känns det som han vuxit upp. Men som sagt, kollar ej på honom vet inte hur kan beter sig annars.

#4 - anonym

#3 istället för att vara otrevliga mot varandra så kan man ju svara tillbaka med kärlek och så "vinner" man på de :)

#5 - Anonym

Bara jag som reagerat på att Felicia Aveklew ofta försöker verka klimatsmart och att hon bryr sig om naturen, men hon varit till Grekland två gånger på tre veckor och nu ska till Maldiverna om två månader? Lite dubbelmoral kan man ändå tycka :/

#6 - anonym

#5 Som MoaMurderess har sagt tidigare man ska inte behöva sluta leva bara för att man ska tänka klimatsmart absolut kan man få åka utomlands och att vara klimatsmart det kan man vara hemma t.ex sopsortera, shoppa mindre kläder och sluta äta kött. Alla kan inte göra allt men alla kan göra något och att sluta leva bara för att vara klimatsmart är inget alternativ

#7 - Anonym

Förstår dock inte folk som drar upp andra youtubers/influencer när det handlar om en youtuber? Vad har dem med detta att göra?😅

Men angående Anis, hemskt beteende han hade då och förstår inte hur det kunde vara okej.. Nä usch fy.

#8 - Anonym

Att kontot själv skriver ”varför skäms han” - ja för Anis va x antal år yngre där. Följer man honom så vet man att han har en god kvinnosyn, så om han nu skäms så förstår man väl också varför han gör det?

#9 - Anonym

Ja, det är battles. Sådär går det till, grova och chockerande skämt. Ser inget problem med det, ni alla är så sjukt känsliga snälla nån. Fjantar.

#10 - Anonym

Battles e ju grova tyvärr MEN alla som kollar på Anis vet väl att han ibte e sådär nu? Han verkar ha stor respekt för kvinnor osv

#11 - E

Det var 8 år sen, släpp det

#12 - anonym

#9 att du inte ser något problem i detta så är du en av de som förminskar våldtäkter och kvinnors utsatthet av män och bara för att det är grovt så är det inte okej någonstans, antar att du är en liten fjortis pojke som inte vet hur de känns att bli våldtagen

#13 - Tjej

#12 jag är tjej och jag tycker också ni e sjukt lättkränkta som drar upp ngt för 8 år sen plus det är rap battle vafan tror du ska hända att man ska slicka röv eller? PK Sverige

#14 - Anonym

#12
Sök hjälp.

#15 - Anonym

2019 skulle aldrig klarat av The Slim Shady LP hahah

#16 - Anonym

Dags för Vlad att be folk strikea Anis konto med då ;)

#17 - Jdjd

Alltså ingen som är orolig för tova helgesson? Hon har vart helt inaktiv i flera månader, tänk om nått har hänt 😣

#18 - Anonym

Samma tycker jag med Felicia Bergström

#19 - Anonym

#14 den som borde söka hjälp här är du! Vidriga människa nej du är ingen människa bara en individ

#20 - Anonym

Tänk att man fortsätter ursäkta allt möjligt beteende ifrån Män. Kan ni tänka er hur det hade sett ut om Therese Lindgren hade sagt något sånt här eller?

#21 - Anonym

#20 Hon hade aldrig sagt något sånt? Har svårt att se att nån kvinna skulle göra det

#22 - Anonym

#17 bente har sagt att tova inte mår så bra just nu och det är därför hon inte är aktiv på sociala medier. kan tänka mig att flytta hemifrån samtidigt som man gör en comeback på youtube kanske inte var det bästa att göra. men är säker på att hon kommer tillbaka när hon mår bättre. sakta men säkert

#23 - Anonym

Tycker det är sorgligt hur hjärntvättad Konrad har blivit av Emma (Swebliss). De sa i sin senaste video att de var nära att göra slut i youtube-huset då de andra där berättade för Konrad vad som Emma sa och gjorde. Emma sa ju dock till Konrad att det var lögner och använde väl sina vanliga manipulativa knep. Konrad är ju tyvärr inte den smartaste. Om man har följt Emmas stream ett tag (som jag har gjort) så vet man att hon är väldigt manipulativ och antagligen en narcissist/psykopat.

#24 - Anonym

Vlad har tagit bort sin senaste video hahah, antar att han inte stöttar Martina och alla andra kvinnor längre då.

#25 - Anonym

#23 Hej Moa. Blir du aldrig trött på att kalla alla psykopater? Ta tag i din autism istället och låt dom vara.

#26 - Anonym

#24 Hej Emma! Tog du åt dig? :D

#27 - Anonym

skriv om att marcello är tillsammans med hans fans, hon har följt honom i sju år. Och gått på hans fanträffar...

#28 - Anonym

#23 Håller med om att Emma ger såna vibbar

#29 - Anonym

HAHAHAHAHA
Carl Alexander Rask HAHAHAHA Senaste videon gick ut på att förnedra och fullständigt dumförklara en familj med diagnoser och psykisk ohälsa.
Dagens video ska handla om Psykisk ohälsa, panikångest, social fobi m.m.
Vilken Clown
Du som lägger större börda på människor som mår dåligt.
Använder din kanal för att hänga ut till allmän beskådan där kommentarerna får flöda fritt av icke kompetenta människor. De ger personen du hänger ut mer hat.
Och nu ska du prata ohälsa. Lägg ner.....vem är du egentligen...Vem låter hatet flöda sedan leka snälla farbrorn med mycket förståelse för utsatta.
HAHAH

#30 - Anonym

----------------------------------> GAMLA <----------------------------------


Det är för fan 8år sedan. Förstår inte hur vissa av er blir så upprörda.

#31 - Anonym

Carl Fredrik Alexander rask = 🤡🤡🤡🤡

#32 - Anonym

Rasks rubrik- Sanningen om mitt mående.
Är han seriös??????????????????
Dagen efter han kastar skit på någon annans mående?????
Ganska lömsk personlighet- Vilken pappa gör så där!!!!!!!!!

#33 - Anonym

#29 #32 Det är dock stor skillnad på tex ångest och Münchausen by proxy som den familjen lider av.

#34 - Anonym

#33 Tycker du ALLAS problem ska offentliggöras? Är det så vi ska hjälpa varandra? Att bjuda in okända människor i andras problem som helt fritt får peka finger och kasta glåpord?
Eller ponera att du av något skäl behöver hjälp och går till en psykolog. Och i rummet finns outbildade åskådare som får häva ur sig vilken skit som helst om ditt/dina problem/diagnoser handlingar med mera. Hjälpte den terapistunden? Eller du blir mot din vilja inkastad i strålkastarljuset för en offentlig bedömning hur du bör agera/göra blandat med förlöjligande inslag. Tror inte någon vill bli behandlad på de viset. Tror snarare att problemet blev större och ångesten ännu värre.
Så varför sitter hobby amatörer och gör videos om andra olycka? Inte för att hjälpa. Utan för helt andra orsaker.
Denna härskarteknik är bara obehaglig
En dag kommer någon inte orka mer, då undrar man- var de värt att hänga ut för visningar?

#35 - Anonym

Omg cringade

#36 - Anonym

När valet av kritiska kommentarer mot honom raderas.
Gör han detsamma när han hänger ut någon också........NEJ då flödar hatet......
Citerar R : "Man måste inte alls kunna diskutera, vill du det hänvisar jag sig till min flashbacktråd där samhällsparasiter och annat löst folk hänger och ”diskuterar”.
Min Youtubekanal är inget diskussionsforum, utan en plattform för mig att uttrycka mig på.
Kommentarer som ej tilltalar mig kommer att raderad utan vidare, konstruktiv kritik är ok däremot, men detta är min kanal, där jag gör precis som jag vill."

Med andra ord: När de handlar om honom får inget övertramp ske. Men andra personer som hamnar på hans kanal får motta mängder med nedsättande och kränkande kommentarer.
Rättvisan själv,NOT!
/Over and out

#37 - Anonym

https://youtu.be/xrzFHr5Ns-U

#38 - Anonym

Dedär är rätt milt om du jämför med andra battles där dom hotar etc. Basementality battles var stort för ca 5-10 år sen och rappare från hela Sverige körde. Anis var aldrig i toppen och fick utmana tunga namn som Shazaam,Gustav Fasa, Henry Bowers etc etc. Anis var vid detta tillfälle typ 16-17 ish och jag lovar er att han inte använder samma ordval idag. Men battles var en kul grej och Shazaam har lagt rader som "är de en trappa upp till himlen är du fucked" till en kille som satt i rullstol. Detta var hårt skit utan spärrar men vänstervridna PK parasiterna i dagens media ska såklart smutskasta detta som våldtäktsskämt. Kolla lite battles så ska ni få höra att skämten var grova men att det är spelets regler.

#39 - Anonym

Dedär är rätt milt om du jämför med andra battles där dom hotar etc. Basementality battles var stort för ca 5-10 år sen och rappare från hela Sverige körde. Anis var aldrig i toppen och fick utmana tunga namn som Shazaam,Gustav Fasa, Henry Bowers etc etc. Anis var vid detta tillfälle typ 16-17 ish och jag lovar er att han inte använder samma ordval idag. Men battles var en kul grej och Shazaam har lagt rader som "är de en trappa upp till himlen är du fucked" till en kille som satt i rullstol. Detta var hårt skit utan spärrar men vänstervridna PK parasiterna i dagens media ska såklart smutskasta detta som våldtäktsskämt. Kolla lite battles så ska ni få höra att skämten var grova men att det är spelets regler.

#40 - Anonym

#34 Hej Jewels

#41 - Anonym

#34 Du snackar bara nonsens ju. Inget av det du säger har den andra personen sagt. Du argumenterar mot en bild som du själv ritat upp. Som sagt, stor skillnad på diagnoser som autism och narcissism även fast de båda klassas som psykisk ohälsa.

#42 - Anonym

Om de stämmer som många skriver att detta är flera år gammalt?
Varför ens dra upp de igen? Alla människor mognar o förändras. Tittat ibland på hans kanal o tycker överlag vekar han ha En bra kvinno syn. Visst han kan ex döma pH deltagare på mindre trevliga sätt men väger ofta upp de med o göra lika på båda könen då

#43 - Anonym

#37 Hej Banjo!

#44 - Anonym

Min komenn försvann?? Va?? För jag sa sanningen el?
Varför gräva upp ett flera år gammalt klipp o upprepa de som hände igen?
Jo för kasta skit på honom. Se hans kanal idag när han ex tittar på..... PH han reagerar ibland ganska negativt på vissa personer av båda könen. O näää snälla han är vuxen o förmodligen skulle han aldrig göra ett sånt misstag idag

#45 - Anonym

vem bryr sig om det är gammalt han har ju uppenbarligen inte blivit bättre (kolla bara på hans åsikter om antidepressiva).

#46 - Anonym

Har Alexander Rask gått beslutsångest
Klipp åker upp och ner hejvilt på kanalen
Är de kommentarer han flyr
Många ifrågasätt han modifierade kommentarsfältet
Hälften av kommentarer försvinner
Gäller de alla hans klipp *nix pix*
Hans korståg mot andra där skippar han modifiera kommentarsfältet där klipps inte hat och hot å sårande ord bort
De är skillnad på människor vilka som förtjänar tryckas ner och inte
Rask korståget fortsätter tåga på

Vi får se hur länge han får köra över människor innan hans konto stängs ner

#47 - Anonym

Det han gör fel i detta, om han nu skäms över att detta hände för 8(?) år sedan är att istället för att förklara sig och be om ursäkt väljer att blocka kontot och få klippet nedplockat. Spelar ingen roll om han nu verkar ha "bättre kvinnosyn" idag för kan man inte möta kritiken har man nog inte växt upp efter alla dessa år iallafall :)

#48 - Anonym

Det han gör fel i detta, om han nu skäms över att detta hände för 8(?) år sedan är att istället för att förklara sig och be om ursäkt väljer att blocka kontot och få klippet nedplockat. Spelar ingen roll om han nu verkar ha "bättre kvinnosyn" idag för kan man inte möta kritiken har man nog inte växt upp efter alla dessa år iallafall :)

#49 - Anonym

Det han gör fel i detta, om han nu skäms över att detta hände för 8(?) år sedan är att istället för att förklara sig och be om ursäkt väljer att blocka kontot och få klippet nedplockat. Spelar ingen roll om han nu verkar ha "bättre kvinnosyn" idag för kan man inte möta kritiken har man nog inte växt upp efter alla dessa år iallafall :)

#50 - Anonym

https://youtu.be/a6BQA92nvR0
Anis tycker till om Jocke som musiker

#51 - Anonym

Nån annan som reagera på mirabells TikTok där hon skrev ”att lämna ett toxic förhållande kan vara det bästa jag gjort?” Undra egentligen hur hennes och Alfreds förhållande var

#52 - Anonym

#51 Men det förstår du väl att hon bara skriver som hämnd för att han har en ny tjej?

#53 - anonym

#6 moa har rätt MEN att flyga flygplan är ju en av de största bovarna när det kommer till klimatet. Så att sluta leva ska man inte, men sluta flyga flera gånger per år är inte samma sak som att "sluta leva". Du kan äta kött, köra bil osv men om du menar på att du på riktigt står upp för miljön och försöker göra skilland så åker du inte flygplan 6 ggr på så kort tid som #5 pratade om.

#54 - Corre

Så tråkigt att använda sådana ord. Bättre med positiva ord.

#55 - Anonym

haha

#56 - Anonym

Misslisibell som nyss tagit körkort har inte lärt sig ha händerna på ratten samt använder mobil när hon kör. Är det inte olagligt att använda mobilen när man kör? Borde kunna anmäla? Vill inte köra i närheten av henne! Usch

#57 - Anonym

#56 Ja det är olagligt och man kan få böter.

#58 - Anonym

https://youtu.be/n-8SHw1Iqf4
Skrilla swed sänkt rask med videon girigaste youtubern.
Så vad gör Mr. Girig
Han hoppar över till en ny plattform twitch
För att sända live å få swish donationer.
Måste kännas jobbigt att hans kontent på youtube inte ger särskilt bra klirr på kontonr att tiggeri är hans enda utväg.

#59 - Anonym

Någon i kommentarsfältet säher till rasken
Streamar du på twitch ska du spela något spel. Varpå rasken skriver åter...inte nu längre. Girig som få ska han göra pengar swish garanterat

#60 - Anonym

Det är rap battles, klart man säger dumma saker? Varför är folk så jävla lättkränkta?

#61 - Anonym

Bara jag som tycker att det verkar som att Amir är hög i sin vlogg ( den som e 55 min) han verkar ju helt speedad

#62 - Anonym

Finns inga som är mer cringe än de som frenetiskt hatar på honom. Visst är han inte den bästa men det han gör är långt ifrån lika illa som många andra youtubers gör. Ni (eller du, som skriver flera inlägg här) som skriver massa skit om honom här är riktigt patetisk(a).

#63 - Anonym

https://www.breakit.se/artikel/21685/jocke-jonna-kopte-dromvillan-pa-bolaget-hyr-ut-den-till-sig-sjalva

#64 - Anonym

Amir vill ha berömm för att han går till stadsmissionen varje vecka och lämnar kläder. Synd bara att det är han som köper så extremt mycket skit som han inte har plats för sen. Sånt jävla slöseri på miljön främst, men blir äcklad på dubbelmoralen med. Men vad förväntar man sig av narcissistiska Amir?

#65 - Anonym

#56 Ja det är olagligt. Men tror inte du kan anmäla det utan böter ges på plats om man blir stoppad av polis.
Klart att du kan anmäla men inget kommer troligtvis hända.

Självklart är det jättedumt och farligt att använda mobil undertiden man kör, men att säga att du inte vill köra nära henne är lite att ta i. Då bör du inte vara ute i trafiken alls eftersom var och varannan person ute i trafiken använder mobil under färd, tyvärr.

#66 - Anonym

Det roliga är ju även att Anis sågade Sanna Zentio ganska hårt när han reagerade på hemliga beundrare, för att sen slidea in i hennes dm och säga att han hellre kollar på henne än pormhub. :-) detta la hon ut på sin instastory för någon vecka sen. Ofräsch och oskön snubbe.

#67 - Anonym

#65 Alltså du resonerar helt knäppt. Klart att man inte skulle vilja vara nära henne i trafiken när hon är oerfaren samt använder mobilen när hon kör. Om du har så dåligt omdöme att du inte tycker det är ett särskilt stort problem så skulle jag aldrig vilja vara nära dig heller. Håll er borta från vägarna om ni inte kan följa reglerna...

#68 - Anonym

#67 Jag sa inte att det inte är ett problem. Det är ett stort problem. Men var och varannan människa använder mobilen under färd. Oavsett om det är att kolla kl, svara på ett sms, göra en vägbeskrivning, eller ringa ett samtal. Mer eller mindre alla gör det. Och det är en fara oavsett hur erfaren man är. Sen blir absolut faran något större om personen inte är erfaren. Rent generellt är dessutom tjejer som nyss fått körkort väldigt defensiva, och skapar därför generellt mindre fara, än exempelvis killar. Sen är dessutom gamla människor lika mycket om inte mer fara för trafiken än de som nyss tagit körkort. Finns många aspekter på det hela.
Det är förståligt att du inte vill vara nära NÅGON som håller på med mobilen under färd. Men för det första borde du ta avstånd till alla som gör det och inte bara Lisa, men även också ta avstånd till trafiken helt då var och varannan person använder mobilen någon gång under färd, även i en millisekund. Så är det tyvärr. Dessutom kan även tilläggas att reglera saker i bilen kan vara lika stort distraktions moment, speciellt om man är oerfarnare, som att hålla på med mobilen.

#69 - Anonym

#68: Fast nu pratade jag enbart om Lisa. Ingen annan. Självklart vill jag inte vara i närheten av människor som inte kan köra. Vare sig det är alkoholpåverkade, äldre som borde få indraget körkort eller någon som sitter med mobilen. Men jag pratade om Lisa då jag refererade till hennes klipp på snap, eller var jag såg det. Så nej, jag vill absolut inte vara i närheten då hon saknar konsekvenstänk i sin körning. Hon borde veta bättre enligt mig. Sedan använder de flesta INTE mobilen när de kör bil även om det vore i en millisekund, och de har även händerna på ratten.

#70 - dumpadejten

Anis kan ta bort oss på instagram, men inte på youtube. så vi la upp hela grejen med anis + kompileringen på vår youtube-kanal istället: https://www.youtube.com/channel/UCiWeul9nI_4xtS6nMOtzweQ/

#71 - Anonym

#5 Det är väl jättebra om hon samtidigt försöker göra klimatsmarta val, istället för att bara helt och hållet skita i det? Det är ju bättre att hon till exempel sopsorterar OCH åker på semestrar, än att hon inte sopsorterar och åker på semestrar? Om du förstår hur jag menar? Allt miljövänligt hon gör är väl bättre än att strunta i det helt och hållet?

#72 - Ebba

Om man tittar/lyssnar på andra svenska rapbattles från samma tidsperiod (typ 2010-2011) så märks det att det var språket som användes på den här tiden.

Mr Cool, uppmärksammad för k**lla barn-låten för typ ett år sedan, var en stor battlerappare även han, look it up. Även den släpptes på den här tiden. Också ett bevis på att liknande texter accepterades eller togs som ett skämt då men att de absolut inte är okej idag. Han var och är en riktigt duktig textförfattare som helt dömdes ut och svartmålades pga sin över 10 år gamla låt.

Jag tycker att det är dumt att döma Anis istället för att döma industrin, sammanhanget & tidsperioden, som vid närmare efterforskning gör det klart för oss att Anis inte stack ut. Han var ung och ville bli en stor battlerapper, då är det väl klart att han använder samma språk i sina texter som de största och mest framgångsrika rapparna gjorde? Såklart är inte språkvalet okej, men kom igen, det räcker väl att själv känna & veta att han inte hade framfört samma text idag? Måste det bli drev hela tiden?

Rekommenderar förresten starkt att titta på gamla battles från Basementality eller O-zone! Henry Bowers & Shazaam var mina favoriter på tiden det begav sig! Även Anis hade kunnat bli riktigt duktig om fenomenet inte hann dö ut innan...

#73 - Anonym

För er som inte förstår varför det är så mycket "hat" i rap battles. För det första namnet i sig säger vad som egentligen pågår, det är en BATTLE (kamp) mellan två personer.

Så varför ha en så kallad kamp mellan två personer? Jo detta går tillbaka till Hip Hopens början när det samlades olika gäng ifrån gatorna som valde att ta ut sin kamp via ord och dissar istället för att i själva verket bruka våld som kunde skada andra runt om. Detta var egentligen en fin lösning på något som inte gick att undvika.

Men nu så har det blivit till underhållning...

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com