#1 - anonym

Cred till Amir som faktiskt lyckades ta tagit i sin vikt istället för att sitta och gråta och klaga över de på sociala medier... Något som Felicia Bergström och Linda-Marie Nilsson borde ta tag i.

#2 - Anonym

#1 jaaaaa all cred till amir som gick ner i vikt tack vare droger! Årets förebild

#3 - Anonym

Fast okej, träning var en del i det hela. Men nästan 80% är tack vare marijuana och folk kan säga vad de vill, men så ÄR det.

#4 - anonym

#2 läs på lite tack innan du yttra dig. Man går inte ner i vikt av droger där emot av all den träning som han har tagit tag i

#5 - Anonym

#4 Fast om man röker på så brukar man rasa i vikt,tro mig,jag känner en som var överviktig och han höll på de här med att röka på,han RASADE i vikt och han tränade inte ens,så egentligen är de du som bör läsa på inna du yttrar dig:)

#6 - Anonym

#6 Dock är väl det väldigt individuellt?
Vill påpeka att jag har aldrig rökt på, och har ingen stark kunskap om det.

Men allt är väl som sagt väldigt individuellt, dessutom beror det väl på vilken typ av marijuana man röker, sativa eller indica. Sen kanske även hur ofta man röker kan påverka resultatet och om man käkar jävligt mycket eller om din aptit försvinner.

#7 - Anonym

Det är inte möjligt att på egen hand och på ett
naturligt sätt att rasa i vikt som han har gjort. Något fuffens har han för sig och det är bara en tidsfråga tills det kommer fram.

#8 - Anonym

#6 Hahah. ”Känner en”. Jag har då bara gått upp i vikt de, får såna jävla munchies när man väl börjar äta att det fan inte går att sluta. Snarare tjack du blir smal av, inte att röka på😅....

#9 - Anonym

Hahaha man ser ju ärret på bilden han la upp, på hans högra sida. Kommer bild strax där ni ska få se ;)

#10 - Anonym

Amir var gullig som tjock dock, såg ut som en farbror som alltid bjöd på pizza när man kom hem till han.

#11 - Anonym

I videon han "bevisade" så zoomade han in snabbt flera gånger så man inte skulle hinna se. Här är en print då han zoomade in och man kan se ett är som sticker upp vid kalsongerna på vänster sida.
https://minfil.com/U1BdHe59n9/bypass_jpg
Här har jag höjt kontrasterna så man ser lite bättre
https://minfil.com/VdBbHc54n8/bypass_c_jpg

#12 - Anonym

#12 Dock får man inte sånna ärr av bypass. Jag har förstått det som att det blir titthålärr. Sök ”Gastric bypass ärr” på Google bilder.

#13 - 13

#12 Däremot kan man få sådana är av bukplastik som ofta göra i samband med bypass iomed överflödig hud.

#14 - 12

Jag kan egentligen inte uttala mig om det är just bypass han har gjort, döpte bara bilderna till det, men man ser klart och tydligt att det är ett ärr där som han inte haft förut. Någon annan som vet vad det kan vara för operation?

#15 - Anonym

#7 och varför skulle de inte vara möjligt att gå ner i vikt med hjälp av träning t.ex?

#16 - 13

#15 Är inte här för att försvara Amir egentligen, han är inte en person jag kollar på (längre) då han med åren har börjat bete sig på ett sätt jag inte gillar och jag kan inte stå bakom det han gör.

Dock måste jag säga, hur vet vi/du att han aldrig har haft det ärret förr? Det skulle likagärna kunna vara en fd bristning. Eller ett ärr från exempelvis en blindtarmsoperation.

#17 - Anonym

#4 jag är påläst. Man kan inte gå ner sådär mycket i vikt på så kort tid bara med hjälp av träning, och jo man kan gå ner i vikt med hjälp av droger.

#18 - anonym

#18 klart man kan gå ner i vikt på kort tid av intensiv träning flera timmar varje dag.

#19 - Anonym

#18 Jovisst, men nu pratar vi om Amir och han tränar inte flera timmar varje dag

#20 - Anonym

#20 det vet ju dock inte du hur mkt han tränar de kan du omöjligt veta om du inte är Amir själv de vill säga...

#21 - Sandra

Jag är själv magsäcksopererad (dock med Gastric sleeve) och både sleeve och bypass görs via tillhållskirurgi. Man får 1 sår i naveln, 2 på höger sidan av magen, 1 vid levern typ och en nedanför magsäcken. Alla jag känner som opererat sig har såren på samma ställen.

#22 - Anonym

#21 Är du skön eller, han vloggar sina dagar nästan jämt.

#23 - Anonym

#22 bara för att man vloggar sin dag så ser du bara 10 minuter i hans vlogg du ser inte vad han gör hela jävla dagen.

#24 - Anonym

#22 bara för att man vloggar sin dag så ser du bara 10 minuter i hans vlogg du ser inte vad han gör hela jävla dagen.

#25 - Haj

Jag saknar hans gamla vloggar faktiskt och den mer frekventa uppdateringen. Inte schysst att säga ”vi ses imorgon” i slutet av en video och sen inte lägga upp på fem dagar. Har börjat hända lite alltför ofta.

#26 - Anonym

Hellre tjock och snäll

#27 - d

Kanske något att ta upp att Felicia blivit extremt kritiserad ang. hennes hundköp då uppfödaren verkade allt annat än seriös?

#28 - d

Kanske något att ta upp att Felicia blivit extremt kritiserad ang. hennes hundköp då uppfödaren verkade allt annat än seriös?

#29 - A

Skriv om att Laki sitter o kritiserar folk som tar antidepressiva...

#30 - Anonym

#24 "HELA JÄVLA DAGEN FATTARU FÖRFAN" Tagga ner din attityd!!!

#31 - Anonym

#6 man brukar gå ner i vikt eftersom aptiten minskar

#32 - Anonym

#29 Tråkigt att så många misstolkar och förvränger situationen. Hon har aldrig kritiserat eller shameat andra som tar antidepressiva. Det hon kritiserar och är upprörd över är att en läkare helt utan direkta grunder skrev ut antidepp till henne för hennes pms, och iomed att Lovisa inte mår dåligt i övrigt och inte behöver ta antidepp så blir det ju väldigt riskfyllt och oansvarigt av läkaren. Speciellt eftersom läkaren var så himla otydlig.
Att vara rädd och ha en försiktighet och fundersamhet över att ta antidepp är inget konstigt. Hon nämde aldrig att folk som tar antidepp är si eller så. Utan hon vill själv bara inte bruka det.

#33 - Anonym

Han har ju säkert gjort en gastric balloon

#34 - Anonym

#30 säger de samma till dig tagga ner din attityd för fan jävla dubbelmoral

#35 - Anonym

Svar till 1: Han har alltid gått upp och ner igenom åren. Han har alltid haft det lätt för att kunna gå ner i vikt.

Sen varför du blandar in dom två andra förstår jag inte. Måste alla väga under 60 kg för du ska bli nöjd eller?

#36 - Anonym

#3 #5 hahahahha va??? Går ner i vikt av Marijuana kan vara det dummaste jag läst i mitt liv, vad är de för skum jövla propaganda du försöker driva? Om något så går man upp i vikt av gräs, pga alla munchies. Sen kan jag lova dig att det är 100% mer säkert och hälsosamt än alkohol, cigg och snus.

#37 - Anonym

#34 har sett dig här flera dagar och har kontaktat bloggägaren. Så nu jävlar blir du spärrad!

#38 - Anonym

hahaha man går inte ner i vikt av cannabis som vissa här verkar tro, du blir bara extremt hungrig och sötsugen

#39 - Anonym

Man blir dum i huvudet av knsrk o sprit...

#40 - Svenja

#1 Fast Linda-Marie har aldrig klagat på sin vikt? äcklig är du.

#41 - Anonym

#37 Yikes

#42 - Anonym

Sist på bollen kanske, det är möjligt att han försöker dölja ett ärr från ev. op men det kan också vara en bristning? Ett ärr från en tidigare ej relaterad op? Det kan vara fel på bilden? Vi vet inte vad det är och har bara Amirs historia att gå på så why not swallow the story och gå vidare med livet?

Och nej, innan ni säger det: jag dyrkar inte Amir och står absolut inte bakom det han gör men snälla. Låt. En. Människa. Leva.

#43 - E

En person? Går mer i vikt? Genom att äta rätt och träna? IMPOSSIBLE

Ni är så patetiska haha

#44 - Anonym

Varför täcker han alltid exakt samma ställe på kroppen när han tar sina exhibitionistbilder tho? Bokstavligen varenda gång. Då lär han ju skämmas över ärret? Varför?

#45 - Anonym

#20 Jo, men om han tränade flera timmar om dagen så skulle han ju säga det, och om man tittar på hans vloggar så märker man ju att han inte gör det.
Och att han blir påkommen att ta droger samtidigt som han rasar i vikt känns inte som en slump

#46 - Anonym

#20 Jo, men om han tränade flera timmar om dagen så skulle han ju säga det, och om man tittar på hans vloggar så märker man ju att han inte gör det.
Och att han blir påkommen att ta droger samtidigt som han rasar i vikt känns inte som en slump

#47 - Anonym

#20 Jo, men om han tränade flera timmar om dagen så skulle han ju säga det, och om man tittar på hans vloggar så märker man ju att han inte gör det.
Och att han blir påkommen att ta droger samtidigt som han rasar i vikt känns inte som en slump

#48 - Anonym

#11 Det där kan dock lika gärna bara vara en bristning som syns haha...

#49 - Anonym

för några år sedan gjorde han ju reklam för reductil och hade rabattkoder på sin blogg, skulle inte förvåna mig om han gick på det igen.

#50 - Anonym

är diana gravid??? kolla hennes senaste bild på insta

#51 - Anonym

#50
Det är hennes högra arm? Inte hennes mage.

#52 - Anonym

Billshit att han gått ner pga att han lagar mat själv ist för äta ute som han påstår. Du behöver äta rätt mat och rätt mängd mat, vilket man tydligt ser i hans vloggar att han inte gör.

#53 - Anonym

#45 fast det makes no sense, han rökte på inte fan är det samma sak som att ta tunga droger och om du nu syftade på att han gått ner i vikt pga cannabis så har du fel, snarare att man går UPP pga munchies...

#54 - anonym

lol.. alla som säger att man rasar i vikt av att röka på. har ni testat att röka grönt/brunt nån gång? dude man blir fett hungrig & kan äta som en häst. Nej asså att röka på går man knappast ner i vikt av. Däremot kan det vara så att han rökt för att palla hålla sig positiv o träna så extremt som han gjort. Sen finns det ju oxå andra droger som gör att man tappar vikten, men det är beeetydligt tyngre grejer än lit gräs.

#55 - anonym

lol.. alla som säger att man rasar i vikt av att röka på. har ni testat att röka grönt/brunt nån gång? dude man blir fett hungrig & kan äta som en häst. Nej asså att röka på går man knappast ner i vikt av. Däremot kan det vara så att han rökt för att palla hålla sig positiv o träna så extremt som han gjort. Sen finns det ju oxå andra droger som gör att man tappar vikten, men det är beeetydligt tyngre grejer än lit gräs.

#56 - Anonym

Amir har antingen dragit i sig en massa tjack, gjort en bypass eller sprutar i sig den där jävla Blattelitodrogen. Han har inte tillräckligt med självbehärskning för att klara av att gå ner så mycket på så lite tid. Om han hade gjort det på rätt sätt så hade hans vloggar enbart handlat om det.

#57 - Rakelspektakel

Amfetamin och eller efedrin 100!%

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com