#1 - Anonym

Han är desperat efter pengar, trots att han alltid pratar om hur rik han är. Patetiskt vuxen med karriär-komplex, Alexander har innan levt på sin fru. Dags för han att skaffa sig en utbildning

#2 - Anonym

Han tror han är framgångsrik, men som #1 sa han levde innan bara på sin fru. Hon fick betala allt för han ville satsa på Youtube även fast han inte drog in pengar på det.

#3 - anonym

VIDRIGT OCH ÄCKLIGT BETEENDE SOM TAR PENGAR FRÅN SMÅBARN NÄR HAN SJÄLV ÄR EN VUXEN MAN. HAR DU INTE TILLRÄCKLIGT MED PENGAR FÖR ATT KUNNA FÖRSÖRJA DIN FAMILJ SÅ SKAFFA ETT RIKTIGT JOBB FÖR FAN.

#4 - Anonym

Jag hoppas att hans fru snart se sitt värde och skiljer sig från han.

#5 - Anonym

Helt rätt! :)

#6 - Anonym

Fan vad pinsam..

#7 - Anonym

På tal om att jobba hederligt och jobba hårt för sina pengar. Det här är bland det löjligaste jag har sett på länge.

#8 - Emma

Använd koden ID20-RW949 och få 20% rabatt på Idealofsweden 😍

#9 - 🤖

mirabell har en ny kille

#10 - Anonym

#9 Nej det har hon inte, men hennes ex verkar ha en ny tjej.

#11 - Anonym

Och han yttrar sig om personer som har socialbidrag. Hahahaha..
Är de bättre tigga hahaha
Eftersom youtube inte ger honom tillräckligt med pengar kanske denna vuxna person bör söka sig ett jobb.
Vem mer än Rask sitter och tar swish pengar var och varannan kväll hahahaha och nu detta hahahs VILKEN PAPPA gör så där!!!!!

#12 - Anonym

Vart är samhället påväg? En familjefar som har live nattetid för pengar donationer och köpta inspelningar på Snapchat en plattform för barn. Ska han börja med TikTok snart också.

#13 - Malin

Stackars fru som sliter i hemtjänsten medan han år ut och år in fjantar sig på youtube, han kommer aldrig bli en framgångsrik youtuber! Undrar vad skatteverket skulle säga om denna ”inkomst”

#14 - Anonym

LOL vilken tönt

#15 - Anonym

Gjorde inte Rask sig lustig över Joz som uppehöll sig på snapchat nyligen????
Ansåg att den plattformen vände sig åt den yngre målgruppen.
Han predikar mycket men lever sällan efter sina egna moralkakor.
Skriker och gapar i falsett och ibland full och aggressiv i sina offentliga meddelande på instastory.
Är detta underhållning, på riktigt????
Börjar bli riktigt löjligt.

#16 - anonym

#15 Rask lever i en fantasi värld och han vill ha allt serverat på ett silverfat precis som Johan AKA Joz

#17 - Anonym

#11 vad har han sagt om folk som går på bidrag?

#18 - Anonym

Vilken pappa gör så här!!!!!!!!!!!!
#skämskudde# asg
Kanalen tycks generera dåligt med pengar för rasken
Pinsamt tilltag av en vuxen man

#19 - Anonym

Pinsamt, bara pinsamt

#20 - Anonym

Fyfan va pinsamt, usch

#21 - Anonym

Han säljer sig själv alltså... 100kr för en RASK...

#22 - Eh?

Fy fan vad sorgligt att se.... Vad ska han säga till sina barn när de blir äldre? Att han sålde videohälsningar till ''fans'' efter att hans youtubekanal totalt kollapsat i intäkter? Tragiskt, verkligen tragiskt.

#23 - Anonym

Saknar hans gamla personliga videos. Nu handlar allt om likes visningar och pengar. Sorgligt.

#24 - Anonym

De är en sorglig handling att se- vem använder Snapchat i syfte att driva in pengar? Hallå???? ett forum där mestadels barn-och ungdomar vistas???
Bedrövligt!!!! Om personen ifråga inte kan livnära sig på youtube kanske ett vanligt jobb är plats att införskaffa. Inte konstigt han raderar sina LIVE sändningar med Swish donationer snabbt efter sändningen avslutas. Även klippet han gjorde reklam för sin nya inkomstkälla Snapchat.
Gör om och gör rätt- de här är fruktansvärt usch!!!!!

#25 - 🤖

#10 jo det har hon men det är inte officiellt, bara de som hänger i samma kretsar som henne vet om det + de som spridits

#26 - Anonym

Rask var bra förut och kändes genuin. Antingen var han duktig på att skådespela förut, eller så har hans minimala framgång gjort honom totalt verklighetsfrånvänd. Hans fyllerants ska vi inte ens diskutera. Pinsamt beteende av någon som påstår sig vara vuxen. Ta tag i ditt liv Rask innan du förstör hela framtiden för dina barn.

#27 - Anonym

#25 Du vet att man bara kan va kk va? Eller typ leva singel livet? Dejta fler?
Känner att jag hellre tror på henne en någon random på internet. Bara för att du påstår dig vara i hennes kretsar eller har vänner som är det osv så kan du likagärna ljuga.

#28 - Anonym

#25 är mirabell tsm med han melker eller?

#29 - Anonym

Och nu har han lagt ut en video om att jewels n Issy har polisanmält honom.

#30 - 🤖

#27 haha jo hon är ju inte direkt tsm med han men det är ju inte så att hon håller på med andra heller

#31 - Anonym

#29 Att Rask lägger ut detta säger mer om honom än om dem.
Vem kliver på människor som öppenbart inte har samma förutsättningar i livet.
De har funktionsnedsättningar som autism, hypermobilitet osv. Osynliga handikapp som gör dem missförstådda många ggr. De är inte lätt att tänka som andra om du är annorlunda.
I vetskap att Rask är medveten om detta ändå publicerar en video nummer två om dem är under all kritik. Vem går på personer med funktionsnedsättningar och läxar upp?
När han vet allt hat de fått. Han sitter och säger att han är en större nä ni ska än grannen till mamma som gjort anmälan också på honom. Är detta att vara en större nä ni ska att hänga ut en dysfunktionell familj där de flesta vet om deras problem men de gör så gott de kan för att klara sig och passa in. Rask tycks alltid konfrontera och hänga ut människor med sämre förutsättningar för att se bättre ut. De enda han gör är att förminska andra och ge dem mer lidande i sitt utanförskap.
De räcker nu!!! Vad händer den dagen då en människa inte orkar mer. Var de värt att gå på dem öppet. Du vet att hatet kommer just nu eskalerar pga.din video. Så var de värt de.

#32 - Alice Gustavsson

Tycker att vi alla ska bli snällare mot varandra här på nätet <3. Det du ger till andra får du tillbaka <3<3. Därför vill jag ger ER alla en stor KRAM samt att ni ska få mina bästa shoppingstips hur jag sparar pengar <3<3<3

Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Lyko:
https://referme.to/9vACAmo

Best secret:
https://www.bestsecret.se/r.htm?rc=K5UKQ33DLZE4S&c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Refunder:
www.refunder.se/b/Spara50

NI ÄR BÄST <3

#33 - Anonym

#31 Rask är patetisk. Jag skulle ljuga om jag sa att jag är ett fan Jewels n Issy men att hålla på så som Rask gör är långt ifrån okej. Att han trycker ner Jewels så långt ner i skiten som han gör, när han själv är en dålig förälder skriker dubbelmoral. Nåja. Förhoppningsvis är hans dagar som influenser snart över

#34 - Anonym

https://youtu.be/nQ0e9R89mPg
Vem i detta kommentarsfältet skulle kunna göra en video om dessa två?
Hur har Rask mage att sparka på två individer som ligger under marken näst intill. Jag blir rent ut sagt förbannad och besviken på samhället som använder sociala medier i fel syfte. Som använder sig av en utsatt grupp med funktionsvariation som redan är så sårbar. Låt dem vara ifred.
Straffa personer som redan har ett överhängande orättvisa över sig är så lågt och dåligt gjort att de saknas ryggrad.
De säger klart och tydligt hur detta förvärrar livssituationen för dem att bli utpekade. Ändå tar personen ifråga sig friheten och gör en omgång två av utsatthet. Nä nu har de gått för långt!!!

#35 - anonym

#34 är du Jewels som sitter och skriver och försöker försvara dom eller? Rask säger SIN åsikt det är inte hat han sprider endast det är HANS ÅSIKT. Och sen har Rask en poäng med hela videon. Oliver/Issy mår inte bra i de förhållandet med sin mamma då Jewels inte är psykiskt kapabel till att ta hand om sitt barn.

#36 - Anonym

Zannie Hahn
En i kommentarsfältet skriver
Är det är hon eller han fattar inte ?

RASK svarar
Inte jag heller, haha =)
---------------------------------
Vad är så roligt???? respektera andra människor

Och Rask som avskyr Flaschback men länkar kanalen för Olviers pappa på yt som använder flaschback som ett forum att kränka dem på.
Dubbelmoral av rask

Är det såhär youtube ska användas få människor må sämre än de redan gör
skäms på er

#37 - anonym

#36 olivers pappa har dock rätten att försvara sig själv och berätta sin historia.. Då Jewels och Issy snacka skit om han öppet på sociala medier har ingenting med Flashback att göra

#38 - anonym

#37 Jewels och Oliver* snackar skit om han

#39 - Anonym

Dubbelmoral delux av rasken.
Han gör YT för pengar enbart,fiskar swish donationer, tar de till nästa nivå på Snapchat klagar på två personer med ohälsa att de dom gör är av annan orsak än hans.
Hur han mår dåligt när andra gör videos om honom å kallar de hatare, avundsjuka m.m.
Men han efter sina fyllerant på instastory och fler videos där han impulsivt häver ur könsord hit och dit å nedlåtande ord. Detta av att han får kritik. Kan han ta de, NEJ
Vet han om att videos om andra förminskar den personen som är med i videon hårt och trakasserier blir deras nästa vardag, JA han är medveten men skiter i de så länge de inte berör han själv.
Vad är de för fel på samhället som tillåter personer hänga ut andra människor såhär. De vet att de kommer hatad och hotas på offret. Varför gör människor såhär mot andra,fattar inte vad som driver denna handlingen av elakheter. Vuxen mobbning på nätet.

#40 - anonym

#39 men snälla lägg av och sluta försöka försvara Jewels... Hennes beteende är inte okej någonstans och det är absolut inte hälsosamt för Oliver. Oliver har hela sitt liv framför sig men det har tyvärr inte Jewels... Oliver skulle må så mkt bättre i en annan familj som kan ge han struktur i vardagen så han mår bättre och en fast punkt i livet. Sluta försöka försvara en mamma som hittar på en massa diagnoser som hon inte ens har på papper att bevisa.

#41 - Anonym

har ni sett anis don deminas våldtäktsskämt? kolla dumpadejten på instagram!!!

#42 - Anonym

#40 De spelar ingen roll vad alla anser om dem.
De är själva grejen att Rask agerar alltid emot svaga individer. Han vet mycket hänga ut aldrig har hjälpt någon. Han vet också att han kan göra pengar på den metoden. Och de enda som hägrar för rask är pengar. Han skiter i andras mående så länge de inte är hans egna mående som får en känga. Han bryter ihop när andra kollegor gör videos om honom. Super ner sig och skriker i affekt.
Att han jiddrar om att andra gör YT enkom för inkomst, känns sjukt löjligt. Han är den enda som gör allt för pengar. Streamar LIVE för pengar, har snapchat för pengar, säljer saker för pengar. Aldrig något gratis för att vilja hjälpa.
Rask har lämnat in en han orosanmälan men lät de inte stanna där då han vet de går göra pengar på ärendet. De är inte att hjälpa, de är att stjälpa för sin egen girighet. Sedan har han inga som helst belägg att tycka kring hur vida de är arbetsför eller inte. Han är inte i deras situation ändå ska han göra pengar på sina konspirationsteorier runt deras liv. Den dagen han sänker en annan människa liv utanför YT och sociala medier på riktigt då är de inget i världen som kan säga att pengarna var värt allt skit han medvetet skickade på individen.

#43 - Anonym

RASK de är tur vården slipper outbildade personer som dig på offentliga sektorn.
Som inte kan känna in och förstå vilka förutsättningar andra människor har.
Otroligt osmakligt sätt att framföra kritik på inför en publik som inte besitter kunskap kring diagnoser och hur det är att leva med de.
Detta är nedbrytande och tilltag både psykiskt och fysiskt för personerna du angriper öppet. Att lägga ut personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är de lägsta du åstadkommit på din kanal.
Varför lägger du större börda på personer som redan mår dåligt. VARFÖR!!!!!!!!!
De räcker med din orosanmälan - låt människor som jobbar med specifika ärenden göra sitt jobb. Du är bara en simpel hobby psykolog som anser dig ha rätt att häva ur dig vad tusan som helst.
Din hybris att få visningar har gått över styr.

#44 - Anonym

https://youtu.be/TO3hkkzUODY
Rask är så ägd

#45 - Anonym

Rask avslöjad
https://youtu.be/TO3hkkzUODY

#46 - Anonym

HAHAHAHAHA
Carl Alexander Rask HAHAHAHA Senaste videon gick ut på att förnedra och fullständigt dumförklara en familj med diagnoser och psykisk ohälsa.
Dagens video ska handla om Psykisk ohälsa, panikångest, social fobi m.m.
Vilken Clown
Du som lägger större börda på människor som mår dåligt.
Använder din kanal för att hänga ut till allmän beskådan där kommentarerna får flöda fritt av icke kompetenta människor. De ger personen du hänger ut mer hat.
Och nu ska du prata ohälsa. Lägg ner.....vem är du egentligen...Vem låter hatet flöda sedan leka snälla farbrorn med mycket förståelse för utsatta.
HAHAH

#47 - Anonym

En trasig bokstavsblandning med bekräftelsebehov
kommer från en trasig barndom...
Förr fungerade sjukvården med medicinering, så tragiskt & beklämnde att titta på personen...

#48 - Nina

Han ska bli pappa för tredje gången o slutat med youtube

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com