Medierna tycker att Dplay också bör hållas ansvarig för förtal

Joz of Sweden berättar för Medierna att anklagelser mot honom inte bara spridits på Youtube utan också i Familjen Lundell på Dplay.
 
I första säsongen fick vi se hur Jocke försökte konfrontera Joz men misslyckades och enligt Joz har produktionen konfronterat honom en andra gång inför säsong 2.
 
Jocke lyckas konfrontera Joz, men det avsnittet har inte sänts än och det är oklart om Dplay kommer att sända avsnittet efter det kritiska samtalet med Medierna. 

Joz har polisanmälts av olika kvinnor för bl.a sexuellt ofredande, men han förnekar alla anklagelser om brott.

När Medierna kontaktar Jocke blir reportern kallad för "kräk" och "råtta" eftersom Jocke tycker att reportern fokuserar på förtalsundersökningen och inte på kvinnorna som anmält Joz. 

HÄR kan ni lyssna på samtalen. 

#1 - Anonym

first

#2 - Anonym

Det är tacken det för att man får vara sommarpratare.

#3 - Anonym

Ja men gud förbjude att man vågar kritisera vår heliga, felfria Joakim Lundell!!!11!!

#4 - empa

oj vad moget ordförråd jocke har.
Han har inga spärrar.


#5 - anna

skriv något om vad som hände med josefin och josef??

#6 - Anonym

Någon som vet vad som hänt mellan Josefine Ottoson och Josef?

#7 - Anonym

#3 Exaktttt!!!!!! Jag trorrr innnnte ett ögonblick på deras historia! Jag tror på Joz!

#8 - Anonym

Det kan inte vara bra om aaammmbulanser får användas till det dom är till för?! Eller är den där JÄVLA jocke mer värd än alla sjuka som behöver vård?!!!!!

#9 - Anonym

Det är SÅÅÅÅ PINSAMT när han drar upp #metoo!!! Som om jockiboi skulle bry sig om det?!!!!!!!!!!

#10 - Anonym

Han kommer alltid vara Jockiboi i mina ögon, han har samma skeva uppfattningar som förr. Dessutom, hans ordförråd är som en treårings.

#11 - Anonym

#8 Det finns ambulanser som inte är i tjänst, utan som används just till att kunna hyra de för serier och filmer

#12 - Mk

Någon som vet vad för video Josefine Ottosson syftar på i hennes insta story?

#13 - Anonym

https://www.sydsvenskan.se/2019-10-28/joakim-lundell-beter-sig-som-en-fubbick
Intressant krönika om Jockes beteende och oansvarighet

#14 - Anonym

Resonemanget-jag har INTE spridit något om Joz, håller inte.
Eller hans andra argument- bara för att jag har många följare så får inte jag yttra mig. Hahahaha…De är så låg nivå…
Jocke är hans vänners ”infiltratör”. Han bidrar gärna och ofta med information,intervjuer, m.m. för att få ut sitt om huvudpersonen på vänners kanaler. Alla hot Jocke kör med i trängda lägen är helt makalöst. Makt att kunna sprida och hur han informerar reportern jag spelar in och ska skicka till chefer haha. Underbar personlighet de där.
De fanns en tid då hans konflikt stod mot tidigare ägare av huset. Vilken person fick då husera språkrör….Joz…som satt och prata för Jockes räkning. Samma mönster upprepas.
Han avsäger sig förtal genom att använda andra marionett dockor som gör jobbet.
Fina sidan utåt. Men fasaden spricker då oförutsedda situationer uppstår. Likt interjuven på radio. Där han inte kan kontrollera sin ilska. Där hans nedsättande ord haglar och hoten blir ett faktum.. samma kille som föertal ggr går in å kommenterar nedlåtande på sidor och raderar.
Skönt att höra D play ändå kan ta till sig självrannsakan. Men förfärligt hur de nyttjar samhällets resurser för egen vinning. (Hyr in ambulans) Finns inte ord hur lågt vissa kan sjunka för göra webb tv. VEM GÖR SÅHÄR för uppmärksamhet.

#15 - Anonym

Sluta uppdatera om den här människan. Han har inte mognat och har fortfarande samma dåliga värderingar och syn. Ge honom inte mer mediatid.

#16 - Anonym

DE ÄR PÅ TIDEN media granskar youtubers som livnär sig på ett slående nedrig vis.
Personer som lägger ut andras konflikter letar upp privat information för att sedan publicera för allmänheten. De enda syftet är för att såra. De förminskar, skriks, och hpnskrat
tas av VUXNA män på svenska community. Varför reagerar inte någon hur de får fortsätta sina korståg. De som utövar sin makt på detta vis vet mycket väl hur hatet florerar på youtubes plattform. Hur laglöst och elakt det får vara utan att bli dömda för förtal och orsak till massiv mobbning av särklass.
De förekommer öppna rättegångar av manliga youtubers som tar sig rätten att fläka ut andras liv i väntan på rättsväsende.
Detta med att ta lagen i egna händer utan ansvar vad som händer efter de publicera inbehållet bryr de sig inte om. Ett mycket oönskat personlighetsdrag som jag hoppas de som utsätter andra människor för denna häxjakt slipper få emot sig själv familj och vänner. Ingen tar ansvar vad den utsatte gör med allt hat mot sig.
Inte konstigt psykisk ohälsa ökar då.nätet totalt visar hur du öppet får bedriva drev av mobbning. Usch!!! Att de ens ska löna sig...fy

#17 - Anonym

https://twitter.com/UlrikaMHedman/status/1188004937046937600

#18 - Anonym

https://twitter.com/UlrikaMHedman/status/1188004937046937600
Fler som fått nog av Jockes beteende

#19 - anonym

han har aldrig ändrat sig som han påstår. jockiboi alltid jockeboi. varför tar han upp om metoo när han har hängt ut alexandra andra kvinnor bara vidrigt av honom. han beter sig värre en ett barn till och med barn jag umgåtts med sett kan bete sig bättre en honom. herregud vilken mansbebis. är inte på joz sida heller men att jockiboi bllir kritiserad då jäklar ska man få hot hat efter sig men det är okej att hänga ut hetsa hota hata på andra hans logik är noll fyfan för jockiboi säger jag.

#20 - D

Jag får så ont i magen av allt mellan Josef och Josefin. Hennes story som ligger uppe atm där hon kör bil märker man hur genuint förstörd den tjejen är. Stackars tjej asså...

#21 - Anonym

Vad har hänt emellan Josef o Josefin

#22 - Anonym

Ugh..... Jocke borde ta sig en kp, göra ett korsord och sova gott. Rensar själen!

#23 - Anonymglass

Men skriv det där mellan Josef och Josefin, intressantare än den här skiten ju

#24 - Anonymglass

Men skriv det där mellan Josef och Josefin, intressantare än den här skiten ju

#25 - Anonym

TILL ALLA SOM MISAT DET SOM HAR HÄNT MELLAN JOSEF OCH JOSEFIN:

Josef och Josefin gjorde slut och då la Josef ut en bild på dom och skrev något i stil med "Vi kommer gå skildra vägar, vi älskar fortfarande varandra men människor gillar att första. kanske någon dag hittar vi tillbaka". En kort stund efter lägger Josefin upp ett videoklipp där hon gråter stor jättemycket och säger att Josef har behandlat henne väldigt dåligt. Han har bland annat varit otrogen med över 15 tjejer och medan hon låg hemma med sin mamma låg han med en annan tjej. Dessutom det här kring att han varit med i eotb osv. Hon säger i princip att det var en toxic relation! Josef lägger ut på sin story att varje mynt har två sidor osv. Dagen efter är videon borta från youtube och då lägger Josef upp bevis på att Eveline (Josefins bästavän) pratat telefon med honom där hon bland annat säger att Josefin ljuger osv. Dock säger Josefin att Eveline spelade att hon var på hans sida för att få ut information. Senare lägger Josefin upp videon igen och Josef säger att dom hade ett öppet förhållande och bevisar det via screenshots i stil med att han säger till Josefin "du måste säga till folk att vi har ett öppet förhållande osv". Josefin fortsätter lägga ut videor på sin story där hon störtgråter och säger att han ljuger, samt så kommer hon med bevis att dom inte haft ett öppet förhållande. Josef tar bort allt från sin story och skriver till henne att dom borde lägga ner den här skiten. Det var det sista som hände i detta dramat.

#26 - Anonym

#25: har tappat hoppet om snälla, respektfulla trogna kuillar för LÄNGE sedan.......

#27 - Anonym

#14 Det finns ambulanser som inte är i tjänst, utan som används just till att kunna hyra de för serier och filmer

#28 - Anonym

#27 du inser inte att över ett år har de bedrivit korståg mot Joz till den grad att de desperat väljer hyra ambulans. Snacka om stalka en annan människa till en gräns där du går så långt att maskera din konfrontation i ambulans utstyrsel.
För tv och media ska ta del av en privat konflikt. I serier och film handlar de inte måla in en person i ett hörn. De handlar inte om att hänga ut. De är serier och film. Inte verkliga problem i en konflikt de hyr ambulans. Vad bli nästa steg nu när Jocke fått körkort. Bra en polis bil och leka slut på vägarna då han hamnar i problem med någon. Finns ingen som gör dessa drastiska tilltag för lite tv tid. Löjligt och oroväckande att se vad pengar styr.

#29 - Anonym

Hyra en polisbil skulle de stå

#30 - Anonym

#27 Nu pratade ju personen inte om det är moraliskt fel eller inte utan endast påtalade att ambulansen var/troligtvis var en som man hyr, alltså en som inte påverkar de verkliga ambulanserna eller ambulanspersonalen.

Så dina åsikter är egentligen ganska irrelevanta till den kommentaren.

#31 - Sofie

Han är i trubbel hela tiden...

#32 - Anonym

#28**

#33 - Anonym

Jag tror inte på paret lundell längre. Sen förstår jag inte vilket ordförråd Joakim har när han kallar en reporter för massa namn.

#34 - Anonym

minsta uppdateringen på jocke&joz-dramat snälla INGEN BRYR SIG vi orkar inte hära

#35 - Anonym

wow shit trött och blind eller... minska* höra*

#36 - Anonym

Tror nog Jocke räknat hela tiden med att ett förtal ska komma, inget ändras av detta förutom att Jocke får ta straff för det isåfall. Joz är inte osykydlig pga detta är massor tjejer som anmält han samt finns mängder av bevis online. Men det försvarar ändå inget förtal. Men synd om Joz är det tamefan inte för det. För är hans handlingar som skapar allting

#37 - Anonym

https://www.dn.se/kultur-noje/discovery-backar-om-joakim-lundell-vi-har-inte-agerat-ratt/

#38 - Anonym

#37 ingen ny info, detta är bara tröttsamt, finns för my let bevis emot Joz, han är en sinnesjuk människa. Jocke är klantig och kommer åka för förtal troligen. Utrett och klart

#39 - Anonym

Ni som kommenterar ni är så fuckning pinsamma så finner ings ord! Önskar att det var ni som var påkörda när det var terrorattacken.

#40 - Anonym

Tycker att Discovery skall ta säg en funderare ang paret Lundell. Såg på dn.se att de har backar när det gäller Joakim Lundell. Undrar nu om där kommer komma fler säsonger efter detta.

#41 - Anonym

https://www.journalisten.se/nyheter/terje-carlsson-om-den-verbala-attacken-jag-tar-det-inte-personligt

#42 - KristinaAaAaA

#39 hur kan denna kommentar få stå kvar? Finns det verkligen INGEN koll på det här kommentarsfältet? I nuvarande stund har kommentaren legat kvar i över ett dygn. Skärpning. Snorungar som #39 skulle börja gråta om någon konfronterade hen på rikigt. "Kul" att det finns skärmar.

#43 - Emma

Det är omoget av Jocke att hänga ut Joz,
På detta sätt, att involvera fans.
Eftersom vi inte vet Joz story.

#44 - anonym

herregud jocke kan verkligen inte bete sig som en vuxen. som sagt vi vet ju inget om vad som har hänt. men att hålla på så här är ju värre en ett barn.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com