Margaux Dietz relation med sin man är fortfarande svajig

Margaux Dietz och Jacob Liebermann har varit ett par i många år och tidigare i år så "gifte" de sig. 
 
Deras relation har varit svajig sedan start, de har gjort slut flera gånger och senaste kärlekskrisen var för drygt ett år sedan. 
 
Nu berätta Margaux att de går igenom ännu en kämpig period och att vara småbarnsföräldrar har tärt på deras relation.

Margaux berättar att de älskar varandra och har försökt lösa problemet i flera månader.

#1 - mich

Synd ): men inte så konstigt kanske om hennes man är sur m tanke på att hon verkar ha kemi med Viktor?

#2 - Anonym

Om relationen varit svajig sen start kanske det inte var så smart att skaffa barn.. så otroligt många som skaffar barn för att ”lappa ihop förhållandet”..

#3 - Anonym

Hoppas verkligen att dem löser allt! De verkar ha så kul ihop utifrån det man sett i vissa vloggar! Kärlek är inte alltid lätt

#4 - Anonym

#2 osmakligt av dig att blanda in deras barn i dramat. låt barnet va och skyll inte allt på barnet vilket du gör.

#5 - Anonym

#2 Hon har sagt i en intervju att hon blev oplanerat gravid.

#6 - Anonym

#4 Absolut inte osmakligt. Om man har problem i förhållandet är barn generellt inte en bra idé. Sen har alla förhållanden bra och dåliga perioder. Men om man vet med sig om att ett förhållande har varit svajigt sen start är väl inte barn den bästa idén. Och det är inte barnet fel, utan föräldrarnas. Och del här gäller alla och inte bara dom.

#5 Okej! Visste inte det, kollar inte på henne. Det gör väl saken lite annorlunda.

#7 - Anonym

Varför står ”gifte” sig inom såna tecken?

#8 - Anonym

#7 Ebba Busch Thor är inte registrerad vigselförrättare, vilket innebär att de inte är gifta på pappret

#9 - Anonym

Enligt Lina Dawood ska hon ha fått klamydia av en annan Youtuber... Undra vem?

#10 - Anonym

Jocke gör reklam med teddymania som går med rejäl vinst och har köpts mellanhänder som säljer in det som gratis samarbeten

#11 - Anonym

Såhär ser dagens svenska familjer ut, skiljer sig tidigt i äktenskapet.

#12 - anonym

#11 vadå svenska familjer? för det första så är detta paret inte gifta på papper. och för de andra de finns så många par över hela världen som gifter sig tidigt och skiljer sig tidigt. Händer inte bara i Sverige

#13 - Anonym

#11 så du menar att det är bättre att bli tvingad till att gifta sig med t.ex sin kusin eller med någon man inte känner som man gör i mellan östern

#14 - Anonym

#13
Kära du de händer lika mkt i andra länder som i Mellanöstern om nt mer

#15 - Anonym

#12 Wow du är verkligen trög. Jag pratade endast om svenska äktenskap, folk gifter sig och skiljer sig tidigt ENLIGT STATISTISK I SVERIGE.

#16 - anonym

#15 men snälla det händer överallt

#17 - Anonym

#16 Men snälla jag pratade endast om det svenska perspektivet, våra siffror är skyhöga. Andra länder är man gifta betydligt längre av kulturella skäl och påtvingad äktenskap osv. Du verkar ha svårt att uppfatta meningar, kolla upp det.

#18 - Anonym

#16 Du fattar inte vad personen menar. Personer pratar enbart om svensk statistik. Det innebär !inte! att personen inte vet om att, även tidiga/snabba äktenskap som sen relativt fort slutar i skiljsmässa sker andra delar av världen också. Det innebär heller inte att den här personen är för äktenskap inom släkt eller barn/tvångsäktenskap.

Ni beter er precis som män i våldtäktsdebatten ”inte alla män” ”kvinnor våldtar också”. Sluta flytta fokus.
99% av allt sexuellt våld mot kvinnor utförs av män i Sverige. Det innebär inte att kvinnor inte våldtar, oavsett om det är i Sverige eller övriga världen.

#19 - Anonym

Therese Lindgren ska aldrig skaffa biologiska barn

#20 - Anonym

#19 det ska inte jag heller och det är ens eget val. Alla vill inte gå samma väg som familjelivet. Min dröm i livet är att leva ett liv utan barn och stress vet du hur jävla jobbigt det är att ta hand om barn hela livet ut

#21 - Anonym

#19 Det är väl ingen nytt? Det har hon ju varit öppen med länge, att OM det någon gång skulle bli tal på barn skulle det bli adoption eller liknande. Hon kommer iaf aldrig gå igenom en graviditet och förlossning

#22 - Anonym

Undrar hur Therese t.ex. ska adoptera när man aldrig får ha haft psykiskt ohälsa? Alla adoptivbyråer jag kollat har detta krav.

#23 - Anonym

#22 Källhänvisa tack.

#24 - Evelina

Som exakt alla andra par år 2019? Man ser hur andra par gör slut och så börjar man själv fundera om man har det dåligt, för det paret gjorde slut pga en sak som kanske en själv har problem med.. DÅ MÅSTE MAN JU OCKSÅ SKILJA SIG.

Är så ledsen över par som lossas kämpa för sina förhållanden och sen gör dom slut för att dom inte tycker det blir bättre. Bara för att ett förhållande är lite svajigt i några månader så är inte hela förhållandet förstört, man måste kunde att det inte är hela världen bara för att ett förhållande har varit dåligt ett tag. Det kommer bli bättre!

#25 - anonym

#22 skärp dig för fan det är inte de ända dom kolla på

#26 - Anonym

#25. Psykisk ohälsa är klart något dom kollar efter när man ska adoptera. Givetvis kollar dom in andra saker med men man får inte adoptera om man är psykiskt sjuk. Majoriteten har det som krav, har bara sett ett par stycken som det inte står något om.

#27 - 23

I och med att jag inte fått ett svar från 22, personen kanske inte gått in på hemsidan, eller så vill personen inte svara. Men jag tänker inte låta andra personer tro på falska påståenden.

Så #22 samt #26

Psykiska ohälsa, fysisk ohälsa samt vikt är faktorer som gör att en adoption kan bli svårare att få genomförd. Många länder kräver psykologtest. Dessutom har alla länder olika krav, och psykisk ohälsa kan vara ett problem i ett land medan ett annat så är det viktigaste att äktenskapet är långvarig.

Jag hittar alltså inte en enda mening någonstans, som lyder ”om du är drabbad av någon psykisk ohälsa får du aldrig adoptera”. Man får visst adoptera om man är psykiskt sjuk, men det kan försvåra processen, speciellt hos vissa länder. Oavsett om man lider av psykisk ohälsa eller inte så kommer tester att göras, och det är alltid upp till ledningen både här i Sverige men främst i de landet man adopterar ifrån att bestämma om personens pyskiska mående är lämpligt för en adoption eller inte.

Så summering, självklart kan du få adoptera trots att du exempelvis lider av ångest.

#28 - Anonym

#6 Fast Arnold var ju inte planerad vad jag förstått det som. Sen så vet ju inte du ifall de behöll barnet för att lappa ihop deras förhållande. Oavsett vad som händer med deras förhållande så kan de ju fortfarande vara bra föräldrar till sitt barn så tycker det är rätt osmakligt och irrelevant att ta upp deras barn i det här sammanhanget

#29 - Anonym

#28 Självklart kan man vara en bra förälder ändå, det har jag aldrig tvivlat på att dom är. Om du läser alla kommentarer ser du att jag har svarat att jag inte visste at han var oplanerad. Jag menar bara på att om ett förhållande har varit svajigt sen start så är ett barn på det inte en jättebra ide då barn i alla relationer sätter förhållandet på prov. Det innebär inte att de inte är bra föräldrar, för det tror jag säkert att de är! Dessutom om barnet är oplanerat har jag mer överseende med hela situationen.

#30 - Anonym

Ingen som vet vad som hänt med Jockes hundar??? Förr filmade o fotade dom sina hundar jämt och haaade jämt med dom i videorna. Sen dom fick sin unge verkar som skita i hundarna.....

#31 - Lina

Amir påstår att alla här inne som kommenterar är "inte så intellektuella" haha. Som om du är så smart då Amir? Många här inne har nog mer innanför pannbenet än dig.

#32 - Anonym

#lina. Alla youtubers i sverige förutom möjligtvis helen thorsgården är totalt hjärndöda..... deras största problem i livet är rädsla för spöken och om klänningen dom beställde blev fel färg.....

#33 - Lina

Men precis #32, Helen Torsgården är nog en av de FÅ normala människorna där. :)

#34 - Anonym

#lina. Ja hon är ju trevlig...

#35 - Anonym

#31 Alla som hänger här inne är inte så intelligenta men ändå håller han med hälften av kommentarerna här. Han måste, som du säger, inte vara så intelligent själv om han inte förstår att han motsäger sig själv... Sedan hänger han här mycket själv också och tjänar även pengar på dessa ointelligenta människor. Nya nivåer av ignorans och dumhet från Amir.

#36 - Anonym

Läs kommentar nr. 44 på inlägget om Amandas bröstimplantat. Låter det inte som att Amir har varit inne och skrivit? hahah

#37 - Anonym

vad hände med samir

#38 - Anonym

#37 hörde han var död?

#39 - Anonym

Ibland funkar inte det oavsett om man har barn tillsammans.. varför ska man göra varandra olyckliga när man kan vara lyckliga ? Barn är lyckliga om båda föräldrar är lyckliga med eller utan varann. Man ska inte vara självisk och försöka lappa ihop nått för barnens skull, barn formas av föräldrarna. Olyckliga föräldrar är det värsta som finns, been there liksom.

#40 - Anonym

Ibland funkar inte det oavsett om man har barn tillsammans.. varför ska man göra varandra olyckliga när man kan vara lyckliga ? Barn är lyckliga om båda föräldrar är lyckliga med eller utan varann. Man ska inte vara självisk och försöka lappa ihop nått för barnens skull, barn formas av föräldrarna. Olyckliga föräldrar är det värsta som finns, been there liksom.

#41 - Anonym

#37 och 38 Vilken Samir?

#42 - Stina

Det måste vara jobbigt att behöva vara så offentlig med en så intim sak.

#43 - Anonym

Nu har där kommit ut en artikel om joakim och Jonna ang joz. Att han(joz)har anmält de för förtal. Står på aftonbladet. Nu kommer det alla har väntat på från Joz. Jag undrar om rask kommer fortsätta att göra fler videos om honom(joz).

#44 - Hanna

Är det inte lite konstigt att misslisibell har snackat om att hon inte någonsin skulle kunna köpa en dyr märkesväska när det syns på hennes pojkväns snap att han håller en Fendi väska åt henne som uppenbarligen är hennes, väskan kostar liksom 26000kr

#45 - Anonym

#44 Skulle kunna va fake, hon köpte ju fakeväskor förr

#46 - anonym

#45 hon har dock också sagt att hon aldrig skulle köpa en fake väska igen efter matgeeks videon han gjorde om henne när hon visade upp sina fake väskor.

#47 - Anonym

#44 Det var väl ett bra tag sedan hon sa så? Hon blir äldre och ändrar åsikter. Dessutom tjänar hon nog rätt bra så tror inte det är några problem att lägga 30 000 på en väska

#48 - Anonym

#46 Yes men kan ju va en väska hon köpte vid den tiden.

Men även om den är äkta så förvånar dig mig inte, den tjejen ändrar värderingar oftare än vad man byter underkläder..

#49 - Anonym

Men asså hon pussar Viktor frisk hela jävla tiden och en gång pussades de på munnen, tycker det är fett konstigt! Tycker inte ni också det? Kolla på deras instagram, de hänger nästan hela tiden ihop.

#50 - Anonym

#49 Joo jag håller med. Jag hade aldrig accepterat det. Självklart ska man få ha kompisar av motsatta könet i ett förhållande eller av samma kön beroendes på sin läggning, men jag tycker det finns en gräns. Jag pussar inte mina vänner och hade inte velat att min partner gjorde det heller med sina vänner.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com