Josefin Ottosson avslöjar sanningen bakom relationen med Josef Loco

Igår la Josefin upp en video där hon bekräftar att det är slut mellan henne och Josef.
 
Josefin berättar att hon levt i en mardröm under deras förhållande eftersom Josef varit otrogen 15 gånger. 
 
När Josef deltog i Ex on the Beach hade de en gemensam hund och bodde tillsammans. 
 
Josef hävdar att de hade ett öppet förhållande och Josef lägger upp ett klipp där Eveline (Josefins bästa vän) säger att Josefin ljuger.
 
Josefin säger att Eveline spelade att hon var på hans sida för att få ut information.
 
 
#1 - Anonym

Jag är så mkt manshatare man kan bli! Det finns fan INGEN kille som är snäll, trevlig eller visar respekt!!!! Bara sura, likgiltiga, elaka och otrevliga mot sina tjejer som gör allt för dom och som tack får dom bara "öh? A? Aha?" Jävla avtrubbade äckel!!!!!

#2 - Anonym

USCH vilket jävla vider

#3 - Anonym

Oavsett öppet förhållande Elelr ej, så är han fan vidrig. Säger allt att han va vän Abbe blattelito

#4 - Anonym

#1 manshatare var fel uttryckt. Men har fan tappat hoppet om bra killar.....

#5 - Anonym

Tycker så fruktansvärt synd om Josefin. Stackars tjej förtjänar 1000 gånger bättre.. känner verkligen hennes panik och frustration..

#6 - Anonym

Tycker han har varit väldigt frånvarande i sitt sett i Josefines vloggar tex. Sen när han var med i någon video med Anis don Demina sa han typ "tjejer vill att du lyssnar, asså du behöver inte lyssna egentligen men bara låt dom prata" då kände jag mer att han va skum. Räcker med att han är 10 år äldre. Den åldersskillnaden funkar inte när det gäller en tonåring.

#7 - Anonym

Tyckte han var så jäääävla vacker. Men fyfan vad äcklig och ful han blev nu.

#8 - Anonym

Att ni alla kan vara så förvånade över att män är svin? det borde ni har lärt er nu det är 2019 och Josefines "bästa vän" må hon och Josef brinna i helvetet. Båda är äckliga svin på både insidan och utsidan.

#9 - Anonym

Ja, vad ska man säga? Riktigt synd om att han utsatte denna tjejen för detta. Förstår dock inte grejen av att göra det hela till en offentlig cirkus, kunde de inte ha pratat ut privat?

#10 - Anon

Visste att något sådant här skulle ske. Var bara frågan om när. Jävligt synd om Josefin dock, fy fan.

#11 - Anon

"Jag sa till dig starta aldrig krig med mig"

Säger jävligt mycket om vad Josef är för en person.

#12 - Anonym

Usch jag fick en sådan klump i magen när jag såg Josefines video, stackars stackars henne. Och Josef förtjänar ju all skit han kan få, snacka om att ha NOLL respekt för kvinnor. Här snackar vi kvinnohat på HÖG nivå, noll respekt för sin egen flickvän. Usch på honom asså.

#13 - Anonym

Han är sjuk men mer sjuk är väl hennes så kallade bästa vän? Fittiga människlr ”bästa vännen” och Josef. Synd att josef i anis videos ändå försöker framstå som någon med lite vett i skallen med bra kvinnosyn men nej

#14 - Anonym

vet nån vart man kan hitta videon? om ngn har laddat upp den igen någonstans

Svar: https://www.youtube.com/watch?v=lCkDIryv__0
svenskayoutubers.se

#15 - OLIWIA

Fyfan!!! & usch vad man grät under hennes video, vet precis hur det känns :(

#16 - Nathalie

Han psykiskt misshandlar och använder sig av crazymaking öppet offentligt?! Vidrigt att det ska accepteras, såfort sanningen skulle komma fram manipulera han henne och följarna att han fortfarande bryr sig om henne och vill vara mogen javisst och ta det privat 🙂🙂Så sjukt och har helt vänt åsikterna om den människan. Trodde han var annorlunda men antar att man borde fattat eftersom han intensivt umgåtts med abbeblattelito och andreasstartklar förut🙈och hur hon mår vs hur Josef skrattar iskallt åt allt🙂🙂 har varit i hennes sitts och exakt den panik känslan hon visar har man upplevt så många gånger under psykisk misshandel.

#17 - Anonym

Fy fan för psykopater som honom! Fan att så många tillslut visa sig vara det! Noll respekt!

#18 - Anonym

Oavsett vad som hänt mellan dem så vet vi inte allt som sagt de finns två sidor av ett mynt och nu har dem snackat med varandra idag och går vidare från varandra på ett bra sätt. Dem skulle gjort det i början istället för lägga upp allt sånt här på deras sociala medier och kasta skit mot varandra.

#19 - Anonym

#18 Vadå går vidare på ett bra sätt? Vart har du läst det? Från Josef?

Det finns inte alltid två sidor av ett mynt. Det finns vidriga personer och dåliga förhållanden. Det finns personer som inte fattar att det gör fel och sårar. Otrohet går aldrig att förneka, precis som att hans manipulativa ord inte går att förneka, trots att personen som är förövaren oftast vill det.

#20 - Anonym

#18 Vadå går vidare på ett bra sätt? Vart har du läst det? Från Josef?

Det finns inte alltid två sidor av ett mynt. Det finns vidriga personer och dåliga förhållanden. Det finns personer som inte fattar att det gör fel och sårar. Otrohet går aldrig att förneka, precis som att hans manipulativa ord inte går att förneka, trots att personen som är förövaren oftast vill det.

#21 - Anonym

Snubbar är fan riktiga idioter.

#22 - Anonym

#1 Men snälla du, det finns bra och välskötta killar där ute. Ni får sluta hitta killar i inner förorten bara.

#23 - Anonym

Han är riktigt äcklig, men dra inte alla killar över samma kant. Josef är extremt omogen, men oftast är killar i hans ålder mogna och medveten. Gäller bara att hitta rätt, Josef har alltid varit en ”badboy” så vad förväntade man sig egentligen? Hellre en toffla än svin som han.

#24 - Anonym

Jag tänker vänta tills båda korten är framme på borden, finns nog mer än vad vi fått sett hittills.

#25 - Anonym

Tjejer är skit lika mycket som killar, studier visar till och med att kvinnor är mer otrogna än män. Vi är alla skit helt enkelt. :)

#26 - Anonym

#25 Alltid ska fokus flyttas.. ingen har väl sagt att kvinnor är perfekta, aldrig är otrogna, aldrig är den dåliga delen i ett förhållande, aldrig gör olagliga saker?

Men jämt ska fokus flyttas.. suck.. jävla patriarkat.

#27 - Anonym

#26 Kolla igenom hela kommentarsfältet. ”Jag är en MANSHATARE Nu” ”ALLA KILLAR ÄR SKIT” Menade bara på att man behöver inte gå över gränsen med sina kommentarer, men det förstår väl inte sånna som du eftersom hela eran ideologi grundas sig på hat. / mhv en tjej.

#28 - Anonym

HATAR MÄN! NI FÖRTJÄNAR ATT LEVA OCH RUTTNA BORT ENSAMMA!!!!!

#29 - Anonym

Rätt åt henne, tjejer ska bli behandlade så.

#30 - Anonym

#27 Bortsätt från första kommentaren så tycker jag ingen går över gränsen. Det är helt okej att säga ”jag hatar alla män” då det menas på strukturella problem och män i grupp, inte individ. Sen är denna individ i inlägget vidrig, och det är alla personer som är otrogna. Men nu var det ju en man.

Vår ideolog är byggd på en kamp, en kamp mot förakt, förtryck, hat och våld. Då går det inte att be snällt.
De kvinnor som gjorde att vi, du och jag, idag har rösträtt, bad inte några politiker eller män snällt om det. De tog den rätten, de krävde den rätten. Vår ideolog är inte byggd på hat, men den är fan byggd på ilska.

Du får tycka och tänka hur du vill, men detta är mitt perspektiv.

#31 - Anonym

Det är sjukt hur Josef kan hitta på och vända saker. Han är sinnessjukt manipulativ. Eveline är den finaste tjej jag någonsin sett, på både in och utsida. Josefin ska vara glad att hon har henne. Även Josef, då Eveline funnits där för även honom. Han har erkänt att han inte vet vad han ens la upp om Eveline, att han fattar att han vinklade det fel mot henne, pga det korta vi fick se. Han ville bara komma åt Josefin.
Utan Eveline hade Josefin inte orkat ta sig igenom detta år och Josef hade inte alls utvecklats framåt som person.

#32 - Anonym

#30 kunde inte ha sagt det bättre själv ✊🏼✊🏼

#33 - Anonym

Ingen som mins vloggen när dom var utomlands o han säger något i stil med att hon inte får gå ut utan honom eller vad det är....

#34 - Anonym

#30 exakt! Inte så konstigt man reagerar när världen är full av tjejer som gör ALLT för sina jävla killar, dom måste prata undergivet o mjukt med dom för att ens få svar o vilket svar sen?! Avsnästa eller "öh?! A?!"... eller om tjejen en gång blir arg "har du mens eller?" för att cittera en film mins ej vilken: "JAG SKA BLI LESPISK!!!!!!" 😂

#35 - Anonym

Kvinnor och män är otrogna i lika mycket utsträckning. Och du som skrev att man ska sluta leta killar i förorten osv (Antar att du menar att invandrarkillar har dålig kvinnosyn) så kan jag säga att ”svenska” killar inte är så jävla mycket bättre.

#36 - Anonym

Förstår mig aldrig på personer som fortfarande e tsm me sin otrogna partner asså förta gången ok man kan försöka igen men 2 & 3 ggr neeej asså kasta skiten o säg nt t mig ”de e svårt” mannen vilken svårt

#37 - Anonym

#30 Exakt så!

Att så många kvinnor byter fokus för att gå patriarkala ärenden är bara ännu ett bevis på hur patriarkatet faktiskt påverkar oss. jag var förut en utav dem som betedde sig så, men efter att fått bättre feministisk analys så har jag börjat tänka annorlunda. Jag är så mycket starkare, mer självsäker och vet mitt värde nu. Ett tips till alla er som inte förstår vad vi menar, lyssna på podden "Penntricket", börja följa mer feminister på sociala medier och lyssna vad de har att säga, och för guds skull, läs på om kvinnohistoria.

#38 - Anonym

#35 svenska killar låter som lobotomerade zombies när dom pratar med sina tjejer så jaa helt rätt.

#39 - Anonym

Misslisibell ska redan förlova sig, det känns som de är så hetsiga med deras relation och att allt ska gå fort men det är bara min tanke.

#40 - Anonym

#39
Vaaaa

#41 - Anonym

#39 hon testade väl bara "för skojskull", som hon sa "hinta till Carl?"? Eller har jag missat något?

#42 - Jb

#39 är väl hennes val om dom förlovar sig. trött att normen är att man ska vänta i tusen år innan man förlovar sig. skärpning och låt folk göra sina egna val

#43 - Anonym

#42
Finns ingen norm meeen ok

#44 - Anonym

#42 Man brukar vänta FÖR BRA ANLEDNINGAR, herregud det är pinsamt och se nyfyllda 18 åringar som varit tillsammans i två månader och förlovar sig redan för att sedan göra slut ett litet tag efter. Finns ingen spänning i att förlova sig då? Förlovning ska vara en helig sak.

#45 - Anonym

Kan någon radera Benet från internet? För både vår och hennes egen skull. Hon beter sig som en obstinat, omogen tonåring som skriker att hon ska slå in ansiktet på parkeringsvakten som gett henne en bot när det är hon som - tidigare bevisat - inte kan parkeringsregler. Att hon hela tiden beskyller samhället/andra personer för allt från att hon får p-bot till att hon inte kan leva på sina sociala medier bevisar bara vilken oerhört kass självinsikt hon har.

Alla kids där ute som ser upp till den här människan: sluta med det. Hon är internets kanske sämsta förebild och ingen borde ta efter eller se upp till hennes beteende.

Tack för mig.

#46 - Anonym

#45 håller med dig! Även att hon klagar på folk i trafiken när hon jämt filmar själv.

Tror att hon är en bra person men önska att hon kunde tänka lite längre.

#47 - Anonym

#46: Jaa, precis. Glömde ta med det, haha. Tror hennes problem är att hon inte ser sina egna brister och fel utan tar på sig en fet offerkofta och skyller på diverse yttre omständigheter, vad det än handlar om. Det såg man ju bara när hon fick den där massiva shitstormen mot sig häromåret (gäller väl egentligen alla kritikstormar hon fått mot sig), istället för att ta ansvar och erkänna sina misstag och jobba på sig själv skyllde hon på "PK-Sverige" och "Man får inte vara den man är" och "Jag passar inte in i PK-samhället" osv. Hon gör om samma misstag om och om igen för att hon alltid skyller på alla andra istället för att rannsaka sig själv, som alla någon gång i livet tvingas göra.

Hon skulle behöva ta et break från "offentligheten" och fokusera på att jobba på sig själv. Tycker det är galet att ingen i hennes närhet tar tag i hennes ben och drar ner henne på jorden. Hade det varit en anhörig till mig hade jag sagt till hen att bete sig för längesedan.

#48 - Anonym

#47 håller verkligen med dig! Bente behöver ta en seriös break ifrån internet och verkligen MOGNA. Hon är 25 år och kan verkligen inte ha ansvar för sina egna handlingar, varelse det gäller ekonomi, humör eller saker som till exempel felparkeringen. Hon borde ta en break och växa upp. Varken hennes publik eller hon själv verkar uppskatta detta.

#49 - -Nina

Vad är det som hänt med anty..? Hon känns så uppmärksamhetssökande och inte som sig sj.. jag började följa henne för flera år sedan, redan när hon bodde i Umeå.
Aldrig har hon haft så urringade tröjor och vill framhäva sina opererade bröst, försöker vara så porrig och dricker vin och skrattar efter varje mening i sina storys.. vad händeeeer
O ja, alla får göra som de vill med sin kropp.

#50 - Anonym

#44
Omg dör de e ju frf ingen norm o att de ska va en helig sak?? E du sne o vadå för att göra slut ett tag efter? Vad vet du mannen stick härifrån o vilka bra anledningar väntar man för

#51 - Anonym

#22 fel. Man får dissa killar och träffa en MAN istället...

#52 - Anonym

#49 Slutade nyss följa henne på instagram för att jag fick så mycket komplex.. Med det sagt tycker jag att hon är sjukt vacker!

#53 - Anonym

#52 håller med! Kanske de som blivit problemet.

#54 - Lin

Varför attackerar ni Jose? På deras dm chatt hade Josefin själv erkänt att dem har ett öppet förhållande?

#55 - Anonym

#54
Herregud läs igen

#56 - Anonym

#50 Lär dig svenska, du bor i Sverige nu gumman.

#57 - Anonym

#56
E du blind skrev jag på arabiska elr

#58 - Anonym

#56
O btw jag har B i svenska☺️

#59 - Anonym

Har Felicia Bergström slutat med youtube?

#60 - Anonym

https://www.journalisten.se/debatt/joakim-lundell-verkar-inte-forsta-att-han-kan-fa-kritiska-fragor

#61 - Anonym

#44 Alltså va misslisibell har inte alls förlovat sig??? Du måste ju titta på videon, hon testade för skojs skull i en butik där hennes kompis jobbar.

#62 - Anonym

Ivan överdrivan (misslisibell) som o typ två videor där hon testar sushi suttit och totalt fjantat sig om hur hon knappt kan titta på det för de är så äckligt lägger nu ut på story att hon äter sushi som om de inte vore någon Big deal. Ska man göra Content tycker jag också man för köra ärligt. Carl är väl bra för att hon blivit mognare på vissa parter, tyvärr backat i vissa men men...

#63 - Anonym

Har aldrig direkt tyckt om Josefin pga saker hon säger, men tycker bara jävligt synd om henne. Hon är helt förstörd och blir kallad psykopat och stalker för att hon kommer på honom när han är otrogen och blir arg. Det händer tyvärr en massa tjejer.

#64 - Anonym

#62 Fast snälla rara typ ALLA tycker sushi är äckligt de första gångerna? Sedan börjar man gilla det med tiden. Tror inte hon sitter och låtsas gilla det på Carl herregud väx upp

#65 - Anonym

pga*

#66 - Anonym

#63 vad har hon sagt?

#67 - Anonym

Att bli ihop med en kille från ex on the beach är ju som att be om att bli förnedrad.....

#68 - Anonym

#67 De var tillsammans innan.

#69 - Anonym

#68 ännu värre i såna fall

#70 - Anonym

Angående benets storys just nu på snap som är så otroligt oroväckande? Hur beter människan sig? :

Blir så trött på bente angående hennes story just som om att hon inte är nog ”brudig” för samarbetspartners. Vet du vad jag tror det handlar om tidigare uttalanden och ens rykte hos andra företag. Kolla på t.ex lakidoris som lagt upp videos där hon dansar naken, hon svär relativt mycket i sina videos, rakat av håret, lägger absolut inte ut speciellt ”instagram”vänliga bilder. Men uppenbarligen så är hon uppskattad ändå?

Jämför bara deras flöden så ser man direkt att bente i princip bara har bilder med löshår, lösfransar och tagna med systemkamera, medan Lovisa har bilder med dubbelhakor, blixt underifrån, nyvaken etc. Jag säger inte att något av dessa flöden är bättre än det andra, bara det att bente säger emot sig själv.

Att tjejer inte får vara roliga för då får dom skit säger hon, KOLLA PÅ LAKI? Det hon gör är inte humor, hon beter sig på det mest absurda sätt jag någonsin skådat hos en vuxen människa. Jag är på fullaste allvar rädd för vad hon kan få för sig att göra i en nog stressad och pressad situation.

#71 - Anonym

#70 Bente fattar aldrig att sånt är hennes eget fel, det är alltid omvärlden som inte förstår sig på henne. Hon kanske får medhåll nu när hon fortfarande har en skara med ungar som ser upp till henne och tror på allt hon säger, men hon kommer få det tufft när hon är äldre och ingen längre håller med hennes vrickade version av verkligheten. Blir kul att se :)

#72 - Anonym

Vet någon vilken ph deltagare som fick fängelse i fyra år?

#73 - Anonym

#72 nån tjej som heter Angelica

#74 - Anonym

#64 fast snälla rara de jag mena va ju att hon i sina videor sitter o h överdriver hur äckligt det är. Det där överdrivandet har ju minskat på vissa ställen när hon ej är med honom. Det jag menar är att hon uppenbarligen fakeade till sig innan. Absolut så kanske hon inte tyckte om det då men man behöver ej överdriva så mycket. Blir löjligt.

#75 - Anonym

För att hon är en jävla vuxenfjortis ja som alla youtubers...

#76 - Anonym

Amir akrouti verkar ha skaffat pojkvän, vet någon vad han heter??

#77 - Anonym

#76 baserat på vadå?
Säg för guds skull inte att du syftar på hans senaste bild på instastory? 🙄

#78 - g

På tal om Bente.
Blir så jävla irriterad när hon ena stunden klagar på sina grannar för att hon inte får härja och föra oväsen på kvällen, och sen nästa dag lackar hon ur för att grannarna typ andas klockan 10 på morgonen. Så mycket dubbelmoral med den bruden.

#79 - g

På tal om Bente.
Blir så jävla irriterad när hon ena stunden klagar på sina grannar för att hon inte får härja och föra oväsen på kvällen, och sen nästa dag lackar hon ur för att grannarna typ andas klockan 10 på morgonen. Så mycket dubbelmoral med den bruden.

#80 - Anonym

En annan skrattretande sak med Bente är ju att hon tänker skita i att betala hennes parkeringsböter, trots att hon gick till skylten och såg att hon hade parkerat fel pga ”onödig regel”. Sen nämnde hon också att hon inte har råd att betala den. Snälla gumman du kommer bara få tillbaka en ännu dyrare böter om du inte betalar. Det är inte så att Trafikverket tänker ”okej skitsamma då, hon slipper böter denna gång :p”. Väx upp och ta ansvar för dina handlar Bente

#81 - Anonym

#66, har bara aldrig tyckt om hennes personlighet, den känns so fake och hon känns väldigt överdriven. men tycker sjukt synd om henne

#82 - Anonym

#77 Baserat på att samma kille har synts i hans sociala medier ett tag nu, dom umgås hela tiden, är väldigt närgångna, sover över hos varandra osv. Vore väl inte en omöjlighet att dom dejtar?

#83 - Anonym

Kan vi ta ett moment och diskutera alla youtubers samarbeten med klädföretag?! Antingen i videos eller på instagram stories. Vidriga mängder kläder dom får hem och så mycket dom uppmanar till att köpa kläder man egentligen inte behöver utan bara vill ha. Rabattkoder hit och dit för att folk ska köpa mer. Varför gör man inte samarbeten med företag som faktiskt värnar om miljön? Felicia Aveklew har liksom 2 samarbeten med 2 olika klädföretag inom 20 timmar. Det känns som varenda influncer nu för tiden har ett klädsamarbete om dagen typ. Blir fruktansvärt irriterad.

#84 - Anon

#83 Det roliga är att dessa "rabatter" inte ens är rabatter när i princip varenda influencer har en rabattkod och det finns ALLTID minst en kod att använda. Det är ett bra säljartrick, men tråkigt när folk går på det.

Sedan blir jag förvånad varje gång dessa influencers är så himla entusiastiska över typ 15% rabatt. Det är ju INGENTING?! De ba "du får HELA 15% RABATT (förutom på rea och märken)!! Hur bra????". Njaee, inte så jäkla bra om du frågar mig :/

#85 - Anonym

Stackars Josefin vilket jävla äckel

#86 - Anonym

Bente kommer alltid vara 13 mentalt

#87 - Nej

Kan nån pls förklara vrf i helvete Jonas Hallberg kommer in nästa vecka i Ph?????

#88 - Anonym

Också värt att tillägga att han är bög och 49 år, 49 ÅR ICH VAAAAAD GÖR HAN I PH

#89 - Anonym

#87 han kommer inte in som deltagare. Han har kommit in förut som domare när det var en modelltävling i en tidigare säsong för flera år sen. Nu ska väl han göra något liknande. Kanske är det modell eller talangvecka och Jonas kanske ska vara domare. Trodde du på riktigt han kom in som deltagare? Hahahahahah

#90 - anonym

Bögar kan ju också vara med? Vad e skillnaden egentligen? De spelar ju som alla killar dvs ställer sig bakom tjejerna?!

#91 - Anonym

#88 För det första kommer han självklart inte in som en deltagare. För det andra, vad har hans sexuella läggning med saken att göra? Missade du helt att det kom in en homosexuell kille förra veckan?

#92 - Anonym

Hahahahah wtf nej trodde verkligen inte han kom in som deltagare, var osäker av vilken anledning ville veta. Så tack #89 för ditt svar. Självklart har jag inte missat förra veckan då jag följer ph slaviskt;) haha nä men, en bög kan va med det var inte så jag menade. Finns 2-3 andra som varit med för flera år sen.

#93 - Anonym

#89 ja det är talangvecka

#94 - Anonym

Nina åker ut nästa vecka

#95 - Anonym

#92 Men snälla erkänn bara att du gjorde bort dig, du är fett pinsam.

#96 - Anonym

#95 JA asså omg det e så jävls synd om mig jag e fett pinsam omg !!!!!! Help me för feeeejn

#97 - Anonym

#96 Sa aldrig att det är synd om dig, du är bara pinsam.

#98 - Anonym

#97 JOOO asså omg du måste tycka synd om mig asså ommmggg kommer dö annars omg !!!!! Heeeelp

#99 - Anonym

Journalistik är en viktig del av demokratin och måste i vissa fall vara obekväm för att inte bli meningslös.

#100 - Anonym

#98 #97 WeirdChamp

#101 - Anonym

#99
Vad gaggar du om

#102 - Elin

Julia Markhamn och Niklas Åkerlund har ju gjort slut tydligen. Julia lade ut på sin story för någon dag sen att hon ska flytta.. tänkte, de hade ju tatuerat in varandras namn och skulle skaffa hund..

#103 - Anonym

#102
Han har varit otrogen mot henne ett flertal gånger tyvärr .

#104 - Anonym

Bara jag som stör mig så sjukt mycket på att mirabell bara för festvloggar? Hon har dessutom börjat svära asmycket och är typ bara tråkig att kolla på :( saknar gamla

#105 - Anonym

#100 använder twitch emotes utanför twitch hmm

#106 - blabla

Vem är amirs nya pojkvän Philip??? Kan du lägga ut bild /namn

#107 - Anonym

Svar till 106
Filipdore_ på insta

#108 - Karin

Har Josefine Olsson och Emil gjort slut? Nån som vet??

#109 - Anonym

Oj vilket lammkött Amir skaffat sig

#110 - Anonym

#105 WeirdChamp

#111 - Anonym

#108, 110% med tanke på allt hon lagt upp på senaste, både i bild och textformat

#112 - Anonym

Smit fyller 30 nästa år och killen han träffar är 00a

#113 - Anonym

Menar Amir akrouti då

#114 - Anonym

#112 Och? 10 år emellan. 13 år mellan mig och min partner

#115 - Slim

MEN GUUUUUUD SÅ SPÄNNANDE!
Jag är kidnappad av ett ufo, hur jävla mkt bryr ni er om det då?

https://deponi.blogg.se/

#116 - Anonym

#115 Av allting på den här sidan så bryr jag mig allra minst om dig och din blogg, fuck off.

#117 - Anonym

Asså Bente ä ju dum i huvudet? De satt en stackars katt på hennes bil å då tycker hon att det är SKITKUL att trycka på tutan å skrämma livet ur stackarn? Och de "gjorde hennes dag" för hon "va så jävla deppig innan" fyfan asså vilket äckligt beteende. Undra va hon skulle tycka om de själv.

#118 - Anonym

Asså Bente ä ju dum i huvudet? De satt en stackars katt på hennes bil å då tycker hon att det är SKITKUL att trycka på tutan å skrämma livet ur stackarn? Och de "gjorde hennes dag" för hon "va så jävla deppig innan" fyfan asså vilket äckligt beteende. Undra va hon skulle tycka om de själv.

#119 - Eh?

Uppdatera bloggjäveln då

#120 - Natyleen

#118

Tack! Äntligen någon som håller med mig. Varför i helsike behövde Bente tuta och skrämma katten? Den blev jätterädd, otroligt onödigt att stressa upp ett djur sådär, hon kunde gått ur bilen och föst bort katten. Fick ont i magen när jag såg det på hennes snapchat, speciellt eftersom hon säger då och då att hon vill ha katt, tror tyvärr inte att hon ska ha katt....

#121 - Anonym

#120

Enligt mig ska hon inte ens ha växter, dog inte växterna i lägenheten hon hyrde i andrahand i somras? Eller var påväg iaf? Nä, när hon lär sig hur man beter sig och kan ta hand om sig själv å har en stadig inkomst,då kan hon skaffa sig en såndär växt som klarar sig utan vatten i ~50 år.

#122 - Anonym

Josef du är ett vidrigt jälvla äckel som borde brinna i helvetet

#123 - Anonym

Vem är denne Filip Amir är så fnittrig om?

#124 - Anonym

Asså snälla vart han bente fått sin luft ifrån? Hur kan hon tycka det är kul att se en katt vettskrämd? Hade gärna velat byta plats på henne och katten för att sedan köra över det fula fanet

#125 - Anonym

Bente la sedan upp så snapchat, ett klipp där någon tutar på en katt och skrev ”det var denna video jag fick inspiration ifrån” lovar att hon lyfte upp katten på motorhuven för att få en kul video

#126 - Anonym

#125 Tänkte också på det! Nej det bara ”råkade” ligga en katt på samma ställe som katten i videon. Nja, inte troligt

#127 - Anonym

Bente är störd. Hon kan inte ens ta hand om sig själv, hon ska inte ta hand om andra levande ting.

#128 - Anna

Vet inte om jag har missat något, men är Filip Amir Akroutis eller är din bara goda vänner?

#129 - Anonym

Dom är ihop.

#130 - Anonym

Wow Amir, du borde få en Oscar för världens sämsta skådespelarinsats i din senaste video.

#131 - Anonym

Någon som har videon när Bente skrämmer katten? Vill se den innan jag hatar henne ännu mer.

#132 - Anna

Otrogen 15 gånger, herregud, sök hjälp!

#133 - Charlie

Men. Josefin ottosson. Känner du Josef. Äns. Är ni. Hopp tillsammans ✖️. Men viktigt för dig du vet detta. Du. Känner knappt josef du. Kenner. Hedda keden. Det måste du vet detta. Och sluta. Med tanke och. Drama med josef snälla snälla jag orkar verkligen inte att du. Snacka lite. För mycket. STRYNT

#134 - Charlie

Men. Josefin ottosson. Känner du Josef. Äns. Är ni. Hopp tillsammans ✖️. Men viktigt för dig du vet detta. Du. Känner knappt josef du. Kenner. Hedda keden. Det måste du vet detta. Och sluta. Med tanke och. Drama med josef snälla snälla jag orkar verkligen inte att du. Snacka lite. För mycket. STRYNT

#135 - Charlie

Men. Josefin ottosson. Känner du Josef. Äns. Är ni. Hopp tillsammans ✖️. Men viktigt för dig du vet detta. Du. Känner knappt josef du. Kenner. Hedda keden. Det måste du vet detta. Och sluta. Med tanke och. Drama med josef snälla snälla jag orkar verkligen inte att du. Snacka lite. För mycket. STRYNT

#136 - Charlie

Men. Josefin ottosson. Känner du Josef. Äns. Är ni. Hopp tillsammans ✖️. Men viktigt för dig du vet detta. Du. Känner knappt josef du. Kenner. Hedda keden. Det måste du vet detta. Och sluta. Med tanke och. Drama med josef snälla snälla jag orkar verkligen inte att du. Snacka lite. För mycket. STRYNT

#137 - Charlie

Men. Josefin ottosson. Känner du Josef. Äns. Är ni. Hopp tillsammans ✖️. Men viktigt för dig du vet detta. Du. Känner knappt josef du. Kenner. Hedda keden. Det måste du vet detta. Och sluta. Med tanke och. Drama med josef snälla snälla jag orkar verkligen inte att du. Snacka lite. För mycket. STRYNT

#138 - Anonym tjej

Josefin är 17 och var väll 16 när hon blev tillsammans med en 29-åring...skaplig red flag och smått pedofiligt beteende.

Josefin får skylla sig själv när hon väljer pojkvän med fittan istället för hjärnan(om hon har en sån?)

#139 - Anonym tjej

Josefin är 17 och var väll 16 när hon blev tillsammans med en 29-åring...skaplig red flag och smått pedofiligt beteende.

Josefin får skylla sig själv när hon väljer pojkvän med fittan istället för hjärnan(om hon har en sån?)

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com