#1 - anonym

Jag hoppas att han får den hjälp han behöver och ordna upp sitt liv och få en bra framtid.

#2 - Anonym

Asså han får massa straff för han säger massa saker på nätet men de männen som begått övergrepp på riktigt får oftast inget straff, han fick bara straff för de va jocke o jonna de handlade om.

#3 - Anonym

#2 verkligen inte. Så typiskt att när sverige kommer med bättre lagar och gör framsteg ska du klaga istället. Detta är ett steg i rätt riktning och bara för att det är på internet så gör det inte saken bättre. Var glad istället för att klaga

#4 - Ano

Hela Rättegången med Valleboi ligger ute på Youtube kanalen (Rättegången)

#5 - Ano

Hela Rättegången med Valleboi ligger ute på Youtube kanalen (Rättegången)

#6 - Anonym

Du tänkte inte skriva nå om Lennart blahd?

#7 - Anonym

Rask satte reklam på video om Lennart Bladhs död. SJUKT OMORALISKT eftersom han tidigare gjort narr av Lennart, usch. Han bryr sig endast om pengar den tattaren.

#8 - Anonym

Vem menar Rebecca Stella och Vanessa i sin pod ”någon stor influencer som har samarbete med kreditföretag”??

#9 - Anonym

Rask har fått många människo öden utsatt för hat hot och extrem mobbing.
Han är inte utbildad inom områden hannpredikar för. Därför inte borde leka hobby doktor inför en publik som inte är mogen att ta del av informationen. De ändå han gör är att skapa drev med hat hot och nedsättande ord. Personer han hänger ut får ett helvete. Vill han hjälp går han och tar det utanför kameran..men pengar och kontent går före en människa uppenbart.

#10 - Anonym

Hur många ingrepp har Therese Lindgren gjort egentligen? Hon ser mer och mer onaturlig ut för varje video?

#11 - A

#10 Dom som hon pratat om öppet är botox behandling för migrän och samtidigt injicerat botox rynkan i pannan och så har hon lagt på tandfasader. Tror inte hon nämnt andra ingrepp.

#12 - A

#10 Dom som hon pratat om öppet är botox behandling för migrän och samtidigt injicerat botox rynkan i pannan och så har hon lagt på tandfasader. Tror inte hon nämnt andra ingrepp.

#13 - Anonym

#10 antagligen inget annat än botox? Hon ser exakt likadan ut som hon gjort sedan 2014.

#14 - anonym

#10 botox för migrän har gjort/gör

#15 - Anonym

Vad har hänt med Elias afen

#16 - Anonym

#2 precis. Det är ju exakt så vi jobbar i sverige..... BARA dom som är dumma mot jockiboi får straff..... ta o stick till din lektion... ksk dags o lyssna på socialkunskapen nästa gång.....

#17 - Anonym

#16 men jag menar ju bara att om denna person hade hotat att döda mig så hade ju polisen inte tagit det på lika stort allvar eftersom att jag inte är en av Sveriges största influensers.

#18 - Anonym

#17 Det funkar inte så. Alla är lika inför lagen.

#19 - Min youtubekanal

Skönt att se att det lönar sig att anmäla, sen såklart är detta lite mera "uppmärksammat" då det gäller offentliga personer, men tror som andra skrivit att vi alla ändå står lika inför lagen, oavsett vem.
Men såklart har detta blivit uppmärksammat, och det har väl hjälpt till en del.
men det är skönt att se att det lönade sig att anmäla!

#20 - e

Felicia Aveklew har opererat brösten, luktar amanda lundgren....

#21 - Anonym

RÖKER Felicia Aveklew? Ciggpack i hennes video uppladdad den 8 oktober, kolla på soffbordet 5:44, det ligger ett LM blå pack där

#22 - Anonym

#21 Ingen jävel bryr sig om Felicia Aveklew röker eller inte

#23 - anonym

#20 så du menar att all operera sina bröst bara för att kopiera Amanda eller? skärp dig det är väldigt många tjejer tyvärr som har komplex över sina bröst

#24 - anonym

#23 alla som operera*

#25 - E

Hoppas ni som opererar era bröst inte behöver lida av detta: https://www.youtube.com/watch?v=I7JsZsCLG9k
verkar tyvärr bli vanligare och vanligare att folk kommer ut med problem de fått av implantat. Bara att kolla på Instagram på breast implant illness. Alla bröst är fina, oavsett om de är små eller stora, fasta eller hängiga.

#26 - Anonym

#2 Tråkigt att du har så dålig kolla på det svenska rättssystemet. Han blev definitivt inte dömd bara för att det handlar om Jocke och Jonna, svenska rättssystemet skulle inte kunna bry sig mindre om vem det handlar om. Jag vet ett fall i min hemstad där ingen känd var inblandad utan bara människor från mitt gamla gymnasium och en tjej dömdes för olaga hot och det hon sa var betydligt mindre grovt än det denna killen sagt.

#27 - Anonym

#25 Tack för att du sprider information!
Är själv inte ens person med implantat och har inga personer i min omgivning med det heller. Dock är det ett sååå viktigt ämne och den videon berörde mig så otroligt mycket! Det är helt galet att fler inte vet om detta..

#28 - Anonym

Härligt att höra Bröderna Berg inte står bakom hyckleri som youtubers gör.
Carl Alexander Rask Käns som klockren person dr menar. Männsikor som gör narr av andra personer och sedan gör en kappvändare är obehagligt och genomruttet.
Finns snart ingen video rask gör utan att förnedra andra människor .

#29 - Anonym

Kan misslisibell sluta prata om Caia i varje video?!?!?!

#30 - Anon

#25 Ja fy, det är hemskt att fler inte är medvetna om det!

#31 - Svenja

Äntligen! Den där grabben får skylla sig själv, det är såhär det kan gå om man trakasserar någon eller några på nätet och hotar med att döda ens nyfödda bebis eller vad som.. Vidrigt beteende!

#32 - Svenja

#29 Fast det gör hon ju inte? Avfölj henne om du nu stör dig? Det är hennes kanal och pratar om vad fuuuuuck hon vill 😂

#33 - Svenja

*Och hon pratar vad fuuuuuck hon vill om 😂

#34 - Anonym

#20 om du kollade på videon så säger hon att hon SKA operera dom, lyft med litet implantat.
Det är inte helt ovanligt. Hennes kropp=Hennes val.

#35 -

Vem är tjejen på anis instastory??

#36 - Anonym

#1 sluta tyck synd om brotslingar!!! Hotar man att göra det han sa så förtjänar man ingen hjälp! Han kan sitta o ruttna i något rum någonstans!

#37 - anonym

#36 han är dock psykisk sjuk och säger själv att han hör röster då kan han inte hjälpa hur han beter sig utan han behöver få rätt vård.

#38 - Anonym

Alltså kan vi få en förklaring på den sega uppdateringen eller? Ett blogginlägg varför uppdateringen är som den är, och har varit sen sommaren vore nog på sin plats.

#39 - Svenja

#38 Hon som ligger bakom bloggen kanske har andra saker att göra? Hon behöver inte ge er en förklaring varför uppdateringen är seg? Dessutom är det ju andra som ger tips?

#40 - Anonym

Folk som hyllar Lennart Bladh som något slags helgon har uppenbarligen ingen kunskap om hur han faktiskt blev känd...gubben är pedofil och blottare och har trakasserat sina f.d. elever sexuellt. Kolla på flashback det finns en hel tråd om den gubbens bravader...

#41 - anonym

#40 nej han är ingen legend det är bara 12 åringar som skriver sånt när dom inte har någon koll överhuvudtaget dock så blev han psykisk sjuk i slutet och med åren blev det värre och han fick inte den hjälp han behövde. Samhället svek han .

#42 - Ullared blogg

Bra att det blev en fällande dom i detta. Bra markering att man inte kan bete sig hur som helst på nätet. Det är dags att ta alla hot på största allvar, även fast det kanske blir väldigt svårt.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com