#1 - anonym

En sjuk människa som behöver psykvård snarast

#2 - anonym

Sveriges rättssystem för dom är förtal ett mer allvarligt brott än de Joz har utsatt dom för. riktigt kränkande med andra ord. Tur att Jocke kan försvara sig själv med alla bevis.

#3 - Anonym

https://nyheter24.se/noje/924422-braket-med-joz-jocke-och-jonna-kan-domas-for-fortal

#4 - Anonym

#3 fast det är inget förtal så länge dom har alla bevisen.

#5 - Anonym

Men snälla hjärtan, förtal handlar inte om man har bevis eller ej. Du kan bli dömd för förtal även om du talar sanning, även personen du pratar offentligt om är dömd för brottet eller ej. Det handlar om huruvida man framställer någon i dålig dager eller inte. Om ens syfte med ”uthängningen” är att få någon att se dålig ut så kan det vara förtal, sanning eller ej.

#6 - Anonym

#5 i denna situationen så spelar de ingen roll om det är uthängning eller ej. folk bör veta om en bedragare så inga fler anställer honom

#7 - Anonym

Med tanke på vilken häxjakt den varit mot Joz så är jag ej förvånad. Alla saker som sagts har det heller inte varit belägg för, så ja detta kan sluta illa.

#8 - Anonym

#6 Denna situation har spårat ur gånger 100. Att flertal ggr göra sig lustig och förminska en människa på sociala medier är bara löjligt omoget.
Hade dessa så kallade vuxna personer varit mogna hade de fortsatt mjölka visningar på en person de avskyr. De är så uttjatat att än idag fortsatta göra sig lustig och bedriva sin korståg på personen ifråga. De hade räckt med en video ett uttalande. Nä istället ska femtielva videos med interjuver, uppsöka x anställda osv endast i syfte att lägga ut. Konversationer med mera. Låt lagen ta hand om resten. De ses mer som förtal att medvetet upprepa uppståndelse runt personen är osmakligt. Vilka mer än youtuber män gör så? Dessutom samma personer varje gång.

#9 - Anonym

Historien upprepar sig- fd. husägaren som fick skadestånd. Nästa på som utsatts för förtal blir Joz

#10 - Anonym

De komiska är att Rask varit med i trolljägarna medans hans kanal toppar YouTube med påhopp och förtal var och varannan video.

#11 - Anonym

https://www.aklagare.se/om-brottsligheten/olika-brottstyper/fortal-och-forolampning/

#12 - Anonym

#10 trolljägarna handla dock om trakasserier och hat på nätet och med detta om joz är något helt annat och det är inte hat utan rask/jocke ger ut fakta till folk så inga fler ska bli utsatta för Joz

#13 - Anonym

# 12 fakta? vem orkar göra en musikvideo vars enda avsikt är att förlöjliga.
Trycker tröjor för ytligare förställa en person till åtlöje. Med text " rör den inte"
Oj så vettig och innehållsrik fakta han levererar.
Förtal där Rask enbart vill få visningar på andras konflikter är något som är ett återkommande inslag i hans kanal. Att gräva i andras liv.
Hur många gånger ska han göra videos och gömma sig bakom fakta. Han sitter öppet och hånar Joz. Och du anser att de är moget och fakta. De är trakasserier. Ser ingen underhållningsvärde i de han gör. Flera personer han trampat på ligger ner redan. De ber han sluta, men istället driver växlar han upp och fullständigt förgör människor på sin kanal utan samvete. Den dagen en person inte orkar mer. Hoppas jag han plockar ner sitt hån flin och slutar göra innehåll på andras liv.

#14 - Anonym

Det är så sjukt äckligt hur många som sitter här och försvarar joz och tycker att han gör rätt i att anmäla för förtal när joz själv har gjort så sjukt mycket värre och vidrigare saker än förtal. fy fan för er i kommentarsfältet ni är ett problem för samhället.

#15 - anonym

#14 håller med dig, Joz förtjänar all skit han kan få. En ge tillbaka kaka helt enkelt.

#16 - Anonym

De är ingen som försvarar Joz handlande- OCH de är ingen som försvarar att Rask bedriver förtal öppet på sociala medier.
Inget av de här hör hemma på sociala medier.
De finns lämpligare platser att ta itu med problem på.

#17 - Anonym

#14 och #15 Att ni önskar personer ni inte känner all skit ........seriöst.....

#18 - Anonym

mmmmm currrrryyyyyy

#19 - Anonym

#17 man behöver inte känna en person efter att ha sett hur han beter sig och vad han har gjort mot andra och dessutom mot tjejer

#20 - Anonym

#19 INGEN ska bli behandlad illa, ingen ska bli utsatt eller uthängd.
Vare sig du heter Rask eller Joz.
De hör inte hemma på nätet

#21 - Anonym

#20 ingen ska heller behöva bli utsatt av en våldsam person och en bedragare. Bättre att samhället vet vem Joz egentligen är så ingen kan komma till skada igen.

#22 - Anonym

#21 Du tycker inte de har VARNAT tillräckligt mycket nu????
Du tycker inte hela häxjakten gått över styr?
Hur många varningar anser du behövs?
De är ett korståg som skapats.
Denna massiva förföljels ses bara på YOUTUBE. Likt hyenor som jagar i flok.
De räcker nu!!! En video ett uttalande borde räckt. Är det såhär vi vill unga ska lösa sina problem på??? De har pågått i snart ett halvår nu om inte mer. Detta föder enbart hat och hot. Punkt!

#23 - Anonym

#21 Du tycker inte de har VARNAT tillräckligt mycket nu????
Du tycker inte hela häxjakten gått över styr?
Hur många varningar anser du behövs?
De är ett korståg som skapats.
Denna massiva förföljels ses bara på YOUTUBE. Likt hyenor som jagar i flok.
De räcker nu!!! En video ett uttalande borde räckt. Är det såhär vi vill unga ska lösa sina problem på??? De har pågått i snart ett halvår nu om inte mer. Detta föder enbart hat och hot. Punkt!

#24 - Anonym

#21 Du tycker inte de har VARNAT tillräckligt mycket nu????
Du tycker inte hela häxjakten gått över styr?
Hur många varningar anser du behövs?
De är ett korståg som skapats.
Denna massiva förföljels ses bara på YOUTUBE. Likt hyenor som jagar i flok.
De räcker nu!!! En video ett uttalande borde räckt. Är det såhär vi vill unga ska lösa sina problem på??? De har pågått i snart ett halvår nu om inte mer. Detta föder enbart hat och hot. Punkt!

#25 - Anonym

#22 är man med i leken så får man leken tåla och de får Joz skylla sig själv som satt sig själv i skiten och de va han som började att ljuga och manipulera detta är Joz lek. och han älskar de tyvärr.

#26 - Anonym

#22 det kallas för "som man bäddar får man ligga" du kan inte börja förstöra ljuga manipulera och vara våldsam mot andra personer utan att samhället ska börja reagera. denna människa bör sitta i fängelse.

#27 - Anonym

Hahaha en lek allmänheten får skåda då narcissistiska personer leker i sandlådan.
Samma sand kastning ses av samma män hahaha
Drama såpan är tillbaka på samma kanaler med samma deltagare.

#28 - anonym

"27 bättre att samhället reagera och ta de på allvar innan han gör något ännu värre än bedrägeri och våld mot tjejer

#29 - Anonym

#26 SÅ MED ANDRA ORD var allt planerat att iscensätta en häxjakt medföljande trakasserier innehpllande hot och mera.( som du bäddar får du ligga) youtube tar lagen i egna händer i väntan på en fällande dom.
Låter mest sjukt

#30 - Anonym

#29 så sjukt vidrigt att du sitter och försvara en sjuk människa som borde sitta inlåst nu. du är lika sjuk som Joz

#31 - Anonym

Vem har försvarat Joz?
Lägg ner

#32 - Anonym

Han förtjänar all skit han kan få... tycker inte ett dugg synd om honom han kan gå och gräva sin egen grav. tack o hej.

#33 - anonym

jag tycker det är rätt att dom blir förtalade. jag tycker joz har gjort fel som har bedragit absolut och ofredat. men jockeboi har gjort samma sak tex med trolljägarna kissie andra kvinnor hängt ut dom kallat dom saker. och jockeboi du har inte våran kvinnohistoria i detta du har ingenting med den att göra punkt slut. hela jockiboi är ett skämt. jag hoppas att dom får betala för vad dom har spridit och alla hot joz har fått.

#34 - Anonym

Jockibois intervju med expressen... Han beter sig som en 3åring. Alla videos som han släppte om joz dramat istället för att gå den lagliga vägen. Jockiboi har väl blivit utsett till en av de mäktigaste influencers och youtuber i Sverige? Då räcker det med att säga "joz fick sparken för att han gjorde ett dåligt jobb". Jag tror det räcker för att folk inte skulle vilja anställa joz i och med att jockiboi är objektivt sätt en mäktig person. Men det som kan vara olagligt och dessutom barnsligt är att sprida uppgifter för att framställa en person som klandervärdig: SANNINGSHALTEN SPELAR INGEN ROLL. Så det räcker inte att jockiboi kommer med bevis på det han säger är sant. Om det blir rättegång och om jockiboi blir åtalad så kommer de kolla på spridningen och inte på hans bevis. Förtalslagen är till för att allmänheten inte ska leka domstolar.

#35 - Svenja

Haha ”influencern” Joz of sweden 😂😂 Löjligaste jag har läst, Joz är inget annat än en fuskbyggare och bedragare.

#36 - Anonym

#34 att förse Rask med information som Jocke gör är förkastligt. Ett mönster som var aktuellt förra gången då Joz fick föra Jockes röst vidare till media när före detta ägarna av huset var i Lundell konflikten. Då sätt Joz och försvara och lyfte provat i formation öppet åt Jocke..nu sitter Rask å talar åt Jocke. De är förtal. Och påföljden av detta lär få konsekvenser.

#37 - MK

Hade jag varit Joz hade jag gjort exakt samma. Man behöver inte ta med kameran och ha som ändamål att filma Joz när han erkänner, samt förklarar varför han gjorde som han gjorde för att därefter publicera det på dplay.. Där och då blev det ju helt fel, OAVSETT vad Joz är skyldig till och ej.

#38 - Anonym

Jocke kommer åka dit, spelar ingen roll om han har "bevis". Han har sagt det han sagt för att utsätta personen för missaktning. Spelar ingen roll heller att namnet inte alltid nämnts, för alla har ändå förstått vem han har menat. Jocke borde sparka sitt kassa management som inte varit bättre rådgivare.

#39 - anonym

#38 joz kommer att få skadestånd om inte värre fängelse med tanken på hur många människor han har lurat

#40 - anonym

Om jag va joz så skulle jag hållit mig borta från polisen så mkt som möjligt han är inte direkt så smart av sig. utan han sätter dit sig själv

#41 - Anonym

Sjukt bra!! Jag hatar människor som Joz men det ändrar inte att Jocke har gjort något olagligt och kommer åka dit för förtal. Youtubers tror dom kan bryta lagar och säga vad dom vill för att det är ”åsikter” men nu börjar rättväsendet komma ikapp. Detta är bara början och snart måste dramayoutubers rätta sig efter samma regler som vanliga journalister eller medieprofiler. Joz har gjort fel men det är det det åtalet handlar om. Kan lova er att clueless, verz och liknande är här näst om dom inte redan är inblandade. Detta har behövts länge på youtube för snart säger en av dom något för att få tittar som slutar i att människan tar livet av sig och det går för långt, det är bara en tidsfråga.Det räcker med en fällande dom om förtal så kommer det komma flera, synd bara att jocke behöver bli exemplet. /Student inom juridik

#42 - Anonym

Rask kör live i hopp om swish donationer.
:) den vuxna människan tycks tjäna minst på youtube med tanke på hans konstanta tiggeri för levebröd.
Samtidigt kan det vara vettigt med tanke på skadestånd som kan komma väntas.
Tror Joz kan få sig en hacka där.
Och säkert fler han gjort förtal emot.

#43 - Anonym

Finns säkert flera personer som kan gå samman och styrka hur de utsatts för Rasks "raskningar" i föminskande syfte som alltid leder till hot hat och kränkningar mot utpekad person. De blir trakasserad av hans följare som inte kan hantera de dom precis fått sett. Förtal

#44 - Anonym

Karma!

#45 - Anonym

Karma!

#46 - d

Ni som säger saker som att är man med i leken får man leken tåla men säger att andra är sjuka för att dom backar svensk lag.. va? Ni måste väl ändå förstå att man ska vara jävla tacksam att svensk lag inte innefattar "öga för ett öga" principer?

Jag tycker, likt typ alla andra, att Joz gjort fel men bara för att Joakim blivit utsatt ska han inte få ett free card o göra vad han vill me?

#47 - Anonym

Alltså jag tror inte Jocke / Jonna kommer åka dit för förtal efter sina videos mot "fuskbyggaren". Det finns en klausul i lagen som säger att man inte kan bli lagförd om man har starka skäl för publiceringen.. det finns exempel på folk, och även tidningar, som sagt helt osanna saker och ändå blivit friade från förtal. Exempelvis Expressen och Thomas Mattson som hängde ut en pensionär
(Jim Olsson) som våldsbejakande rasist. Ägaren av sajten Yakida.se blev åtalad för förtal av Monica Antonssons men friad då de båda hade en infekterad tvist med varandra.

#48 - Anonym

Så skämmiga alla e som tkr de rätt åt dom🤦🏽‍♀️🥴

#49 - Linda

Inte konstigt efter denna häxjakten...

#50 - Anonym

Helt rätt tycker jag. Hade räckt med att säga att Joz är en bedragare och vart klar där, men inte för Jocke, så då får man skylla sig själv. Bara för att någon gör fel betyder inte det att man själv får eller ska göra det, är det inte sånt vi lär oss på dagis typ? HELT RÄTT

#51 - anonym

#50 du kan ej förstå hur J&J känner sig när du själv aldrig har blivit utsatt för en psykopat

#52 - Anonym

Jocka är lika jävla otrevlig som vanligt.....

#53 - Anonym

#52 och Joz trippel så mkt mer otrevligare

#54 - Anonym

#52 och Joz trippel så mkt mer otrevligare

#55 - Anonym

#51 är du psykolog nu eller? Vet du ens vad en psykopat är... Spelar ingen roll hur om han gjort fel eller inte, är fortfarande inte okej att hänga ut någon och försöka förstöra någon rykte, character assassination. Och det är inte direkt så att Jocke och Jonna är några änglar heller. Vissa saker ska man helt enkelt sköta privat, detta beteende tillhör sandlådan

#56 - Anonym

#55 Att du ens jämför J&J med Joz visar ju hur du ställer dig i frågor om kvinnor

#57 - Anonym

#56 Ursäkta men vad fan har kvinnor och feminism med detta och den kommentaren att göra?
Sluta försöka framställa dig bra genom att slänga in ett sådant ämne och en sådan kommentar.

#58 - Anonym

joz e människan som tappar kycklingspett oh tar inte upp

#59 - Viktors youtubekanal

Antar väl detta är en förundersökning som kommer att läggas ned. :)
Uppbenbarligen eftersom det finns starka bevis kring vad Joz har gjort!

#60 - Anonym

Rycker självklart att det Joz påstås ha gjprt är riktigt fittigt, men att gå ut på sociala medier istället för att anmäla och vänta på dom så att man sedan juridiskt kan säga att Joz HAR gjprt det som påstås är ju bara idioti, trodde de skulle ha lärt sig sedan förra gången.

#61 - Anonym

https://youtu.be/7XQ9azXeIaA
Syfte med uthängande av Joz är för att Rask inte önskar honom något gott.
Går inte förtal på hög nivå igenom är det ett mirakel för Rask.
Medvetet och önskan att personen ska hängas ut med i sämre dager är ett faktum

#62 - Anonym

#59 du vet att sanningshalten inte spelar roll i förtalsmål?

#63 - Anonym

https://bloggbevakning.se/2018/03/08/77493/
Mycket bra sammanfattat vad Förtal är.

Carl Alexander Rask dina utlägg och häxjakt kommer antagligen bita dig i svansen OCH då kommer säkert fler våga stå på sig och anmäla om de vart utsatt av dig och din kanal.

#64 - Anonym

Joz förtjänar att bli uthängd dock tror jag inte han har gjort någon anmälan utan bara har ljugit som vanligt för tidningarna för att skrämma Rask och Jocke.

#65 - Anonym

Är det inte rätt så efterblivet att träna weight pull med en hund som man vet har/haft problem med ryggen?

#66 - E

#65 Det är det. Den hunden borde kollas av en veterinär och en fysioterapeut som vet vilken form av träning hundens fysiologi och tillstånd klarar av.

#67 - Anonym

#65 har hunden haft problem med ryggen så är de ju meningen att den ska träna upp sina muskler igen så den inte få mer problem, jag tror kammi känner sin hund bättre än va ni gör och vet va den behöver.

#68 - Anonym

Orkar inte upprepa något som folk redan skrivit men dessa människor har rätt:#5 #7 #8 #13 #16 #20 #22 #29 #31 #34 #36 #37 #38 #41 #46 #49 #50 #55 #60 #62 #63 - Vi har ingen aning om vad som hänt och inte, saker kan manipuleras och förfalskas enkelt på internet och därför uppmanar jag alla att lämna detta åt rätten.

#69 - anonym

Misslisibell är ett creep som försöker likna Linn Ahlborg i både utseende och beteende och även hur Linn pratar. i hennes senaste video. den likheten går inte att missa.

#70 - Anonym

#69 Tänkte detsamma 😅 Men den tjejen byter personlighet, stil och värderingar varannan onsdag typ så den här perioden är snart över

#71 - Anonym

#70 byta personlighet kan man ju göra. jag är inte samma person framför mina kompis som med mina föräldrar/familj men att likna en annan person som en exakt kopia det är ju nästan stalker varning

#72 - Anonym

#69 På vilket sätt försöker hon vara som linn haha? Såg inget annorlunda helt ärligt

#73 - Anonym

#72 då är du verkligen blind om du inte kan se likheten

#74 - D

#73 Svara på frågan istället för att vara spydig. Jag ser helt ärligt inte heller likheten. Så på vilket sätt försöker hon agera som Linn?

Dock håller jag med om att Lisa ändrar åsikter, värderingar och stil väldigt ofta.. och jag ser absolut likhet mellan henne och varenda annan tråkig/basic sthlm’s influenser.

#75 - Anonym

#74 om du har läst min kommentar så har jag redan skrivit de! både utseende och beteende och även hur Linn pratar. och om du inte ser den likheten så ja då är du blind.

#76 - Anonym

För det första så tränar Kammi dragweight med Anton, inte weightpull. Dw är alltså kättingdrag som man med lite lägre vikter drar i ca 2-5 km alltså lite mer lågintensiv träning medans weightpull är ettexplosivt drag där hunden kopplas till en vagn och drar väldig tungt ca 5 meter.

Sedan när Kammi introducerades till sporten var det genom hennes föredetta fysioteraput som har gått igenom Anton då han hade problem med ryggen. Sporten går utmärkt att träna trots det att hunden har exempelvis dålig hd/ed status eller andra krämpor om man vet vad man håller på med och hur man ska lägga upp träningen sen att man även går på check hos fysio vid behov för att säkerställa att allt ser bra ut.

Vi vet inte vad för problem Anton hade med ryggen men att han hur eller hur verakde friskförklaras och då är dw utmärkt för att stärka upp kroppen och hålla den välmusklad och fin. Att han har fått ont i ryggen nu har vi ingen anning varken vad anledningen är eller vad för diagnos han har fått.

#77 - Anonym

#75 Jag behövde uppenbarligen vara väldigt tydligt..
Kan du ge exempel på beteende? Finns det någon mening som Linn brukar säga? Vad i utseendet är likt?
Du får motivera och reflektera över dina åsikter och påstående.

#78 - Anonym

#77 om du ej kan se likheterna på de jag redan har sagt då är du blind. du får ta och undersöka bådas beteende istället orka inte sitta här och skriva en hel bok om hennes beteende osv utan de kan du själv ta och se i videon.

#79 - Anonym

#78 Du kan inte vara gammal? Kan inte ens ta en vuxen konversation och motivera/reflektera dina åsikter och påståenden.

#80 - Anonym

#79 fast vem fan orkar och sitta och argumentera och skriva en hel bok om någons beteende när du för fan kan se klart och tydligt en likhet mellan Linns videor och Lisas senaste video lägg av bara och sluta va så jävla trög.

#81 - Anon

#80 Men hur svårt är det att skriva några meningar där du förklarar likheterna när någon undrar vad du menar exakt? En bok behöver du inte skriva.

#82 - Anonym

#80 asså tyvärr men jag ser faktiskt heller inte likheterna mellan Lisa och Linn så du får nog vara mer specifik om vad du syftar på innan du börjar kalla folk blinda och tröga!!

#83 - Anonym

#73 Alltså ja absolut att hon har förändrats, men det är för att hon blivit vuxen och jag ser verkligen inget dåligt eller konstigt i det. Typ ALLA unga tjejer idag är lika till utseendet, klädstil, använder samma språk etc. Tycker absolut inte att Lisa kopierar Linn över huvud taget, det är snarare en trend bland unga tjejer att se ut/vara på ett visst sätt. Isåfall har du helt missat resten av alla tjejer i Sverige och dess likheter

#84 - Anonym

Ser heller ingen likhet mellan Misslisibells senaste video och Linn?

#85 - Anonym

#84 same, isåfall skulle lisa "härma" väldigt många andra också...

#86 - Yale

Man ser på Linn Ahlborgs senaste instagrambild att hon redigerat bilden för att få störra rumpa. Kolla de vita smutsstrecken på väggen bakom, de till vänster är raka men de precis bakom hennes rumpa är snea

#87 - Anonym

#86 Vem sitter ens och zoomar in på någons rumpa bara för att leta efter redigeringar, du måste ha för mycket fritid

#88 - Anonym

lol Amir har hintat om på instastory att han kommer börja gråta när han "löser era problem", så är det åt hans egna berättelse han gråter åt haha. också jävligt drygt mot dogge att påstå att han var elak i förhållandet nu när dogge inte kan säga nåt om det

#89 - Yt beroende

Tips! Anty får kritik på sina vloggar pga onödigt plastanvändande!

#90 - Anonym

TIPS
Kissie skriver att Amir verkligen inte flyttstädat...

#91 - Anonym

#90 Vart skriver hon det?

#92 - Anonym

#91 I kommentarsfältet på hennes senaste video

#93 - Anonym

#91 I kommentarsfältet på hennes senaste video

#94 - Anonym

Asså varför har du blivit sämst på att uppdatera kom igen

#95 - Anonym

Säger inget emot att Joz är det som sagts om honom... Men ärligt, dessa youtubers får skylla sig själva. Nu kanske dem lär sig att dem inte kan lägga upp vad som helst på sina sociala medier bara för att dem är ”stora”. Även om det är sanning eller inte. Får känslan av att youtubers tror dem har rätt att göra lite vad dem vill.

#96 - Eh?

Denna blogg är så död

#97 - W

https://sverigesradio.se/avsnitt/1393187 Intressant radioinslag om Joz och Jocke. Clue hade också lite info om detta.

#98 - Anonym

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2795&artikel=7331427
Fortsättning följer om paret Lundell som granskas.
Förtalsbråket nu frågar de ut D play

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com