#1 - Anonym

Yeeah!!! Lovette Jallow Youtubfilm om Therese Lindgrens, bästa jag sett på länge! Heja Nathalie!!!

#2 - Anonym

bara jag som tycker att reklamen är rätt fin?

#3 - Anonym

Folk e så känsliga

#4 - Anonym

#2 Håller med! I synnerhet nu när man ser den i sin rätta kontext, tillsammans med resten av bilderna. Kan förstå kritiken, men tror verkligen inte att kampanjen gör ens en bråkdel av den skada som folk hävdar att den skulle göra. Tvärtom, snarare.

#5 - Anonym

Fyfan vad folk är lättkränkta nu för tiden! Fokuserar på små saker och saker tas ur dess kontext, folk blir irriterade när man talar dåligt om Greta och bara lyfter en del av hennes tal när hon pratar om att hon har förlorat sin barndom och glömmer att nämna att hon sa att hon hade tur och fick leva utan fattigdom eller hur det nu var! Men i detta fall är det Ok att ta saker ur dess kontext?!? Tröttnat allt mer på detta PK samhälle som vi lever i! Allt ska vara så fint på ytan och alla ska respektera alla och ingen får blir sårad och dittan och dattan! Spyr! Tyckte reklamen lyfter ett viktigt budskap som borde fokuseras mer på, Nathalie må vara influenser men långt ifrån Sveriges mäktigast kreatör på sociala medier och det kommer hon aldrig att bli så som samhället ser ut nu, det är bara fakta!

#6 - Anonym

wow…

#7 - Anonym

https://www.msn.com/sv-se/noje/kandisnyheter/miljonregn-över-margaux-dietz-–-så-mycket-pengar-tjänar-hon/ar-AAIds8b?ocid=spartanntp

#8 - Anonym

Jag är bara nyfiken, men vad är det som gör att folk blir kränkta av bilderna? Som sagt är bara nyfiken och vill bara förstå. Inte ute efter att provocera någon :)

#9 - anonym

#8 det är inte bilden utan själva texten som är helt fel

#10 - Anonym

#9
Men vad är det som är fel med den egentligen? Hade hon kunnat bli den mäktiga influencern som Therese är nu? Knappast?

#11 - W

#8 Om jag förstod rätt på Lovettes video så är det bland annat att de photoshoppat Natalie ljusare i hudtonen än hon är för att matcha Therése, vilket är rasistiskt, samt att de bett Natalie förvärra sitt handikapp (vrida händer och fötter i konstiga ställningar) vilket är funkofobiskt. Dessutom säger Natalie att hon inte fått se bilden efter att den redigerats men att Therése sett slutresultatet och godkänt det. Lovette (och många många fler) kontaktade Therése och bad henne kommentera händelsen, Lovette och Therése hade en privat diskussion där Lovette förklarade allt som var problematiskt med bilden och texten, Therése tackade för infon men gick sedan ut med ett meddelande som gick helt emot det som hon och Lovette pratat om, vilket då gjorde att Natalie fick hat från Theréses unga följare. Lovette har varit väldigt tydlig med skillnaden att ge kritik i syftet att lära någon eller att skriva hatkommentarer, hon stöder inte hatstormar, personangrepp eller "häxjakt" och drev, utan vill att Therése som har en väldigt bred publik och når ut till så många ska förstå vad som blev fel, ta sitt ansvar i det hela och kanske kunna nå ut och lära andra varför man inte kan agera på vissa sätt.

Kolla Lovette Jallows instagram konto och hennes youtube klipp om detta så kanske du får bättre en bättre förklaring än vad jag kan ge :)

#12 - Erika

Reklam filmen som går på tv är bättre och där förstår man mer vilket budskap arbetsförmedlingen vill få fram istället för bilderna!

#13 - Anonym

#11 Precis! Inte fel på själva kampanjen eller reklamen på så sätt, utan mycket runt om kring det! Under Lovetts video finns även kommentarer om hur arbetsförmedlingen kampanj skulle kunna förbättras så att budskapet skulle gå fram tydligare och mer lämpligt!

#14 - Anonym

Det e sant att en "ful" tjej som sitter i en rullstol aldrig skulle bli som Therese , människor tycker om Therese eftersom hon är söt, och kan gå, varför är alla så upprörda ?

Tror dem verkligen att tjejen i rullstolen har det samma som våra gud Therese har?

Väx upp föfan!

#15 - Anonym

Fast de menar ju ”hade Therese blivit sån mäktig influenser om hon var handikappad”. De pratar inte om tjejen som faktiskt är det.

#16 - Helena

100% att Angelica Blick köpt följare. Har 1,1 miljon följare och för i snitt 13-15.000 likes.......😂

#17 - Helena

Får^

#18 - Anonym

Jag fattar inte ens hela grejen med att klistra in kända människors huvuden på kroppar där personen är funktionsnedsatt. Det känns ganska äckligt att göra och budskapet går inte fram... varför kunde inte dessa personer stå modell inklusive huvud???? Det hade varit bättre. Jättekonstig idé från AF... vem fan kommer på något så dylikt?

#19 - A

Therese har blivit så jävla vidrig!!!!!

#20 - Anonym

Natalie visste att Therése's ansikte skulle klistras på hennes kropp så varför upprör just det er?

#21 - Anonym

#20 Det är inte det som upprör. Läs kommentarerna.
Det som upprör är många saker, men blandannat att Natalie inte fick se slutresultatet innan dem publicerades, texten till bilden, samt att de troligtvis har ändrat Natalies hudfärg.

#22 - Anonym

#11 Fast det är väl självklart att man ska redigera bilden så att hudfärgen stämmer överens på resten av kroppen, hur kan det anses som rasistiskt? Typiskt PK Sverige :)

#23 - W

#22 Kan bara referera till Lovettes video där hon förklarar allting, varför det är rasistiskt, varför detta blev fel osv. Jag är inte tillräckligt insatt i alla detaljer för att kunna förklara på ett rättvist sätt.

#24 - Anonym

Tycker Lovette snackar ganska mycket strunt för att få en del i detta. Sorry. Verkligen. Den kampen hon driver är fantastisk, men denna gången ville hon bara bli hörd. Den diskussionen hör inte ens hemma i detta fall.

#25 - Anonym

#24 jag håller med! Hon är bra på många sätt. Men nu blev det för mycket.

#26 - Anonym

Förlåt men tycker det är helt löjligt att säga att det är rasistiskt att redigera hennes hud... hur annars ska den matcha Therese som är vit? Therese blev ju vald som mäktigast i Sverige på både youtube och insta (eller något sånt, inte riktigt insatt) och det reklamen försöker säga är ju liksom; "hade hon blivit MÄKTIGAST ifall hon hade haft en CP?" Sen kan jag köpa att N blev upprörd över att inte ha sett slutresultatet. Palla att allt ska va så PK. AF försökte förmedla att man ska GE ALLA EN ÄRLIG CHANS. Men det enda folk ska fokusera på är att man har redigerat bilden. HUR FAN SKA DET ANNARS GÅ TILL DÅ????

#27 - Anonym

Den där bilden finns fortfarande uppsatt där jag bor 🤣

#28 - Anonym

#27 Samma i min stad 😂

#29 - Anonym

#11 varför är det rasistiskt att photoshoppa natalies hudton så den ska matcha thereses hudton? du hör ju svaret själv, asså de valde just therese för att hon är en stor influencer och då ska det ju också se ut som therese. eller ska therese huvud och natalies kropp inte matcha alls? ska kroppen vara mörk och huvudet ljust eller vadå asså ber om ursäkt men ser inte problemet

#30 - Anonym

#27 och 28 Det bestämdes att bilden skulle tas ner för typ tre dagar sen, så hur ska alla de bilderna i hela Sverige kunna tas ner på så kort tid? Det är ju på gång..

#31 - Anonym

#30 På samma sätt som alla skyltar i hela Sverige sattes upp på samma gång? Det tog inte flera dagar

#32 - Anonym

#31 Det var la planerat?

#33 - Anonym

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/8mzB0G/fler-anmalningar-mot-tiktok-profilen

bara en tidsfråga innan Rask blir granskad, inte på tiktok men på andra sociala medier

#34 - Anonym

#24
Tänkte exakt samma

#35 - Anonym

Att therese har gått så långt att hon sätter sitt egna jävla face på handikappades kroppar .... hon har blivit så jävla elak! Trodde inte det om henne....

#36 - Anonym

Och varje gång hon får kritik "jag försöker vara perfekt, men jag är också en människa" bara HÅLL KÄFTEN!!!!!!!

#37 - Anonym

Vad menar bente på snap?

#38 - Anonym

#37 Du får ju skriva vad hon sa på snap om du vill ha svar din mupp.

#39 - Anonym

#38 bad om ursäkt över att inte kunna hålla löften, finns ingen anledning att bli otrevlig. Ta en dusch, ät lite gott, ta en promenad och andas lite and calm tf down.

#40 - Anonym

#39 Tror det handlade om att hon lovade att gå live på youtube 😂

#41 - Anonym

Moas nummer 073-622 23 85

#42 - Anonym

Moas nummer 073-622 23 85

#43 - Anon

#41 Jaså, Moa heter egentligen Enith Calderon De Gutierrez och är född 1968

The more your know!

#44 - Anonym

Komiskt att Bente klagar på pensionärer i trafiken när hon själv håller på med mobilen när hon kör, har nog hellre en pensionär framför mig än Bente.🤷🏼‍♀️ Vet inte hur länge och hur många som har sagt åt henne gällande telefonen när hon kör, kan ingen skicka till polisen så hon kanske förstår?

#45 - Anonym

#41 sjukt de va hennes nummer hon svarade

#46 - Anonym

Slutar läsa bloggen den uppdateras typ aldrig rekommenderar er o läsa bloggbevqkninhen istället (bloggbevakningen)

#47 - Anonym

Så jälva trött på att alla ska slicka Thereses röv hela tiden! Om det hade varit nån annan hade den varit cancelled...

#48 - Andie

i brad mondos nya video har han på sig en tröja som är väldigt lik lisa och ribeckas nya kollektion...? något att kika in. videon heter Hairdresser Reacts To Japanese Permanent Hair Straightening

#49 - Viktor youtube

Jag har förstått det som att det vissa tycker det är en rasistisk kampanj! Men om man "photoshoppar" ihop två personer, så lär man ju få hudtonerna att gå ihop, då den ska se mindre "photoshoppad" ut..
Men att det är funkofobiskt kan jag hålla med om, om fotografen vill att ens funktionshinder ska se värre ut än vad det egentligen är!
Samt borde alla parter inblandade få ta del av den klara bilden och godkänna!

#50 - Anonym

Någon som är överraskad över att bente gnäller om pengar igen?Kanske inte skulle pumpa dina läppar när du knappt har råd,prioritering är inte hennes starka sida🤷🏽‍♀️

#51 - Anonym

Kan någon kommentera eller ta upp issys pappas beteende?? Han försöker framstå som den vettiga men hans videos är mer eller mindre stalker aktiga dem
Båda jewels och issys pappa är
Psykiskt sjuka ..
https://m.youtube.com/watch?v=fdsolWnsEhw

#52 - Anonym

Varför all denna häxjakt mot Therese? Förr var det alltid Joakim Lundell, har alla nättroll bytat mål nu så det är Therese.

#53 - Anonym

#41 din patetiska lilla 10 åring! Har du läckt ett hemligt nummer på internet så kan dina föräldrar se fram emot höga böter eftersom det är olagligt o du bara är en liten pissunge utan respekt o desutom omyndig..... bra gjort!

#54 - Anonym

Blir så trött på bente angående hennes story just som om att hon inte är nog ”brudig” för samarbetspartners. Vet du vad jag tror det handlar om tidigare uttalanden och ens rykte hos andra företag. Kolla på t.ex lakidoris som lagt upp videos där hon dansar naken, hon svär relativt mycket i sina videos, rakat av håret, lägger absolut inte ut speciellt ”instagram”vänliga bilder. Men uppenbarligen så är hon uppskattad ändå? Jämför bara deras flöden så ser man direkt att bente i princip bara har bilder med löshår, lösfransar och tagna med systemkamera, medan Lovisa har bilder med dubbelhakor, blixt underifrån, nyvaken etc. Jag säger inte att något av dessa flöden är bättre än det andra, bara det att bente säger emot sig själv.

#55 - Anonym

#53 Men snälla du, varför ska alla bajsa ut sig ”dU kAn bli polisanmäld blabla” utan belägg. Hon gjorde ingenting olagligt i detta fall, sen ifall det skulle vara olagligt och en polisanmälan skulle ske så skulle ingenting ändå hända. Förstår din frustration, men du ser bara dum ut nu.

#56 - Anonym

Terese Lindgren verkar bara bry sig om när hon själv mår dåligt o sin egen psykiska ohälsa men har noll förståelse för andras.. hon om någon borde ju förstå. Jag hade aldrig orkat vara vän med någon som alltid verkar vara så perfekt fast hon inte är det. Har varit så besviken på hur hon utvecklats

#57 - Anonym 123

Alla har väl lika mycket värde vad f*n är dom duma på riktit eller. Sen sitter dom och skriver typ skulle det här bli en känndis käranån någon respekt/ anonym123

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com