Amanda Lundgren misstänker att hon drabbats av Breast Implant Illness

Uppdatering: Amanda har nu bestämt sig för att ta ut sina implantat. 
 

Amanda Lundgren berättar i sin senaste video att de flesta symptom för Breast Implant Illness stämmer in på henne.
 
Breast Implant Illness är en term som används av kvinnor som har bröstimplantat och som beskriver en mängd olika symtom eftersom kroppens immunförsvar försämras. 
 
Efter hennes bröstoperation har hon gått upp 10 kg, har hjärndimma, ont i kroppen och bihålorna m.m.
 
Amanda berättar att hon nu ångrar sin bröstoperation. 
 
En svensk tjej har i en video berättat väldigt bra om hennes erfarenheter om BII som ni kan se HÄR.
 
 
 
#1 - anonym

Jag tycker att doktorer som jobbar med det här MÅSTE berätta för alla patienter om riskerna som finns.

#2 - Anonym

Ovanligt att man ångrar sin bröstoperation när man gör den vid 18-årsåldern eller ??

#3 - anonym

#18 lägg av bara. Alla har vi komplexer över något och Amanda ville ha fastare bröst det säger hon ju själv men att hon inte va så påläst om riskerna...

#4 - anonym

#3 menar 2

#5 - Anonym

Kanske därför innan man ska gå till någon seriös som inte gör jobbet gratis för lite omoralisk reklam.

#6 - Anonym

Tycker helt ärligt inte synd om henne.

#7 - Frida

Hallå! Vad händer med Margaux och Jacob??
Jag vet att man inte ska lägga sig i andras förhållanden men han syns ingenting längre? Och dessutom sover hon ensam med bara barnet.

De gick ju ut med att ”kämpar har de tufft nu allt löser sig” blablabla.. Men??
Är bara orolig...

#8 - anonym

#6 hon vill inte att man ska tycka synd om henne heller det har hon sagt i videon, utan syftet med denna videon va att sprida budskapet om denna sjukdomen man kan få.

#9 - anonym

#5 fast oavsett vart någonstans man gör sina bröst så är alltid risken stor att få Breast Implant Illness med tanken på vad implantaten innehåller som förgiftar kroppen.

#10 - Sara

#7 varför är du orolig för en främlings förhållande? Låter inte sunt.

#11 - Anonym

Fattar inte varför ni klagar på att hon var ung när hon gjorde det? Det spelar ingen roll om hon var 18 eller hade varit 40 år, dessa problem kan ändå uppstå!

#12 - anonym

tycker inte synd om henne ett dugg hennes eget fel.

#13 - K

#9 Det jag tror att personen menade var att om det inte skulle varit ett betalt samarbete kanske Amanda skulle varit mer noggrann med att läsa på kring ämnet och även kring vilka risker det finns. Det är iallafall så jag uppfattade det

#14 - Anonym

Starkt av henne att medge att hon ångrar sig trots hatstormen hon fick då, och faktiskt förklara hur hon känner idag. Istället för att klanka ner borde man uppmuntra henne i detta då det är ett viktigt budskap och något som faktiskt borde uppmärksammas. Sprid positivitet och speciellt i sammanhang där den behövs. Om vi vill att influencers ska våga lyfta viktiga frågor ska vi också låta dom få inse deras misstag istället för att skuldbelägga/trycka ner

#15 - Anonym

Läskigt..

#16 - Anonym

Är stolt över Amanda hon har verkligen mognat till och blivit en helt annan person än va hon va förut

#17 - Anonym

#12 nej det är inte hennes eget fel alla som jobbar med bröstimplantat MÅSTE berätta om alla risker som finns innan man gör en operation det ingår i alla operationer och inte bara sånt här

#18 - Anonym

#5 Det var inte en oseriös klinik. Akademikliniken är ganska seriös, det är en av våra mest kända kliniker runt landet.

#19 - Anonym

#7 vadå Jacob var med senaste vloggen när de bakade hos Victor. sen hur kan du veta att de inte sover ilag?? Jacob kan ju redan ha stigit upp när hon börjat filma vloggen?

#20 - Anonym

#7 vadå Jacob var med senaste vloggen när de bakade hos Victor. sen hur kan du veta att de inte sover ilag?? Jacob kan ju redan ha stigit upp när hon börjat filma vloggen?

#21 - Eh?

Så jävla rätt åt henne. Ung och riktigt jävla korkad. Spyr

#22 - Anonym

#21 Som om du ALDRIG i hela ditt liv har gjort något som du själv ångrar? Jag spyr på din IQ befriade kommentar.

#23 - Anonym

Vad detta kommentarsfält ännu en gång bevisade för mig: människor är riktigt jävla vidriga, empatilösa och översittare som ser sig själva som bättre än andra.

#24 - anonym

#23 beror på vilka kommentarer du menar? alla som skriver här är inte "elaka" "haters" och du är inte bättre själv som skriver just en sån kommentar.

#25 - #23

Fast #24, jag skrev kommentarsfält. Du vet väl att det inte behöver innebära varenda en av kommentarerna i det? Herregud. Och nej, du kan inte jämföra min kommentar som är ett konstaterande med kommentarer som spyr ut hat.

#26 - #23

Så du behöver inte ta åt dig såvida du själv inte sprider negativitet här och då känner dig träffad av det jag skrev, då får du jättegärna ta åt dig. #24

#27 - Anonym

Ja man kan få detta av vem som helst, men hon kunde förhindrat de mycket bättre med att inte gå till någon som var oseriös med sitt arbete.

#28 - Anonym

#27 Nej det går inte att ”förhindra” antingen händer det eller så gör det inte. Det enda som kanske skulle kunna göra förändring är valet av implantat.
Och nej hon gick inte till någon oseriös. Hon gjorde det på Akademikliniken.

#29 - Anonym

Tror Keela kan ha detta med, hon är ju jätteofta sjuk och mår dåligt. Har försökt nå fram med detta till henne, men det är inte det lättaste.

#30 - Anonym

Ni som skriver att dem som skriver hatkommentarer gentemot är vidriga människor blablabla, ni är inte bättre själva.

#31 - anonym

#25 kommentarsfält = alla kommentarer

#26 har ej tagit åt mig men onödigt att dra alla över en kam.

#32 - Anonym

hon va tusen gånger finare på före-bilden

#33 - Anonym

Förlåt men hennes kommentar i videon där hon och Olle äter nuggets runt 25:15 ”jag har ändå haft bulimi för några år sedan så jag e fett bra på att spy” känns ganska så osmakligt att säga så enligt mig

#34 - anonym

#33 hon skämtar herregud... sluta ta åt dig av de minsta fu*cking lilla.

#35 - Anonym

#34 Det är ju du som tar åt dig för Amandas skull. Hon påpekade bara en sak, vilket man får göra. Sen så håller jag med henne, en äcklig och omogen kommentar var det från Amandas sida.

#36 - anonym

#35 det är snarare ni som tar åt er som inte tål skämt

#37 - Anonym

#34 Lugn. Jag tar personligen inte åt mig men tänker mest på folk som kollar och kanske själva har lidit utav en ätstörning, kommentarer som sådana kan vara väldigt triggande och speciellt när det bara kommer så helt plötsligt. Såna skämt kan man dra med sina kompisar om man nu tycker att det är så jäkla roligt, men framför flera hundratusen är ganska så klantigt och främst väldigt onödigt.

#38 - anonym

#37 dock så ser jag inte en ända människa som har skrivit hej jag har bulimi och tog åt mig av dina skämt. tvärt om så är det alltid folk som inte ens har sjukdomen som tar åt sig .

#39 - Anonym

#38 Jag lider av en ätstörning och tyckte det var väldigt osmakligt sagt.

#40 - Anonym

#39 ätstörning är dock inte samma sak som bulimi

#41 - @40

@40 bulimi är en ätstörning...

#42 - Anonym

#41 bulimi och anorexia är 2 olika sjukdomar men ätstörningar är något som kan leda till en av dessa sjukdomar där har du skillnaden.

#43 - F

#42 Du har delvis rätt, men inte helt.

Absolut att ”milda” ätstörningar leder till de mer allvarliga tillstånden. En ätstörning kan ju vara att äta väldigt lite medvetet, trots att man inte har anorexia. Dock är bulimi en typ av ätstörning, lika så anorexia och hetsätning.

Från 1177 ” Bulimi är en ätstörning som innebär att du hetsäter och sedan..”

Detta precis som ångest. Du kan självklart ha ångest utan att ha en form av ångest sjukdom (exempelvis panikångest). De något mer allvarliga och långvariga sjukdomarna/diagnoserna (Ex, panikångest) går under kategorin ”ångest”. Så även om de ena är en känsla eller ett beteende och det andra är en sjukdom så namnges det som samma kategori.

#44 - L

Blir fan rädd för mänskligheten när jag läser kommentarsfältet här. När någon mår skit, hur kan man då sitta och säga att det är rätt åt den personen? Amanda har ju själv berättat att hon gjorde en bröstförstoring för att hon tänkte att hon skulle känna sig mer bekväm i sig själv med större bröst. Jag skulle personligen nog aldrig göra en operation för att ändra mitt utseende, men mååånga sitter ju och till exempel sminkar sig för att känna sig finare? Många väljer kläder noggrant för att känna sig finare. Människor funkar så att vi mår bättre om vi känner oss nöjda med oss själva. Och om en så enkel sak som till exempel lite mascara kan få oss att må lite bättre, så varför inte? Och vem fan är vi som individer att sitta och bedöma vart den gränsen för ANDRA människor går? Vi kan ha våra åsikter, absolut. Men att sitta och säga att hon får skylla sig själv är fan vidrigt, USCH på er. Tänk efter hur fan ni beter er!

#45 - Anonym

Kan det vara PR? Det hela har skapat stora rubriker och konstigt ändå att komma ut med allt nu, bara jag som har en känsla att det handlar om trafik

#46 - Anonym

Så går det när man är ytlig o bryr sig enbart om sig själv o att festa! 😂😂😂😂😂😂😂

#47 - Anonym

Hennes fel eftersom hon gjorde sina bröst vid 18års ålder. She is fucking crazy that’s it

#48 - Anonym

#47 Men vad har åldern med saken att göra? Det hade ju antagligen blivit samma sak även om hon var 30. Hon ville göra sina bröst och hon var myndig så vad är problemet?

#49 - anonym

ärligt jag tycker inte synd om henne. dessutom att ge ut rabattkod äcklar mig.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com