Lojsan uppmanar tjejer att 'bita ihop' om ens partner är sugen

Hannalicious och Lojsan, som har podden "Måndagsvibe" tillsammans, har fått kritik för deras senaste poddavsnitt. 
 
Lojsan svarar på hur man håller sexlivet spännande och svarar: "är din partner sugen, tacka aldrig nej, oavsett om du inte är det. Absolut att man ska lyssna på sin egna kropp ... man kan säga nej någon gång, men när han väl vill, bit ihop."  
 
I avsnittet ifrågasätter de också varför man ska inkludera fler kroppstyper, benämner homosexualitet som en personlighetsgrej och säger att det inte är hållbart att inkludera alla.  
 
 
 
 
#1 - Anonym

Kan delvis hålla med. Är en feminist som håller på med bdsm och redan där tycker folk att jag är dubbelmoral.

Den här tjejen uttryckte sig dock väldigt klumpigt. Om du inte vill, oasvett förhållande eller inte, så har du alltid all rätt att säga nej helt utan skuld!! Det gäller både kvinnor och män.
Dock anser jag själv att man i ett förhållande får ge och ta. Ibland är man helt enkelt inte sugna båda samtidigt. Och då får man ibland offra sig, det gäller även här åt bägge håll. Jag har ett antal gånger haft sex trots att jag inte varit sugen, och senast för någon dag sen hade jag och min pojkvän sex trots att han behövde sova, där offrade han sig. Man måste känna efter om man vill vs om man är sugen. Man kan fortfarande vilja ha sex trots att suget inte finns. Sen ska man ju som den sugna partnern alltid få den mindre sugna att bli upphetsad och njuta! Så om din pojkvän vill ha sex men du som tjej inte är sugen men kan tänka sig ha sex ändå, ja då fan hoppas jag att din kille ser till att få dig upphetsad innan penetration.

De övriga uttalandena om kroppar och sådant finns absolut inget att förvara. Riktigt skevt sagt.

#2 - Anonym

Håller med kommentaren ovan; Fattar vad hon försöker säga med att man bör "bita ihop" men hon la kanske fram det på ett klumpigt sätt. Uttalandet om kroppar och homosexualitet var dock jävligt skevt för vad jag anser vara uppenbara anledningar.

#3 - Amanda

Förstår också vad hon menar med att "bita ihop". Ibland vill folk missförstå med vilje känns det som

#4 - Svenja

Skulle aldrig vilja ha sex om bara min man är sugen, är jag inte sugen så vill jag helt enkelt inte. Vilket han, som tur är, accepterar. Sen vad andra gör, skiter jag blanka fan i faktiskt.

Som tjej/kvinna så har vi alltid rätt att säga nej, även killar också! Men vill man inte bara för att den andre vill så bör killen/tjejen acceptera läget att man inte vill. Så svårt är det faktiskt inte.

#5 - Anonym

Alla tycker olika och jag håller med #4 sex ska båda njuta av och inte bara en så då blir sexet bättre om man väntar tills båda är sugna

#6 - Anonym

De framstår som jävligt pantade! Hoppas ingen ser upp till dom! 🤮

#7 - Anonym

"Jag vill dock förtydliga att jag är ALL FOR the woman body no matter what shape or size" LOL NEJ uppenbarligen inte?!

Är så jävla trött på att influencers gång på gång kommer undan med sina vidriga åsikter som de för över på unga tjejer som ser upp till dem. Skamligt av Radioplay att släppa igenom ett sånt här avsnitt när de dessutom uttryckt sig jävligt problematiskt innan.

Är så glad att jag inte är ung idag, för fan vad influencer-kulturen hade påverkat mig när jag var som mest osäker. Uuuuuusch. Skrota skiten.

#8 - Anonym

#7 dock så påverkas unga av sociala medier överlag och inte bara av influencers. Depression och låg självkänsla har ökat pga sociala medier

#9 - Anonym

#8 Absolut, det säger jag ingenting om. Men det går inte att förneka att influencers är bidragande faktorer. Trots att jag är 26 år gammal så har även jag känt ett uns av "jag duger inte som jag är"-känslor pga influencers någon gång. Vill inte ens tänka på hur det hade påverkat mig som 13-14-åring när jag hade ätstörningar och var mobbad i skolan.

#10 - R

#9 I know the feeling.. Är också 26 och har nån gång känt känslan över att jag inte duger. Tråkigt att det ska vara så överlag.

#11 - Eh?

Det enda Jonna Lundell postar om på sin story är Lunabelle. Ok, vi fattar du har barn. Vi följer inte dig för ditt jävla barn. Skaffa en separat insta om man vill se allt Lunabelle gör... smh

#12 - Anonym

Vad kan man ens förvänta sig av dessa två pantade influencers??

#13 - Anonym

tur att man aldrig har hört talas om dom innan

#14 - Anonym

Åh så förvånad man blir att två influensers har så fucking skeva och vidriga åsikter. Kan vi bara bojkotta Hanna licious dessutom? Hur många gånger ska hon göra bort sig? Snälla, ta ifrån dessa människor deras influenser-"yrke" och de hade inte klarat en dag i det verkliga livet, med ett riktigt jobb.

#15 - Anonym

Det är redan SÅ mycket hets kring kroppar, sex, mat och liknande på dagens ungdomar och det hjälper inte direkt att dessa tomtar kastar bensin på elden

#16 - Anonym

Sjukt ju. Man ska aldrig ha sex när man inte vill, för man är skyldig sig själv att vara trogen till sig själv och sin kropp. Du har inte rätt till någon annans kropp eller vilja bara för att du är kåt.

#17 - Anonym

#16 Absolut är det så. Dock anser jag att det i ett förhållande är skillnad på att inte vilja och att inte vara sugen. Och det är det som den här tjejen klumpigt försöker säga. Finns gånger då jag sagt helt nej eftersom jag inte vill, men det finns också gånger jag haft sex trots att jag inte varit sugen eller kåt men ändå velat.

#18 - Anonym

#11 Tror faktiskt många följer Jonna p.g.a. just uppdateringen kring Lunabelle

#19 - Anonym

Asså fyfan. Det här är inte ens det enda hon sagt som är helt jävla sjukt. Hon har uppmanat hennes fans om att skära upp äpplen i mindre bitar så man blir mätt på dom. Sen sitter hon och snackar om att alla kroppar är vackra? USCH. Hon har så himla många unga tjejer som ser upp till henne, hon förtjänar inte följare.

#20 - Anonym

#11 #18 Ja så är det, Lunabell är så jävla söt och charmig. Jag hoppar över alla inlägg och stories som inte har med henne att göra.

#21 - Svenja

#11 Men vad förväntar du dig? Lunabelle är hennes dotter? Klart som fan hon postar och pratar om henne på sin story? Det gör ju Helen Torsgården om sina två barn också? Sluta följ Jonna om du tycker det är så jävla jobbigt. 🤦🏼‍♀️ Ingen vill ha sån bitterf**** som följare :)

#22 - Dedu

Helt jävla dum i huvudet..
Vidrigt!

#23 - Anonym

Jag undrar om Jocke gör någonting i deras hushåll eller om det är Jonna som gör ALLT? Man ser på hennes instastory att hon städar, lagar mat, tvättar, tar hand om Lunabelle osv. Vad fan gör ens Jocke? Kollar inte på deras serie så har ingen aning.

#24 - Anonym

#23 Vad baserar du dina funderingar på? Att Jocke inte lägger upp på instastory när han tvättar? 😂

#25 - Hugo

#23, skaffa ett liv istället för att fundera på om Joakim städar eller inte. Tycker du bör städa istället för att skriva onödiga kommentarer.

#26 - Anonym

Jävlar vad många jocke-fanboys det fanns här

#27 - Anonym

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/Xg325B/bianca-ingrossos-sminkmarke-falls-for-sexistisk-reklam

#28 - Anonym

11: Men följ inte Jonna Lundell då. om du stör dig på att hon lägger upp på sin dotter. Sen har dottern en egen instagram. Men det jag undrar är hur kommer det bli när dottern blir äldre och inte kanske vill synas offentligt som hennes föräldrar! Vad gör du Joakim och Jonna med det? Kommer de acceptera dotterns val att inte vara offentlig eller kommer de gå i taket och tvingar dottern att vara offentlig ändån.

#29 - Anonym

Har nån sett jimmi stars senaste story på instagram? vem handlar det om? nån som vet??

#30 - Anonym

#29 jag har sett. De jag kommer ihåg att han umgicks med va ju Tomas Sekelius och Felicia Bergström, så någon av dem kanske?

#31 - Anonym

#30 ja tror felicia. Av vad som står i jimmis text så verkar det inte vara thomas. felicia är en person som tar på sig en offerkofta.

#32 - me

Hannalicious har även gett tipset att skära äpplen i mindre skivor så blir man mätt snabbare och äter mindre :/
(För det hade ju varit förjävligt om man åt ett helt äpple haha)

#33 - Anonym

#29 100% att det handlar om Felicia Bergström.

#34 - Anonym

Jag säger som vardagsrasismen:

"Standardgrej i fråga om destruktiv maskulinitet, eller prat om sexuella övergrepp är att kvinnor påminner om att det finns schysta män med. Eller att män säger att de faktiskt inte har ansvar för andra män för DE själva skulle minsann aaaaldrig gå över gränsen mot en kvinna så det så! Kort därefter brukar någon dra till med att hade en sagt på samma sätt (läs: att män måste ta ansvar för machoidealen) om invandrare hade det minsann blivit livat. Här är dock skillnaden: ALLA män tjänar på de våldsamma männens ageranden. Samtidigt förlorar ALLA invandrare på att vissa invandrare gör brott.

ALLA män tjänar på att vissa män är våldsamma. De tjänar på det genom att de själva ses som schysta och bra av omgivningen bara för att de inte använder våld. Ribban för att vara en "bra man" är otroligt låg till fördel för männen. Kvinnor står ut med mycket skit av män som inte slår, just för att de inte slår. Kvinnor säger till andra kvinnor att inte göra en stor sak av att deras partner visat sig vara en stor mansbebis för han slåss ju iaf inte. Män kan tom vara sämre föräldrar än kvinnor för att de iaf inte slår barnen. Som sagt, ribban för att ses som en bra man är oerhört låg och det kan "schysta män" tacka alla våldsamma män för.

Samtidigt innebär våldsamma/kriminella invandrare ett oerhört ok för alla laglydiga invandrare. Det medför svårare att få jobb, diskriminering hos myndigheter, rasism på gatan, demonisering i politiken... Om svenska vita män fick samma negativa effekter av våldsamma mäns existens som invandrare (speciellt invandrare med islamsk och/eller afrikansk kulturell bakgrund/härkomst) får pga vissa kriminella invandrare kanske de skulle bli mer mån om att lösa problemen istället för att gnälla om hur snälla de är som inte våldtar kvinnor. För seriöst, det är INTE att vara en bra man att inte slåss eller våldta. Det är knappt basnivå för lite jävla vettig medmänsklighet."

#35 - Nelly

Tror inte dom har så mycket livserfarenhet. Jag har levt 4 år I våld i nära relation. Om jag inte gick med på sex på kvällen blev jag lyft i håret tills jag kastades ur sängen och där jag sedan låg på golvet blev jag sparkad och spottad på. Ofta vaknade mina två små barn och såg på. Så för mig var det verkligen bara att "bita ihop" och låta honom ha sex med mig. Men sedan jag kommit ur den här relationen skulle jag aldrig aldrig bita ihop och låta nån få sex när jag inte vill. Och jag skulle inte rekommendera någon annan att göra så heller. Folk utan erfarenhet ska fan inte uttala sig. Det här gjorde mig ledsen på riktigt. Även om dom uttryckt sig klumpigt så absolut inte ok att säga så.

#36 - Sanna

#29 Det måste vara Felicia, undrade hur länge det skulle ta innan hon var i drama igen då hon verkar vara en av det falskaste personerna som finns på Youtube.
Hennes lögner har verkligen börjar lysa igenom, tål henne inte!

#37 - Anonym

#36 fast nu har du ju inga bevis på att det är Felicia det är bara spekulationer så att sitta och kalla henne både de ena och de andra har du inte rätt i att göra.

#38 - 1

#35 På riktigt skithemskt och jag är uppriktigt ledsen över vad du har behövt gå igenom. Jag hoppas du idag mår bättre! <3

Dock måste jag säga att allas relationer ser ju annorlunda ut. Och återigen var det otroligt klumpigt formulerat. Men det är heller inte fel att offra sig när ens partner är sugen fast man själv inte är det. Om jag och min pojkvän inte hade offrat oss så för varandra, så hade vår relation kanske inte sätt lika bra ut. I vissa relationer är att ”offra sig” jätteviktigt, och i andra är det raka motsatsen.

#39 - Anonym

Svin

#40 - Anonym

#37 Det är Felicia.

#41 - Cele

Vad tjänar Amir pengar på? Han har låg visningsgrad och inga samarbeten.

#42 - Anonym

#40 skicka mig gärna de bevis du har som kan styrka de du säger?

#43 - Anonym

Det är mellan Felicia och Jimmie isf! vad som hänt är väl ganska orelevant för oss som följer dom?

#44 - Emma

Sämsta förebilderna ever, avgå från sociala medier.

#45 - Anonym

#41 har också undrat! Han kan ju inte tjäna så mycket för hans luquid lipsticks för gloss gods? Känns som att ingen köpte dem

#46 - Anonym

Antonija Mandir reser så sjukt mycket, och gör massa hauls

#47 - Anonym

Jag tror att Jonna gör i princip allt i hushållet så som städa, tvätta och laga mat. Hon la upp nyligen att hon packade en gemensam väska till henne och Jocke och han har sagt tidigare att han inte kan packa en väska så att det kommer med saker som behövs. Sen kanske Jocke mer sköter företaget inne i sitt mancave-kontor. Bara dom själva är nöjda med fördelningen så är det väl inga problem.

#48 - Anonym

Att människor orkar ta allt på så stort allvar hela tiden, kära nån, kan inte PK-Sverige sluta vara så lättkränkta..

#49 - Anonym

#48 det är ganska allvarligt att uttrycka sig på detta sättet speciellt när det finns så många unga på sociala medier. Och ska dessa unga nu då tror att man inte får säga nej till sex mot sin partner är ganska sjukt

#50 - Anonym

Jag vet inte exakt hur dom menar och orkar inte gräva för djupt i det, men jag tycker att är man i ett förhållande så har man en viss "plikt" att ha sex med sin partner. Det finns många som lever i ett ofrivilligt sexlöst förhållande för att ena parten aldrig vill eller orkar ha sex. Missförstå mig inte, man har absolut rätt att säga nej, men jag tycker inte det är rätt att göra det hela tiden och sen klaga på att förhållandet är dåligt. Så ja ibland kanske man får "bita ihop", för sex är viktigt i ett förhållande.

#51 - Anonym

#50 nej sex är inte viktigt i ett förhållande det finns andra saker som är viktigare. sex är till för båda och inte bara för en. skulle ALDRIG tvinga mig själv ha sex om jag inte ville. det skulle vara samma sak som att tvinga sig själv att bli våldtagen.

#52 - 1

#51 Jo för vissa är sex jätteviktigt, och då blir det automatiskt viktigt att båda försöker hålla igång sexlivet, och det gör man inte genom att endast ha sex när båda två är jättekåta och sugna.
Sen är sex för dig kanske inte viktigt, och du skulle aldrig kunna ha sex utan att du är sugen. Men det betyder inte att det är fel. Ingen ska ha sex om man verkligen inte vill, men det är skillnad på att vilja och att vara sugen. Man kan fortfarande vilja trots att suget inte finns.

#53 - anja

För mig är sex bland det viktigaste i en relation. Men att jag skulle tvinga mig på att ha sex när jag inte är sugen? Nä aldrig. Att uppmuntra till att ha sex när man inte är sugen är att ge män stöd i att ha sex med kvinnor mot dess vilja. Det är att uppmana till våldtäktskulturen som existerar. Jag fattar inte hur ni människor tänker när ni säger att man ska ha sex emot sin vilja och sitt egna sug.

#54 - 1

#53 Det är absolut inte att ha sex mot sin vilja och det är det jag försöker komma fram till. Ingen ska någonsin ha sex mot sin vilja, som kvinna eller person har du alltid all rätt att säga nej till sex, du har all rätt att ändra och dra tillbaka ditt samtycke när som helst under akten. Och om personen i fråga inte lyssnar eller kan ens tänka sig fråga, då är det självklart sexuella övergrepp.

Att ha sex när man själv inte är sugen är inte samma sak som att ha sex när man inte vill, speciellt eller rättare sagt, främst i ett förhållande. I ett förhållande så är det omöjligt att jämt vara sugna och kåta båda två samtidigt. Där anser jag -i mitt förhållande- att jag och min pojkvän då och då offrar oss för den andras skull. Det är för mig en självklarhet och en förutsättning för att förhållandet/sexlivet ska vara sunt. Men det förutsätter också att den som är kåt försöker att få den andra partnern något upphetsad, även fast partnern kanske inte kommer bli fullt ut kåt.

Sedan är det ju självklart okej att du inte känner såhär eller tänker implementera det i ditt liv. Men var inte dömande mot oss som faktiskt gör så, det är INTE att ge stöd till sexuellt ofredande, eftersom sexet inte är eller ska vara mot min eller någons vilja utan endast att suget eller kåtheten inte finns där lika intensivt.

Dock måste jag fortfarande säga att denna tjejs uttalande och formulering ang detta är inte okej!

#55 - Anonym

#17 är man inte sugen så är man inte. man kan inte njuta av sex om man inte är kåt. man behöver ingen bra anledning för att inte vilja. är man inte sugen så är man inte.

#56 - 1

#55 Ni har väl tråkiga sexliv, jag njuter även fast jag inte är kåt eftersom min pojkvän vet hur han ska göra för att det ändå ska kännas skönt för mig. Dessutom får jag känna att han kommer och för mig är det njutning nog.
Sedan är kommunikation aocho men det är kanske inget folk i vanilj förhållanden håller på med.

#57 - Anonym

#56 nej det är inte tråkigt det kallas att vara ömsesidig och respektera varandra

#58 - Anonym

#57 Absolut. Och det gör jag och min pojkvän. Jag försöker bara komma fram till att ge och ta i sexlivet är enligt mig och i mitt förhållande viktigt och det är det som denna tjej försöker säga på ett otroligt klumpigt sätt.
Att det är skillnad på att vara inte vara sugen och att inte vilja. Att man alltså fortfarande kan vilja och kan tänka sig ha sex fastän man inte är jättesugen eller kåt. Även det är respekt och att ömsesidigt.

Sen är det okej att det inte är så det fungerar för dig! Men döm inte oss som använder oss av detta tänkesätt.

#59 - Anonym

58 och du bör ju inte döma oss heller som inte tycker som dig och säga att vi har ett tråkigt sex liv

#60 - Anonym

#59 Nej det gör jag inte heller, men efter att ha förklarat själva grejen flera gånger blev jag trött på dömandet och där av sa jag så.

#61 - Anonym

#60 att inte ha samma åsikter som dig är inte samma sak som att döma någon...

#62 - Anonym

#61 Nej verkligen inte. Men du eller den personen jag svarade skrev ”man kan inte njuta om man inte är kåt” och taggade min kommentar, och det stämmer inte. Det är alltså inte en personlig åsikt, eftersom du påstod att det var så för alla pga ordet ”man”, sådannafall får du säga ”jag kan inte njuta..” då hade jag inte ifrågasatt dig. Så enligt mig är det mer dömande än en åsikt.

Detta gäller även en annan kommentar där det stod ungefär att personen inte förstår hur man kan ha sex utan att vara sugen eller som personen formulerade sig, ”mot sig vilja”. Det är felaktigt till det tankesätt jag här och därför känner jag stor vilja att förklara.

Men jag ber om ursäkt att jag skrev ”tråkigt sexliv” och var dömande.

#63 - Anonym

#62 Jag håller inte med. För detta svaret man kan inte njuta om man inte är kåt är personligt för alla det varierar från person till person hur man känner så där har du och kan inte säga att det inte stämmer men det kanske stämmer för just din kropp men inte andras

#64 - Anonym

#63 har du fel**

#65 - Anonym

#64 Det är exaakt det jag menar. Du har lika lite rätt att säga ”man inte kan njuta om man inte är kåt” som jag har att säga att ”man kan njuta fast man inte är kåt”. Skillnaden är bara att mitt inkluderar fler eftersom jag inte säger att man inte kan göra något, vilket leder till att fler alternativ finns tillgängliga.
Men därför försöker jag oftast betona att saker är ifrån mitt perspektiv. Och det är då fel av dig att säga att man inte kan njuta då det exkluderar mer och det är alltså inkorrekt eftersom jag kan det. Därför hade jag hellre sett att du sa ”jag kan inte njuta.. så detta är för mig helt fel”

Jag försöker bara förklara vad tjejen menade med sitt klumpiga uttalanden, eftersom jag gör detsamma i mitt förhållande.

#66 - Anonym

Har josef locco pratat om att han har varit djupt deprimerad i nån video nån gång? Eller förväxlsr jag han med en annan youtuber. Såg igår på någon V nyhetskanalerna en kille, mörkhårig som håndkrattandes sa att han varit depremerad..... nån som vet????

#67 - Freddy

Personligen fattar jag inte hur man kan njuta av sex när man vet att ens partner inte är sugen och bara "biter ihop". Är man bara intresserad av att själv komma och struntar i att ge sin partner njutning, då får man onanera istället.

#68 - Enpd

Någon som vet om josefine Olsson och Emil gjort slut ?

#69 - Anonym

#67 håller med det skulle vara nästan samma sak att våldta någon, sex är till för båda att njuta av och inte en. punkt slut

#70 - Anonym

#58
fast är man inte sugen så vill man ju inte. alltså ibland är man bara på ett sånt humör att man inte känner sig sugen för sex alls. du gör ju vad du vill men att säga att tjejer bara ska bita ihop är jävligt dumt. hon kunde lika gärna sagt "du ska ha sex med din kille för att han är kåt, fuck vad du känner, du ska bara bita ihop"

#71 - 1

#70 För mig är det helt annorlunda. Exempelvis har jag haft en period där jag inte haft sexlust, det betyder inte att jag inte vill eller är villig att ha sex med min pojkvän när han vill, utan det innebär endast att jag inte haft ett sug och skulle lika gärna kunna gå utan sex och har därför svårt att ta egna initiativ. Jag står inte bakom det hon säger, eftersom det är grovt felformulerade. Däremot försöker jag få fram att jag förstår vad hon förhoppningsvis menar, och att de hon menar är det troligtvis och förhoppningsvis det tankesättet jag har. Däremot har man alltid rätt att säga nej hur många gånger i följd som helst.
Som jag skrev i min allra första kommentar så sysslar jag med bdsm och där är samtycke allt.

#72 - Anonym

Kan säga att jag ”bitit ihop” många gånger under mitt före detta förhållande och det var en av anledningarna till varför det tog slut. Är man inte sugen så är man inte och då ska partnern respektera det. Synd bara att min hade väldigt svårt för det.

#73 - Anonym

#71, jag förstår hur du menar men det hon berättar för unga tjejer är att de bara ska bita ihop och göra det även fast man inte vill FÖR att ens partner vill det och de är så fel.

#74 - Anonym

#68 Varför skulle de ha gjort slut? De följer varandra på insta och gillar varandras bilder, Josefine kommenterade dessutom hans bild för bara två veckor sedan

#75 - Sosse

Extremt dålig uppdatering, tråkigt.

#76 - Anonym

#75 skaffa dig ett liv istället

#77 - Anonym

Jag tycker att detta är tråkiga nyheter

#78 - Anonym

#77 det är fortfarande inte en nyhetsblogg utan en skvallerblogg STOR SKILLNAD

#79 - Anonym

Kul att Bianca Ingrosso kopierat designen på sin nya parfym rakt av från Stora Skuggan (googla stora skuggan parfym) helt sjukt.

#80 - Anonym

#79 är du förvånad över "influencers" eller?

#81 - dera

någon som kan återberätta vad jimmie star la upp på instagram ang. felicia bergström (enligt folk här)?

#82 - W

#81 "När ens förra bästa vän helt plötsligt drar på sig offerkoftan som personen oftast gör och samtidigt har mage att gå runt på event och säga osanning till gemensamma vänner/influencers om en när personen vet att bevis finns och det enda jag försökte göra var att hjälpa. For real? Tack till dig som hörde av dig och berättade detta, guld värt!"

#83 - Anonym

HAR DU DÖTT ELLER,!!!!!

#84 - Evelina

#82, tack! Äntligen bevis vilken falsk människa hon är.

#85 - Anonym

Uppdateraaa

#86 - Anonym

#84 dock så står det inte om vilken person det handlar om det kan vara vem som helst så sluta kalla folk för onödiga saker när du inte som helst har några bevis

#87 - Anonym

Man ska inte kasta sten i glashus.

#88 - Sofie

Bita ihop? Wow... :S

#89 - Anonym

Du är sämst på att uppdatera!!! Hoppas nån kapar den här bloggen o raderar allt!!! Gå o skaffa ett jobb som du klarar av istället!

#90 - Anonym

#89 Den här bloggen är inte bloggskaparens jobb 🤦‍♀️ Uppdateringen här har alltid varit väldigt låg. Vad skulle du eller någon annan tjäna på om den försvann? Du behöver liksom inte läsa här om du inte vill.

#91 - Anonym

#2 #3 ''Förstår också vad hon menar med att "bita ihop" Oj, så ni förstår att hon syftar på att den kvinnliga partnen i förhållanden ska bita ihop och tvinga sig själv att ha sex fast hon inte vill? Att hon ska prioritera sin partners lust före sin egen? Att gå med på tjatsex? Inte bara är det etiskt åt helvete utan hon kan få skador där nere om hon kör på fast hon inte vill. Ni är riktiga jävla idioter som bidrar till denna jävla kultur där kvinnor inte respekteras. Råttor, fy usch

#92 - Anonym

Folk i Sverige leker att dem är så himla progressiva i ämnen som handlar om kvinnor, homosexualitet eller olika kroppstyper men sanningen är att många egentligen har andra åsikter. Om influencers kan komma med alla dessa statments offentligt så vill jag inte veta vad dem tycker bakom stängda dörrar.

Tipsa oss

Välkommen till Sveriges största skvallerblogg med över 100 tusen unika besökare varje vecka. Här kommer du att få en uppdatering och skvaller om Sveriges största YouTubers. Har du tips på skvaller får du gärna tipsa mig anonymt eller med din bloggadress här under eller maila mig på: SvenskaYoutubers@outlook.com